2019. máj 27.

GLOBÁLIS MENTÁLIS BEFOLYÁS OLDÁSA, ÉS JANG OLDAL OLDÁSA - MÚLT HÉT SZOMBATI SZERTARTÁS

írta: Eszter 777
GLOBÁLIS MENTÁLIS BEFOLYÁS OLDÁSA, ÉS JANG OLDAL OLDÁSA - MÚLT HÉT SZOMBATI SZERTARTÁS

A Jupiterre a Szaturnuszról egyetlen út vezet át. A feltétel nélküli szeretet. /Apolló a Fény Istene/

A múlt hét utolsó szertartása volt, szombaton. 

Globálisan oldottuk a mentális befolyásolást, a manipulációt és a jang oldalon a GLOBÁLIS JANG ENERGIÁBA BELEKÉNYSZERÍTETT CHIMERA MÓDOSÍTÁST. A férfiakból a 13 Mátrix Kapu negatív energetikáját is kioldottuk, és láttuk őket az Újjászületésbe átlépni a 13. Mátrix Kapun, a Halál kapuján át a fényhídon keresztül az  Esemény Fénykapuba, amely MÁR A JUPITEREN VAN. A JIN OLDAL GLOBÁLIS OLDÁSA A MÁTRIX KAPUK BAL OLDALÁN,AZ ELSŐ HAT MÁTRIX KAPUNÁL TÖRTÉNT. 

Itt már a mátrixot is oldottuk a jin és jang oldalon, és ez már a FIZIKAI MÁTRIX VOLT, nem az érzések és gondolatok szintje, hanem a minket rabul ejtő világ.

A szertartás ráadásában a jin-jang egység csodálatosan hangolódott újra össze, előtörve bennük az Isis-Osiris tiszta energetika. Olyan szertartás volt, amely mind közül a héten a legnehezebb volt. Hosszú, komoly oldás és küzdelem az inhumánus oldallal szemben, de mégse volt küzdés, sokkal inkább a feltétel nélküli szeretet csodája, mellyel mindenféle akarás nélkül kapcsolódtunk a jang energiához, és a férfioldal magától éledt fel, magától tisztult le, mi néztük és könnyekre fakadtunk - még én is, a második részben, most először, több mint ötszáz szertartás után, először sírva vezettem le a második részt a felétől....mert amit láttunk, az a férfiak életre kelése azután, hogy évezredekig lettek belekényszerítve egy olyan rendszerbe, melyben nem lehettek szabadok, sem a szerelemben, sem a hitükben, sem a saját teremtésükben, de még abban sem, milyen életet teremtsenek a családjuknak. Le voltak fojtva, el voltak taposva. Mindenki folyton a női oldalról beszél. Mi a férfi oldalra is gondolunk és arra, hogy nekik sem könnyebb, mint nekünk. 

A jin oldal is oldódott, a szeretetben és a fényben, mely megszületett a szombati szertartáson. 

Csodálatos volt,azóta sem találok rá szavakat. 

A szertartás második részének végén azt mondtam a részt vevőknek:

" Ne feledjétek, hogy a szeretet a híd a káosz folyója felett. Érdemes küzdeni és soha ne adjátok fel. Ne vezéreljen a büszkeség, az ego, a játszmák és a drámák. Ne akarjatok csak büszke királynők lenni. Legyetek szeretető Nők, és ne féljetek megadni magatokat. A férfiaknak most van a legnagyobb szükségük a szeretetre és arra, érezzék, vannak még valódi Nők ezen a bolygón."

Áldás

E

Szólj hozzá