2019. sze 30.

MAG-Y-AR NAPTÁR

írta: Eszter 777
MAG-Y-AR NAPTÁR

A BLOGOMON KÖZÖLT INFORMÁCIÓK NEM TELJESEK, A FELEMELKEDÉS VÉDELMÉNEK ÉRDEKÉBEN

Az új MAG-Y-AR NAPTÁRAT ÉPÍTJÜK ÉPPEN FEL. MELLYEL TOVÁBB ÍRJUK A MAYA NAPTÁRAT EGÉSZEN 2022 DEC 31IG, A HAMIS IDŐ VÉGÉIG.
A MAG-Y-AR naptár közepén van a DUALITÁSKIKÜSZÖBÖLŐ, NEVEZZÜK ÍGY, A NÉGY KAPU, MELYEN AZ EGÉSZ FÖLD FELEMELKEDÉSE ALAPSZIK AZAZ: engedd el a hamisat, lépj be önmagadba, lépj egységbe, lépj EREDETBE.

A mag-y-ar naptár kifelé irányuló koncentrikus körök alapján is értelmezhető, ahogyan az órás, hét napjai, hónapos, éves, csillagképes felosztás alapján kikeveredsz a dualitásból és felemelkedhetsz a KÍGYÓTARTÓVAL a plejádokra.

Az alábbi rendszer a dualitás kiküszöbölése a négy elem alapján.
AMÚGY A MAG-Y-AR NAPTÁR NÉGY ÁLLANDÓ ELEME IS AZ, AMIT A HÁTTÉRHATALOM AZ IDŐ-TÉR ÉS NAPTÁR MÓDOSÍTÁSSAL NEM TUDOTT ELTÜNTETNI. A két napéjegyenlőségünk és a két napfordulónk, szóval TAVASZ, NYÁR, ŐSZ, TÉL. Levegő-fény, tűz, föld, víz. 
Bizony hatalmas munka áll azok mögött, amiket most posztolok, méghozzá CSAPATMUNKA. 
Hála és köszönet a csapatnak, még folytatjuk.

A magyar kártya négy ásza, és az apródok és lovagok is ráhúzhatóak erre valamennyire, de a Tarot jobban kifejti 

Mint a mostani energiáknál mindenhol, az igaz-hamis , dualitás vs egység megkülönböztetés és ÁTVÁLTÁS /Fényválasztó:) / rendszere a lényeg. A négy kapu alatt láthatjátok a királyokat és királynőket /Egylélek pár/, és ugyanezek az udvari kártyák jelölik a hamis királyokat és hamis királynőket úgyszintén.
A megkülönböztetés képessége, mely mentén az oldások és a fekete mágia leválasztások működnek, a legfontosabb, ha a dualitásból a világ ki akar kerülni.
Az oldásokat a Tarot rendszer alapján is végzem, innentől, valamint az itt felvázolt négy kapu rendszere alapján.

A Fény-Levegő alatti Északi Kapu rendszere, ahonnan a lelkek a Plejádokra mennek ki, felemelkedett mesterekként, láthattok egy FÉNY NŐT ÉS FÉNY FÉRFIT, /Kardok királynője és királya/ avagy egy hamis nőt és hamis férfit. Ha meg tudod különböztetni az igazat a hamistól, az északi kapu őre átenged a kapun  Be a fény rendszerébe.
Ehhez a kapuhoz tartozik Asthar -Sananda - Jézus.
Alatta a hírvivők, azaz az apródok /ők is párban vannak, mert Új Atlantiszt az Egylélek energia emeli fel/. Fény hírnök nő és férfi, akik FELEMELKEDETT MESTEREKKÉNT születtek le ide.
A Lovagok a védelmezők, ők is párosával állnak a külső körben a fényrendszernél. A fénylovagok az eszükkel védenek.
Levegő király és királynőből a hamisak a manipulatívak, akik az eszükkel manipulálnak.
A NÉGY ÉVSZAK RENDSZERÉBEN EZ A TAVASZ, FÉNY. FELEMELKEDÉS, KINYITÁS.
JELKÉPE A PIRAMIS, MÁRIA MAGDOLNA ÉS JÉZUS ÁLLNAK ITT entitás szinten.

A Tűz Kapunál. ugyanez a helyzet, tűzkirálynő és tűzkirály, igaz vagy hamis, Anubis átenged a kapun, ha megtanultad a leckét.
A hírvivők itt ÁTALAKÍTÓ MESTEREKKÉNT születtek le ide. A tűz király és tűz királynő, a valódiak, állnak őrt sokan a tűzkapunál. Ahogyan a fénykirályok és fénykirálynők az északi kapunál.
A tűzhirnökök férfiak és nők párban, tehát ÁTALAKÍTÓ MESTEREK. A tűzlovagok a harciasságukkal és az erejükkel védik a déli kaput, ahonnan a Mars-Vénusz energetikába mennek ki a lelkek és jönnek be.
Tűz király és tűzkirálynő hamis oldal: labilitás, hamis erő, fekete mágia, befolyásolás, mentális-asztrális démonikus támadások.
A NÉGY ÉVSZAK RENDSZERÉBEN EZ A NYÁR, A TŰZ, ÁTALAKULÁS. FŐNIX FOLYAMAT.
JELKÉPE A FŐNIX, Anubis áll itt entitás szinten.

A Föld Kapunál, a föld király és föld királynő a megbízható és stabil, ezek ellentéte a nélkülözhetetlenné teszi magát, végletekig kitart, anyagiakon alapuló érdekházasságok, stb.
Föld hírnök páros: FEJLESZTŐ MESTEREKKÉNT jöttek le hozzánk.
Föld Lovagok párban, a stabilitásukkal védelmezik a nyugati kaput.
A nyugati kapunál a Napba mennek a lelkek teljes átalakításra..
A nyugati kapunál a számtalan démonikus erő általi megszállásból, a kemény fekete mágiákból letisztulásból a fény rendszer kapujához érkező gyötrődő emberek jönnek Thot istenhez, bebocsátást kérve, és akkor léphetnek be, ha megkülönböztetik a fényt a sötétségtől, a sötét oldalt pedig az inhumánus antianyagon alapuló oldaltól.
A legkeményebb kapu.
A NÉGY ÉVSZAK RENDSZERÉBEN EZ AZ ŐSZ. A FÖLD. ELENGEDÉS, BEENGEDÉS.
JELKÉPE A SÁRKÁNY, Thot áll itt entitás szinten.

A Keleti kapunál, a víz király és víz királynő /kelyhek/ közül az igazak tiszta érzelmek mentén léteznek, őszinték és szeretetteljesek, a hamisak érzelmi terroristák, érzelmekkel operálnak, általában ők a reptiliánok közül a legfeltűnőbben bántók, mégis észrevétlenek, mert az emberiség hozzászokott a zéro pont alatti érzelmi sivársághoz avagy érzelmi fájdalomhoz.
A víz hírnök páros KIÁRADÓ MESTEREKKÉNT JÖTTEK le hozzánk.
A Víz lovag páros a tiszta, felemelkedett érzésekkel védi a keleti kaput.
A NÉGY ÉVSZAK RENDSZERÉBEN EZ A TÉL, ÉRZELMI FELÜLEMELKEDÉS.
JELKÉPE AZ ANGYAL. GÁBRIEL, MIHÁLY ÉS AZRAEL AZ ÚJJÁSZÜLETÉS ANGYALA ÁLLNAK ITT entitás szinten.

Északi kapu FELEMELKEDETT ÉRTELEM, Keleti kapu FELEMELKEDETT ÉRZELEM.
Déli és nyugati a dualitás rendszerében a sötét kapuk, a keleti, északi a fénykapuk.
A dualitás kohéziójában a felismerés képessége visz át a dualitásból az egységbe.
Ez a lényege a történetnek. Igaz vagy hamis. Fény vagy sötétség. Ha megvan, egységben vagy és önmagad vagy. Az Eredetben találod magad, ahonnan elindulhatsz a FÉNY ÚTJÁN jobbra: igazság, szeretet.egység, bizalom, tanítás, gyógyítás, Esemény, ha a fizikai síkon látható dolgokat szeretnéd rendbetenni, avagy a bal oldalra: alázat, hit, küldetés, bőség, szabadság, szerelem, ha a lelki mélységeket szeretnéd oldani, integrálni és felelemelni.
A mag-y-ar naptár akárcsak a maya volt, az idő és tér irányításon alapszik, azaz oda forgatod, ahova akarod.
A négy fix pont középen van a négy kapuval, illetve egy napóra is kell, de mindent nem hozhatok nyilvánosságra sajnos még.

A fenti információk terjesztése, ellopása SZIGORÚAN TILOS!

ŐSI TITKOS TUDÁST HOZUNK LE A FÖLD FELEMELKEDÉSE ÉRDEKÉBEN.

ÁLDÁS

Végh Eszter 

 

 

Szólj hozzá