2019. máj 13.

TIZEDIK MÁTRIX KAPU - HATALOM. SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
TIZEDIK MÁTRIX KAPU - HATALOM. SZERTARTÁS SKYPON

2019. MÁJUS 16. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.30

TIZEDIK MÁTRIX KAPU

HATALOM

NEM A HATALOM KELL A VILÁGNAK, HANEM A SZERETET

Skype Szertartás

2019. május 16. csütörtök

20.00-22.30

 

 

A fertőzött jang oldalon a Hatalom Kapu érinti az ÁDÁM kódot. /urald a Nőt, és szolgálód lesz, urald a világot és minden a tiéd, en oszd meg azt senkivel, csupán a - hamis - istennek /szándékosan írom kisbetűvel/ tartozol elszámolással.

Érinti a nárcisztikus jint és a nárcisztikus jangot, valamint a világot uraló idegen fajt, melynek nevéből eddig a REPTILIAN, ARKHÓN ÉS CHIMERA megnevezéseket hozták nyilvánosságra, de mi ennél feljebb - vagyis lejjeb - megyünk… mert a fekete háttérhatalmi piramis megfordítva ékelődött bele a világba, melyben mindenhol szeretet van, csak nem látjuk, helyette a hamis valóságot annál inkább.

A hamis valóság pedig a Hatalom mentén épül és az alábbi szentháromság körül forog:

PÉNZ

IDŐ

INFORMÁCIÓ.

Ez a három jelenti most a hatalmat a világban, és a mátrixban ezek belépők, az információ esetében mindenképpen hamis információként használva.

A Hatalom kapu a másik leuralásáról és az önzésről is szólni fog, mert a leuralás és az önzés, mely általánosan van elterjedve, az emberek nagy részében nem is tudatos. Ők azok a módosított tudatú tömegek, akik vakon követik a hamis valóságot, és egyáltalán nem tiszta nekik, hogy nem a saját valóságukban vannak, hanem abban, melyet a mátrix urai teremtettek nekik. Ebben a valóságban még el is hiszik, hogy nem tudnak változtatni, vagy ha igen, egyedül kevesek hozzá, valamint túl nagy feladat lenne, és végképp nem merik elengedni a mátrix uralta valóságukat, mert félnek a szabadságtól, de még jobban félnek a szeretettől, és amitől leginkább rettegnek, az a fájdalom… a sérülés és a sebezhetőség.

Pedig ezek azok, melyek megtörténni kezdenek veled, amikor sokadik próbálkozás után végre ÚGY IGAZÁN NEKIFUTSZ, HOGY KIJÖJJ A MÁTRIXBÓL, és vállalod a fájdalmat, a közben fellépő félelmet, és a mátrix komfortzóna elengedését, mely távolról sem olyan kényelmes és szép, mint amilyennek látszik, sőt, iszonyatos terhet ró az emberekre, hogy ÖNZŐNEK KELL LENNI, MÁSKÉNT BÁNTANAK, KEMÉNYNEK KELL LENNI, MÁSKÉNT MEGSEBEZNEK, VIGYÁZNI KELL AZ ÉRTÉKEIKRE, A TUDÁSUKRA, AZ ENERGIÁIKRA, MÁSKÉPP ELLOPJÁK AZT.

A mátrixnak, mi már tudjuk, SÚLYA VAN. Óriási súlya van. Lefojt, nem enged, magához köt a te negatív érzéseiddel, a te félelmeiddel és a veled elhitetett kishitűségeddel.

Hogy nem tudod megcsinálni. Mert fáj.. ÉS???

Szerinted mennyire könnyű kijönni egy olyan világból, melyben mindenki csak elvárt tőled? Nagyon nehéz, mert te is elvársz. Ahol mindenki csak megfeleltetett? Nagyon nehéz, mert te is meg akarsz felelni és ez számodra természetes.

A Hatalom Kapunál a hatalmon alapuló párkapcsolatot kikényszerítő jin is górcső alá lesz véve, nem csak a jang. Hatalmon alapuló, azaz kényszeren, függésen és érdekeken. Nem is hinnéd, mennyi mindent rendeltél alá a Hatalomnak, a háttérhatalomnak és a láthatónak is.

Szolgáltad a sötétséget.

Ezért jött valaki az életedbe, aki eljátszotta neked a legmélyebb sötétséget, hogy meglásd a fényt…

Mert amikor már nagyon fájt, jöttél rá, hogy ő nem a Hatalom. Ő a Szeretet.

A hatalom alapú világból a bizalomba kell lépned, ugyanis ahhoz, hogy kijöjj a hatalom uralta valóságodból, MEG KELL ELŐLEGEZNED A BIZALMAT ÉS HINNED A LÁTATLANBAN. Hit kapuja, ugyebár, de a Hatalom kapu a Bizalom Kapuba vezet.

Nagyon erős szertartás lesz. Készüljetek rá :)

Szembesít és felszabadít.

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Szólj hozzá

Hatalom Mátrix 10. Mátrix kapu