2022. ápr 14.

HITMÁTRIX - FÖLDÖNKÍVÜLI TEREMTŐINK

írta: Eszter 777
HITMÁTRIX - FÖLDÖNKÍVÜLI TEREMTŐINK

Egy olyan írás jön tőlem, ami ismét eléggé meghatározó lehet ahhoz, hogy egy adott elakadt élethelyzetben te és rajtad keresztül a világ tovább tudjon lépni. BÁRMIVEL IS AKARNAK MEGÁLLÍTANI, ez az írás sokat fog segíteni neked, és a hétvégi tréning ledönti a falakat a teremtésed előtt. 

 

  1. NEM TE TEHETSZ RÓLA…

A HIT A ÉS B OLDALA

 

Az alábbi írásomban két verzióját fogom felvázolni a valóságnak. Az egyik verzió egy sötét, mátrixos, börtönszerű rendszer, amibe szándékosan zárnak minket be, pontosabban a tudatunkat. A másik verzió egy szabad teremtésen alapuló világ, amely felé törekednünk kell, és tudatosítani magunkban, hogy mindaz, amit a mátrix, a valóságnak látszó kirakat sugall felénk, az nem igaz. 

 

Napjainkban, amikor az elképesztő valóság már utat tör magának a dogmák, megalapozatlan vakhit-rendszerek tömény fátylán át, és kíméletlenül mutatja meg, hogy a mátrix, a látszaton, hatalmon, pénzen, kirakaton és dezinformáción alapuló világban bizony semmi sem igaz. Mondhatni, tartja magát a morpheusi megállapítás, hogy mindennek az ellenkezője az igaz. Ahhoz, hogy megértsd, meg kell tanulnod fordítva gondolkodni - a téged körülvevő világot végre fordítva dekódolni. Mondok egy nagyon egyszerű, hétköznapi példát: 

Olyan munkát keresel, ami egészen biztosan tartós, és stabil jövedelmet ad, mégpedig azért, hogy megakadások nélkül fizethesd tovább az uzsorásoktól /bankoktól/ felvett ilyen-olyan hiteledet, melyben elkövetted azt a hibát, hogy saját ingatlanodat  - amit eleve hitelből vettél -, jelzáloggal terhelted le, amiben ugye nem is volt választásod, hiszen csakis ezzel a feltétellel adták oda azt az x milliós hitelt, ami most MINDENNAPI ZSAROLÁSI ALAP veled szemben. A mai világban szinte semmi sem biztonságos és stabil, olyan, hogy hosszú távú stabil munkahely, szinte nem is létezik. Ezért aztán, miután hirtelen elveszítetted az ÁLLÁSodat, de a hiteltörlesztőt fizetni kell, ezért villámgyorsan, versenyt futva az idővel, mielőbb munkát kell találnod. Ezért aztán végül belemész abba is, amit nem szívesen csinálsz meg, munka címszó alatt, akár egy vérszívó, bérrabszolgatartó multiban is, csak mielőbb legyen bevételed, mert különben három hónap alatt villámgyorsan viszik a házadat. Mivel azonban a törlesztők hamarosan az egeket fogják verni, nemkülönben az árak - erre készülj fel, mind lelkiekben, mind mentálisan, mert a fősodratú által óriási lesz a nyomás -, szinte nem is tudod kiszámítani, hogy az általad akár biztonságosnak és stabilnak vélt munkahely, jónak tűnő fizetéssel - amihez egyébként még további olyasmiket kell majd megtenned, mint a számolatlan túlóra, az abszolút monoton és rabszolga kényszermunkavégzés este nyolcig, hétvégén és bármikor, mert ha nem, felvesznek helyetted villámgyorsan valaki mást, akinek ez “nem gond” mert elfogadta az élet kényszerű alkuját -, a jónak tűnő fizetés, ami nem fog emelkedni év végére, már alig fog érni valamit jövő év elejére, amikorra a világgazdasági válság úgy istenigazából berobban. Tehát hiába találtál te betonbiztos, mondjuk állami szférában, munkahelyet, hamarosan azt fogod észrevenni, hogy már nem azért dolgozol, hogy kifizesd a számláidat és a törlesztőidet, hanem már azért - mivel ezeket nem fogod tudni fizetni, nem vicc, ez a kemény valóság… -, azért, hogy egyél… 

 

Minden, ami “biztonságos”, a mi világunkban, valójában gúzsba köt és rabszolgává tesz. 

Főleg most, amikor indul a nagy világparty, és a háttérhatalmi Elit az emberiség-közönség elé lép.  Mert megteheti. Ha pedig ez sem elég neked ahhoz, hogy fellázadj végre, és sutba dobd a fogyasztói társadalom megjátszott színjátékának díszleteit, akkor jön a következő nagy mátrix-pofon, és a következő. Addig, amíg nem lázadsz fel. 

De mégis mit csináljak???  - kérded szinte hangosan.  - Viszik a házamat, viszik az életemet…

Ideje lenne felhagynod az állandó agyalással, végre ELKEZDENI TEREMTENI. Alaptétel, hogy a hogyant nem mi határozzuk meg, és amíg mi akarjuk görcsösen, mindenáron meghatározni, addig semmi de semmi nem fog történni, csak még mélyebbre zuhanunk a nyúl üregében. Abban a pillanatban, hogy elengedjük végre azt a bizonyos kormányt, beindul a teremtő folyamat. Mindaddig azonban, amíg erre képtelen vagy, kínlódni fogsz. Ez az igazság. Ha tetszik, ha nem. Az agyalásoddal, a félelmeddel, a végeérhetetlen hogyanok és mikorok kergetésével, a mit csináljak, mi lesz velem típusú öngerjesztő félelem-mechanizmusokkal magad alatt ásod még mélyebbre a nyúl üregét. Tessék végre felemelni a fejedet a porból, és végre belátni: az eddigi agyalások, elhibázott tettek nem igazán vezettek eredményre, csakis látszólagos eredményre. 

 

Mondjuk maradva a hétköznapi példánál: van ÁLLÁSod /beszédes a magyar nyelv/, van házad, de jó. Azaz van egy bérrabszolgaságon alapuló rendszerben egy zsarolási alapokon nyugvó, csakis a fizetnivalók miatt elvégzett, távolról sem küldetésszerű munkád. / az emberiség nagy része ebben senyved/. Van egy hitel által terhelt házad, amit bármikor kihúzhatnak alólad, ha nem fizeted a törlesztőrészleteket, és rohangálhatsz te a Kúriához, meg ide, meg oda. Az EU a minap eldöntötte a fejünk felett, hogy helyre kell állítani az eredeti állapotokat a hitelek kérdéskörében, és visszavágni a kamatokat, mindezt jól megfontolt okokból: minél több hitelest meg akarnak tartani a saját berkeikben, ugyanis azzal, hogy Putyin kilépett a fedezetlen dollár alapú pénzmátrixból, magával rántva hamarosan még több országot a szabadságba - nehéz menet lesz, de nincs is más út, véleményem szerint -, az az érdeke az EU-NAK, hogy az emberek elkábítva minden fantasztikus lehetőségtől, továbbra is a pénzmátrixban maradjanak. Ne tudjanak egy újfajta monetáris modellbe kapcsoldóni, legyen gúzsba kötve a kezük és a lábuk: ne vállalják be az igazságot, mégpedig azt az egyszerű alaptételt, hogy csakis azt vedd meg, amire pénzed is van, mert a hitel elveszi az életed java részét, és állandó rettegésre ítél. Mostantól. Mert eddig azért csak-csak ment ez az embertelen adósrabszolga gépezet, kisebb-nagyobb megakadásokkal. Elindult jóhéhány remek kezdeményezés az adósmentésre, de az a benyomásom, hogy későn. Túl későn. 

 

A rendszer összeomlóban van, és minden, amit a mátrix dönt a fejed felett - lásd akár az EU döntést a minap - CSAK MEGHOSSZABBÍTJA A RABSZOLGASÁGODAT. Még mindig azt mondom: ideje felemelni a fejedet a porból, elővenni a képességeidet, amik bizony be vannak kódolva a DNS-edbe, neked is, mindenkinek, kivétel nélkül, az egész bolygón -, és leszakadni a mátrix rabszolgatartó rendszeréről, mert itt durva összeomlás készülődik. Meggyorsítva a háború által, és ez áldásos, ugyanis az általam csak “Torony-effektusnak” nevezett először ijesztőnek tűnő, ámde később már felszabadító folyamatban az emberiség újabb nagy dobására van lehetőség: leszakadni az adós- és bérrabszolgaság rendszeréről, a virtuális pénzre nemet mondani, a kényelmes komfortról lemondva igenis beleállni a szabadságba, és hidd el, hogy meg fogod oldani, ha itt az ideje. 

 

A nagy gazdasági válság tornádószerűen fog bekövetkezni, hirtelen és szándékosan jól időzítetten sokkolóan, az egész világot érinteni fogja, te pedig ott fogsz állni, hogy most mi legyen. Semmi. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy, ezen indulj el, bármennyire is infantilisnak tűnik. MINDAZ A MÉRHETETLEN KOMFORTZÓNA-RAGASZKODÁS, RETTEGÉS ÉS FÉLELEM AZ ANYAGI JAVAID ELVESZÍTÉSÉTŐL, az csak mátrix kódolás. Semmi több. Az nem te vagy, aki a hitelből álló életét és a kilátástalan, rabszolgatartó munkahelyét siratja! Az nem te vagy, aki azon kesereg, hogy romba dőlt a mátrixbéli illúzió-élete és az sem te vagy, aki azon akad ki, hogy nem tudja innentől megvenni a legújabb kütyüket ebben a gátlástalan hiéna-kapitalista, kizsákmányoló rendszerben, ahol minden termék a lehető legócskább, olyan chippel van ellátva, hogy egy idő után magától tönkremegy, és nem mellesleg ezeket a szuperkütyüket kb napi egy dollár bérért kvázi 13 éves kinai lányok és kisfiúk gyártják, napi 18 óra robotban, embertelen körülmények között a hét napból hétből álló munkaheteken pusztán az életben maradásért, az árrés rajtuk pedig úgy alsó hangon is minimum 400 százalékos.. és ez bizony nem vicc. Ez is a mátrix kegyetlen és kiábrándító valósága. 

 

Azonban bér- és adósrabszolgaságodról NEM TE TEHETSZ. Nem te akartad ezt így. Te soha nem akartál volna így élni. Gyermekként nem igazán ezt képzelted el magadnak. Fiatalként tele voltál ambícióval, és úgy hitted, bármit elérhetsz, bármire képes lehetsz. Az, hogy ezt állandóan korlátozzák, mostanság esik le neked, úgy igazán. Mert eddig gondolhattál valamiféle EGYÉNI ÁTOKRA, előző életes sztorira, A  JÓ ÖREG, ÉS MINDENRE RÁ LEHET FOGNI FÉLE KARMÁRA, esetleg családból hozott hitrendszerre és energetikára. De azzal kellett szembesülnöd, hogy MINDEZ NEM ELÉG, nem pontosan itt kell keresni a feketebárányt. Ezeket is fontos feloldani, hozzáteszem a karmára másként kellene most már tekinteni, nem egyfajta bűnhődés elvként, hanem ránk kényszerített teherként. Fontos a fogantatás pillanatát is feloldani, mert amit a köztes létben elhatározol, azt abban a másodpercben, hogy idelent a mátrixban testet kapsz, azaz megfogansz, szó szerint TÖRLIK. Nagyon nehéz visszahozni, de vissza lehet hozni, csak tudatossá kell válni hozzá. Törlik a képességeket, az emlékeket és a tudást is, valamint a lélekszerződések java részét is. Ezt igen szemléletesen meg is jelenítettem a Galilea I. részében: 

https://egyenloelosztas.blog.hu/2021/07/23/galilea

 

Mindazok, akik azon az úton járnak, hogy képességeiket, kiküldetésüket felismerjék, és vissza is szerezzék, visszahozzák a tudásukat és az emlékeiket, lerázzák magukról a mátrix inkarnációik évezredes mocskát és felemelkedjenek, fel ne adják, mert ez az egyetlen lehetséges út kifelé innen, mert a tudatod köt ide, a tudatodat manipulálják, abba ültetik bele, hogy az az élet, amit élsz, az nem lehet másképp. A tudatnak adják be azt a maszlagot, hogy a mátrix földi börtöne az egyetlen élet és valóság. A tudattal hitetik el azt, hogy nincsenek is emlékei előző életekből, vagy éppen azt, hogy állandó karmikus csomag terheli, amiért ő a felelős, a tudattal hitetik el azt, hogy ő tehet mindenről, hogy azért él adós- és bérrabszolgaságban, nem emberhez méltó életet, mert ezt ő maga választotta. 

 

Nem! A média, a társadalom, a kellő agymosáson átesett tömeg sugallja neked, hogy pl vegyél fel hitelt, és vásárolj ingatlant - felháborító módon még most is, a gazdasági válság előszelében, tele van a média boldogan mosolygó családokkal, akik új, hitelre vásárolt otthonukban a lehető legelégedettebbek. A több évtizede tartó agymosó progagandának köszönhetően ugyanolyan áldásosnak állítják be a hitelfelvétel szörnyű csapdaként működő intézményét, mint a szocializmusban, amikor is a fenntartott ál-rendszerben valóban tervezhető és fix volt a hitel törlesztőrészlete, persze csak addig, amíg a gengszterváltáskor hirtelen minden összeomlott.. hát persze, hogy összeomlott, mert a szocializmus csak egy társadalmi kísérlet volt, az akkori nyomott árak - és bérek - tökéletes tervezés részei voltak, és amikor a háttérhatalom úgy ítélete meg, elég volt a legvidámabb barakkok jólétéből és a Sztálin apánkozós mosolygásból, elég volt a rock n rollból, akkor megbuherálták Csernobilt.. a többi már történelem. Megjegyzem, a hatvanas-hetvenes korosztály mind a mai napig nem heverte ki ennek a rendszernek a hirtelen összeomlását, hiszen alaposan megvezették őket.. elhitették velük a szocializmusban, hogy ez az élet… és hogy ez örökké így fog maradni.. holott az ideológia kiötlői pontosan tudták, hogy nem… és persze mint minden eszményített társadalmi izmus, úgy a szocializmus is éppúgy rejtegette véres és mocskos titkait, mint a feudalizmus vagy a kapitalizmus… 

Visszatérve a tudat becsapására, nem te akartál hitelt felvenni és annak kitéve most majd izzadva számogatlni, hogyan fogod kifizetni az egeket verő törlesztőket. Nem te akartál egy életre eladósodni. A széles mosollyal neked átnyújtott csodát ígérő hitelszerződésben még az apróbetűs részben sem tüntették fel, hogy majd egyszer jön egy gazdasági válság, és nem fogod tudni fizetni a törlesztőt még te sem, akinek mondjuk “stabil” munkahelye van. Az a banki alkalmazott, aki veled ezt aláíratta, semmit sem tudott erről, de még a bank vezetői sem, sőt, még a mindenkori kormány sem. A másik dolog, hogy a háttérhatalmi elveken berendezett társadalmunk ránk kényszeríti a hitelfelvételt: vagy albérletezel, vagy hitelt veszel fel, vagy maradsz anyuéknál. Vagy, vagy. Nincs más választásod. Az is gyönyörűen meg van tervezve, hogy te soha ne tudj kp-ban hozzájutni egy ingatlanhoz, mert az árak horribilisak, és ezelőtt tíz, húsz, negyven évvel is azok voltak, csak éppen akkor más jövedelmi viszonyhoz voltak jól kiszámítva. Az akkori mondjuk százezer forintba kerülő lakáshoz volt kétezer forintos fizetés. Most, a nyolcvan milliós lakáshoz van háromszázezres fizetés.. ja és persze mutass fel önerőt. Az emberek pedig megpróbálván elkerülni az albérletezést, hitelt vesznek fel. Még most is. Nem azért, mert idióták. Hanem mert nincsen más választásuk. 

 

A szociális bérlakások rendszerét módszeresen felszámolták a gengszterváltást követő privatizációnak nevezett szabadrablás során. Most már elvétve akad egy-egy szociális bérlakás,de az sem úgy működik, mint régen - nagyjából fele annyit fizetsz érte, mintha albérletben laknál, de nem negyedannyit, esetleg SEMENNYIT, ahogy az igazságos lenne. 

Azt a rendszert is szándékosan és módszeresen számolták fel, hogy bizonyos munkahelyekhez kedvezményesen, kevés havi lakbér fizetéssel lakás járjon. 

Miközben gombamód szaporodnak a milliárdos bizniszszerű építkezések, az új építésű lakópark elnevezésű rablás - ugyanúgy nem tesznek anyagot ezekbe a lakásokba, mint annak idején a panelokba -, valójában a lakosság nagy része anyagilag és lakhatásilag mérhetetlenül kiszolgáltatott. Ez a kiszolgáltatottság pedig csak nőni fog, és nem a következő hónapokban, hanem már a következő hetekben is, hónapok múlva pedig elképesztő méreteket fog ölteni. Az emberek többsége nem használja a Vonzás Törvényét - dacára a világon végigsöprő Titok filmnek /The Secret/, amely a tömegek számára is tökéletesen érthetően elmagyarázza, hogyan aktiváld magadban az Erőt, azt a teremtő erőt, amit pontosan az adós- és bérrabszolgasággal, és az állandó rettegéskampánnyal igyekeznek elvenni. Még magukat kicsit már spirituálisnak is valló emberek, akik még csak most kóstolgatják a spiritualitást, is elegánsan megfeledkeznek arról, hogy használni kellene a teremtő erejüket - ÉS EZ OLYAN FONTOSSÁGÚ TÉNY, AMELY GYAKORLATILAG A KÖZELJÖVŐRE VONATKOZÓ TÚLÉLÉSI ÉS A VASKORON ÁTLÉPÉSI STRATÉGIÁK ELSŐRANGÚ FOLYAMATA. Mert a közeljövőben elsősorban túlélni fogunk és aktívan teremteni, majd átélni és átlépni a Vaskor összes szorongató mátrix-rémén… de ehhez az kell, hogy naponta, aktívan teremts, és a fent felvázolt, rád is vonatozó, vegetatív életet igenis saját erődből megváltoztasd. Mert képes vagy rá. Mindenki képes rá. Ugyanis a fentebb általam leírt mátrixbéli életed bizony nem más, csak egy illúzió. A tehetetlenség, a kilátástalanság, a reményvesztettség illúziója, melyből egyetlen szó sem igaz! Elhitették veled, hogy - maradva a mostanság mindenkit érintő példánál - hitelt kell felvenned. Elhitették veled, hogy DOLGOZNOD KELL - nem küldetést teljesítened, és örömből végezni a feladataidat, a szolgálatot ugye, nem, dehogy. Neked dolgoznod KELL. Csak azért, hogy kifizesd a virtuálisan létező, egyébként NEM LÉTEZŐ kreált és ráderőszakolt adósságaidat. Ha nincs hiteled, akkor sem lélegezhetsz fel, mert a kézhez kapott jövedelmedet gyönyörűen visszaáramoltatod a mátrixba a vásárlásaid során, és minél többet vásárolsz, annál jobban eteted a kapitalizmusnak kikiáltott, de valójában ősidők óta létező monstert: a háttérhatalmi Elitet, amely többszörös áttétekkel, de valójában zsebreteszi azt, amit neked állítólagos jövedelemként ad. Ebből csak úgy szabadulhatsz, ha saját kezedbe veszed a teremtésedet és nem mész állandóan és feleslegesen “shoppingolni”, nem veszel fel soha többé hitelt semmire, bármennyire is nehéz helyzetben vagy, a mátrix helyett az istenekhez fordulsz, mert biztosítani fogják számodra azt, amire szükséged van. Bizony, ez így van. 

 

De máris itt egy bökkenő. Az, hogy kezedbe veszed a teremtésedet, még rendben is van. Elképzeled, teremted, bevonzod, manifesztálod, és lám-lám, minél többet gyakorlod - MERT IDE BIZONY KŐKEMÉNY AGYTORNA ÉS AZ AGYI IDEGPÁLYÁID POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEKKEL VALÓ BOMBÁZÁSÁVAL HOSSZÚ HETEK ALATTI ÁTALAKÍTÁSA KELL, valamint a negatív érzések és gondolatok felülírása, méghozzá kitartóan, és nem lazítva - ha ezt végigcsinálod, még mindig van egy akadály előtted. Mégpedig az, hogy nem bízol az istenekben. 

Az lehet, hogy úgy hiszed, bízol egyfajta Istenben. Abban, amelyik a balhéktól hangos, pedofil, a maffiával és más háttérhatalmi bűnszervezetekkel együttműködő Vatikánban a freskókra van festve? Nyilván és egyértelműen nem. Akkor abban, amelyik előtt térdepelve imádkozni és könyörögni kell, és amelyiktől biztosan büntetést kapsz, ha valamit nem jól csinálsz, ámde válaszra sem méltat? Hát… valószínűleg már régóta nem. 

Akkor abban, amelyik jóságos szeretetébe ölelve téged, arra biztat, hogy tűrj és légy ezáltal “alázatos”. Bízom benne, hogy nem. 

Akkor abban, amelyik még ezek mellőzésével sem válaszol semmire? Te, aki ezeket a sorokat olvasod, minden bizonnyal már egyikben sem. 

Itt megjegyzem, hogy nem igazán köztudott tény, hogy az Ószövetség elején még több istenről tesznek említést, ráadásul ezek az istenek egymással is vitatkoznak az emberiség felett. Van közöttük bosszúálló, vérszomjas tömeggyilkos, aki egy kis engedetlenségre özönvizet bocsát a népre, van köztük szeretetteljes és megbocsátó, van köztük közönyös és regnáló, van köztük aktív harcos… Majd az Ószövetség mindezeket sutba dobja, és az Újszövetségben már az Isten állítólagos fia, Jézus az Úr.. hát teljes képzavar. Az emberiség azon része, amelyik nem mélynyomorban és/vagy háborús zónában tengeti mindennapjait, a puszta túlélés érdekében, sok esetben élelem és víz, lakhely nélkül, tehát az a része az emberiségnek, amelybe te is beletartozol, amelyik cselekvőképes és motivált lehet, azaz mi, mi vagyunk az igazi célpontja az Elitnek, és az Elit által még mindig a fejekben nagyon is masszívan trónoló fenti istenségképek egyike. Mert egy istenről beszélnek az emberek, de valójában több féle kép társul hozzá. 

 

És itt a bibi. Mert benned, ha bármelyik kép még ott csírázik, sürgősen meg kell válnod tőle. Hiszen hogyan is bízhatnál egy ötéves, hisztis, nárcisztikus gyermekként viselkedő istenképzetben? Arra kérlek, hogy PONTOSAN FOGALMAZD MEG MOST, MAGADNAK, HOGY MIT JELENT SZÁMODRA AZ, HOGY TEREMTŐ, TEREMTŐ FORRÁS. Nem elég a végtelen szeretet kifejezés, jellemezd, magadban, alaposan, azért, hogy ténylegesen megragadd a benned létező istenembert. Csak azért. Mert azáltal, hogy a Teremtőt be tudod azonosítani, úgy valójában végre saját magadat is be tudod azonosítani. 

 

A másik probléma, hogy az istenek kifejezés még mindig nem igazán elterjedt. Azok az istenek, akikkel mi együttműködünk a csapatommal, a fent leírt erőszakos, emberellenes istenekkel gyökeresen ellentmondó módon viselkednek. Ők valóban szeretetteljesek, bizalomgerjesztőek, egyenrangú félként kezelnek minket, és teamként. Egy csapatként velük. Nem terveznek az emberiséget kiirtó lépéseket, nem terveznek természeti katasztrófákat, nem vonnak minket felelősségre és nem kérnek számon. A szabad akaratunk számukra azt jelenti, hogy mi döntjük el, mit és hajtunk végre a küldetésből, és milyen sorrendben. Nem kényszerítenek minket semmibe, se alkuba, se ostoba ultimátumokba. Mivel a fejekbe belevert hamis istenkép még mindig makacsul tartja magát, és az ennek az eszményi, egyébként nem létező istenképnek való gyermeteg megfelelési kényszer is, így az isteneket, a valódiakat, szinte senki sem hívja. Aki igen, az már érzi az erejüket és azt, ahogyan a minket és a teremtő erőnket akadályozó falakat és ránk erőszakolt blokkokat milyen gyorsan és kifinomult technikákkal, - közben minket is tanítva ezekre a technikákra - oldják fel. 

 

Na jó, az istenek befogadása még nem megy, de itt a következő problémakör. Az angyalok. Az angyalok - akiknek fele a démonok, és így ők egy kerek egész, az angyalok alkotják az arkangyalokat, azok pedig az isteneket - tehát az angyalok, önmagukban csak egy végrehajtó testület. A legtöbb esetben parancsra engedelmeskednek. Vagy fenti parancsra, vagy az emberek kéréseit teljesítik. Ámde, számtalan a Teremtő forrásból kivált szakadár angyalcsapat “garázdálkodik” a hamis mátrix asztrálon, és ezeket az emberek azért hívják előszeretettel, mert még mindig úgy hiszik, az a valós asztrál. Itt van például Mihael, akit nem kellene már hívni, semmilyen körülmények között. 

 

Amikor hamis entitást hívsz be a teremtésedbe, látszólagos csodát, szép csillivillit élsz át, néhány percig, óráig, sőt, akár napig, de zömében csak érzések formájában. Majd jön a feketeleves. amit megteremtettél, vagy nem valósul meg, vagy csak rövid ideig, mert az áruló angyaloknak - lentebb kifejtem, pontosabban, hogy igazából kik is az angyalok és kik az istenek - éppen ez a célja. 

Tehát NEM TE TEHETSZ RÓLA, ha a teremtésed nem ér le a fizikai síkra, hanem azok, akiket tévesen magad mellé hívtál.. de hát honnan tudhattad volna? Amikor az Egyház által kormányzott, évezredeken át belénk vert álspirituális, csillámpóni, fényangyalos progapaganda olyan hamis entitások nevét sugallja neked, akik vagy nem is léteznek, vagy ha igen, tévútra vezetnek. 

 

Amikor elsőként a valódi Teremtő képet letisztázod magadban, és elkezdesz önmagadra találni, a cikkem első felében leírt borzasztó mátrix-valóságkép máris kezd eltörpülni. Ráébredsz arra, hogy mindaz, amit most a mátrixban átélsz, színtiszta hazugság. Ez segít neked abban, hogy végre átlépj életed megoldhatatlannak tűnő problémáin, és GONDOLATAIDAT, ÉRZÉSEIDET ELSZAKÍTVA A VALÓSÁGNAK TŰNŐ LÁTSZATVALÓSÁGTÓL, végre a TEREMTÉSRE koncentrálj. Amikor ezután elkezdesz végre valódi istenekhez és angyalokhoz kapcsolódni, ilyenek tapasztalataim alapján pl. Jezuel, Lucifer, Rafael, Samael, Anubis, Isis, Osiris, Hekate, Maat, Horus, Seth, Aphrodité, Mars, Kronos, Saturnus, Poseidon, Metatron, Lilith, Fortuna, Apolló.. és folytathatnám a sort, de már ebből is látod, hogy ha ezek közül csak egyet is behívsz, máris változik az életed.. méghozzá hatalmasat. Mert a bér- és adósrabszolgaságban töltött, lefojtott, kilátástalannak tűnő életed eltűnik a semmibe, a helyét átveszi egy valóságos valóság, és végre te is AKTÍV részese vagy a folyamatnak. 

 

De van még bibi a teremtő folyamatban, amit ki kell javítani, mégpedig azért, hogy a teremtésed FOLYAMATOS legyen, és te is tudj aktív maradni, ne add fel. Ez pedig az, hogy el kell vetni azt az alternatív és cseppet sem valóságos, a háttérhatalom által sugallt és támogatott hamis fényoldal féle világképet, ami már megint csak egyfajta mátrix.. HITMÁTRIX. A Hitmátrix másik oldala a rossz és kilátástalan valóság helyett. Egyfajta illúzió. Ennek lényege általában az, hogy a hitet és a reményt kifelé vetítjük olyan dolgokba, várva-várt eseményekbe, emberekbe, akikre/amikre ráaggatjuk ezt a hitet és ezáltal beléjük vetjük a teljes hitünket és reményünket. Nagyjából arról van szó, hogy ha ezek az emberek nem teljesítik az elvárásainkat, vagy az események nem következnek be, akkor a teljes reményünket és hitünket elveszítjük, hiszen nem is volt valódi ez a hit.. hiszen másoktól, vagy egy esemény bekövetkeztétől tettük azt függővé. Ebből az következik, hogy mivel az esemény nem történik meg, /mert nem is történhet meg, mivel egy hamis hit táplálta illúzió csupán/, és az illető nem teszi meg azt, amit vár tőle a hamis hitbe magát ringató ember, így miután ez végre világossá válik számára, összeomlik. Nem tud mit kezdeni magával és nem találja magát. Az élete kiüresedik, hiszen mindent egy lapra tett fel. Régóta mindent aköré épített, amikor az említett esemény bekövetkezik, vagy az illető teljesíti az elvárásait. Az egész élete minden mozzanatát erre hangolta, az elméjét és az érzéseit is, így hamisan teremtett, hosszú időn keresztül. A teremtése sosem ért le a fizikai síkra, hiszen nem is érhetett le - mert annak az ő jövőjéhez semmi köze. Így aztán megcsömörlik a spiritualitástól, és elfordul tőle - hibásan. 

 

Mindaddig, amíg nem ébred fel a valóságra, és arra, hogy másokat azért okol a saját hibáiért, mert hitét és reményét másba, másokba fektette, és tőlük várta el a saját boldogságát, addig a sötétben fog bolyongani. 

 

Az esemény lehet globális esemény is, tehát Esemény. Sokan úgy gondolják, hogy minden hitüket a várt Eseménybe kell fektetniük, és nem értik, hogy nem hitet kell bele fektetni, hanem belülről kifelé áradó teremtést.  Ezt azt jelenti, hogy nem külső dolgokban kell megtalálnod önmagadat, hanem magadban, belül. Ez és a Teremtő kép helyes belső megalkotása máris egy nagy lépés ahhoz, hogy a Vonzás Törvénye működjön számodra előnyösen és ne hátrányosan - közismert, hogy a Vonzás Törvénye akkor is működik, ha nem tudsz róla, és így negatív érzéseiddel és gondolataiddal a negatív dolgokat fogod létrehozni magad körül. Tehát a dolgok belőled indulnak ki, és hozzád is térnek vissza, akkor is, ha úgy hiszed, kívülről kell a megváltást/megoldást várnod. Ehhez a belőlünk kiinduló dologhoz csapódott hozzá az elmúlt években az a vakhit, hogy akkor mindenről mi tehetünk, ami minket elér, és mindent mi vonzottunk be. Minden értünk van és mindenből tanulnunk kell. Ez egy borzasztó egyszerű huszárvágással elintézi, hogy a minket körülvevő igazságtalan világban úgy kb mindenért magunkat érezzük hibásnak. Ehhez divatos még hozzácsapni az előző életes karmákat is, mint a mi bűneink által ez életbeli vezeklés metódusát… ezekkel én nem tudok egyetérteni. Sokat kutattam mind a másokba vetett hit mezején, mind a karmával, előző életekkel összefüggő dolgokat, és összeállt a kép: a mátrix nagyjából úgy működik, hogy amikor ide inkarnálódsz, máris rádcsap egy csomó olyan sematikus hitrendszert - belédneveli, belédnevelteti -, ami klasszikus módon még mindenféle egyház nélkül is a bűnhődést és búnösséget neveli beléd.. és pontosan ezért hoztam fel a hiteltémát, ugyanis ismét egy dolog, amiért az emberiség java része bűnösnek érezheti magát. Ezenkívül a fogantatás pillanatában rád terhel olyan előző életes kötelékeket is, amelyben mások követtek el ellened valamit, amiért akkori hitük és fogadalmaik szerint neked kell megfizetned - ugyebár nem ismeretlen fogalom ez a háttérhatalmi Elit működési elveit nézve! Elterjesztette az egész világon sok évezrede a csalásnak ezen módját az emberek között. Abban a régi életedben és ebben is, rendre találkozol olyan emberekkel, akik úgy gondolják, a saját hibáikért neked / és másoknak kell megfizetnie. Mindent így is alakítanak ki maguk körül, és egész életük arról szól, hogy különféle manipulatív cselekvési és verbális mechanizmusokkal hogyan kerüljék el a felelősséget, és terheljék rá azt másokra.  

 

Ugyanerről szól a háttérhatalmi Elit működése is. Évezredek óta. Bevett gyakorlat, és pontosan ezért történik most mindaz, ami a világban történik. Kiderült, hogy évezredek - vagy inkább évmilliók - óta átverik az emberiséget. Felszínre kerülnek elrejtett csontvázaik a szekrényből nap mint nap. Az a sajnálatos tény, hogy erre az emberek java része nem kíváncsi, mert szeretik szedni a kék tablettát a piros helyett, az cseppet sem söpri el azt a tényt, hogy emberek milliói ha nem milliárdjai igenis tudni akarják az elrejtett titkokat, és mindent, amit eltitkoltak előlünk, amit műveltek a fejünk felett és a hátunk mögött, mindent tudni akarnak, ami ezt a világot ilyenné tette, amilyen - és változást is akarnak. Minél többet tudnak meg a mátrix mocskos valóságáról annál inkább akarják a változást. Itt lép képbe a teremtés folyamata, ahol nagyon is tisztában kell lenni azzal, hogy mi az, ami rád terhelt, és mi az, amit te vonzottál be, mi az, ami lecke és mi az, ami enyhén szólva is túlzás és inkább ellehetetlenít, mint tanít. 

 

A saját Teremtő képed egy kicsit egyéni is lesz, mivel elég közel áll ahhoz, akit idelent avatarként képviselsz. Ezért nagyon fontos, hogy ne valamiféle rád erőszakolt istenképben higgy, hanem abban, ami neked testhezálló és elfogadható. Jut eszembe, csodálatos Ferenc pápa úgy 2018 körül azt találta mondani: “A Jézusba vetett közvetlen hit és a vele való közvetlen kapcsolódás veszélyes.” Hm… neki egészen biztosan. 

 

  1. A FÖLDÖNKÍVÜLI TEREMTŐINK

Az írásom ezen részében pedig felrántom a leplet az angyalokról, az istenekről és a Teremtőről, mégpedig úgy, hogy végre közelebb tudj kerülni hozzájuk,  a túlmisztifikált képek helyett, amelyek valóságalapja egészen más, mint amit eddig hittél róluk. A konzekvencia az kell legyen, hogy a teremtés metódusa számodra hogyan is tud jól működni, mert ezen múlik a jövőd… és a jelened.. sőt, a múltad is. Hiszen e három fogalom: múlt, jelen, jövő, valójában egyetlen lineáris idővonal, amely az idő párhuzamosságából fakadóan csak egy aprócska szelete a valóságnak. 

 

Nem új elmélet, amiről írni fogok. Én magam is régóta ismerem, ahogyan ti is. Arról van szó, hogy az “istenek” valójában a Földünket az emberiség megjelenése óta látogatják, mi több, az idők kezdetén még közöttünk éltek. Ősi földönkívüliek, ősi idegenek. 

Egy ősi SUMER írás szerint akkor, amikor “az Ég és a Föld még összeért, és az Ég a Földön pihent”,  a Földet kezdetben többféle istenség uralta, akik egymásnak is estek időnként. Az első istenek voltak az első királyok a Földön, és megalapítottak több várost is. Az egyik központjuk Eridu volt, az agyagtáblák alapján 30.000 évvel ezelőtt létezett, de úgy gondolom, hogy sokkal korábban. Az istenek több milliárd éven át uralták a bolygónkat, és közben többször is eljött az emberiségnek egy-egy, különböző kora. A Mú, amely egy korszak és egy földrész is, a Hyperborea, amelyet az Északi sarkhoz kötnek, vagy éppen Atlantisz. Eridu uralkodója és egyben a főistenség Anu volt, akinek ugye a gyermeke Enki és Enlil. 

A sumer hüllő istenek magas, három-négy méteres, hüllőszerű lények - az Annunakik, akik nem összekeverendők a belőlük kivált reptilianokkal -, valamint többféle, kis szürke, magas sárkányszerű és egyéb formájú ősi istenség, akik a területért harcolhattak itt, a bolygón, még jóval az emberek megjelenése előtt. Majd amikor sikerült kiegyezniük, idetelepítettek egy társadalmat saját fajtáikból, és a mítosz szerint egy bizonyos rétege a társadalomnak, - még nem emberek - voltak a szolgasereg, amely egyfajta kiszolgáló személyzet volt, ők voltak az Igigik. Egy idő után ezek a lények megunták a szolgaszerepet, és fellázadtak. /ezt nekünk is meg kellene ismételni/. Hosszú háborúskodás után végül az ősi idegenek úgy döntöttek, mindannyiuk véréből, azaz DNS-éből létrehoznak egy humanoid fajt, amely tökéletesen alkalmazkodik a bolygó változó körülményeihez akár évmilliárdokon át, és megteremtették az első embert. Az a bizonyos DNS lánc, amely bennük ott volt, hajszálpontosan benned is megtalálható. Nem 12-es, ahogy a közhiedelem tartja, hanem 13-as DNS lánc. 

 

A mítosz sőt mi több a tárgyi bizonyítékok alapján Enki és Enlil összefeszül az emberiség felett i.sz. 12.000 évvel ezelőtt, ugyanis közeleg a Nibiru, és Enlil a többi istenséggel együtt titokban akarja tartani az emberek előtt egy özönvízzel és többszörös meteoritbecsapódással együtt járó katasztrófát. Az emberek közül egy kiválasztottnak - akit a Biblia Noé néven örökített meg, a sumerok  Ziusudra néven emlegetik - elárulja egy bárka építésének tervezetét és azt, hogy mentse meg az emberi fajt a végső pusztulástól. Az utolsó jégkorszak is itt ér véget - amelyhez a történelemkönyvek azt hazudják, hogy állati sorban élő ősemberek népesítették be a Földet… -, és az emberiség egy része a bárkán megmenekül. A bárka a sumerok szerint inkább egy tengeralattjáró volt.. olyasmi, amit az akkori ember a technika szintjén önmagától egészen biztosan nem tudott volna kivitelezni, ahogyan az akkoriban épült Göbelki Tepe sem lett volna megvalósítható. /Törökország területén fedezték fel néhány évtizeddel ezelőtt, és kíséretetiesen hasonlít a hozzá képest hétezer évvel később épült Stonehenge-re, közepén egy maya naptárhoz - mag.y.ar naptárhoz - hasonlatos órával, azaz egy időgéppel… emberi őseink minden bizonnyal több ilyen 12.000 évvel ezelőtti központot is létrehoztak közel a katasztrófához az ősi idegen istenek segítségével, és ki tudtak lépni a Föld téridejéből idejében… kérdés, HOVÁ IS ÉRKEZTEK? - információk a tréningen. 

 

12.000 évvel ezelőtti építmények egész sora került az elmúlt évtizedekben feltárásra, bizonyítékul az elhallgatott történelemre. Ilyenek a Húsvét - szigetek is, ahova egy másik sziget lakói menekültek az özönvíz előtt szintúgy 12.000 évvel ezelőtt, és a hét egy irányba néző alak nem más, mint hét hajós, amelyek a régi otthon felé néznek. 

Z, az elveszett város az Amazonas esőerdőjében, a földfelszín alá süllyedt gigantikus épületeivel, szintén 12.000 éves. 

Atlantiszra is találtak bizonyítékokat, a Föld több pontján, az óceánok mélyén, többségük az elsüllyedt városoknak 12.000 éves. 

Az ősi idegenek azonban nem csak megteremtettek minket, a 13-as DNS-láncba plántálva a csillagnemzetségeket is - a magyar Csodaszarvas agancsai egy-egy csillagnemzetséget jelent… -, hanem megteremtésünktől fogva végig velünk voltak, az ókori szupercivilizációk ugyanúgy megörökítik őket - mellesleg megemlékezvén ezek a hatalmas civilizációk éppúgy, mint akár az ausztrál bennszülöttek, vagy az afrikai törzsek, teljesen hasonló rajzokkal, vésetekkel és kőtáblákkal, melyek tartalma hasonló, űrhajók, repülő szerkezetek, szkafanderes határozottan emberi méretű alakok /a jövőből odalátogató emberek szerintem/, és persze több méter magas idegenek, földönkívüli lények a lehető legváltozatosabb alakban -, és az ősi szupercivilizációk pedig, az állítólagos ősember megjelenése előtt jóval /320 millió éves CIPŐS LÁBNYOMOT találtak egy fosszíliában, valamint 3.56 BILLIÓ éves NUKLEÁRIS ERŐMŰ nyomait../, nagyon sok technikát használtak, olyanokat, amelyeket mi használunk napjainkban az űrkutatás terén vagy a genetika terén, sőt, olyanokat is, amiket mi nem tudnánk még kivitelezni, ilyen pl a gigatnikus földalatti városok megépítése, amely még mai technikával is jókora fejtörést okozna a mérnököknek, vagy olyan gigantikus építmények megépítése, ahol nem túlzás, 1000 tonnás kőtömböket mozgattak állítólag állati sorban tengődő, a tüzet éppen csak felfedezett őseink egymásra úgy, hogy egy papírt nem tudsz közéjük rakni. 

Ezek mind ismert tények számotokra is, és csupán azért tömörítem őket egymásba, hogy felismerjétek: az istenek és a Teremtő fogalma nagyon durván össze van kavarva az emberiség fejében.. összemosva egy megfoghatatlan istenképpel. 

 

Én is többször lehoztam olyan információkat a tréningeken, amely szerint az ősi idegenek jóval előbb itt voltak a Földön, mint az emberek bármelyik formája, a Föld nulladik korában. “Amikor a Föld és az Ég összeért, és az Ég pihent a Földön” - azaz nem volt légkör sem. Azonban ez nem jelentett problémát az ősi idegeneknek, ahogyan most már nekünk sem jelent problémát a Marson landolni… vagyis nem most, már jóval korábban, de mint mindent, ezt is eltitkolják előlünk. 

 

Az ősi idegenek vagy istenek, arkhónok, szürkék, szíriuszi-plejádi-orioni fajok, fajok az Alpha Centauri csillagrendszerből, fajok az Inuakáról - Annunakik -, sőt, fajok az akkoriban már kipusztított Marsról és Vénuszról, az emberek előtt lerakták az hatalmas civilizációk alapjait a Földön. Olyan civilizációkét, amelyek alapjaiban különböznek a miénktől, a mi mátrixos, materiális társadalmunktól, amely inkább a Föld ellen van, és azt zsákmányolja ki. Az ősi szupercivilizációk éppúgy lehettek társadalmi kísérletek, és az özönvíz nem az “Úr haragja volt”, semmiképpen büntetés, hanem egészen egyszerűen az utolsó jégkorszak vége, ahol az óriási mennyiségű olvadó jég a tengerbe áramlott, az pedig akár több száz méteres hullámokat is gerjesztve elárasztotta a kontinenseket. A Nibiru közelsége megzavarta a mágneses teret, ahogyan egyébként most is teszi. Ez odáig fajult, hogy gyengült a Föld magnetoszférája, ionoszférája és minden külső védelmi vonala - fizikailag és máshogy is -, majd valószínűleg a Földet megszerezni akaró reptilian és egyéb ellenséges fajok beléptek a mi téridőnkbe. A meggyengült mágneses tér miatt a Föld az egyébként bolygónk körül gyakran elhaladó meteoritokat a Nibiru közelsége miatt bevonzotta, és az özönvíz mellé meteriteső is zúdult a Földre. Ez lehetett Atlantisz pusztulása is, amely az ősi szupertársadalmak között egy tökéletes társadalmat mintázó modell volt. 

 

Az ősi idegenek egészen a zéró időszámítási pontig jelen voltak velünk, azaz ahogyan az emberiség hívja, az istenek. Azonban van egy érdekes történet is, ha már viszonyítási alapokat szerentél keresni… a második világháború idején amerikai katonák a csendes-óceáni szigetvilágban olyan szigeten kerestek hadibázist, amelyre még nem tette be a lábát fehér ember soha. Az ottani őslakók soha nem találkoztak fehér emberrel, és a mi civilizációnk nekik teljesen ismeretlen volt. Az őslakosok ISTENEKNEK hitték az amerikai katonákat, REPÜLŐ JÁRMŰVEIKET égi szekereknek - pontosan úgy, mint sok tízezer évvel korábban a sumerok hitték, akik mellesleg repülőgép alakú szobrokat is gyártottak -, és az őslakosokkal egyébként barátságos amerikai katonák fegyvereit, felszerelését látva - például a lőfegyvereket, a ruházatukat stb - úgy hitték, ezek nem emberek és nem a Földről jöttek. A katonák élelmet, ruhákat és egyéb kincseket adtak az őslakosoknak, akik tisztelték őket, és saját maguk lemásolták a katonák felszerelését: fűből, ágakból, gallyakból építettek kifutópályát, fából repülőt faragtak, még a hajtóműveket is megfaragták, és magukra festették az USA feliratot is… mindamellett, hogy foglamuk sem volt arról, ez a szó vajon mit is jelent. Nagyon sokáig visszavárták az “isteneket”, és ugyanez a visszavárás jellemző volt a sumerokra, az inkákra, a mayákra, az egyiptomiakra, a görökre, a rómaikra… és még sorolhatnám. A lényeg, hogy az emberek mindig visszavárták az isteneket a Földre. Sok istenség valóban sokkal magasabb volt, mint az ember és teljesen másképp is nézett ki, valóban űrhajókkal érkeztek ide hozzánk, és az akkori korszakhoz képest éppúgy sokkal fejlettebb technikát hoztak el ide, mint a csendes-óceáni szigetre az amerikai katonák. Az eset több más még mindig “primitív” népcsoporttal is megtörtént az évszázadok során, sőt a conquistadorok is ezt használták ki Amerika meghódításakor. Elhitették az indiánokkal, hogy ők az istenek, akiket az indiánok oly régóta visszavárnak…

 

Minden ősi nép mondakörében és tárgyi bizonyítékaiban fellelhető az özönvíz, a meteoritbecsapódás és az azt megelőző földönkívüli istenségek látogatása a bolygónkon, egy időben és több földrészen, több ősi szupercivilizációban egyaránt. A teremtésünkről szóló teremtésmítoszok is csaknem teljesen egyeznek egymással - ezt vette át a kereszténység is, kicsit megmásítva -, idegen istenek teremtettek minket saját magukból kivonva egy részüket, - fizikailag is ezért vagyunk mi az ő avatarjaik -, és nagyon sokáig velünk és köztünk éltek, a zéró időszámítás kezdete után pedig gyakran megjelentek, csak éppen az események túlságosan vallási jellegűvé lettek átalakítva. A fizikai megjelenésük azonban a zéró időszámítási pont után drámaian csökkent, és míg addig közöttünk éltek, utána már csak éppen hogy el tudtak minket érni itt, a Földön.. a mátrixban, amely sajátos frekvenciazárral rendelkezett. 

 

Kevéssé köztudott tény, hogy a magyarság esetében egészen a kényszerű katolikus vallás ránk erőltetéséig, amíg “pogányok” voltunk, MI NEM HITTÜNK ANGYALOKBAN, a folklórban egyáltalán nem volt fellelhető ilyesmi. Ellenben voltak tündéreink /és törpéink, sárkányaink és sok mitikus lény, melyek alapjai az ősi szupercivilizációkban fizikailag is megvoltak/, és bennük hittünk. Az angyalok fogalmát a keresztény egyház emelte be a magyar köztudatba. A fentebb általan felsorolt egyébként latin angyalnevek csak a közérthetőség kedvéért, és persze a beazonosíthatóság kedvéért szerepelnek így, ilyen, közismert formában. Valójában egészen biztos, hogy nem ez csak egy rájuk aggatott név. A földönkívüli találkozásokkal a Biblia is tele van, de minden népmesénk ezzel szemben is tartalmaz ilyeneket, nemkülönben alakváltó lények sokaságát, a lelki vonatkozásokon, - mint pl megküzdeni a hét legnagyobb félelmünkkel, a hétfejű sárkánnyal, - túl. Ugyanez elmondható a világ összes népének mondaköréről, mítoszairól és tárgyi bizonyítékairól, amelyeket nagy titok övez. Egészen egyszerűen elhallgatták előlünk azt a tényt, hogy sokkal régebb óta létezik az ember, mint olyan, a Földön, és a megtalált 320 millió éves lábnyom, pusztán az emberiség egyik kora. Mi “konteós spirik” ezt régóta tudjuk… de ez az írás nem csak nekünk szól. Azoknak is szól, akiknek ezt elküldöd elolvasás után, akik még nem ébredtek fel, és akik az első részben felvázolt bér- és adósrabszolgaságban élnek, bezárt tudattal, a teremtő erőről pedig azt sem biztos, hogy tudják, hogy egyáltalán létezik… és neked szól, amennyiben még nem tudod, hogyan élesítsd azt be. 

 

A teremtő erőd nem csak azért nem működik, mert mondjuk nem tudod a hitet eléggé manifesztálni, hanem mert nem tiszta a Teremtőről, angyalokról, istenekről alkotott képed. Egészen biztos, hogy halovány, fényes alakoknak képzeled el őket, ahogyan a látomásaidban megjelennek, és ahogyan azt az elmúlt évezredek során tanították róluk nekünk - az istenekről kvázi semmit, csak hogy RÉGEN léteztek a Földön és sok hibát elkövetve végül leléptek innen, lásd mítoszok és legendák -, holott a valóságban ezek a lények nagyon is közeliek, jól láthatóak, sőt mentálisan nyitott állapotban tapinthatóak és érezhetőek is. Nem távoli, felettünk álló, kegyes lények, hanem nagyon is élőek! Olyanok, akik pusztán egy másik téridősíkban léteznek, és azt meditációval, transzállapottal vagy jól begyakorolt teremtő technikával könnyedén el lehet érni.. azonban mikor eléred őket, ne tekintsd őket tovatűnő, miszitkus lényeknek, ugyanis ők olyanok, mint amilyenek mi a múltban voltunk és a jövőben leszünk, ennek egyszerű oka pedig az, hogy magukból hoztak létre minket. Amikor Jahve átvette a Földön az  uralmat, egy mesterséges téridőt hozott létre, és ebbe zárt be minket, a Jahve féle tanítás alapján hiszik az emberek azt, hogy ezek a lények vagy nem léteznek - ez az általánosan elfogadott szemlélet-, vagy régen léteztek, - ez is széles körben elterjedt -, vagy elérhetetlenek számunkra, és teljesen ESETLEGES, hogy segítenek-e, avagy sem.. nos, ez nem igaz. Segítenek, ugyanis közös érdekünk a háttérhatalmi Elittől visszavenni a Földet. 

Ehhez pedig az egyén fejlődése, a teremtésének kiszélesedése és folyamatos alkalmazása nagyon fontos. Szándékosan plántáltak beléd egy halovány, nem a fizikai síkon élő és létező entitást, amelyet vagy elérsz, vagy nem. 



Pedig ezek a lények, akiket én Létezőknek hívok egyébként, határozottan fizikailag is létező létformák, csak éppen a mátrixon kívül, egy másik téridősíkban. Úgy kell elképzelned a mátrixot, mint egy téridőhurkot, egy hatalmas hurkot, egy önmagába visszatérő hurkot, avagy kört. Ebben a hurokban létezik a mátrix hazugságokkal és illúziókkal teli síkja, az a világ, ami körülvesz minket. Ami csupán attól nem valódi, hogy hazugságokból épül fel - legalábbis most még… ugyanis a Mátrix Trilógia arra hívta fel a figyelmünket, pontosabban akarta felhívni a figyelmünket, hogy hamarosan a mátrix túlságosan virtuálissá fog válni, és valóban csak egy AGYUNKBA KÓDOLT ELEKTRONIKUS JELHALMAZ LESZ, tekintetbe véve MOST, napjainkba, a virtuális tér terjedését. Ezenkívül még arra akart minket figyelmeztetni, hogy már 1999-ben is, amikor a trilógia bemutatásra került, túl sok mátrix kódot juttattak be a tudatunkba, de még messze nem annyit, mint most. Most már gyakorlatilag folyamatosan bombáznak vele, és ha a teremtő erődet tökéletesen akarod használni, akkor ezeket a kódolásokat - mint csapdákat - folyamatosan ki kell kerülnöd. 

Az istenek tehát földönkívüliek. Ezt már tudjuk. Olyan lények, akik most is léteznek, és azért “maradtak életben” az elmúlt évmilliók során, mert ami nekünk évmilliók, nekik lehet akár egyetlen szempillantás is, mégpedig igen egyszerű okból: mert mi a téridőhurokban vagyunk. /megjegyzem, ezt oldjuk sok tréning során, és nem kis melóval bontjuk le a mátrix téridőhurkát azzal, hogy feltérképezzük azokat a metódusokat, amelyekkel a mátrix megalkotói a mátrixban tartanak minket, illetve amelyekkel új mátrixot akarnak teremteni, ilyen pl az ÁL-JÉZUS és az ANTIKRISZTUS esete, amely két illúziót a múlt heti tréningen sikeresen kioldottunk a téridőből, így nem valószínű, hogy valaha meg fognak jelenni/. 

De kik azok az angyalok? Nos, az angyalok az istenek leszármazottai, akik abban a mátrixon kívüli időben jöttek létre, ami nekünk azért felfoghatatlan, mert nem lineáris. Az angyalok, mint leszármazottak, a Földön valóban szolgálatot teljesítenek, mint írtam, felük a démonok, felük az angyalok, a kettő együtt alkotja az arkangyalokat, azok pedig az isteneket. Ezek a megnevezések az emberek által lettek kreálva, valójában az arkangyalok nem csak leszármazottai az isteneknek, hanem részei is. Ezt úgy kell elképzelned, hogy nem igazán vannak ők különválva egymástól. A dualitás és a polaritás, a szétválás illúziója csakis lineáris térben és időben értelmezhető, azaz itt, a mátrixban. Valójában amikor egy angyalt hívsz, egy arkangyalt hívsz, és amikor egy arkangyalt hívsz, egy istenséget hívsz. Amikor egy istenséget hívsz, a Teremtőt is hívod, és éppen ezért fontos magadban helyre tenni, mint jelent számodra a Teremtő fogalma, mert amikor ebből egy istenséget manifesztálsz magad mellé, akkor a helyrerakott Teremtő fogalomnak köszönhetően az az istenség meg is jelenik.. hiszen ez a része a teremtő folyamatnak határozottan a tudatodban, azaz “fejben dől el.”

Ezért ha az istenekről és angyalokról már pontosan tudod, kik, mik és minek a részei, ráadásul mi belőlünk fizikailag is vagyunk, hiszen valójában mi sem vagyunk tőlük különválasztva, csak ezt az illúziót éljük meg itt, a mátrixban, máris másképp nézel a teremtő folyamatra, sőt a Vonzás Törvényére is, amely valójában az egység megidézése annak teljes valójában. 

Az egység pedig mindig belül van, sosem kívül, ezért mondtam azt fentebb, a kifelé vetett hit tévútra fog vezetni…

Remélem, mostanra már összeállt a kép benned. A tréningen elindítunk egy újabb teremtő folyamatot, /megjegyzem, amikről írok a tréningek cikkeiben, azokat meg is oldjuk, sorra a csapatommal/, és pontosan azt a valódi hitet hozzuk be, amire igazán szükség van, feloldjuk a bér- és adósrabszolgaságot, és a mátrix mókuskereket, azt az illúziót, amivel a mátrixban a népet elnyomják. Azzal teszik konkrétan rabszolgává, hogy azt mondják neki, nincs más választása. Holott ez nem igaz. 

Mindig van más választásod, és habár ezt tudod, hajlamos vagy elfelejteni. 

Néhány alapszabály, amit a tapasztalataim alapján alkottam meg: 

Nem minden belőled indul ki, és nem minden hozzád tér vissza. Vannak külső beavatkozó erők, amik szeretik kigáncsolni a mátrixban éldegélőket. Embertől kiinduló erők és NEM EMBERTŐL kiinduló erők, amelyekhez édeskevés a hagyományos oldások java része. Sokkal mélyebbre kell menni ahhoz, hogy valóban megtaláld a probléma gyökerét, és a gyökér főként a mátrixban van. Aki még mindig csakis abban gondolkodik, hogy ez itt egy egyszerű bolygó, amin emberek élnek és az emberek hoztak magukkal előző életes karmákat, fogadalmakat és esküket, valamint a családból felszedtek magukra ezt-azt, azok nem fognak tudni eljutni a lényegig. Ezek a blokkok csak FELSZÍNI blokkok. Be kell látni a mátrixba. Egészen mélyen. Megérteni a működését és abban szó szerint BEMÉRNI az embert. Ott lesz a probléma gyökere, ahol az illető a mátrixban elhelyezkedik. Ami ott körülveszi, az tökéletes tükörképe annak, egyfajta INVERZE, aminek KÖRÜL KELLENE VENNIE. Igen, ennyire egyszerű:) 

A másik alapszabály: soha ne feledkezz meg arról, hogy nem tehetetlen bábuja vagy itt a Sorsnak, hanem TE MAGAD VAGY A SORS, A VÁLTOZÁS. És igen, mi magunk vagyunk a történelem. Nem az, amit a történelemkönyvek írnak, mert az merő hazugság. 

A harmadik alapszabály: a hit nem arról szól, hogy valamiben hiszel vagy valakiben. Sokkal inkább arról, hogy MAGADBAN. Ezt tudod, mégsem teszed. És hogy miért nem? Mert elhitették veled - mondjuk akár most is, a hiteles történettel, amivel kigáncsolják az önmagadba vetett hitedet és egyúttal a világba vetett hitedet is, hiszen azon jár az agyad, vajon hogyan követhettél el ekkora hibát… holott mint írtam, nem te tehetsz róla, vagy bármilyen rosszul elsült pénzügyi történnettel, amelyben szintén nem te vagy a hibás, mert a világ ugyanis körülötted SZÁNDÉKOSAN ÚGY VAN ALAKÍTVA, HOGY TE EBBEN CSAKIS VESZTES LEHESS.. -, tehát elhitették veled, hogy nem bízhatsz magadban. És ezért mindent meg is tettek és meg is tesznek mind a mai napig. Egy olyan erővel, a mátrixszal állsz szemben, amely igen fifikásan tényleg úgy van felépítve, hogy csakis te veszíthess. Ezért kell kilépni belőle. 

 

A szombati tréningen felturbózzuk a teremtő erődet és a világét is, még közelebb hozzuk az isteneket, tovább bontva azt a falat, ami közöttük és közöttünk van, az a téridőelválasztó sáv, amit a mátrix épített az emberek és az istenek közé. FÉNY FOG DERÜLNI JÓNÉHÁNY ÉRDEKES TITOKRA IS, MINT PL ARRA, HOGY KIK ÉS MIKOR MENTEK VISSZA A JÖVŐBŐL A MÚLTBÉLI EMBEREKHEZ… 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

FÖLDÖNKÍVÜLI TEREMTŐINK

HITMÁTRIX

2022. április 16. 

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 



Minden harcosomat várom a húsvétközi tréningre :)

 

Áldás

Eszter-Fényhozó




 

Szólj hozzá

ŐSI IDEGENEK HITMÁTRIX FÖLDÖNKÍVÜLI TEREMTŐINK