2024. feb 19.

ÍTÉLET

írta: Eszter 777
ÍTÉLET

ENLIL IV. ÍTÉLETVÉGREHAJTÁS

ENLIL IV. 

ÍTÉLET

ENLIL TÁRGYALÁSÁNAK UTOLSÓ FELVONÁSA

 

Enlil tárgyalása a végére ért. ÍTÉLET SZÜLETETT, mert a legutolsó alkalommal áttörést értünk el. Enlil megmutatta az igazi énjét, és elvágtuk az összes lehetséges visszatérési útvonalát. Megmutatta, hogy tévedésben él - egy mostani emberiséget már nem tudna leuralni. Ő már nem. 

Egy láthatatlan háttérhatalom le tud, mert az emberek számára megközelíthatetlen. Egy láthatatlan isten le tud, mert az emberek számára felfoghatatlan.

De egy létező, valós földönkívüli csak ugyanazt tudná tenni, amit eddig: bujkálna, hogy fenntartsa a látszatot, és fenntartsa a misztikus megközelítést.

 A tárgyalás során nagyon sok eltitkolt tény került a felszínre, és nagyon sok megdöbbentő pillanatunk volt eddig. 

Sokkból sokkba estünk, mindazok hallatán, amiket Enlil a Föld és az emberiség ellen tett. Mint minden sorozatgyilkosok legnagyobbika, aki felett most azok fognak ítéletet mondani, akik felett mind, kivétel nélkül ítélkezett. 

Akiket ő ítélt el, méghozzá örök időkre bezárására, örök börtönre, örök kárhozatra. 

Egy félelemmel teli életre embereknek, lefojtva, tudatlanul és öntudatlanul. A Földről való örök száműzetésre isteneknek, visszatérés lehetősége nélkül, más idő és térsíkra elzárva az emberek elől. A Földön testetlen, tehetetlen, láncokba vert lényekké tett démonoknak, akiktől elvette eredendő feladatukat, az emberiség őrzését, és soha véget nem érő büntetést szabott ki rájuk. A Földről Anu által visszaparancsolt annunakiknak, akiknek szintén nem adott lehetőséget a visszatérésre, soha többé. 

Örök feledésre ítélte az emberiséget, és arra, hogy elfelejtse az isteneket, elfelejtse az annunakikat, elfelejtse az eredetét, és ostoba, tudatlan, idiótává nevelte át az embert, hogy soha ne tudjon önnön önmaga lenni többé, hogy sorsát őrá, Enlilre, mint istenre bízza, és elfelejtse, hogyan kell önálló döntéseket hozni.

Elvette a férfitől eredeti feladatait, és engedelmes, ámde erőszaktevő egomán bunkóvá nevelte át, aki a nőt semmibe veszi. Elvette a nőtől eredetei feladatait, és gyenge, remegő lábú, megfélemlített rabszolgává, cseléddé és tenyészállattá minősítette át, ámde folytonosan rányomva a ribanc bélyegét. 

A nők küzdöttek, a férfiak küzdöttek. Sosem akartak ilyenek lenni, és csak egy részük lett ilyen, és maradt ilyen inkarnációról inkarnációra.

A többi szálka volt Enlil szemében, és egymás ellen uszította őket. Férfit a nő ellen és gyermekei ellen, nőt a férfi ellen, embert ember ellen, nemzetet nemzet ellen. 

Belekényszerítette az emberiség lelkeit egy örök inkarnációs körforgásba, amely értelmetlen létet ad, egy túl rövid életet, amelyben nem jut az ember semmire. 

Belekényszerítette az annunakikat abba, hogy távolról nézzék, tehetetlenül a Föld szenvedéseit, mert miután Anu meghalt, már túl sok idő telt el, az emberek fel sem ismerték volna már akkor sem ősi teremtőiket. 

Belekényszerítette az isteneket úgyszintén a tehetetlenségbe, abba, hogy ne avatkozhassanak be, MINDEN BEAVATKOZÁST LETILTOTT, CSAKIS Ő LEHETETT A FÖLDÖN AZ ÚR.

Belekényszerítette a démonokat abba, hogy űzött  vaddá válva, varázskörökbe beláncolva alkuk tárgyaivá legyenek, és az embereket tegyék tönkre, megszállják, bántalmazzák. 

Beleerőszakolta az emberiségbe, hogy imádja őt, mint egyetlen istent. 

NERGAL csak csatlósa és bábja volt Enlilnek. Egy fiú, aki mindenáron apjának akart megfelelni. Egy fiú, aki apja nyomdokaiba akart lépni, holott nem volt rá alkalmas. 

Nergal elkövetett több olyan megbocsáthatatlan bűnt is, apját követve, végig őt másolva, amit nem lehet elszámolás nélkül hagyni, illetve az emberiségre veszélyesnek ítéltetett a tárgyaláson. Ismerve apja módszereit, félő, hogy folytatná, amit apja elkezdett, sőt, beteljesítené a fekete nemesség segítségével. 

Nergalban az a szomorú, hogy nagyrészt saját tudatánál van, mégis megtett és megtenne mindent, hogy apja méltónak találja őt, még apja halála után is. 

Enlilben pedig az a szomorú, hogy olyan, mint ENLIL, SOHA NEM IS LÉTEZETT, végig egy régi birodalmi főmágus uralta a tudatát, és a lelkét.. 

Az utolsó tárgyalási naphoz érkeztünk, és az ítélet kihirdetése megrázó, de igazságos.

AZ ÍTÉLET A KÖVETKEZŐ:

ENLIL, ENKI TESTVÉRE, ANU FIA

LÉTEZÉSÉNEK TELJES ELTÖRLÉSE

ÉLETÉNEK VÉGLEGES ELVÉTELE

LÉLEK, ÉS TUDATMAGJÁNAK TELJES TÖRLÉSE

A FŐMÁGUSI EREDET TELJES TÖRLÉSE

AZ EMBERI EMLÉKEZETBE VISSZAVEZETÉSE, HOGY AZ EMBERISÉG MEGTUDJA, KI IS AZ ÚN. ISTEN

 

NERGAL, ENLIL FIA

LÉTEZÉSÉNEK TELJES ELTÖRLÉSE

ÉLETÉNEK ELVÉTELE 

LÉLEK, TUDATMAGJÁNAK TELJES ELTÖRLÉSE

EMBERI EMLÉKEZETBŐL VALÓ VÉGLEGES TÖRLÉSE

 

JAHVE SZÖVETSÉG

LÉTEZÉSÜK TELJES ELTÖRLÉSE

EREDETÜK RÉGI BIRODALMI FELSZÁMOLÁSA

EMBERI TUDATBÓL VALÓ TELJES ELTÖRLÉSE

 

CHIMERA

SAJÁT UNIVERZUMUKBA VALÓ VÉGLEGES SZÁMŰZÉS

 

FEKETE NEMESSÉG

KÖTELESSÉGÜK TUDATNI A HÁTTÉRHATALMI HIERARCHIA MINDEN SZINTJÉVEL - AZ EMBERISÉGGEL IS A TELJES IGAZSÁGOT

 

ENLIL ÉS NERGAL TEMETÉSI SZERTARTÁSA EGY HÉTTEL KÉSŐBB, MÁRCIUS ELEJÉN VÁRHATÓ

AZ ANNUNAKIK MEGADJÁK NEKIK A VÉGSŐ TISZTELETET, ÉS A CSAPATOMMAL MEGHÍVÁST KAPTUNK A CEREMÓNIÁRA

 

A tárgyalás során a fekete nemesség is megborult. Ugyanis kiderült, hogy ha Enlil visszajuthatna a Földre, az emberiség java részével együtt őket is kiirtaná gondolkodás nélkül. Bármit is ígért nekik, abból semmit nem tartana be. Saját fiát, Nergalt pusztán eszközként használta, az ostoba, szűklátókörű, hatalommániás Nergalt csak mint piros posztót dobta az esküdtszék elé, hogy elterelje a figyelmet magáról. 

Nergallal elhitette, hogy a nyomdokaiba léphet, az emberiség egy részét azzal befolyásolja, hogy Nergal egy tisztaszívű, erős és okos entitás. 

Megteremtette Mihaelt, Thot istent, és ezek mind puszta holografikus kivetülései a YHWH MI-nek. A Jahve Szövetség támogatására számítva, melynek Mihael és Thot a tagjai, első körben hülyének, sebezhetőnek, gyengének és nevetségesnek adta elő magát Enlil. Majd azután megcsillogtatta azt a hatalmas intellektust, azt a manipulációs erőt, amit minden földi szociopata megirigyelhetne, és kimutatta a foga fehérjét. Gyengeséggel vádolt minket, azzal, hogy nem merünk önmagunk lenni, hogy csakis mi választottuk azt, hogy most az emberiség úgy él, ahogy él. Mosta kezeit és úgy tett, mintha ő csak példát mutatott volna. 

Befolyásolni akarta az esküdtszéket, figyelmen kívül hagyta az istenek véleményét, az annunakik megszólalásait, Enkit és Mardukot is. Figyelmen kívül hagyta a bíró őszinteségre való felszólítását és csakis manipulálni akart mindenkit. 

El akarta hitetni velünk, az esküdtszék emberi tagjaival, hogy mi tehetünk minden döntésünkről, az ember maga tehet a saját gonoszságáról, hogy ő nem sugallta, nem épített egy olyan világot, ahol a gonoszság, mint erő, sokszor a túlélés zálogaként lett aposztrofálva a Föld zivataros két évezredében. Tagadta, hogy az ő nevében cselekedtek volna emberek, az ember saját választásának tudta be, hogy isten nevében mészároltak, isten nevében égettek el több millió nőt élve, isten nevében taroltak le falvakat és városokat, és mai napig is Allah, mint Jahve szinonímája nevében ölnek. 

Azonban Lucifer és Enki is felszólalt, és Lucifer heves szavakkal mondta el, hogy a szabad akarat támadása az emberiség elleni legnagyobb vétek volt Enlil részéről. 

A tudatok befolyásolása, amellyel az embereket saját maga képmásává, saját programjainak lemásolójává tette. 

Enlil több millió embert ölt meg közvetetten így. Pusztán sugallatokkal. Pusztán szórakozásból és a százötven évente esedékes Aratások miatt. A tárgyalás alatti beszédében azt mondta: 

‘ Ha kivégeztek, úgy is jó. Ha nem végeztek ki, úgy is jó, akkor visszajövök, és biztosak lehettek benne, hogy mindenért elszámoltatlak titeket. “ Mondta ezt a teljes esküdszéknek, nem csak az embereknek. 

 

Az ENLIL SZELLEMI KINCSEI TRÉNING UTÁN /február 12/, már tudjuk, hogy miért mondta ezt. Azért, mert a Szellemi Kincsek - kincsek alatt az emberiségtől ellopott szellemi tudást értsd - a MARSON LÉVŐ EMLÉKMŰ /arc a Marson, ami Abzu kriptája voltaképpen, és a marsi arc Abzu arca / rejtegetett valamit, ami Enlilnek egy óriási biztosíték lett volna. 

A marsi arcban, odabent Abzu sírja van, és a sír alatt egy lejárat egy marsfelszín alatti terembe, ahol egy ENLIL KLÓNT találtunk, fiatal kiadásban. Enlilnek ez lett volna az ÚJ TEST. Egy genetikai klón, amelybe visszahozhatta volna a tudatát és a lelkét, akkor is, ha Halál szétszedi és megsemmisíti, ugyanis a NAPRENDSZER BOLYGÓIBAN ELREJTETTE AZOKAT A KULCSOKAT, AMELYEKKEL MINDENKÉPPEN ÖSSZERAKHATTA VOLNA MAGÁT. Csak egy test kellett… 

A klóntest meg lett semmisítve, Enlil szellemi kincseit pedig begyűjtöttük. 

 

Enlil a Földön is elrejtett szellemi kincseket, amelyeknek a feltérképezése még folyik, elrejtett asztrális kincseket is, úgyszintén a Naprendszerben és a Földön is, és fizikai kincseket is, a teljes háttérhatalmi elit berendezkedését, a háttérhatalmi láncolatot, a Deep State-et, melynek ő volt a szellemi megalkotója, és ő fektette le az alapokat. A Kelet - Afrikai hasadékban - tudod, amelyik éppen nyílik szét, és félelmetesen mély, óriási hasadékká mélyülve jelzi, hogy nem sok idő kell ahhoz, hogy az afrikai kontintes szétszakadjon -, egy olyan menekülőútvonala van Enlilnek, amit a Földre való visszatérése esetén búvóhelynek használt volna, és a Földön való korábbi ittlétekor, amikor a dolgok már kezdtek számára neccessé válni, úgyszintén búvóhelynek használt. 

 

Enlil asztrális kincsei is hatalmas erőt rejtenek, és a démonokat nem véletlenül hallgattatta el. A mágikus energia, amit ellopott az emberiségtől, még ha igaza is volt abban, hogy az emberek kezéből azt a túlzott mágikus hatalmat ki kellett venni, akkor, az ókor végén, amikor már visszaéltek vele, a teljes mágikus erőtől megfosztotta az emberiséget, és ehhez nem volt joga. 

Enlil magához vette az emberiség teljes mágikus eszköztárát, energiával és a YHWH MI segítségével. Nem csak azt mókolta ki, hogyan zárja el az emberek mágikus képességeit, hanem hogyan szünesse meg az asztrális látás, telepatikus hallás, tisztánérzés és intuíció képességét is. Mivel ez kevésnek bizonyult első körben, ezért megalkotta a keresztelkedés rítusát, ahol az általa kitalált fekete mágia segítségével lezárják a harmadik szemet. Enlil legnagyobb asztrális kincse maga a Biblia, amely elferdíti a teljes igazságot egy totális hazugságba, egy mestermű, egy zseniális alkotás, egy hatalmas félrevezetés, amit mai napig szentnek tartanak és megkérdőjelezhetetlennek, mert a Biblián mágia van. 

Nem volt elég semmi ahhoz, hogy az emberiség mágikus késztetését elhallgattassa, de mindent elkövetett, hogy sikerüljön. Valahogy mégsem sikerült teljesen lefojtani a mágiát, a képességeket és az erőt. Azonban az emberiség java részét el tudta altatni, és azóta is alszanak abban a mélyálomban, amit Enlil a YHWH MI-vel /a kilenc fátyol innen van ám../ rábocsátott az emberiségre.

Az a kilenc fátyol VÉGLEGESNEK LETT SZÁNVA, nem csak úgy, viccből, mondjuk azért, hogy tanulj valamit, egy leckét, vagy többet, és áttörd a fátylakat. Az emberek java része azért nem tudja áttörni, mert nem is tudja, hogy létezik, vagy ha tud is róla, nem találja hozzájuk a kulcsokat. 

Ahhoz, hogy kulcsokat találj, az kell, hogy megtanulj első körben FORDÍTVA GONDOLKODNI. Átlátni a mátrixon, és megfejteni az orrod elé rakott kulcsokat, mert minden itt van a szemünk előtt, csak meg kell látni. 

Enlil asztrális kincsei között ott van a zodiákusok manipulálása - 12, 14 csillagkép helyett, az idő manipulálása - 12 óra 13 helyett, a nap felében, így 24 26 helyett, a zodiákusok és az archetipusok tipizálása, skatulyázása, azzal, hogy lefektetette a kiszolgáltatottság és a bűnösség alapelveinek hitrendszerét, ötvözve az áldozatisággal és azzal, hogy az ember térdeljen istene előtt, neki adva a sorsát és az életét. Tudom, ez meredeken hangzik. Nem Enlil intézett itt mindent, de a Gergely - naptár kialakításában volt szerepe,  és az időszámítás lenullázásában is. 

Hogy értsd ennek a lényegét: Enlil egy alapvető hiedelemrendszerrel spékelte meg a felújított YHWH MI-t, azzal, hogy már akkor bűnös vagy, amikor megszülettél, a nők eredendő bűnben osztozva rabszolgák csupán, és a férfiak az ő kegyeltjei lehetnek, ha megfelelnek a tengernyi elvárásnak, amit követői elé vetett. Ez jött át aztán az emberiség kollektív tudatába, mint kiszolgáltatott rabok, és mindaz a szabadság, szabad akarat, szabad elvűség, amit Marduk és Enki tanított, a múlt elfeledtetett ködébe veszett. Helyette maradt a megfélemlítés és minden mágia, mágikus képesség tiltása. Minden önálló gondolat tiltása, és kőkemény viselkedési és társadalmi szabályok. 

Az új időszámítás alapjainak lefektetésével megkavarta az időt és a teret, a mágikus rítusok - mint pl a későbbi wicca, aminek alapja az az északi hitvilág, ami Enkit fogadta annak idején -, teljes leblokkolásával járt, hiszen elveszett az idő körként való aposztrofálása, elveszett az évkör, elvesztek az eredeti zodiákusok, még a hónapok eredeti elhelyezkedését is megkavarta az évben. /tudod.. oct az 8, nov az 9, dec az 10../.

A legjobban az asztrális kincseket úgy lehet kifejezni, hogy a TILTOTT TUDÁS.

Az, amin a csapatommal már 2019 nyara óta dolgozunk. 

Lépésről - lépésre kellett megfejteni a kulcsokat, és összerakni a képet, és még most sem végeztünk teljesen. 

Nem Enlil a felelős mindenért, ami most a világban van. Nem ő a felelős a világ minden gonoszságáért, minden gaztettéért, minden hamisságáért. Nem ő a felelős azért, mert az emberek jelenleg is kizsigerelik a bolygót, és nem ő a felelős azért, mert a háttérhatalmi elit önműködően folytatta a munkásságát. 

De azért ő a felelős, hogy elindította azt a folyamatot, aminek nyomdokain az emberiség ilyenné vált. Egyeduralkodóvá a bolygón, önző, kapzsi gazemberekké sok olyan ember, aki egy másik értékrendszerben nem ilyenné vált volna, ha az emberiség meg tudta volna tartani, amit Marduk, Enki, Inanna tanított nekünk.

Nem a mi hibánk, hogy nem tudtuk megtartani. Vérrel, tűzzel, vassal, mészárlással, erőszakkal irtották ki belőlünk azt, akik voltunk, és akik lehettünk volna, ha nincs Enlil, aki önző érdekek mentén formálta át ezt a bolygót, pontosan a Régi Birodalom érdekeit szolgálva, mintha még mindig ő lenne a Régi Birodalom főmágusa.

Még a Nibirun, ifjúkorában, Anu mondta el neki, ki is ő, mert ők is rájöttek, miután már kiskorában látták, hogy nem az, akit azon a bizonyos rituális fogantatáson le akartak hívni Enki öccseként. Enlilt ez akkor nagyon érzékényen érintette, de aztán rájött, hogy ebből hasznot húzhat, és akkor engedte magába a YHWH MI-t. 

Hasznot húzott eredeti, ősi szakrális vérvonalából, a régi birodalmi mágus vonalból, és tette, amit ez mentén tennie kellett: helyreállítani a Régi Birodalom hatalmát úgy a Földön, hogy még a Régi Birodalmat is kizárta innen, sőt, ahogy korábbi cikkeimben írtam, évtizedeken át verte a tamtamot, hogy legyen kellő haderő, ha a Régi Birodalom támad.. hiszen neki nem kellett ide a Régi Birodalom, neki az az erő kellett, amit a Régi Birodalom akkoriban képviselt. Azt elfelejtette hozzátenni az annunakiknak, hogy azért kellene nagy haderő a Régi Birodalom ellen nem csak a Földre, hanem a Nibirura is, ugyanis a Birodalom azért figyelt fel a Földre, mert valaki, Enlil, az ő hatalmi eszközeiket, és mesterséges intelligenciájukat öncélúan használja, őket is kizárva. 

 

A Régi Birodalom főmágusaként, előző inkarnációjából hozta a mágikus erőt és tudást, amellyel képes volt az emberiséget elzárni minden lénytől, amely most láthatatlan síkokon van. A teljes földi szabad akaratot blokkolta, ahogyan elődje, a Régi Birodalom úgyszintén blokkolta univerzumszerte. A Régi Birodalom besunnyogása a mi univezrumunkba a 13 univerzum 13 alkótójának részéről beavatkozásmentesen történt meg. 

Amikor ugyanis megalkották azt a 13 paralell univezrumot, amely összefüggő rendszert alkot, és úgy gondolom, párhuzamos téridősíkokon fut, akkor megegyeztek a BEAVATKOZÁSMENTESSÉGRŐL, azaz hagyták az univerzumokat maguktól működni. Sem akkor nem szóltak bele a dolgokba, amikor megjelent a Régi Birodalom, és tarolt, sem akkor, amikor Enlil megjelent. 

Ezt a beavatkozási jogot végre visszavették. 

 

Enlilnek számtalan öntudatlan követője van a Földön. A hamis istent dicsőítő milliárdok is annak számítanak, és azok is, akik kifejezetten arra használják a képességeiket, hogy másokat használjanak ki és fel vele. Elképesztő a kontraszt egy istenhívő, jóravaló ember tudatlansága, és egy mindent is tudó és látó pszichopata között, mégis mindkettő ugyanazt a hamis istent követi, csak az egyik puszta vakhitből, jószándékból teszi, jó esetben másoknak nem ártva, míg a másik a láthatatlan óriási erőt, amit Enlil eddig a Földön képviselt, felhasználta önös érdekből, és átvette ősi urától a manipuláció, a megfélemlítés és a megsemmisítő pusztítás eszközeit. 

A tárgyalás alatt az emberi képviseletnek nagyobb a szava, mint az esküdtszék többi tagjának, mivel mi, a Föld vagyunk a leginkább érintettek. Nem kenyerünk az erőszak, és a kivégzés eszközeit sem szeretjük, azonban a tárgyalás a kivégzés felé halad, és az Enlil Kincsei tréningeken Enlil minden biztosítékát kiütjük, amellyel bárhogyan is, de visszatérhetett volna. 

A YHWH MI Enlil előtt is létezett. Azonban az annunakik, az Enlil ág kivételével amit tudtak, lebontottak belőle, abban a több mint hatszázezer évben, amíg a Földön voltak. Enlil pedig, miután ők távoztak, visszahozta YHWH MI-t, és megalkotta a Föld eddigi legtökéletesebb lefojtó börtönmátrixát. Telepakolta programokkal, és úgy irányította az emberiséget, mint a marionettbábukat. 

 

Én magam nem mondom azt, hogy a világ minden gonoszságáról és minden rossz oldaláról egyetlen egy földönkívüli pacák, Enlil tehet. Ez nem ígaz. Az igaz ebből, hogy ő hozta létre azt a börtönmátrixot, amely, mint mondtam, kisajtolja az arra fogékonyból, hogy a túlélés eszközei itt, a börtönbolyón az erőszak, a gyilkosság, a zsarolás, a kihasználás és a hazugság, valamint a manipuláció, a versengés és az értelmetlen létezés, melynek célja a hatalom és a győzelem. 

Valóban az ember dönt, ő hozza a döntéseket, de ha eleve minden döntését egyfajta ősi programozottság alatt hozza, akkor mégsem ő hozza a döntéseit egyes egyedül, hanem valami által hozza a döntéseit, és ezek a döntések nem szolgálják valójában az ő lelki és mentális fejlődését, sem a világ haladását. 

Az Enlil által létrehozott mátrix csaknem kétezer éve mozdulatlan. Enlil erre a megfagyottságra alapozott, és bejött neki. 

Megfagyasztani a világot, belesulykolva egy mély gödörbe, szánt szándékkal, úgy, hogy ne lehessen belőle kijönni.. na ez az igazi nyúl ürege. 

 

Enlil halálra lett ítélve. Enlil minden rejtett biztosítékának - ezek a kincsei - kioldásával és felszínre hozásával. Azonban nem csak Enlilt rendezzük le.

Nergalt,  Jahve Szövetséget, a Chimerát és a fekete nemességet is. A szövetség velük lehetetlen. Minden egyezményt megszegnek, nem lehet bennük megbízni. Az utolsó traktusban, a tárgyalás végén az ítélet kihirdetése után ez lesz a feladat.

Ezenkívül az az idegen univerzum, ahonnan a Régi Birodalom átjött, egyezségre fog jutni a miénkkel, hogy újabb átjárás onnan ne történhessen meg, és ha egyezség itt sem születik, akkor itt is végleges megoldás kell. 

A tárgyalás és az ítélet végrehajtásának eredményeként megrendül a földi rendszer, a mátrix. Megrendül a hatalom, megrendül a vallás, és sok ember fog önmagával szembekerülni. Onnantól, hogy Enlil hatását felszámoljuk, semmi sem lesz itt a régi többé. Évek óta érezhető a világot irányító hatalom gyengülése, és az emberek erősödése. Aki erős, és aki belül keresi az erőt, és önmagába veti a hitet, az nem fog bedőlni többé semmiféle pótléknak.

Azoknak a pótlékoknak, amiket majd az emberek fognak keresni, mint kapaszkodókat, a régi rendszer helyére. Mert sok itt a függő, olyan függők, akik a rendszertől függenek /és foggal-körömmel védik azt/, sok itt a hazug, aki hazugságokból élve szándékosan dicsóíti az “urat”, mert az illúzió mindig kifezetődő, sok itt az erőszakos, nárcisztikus, Enlil képmását követő lelketlen gazember, aki Enlil képmását a pénzben látja.. 

És sok itt a gyenge, gondolkodásra képtelen ember, akinek új kapaszkodó kell majd, ha a régi elveszik.

A templomokban pedig meg fogják érezni, hogy az a láthatatlan erő, az a hatalom, ami ott tartotta őket, nem érezhető többé…

 

Enki, aki visszaveszi a Föld annunaki szintű irányítását, pusztán felülvigyázója lesz a Földnek, nem a valódi ura. Ő úgy gondolja, a Föld az emberiségé, és ideje, hogy végre tényleg a miénk legyen. 

Enkiről is fogok cikksorozatot írni, róla is lesznek az Enlil tréningek után már sokkal felemelőbb tréningek, és Mardukról is, aki egy igazi mágus és tudós egyben, az emberiség imádott Mardukja, akit szintén elfeledtettek velünk. 

Az a dolgod, hogy átgondold, mit akarsz tenni onnantól, hogy a világban megnyílnak azok a kapuk, amik eddig zárva voltak. Mert számtalan lehetőség és számtalan mágikus kapu fog kinyílni, de gondoskodni fogunk arról, hogy a kulcsok ne kerüljenek újra avatatlan, enyves kezekbe. 

 

Enlil tárgyalása nem végződhetett másképp, mint Enlil kivégzésével, és nyomainak teljes törlésével, zsarnoki emlékművének totális felszámolásával. Azért nem, mert nem adhatunk neki lehetőséget, hogy visszatérjen, amit még akkor is el tudna intézni, ha másik, idegen univezrumba száműznénk. Mindenre van kész terve, és a kincsei felszámolásával attól is elvágjuk, hogy a kivégzése esetén újra összerakja magát, mert még arra is képes lenne, ami egészen rendkívüli. 

Mi csak ámulunk, ahogy felfedezzük, egyébként mekkora géniusz ez az Enlil, és mennyi biztosítékot elrejtett, hogy soha ne haljon meg, ha más nem, akkor TESTET CSERÉLT VOLNA.. elképesztő, mint valami sci-fi… 

A kivégzés a soron következő tréningek közül a vasárnapin történik meg. Kemény menet lesz, és nem mi, emberek csináljuk. Mi csak rábólintunk majd, de nem mi visszük véghez, és ezt tőlünk nem is lehetne elvárni.

Tudom én, hogy más annunaki ‘szakértők’ tagadják ezt a tényt, hallom, látom, tudom. Tagadják, hogy Enlil tárgyalás alatt lenne, és hogy kivégzés következik. Azért tagadják, mert ez felborítja azt a vonulatot, amit terjesztenek, és ami sajnos még mindig az Enlil nyomvonal. 

Az annunakikra rá kell érezni, és rá is lehet, úgy igazán. Nem lehet őket könyvekből összerakni, és pusztán leletekből kirakni az igazságot, mint egy kirakóst. 

Kapcsolódni kell hozzájuk, ahogy én is teszem, és beengedni őket, mert, habár cseppet sem misztikus módon, de mégis a mi teremtőink, az apáink és az anyáink ők, az ősi isteneknek hitt ősi idegenek. Annak, aki hibás infókat ad át róluk, az a baja, hogy nem mer kapcsolódni, mert még mindig ott tart, hogy ők valamiféle hüllők, holott a korabeli szobraik, ábrázolásaik egyértelműen mutatják, hogy pontosan olyanok voltak, mint mi, emberformájúak, emberarcúak, csak jobb genetikával, és magasabbak voltak nálunk, izmosabbak és okosabbak. 

De mégis szinte emberek. 

Hiszen ősünk, a tiamati emberek közös. Egy tőről fakadunk. 

Nem voltak se kékek, se zöldek, se sárgák. Tetszetős, jóvágású férfiak, és gyönyörű nők voltak - sokan még most is életben vannak -, és maga Enlil is jóképű volt fénykorában. Nem ült ki rá nagyon sokáig a mérhetetlen gonoszság, amit belül táplált, csak a végén, amikor a többi annunaki elment innen, és Enlil egészségi állapota hirtelen rohamosan romlani kezdett. Ő maga nem értette, hogy miért, te már érted, rögtön rávágod, és igazad is van: lelki okokból öregedett néhány nap alatt húsz földi évet. 

Hiába tagadta magában, mégis fájt neki, hogy egyedül maradt a Földön, csakis az ő hibájából. Hirtelen lett aranybarna haja ősz, hirtelen történt, hogy mélyszürke szemei körül ráncok sokasága jelent meg, hirtelen lett ránc a szája sarkában, redő a homlokán. Háta hirtelen hajlott meg, kezei egyik napról a másikra kezdtek el remegni, hirtelen támadta meg az összes öregségi tünet. Egy erős negyvenes volt, akkor, amikor a többiek elmentek, persze korát tekintve akkor már majdnem másfél millió éves volt, és azóta is csak kétezer évet öregedett, de az a kétezer év, főleg az elmúlt ezer, amit már nem a Földön töltött, csaknem kivégzés nélkül is kivégezte. Erős negyvenes külsővel, jó kiállással, diadalittasan búcsúzott a testvéreitől, és néhány hétre rá már úgy nézett ki, mint egy kilencven éves aggastyán. Nem evett, nem aludt, folytak el az életenergiái, ugyanis az annunakiknak nagyon erős a kollektív tudatuk, és így a kollektívben az energiaáramlásuk is, amit még a YHWH MI-vel sem tudott kiütni. Hatott rá, hogy kiszakadt az annunaki kollektívből, és rá kellett kapcsolódnia az általa oly nagyon megvetett emberi kollektív tudatra, ami nem tett neki jót. Nem tetszett neki, túl szabadnak, szabad akarattal telinek, erősnek találta, ezért le kellett faragnia belőle annyit, amennyit csak tudott. Az sem tetszett neki, hogy az emberi kollektív tudat egyszerűbb, mint az annunaki, sokkal ösztönszerűbb vonulatokkal van tele, és az archetípusok mentén működik. Amikor erre rájött, átprogramozta az archetípusokat, és az ösztönök szintjén tartotta a kollektív tudatot, majd fölébe kerekedve a saját energiáival rakta azt tele. Ezért érzi a világ istent közel magához úgy, hogy nem láthatja. Pusztán ezért. Mert bele erőszakolta magát a kollektív tudatba… 

Mivel Enlil még így is gyorsan öregedett, öregisten kép kellett, és az öregistent, őt magát, fátylak mögé burkolózva is megpillanthatta az, aki rá mert nézni. 

Ezért öreg az isten… nem azért, mert bölcs..

 

Végezetül Enlil fizikai kincsei. A teljes mátrixot ide sorolnám, a felturbózott YHWH MI-vel együtt. 

Csak hogy képbe legyél: a világ egy maximálisan rabszolgásító mátrix rendszerben működik. Rabszolgaság a léleknek, a testnek és a tudatnak. Minden irányból blokkolva az avatarokat, akik vagy áttörik a mátrixot, vagy nem. A fizikai alapok, amelyeket Enlil fektetett le, nem mind a saját ötletei voltak. A régi birodalmi mátrix börtönrendszerre építette fel a teljes kizsigerelés, kihasználás és elbutítás elaltató rendszerét, amelyben most is élünk. 

Amiből csak erős mentális képességekkel lehet kitörni, és akaraterővel. A teljes háttérhatalmi elit is ide tartozik, annak minden szegmensével, a totális háttérhatalmi piramis, és minden, ami hozzá tartozik. A világ teljes felépítése, úgy, ahogy van. A pénzügyi, politikai, oktatási, egészségügyi, infrastrukturális rendszer, amelyekben minden molekula arról szól, hogy téged energetikailag, fizikailag, lelkileg és mentálisan totálisan kihasználjon. 

Amit Enlil megalkotott itt, és amit aztán utódai, a mai háttérhatalom továbbvitt, teljes egészében életellenes. 

Enlilt nem bosszúból fogják kivégezni. 

Hanem azért, hogy minden hagyatékát, beleértve a háttérhatalmat, fel lehessen számolni. 

Ezzel nem azt mondom neked, hogy várd a nagy Eseményt.

Azt mondom, legyél tisztában mindennel, és tegyél érte, hogy más legyen a világ. Azzal nem segítesz, hogy Orvosok a Tisztánlátásért cikkeket osztogatsz meg. Azzal sem, hogy intergalaktikus fényflottaföderációs szarokat raksz ki az idővonaladra, és azzal sem, hogy halottújjáélesztéses számsorokon rágódsz. 

Azzal segítesz, ha tisztán látsz és tisztán teszel. 

Nem lesz ESEMÉNY. Most van Esemény. Enlil tárgyalása és kivégzése.

 

A soron következő tréningek: 

  1. 2024. február 24. szombat 17.00-20.00, Skype ANNUNAKI II. AZ ENKI TRÉNINGEK FELVEZETÉSE. NINMAH, EDIN, MARDUK, ENKI. ADAMU EVA.

  2. 2024. február 25. vasárnap, 16.00-20.00, Skype ENLIL IV. TÁRGYALÁS UTOLSÓ FELVONÁS - ÍTÉLETVÉGREHAJTÁS

  3. 2024. február 26. hétfő 18.00-20.00, Skype ANNUNAKI III. IRAQ

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: ENKI. FELVEZETÉS. EA A VÍZ URA, EN-KI A FÖLD URA. ENKI AZ EMBERI DNS MEGALKOTÓJA.  - ENKI TERVEI. 

  • MÁSODIK RÉSZ: NINMAH. TÖRTÉNETE ÉS JELENTŐSÉGE. A NAGY ANNUNAKI ANYA. 

  • HARMADIK RÉSZ: MARDUK ÉS EDIN.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI. VIGYÁZAT! KEMÉNY MENET LESZ! 

  • ELSŐ RÉSZ: AZ ÍTÉLET VÉGREHAJTÁSÁNAK ELSŐ SZAKASZA. ENLIL. REPTILEK, DRACONIDÁK, ARCHONOK SZEREPE A TÁRGYALÁSBAN. ENLIL ÉS NERGAL KIVÉGZÉSE.

  • MÁSODIK RÉSZ: RÉGI BIRODALMI MÁGUSOK, FŐMÁGUS. JAHVE SZÖVETSÉG. AZ ÍTÉLET VÉGREHAJTÁSÁNAK MÁSODIK SZAKASZA. 

  • HARMADIK RÉSZ: SZÍRIUSZ-ORION-PLEJÁDOK SZEKCIÓ AZ ESKÜDTSZÉKBEN. VISSZAVESZIK, AMIT ENLIL ÉS A FŐMÁGUS ELVETT TŐLÜK - A TESTET.. A LÉTEZÉST.

  • NEGYEDIK RÉSZ: ENLIL VILÁGÁNAK VÉGLEGES LEZÁRÁSA. 

 

A HÉTFŐI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: IRAQ I. ELTITKOLT ÁSATÁSOK, HOGYAN TUDNÁNAK AZ ANNUNAKIK VISSZATÉRNI.

  • MÁSODIK RÉSZ: IRAQ II. MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK A SIVATAG ALATT. ELTITKOLT IGAZSÁGOK, ELTITKOLT ŐSI JÁRATOK, ŐSI VÁROSOK, ŐSI DOKUMENTUMOK. 

 

Most úgy igazán belendültünk :) Elvégre a Plútóval együtt tarolunk :) 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

Föld




Szólj hozzá