2021. dec 28.

A FÖLD KVANTUMUGRÁSA - 2021-12-31. A VALÓS IDŐ ÉS TÉR MEGALAPOZÓ ÉVE 2022.

írta: Eszter 777
A FÖLD KVANTUMUGRÁSA - 2021-12-31. A VALÓS IDŐ ÉS TÉR MEGALAPOZÓ ÉVE 2022.

KÉT TRÉNING - KÉT UGRÁS IDŐBEN ÉS TÉRBEN.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

A FÖLD KVANTUMUGRÁSA

A MÁTRIXON KÍVÜLRE

 

ÜNNEPI ZÁRÓ TRÉNING 

2021. december 31. péntek

14.00-18.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

AZ ÚJ ÉV NYITÁNYA

A VALÓDI ZÉRÓ PONT 

2022. január 02. vasárnap

14.00-18.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

 

jelentkezés a tréningekre, illetve hanganyag kérése: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Sokkal nagyobb a jelentősége a 2022-es évnek, mint azt sokan gondolnák.

2021. december 31-én este 10.00 és éjfél között a Föld kvantumugrást hajt végre.

Ez a kvantumugrás biztosítja azt, hogy a 2022-es év végén megtörténjen a HAMIS IDŐSZÁMÍTÁS VÉGE, AMELYNEK PONTOS DÁTUMA: 2022.12.31. Nem a klasszikus december 21, hanem december 31, amikor a Föld egy újabb teljes kört tesz meg a Nap körül. Ugyanis vannak az időszámításban természetesen meghamisíthatatlan időpontok, ilyenek a napéjegyenlőségek, a napfordulók és az az időpont, amikor a Föld megkerüli a Napot. Ezeket nem lehet meghamisítani, elmismásolni, és habár maga az időszámításunk, amely szerint 2021-et írunk, több szempontból is hamis, nem csak azért, mert Gergely-naptár alapján számítjuk az időt, hanem azért is, mert az időszámítás zéró pontja ÉPPEN NEM ESIK EGYBE JÉZUS AZAZ JEZUEL EGYIK LESZÜLETÉSÉVEL, HANEM AZZAL ESIK EGYBE, HOGY A HÁTTÉRHATALMI MÁTRIX ÚJ, LINEÁRIS TÉRIDŐALAPOKRA LETT HELYEZVE. 

Jézus többször is leszületett, jött december 21-én, március 21-én, június 21-én és szeptember 21-én is, sőt, jött december 31-én is, amely időpont akkoriban nem december 31-nek hangzott, hiszen a mostani Gergely - naptár előtt még tartották a Nap és a Hold pontos járásához igazított időszámítást, egy hónap 28 napos volt, és egy évben 13 hónap volt. Nem 12. A maya időszámítás alapján egy napban 26 óra volt, azaz kétszer 13, egy évben 13 hónap, és ugyebár 14 csillagkép. 

De az fix pont volt, hogy egy évnek mikor van vége, és mikor kezdődik az új év, még ha a hónapokat, napokat és dátumokat teljesen másképp számolták is ki. Némi eltolódás az évezredek során tapasztalható természetesen abban, hogy egy év 365 nap, 366,5 nap, 364 nap, stb, a Föld dőlésszögének változása, röppályájának enyhe módosulása  és a Nap magnetikus vonzásának növekedése miatt /nő a Nap tömege/, a Föld gyorsabban fordul meg egy nap maga körül, ezért /IS/ érezzük az órákat rövidebbnek - mostani állás szerint nagyjából 44.5 perc egy óra, hiába mutatnak az időkijelző eszközök mást..

A 2022-es év végére el kell készülni azzal a hatalmas melóval, ami a valós időt és teret készíti elő. 

2022 a Tarot kártya Nagy Arkánumai alapján a 0. lap, a Bolond lapja, amely a következőt jelenti, és ezen érdemes elgondolkodni, mert sokunkra ráillik:

FEJEST UGRANI A SEMMIBE, TELJESEN HÁTRAHAGYNI A MÚLTAT, ÚJ ÉLETET KEZDENI, KOCKÁZTATNI, VAKMERŐEN, A SIKERBE VETETT TELJES ÉS LÁTATLAN HITTEL, MINDÖSSZE EGY BATYUVAL, REMÉNNYEL ÉS ERŐVEL FELFEGYVERKEZVE ÚTNAK INDULNI AZ ÚJ JÖVŐBE. AZ ÚJ VILÁGBA. 

 

A Nagy Arkánumok tökéletesen egyeznek az elmúlt 21 év energetikai és történésbeli minőségével:

LÁSSUK ELŐSZÖR A TE EGYÉNI ÉLETED SZEMPONTJÁBÓL

 

2000 BOLOND - ÚJ KEZDET, FEJEST UGRASZ A SEMMIBE - VAGY MARADSZ OTT, AHOL VAGY, MERT NEM MERED MEGLÉPNI, ÉS SOKÁIG LESZEL BEBETONOZVA. 

 

2001 MÁGUS - AZ ERŐ MEGISMERÉSE ÉS AZ ÉLET IRÁNYÍTÁSÁNAK KÉZBE VÉTELE, A LÁTHATLAN FÉRFI MÁGIKUS ERŐ - VAGY HOSSZÚ IDŐRE ELVESZÍTED A KONTROLLT A SAJÁT ÉLETED FELETT, HA A LEHETŐSÉGEKKEL NEM MERSZ ÉLNI, ÉS NEM VAGY HOZZÁ ELÉG BÁTOR. 

 

2002 FŐPAPNŐ - A LÁTHATLAN NŐI MÁGIKUS ERŐ ELŐTÖRÉSE, A HÁTTÉRBEN VALÓ TEREMTÉS ÉS TÜRELEM PRÓBÁJA - VAGY A ROSSZ UTAT VÁLASZTOD, ÉS A MANIPULÁCIÓ ÚTJÁRA LÉPSZ, ESETLEG TÉGED MANIPULÁLNAK, ÉS RABSÁGA TASZÍTJÁK A LELKEDET ÉS A TUDATODAT. 

 

2003 CSÁSZÁRNŐ - AZ ANYA, A BŐSÉG ÉS A NŐ ÉRVÉNYESÜLÉSE - VAGY ÉPPEN ENNEK ELLENKEZŐJE.. 

 

2004 CSÁSZÁR - AZ APA, A SZERELEM, A TEREMTÉS ÉS A FÉRFI ÉRVÉNYESÜLÉSE - VAGY ÉPPEN ENNEK ELLENKEZŐJE… 

 

2005 TANÍTÓ - TANÍTÓ VAGY ÉS TANÍTOTT, KOMOLY LECKÉK ÉRKEZNEK - VAGY ÉPPEN ENNEK ÁLLSZ ELLENT

 

2006 SZERETŐK - SZÍVBŐL KELLENE DÖNTÉST HOZNI, NEM ÉSZ ALAPJÁN, SZÖVETSÉGEK KÖTTETNEK - VAGY ÉPPEN EZT NEM LÁTOD ÁT

 

2007 DIADALSZEKÉR - EGO VAGY TUDATOSSÁG?... NAGY LEHETŐSÉG A DOLGOK MEGINDULÁSÁRA, VAGY ELBUKSZ, MERT AZ EGÓ MENTÉN HALADSZ, VAGY NYERSZ ÖNMAGADDAL SZEMBEN ÉS A JÓ UTAT VÁLASZTOD

 

2008 ERŐ - KÍVÜLRŐL ÉRKEZŐ TÁMOGATÁST KAPSZ AZ ISTENEKTŐL, DE NEM BIZTOS, HOGY TUDOD ZABOLÁZNI A KIBONTAKOZÓ ERŐDET - MEGLEHET, HOGY “TÚLTOLOD”, ÉS OLYANNYIRA MAGABIZTOS VAGY, HOGY ELBUKSZ. 

 

2009 REMETE - TANULÁS ÉS ÖNMAGADBA MÉLYEDÉS, FELISMERÉSEK IDŐSZAKA - VAGY MÉLYSÉGES CSAPÁSKÉNT ÉS MAGÁNYKÉNT ÉLED MEG. MINDENKIT OKOLVA  A SAJÁT HIBÁIDÉRT.

 

2010 SORSKERÉK - HATALMAS SORSFORDULAT, AMI KÉSŐBB FEDI FEL MAGÁT, NEM AKKOR, AMIKOR MEGTÖRTÉNIK - VAGY FELISMERED, VAGY NEM. VAGY A MAGAD JAVÁRA FORDÍTOD, VAGY NEM. 

 

2011 IGAZSÁG - SOKUNKNAK A KÜLDETÉS ELINDULÁSA, AZ IGAZSÁG ELŐTÖRÉSE A HOMÁLYBÓL - VAGY MÉRHETETLEN ILLÚZIÓ, ÓRIÁSI VAKSÁG AZ IGAZSÁGGAL SZEMBEN. 

 

2012 AKASZTOTT EMBER - KVANTUMUGRÁST ELŐKÉSZÍTŐ LEBLOKKOLT ÁLLAPOT, SOK MUNKÁVAL ÉS SOK ÖNFEJLESZTÉSSEL, A SZELLEMI TEREMTÉST KELL ELŐVENNED A FIZIKAI SÍKKAL SZEMBEN - AZ ÉV VÉGI DIMENZIÓVÁLTÁS MEGTÖRTÉNT - MIKÖZBEN TE VAGY ÉLSZ A SZELLEMI TEREMTŐ ERŐK MEGINDULÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉVEL, VAGY MÉG MINDIG AZ ANYAGBA VAGY RAGADVA.  

 

2013 HALÁL - LEZÁRUL A MÚLTAD. VÉGLEG. SOKUNKNAK ÖNTUDATRA ÉBREDÉS - VAGY RAGASZKODSZ A MÁTRIXHOZ ÉS NEM LÁTOD, HOGY EL KELLENE ENGEDNED A KOMFORTZÓNÁDAT. VÉGLEG. SZEMBESÜLNI AZ IGAZSÁGGAL A VILÁGRÓL ÉS ÖNMAGADRÓL. 

 

2014 KIEGYENLÍTŐDÉS - EGY KIS ISTENI SEGÍTSÉG ÉS HARMÓNIA A KÖVETKEZŐ ÉVEK ELŐKÉSZÍTÉSÉRE - VAGY MÉRHETETLEN KÁOSZ ÉS DISZHARMÓNIA AZ ÉLETEDBEN, HA MÉG MINDIG NEM VAGY TUDATOS. 

 

2015 ÖRDÖG - SZEMBESÜLSZ A LEGNAGYOBB FÉLELMEIDDEL - A LEHETŐ LEGKEMÉNYEBB ÉV, AMELYBEN ALÁSZÁLSZ A LÉLEK ÉS A TUDAT POKLÁBA. VAGY BÍROD A GYŰRŐDÉST, ÉS ÁTMÉSZ A POKLON, BÁTRAN, VAGY VISSZAMENEKÜLSZ A KETRECBE…

 

2016 TORONY - ÖSSZEOMLIK AZ ÉLETED, DARABJAIRA, ÉS MINDAZ, AMI NEM VALÓDI, TÁVOZIK - TE PEDIG VAGY CSÜNGESZ A TORONY MEGMARADT DARABJAIN, VAGY VÉGRE ELENGEDED AZ ILLÚZIÓT. 

 

2017 CSILLAG - ÚJABB LEHETŐSÉG A KÜLDETÉS ELINDÍTÁSÁRA, ISTENI SUGALLATOK, LÁTOD A FÉNYT AZ ALAGÚT VÉGÉN - VAGY MÉG MINDIG ANNYIRA BE VAGY RAGADVA AZ ANYAGBA, HOGY SAJÁT EGÓDON ÉS SAJÁT FIZIKAI SÍKODON KÍVÜL SEMMIT SEM LÁTSZ. 

 

2018 HOLD - SÖTÉT, REJTETT KAPUK TÁRULNAK KI, AZ ILLÚZIÓK ELBORÍTANAK ÉS RABUL EJTENEK, MAJD ÉV VÉGÉRE TÁVOZNAK. AZ ÉV VÉGÉN LEHETŐSÉG VAN ELENGEDNI AZ ÖSSZES ILLÚZIÓT, DE HA RAGASZKODSZ HOZZÁJUK, KEMÉNY, CSAPÁSSOKKAL ÉS TRAUMÁKKAL TELI ÉVEK VÁRNAK RÁD. 

 

2019 NAP - A KÍMÉLETLEN NAP FÉNYE MEGVILÁGÍTJA AZ IGAZSÁGOT ÉS A VALÓSÁGOT, TE PEDIG, HA JÓL VETTED A PRÓBÁT, SIKERRE VISZED A FOLYAMATOT - VAGY MÉG MINDIG NEM AKAROD LÁTNI, AMI AZ ORROD ELŐTT VAN. 

 

2020 - VÉGÍTÉLET - AZ  ÉLETED DÖNTŐ FORDULATHOZ ÉRKEZETT, DÖNTHETSZ, RAB MARADSZ, VAGY SZABAD LESZEL, ÉLETED BÁRMELY TERÜLETÉRŐL IS VAN SZÓ .

 

2021 - NAGY, MINDENT MEGVÁLTOZTATÓ DÖNTÉSEKET HOZOL. AZ  ÉLETED VÉGÉRVÉNYESEN MEGVÁLTOZIK. AMENNYIBEN A TE KEZEDBEN VAN AZ IRÁNYÍTÁS. HA NEM, AKKOR ELÉG KOMOLY VESZTESÉGEK ÉRNEK, ÉS A HÁTTÉRHATALMI KONTROLL TOTÁLIS FOGJA ÉS RABSZOLGÁJA VAGY. AKÁR TUDSZ RÓLA, AKÁR NEM. 

 

2022- AZ ÚJ ÉLET KULCSA A KEZEDBEN VAN. AKÁR AKARTAD, AKÁR NEM. KÉRDÉS, KI MERED-E NYITNI AZ AJTÓT….

 

ÉS MOST NÉZZÜK GLOBÁLIS SZEMPONTBÓL:

Először is, éppen 1999-ben mutatták be a Mátrix 1-et, amit nem sokkal azután követett a Mátrix Újratöltve és a Mátrix Forradalmak. A világ 20 évvel később értette meg, mit akart nekünk mondani Morpheus. A Mátrix 4 - Feltámadások időzítése nem véletlenül éppen idénre sikeredett, azonban a film óriási gagyi, elkapkodott, lebutított,/csak így engedték át a háttérhatalom szűrőjén/, viszont a teljes igazságot tartalmazza a mátrixról, és arról, hogyan gyere ki belőle, csak jól becsomagolva ott van a filmben a lényeg, bár elsőre a kulcsmondatok is követhetetlenek, mégis ott vannak. A Mátrix Trilógia 1999-től 20 év alatt megalapozta a világ öntudatra ébredését, olyannyira, hogy a Tiltott Tudás is lejött az alapjain. Messze több volt, mint egy akciósci-fi. A Galilea-ban én éppúgy beszélek a mátrix időcsúsztatásairól, és az időhurkokról, mint a Mátrix IV. Pedig az alkotók egészen biztosan nem olvassák a Galileát :) De a tiszta csatornák már régen megnyíltak, és az információ szabadon áramlik, csak “el kell kapnod” és magadévá tenned, itt, a mátrixban. 

Az is a háttérhatalom egyik nagy baklövései közé tartozott, hogy 1999-től több olyan filmet is engedtek a vászonra, mint a Mátrix Trilógia, az Avatar, az Egyiptom istenei vagy a Jupiter Felemelkedése /ez utóbbi szintén gagyi, szinte nézhetetlenül klisés, de ott is elénk tárják a fontos kulcsokat/, a háttérhatalom az internettel megalapozott egy globális virtuális teret, a kétezres évek elejétől, és habár számolt az igazság terjedésével, a kétezres évek előtt pedig a templomi miséket ugyebár áthelyezte a tévék képernyőjére, és egészen az ezredfordulóig tartotta is magát az agybutító műsorok tömkelege, a Star Warst sem értettük, izgalmas kalandfilmnek tűnt, az Indiana Jones filmeket sem, de a filmművészet éppúgy hozzájárult a felébredés folyamatához, ha értőn nézed a filmeket, mint bármi más. Az igazság és az élet utat tör magának. Mindig. A könyvek, a filmek, a cikkek, amik rohamtempóban terjednek, éppúgy hatnak, mint anno a Felvilágosodás korában a röpiratok. Csak az érti, aki valamilyen szinten már beavatott a Tiltott Tudásba, annak bármely szegmensébe, bárkitől, bármitől is hallott róla. A Tiltott Tudás egyidős az emberrel, és Egyiptomban nyíltan tudtak róla az emberek. Azóta… nos, a Tiltott Tudás bárkitől, bármilyen formában, először magasba vonja a szemöldököket. Azután elgondolkodtat, majd sokkol, végül… kivezet minket a mátrixból. 

 

2000 - BOLOND - EGY ÚJ FEJLŐDÉSI CIKLUS ELINDULÁSA A FÖLD SZÁMÁRA. AZ ÚJ ÉVEZRED ÚJ LEHETŐSÉGEKET REJT.  VAGY A MÁTRIXBÓL NÉZZÜK, VAGY ÁTLÁTUNK RAJTA. 

 

2001- MÁGUS - HATALMAS KONTROLL HULLIK A NYAKUNKBA A HÁTTÉRHATALOM RÉSZÉRŐL, DE MI MÉG NEM LÁTJUK, NEM ÉREZZÜK. ELKEZDIK ELŐKÉSZÍTENI A 2020-AS TERV KIVITELEZÉSÉT. A SZEPTEMBER 11 SE VÉLETLENÜL TÖRTÉNT ÉPPEN EKKOR. 

 

2002 - FŐPAPNŐ - ELINDUL MAGASABB SZINTEN ÉS ERŐTELJESEBBEN A GLOBÁLIS ÉRZELMI ÉS MENTÁLIS MANIPULÁCIÓ, SZINTÉN REJTETTEN.

 

2003 - CSÁSZÁRNŐ - A NŐI MINŐSÉG TELJES ÁTALAKÍTÁSA A HÁTTÉRHATALMI ÉRDEKEK ÉS KONTROLL ALAPJÁN.  

 

2004 - CSÁSZÁR - NAGY GLOBÁLIS POLITIKAI DÖNTÉSEK SZÜLETNEK. A HÁTTÉRHATALMI FÖLDI JÁTSZÓTÉR SZÍNPADÁN MINDEN NYILVÁNVALÓ, DE SENKI SEM LÁTJA. AZ EMBEREK BEHÓDOLNAK A HAMIS KIRÁLYOKNAK. 

 

2005 - TANÍTÓ /FŐPAP/ - VALLÁSI ÖSSZECSAPÁSOK, TÁRSADALMI KONTROLL. MINDEZ MEGSZOKOTT A MÁTRIXBAN. ELKÖNYVELJÜK, HOGY EZ NORMÁLIS. 

 

2006 - SZERETŐK - KOMOLY POLITIKAI SZÖVETSÉGEK SZÜLETNEK A HÁTUNK MÖGÖTT. MEGEGYEZNEK A CHIMERA TAGJAI A FÖLD SORSÁRÓL ÉS ELOSZTJÁK AZ EMBERISÉGET. 

 

2007 - DIADALSZEKÉR - NAGY DOBÁS A MÁTRIXBAN, KOMOLY GYŐZELMET ARATNAK A GAZDASÁGI SZÍNPADON. ORSZÁGOK EMELKEDNEK FEL ÉS ORSZÁGOK BUKNAK EL. MINDEZ LÁTSZÓLAG VÉLETLENÜL. 

 

2008-  ERŐ - HÁBORÚ. HÁBORÚ ÉS HÁBORÚ. REJTETTEN ÉS NYÍLTAN. FEGYVEREKKEL ÉS NEM FEGYVEREKKEL. A HÁTTÉRHATALMI REZSIM FITOGTATJA AZ EREJÉT, ÉS LÁTJA, HOGY TÁGAK A HATÁRAI AZ EMBERISÉG TEKINTETÉBEN. BÁRMEDDIG ELMEHETNEK, MEGENGEDÜNK Nekik MINDENT. 

 

2009 - REMETE - LÁTSZÓLAGOS GLOBÁLIS JÓLÉT IDŐSZAKA. A HÁTTÉRBEN KOMOLY MOCSKOSSÁGOK FOLYNAK. 

 

2010 -SORSKERÉK - FIGYELMEZTETŐ JELEK ARRA, HOGY VALAMI A JÖVŐBEN TÖRTÉNNI FOG. A TERVÜK EKKOR LÉP AZ ÉRZÉKENYÍTÉSI SZAKASZBA. 

 

2011 - IGAZSÁG - SOKAN ELKEZDIK NYILVÁNYOSSÁGRA HOZNI A HÁTTÉRHATALOM TERVEIT ÉS ALAPVETŐEN A LÉTEZÉSÜKET. A HÁTTÉRHATALMI ELIT MINDENT MEGTESZ, ÉS BÁRMEDDIG ELMEGY, HOGY TERVEIT ÉS LÉTÉT TITOKBAN TARTSA. 

 

2012 - AKASZTOTT EMBER - A VILÁG RETTEG A VILÁGVÉGÉTŐL :) A HÁTTÉRHATALMI ELIT MEGNYERI A JÁTSZMÁT AZ EMBERISÉGGEL SZEMBEN, ÉS SIKERESEN TERJESZTI A MAYA JÓSLAT FÉLREÉRTELMEZÉSÉT. 

 

2013 - HALÁL - A HÁTTÉRHATALMI TERV ÉRZÉKENYÍTÉSI SZAKASZÁT A TESZTELÉS VÁLTJA LE, ÉS ELINDÍTJÁK A MOSTANRA BEÉRŐ POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI ÖSSZEOMLÁST. 

 

2014 - KIEGYENLÍTŐDÉS - LÁTSZÓLAGOS SZÖVETSÉGEK ÉS EGYEZMÉNYEK. / O.VIKI EKKOR KÖT EGYEZSÉGET PUTYINNAL, ÉS SOKAN MÁSOK SOKAN MÁSOKKAL… :)/ 

 

2015 - ÖRDÖG - VILÁGSZINTE TÖRTÉNNEK KOMOLYABB  ÉS VÉRESEBB ESEMÉNYEK. ISMÉTELTEN. A FÉLELEM ELKEZDI FELÜTNI A FEJÉT A VILÁGBAN. 

 

2016 - TORONY - AZ ÁLTALÁNOS ELBIZONYTALANÍTÁS KIVITELEZÉSI SZAKASZBA LÉPETT. A “KAPITALIZMUS” ACSARKODÓ SZÖRNYE TAROL ÉS PUSZTÍT A MAGÁNEMBEREK KÖRÉBEN. A HÁTTÉRHATALOM EGÉSZEN MÉLYRE KEZDI TASZÍTANI A VILÁGOT, AZ ISTENEK PEDIG AZ ÖSSZEOMLÓ MÁTRIXTÓL FÜGGŐ KOLLEKTÍV TUDATBAN MEGTALÁLJÁK A RÉST. ÉS BELÉPNEK A MI VILÁGUNKBA A TUDATOK SZINTJÉN. 

 

2017 - CSILLAG - AZ ISTENEK ÉBREDÉSE A FÖLDI AVATAROKBAN. A HÁTTÉRHATALMI ELIT LÁTSZÓLAGOSAN KEZD KORRIGÁLNI. A TERV RÉSZEKÉNT. 

 

2018 - HOLD - AZ EMBERISÉG TELJES MÉRTÉKBEN FÜGG A HÁTTÉRHATALMI REZSIMTŐL. AZ ISTENEK KÜZDENEK AZ AVATAROKBAN A MÁTRIX TUDATOKKAL AZ ISTENI TUDATOKÉRT. 

 

2019 - NAP - ELINDUL A TERV KIVITELEZÉSI SZAKASZA HÁTTÉRHATALMI ELIT RÉSZÉRŐL. AZ ISTENEK AZONBAN ÁTLÉPIK A TUDATI KÜSZÖBÖT, ÉS A FÖLDRE ÉRKEZNEK FIZIKAI SZINTEN, AZ EMBEREKBE. ÉREZHETŐEN. SOKAKNAK LÁTHATÓAN. Az istenek itt tudnak először nyíltan belenyúlni a mátriba. 

 

2020 VÉGÍTÉLET - ELDÖNTETIK MINDEN. A LELKEK ÉS A TUDATOK GLOBÁLIS ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉSE. A HÁTTÉRHATALMI ELIT LEPLEZETLENÜL LÉPTETI ÚJ SZAKASZBA A TERVEIT.  ITT MÁR FEL KELL VÁLLALNIUK MAGUKAT, NEM REJTEGETHETIK TOVÁBB A LÉTEZÉSÜKET. TÚL HAMAR TESZNEK TÚL KOCKÁZATOS LÉPÉSEKET. ITT MÁR NEM A FÖLDI HÁTTÉRHATALMI REZSIM DÖNT A VILÁG SORSÁRÓL. AKÁRMENNYIRE IS ÍGY TŰNIK, A MÁTRIX MÉLYPONTJÁN TÖRTÉNT A FELEMELKEDÉS AZ ISTENI TUDAT SZINTJÉRE. 

 

2021 VILÁGEGYSÉG - MEGSZŰNIK A DUALITÁS, EGYESÜL VÉGRE A SETÉT ÉS A FÉNY. EGYSÉGBEN VAGYUNK. EGYESÍTJÜK AZ ERŐINKET. IDELENT ÉS ODAFENT. A HÁTTÉRHATALMI ELIT A BUKÁS FELÉ HALAD, MERT A MÁTRIX KEZD KICSÚSZNI A KEZÜKBŐL, ÉS EZZEL EGYÜTT AZ IRÁNYÍTÁS IS. AZ ISTENEK VISSZAVETTÉK A FÖLDET. 

2021. DECEMBER 31-ÉN A NOVUS ORDO SECLORUM ELBUKIK. 

A háttérhatalom az elmúlt húsz évben tengernyi hibát halmozott tengernyi hibára. Elkapkodták, nemhogy túl korán kezdték el a kivitelezési szakaszt, hanem meglátásom szerint túl későn. A világ időközben jól előrehaladt a Nagy Arkánumok 22-es lépcsőfokú próbakörén, AZ ISTENEK TESZTJEIN. Mondjuk úgy, az istenek is a kivitelezési szakaszba léptek. 

 

2022 BOLOND - AZ ÚJ VILÁG KEZDETE. 

Amint látod, megtettünk egy TELJES FEJLŐDÉSI KÖRT. 21 ÉV ALATT. 

 

MOST PEDIG NÉZZÜK A FOLYTATÁST..

Ez egy évekre lebontott prófécia tőlem, amelynek megvalósulása CSAKIS RAJTUNK, EMBEREKEN MÚLIK. AZ ISTENEK ÉS MINDEN LÉTEZŐ KÉSZEN ÁLL A TERV MEGVALÓSÍTÁSÁRA. 

 

2022 - BOLOND - TEHÁT AZ ÚJ KEZDET.  A VAKCINA-KAMUVÍRUS A KIVITELEZÉSI FÁZISBA LÉP, ISMÉT ÓRIÁSI HIBÁT KÖVET EL A HÁTTÉRHATALMI ELIT. ELHIBÁZZÁK, OLYANNYIRA, HOGY NYILVÁNOSSÁGRA FOG KERÜLNI, MEKKORA HAZUGSÁG VOLT AZ EGÉSZ. AZOK SZÁMÁRA IS EGYÉRTELMŰ LESZ, HOGY ÁTVERTÉK ŐKET, AKIK EDDIG SZENTÜL HITTÉK, AMIT A FŐSODRATÚ MÉDIA SULYKOL. 

 

2023 - MÁGUS - ÓRIÁSI LEHETŐSÉG VISSZAVENNI A TELJES VILÁGUNK FELETTI IRÁNYÍTÁST A HÁTTÉRHATALOM KEZÉBŐL, IMMÁRON NEM CSAK MENTÁLIS ÉS ASZTRÁLIS SZINTEN, HANEM FIZIKAI SZINTEN IS. 2023 UGYANIS A VALÓS IDŐSZÁMÍTÁS ELSŐ ÉVE. A LINEÁRIS TÉRIDŐSÍK MEGZAVARODIK, A MÁTRIX LÁTVÁNYOSAN OMLIK ÖSSZE. FIZIKAILAG. EZ AZT JELENTI, HOGY GAZDASÁGI-POLITIKAI-TÁRSADALMI ÖSSZEOMLÁS KÖVETKEZIK, ZAVARGÁSOKKAL, ÉS A VILÁGHÁBORÚ EZÚTTAL FENYEGETŐBB LESZ, MINT VALAHA. MÉG NEM LÉPIK MEG, DE MÁR HELYILEG ITT-OTT IGENCSAK ZAJLIK A LOKÁLIS HÁBORÚZÁS. EZZEL ISMÉT ELTASZÍTJÁK MAGUKTÓL AZ ŐKET KÖVETŐ TÖMEGET, AKI MÁSFELÉ FORDUL EZUTÁN. 

 

2024 - FŐPAPNŐ - A TELJES TUDATI ÉS ÉRZELMI MANIPULÁCIÓT A SUTBA DOBJA A VILÁG, ÉS FELISMERI AZ EDDIGI ÉRZELMI ÉS TUDATI KONTROLL ÖSSZES TRÜKKJÉT. NYILVÁNOSAN LEPLEZŐDNEK LE A HÁTTÉRHATALOM MÓDSZEREI. KONKRÉT IRÁNYMUTATÁSOK JÖNNEK, HOGYAN LÉPJÜNK KI A MÁTRIX MEGMARADT ROMBJAIBÓL.  BEVONJÁK A KÉSZPÉNZT. MINDENT ELKÖVETNEK, HOGY A BŐSÉGÜNK KONTROLL ALÁ KERÜLJÖN. 

 

2025 - CSÁSZÁRNŐ - AZ ISTENNŐI MINŐSÉG FIZIKAILAG IS LÁTHATÓ MEGNYILVÁNULÁSA. A JIN ENERGIÁJÚ ISTENEK MEGJELENÉSE A FÖLDÖN. FIZIKAI SÍKON. A VILÁG LÁZAD ÉS FORRONG, A KATOLIKUS EGYHÁZ TELJESEN ÖSSZEOMLIK. A KORMÁNYOK NEM TUDJÁK TARTANI A LÉPÉST A ROHAMOSAN KINYÍLÓ TUDATÚ, ÉBREDŐ EMBERISÉGGEL. ÚJ VALLÁS SZÜLETIK. 



2026 - CSÁSZÁR - AZ ISTENI MINŐSÉG FIZIKAILAG IS JÓL LÁTHATÓ MEGNYILVÁNULÁSA A JANG ENERGIÁJÚ ISTENEK MEGJELENÉSE A FÖLDÖN, FIZIKAI SÍKON. JEZUEL JELENLEGI INKARNÁCIÓJÁNAK GLOBÁLIS NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA. ITT KÍSÉRLI MEG A HÁTTÉRHATALOM JÉZUST ÚJRA - ELJÁTSZVA - KERESZTRE FESZÍTENI. ÚJRA ITT A VILÁGHÁBORÚ RÉME, AZ EDDIG LOKÁLIS HÁBORÚK EGYRE NAGYOBBRA DUZZADNAK. A LÁZONGÁS MINDEN ORSZÁGOT ELÉR. AZ EMBEREK FEL VANNAK HÁBORODVA, ÚGY IGAZÁN. ÉS ÚGY IGAZÁN A TÚLÉLÉST VÁLASZTJÁK, MERT ITT MÁR KONKRÉT HELYZETEK LESZNEK ARRA, ÉLET AVAGY HALÁL. 

 

2027 - FŐPAP-TANÍTÓ - AZ ÚJ VILÁG, MÁRMINT ARANYKOR GLOBÁLIS MEGALAPOZÁSA A TUDAT SZINTJÉN, A MÁTRIX TELJES ELUTASÍTÁSÁVAL. NEM CSAK LOKÁLISAN, AHOGY MOST, HANEM GLOBÁLISAN. A HÁTTÉRHATALOM KEZD FELMORZSOLÓDNI. ITT MÁR EL TUDNAK MENNI A MARSON TÚLRA IS, ÉS SZÉP LASSAN TÁVOZNAK INNEN. AZ EMBERISÉG KÁOSZBAN VAN, VEZETÉS ÉS IRÁNYÍTÁS NÉLKÜL MARADVA. KERESIK A KIUTAT AZ ÚJ VILÁG FELÉ, ÉS OTT VAN ELŐTTÜK AZ EGYRE NYILVÁNVALÓBB ÚT. 

 

2028 - SZERETŐK - AZ ISTENEK ÉS AZ EMBEREK KÖZÖTTI SZÖVETSÉG FIZIKAI SZINTŰ MEGKÖTÉSE. A HÁTTÉRHATALOM NEM MINDEN FÖLDI KÉPVISELŐJE FUTAMODIK MEG. AKIK MARADNAK, SZINTÉN SZÖVETSÉGET KÖTNEK, HOGY A FÖLDET MEGTARTHASSÁK - MAGUKNAK.

 

2029 - DIADALSZEKÉR - A SZABAD VILÁG GYŐZELME A MÁTRIX FELETT. VILÁGHÁBORÚ NÉLKÜL. A FÖLD EGYRE TÖBB KISEBB ÉS NAGYOBB ÖKOKATASZTRÓFÁT PRODUKÁL. A VÁROSOK ELNÉPTELENEDNEK. FÉLNEK AZ EMBEREK A HÁBORÚTÓL. A HÁTTÉRHATALOM MAGA IS FÉL A HÁBORÚTÓL, EZÉRT ELŐZI MEG A VILÁGHÁBORÚT A HÍRE…. MÍG AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ CSAK AKKOR TUDATOSULT AZ EMBEREKBEN, AMIKOR MÁR ELINDULT ÉS KÉSŐ VOLT, EZ A HÁBORÚ MÁR JÓVAL MEGELŐZI AZ ELINDULÁSÁT. 

 

2030 - ERŐ - AZ EMBERISÉG NAGY KVANTUMUGRÁSA A KÉPESSÉGEK GLOBÁLIS ÉS JÓL LÁTHATÓ HASZNÁLATÁT TEKINTVE. AZ EMBERISÉG HÁTAT FORDÍT A HÁTTÉRHATALMI VEZETÉS MEGMARADT TAGJAINAK IS. NEM HAJLANDÓAK AZ EMBEREK VÉGREHAJTANI A TÖRVÉNYEKBE FOGLALT PARANCSOKAT. 

 

2031 - REMETE - A TUDÁS GLOBÁLIS HOZZÁFÉRÉSE MINDENKI SZÁMÁRA. MINDEN ELTITKOLT TUDÁS NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA. A HÁTTÉRHATALMI ELIT MEGPRÓBÁLJA A SAJÁT KÉPÉRE FORMÁLNI EZT A TUDÁST. 

 

2032 - SORSKERÉK - A VILÁGHÁBORÚ MEGBUKIK. ELINDUL, DE ELBUKIK. NAGYJÁBÓL KÉT NAPIG TART, ÉS EGYETLEN PUSZTÍTÓ FEGYVER DÖRDÜL EL, AZUTÁN DÖBBENT CSEND A MÁTRIXBAN. NEM FOLYTATÓDIK. A VILÁG TELJESEN FELÉBRED. A FÖLD EKKORRA MÁS ARCULATÁT MUTATJA, MINT MOST, AZ ÉGHAJLAT, AZ IDŐJÁRÁS, A FÖLDRAJZI JELLEGZETESSÉGEK, MINDEN MÁS, MINT MOST.

 

2033 - IGAZSÁG - AZ EMBERISÉG VISSZAVESZI A FIZIKAI IRÁNYÍTÁST. ITT VÁLASZTANAK ÚJ VEZETŐKET. ÚJ TÁRSADALMI, ÖKONÓMIAI BERENDEZKEDÉS. 

 

2034 - AKASZTOTT EMBER - A HÁTTÉRHATALMI ELIT PELLENGÉRRE ÁLLÍTÁSA. A SZABAD VILÁG SZELLEMI TEREMTÉSE, A SEMMIBŐL A MINDENT ELVE ALAPJÁN. ÚJ, SZABAD TELEPÜLÉSEK LÉTREHOZÁSA. SZEMBEN AZZAL, AMI A MÁTRIXBÓL MEGMARADT, ÉS AHOL AZ OTT ÉLŐK MÉG MINDIG A RÉGI MÁTRIXHOZ RAGASZKODNAK. 

 

2035 - HALÁL - HA MEGÉRKEZNEK AZOK A BIZONYOS FÖLDÖNKÍVÜLI HAJÓK, AKKOR ITT ÉRKEZNEK MEG. HA TÖRTÉNIK EGYFAJTA GLOBÁLIS, MINDENKI SZÁMÁRA JÓL LÁTHATÓ ESEMÉNY, AKKOR AZ ITT TÖRTÉNIK MEG. 

TELJES KIMENETEL A MÁTRIXBÓL. A JELENLEG ISMERT VILÁGBÓL SEMMI SEM MARAD. AZ EMBERISÉG A TELJES IGAZSÁGGAL SZEMBESÜL. 

 

2036 - KIEGYENLÍTŐDÉS - AZ ARANYKOR ÚJ VEZETŐINEK ÚJ VILÁGA MEGALAPOZZA A HARMÓNIÁT ÉS A NYUGALMAT, DE MÉG MINDIG VANNAK ELLENÁLLÓK, AKIK EZT NEM FOGADJÁK EL. ÚJ TÖRVÉNYEK, ÚJ TÁRSADALMI BERENDEZKEDÉS, AMELY MESSZE KÜLÖNBÖZIK A RÉGITŐL. ÚJ OKTATÁSI RENDSZER, ÚJ TERMELÉSI RENDSZER, ÚJ INFRASTRUKTÚRA. 

 

2037 - ÖRDÖG - A HÁTTÉRHATALMI ELIT TÁVOZÁSA UTÁN A CHIMERA SZÖVETSÉG A FÖLDRE TÁMAD. AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA IS FIZIKAI SZEMMEL LÁTHATÓ MÓDON. AZ ELEDDIG OLY NAGYON TAGADOTT “SÖTÉT OLDAL” LESZ A SEGÍTSÉGÜNKRE. 

 

2038 - TORONY - A DÉMONI ÉS ALVILÁGI LÉTEZŐK FÖLDFELSZÍNRE TÖRÉSE. AZ EMBERISÉGGEL KÖTÖTT SZÖVETSÉG ÉRDEKÉBEN. AZ EMBERISÉG VÉDELMÉBEN. A TELJES “SÖTÉT OLDAL” LÁTHATÓ ÉS FIZIKAILAG IS. AZ EMBERISÉG MEGISMERI A VILÁG ÖSSZES REJTETT OLDALÁT. 

 

2039 - CSILLAG - AZ EREDETÜNK ISTENI MEGNYILVÁNULÁSA. ÚJABB ESEMÉNY - A FÖLDÖNKÍVÜLI SZÖVETSÉGEK ÉS A FÖLDI SZÖVETSÉGEK EGYESÜLÉSE. 

 

2040 - HOLD - A HÁTTÉRHATALMI ELIT HELYÉT ÁTVESZI A CHIMERA, ÉS ÚJRA A FÖLDI VILÁGBA AKAR BEÉPÜLNI, ISMÉT LÁTHATATLANUL. RAJTUNK ÁLL, ÁTLÁTUNK-E A SZITÁN. 

 

2041 - NAP - FÖLDI HÁBORÚ AZ ISTENEK ÉS A CHIMERA KÖZÖTT. NEM FIZIKAI FEGYVEREKKEL. 

 

2042 - VÉGÍTÉLET - ISMÉT ELDÖNTETIK EZEN HÁBORÚ KIMENETELE ÉS A VILÁG TOVÁBBI SORSA. MINDEZ KEMÉNY ÉGHAJLATI, FÖLDRAJZI ÁTALAKULÁSOK KÖZEPETTE. MEGNEHEZÍTETT FÖLDI FIZIKAI SÍKKAL ÁLLUNK SZEMBE, MELYRE AZ ÚJ VILÁGOT ÉPÍTJÜK, ÉS EKKOR MÁR ÉPPEN BENNE VAGYUNK A KÖZEPÉBEN. 

 

2043 - VILÁGEGYSÉG - AMENNYIBEN ÁLLJUK AZ ÚJABB HÚSZ ÉVES PRÓBÁT, AZ EMBERISÉG VÉGLEG MAGA MÖGÖTT TUDHATJA A RABSZOLGASÁGOT, A MÁTRIXOT ÉS A HÁTTÉRHATALMI REZSIMET, A CHIMÉRÁT ELŰZI A FÖLDRŐL. 

 

2044 - BOLOND. ÚJ CIKLUS KEZDETE. AZ ARANYKOR LETISZTULT ELINDULÁSA, EGY SZABAD EMBERISÉGGEL. 




A mátrixban élők számára csak egy újabb év, egy ezúttal élhetőbb szilveszterrel - már ahol… -, és a mátrixban az emberek java része némi félelemmel tekint a jövőbe, mert a jövőt a háttérhatalom félelmetesnek és bizonytalannak festi le előttük, és ami még hangsúlyosabb, olyannak, amire egyáltalán nincsenek ráhatással. A háttérhatalom 2020-tól nyíltan végzett tevékenysége elvette az emberektől a reményt és a hitet, hogy bármilyen hatással lehetnek a saját sorsukra. Be kellett zárniuk a vállalkozásukat, fel kellett adniuk az önálló lét összes alappillérét. Azt érezhetik most, hogy hiába vetették el annak idején a biztonságos alkalmazotti létet, mára már ez sem bizonyult elégnek a megélhetéshez, sőt… még kockázatosabb lett, mint valaha volt. A kormányok egyetlen tollvonással zárják be a vendéglátóegységeket, a boltokat, az üzletek java részét, mindent, ami magánkézen van. Bármikor és bárhol a világon, korlátok és gátlások nélkül megtehetik ezt.  Az alkalmazottaknak sem jobb a helyzetük, hiszen egyre inkább az állami kezekben lévő szegmenst preferálják világhatalmi szinten, viszont kötelező oltással, a magáncégek ugyanolyan veszélyben vannak, mint a magánvállalkozók. Ezzel nem mondtam újat, mindenki tudja, a mátrix átalakítása szándékos, a  mátrix minden területén. Az emberek alól csaknem teljesen kihúzták a talajt - a régi mátrixot -, és már pakolják alánk az újat, de igencsak gyengén, mert a háttérhatalmi tervek nem követik egymást mostanság logikus és jól megalapozott sorrendben, az emberiség bizalma már most megrendült a kormányokban és a vezetőkben, és az emberek billegnek abban, hogy kinek higgyenek - annak, aki azt mondja, a kormányok szándékosan ássák alá az életüket, vagy annak, aki azt, mindez teljesen rendben van és a kormányzás sem tehet róla, teljesen véletlen a mai világ / a mátrix /rohamos széthullása. 

Az emberiséget és ezzel együtt a közhangulatot, valamint a kollektív tudatot mentálisan nyomja a tudat, hogy valami történni fog a társadalommal, a jelenlegi életünkkel, és a fősodratú média ennek az erősítésére nagy hangsúlyt fektet. 

 

A klímaválság, a küszöbön álló harmadik világháború fenyegető réme, a biofegyverként a világra bocsátott kamuvírus és vakcinabiznisz, a feszült “politikai” játszótér helyzete, és számtalan más tényező mind-mind hozzájárul az általános létbizonytalanság érzéséhez - mi több nem csak érzéséhez… hanem átéléséhez is. Mindezzel kiirtva az emberekből a tudatos teremtés csíráját is. Hiszen azok, akik még csak néhány éve próbálkoznak a gondolataik mentén teremteni, a 2020-tól induló szándékos rombolás miatt a világban, elvesztették a hitüket a magasabb rendű gondolkodás és tudatos teremtés iránt, mivel azt látják, amit megteremtettek, sutba dobhatják.

 

Ráadásul a világ már nem az, ami két évvel ezelőtt volt, és egyre többen kezdenek rájönni arra, hogy soha többé nem is lesz olyan. Tudjuk, és nem akarom én is tovább csépelni a lerágott csontot: a szabadságunkat veszik el. Látszólag. Ugyanis még mindig azt mondom, ez csak a mátrix. 

A jövőnket veszik el - látszólag -, de ez még mindig csak a mátrix. 

A bőségünket, a családunkat rombolják le - látszólag -, továbbra is CSAK A MÁTRIX. 

Amennyiben a mátrix hitrendszereit követed, ez így is lesz - LÁTSZÓLAG. 

Ha nem, akkor már tudod, mi van A LÁTSZAT MÖGÖTT, és az életedet nem a mátrix irányítja, hanem te. 

A háttérhatalom elvesztette az irányítását a mátrix felett. Elhibázták, nem számoltak bizonyos, az emberiség részéről alapösztönszerű túlélési stratégiákkal, és azzal, hogy ami a DNS-ünkbe van kódolva, az a teljes földi ökoszisztémának úgyszintén be van kódolva, és ilyenformán még mindig van összeköttetés a valódi Földdel… nem a mátrix uralta illúzió-valósággal. A terveik sorban lépnek érzékenyítési-tesztelési és kivitelezési szakaszba. 

Az egész mátrix egy kísérleti labor. Az is részt vesz a kísérleti szakaszban, aki nem oltatta be magát. Nem csak az, aki igen. Lásd magadat kívül a laboron… mert “nem bábuk vagyunk, hanem játékosok”. 

Szemléld ezt az egészet tudatosan, és logikusan lásd a történéseket. Lásd át őket és ne higgy el mindent, feltétel nélkül. Senkinek. Minden elméletnek kell bizonyítás, minden eszmerendszernek kell gyakorlati tér, ahol be tudja bizonyítani, hogy valóban működik-e, vagy csak elmélet marad. 

 

Vegyünk egy példát, amit a klímaválsággal kapcsolatban vonultat fel a háttérhatalmi elit és tálal rémséges, véres tányérokon elénk: 

Az emberiségnek száz éve van… utána a Föld lakhatatlanná válik. - mondják a tudósok. 

Egy faj kihalása sohasem akkor kezdődik el, amikor megtörténik a katasztrófa. Egy külső katasztrofális beavatkozás egy bolygó élővilágába, beleértve az emberiséget is, hanem akkor, amikor a veszély már elmúlt, a katasztrófa következményei már megszűntek, azaz a katasztrófát jelentő esemény után ezer vagy akár több ezer évvel, mert az adott faj a külső katasztrófa mentén meggyengül, mind a viselkedésében, mind a genetikájában, mind a fejlődésében. Mindez persze csak akkor állja meg a helyét, ha nem az adott bolygó teljes élővilágának kihalását előidéző eseményről beszélünk, de biztos lehetsz benne, hogy akkor is lesznek túlélők, a fajok többségének maradnak túlélői, ha a teljes ökoszisztéma végleges pusztulását előidéző katasztrófa történik a Földön. Ugyanis nincs végleges pusztulás. Az élet sosem pusztul el, csak LÁTSZÓLAG nincs jelen, de még a legélhetetlenebbnek vélt bolygókon is sorra fedezik fel az életet az űrkutatással foglalkozó tudományos hightech és biotech cégek - már amennyit ebből elmondanak nekünk. Az élet valamilyen - bármilyen - formája, csírája és főleg LEHETŐSÉGE mindenhol jelen van. A Föld alapjaiban véve pedig támogatja és bölcsőben ringatja az életet, újra és újra. 

 

Egy adott faj kihalása, végleges eltűnése, akár több évezreden át tartó folyamat lehet, de a földtörténeti korokban inkább úgy mondanám, esetenként több évszázezredről beszélünk, hiszen a Föld, mint dinamikus, és változó környezet, a fajok túlélését, és csak végső esetben az eltűnését támogatja, valamint a fajok, minden faj - és ennek kulcsa és információhordozója a DNS -, alkalmazkodik minden megváltozott körülményhez, és maga az alkalmazkodás is évezredeket, vagy évszázezredeket, bonyolultabb organizmusok esetén évmilliókat vesz igénybe. Ide sorolható az ember is… 

Egy élővilágot megváltoztató külső beavatkozás esetén a fajok új, a túlélést célzó viselkedésmintákat vesznek fel, általában az agresszív, területvédő taktikát, a manipulatív párosodási és fajfenntartási rendszert, és változtat a fajon belüli és kívüli reakcióin is. Amikor megtörténik egy nagyobb külső beavatkozás egy rendszerbe, legyen az a Föld bolygó ökoszisztémája, és ezzel együtt a rajta élő emberiség társadalma is, a kialakult rendszer pusztulni kezd, bomlani, majd eltűnni. A rendszer azonban csak a VISELKEDÉSMINTÁZAT, ami az akkori körülményekhez ALKALMAZKODVA TETTE AZ ADOTT BOLYGÓN ÉLŐ FAJOKAT TÚLÉLŐVÉ. 

Jelen helyzetben a Földön a mátrixban száz év múlva a Föld úgy válna lakhatatlanná, ahogyan azt beprogramozzák és telepítik a mátrixban, tehát előre kiválasztott területek alapján, nem pedig teljes egészében, és a Föld többi részét LAKHATATLANNÁ TENNÉK, nem pedig csak úgy magától válna azzá. 

 

Az emberiség azonban csak abban az esetben pusztulna ki, jelen állás szerint akár több tízezer év múlva, ha NEM TUDNA ALKALMAZKODNI AZ ÚJ KÖRÜLMÉNYEKHEZ, márpedig éppen úgy, ahogyan az élővilág egy része, az emberiség is tudna. Az élővilágot a mátrix úgy manipulálja, hogy a maga képére formálja, és úgy programozza, úgy alakitja és módosítja, hogy az emberiség továbbra is a Földön maradhasson. Voltaképpen egy erőteljes TERÜLETSZŰKÍTÉSBEN gondolkoznak azzal, hogy az emberiség által lakható területeket egy-egy “élhető” helyre koncentrálnák, lokalizálnák, a többi területet pedig élhetetlenné tennék, így totális kontrollt és átláthatóságot biztosítva a mátrixban, ahol a viselkedésmintázatot teljes egészében ők tudnák uralni, tekintve, ha elhagyjuk az élhető területeket, nem élünk túl - tehát elvennék a saját, eredeti, a DNS-ünkbe belekódolt alkalmazkodási képességünket - nem vennék el, mert nem tudnák. A DNS-be bele van kódolva, hogy egy faj hogyan alkalmazkodjon, hogyan váltson viselkedésmintát, és akár megjelenési formát is, beleértve a testfelépítést, az életkort és a külsődleges jegyek alapvető formáit is - lásd a fekete bőrűeket, triviális példa, de ez alapján biztosan beugrik, mennyire egyszerű és mégis milyen hosszú folyamat ez -, a baj az, hogy mostanában is ezt a bizonyos alkalmazkodóképességet akarják elvenni tőlünk. Módosítani úgy a DNS-állományt, hogy csakis az ő kereteiken belül, hozzájuk tudjunk alkalmazkodni. 

Azonban, amint azt láthatjátok magatok körül, már elkezdtük a saját, eredeti, ősi alkalmazkodóképességünket bevetni a külsődleges beavatkozásokkal szemben, és keresni a kiutat a jelenlegi mesterséges rendszerből a valóságos rendszerbe, a Föld eredeti élővilágába. 

Ehhez hozzátartozik az is, hogy az emberiség tényleg billeg - kibillent az eddig több ezer éves egyensúlytalanság az eddigi merev rendszerből, amelyben az emberiség nagy része hitt a háttérhatalomnak, pontosabban az aktuális vezetésnek. 

Már nem hajlik a vezetőkben való teljes bizalom felé, mert nem bizonyítottak semmit. Nem adtak a túlélést segítő VALÓDI kulcsokat az emberek kezébe, ellenben a halál felé vezető utat szépen kikövezték. Mivel az eredeti tervük nem így nézett ki, kénytelenek voltak módosítani rajta, azonban elvesztették a kontrollt – az emberiség mint faj inkább a TÚLÉLÉST VÁLASZTOTTA. 

 

“ Két dolog vihet a káoszba egy fajt. Az egyik a túlságosan merev, dogmatikus viselkedésmintázat és rendszer, a másik túlságosan szélsőséges rendszer, amely már másodpercekre billeg a teljes összeomlástól, tehát a túlságosan merev rendszer is  a kihaláshoz vezeti az adott fajt, és a túlságosan szélsőséges rendszer is, a túlságosan merev azért, mert nem enged már elég teret a természetes alkalmazkodásnak, a túlságosan szélsőséges rendszer azért, mert elveszti adott faj a közös viselkedésmintázatát, és nincs többé összeköttetés a tagjai között. Végeredményben egy adott faj a káosz peremén tud a legjobban létezni, minden pillanatban a végső összeomlás előtt tartózkodik és ez segíti elő legjobban a túlélést, mert a fajokat arra készteti, hogy az állandóan változó körülményekhez dinamikusan alkalmazkodjanak, felvegyék a változó világgal a tempót és megtanuljanak saját rendszert létrehozni.” 

/Michael Crichton: Elveszett világ/ 

 

Amint az láthatod, valójában az emberiség távolról sincs még akkora veszélyben, mint amekkorának azt láttatják velünk. Minden azon múlik, mi hogyan váltunk VISELKEDÉST és ALKALMAZKODÁSI MÓDOT - mindezt ellentétben azzal, ahogyan azt a mátrixban sugallják nekünk - átlátva a jelenlegi emberiség- és bolygóellenes manipulatív rendszert. 

Sokszor mondtam a tréningjeimen, hogy tíz emberből kilenc egy éles túlélési helyzetben a túlélést választaná és nem a halált, dacára annak, amit SUGALLNAK NEKED sajnos nem csak a háttérhatalom által uralt berkekben. Túlságosan erős az a tábor, amelyik azt hangsúlyozza, hogy az emberiség egy elb@ott, gyenge, ostoba faj, amelyiknek éppen megérett az ideje a pusztulásra, hogy mi tehetünk arról, amibe taszítottak minket, hogy ostobák vagyunk és nem látunk tovább az orrunknál. 

Ha valóban teljes egészében ÉLES TÚLÉLÉST AVAGY HALÁLT CÉLZÓ HELYZET ÁLLNA FENNT, NEM PEDIG CSAK A MÉDIA ILLETVE A SPIRITUÁLIS BERKEKBŐL EREDŐ CÉLZÁSOK ÉS CIKKEK NYOMÁN ELHITETETT ÉLETVESZÉLYES HELYZET, AMI VALÓJÁBAN NEM AZ, AKKOR AZ EMBERISÉG NEM A HALÁLT VÁLASZTANÁ. 

Nem hal meg annyi ember sem a  kamuvírustól, sem a kamuoltástól, mint amennyit mindkét oldal masszívan sugároz feléd, ERŐSÍTVE BENNED, HOGY TE IS EGY GYENGE, IDIÓTA, OSTOBA EMBER VAGY, EGY BIRKA, AKI NEM LÁT TOVÁBB AZ ORRÁNÁL, ÉS HAGYJA, HOGY AZT TEGYENEK VELE, AMIT AKARNAK. 

Meddig fogod még azt eltűrni, mind téged, mind a humanoid fajt, amelynek része vagy, mind a világot, amiben élsz, végletesen elítélnek minden oldalról? 

HIDD EL NEKEM, HA VALÓBAN ÉLETVESZÉLYES LENNE A JELENLEGI HELYZET, AZ EMBEREK KILENCVENKILENC SZÁZALÉKA A TÚLÉLÉST VÁLASZTANÁ. Nem a halált. Az egy dolog, hogy alaposan megtévesztenek minket, ami igaz is, de a TESZT, amit rajtunk végeznek, MÉG TÁVOLRÓL SEM JUTOTT AZ ÉLETVESZÉLYES FÁZISBA, és ne feledd, hogy a mátrixban mindenhez sok idő kell, egy veszélyes méreg kikísérletezéséhez is. Azt mindannyian tudjuk, hogy ez a MÉREG kísérleti fázisban tart. Azaz még a háttérhatalom sem tudja az eredményeket pontosan megbecsülni, és a reakciónk, ahogyan az egy tipikusan - azaz a földtörténeti korokban bizonyítottan újra és újra - túlélő fajhoz, az emberiséghez illik. 

 

Azért nem éles még a történet, mert eddig sem volt az, olyan inkább, mint egy próba, egy TESZT, mert valójában az. Teszt a mátrixban, hogy meddig mehetnek el nálunk. 

Nem kell egyetértened velem, és nem várom el, hogy minden szavamat elhidd, én csupán a logikát és a valóságot ötvözöm azzal az energiával, és azokkal az információkkal, amelyek az istenektől érkeznek hozzánk. 

Tehát tesztfázisban van a kamuvírus és a kamuvakcina. 

A teszt eredményeitől függően fogják továbbfejleszteni - mindebből az következik, hogy az emberiség mátrixon kívüli alkalmazkodóképességén van a hangsúly, azaz a TERMÉSZETES, EREDENDŐ, ŐSI ÖSZTÖNEIN, AMELYEK A TÚLÉLÉSÉT CÉLOZZÁK. 

Ugyanez a helyzet a klímahisztivel és a többi ÉRZÉKENYÍTŐ FÁZISBAN TARTÓ FOLYAMATTAL. 

A vakcina és vírustéma a TESZTFÁZISBAN VAN, az érzényítés legalább húsz éve kezdődött el e tárgyban. 

A klímahiszti és a világháború témaköre még csak az érzékenyítő fázisban tart, a gazdasági összeomlás, és társadalmi szétválasztás pedig A TESZTFÁZISON RÉG TÚL VAN, MÁR A KIVITELEZÉSNÉL TARTANAK, csak hogy időrendben tisztában legyél a folyamatokkal. 

Ugyanígy az új mátrix KIVITELEZÉSI FÁZISBAN VAN, amelynek gerincét nem a kamuvírus, kamuoltás adja, az csak egy kis rész a nagy egészből, de szem előtt van, hanem a jelenlegi rendszer szándékos lerombolása gazdasági és politikai szinten, amelynek része a világháború, ami csak akkor törne ki, ha az érzékenyítési fázis után jöhet a tesztfázis, és majd azután a kivitelezés… tehát az emberiség adott reakciói alapján építik tovább a mátrixot. Ahogyan mindig is így volt… Tehát az a gondolat, hogy pusztán birkák vagyunk, akikkel azt csinálnak amit akarnak, nem igaz. A birkák mindig többen vannak, mint a juhászok ugyebár, és a birkacsorda viselkedése határozza meg a juhász további terveit… Nem tud úgy átvinni egy tervet egy nála több milliárdszor nagyobb “nyájon”, hogy ne érzékenyítené rá a nyájat, ne tesztelné rajtuk és azután jöhet csak a kivitelezés. 

Hiszen az emberiség úgy működik ezen a bolygón, ahogyan mindig is.

TAPASZTALATI ÚTON SZERZETT ISMERETEK MENTÉN TUDUNK TOVÁBBFEJLŐDNI, NEM ELMÉLETI ISMERETEK MENTÉN. Az elméleteknek bizonyítást kell nyerniük, és ahhoz bizony gyakorlati kell. 

Ha azt hiszed, hogy az emberiség nagy része jól tűri az érzékenyítési, tesztelési és kivitelezési fázisokat, tévedsz. Az emberiség az irányítást tűri jól, és oda fog fordulni, ahol a túlélés esélye nagyobb. Hiába akarjuk magunkat kifejezetten magas rendű fajnak hinni, az ősi ösztöneink és ősi programjaink, amelyek a mátrixon túlról jönnek, egyeznek az emlősökével, lévén velük együtt kellett alkalmazkodni a bolygó új, megváltozott körülményeihez, az Pangea - őskontinens - eltűnése után, a jégkorszakok, özönvizek, meteoritesők és egyebek után, Atlantisz és az azt megelőző valamint azt követő szupercivilizációk eltúnése után. 

A tudatos részeink nyilván nem, de jó lenne, ha megtanulnál bízni az ősi ösztöneidben. 

 

MINDENKI TUDJA, ÉRZI, LÁTJA, ÚJ VILÁG VAN SZÜLETŐBEN. 

RAJTUNK MÚLIK, HOGY SIKERÜL -E.

KÉT NAGYON HANGSÚLYOS TRÉNINGRE HÍVLAK. 

EGY SZILVESZTER NAPJÁN, EGY 2022.01.02. -ÁN. 

KÉT NAGYOBB UGRÁS, IDŐBEN ÉS TÉRBEN. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó



Szólj hozzá