2019. okt 05.

TELJES LEVÁLASZTÁS ATLANTISZ VÉGJÁTÉKÁBAN

írta: Eszter 777
TELJES LEVÁLASZTÁS ATLANTISZ VÉGJÁTÉKÁBAN

MÉLYŰR

A TELJES LEVÁLASZTÁS ATLANTISZ VÉGJÁTÉKÁBAN

 

A társak teljes leválasztását éljük meg, totális elszakadás, teljes elveszítés, elveszettség, végtelen magányos űr érzés. 

Atlantisz bukásakor éltük ezt meg, még ennél is fájdalmasabb formában, hiszen eközben nagyon magas rezgésről nagyon alacsony rezgésre zuhantunk le, mert az egylélek energia hiányában a rezgés gyorsan tudott esni, egészen a 3D-ig. Ahogyan ez emel fel, úgy ennek hiánya taszít le.

Mint a bukott angyalok…

A társakat Atlantisz bukása előtt Jahve erőszakkal választotta szét, és hazugságokkal, melyeket akkor még elhittek Jahvénak, hiszen Jahvéban bíztak, Atlantisz megmentőjének hitték. Ha rákeresel a google-ban Jahvéra, a hamis istenről találsz képeket, a szakállas öregről, akit ugyebár a  katolikus egyház Zeuszról mintázott :))

Szánalmas lopása a fénynek csupán.

Szánalmas csalás a világgal szemben.

Ha a világ megtudná, hogy a háttérhatalom mit tett, a villanyoszlopokra akasztva végeznék.. - mondta egyszer az egyik szabadkőműves.

Jahve Atlantisz bukásakor a férfit a nő ellen hangolta, a nőt a férfi ellen, összeuszítva őket. Sokáig dolgozott a teljes leválasztáson, írtam már erről a “Szembesülés a Gonosszal” cikkemben. 

Most élitek meg a totális végjátékot. Amikor már egyetlen szálon se tudtok egymással kapcsolódni. Amikor már teljes a leválasztás, ERŐSZAKKAL. 

Az erőszak az, ami miatt kitörtök. 

Mert a szabad akarat már erősebb. 

Már nem lehet titeket sokáig rabláncon tartani. 

Nem lehet sokáig megfélemlíteni. 

Az életeteken lábbal taposni. 

Az utolsó csepp energiátokat is kifacsarni és kárörvendőn táncolni a hamvaitokon. 

Az Egylélek Párok teljesen el vannak egymástól szakítva. Kommunikáció sincs. Kapcsolódás sincs. Semmi sincs, csak a végtelen mélyűr. 

Meg kell élnünk. Úgy tűnik. Úgyanúgy, mint akkor.

Fel kell ismerni Jahvét. Ott van minden hamis manipulátorban, aki a társaink és körülöttünk vannak, és csepegtetik a megtévesztést.

A feladatunk ennek felismerése, Jahve felismerése, és a kitörés a káoszból.. a harmóniába, ahol Harmónia, a dúskeblű asszony már mosolyogva, virágok közt vár :) 

A leválasztás ereje lehántja rólunk a hamis éneinket. Az elszakadás fájdalmának erejével. ÉN-tudatra ébresztés. Erőszakkal. Azzal, hogy Jahve gyermekei virtustáncukat járják a haldokló lelkeinken, és gyözelmi mámorban lebegve várják a hatást… és a hatás sokkoló lesz.. de nem nekünk. Mi már tudjuk előre, hogy mi következik. 

 

Minden ezért van. A mátrix elengedése miatt. Ahogy a Fényhozó mondta a tegnap esti szeren: 

“ A fekete mágia csak addig van körülötted, amíg nem tanulsz meg kitörni belőle. “ 

 

Kitartás Lányok, Fiúk.

Áldás

Eszter

2019. október 5. 

 

A cikkeimet és verseimet csak forrásmegjelöléssel oszthatod meg.

 

Szólj hozzá