2020. máj 21.

KÜLÖNVÉLEMÉNY

írta: Eszter 777
KÜLÖNVÉLEMÉNY

KÜLÖNVÉLEMÉNY


EGYMÁSNAK VAGYTOK USZÍTVA, ILLETVE NEKÜNK..!
Tényleg középkor... aki MÁST MER GONDOLNI, MÁST MER HINNI ÉS MÁSKÉPP MER VISELKEDNI, MINT A TÖMEG, AZT KIKÖZŐSÍTIK, LESZÓLJÁK, LEKÖPKÖDIK, KINÉZIK..
A katolikus egyház is pontosan így dolgozta meg az embereket.. pl a javasasszonyokat boszorkányoknak titulálta és tömegpánikot keltett. AZ EMBEREK EGYMÁST NYOMTÁK FEL!!! ÉS KÜLDTÉK MÁGLYÁRA..
AHOGY MOST IS EGYMÁST NYOMJÁK FEL... EGYMÁS TORKÁNAK ESNEK, ÉS AKI NEM OSZTOZIK A KÖZÖS TÖMEGMANIPULÁLT VÉLEMÉNYBEN, azt elítélik.
NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESS!
A Végítélet éve van, és nem tudjátok megakadályozni a lefolyását azzal, hogy nem érintkeztek egymással és bezárkóztok az otthonaitokba...
Én sem megyek ki, csak dolgozni. A lányaim se mennek ki. De nem azért nem megyünk ki, mert félünk. Hanem azért nem, mert eddig sem szerettünk kimenni, és TUDJÁTOK A 13. KERÜLET PL MEGTELT HAJLÉKTALANOKKAL, AKIK MOST, HOGY AZ EMBEREK EL VANNAK ZÁRKÓZVA, ELŐ MERTEK JÖNNI.. nos???
Erre mint mondanak a nagyokosok?
Még egyszer.
1. BETEGSÉG. MÁRCIUS 21. ELSŐ APOKALIPSZIS LOVASA. ANNAK AKI BEVESZI A BETEGSÉGET. MERT A APOKALIPSZIS ILLÚZIÓ. AZ ESEMÉNY AMI EZZEL PÁRHUZAMOSAN ZAJLIK, NEM AZ. Ellenlovasunk neve: EREDET..
2. ÉHÍNSÉG. JÚNIUS 21. Ellenlovasunk neve: Szer Elem.
3. HÁBORÚ. SZEPTEMBER 21. Ellenlovasunk neve: Szabadság
4. HALÁL. DECEMBER 21. /itt sok ökokatasztrófa lesz sajnos.. mert a tömeges félelem, pánik és TÖMEGES GYŰLÖLET!! MEGMOZGATJA A FÖLDANYÁT.../ Ellenlovasunk neve: Küldetés.

A Jelenések könyvében a hét angyal a Földre önti a hét keserűség poharát. Az első pohár a JÁRVÁNY.. Olvassatok bele. Mégpedig azért teszik mindezt, mert dühösek a mocsokban fetrengő emberiségre. Azok kapják a keserűség hét poharának tartalmát a nyakukba, akik idén nem képesek a szeretet nyelvére, a szeretet és egység hitére áttérni, és köpködés helyett összetartani.. Én kemény írásokat teszek közzé, azért, hogy ha csak néhány ember ébred fel rá a mai napon, akkor is elértem valamit.

A KORONA JÁRVÁNY LÉNYEGE:
MEGOSZTANI A NÉPET. EGYMÁS ELLEN USZÍTANI. A PÁNIKOT FELHASZNÁLNI ARRA, HOGY AZ EMBEREK EGYMÁST CSINÁLJÁK KI. ELKÜLÖNÍTENI ŐKET EGYMÁSTÓL. ELZÁRNI ŐKET EGYMÁSTÓL. LEBLOKKOLNI A GAZDASÁGOT, MERT MÁR NEM MŰKÖDIK A KAPITALIZMUS, ÉS KÉNYSZERRABSZOLGÁSÍTÁST VÉGREHAJTANI, MELYET A LEGÜTŐSEBB FEGYVERREL INDÍTOTTAK EL, A FÉLELEMMEL.
A MI ELLENSZERÜNK EZZEL SZEMBEN AZ ERŐ ÖNMAGUNKBAN ÉS AZ ERŐ ÉBRESZTÉSE MÁSOKBAN, A SZEMEK FELNYITÁSA.. EREDET.
A második ciklus lesz a gazdaság szándékos és teljes összeomlasztása, ahol sokan fognak a még ennél is sokkal nagyobb pánikban meghalni... és az éhínségben, mert nem teremtenek, hanem elhiszik, hogy függenek másoktól, az aktuális kormánytól..
A harmadik ciklus nem VILÁGHÁBORÚ LESZ, az már régen zajlik, csendes szociopatákat is megszégyenítő módon, és a víruska és a gázocska, amiket tolnak a levegőbe, éppúgy része mint a chmetrail.. hanem AZ EMBEREK EMBEREK ELLENI HÁBORÚJA.. AZ EMBEREK EGYMÁST FOGJÁK ÖLNI ÉLELEMÉRT, VÍZÉRT.. TÖMEGHISZTÉRIA LESZ.. A FÉLELEM CSÚCSOKAT DÖNGET MAJD..
A negyedik ciklus lesz a Földanya válasza. A Halál. Földrengések, árvizek, vulkánkitörések, de nagyobbak, mint eddig.
Árhullámok. Végítélet éve.
5 lét sík van.
1. GYÖTR ELEM. THOT BIRODALMA. NYUGATI KAPU
2. TŰR ELEM. DÉLI KAPU. ANUBIS BIRODALMA
ezek az alacsony létsíkok. Itt arat a négy lovas.

3. ÉRZ ELEM. KELETI KAPU. AZRAEL BIRODALMA.
4. ÉRT ELEM. ÉSZAKI KAPU. ASTANEL BIRODALMA.
5. TERRA NOVA. ÚJ ATLANTISZ.
ezek a magas létsíkok.
itt az összefogás, egység tartja életben és erőben az embereket.

5 LÉTSÍK. 5 TÉRIDŐSÍK. 5 DIMENZIÓ
5 D
Terra NOVA.

 

Áldás

 

Eszter

 

Szólj hozzá