2019. júl 03.

FÉNYHOZÓ KARMA A MAG NÉPÉBEN

írta: Eszter 777
FÉNYHOZÓ KARMA A MAG NÉPÉBEN

Lucifer karmája a Mag Népében
MINDANNYIAN A FÉNYHOZÓ SORSÁNAK MEGVÁLTÁSÁT HORDOZZUK MAGUNKBAN ÉS Ő MAGÁBAN A MIÉNKET
 
A Fényhozó Hajnalcsillag a Mag Népének egyik legfontosabb entitása. El is hiszem, hogy az ördögnek bélyegzik, hiszen félelmetes azok számára, akik hazugságokat rejtegetnek, akik mások becsapásából élnek, akik VASKORI módszerekkel dolgoznak és a világot oda vitték, ahol most tart.
Pontosan ennek az energiának a MEGTAGADÁSÁVAL.
A Fényhozót éppúgy IGAZSÁGTALANSÁG ÉRTE, mint Téged. Éppúgy MEGHAZUDTOLTÁK, ŐT OKOLTÁK MINDENÉRT, az emberek a saját bűneikért, mint Téged. Éppúgy egy globális hazugság áldozata, mint a magyarok. Éppúgy kitaszítottként kezelik, mint minket. Lenézik és alábecsülik. Mint Téged.
A Mag Népében minden ember egy részét hordozza magában Lucifer sorsának, és éppen az ébredés a lényeg: benned a Fényhozó nem a sötétség, hanem a Fény. A szabadság fénye. A szabad akaraté. Az az erő, amikor igenis teszünk azzal szemben, hogy rabszolgaként akarnak minket tartani, mint birkákat a karámban, és a most is vaskori népekhez hasonlóan a pénzmátrix, a hatalmi mátrix és a mindent vegyél meg, egyél meg mátrix szálain marionettbábuként akarnak minket mozgatni.
A kulcs egyenesen zseniális: FELISMERED-E, HOGY MI AZ IGAZ, MI A HAMIS, FELISMERED-E, HOGY A SÖTÉTSÉG VALÓJÁBAN A FÉNY, A FÉNY VALÓJÁBAN A SÖTÉTSÉG, HOGY EBBEN A VILÁGBAN MINDEN FORDÍTOTT, MINT AMINEK LÁTSZIK? Ha igen, bevetted a piros tablettát, és a Fényhozó felszabadító útjára léptél. Őt felszabadítod magadban. Ő felszabadít téged magában. Minden fénymunkás szembesül a fentiekkel. Azzal, hogy ki akarják használni. Meg is teszik. Azzal, hogy őt okolják mindenért. Meg is teszik. Azzal, hogy igazságtalanul bánnak vele, nem hozz méltóan. Meg is teszik. MINDADDIG, AMÍG MEGENGEDED. HA MÁR NEM ENGEDED MEG, AKKOR A FÉNYHOZÓ ÚTRA LÉPTÉL. AMIKOR MÁR NEM CSÚSZOL VISSZA ODA, AHOL EDDIG VOLTÁL, az empatizmus és a feltétel nélküliség égisze alatt hagytad magadat halálba taposni és alázni.
Azok a fénytestvérek, akik át mernek lépni a szabadságba, azok közül is kikerülhetnek, akik eddig nem voltak őszinték hozzád, akik Téged becsapva önmagukat csapták be. Mert ha a sorsában benne van az önmegváltó folyamat, akkor nem kerülheti el az ébredést, és az azt megelőző összeomlást, amit eddig próbált minden áron visszatartani. MINDEN ÁRON.
A feltétel nélküli szeretetet velük szemben csakis akkor vedd elő, ha már letérdeltek önmaguk előtt, ha már szembesültek. Addig mondj nemet. Csak bátran.
Senkit nem veszíthetsz el, aki hozzád tartozik, csak azt, aki nem.
Veszteség, Soha többé, Csalárdság, Magány és Szükség csak ott létezik, ahol ILLÚZIÓ VOLT EDDIG. Ami valóban EGYben van, ott ezek a szavak semmit nem jelentenek.
A Fényhozó karmikus feloldozás útján van a világ maga is. Nem kerülhetik el a globális égi igazságszolgáltatást azok, akik ezt akarták kiváltani. MINDEN ÁRON. Nagypolitika, pénzügyi rendszer, háttérhatalom. Mindnek szorul a nyaka körül a hurok. Meglehet, ezt nem érzed, de nem is kell. Neked más dolgod van, nem az, hogy ezekkel foglalkozz.
A te dolgod, hogy magadat váltsad meg, de ehhez fel kell ismerned a benned élő Fényhozót. Aki nem a sötétséged. A fényed.
Amikor megváltod magadat és benned az ő sorsát, akkor azt a részt oldod meg, mely benned belőle megoldásra vár. Ha egy égbekiáltó igazságtalanságot, akkor azt. Ha egy hazugságot, akkor azt. Ha egy meghurcolást, akkor azt. Nem úgy váltod meg, hogy elfelejted. Úgy váltod meg, hogy SZEMBENÉZEL VELE ÉS MEGOLDOD, AZAZ NEM HAGYOD TÖBBÉ ÉS MEGNÉZED, NEKED EBBEN MI A RÉSZET. Mit csinálj másképp ezután. Hogyan gyere le a Szaturnusz végtelen köreiről. /Szati szadi :)/.
Mert vár a Jupiter és a Szabadság. Ne csak úgy simán engedd el. Hanem OLDD MEG. Járj utána és ne hagyd, hogy újra megtörténjen. Emelkedj felül rajta. Akkor oldottad meg, és akkor szabadul fel az életed.
 
Áldás
Fényhozó

Szólj hozzá