2019. júl 03.

SZABADSÁG

írta: Eszter 777
SZABADSÁG

SZABADSÁG
 
A lelked legmélye az a hely, ahova ritkán mersz belépni, pedig tiszta, oda nem ér el semmi a külvilágból. Nem érinti meg a mátrix, sem a sötét hatalom, sem a fekete mágia, mert eredendően szabad. Minden inkarnációd során bejárod azt az utat, amikor szabaddá válsz. A rabságból a szabadságba tartasz. Meglehet, csak az életed végén jössz rá, végig rab voltál, de ha tudatosabb vagy, már most megtörténhet veled, hogy felébredsz. Ha akarod.
Ha be mersz lépni oda, ahova eddig nem mertél. Mert könnyebb volt kívül keresni azt, ami belül van. Akár a megoldásokat, akár a vágyott jövő kulcsait, bármit. A szabadság, mint minden más minta, benned van.
A lelked legmélyén harmónia és egység lakozik, a vihar és a káosz kívül reked, és ha végigmész halhatatlan lelked folyósóin, eljutsz oda, ahová tartasz: a vágyott jóhoz, boldogsághoz, bőséghez, szerelemhez, szabadsághoz. Ott, azon a helyen minden tiszta és egyszerű. Mintha soha el sem mentél volna onnan.. pedig minden inkarnációd egy pontján megtörtént, hogy azt érezted, egy napon, elveszett a fény. Meglehet, gyermekkorban tőrtént. Meglehet, korai felnőttkorban. Meglehet, egy olyan reggelen, amikor ötkor keltél, és kávéval a kezedben arra gondoltál: NEM AKAROK ÍGY ÉLNI..
Nem akarok bezárva az időben és térben létezni. Nem ezért jöttem ide.. és a legfájóbb, hogy akkorra már régen elveszett a fény, gondoldtad. Nem, nem veszett el. Nagyon mélyre kell magadban merülni ahhoz, hogy megtaláld. De ott van.
 
Ahhoz, hogy szabad légy, először is felismerni kell, hogy nem vagy az. Komolyan feltenni magadnak a kérdést, így akartál-e élni, ahogyan most. Mert ha igen, semmi baj.. akkor a kék tablettával visszatérsz az ágyadba, és azt hiszed, amit hinni akarsz.. :)
Ha nem, nos először jön a fájdalom. A Fényhozó mutatja az utat neked, amikor először érzed meg, nem vagy boldog. Fájdalmas tükröket tart neked: olyan dolgok kezdenek el történni, amelyektől eddig tartottál. Összeomlanak a szilárdnak hitt légváraid. Nem a szabadság jön először, hanem a rabságod tükrei. A dolgok, emberek, melyekben szilárdan hittél, eszmék és hitrendszerek, melyek szerint hibásan éltél. Álarcok hullnak a porba körülötted, tornyok dőlnek le, falak omlanak porrá.
Ijesztő, nemdebár? Mindaz, amihez eddig olyan görcsösen ragaszkodtál, valójában hamis csillogás.
Az igazat nehéz meglátni. Ahoz IGAZZÁ KELL VÁLNI.
Az igazság tesz igazán szabaddá, ehhez azonban önmagad lelkének mélyén kell valódi önmagadat meglelni és szembenézni azzal, mennyi szenny tapadt rád a mátrixban.
 
Szabadnak lenni nem könnyű, a világ, melyben élünk rabságban született. Azért jöttél ide, hogy szabaddá válj és másoknak is megmutasd, hogyan kell visszavenni a SZABAD AKARATOT.
Mindaddig, nem vagy szabad, míg valami nincs a helyén az életedben. Bőség, párkapcsolat, család, küldetés. Valamit fognak még a rabláncok.
 
Amikor elindítod előre a szabadságodat, a szabadság kardját a földbe döfve elkiáltod magad. LEGYEN FÉNY!!!
És fénybe borul a valóságod. Káosz, vihar, örvény keletkezik, és óriási felfordulás, mert ahhoz, hogy a káros hitrendszereid által teremtett hamis valóságod megváltozzon, bizony viharra van szükség.
Nem a harmónia jön először :)
 
Amikor az arcodba csap a vízpermet, amikor a napfény megcsillan a cseppeken, és a hajadba kap a szél, amikor a vihar közepén állsz, és elkiáltod magad: LEGYEN SZABADSÁG!
Az lesz.
 
Amikor egy nap arra ébresz, hogy egy hamis párkapcsolatban voltál eddig, a fájdalom után a düh majd a szomorúság következik, de a lelked mélye a felismeréstől kezd el felbuzogni a lélekmagból, és végre érzed, hogy élsz. Ha fáj, akkor azért, ha boldog vagy, akkor azért, ha elborít a cunami, ha felkap a hátára a hurrikán, ha megremeg a föld alattad, akkor azért. DE VÉGRE ÉLSZ.
 
SOHA NE FELEDD: HA SOKÁIG NEM TÖRTÉNIK SEMMI, AKKOR BAJ VAN. CSAPJ ODA A VALÓSÁGODNAK. LEGYEN FÉNY! LEGYEN SZABADSÁG!
MONDD KI AZOKNAK, AKIK A HAMIS VALÓSÁGOD HAMIS RÉSZEI VOLTAK, ÉS MOST, ÉPPEN MOST MEGMUTATTÁK VALÓDI ARCUKAT: ELÉG!
 
Amikor a szabadság minta leérkezik, mindaz, amit eddig magadnak hazudtál, fejbecsap. Nem hibáztathatsz többé másokat. Nem keresheted a felelőst máshol. Nem ringathatod magadat többé egy hamis szerelem, hamis munka, hamis élet illúziójába, mert kiderül hamarosan, hogy pontosan az ellenkezőjét hitted, mint ami a valóság. Mert ha a valóságod szabad, semmi nem marad rejtve.
 
Élj. Ne maradj ott, ahol átvernek, vagy így, vagy úgy. Ne maradj ott, ahol kihasználnak vagy így, vagy úgy. Ne maradj hazug, kishitű, kétszínű emberek közelében, akik ujjal mutogatnak rád. Ne maradj tartás nélküli, görcsösen kapaszkodó, beteges kapcsolatfüggők közelében, akik a hátad mögött csalnak meg. Ne maradj érdekkapcsolódásokban. Érdekből végzett munkában. Érdekből erőltetett együttélsében. Érdekbarátságokban. Érdekkapcsolatokban. AZ ÉLET NEM ÉRDEK. AZ ÉLET JÁTÉK, FÉNY ÉS TÁNC.
A szabadságod határtalan.
Amikor szabaddá válsz, már látod mi volt az igaz és mi a hamis. A saját korábbi hamis látásmódod és gondolatmeneted mutatja meg, illetve azok, akik félnek a szabadságodtól, ettől menekülnek a legjobban. Mert ők nem mernek azok lenni és téged sem akarnak elengedni. Amint igazán szabad vagy, őkk maguk menekülnek majd el tőled.
 
NEM VÉLETLENÜL A VILÁG LEGRETTEGETTEBB NEVE LUCIFER. A FÉNYHOZÓ. HAJNALCSILLAG. AKIT LESÁTÁNOZTNAK, LE ÖRDÖGÖZNEK. AKIT MINDEN ROSSZÉRT OKOLNAK. Pedig a szabadság, az öntudatra ébredés és a szabad akarat van nála és ő benned van. Nem kívüled. Vár a lelked mélyén, hogy ha felébredsz, ott legyen és mutassa az utat.
 
Ne feledd: ha sokáig nem történik semmi, akkor megint lefojtották a valóságodat. Akkor indulnak be a dolgok, ha látványosan és állandóan történik valami. Ne félj a változástól. TE VAGY A VÁLTOZÁS.
 
Áldás

 

Fényhozó

Szólj hozzá