2019. máj 07.

SPIRITUÁLIS MÁTRIX. SZERTARTÁS SKYPON.

írta: Eszter 777
SPIRITUÁLIS MÁTRIX. SZERTARTÁS SKYPON.

2019. MÁJUS 8. SZERDA, 20.30-22.00

SPIRITUÁLIS MÁTRIX

FÉNY OLDAL

SÖTÉT OLDAL

INHUMÁNUS OLDAL

Elválik az igaz a hamistól

Tanuld meg megkülönböztetni

3 féle minőség

  1. A HAMIS FÉNY

  2. A VÉLT SÖTÉTSÉG

  3. A SÖTÉTSÉGGEL KEVERT INHUMÁNUS PUSZTÍTÓK

Skype Szertartás

2019. május 8. szerda

20.30-22.00

 

A nyúl ürege. Úgy igazán. Mélyen, miközben azt hiszed, ez a magasság. Nem. Ez a mélység. A spirituális megtévesztések mélysége, melyben maguk a tanítók sem tudják, hogy a nyúl ürege is fordítva néz ki, mint amilyennek látszik. Magasságosnak, fényesnek. NEM TUDJÁK ELFOGADNI, HOGY NEM CSAK FÉNY LÉTEZIK. ŐK CSAK A FÉNYT AKARJÁK LÁTNI, ERRŐL ÍRNAK, ERRŐL PAPOLNAK. Eközben az agyuk és a szívük hátsó zugaiban ott a félelem: mi van, ha ez nem igaz. Azt gondolják, ha a sötét oldalról, ha nem vesznek róla tudomást, akkor nem létezik.

A saját részünk a sötétség, melynél nem félrenézni kell, melyet nem tagadni kell, hanem elfogadni, hogy nem vagyunk csak fényből, és olyan nincs, hogy valaki csak fényből való lesz, ha eléri a Teremtőt. Ellenkezőleg. A fény-sötétség egyensúlyakor és egységekor tűnik el a dualitás.

Mosolyogva nézem néha a csakis angyalokról beszélő tanítókat, akik azt hiszik, hogy ezzel kikerülhetik a spirituális fejlődéssel járó önszembesülést, melyben megismerik önmagukat, és azokat a tulajdonságaikat, melyeket eddig takargatni akartak.

Akaratosság, dominancia, ego, irigység, féltékenység, önzés, bármi. Önsajnálat, önbüntetés és egyebek.

NEM LEHET EZEKET CSAK ÚGY KIOLDANI. Amit kioldasz, az a felszínre jön, és azzal végre tudsz dolgozni, mert a tudat alattidból hoztad elő. Éppen ezért a napvilágra kerül, és a dolgod átformálni magadban ezeket. Nem megtagadni.

A hamis fényoldal, mely elvárások tömkelegét zúdítja az összezavarodott követőkre, akik azt gondolják, hogy elég, ha csak követik a Fényt, mely nem mindig a fény…

A Hírvivők Szertartáson elhangzott, hogy milyen sok a hamis hírvivő, kik hamis híreire egész életek épülnek rá, HAMISAN. Majd, amikor a VALÓSÁG megérkezik, összeomlanak, mint a kártyavár.

A valóság nem ott kezdődik, hogy felrepülsz a fénybe, és a Teremtőben gyönyörködsz, hanem ott, hogy megtanulod ELFOGADNI mindazt, amit a Teremtő Egy és az Eredet teremtett. A sötét részeidet megismerni, transzformálni, erővé alakítani. /A Fekete ló/. Az inhumánus támadástól megtanulni NEM FÉLNI, mert a félelmedre alapoznak, és a támadásokat erővé alakítani. / A Fekete Sárkány./

Rólam széles körben elterjedt, hogy a sötét oldalt szolgálom. Ezen is mindig mosolygok, nagyokat. Először is. A sötét oldal, tanító oldal, a fény árnyéka, vagy hiánya, azaz, a sötét oldal a te és az én részem is, de nem szolgáljuk azt, távolról sem, mert nem érvényesítjük a sötét részeinket úgy, hogy másoknak ártsunk vele, magunknak azonban annál jobban, ez azonban nem szolgálat. Ez küzdés.

Küzdés a saját egóddal, önzéseddel, elvárásaiddal, feltételeiddel. Ha azt hiszed, hogy te már mindent tudsz, mindent leküzdöttél, akkor tévedsz. Nem irthatod ki a démonaidat magadból, melyeket magad teremtesz nap mint nap a félelmeiddel és az elvárásaiddal, melyeket - akárcsak én -, a mátrixban szedtél magadra, hanem felülemelkedhetsz rajtuk.

Ehhez azonban az egyetlen út az ELFOGADÁS.

Nem a TAGADÁS. Amit tagadsz, az a részed. Amit elfogadsz, azzal EGY vagy, és amivel EGY vagy, azzal szemben eltűnik a félelmed.

A Föld és az emelkedő emberiség útjának jelentős mérföldköve lesz a DUALITÁS eltűnése, és az EGYSÉG átélése, melyet úgy is hívnak, az ESEMÉNY. /melybe számtalan sületlenséget belemagyaráznak, és még mindig nem értik, hogy mivel a mátrixon kívül látható csak, voltaképpen már megtörtént, mert az Esemény a teremtés pillanatának meglátása, és a teremtés folyamatosan zajlik, mivel a mátrixon kívül nincsen sem idő, sem tér. /

A meg nem értés gyilkosa a hitnek, mert a hit előbb-utóbb látni is akar valami. Kézzelfogható eredményt, mivel a hármas egység /test-lélek-szellem/ itt is igaz.

Az eredmény függ tőled is, de attól is, aki a tudást átadja. Mondhatni fele-fele arányban. Ha HAMIS HÍREKET közöl, melyeket még maga is igaznak hisz, a dualitás meg nem értése miatt, akkor félrevezet téged.

Nem tud róla, de félrevezet.

Azok a tanítók, akik nem akarják látni a dualitást, vagy esetleg úgy beszélnek róla, mint ha a szomszéd fűje lenne csak, CSUPÁN FÉLIG VANNAK JELEN.

A sötét oldal a fény része és a fény a sötét oldal része. Mindaddig, amíg valaki ezt nem látja át, alszik a kómában, ami a mátrixhoz tartozik. Hiába hiszi magát nagy magasságokban. Valójában mélyen alszik.

Az inhumánus oldal pedig építi a mátrixot. Amikor azt hiszed, hogy nincsenek elvárásaid, és közben mégis vársz valamit a másiktól, akkor valójában megfelelni akarsz és megkapni. Akarsz. Valamit.

A nem akarással kezdődik a valódi fény.

Amit fénynek hittetek az a sötétség. Mélységes mély, illúziókkal teli.

Amit sötétnek hittetek, az a fény. Amikor meg mered csinálni, hogy nem akarsz valamit. Akármit. Semmit. Amikor mered hinni, hogy minden pontosan úgy van jól, ahogyan van.

Az inhumánus oldal sokkal másabb, mint a sötét oldal. Nem a Föld része. A mátrixot építették ide, szándékosan. Őket is elfogadni kell majd, azonban a félelem, amit érzünk velük szemben, azt jelzi, még nem vagyunk magunkkal teljesen tisztában. Még nem érezzük, hogy erősebbek vagyunk náluk.

A szertartáson meglepő információk fognak elhangzani. Igazi ébresztés lesz a kómából.

Tartsatok velem.




A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Szólj hozzá

SÖTÉT OLDAL INHUMÁNUS OLDAL SPIRITUÁLIS MÁTRIX FÉNY OLDAL