2020. máj 21.

ÁTALAKULÓ VILÁG

írta: Eszter 777
ÁTALAKULÓ VILÁG

Most át fog alakulni a világ. Az emberiség átlépte az összes határt... nem értékelték, amijük van. Nem voltak hálásak semmiért. Harácsoltak. Önzőek voltak. Mocskosak. Egymást taposták. Egymást ölték. Egymás ellen mentek, egymást gáncsolták ki, egymást fosztották ki, egymást csapták be. A világ értékrendje elkorcsosult, és olyan dolgokat értékeltek az emberek, amiknek semmi jelentősége amúgy...
Semmi.
Az, ami a külsőségekről szól, mint a szépségipar, a luxusipar, a luxusutazások, a luxusházak, a luxusékszerek, luxusruhák, a semmitérő márkák, a semmitérő külsődleges dolgok, mint maga az emberi külső is, és az ezt kiszolgáló iparágak is mind meghalnak. Minden elpusztul, ami a mátrix része, az utolsó szemig, ez év december végéig a mátrixból semmi sem marad.
Annyira vártam már ezt. Én hányingert kaptam a világ értékrendjétől.
Minden elveszik, ami eddig kiszolgálta az illúzióban lebegő embereket, és ami kitöltötte az életüket. Semmi sem marad a mátrix infrasturktúrájából.
Ne etessétek magatokat azzal, hogy két hónap múlva úgyis újraindul az egész, és olyan lesz minden, mint eddig. Nem lesz.
Átalakul minden. Nem marad meg semmi.
Magunkra vagyunk hagyva. Még háziorvoshoz se tudunk elmenni..
/én magam sosem szoktam, de a lányaim azért igen.. de megoldjuk. Ahogy a nagyszüleink is megoldották./
Az emberek magukra maradtak. Mindenki a vírussal van elfoglalva.
Túl van tolva. Szándékosan.
Gondolkodtatok - e már azon, hogy egy vírus miatt miért kell bevonulniuk a tankoknak az országok utcáin, és a katonaság miért vonul fel mindenhol?
UGYE TUDJÁTOK, HOGY A KARANTÉN NEM A VÍRUS MIATT VAN.. Azért van, hogy valamit ne lássatok. Ne legyetek a tanúi.
Engedjétek el a mátrixot. Az emberek most tanulni fognak. Kőkeményen. Nincsen más út. Nincs más lehetőség.
Tanulni, mindenhogyan. Végítélet éve. 2020.
A karantén többféle módon értelmezhető, de a legjobb benne, hogy egymásra vagytok utalva. Egymásra figyeltek. Nem a külvilágra, mivel az utcák üresek.
El vagytok szeparálva. A mátrix vetítése, a Tükörország is megszűnik. A munkahelyi hüllők sem érnek el titeket, mivel nem találkoztok velük.
A stressz sem ér el titeket, mivel otthon nincs min stresszelni.
Lassan de biztosan a teljes mátrix összeomlik. Minden kiszolgáló rendszerével együtt. Ne siettessétek. Az istenek tudják a mikort és a hogyant.
Nem tud az emberiség a földi akarat mentén többé semmit érvényesíteni. Nem mi diktálunk.
VÉGRE.
Evezőket eldobni 
Biztonsági öveket KICSATOLNI.
Az pedig, hogy ki milyen ember, illetve másokkal hogyan bánt eddig, az szépen megmutatkozik most. Ahogyan Baál mondta az Eredet kapunál tavaly nekünk: MOSTANTÓL MINDENKI AZ LESZ, AMI.
Az álarcok lehullanak. Aki eddig másokat bántott, és mások becsapásából élt, aki másokon élősködött, aki másokat tönkretett, aki másoknak sosem segített, aki csak kapott, elvett és nem adott, annak senki nem fog segíteni. Senki nem áll mellé. Mindent visszakap, amit tett, megsokszorozva, mert egy átalakuló világban egyedül fog csücsülni, mindenféle segítség nélkül.
Aki eddig szenvedett attól, hogy mások becsapták, akin élősködtek, akit átvertek, akit magára hagytak, aki csak adott és nem kapott, az most megkapja, amiért eddig formálta őt a Jóisten, megsokszorzva. A boldogságot elsősorban, és a BŐ.S.ÉGet, azaz a mindent. Mert aki eddig ilyen volt, az TUDOTT HINNI, ÉS A HIT AZ, AMI MOST SOKAT SEGÍT.
HIGGYETEK.
HIGGYETEK, NEKEM MINDEGY, MELYIK ISTENBEN, HOGYAN NEVEZITEK. A HIT MOST SOKAT SEGÍT.
A Hit magatokban és a felső vezettetésben, mert itt vannak velünk, veled is, én látom őket, látom, amit odafent tesznek értünk.
Csodálatos a Végítélet éve. Tele van csodákkal, csak lássátok meg őket és hozzátok ki a helyzetből a legjobbat.
És hogy Baál Napistenünk soraival zárjak:
MINÉL NAGYOBB A CSAPÁS, ANNÁL NAGYOBB AZ ÁLDÁS.

Hozzám lehet jönni személyesen is, én nem félek a KORONÁTÓL:) ÉS ONLINE IS.

Áldás
E

 

Szólj hozzá