2020. máj 21.

A SZÜLETÉSED

írta: Eszter 777
A SZÜLETÉSED

Gábriel csodálatos szavai:
" Háromféleképpen fogantál. Vagy Szerelemben, vagy Kétségben vagy Szükségben. Ha Szerelemben fogantál, akkor az édesapád és az édesanyád szerették egymást, és a fogantatásod pillanatában egy EGYSÉG volt jelen, ekkor EGYSÉGGEL születtél le, és ez az egység tartott mindaddig, míg rád nem kényszerítették az elvárásokat és a megfeleltetést. Ekkor tűnt el az EGYség, és jött a dualitás, melyre csak a mátrixban van szükség.
Amennyiben Szükségben fogantál, azaz a szüleid kényszerből, szükségből szeretkeztek, amikor megfogantál, és az édesanyád nem volt boldog, akkor eleve DUALITÁSBAN születtél le, és ezért sokkal nehezebb kijönnöd belőle, ámde ELLENÁLLÓBB vagy a negatív energiákkal szemben, mert hozzá vagy szokva, ekkor azonban sokkal inkább érzed természetesnek a dualitást, a rossz érzések és rossz gondolatok jelenlétét magadban is, mint azok hiányát.
Ha Kétségben fogantál, azaz a szüleid nem voltak biztosak abban, hogy akarnak téged, akkor te magad sem vagy biztos abban, hogy téged bárki akarna. Ekkor is az Egység felé vezet az utad. Minden út az Egységbe vezet.
Ha Szerelemben fogantál akkor szerelembe is térsz vissza, hogy az egységet megtaláld.
Ha Szükségben, akkor a bőség fellelése magadban vezet az egységhez.
Ha Kétségben, akkor az eredet fellelése az egységhez."

E

Szólj hozzá