2022. máj 05.

BETEGSÉGMÁTRIX -GLOBÁLIS BETEGSÉGIPAR

írta: Eszter 777
BETEGSÉGMÁTRIX -GLOBÁLIS BETEGSÉGIPAR

BETEGSÉGMÁTRIX



“EGÉSZSÉGES ÉLET”

 

A világ egy része éhezik. Ezt már tudod. Felfogni sem igazán tudjuk, hogy hány milliárd ember éhezik világszerte, a harmadik világban. Erre nem igazán szoktunk gondolni, vagy ha igen, bűntudattal, mert mi a világ azon részébe tartozunk, akik ebből “kimaradnak”. Vannak anyagi javaink, van mezőgazdaság, ipar, van infrastruktúra, sőt, soha nem látott, kényelmes élet van, ami korábban nem volt. 

 

El sem hinnéd, de mi is éhezünk, nem úgy, mint ők. És nem csak a szeretetre, és egyéb idealizált dolgokra, A műkaják, gyorséttermi vackok, agyontuningolt ízfokozókkal teli, szörnyű ételek miatt, amit napi rendszerességgel fogyasztunk, messze nem viszünk be elég tápanyagot a szervezetünkbe. 

 

Az alábbiakban egy átlagos ember átlagos életét fogom körbeírni. NE VEDD MAGADRA. Biztosan keresed a kiutat, és miután végigtúráztattad magad a csodákat ígérő csodaszerek nevű felettébb drága túrán, bizonyára találtál már valamit, ami segít. 

 

Mi, az emberiség “szerencsésebbik” - ez kizárólag hatalmi struktúrán múlt - része úgyszintén nincs ellátva mindazokkal a napi betevőkkel, amik valójában kellenének, helyette el vagyunk látva tömérdek méreggel. Vízből, levegőből, élelmiszerből, talajból és nagyjából minden fronton, gyógyszerekből és ál-vitaminokból. 

 

Ennek megfelelően az emberiség ezen része nem azért gyengül le immunrendszerét tekintve, mert nehéz körülmények között élne, mint a “világ másik fele”, hanem ellenkezőleg. Mert túl nagy a kényelem, kevés a fizikai munka, amivel megteremteni kellene akár a napi betevőt, messzemenőkig ki vagyunk szolgálva - és szolgáltatva… -, és ez magával hozta az emberi szervezet fokozatos legyengülését. Keveset vagyunk a szabad levegőn, kevesebbet sétálunk - ezt sporttal próbáljuk pótolni, ami messze nem ugyanaz -, rohanunk, stresszelünk és túl vagyunk terhelve, mert a nagy kényelem nagy kihívásokat is tartogat a számunkra 

Szó szerint úgy van az életünk berendez-ked-ve, hogy függünk a mátrix infrastruktúrájától Ma már internet nélkül nem tudsz létezni, kell a munkádhoz, kell a mindennapi rutinhoz, a kártyás vásárlásokhoz és fizetésekhez, kell a tájékozódáshoz, sőt, a kapcsolattartáshoz is. Telefon nélkül úgyszintén nem tudunk létezni, semmit nem tudunk elintézni nélküle, nem tudunk működni és élni fűtés, melegvíz, áram nélkül, bolthálózat és bankhálózat nélkül, benzinkutak nélkül, és annyi de annyi minden nélkül, hogy felsorolni is hosszú lenne. 

Minden úgy van megalkotva körülöttünk, hogy EZEKRE SZÜKSÉGÜNK LEGYEN. 

 

Ez magával hozta a modern városi ember elkényelmesedését, és fizikumának gyengülését, és habár szellemileg nagyon igénybe vagyunk véve, fizikailag a legkevésbé sem.  Ez aztán - a jóleső, szabad levegőn elvégzett, létfontosságú fizikai munka hiánya - magával hoz egy csomó káros mellékhatást, mint a napközbeni nem-elfáradás miatti kemény alvászavarok, a helytelen és persze rohanó táplálkozás, és össze-vissza evés, a nagyon komoly megfelelési kényszer, és rendkívül zavaró tud lenni az állandóan csörgő telefon, és pittyegő internet. 

Az alvászavarokra kell ez a pirula, meg az, mert ugye tartani kell a tempót. Ha ezt kikerülöd, kell valamilyen természetes anyag, mint Valeriana és társai, ha ezt sem akarod, egy pohár bor is segíthet ellazulni, csak nehogy hamarosan kettő, aztán három legyen belőle. 

 

Az evészavarokra kell fogyitabletta, meg táplálékkiegészítő, meg ilyen tea, meg olyan tea, meg sok ásványvíznek hívott félig-csapvíz szörmedvény, amibe azt raknak bele, amit akarnak. 

Aztán mivel kevés időd van főzni, veszel készkaját a boltban, ami tele van méreggel, el sem hiszed, hogy mennyivel - vagyis elhiszed, mert nem ebben a posztban olvasol először arról, milyen sok rákkeltő mérget tesznek a készkajákba -, és azt gyorsan bedobod a sütőbe, vagy a mikróba, és a főzés megvan tíz perc alatt… más kérdés, hogy ennyi erővel egy Domestost is megihatnál, az sem ártana kevésbé. 

Mivel a stressz és alvászavarok, evészavarok miatt gyakran fáj a fejed - no meg a nem normálisan működő párkapcsolatod, vagy annak hiánya miatt, és a menstruáció is rendesen megkínozza a nőket -, ezért kell rá ütős fájdalomcsillapító, valamilyen “pirin”, és máris megy minden tovább.

 

Az ébrenlét és koncentráció érdekében kell a “műkávé” /így hívom azt a löttyentős szirszart, amire ugyan instant coofee van írva, de inkább becsomagolt méreg/. Kell még egy rakás dolog napközben, amiket észrevétlenül bekapkodsz, és azt hiszed, ezzel tettél is az egészségedért. Ilyen vitamin, meg olyan vitamin, E,B,C,D és az ábécé összes betűje, ha lehet multivitamin formájában - ami semmit nem ér, és szintúgy tele van méreggel. 

 

Ha egészségesen akarsz táplálkozni, de nincs tele a pénztárcád napi szinten húszezresekkel, akkor be kell érned a szépnek látszó, de ízetlen GMO szeméttel, mint nagy, piros paradicsom /most úgy ezerötszáz forint kilója/, szép, génmanipulált zöldségekkel és gyümölcsökkel, amiket a közértben lelkiismereted megnyutatásaképpen gyorsan bedobálsz a kosárba. 

Persze nem adják azt, amire vágysz. Nem hasonlítható a nagyapád kertjében a sárból kivett édes paradicsomra, amit sokszor még meg sem mostál, úgy etted meg, helyben, napszítta-melegen. /és a sártól ki gondolta volna, kutya bajod sem lett/.

Egy edzőteremben eltöltött kétórás izomszakítósdi nem ér fel egy félórás erdei sétával, de még azzal sem, amikor a parkba mész ki a lakótömb mellett.

Egy multivitaminos méregtabletta nem ér fel egy nagyapád kertjéből kivett földdel borított eperrel. 

 

Egy álomtabletta /az altató a legrosszabb mind közül/ nem ér fel egy jól átdolgozott, kertben töltött nappal, ami után bizony nem kell altatódalt dúdolni a füledbe. 

Egy rohanós városi nap, “siker” címszó alatt nem ér fel egy csodálatos, hegyi házikóban eltöltött családi hétvégével, vagy egy otthon, a kertben lazulós vasárnappal, könyvvel a kezedben. 

Mindezeket tudod. De úgy érzed, rá vagy erre kényszerítve. 

Mindenáron. Bármi ÁRON. Mert az életed hétfőtől, a lazulós vasárnapi kerti kiülés után folytatódik tovább. Nyomják rád az elvárásokat a munkahelyeden, a családban kézben kell tartanod mindent, ha férfi vagy, akkor dolgozol látástól-vakulásig, ha nő vagy, akkor emellé még a házat is takarítod, a gyerekeket is rendezed. Nincs időd igazán ellazulni, csak kapkodni be a mérgeket tovább, megenni, meginni, beszedni. 

Miközben nem vágysz semmi másra, mint a nyugalmas életre, a világtól és a várostól távol, mindenkitől távol, telefon nélkül, internet nélkül, visító szirénák, dudáló autók és rohanó embertömeg, plázák és közértek, műkaják és mű-KÉK-tabletták, műkávé és műtea, mű-anyag üdítők nélkül. 

 

De úgy érzed, mindezt nem érheted el, csak ritkán. Törekedsz rá, persze, minden nap azt mondod magadnak, majd egy nap eljön a te időd, és kiköltözöl, messze a nagy-kis-közepes városoktól, és majd élni fogsz. 

Azután egy újabb kemény, tizenkét óra/nap-os munkahét után úgy érzed, ez a nap sosem fog eljönni. Mert nincs vége a mókuskeréknek, mert nincs kiút. 

 

Te pedig elfáradsz, az első VALÓS betegséghullám rögtön elkap, legalább ilyenkor fél hétig /többet nem engedhetsz meg magadnak/, az ágynak dőlsz. De mivel vár a munka, a főnök hívogat, a gyerekek az ágyadon ugrálnak, a kutyának ki kell mennie sétálni, a párod morog és közli, hogy “már megint mindent neki kell csinálni, de azért reméli, hogy jobban vagy”, bekapkodsz  néhány iszonyú erős antibiotikumot, amit a pöttyet sem jóindulatú doki írt fel neked, és fél-lázasan máris munkába állsz. Azt mondod magadnak, majd sokat iszol napközben, hogy a iciri-piciri hőemelkedést legyűrd, és nem baj, hogy izzadsz, a tested legalább kidolgozza a betegséget. Pihenésről szó sem lehet, most, hogy “jobban vagy”, a párod máris átengedi neked a fakanalat. 

 

Közben az élet elrohan melletted, lábon kihordasz néhány tüdőgyuszit és influenzácskát, egyéb kis betegségeket, de úgy érzed, legalább “egészséges” vagy. 

Testileg mindenképpen, bár kicsit gyengusz. Lelkileg és mentálisan azonban alaposan meggyűrve, megtaposva.

 

Mert ugye mindezeket meg kell fizetni. Ahhoz pedig pénz kell. A pénzhez pedig munka kell, sok és egyre több munka, és ha találtál egy “jól fizető melót”, akkor bizony tartanod kell a tempót és meg kell felelj annyi elvárásnak, amit még felsorolni is sok lenne. /persze a munkaköri leírásod tökéletesen tartalmazza mindezeket./

 

Mivel nem eszel és nem alszol rendesen és nem viszel be elég tápanyagot, a szervezeted éhezik, és tartalékol, ezért hízol. Fogalmad sincs “miért nem tudsz leadni”. Hát ezért nem. Amíg nem változtatsz, biztosan nem. Amíg nem akarsz tényleg EGÉSZ-SÉGesen élni. Elcsépelt frázis, tudom. Ezerszer olvastál már ilyen és hasonló írásokat, főleg a C.@v@d óta… hogy mennyi méreg és nanorobot van a v@c@naban.  Hogy mekkora átverés az egész. Hogy teljesen tönkre akarják vágni az amúgy is gyenge immunrendszerünket, amit szakaszosan mérgeznek. Több dózisban is. Napi szinten. 

 

Közismert, hogy minden élelmiszer a közértekben tartalmazza a mérgező, rákkeltő, egészségkárosító anyagokat. A boltokban már egyáltalán nem juthatsz hozzá semmi olyan élelmiszerhez, amiben nincs valami méreg. Bármit veszel és bárhol. A piaci őstermelőktől vett árukkal már más a helyzet, azonban a folyamatos HAARP és CHEMTRAIL technológiával elérték, hogy műtrágyázni és permetezni kelljen a földeket, másként nem marad meg a termés. Aljas, mocskos trükk, ugyebár. 

Szó szerint műanyaggal etetnek minket, és alacsony tápértékű alapanyagokat dobnak a polcokra. Nincs választásuk a boltoknak, az élelmiszerláncoknak sem. Ez egy konszern. Mindenki a része. Nincs kibúvó.  Aki ebből kimarad, az nagyon drágán fogja tudni árulni a portékáját, ezért nem nagy vásárlóköre lesz. Azért fogja tudni csak sokkal drágábban adni, mert a valódi alapanyagok, a GMO és méregmentes változatukban mind beszerzésüket, mind előállításukat tekintve sokkal drágábbak. A vegyszermentes termelés is az. Szándékosan van ez így alakítva, holott pár száz éve még ezt a gazdák el sem tudták volna képzelni. 

 

Létezik egy cég, a MONSATO, amely rátenyerelt az egész világra. A MONSATO olyan vegyszerekkel dolgozik, permetezési céllal, valamint műtrágyázási céllal, amelyek teljes egészében kiirtják a kártevőket és persze a gazt is. Azonban a termőföld termelékenységét igencsak lerövidíti ezzel az eljárással, mert néhány év alatt teljességgel kizsigereli a földet és terméketlenné teszi. Az Egyesült Államokban már ott tart a mezőgazdaság, hogy gyakorlatilag a Monsato nélkül nem lehet termeszteni, ugyanis a Chemtrail folyamatos alkalmazásával elérték, hogy a gaz olyan méreteket öltsön, a kártevők oly mértékben szaporodjanak el, hogy a PIACOT EGYEDÜL URALÓ MONSATO termékei nélkül nem lehet termelni. 

Akkor, amikor valaki a MONSATO-nak megadva magát használni kezdi a vegyszereit, hogy egyáltalán bevételhez jusson, gyakorlatilag a függőjévé válik ennek a rendszernek. Az agyonmérgezett, agyon-chemtrail-ezett és a HAARP rendszer miatt folyamatosan szélsőséges időjárásnak kitett földjein a MONSATO nélkül semmit nem tud megtermelni, azonban a MONSATO termékei igencsak drágák, mondhatni, aranyáron mérik őket. A MONSATO máris önkényuralmi rendszert vezetett be a tengerentúlon: aki a MONSATO termékeit használja - márpedig más választása NINCS -, azt rendszeresen elszámoltatják afelől, hogy ha nem használja, mert nem tudja megvenni, miért nem teszi… és mivel a méregdrága gyomirtók és növényvédőszerek biztosítják az egyedüli terméshozamot, azok megvásárlása pedig egyenes út egy nem túl erős gazdaságnak a csőd felé, hatalmas hektárnyi termőföld vándorol az Elit kezébe ily módon… ugyanis a MONSATO természetesen az Elit találmánya. 

A MONSATO termékeivel mérgezett földekről takarmányozzák USA szerte az állatállományt is, így a méreg a lakossághoz is eljut, megeszi, megissza - tej formájában is, és ez folyamatos elbutításhoz vezet, valamint tengernyi betegség melegágya. 

A MONSATO, MINT HÁTTÉRHATALMI CÉG NEM TITKOLT CÉLJA AZ EMBERISÉG LÉTSZÁMÁNAK CSÖKKENTÉSE, ugyanis igen sokan haltak már bele az ilyetén mérgezésbe, csak éppen áttételes módon: májbetegség, vesebetegség, keringési rendellenesség, rák és egyéb bajok végezték ki őket. Hirtelen, a semmiből. Nem KARMA!! Nem “csak el kell hagynia a Földet”.. HANEM SZÁNDÉKOS NÉPIRTÁS. 

És persze állatirtás. Mert a takarmányt nehezen akarják az egyébként nem hülye állatok magukhoz venni, de kénytelenek, mivel nem kapnak mást. Hamar híznak vágósúlyra, és hamar is halnak. 

 

A génmódosított tenyésztés és termesztés velejárója olyan növények és állatok kitenyésztése, amelyek gyorsabban nőnek, állatok esetében HETEKRE rövidül le a vágósúly elérése - mely súlyban természetesen inkább a felfújt zsiradék, semmint a természetes módon “növesztett” zsiradék kap szerepet, -, és ez óriási bevételt, dollártrilliárdokat jelent, de az egész világon, mindenhol ez a trendi mostanság. Nem csak dollártrilliárdok, hanem euro és egyéb trilliárdokat is. Végső soron pedig minden pénz az Elit kezébe áramlik, hiszen ők tartják a kezükben a világ vezető nagyvállalatait. 

 

A KFC keltetőtelepein olyan csirkéket tenyésztettek ki génmódosítással, amiknek hat szárnyuk van.. lebuktak, de a KFC franchise most is áll, és tarol. Napi szinten minden valutában mérve milliárdokat. 

Egy ismerősöm mesélte, hogy a Westend éttermeinek hátsó fertályaiban minden elborítanak a csótányok. Az élelmiszeripar és sok esetben a profitra és gyorsan legyártott menükre alapozó vendéglátás is rá van arra kényszerítve, hogy tovább mérgezze az embereket.

 

Tisztelet a kivételnek. A kivétel állandó nehézségekkel küzd. Egy nem ipari módon gondolkodó vendéglátó egység nem ipari módon előállító konyhájában lassabban, alaposabban készülnek el az ételek. Egy olyan étteremben, ahol minőségi ételt kapsz az asztalra, nem öt perc alatt dobják eléd a kaját. Ez nem is vitás. Várni kell, gyakran sokat, a húst tényleg frissen sütik, és az árak is borsosak, méghozzá azon egyszerű okból, mert nem ezerszer használt olajban fogják kisütni a frissensültet, amit kértél, a leves, amit tálalnak, nem jó esetben öt napos, többször felhigított lötty, és egész egyszerűen nincs mindenből, a hamar romlandó készételekből egy hetes készlet, hanem minden frissen csinálnak, vagy igyekeznek a lehető legfrissebben, a lehető legkevesebb napot tárolva, előállítani, valamint a higiéniai előírásoknak is igyekeznek megfelelni. Az alapos higiéniának is idő kell. És persze munkaerő. Annak pedig fizetés.  A Westend típusú gyorsan kiszolgáló éttermeknek nem ez a követendő cél. Nem az alkalmazottak tehetnek róla. Még csak nem is a vezetés. Hanem a mindenkori gazdasági környezet, amely gyorsaságot, látványt és nem egészséges és jól tápláló, valódi, és körültekintően előállított ételeket követelnek meg. Egy falusi csárdában már más a helyzet, vagy egy nem centrumban lévő belvárosi étteremben. Ott a fent felsorolt szempontok, mint alaposság, higiénia, tiszta eszközök és tiszta étel, friss étel és a hosszú várakozás - ilyen helyeke akkor mész, HA VAN IDŐD normálisan enni… - egyértelműek és elfogadottak. 

 

A nagyipari élelmiszertermelés azt, amit pl a Westend éttermei is csinálnak, vagy bármilyen gyorsétterem, McDonalds, KFC és társai művelnek, óriási léptékben megy. Hatalmas számok, hatalmas mennyiségek, mindezt a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban. Ugyanez a mezőgazdaságban és az iparban is. A szándékosan kondicionált FOGYASZTÓI TÁRSADALOM nem az egészségre megy, hanem A FOGYASZTÁSRA. A gyakran mértéktelen, pazarló és értelmetlen fogyasztásra.

Az embereknek nincs idejük megadni a módját a harminc perces ebédszünetben, ahol tíz perc a melóhely oda és tíz perc vissza, tíz perc marad kikérni a kaját és megenni sem tudják ott, már rohannak vissza az irodába, gyorsan magukba tömik az egészségtelen, zsíros, puffasztó, szörnyű kaját, ami átmenetileg eltelíti a gyomrukat, és “nem éhesek”. Valójában igen, és ez gyakran a napközbeni pörgés után, este, otthon, a nyugiban jelentkezik. Amikor, habár “jól bekajáltak” napközben, valamiért mégis éhesek. Hát ezért. Mert nem is ettek igazi ételt, nem vettek magukhoz valódi tápanyagokat, csak eltelítették a korgó gyomrukat VALAMIVEL, ami épp jónak TŰNT. Ezt pedig sajnos évekig, évtizedekig csinálják.

 

Ugyanez a helyzet a menü rendelős oldalakról is. Ugyanígy nagyiparban előállított, kis tápértékkel bíró menüket lehet rendelni. Gyakran vicces módon be is vagyunk csapva, pl a “húsleves gazdagon” áll egy bögrényi langyos, ízetlen, vízízű löttyből, benne egy szem árválkodó fővetlen répával, és egy cafat rágós hússal, meg egy darab szétfőtt tésztával. A húsleves elfogyasztása után pedig rohansz oda, ahová a királyok is gyalog járnak… mert amit ettél, az jószerével poshadt melegvíz volt. Ugyanez előfordul egy gyorsan kiszolgáló étteremben is, poshadt melegvíz, némi fővetlen, ehetetlen turbóval. Csak jobban néz ki, nehogy már amikor megkapod, visszavidd. 

 

Amit a boltban veszel, ugyanez. Ehetetlen, E betűkkel teli, mérgező vacak, ami megígéri neked a csomagolása alapján, hogy “5 perc alatt kész”. Igen. Az biztos is. De utána iszonyúan fog fájni a gyomrod, bár egy idő után, ha rendszeresen eszed, a szervezeted hozzászokik, és már NEM KIŰZNI AKARJA MAGÁBÓL A MÉRGEKET, HANEM SAJNOS BEÉPÍTENI. Ekkor már fel sem tűnik, hogy műanyag mérget veszel magadhoz, ami “5 perc alatt kész”.

Az előre elkészített szószok világa sem szól másról, amihez azért kell egy tésztát, vagy rizst főzni, esetleg lepirítani egy fél kiló GMO-mentes /állítólag, mert rá van írva, egyébként nem az/, méregdrága csirkemellet. Ami jót tennél magaddal azzal, hogy szerinted most te főzöl, azt elegánsan elrontod azzal, hogy amit főzöl, /még ha megbocsátunk a vízzel teli csirkemellnek, ami a lábosban valamiért negyedére megy össze/, leöntöd egy adag műanyag méreggel, aminek nagyon finom az íze, mert tele van ízfokozókkal, és nagyon csodás a színe, élénk és kívánatos, mert tele van ételszínezékkel, és az ételszínezéket nem kifejezetten csak mondjuk céklából állítják elő… hanem olyan anyagokból, amiket inkább ajánlatos lenne magadra pingálni, mint megenni. 

 

Besenyő Pista bácsi jut erről az eszembe, Besenyő I.V. István, /Besenyő Igazam Van István/, aki kiborul, hogy mi az a LISZTJAVÍTÓSZER :) Megkérdi naivan, majdnem elröhögve a poénját, a közönségétől: mér’ tán elromlott a liszt????:) TÉRFOGATNÖVELŐ?? Kérdi tovább a közönségét. “Nem finom, de legalább sok.” Teszi hozzá. Hát igen. Besenyő I.V. Istvánnak tényleg igaza van :) és volt, és lesz. Már ezelőtt húsz évvel is. 

 

Az élelmiszer-és egészségügyi ellenőrző szervek soha semmit nem tettek és tesznek azért, hogy ezeket a mérgeket kivonják az élelmiszerekből. Semmit, az égegyadta világon. Csak abban az esetben, ha valami tényleg feltűnést okoz. 

 

Nincs kontroll a nagyipari mérgezés fölött, és nem csak ebben, természetesen a gyógyszeriparban sem, ami aztán tényleg igazi konszern, Elit konszern, teljes egészében és száz százalékig az Elit kezében. Szinte nevetséges az, hogy óegyiptomi jelképet használnak, a tudás botján két oldalt felkapaszkodó és összefonodó kígyót, ami ugyebár a KUNDALINI ÉS AZ EMBERI TEST.. ezt kevesen tudják, én már régen megfejtettem, 

Tehát a kundalinit használják fel, és az emberi testet ellenünk, és bennünk operálva meg ezeket. Ez a két legfontosabb eszköz ellenünk: a kundalini /A DNS láncunk mintjárára bennünk összefonódó jing és jang energia, és egyben a testen belüli csakrákat életben tartó létfontosságú energiaáramlás, úgy nagyjából dióhéjban a kundalini, de ennél hosszabb kifejtést igényelne a téma, de megteszik ezt helyettem a téma szakértői, akik ezzel foglalkoznak/, és az emberi test mérgezése, elfojtása és manipulálása, valamint a gyógyszerekkel a tudat mérgezése, elfojtása és manipulálása, ezeken keresztül pedig a léleké is, amely senyved a manipulált és mérgezett, elfojtott test és tudat silány börtönében. 

 

Magas arányú mérgező vegyületekkel teli élelmiszerek és gyógyszerek, amelyek nem csak a testben idéznek elő károsodásokat, hanem az elmében is. Ugyanis fokozatosan csökkentik a belátási képességet, az egészséges határok meghúzását, a helyzetek kielemzésére és a tiszta gondolkodásra való hajlamot, és bizony, a szabad akaratot is. Mivel nem táplálnak, csak eltelítenek, fokozatosan éheztetnek ki, számtalan anyag létfontosságú hiányát előidézve a szervezetben. Ez pedig oda vezet, hogy nem élsz, csak elemi szinten vegetálsz. A képességeidet is szándékosan blokkolják le / ez sem új téma egyébként, mint a tobozmirigy ellen folytatott évszázados hadjárat/, a csakrák közötti energiaáramlást is blokkolják, szánt szándékkal, és NEM CSAK A GYÓGYSZEREK, HANEM AZ ÉLELMISZEREK ÉS AZ IVÓVÍZ IS, és végső soron elveszik az emberekből az önmagukért kiállni képes akaratot, és bátorságot, mert sem tisztán gondolkodni, sem tisztán élni nem tudnak. Mert nincs hová menekülni, mert fertőzött és megbetegített és mérgezett az egész bolygó. 

 

Az emberiség szerencsére felvette a harcot ezzel is. Mint egyébként minden mással. 

Egyre nagyobb mértékben terjed az alternatív gyógyítás és annak minden lehetséges és ma még lehetetlennek tartott módja is, energiával, a quantum térrel, gyógynövényekkel, természetes anyagokkal, és sok, nagyon sok a kézrátételes gyógyító, akiket legnagyobb számban a kamuv@r@s idejében aktiváltak be az istenek. 

Nem hagyjuk magunkat és keményen küzdünk, sőt, a legnagyobb harci kedvet éppen a globális betegségiparral és a globális betegségmátrixszal szemben mutatjuk fel. 

 

Régen elmúltak már azok az idők, amikor ideológiákkal megvezetett állampolgárok tömkelege kapkodta magába a mérgeket, gyanú nélkül, és betegedett meg és halt meg idejekorán. Azért ették a gyógyszereket, mert a tévé azt mondta, hogy ez jó és a doki azt mondta, hogy ez az egyetlen esélyük a túlélésre. Ma már másképp van. Nem bízunk annyira az orvostudományban, mert egy nagy szegmensében nem mutat fel igazi eredményeket. Persze, azt szoktam mondani a hozzám járóknak, hogy VANNAK ESETEK, amikor a műtét igenis segít, mert a probléma - legalábbis az én tudásom szerint, és én nem is vallom magam egyébként gyógyítónak, kisebb-nagyobb betegségeket tudok kezelni, de nem ez az én részem a nagy egészből, ezért nem is osztogatok kéretlen tanácsokat a témában, és a felelősséget sem vállalom -, és vannak esetek, amikor azt a problémát meg kell nézetni. Viszont, minden bizonnyal, ha egy nálam sokkal fejlettebb, igazi, vérbeli gyógyítóhoz fordulnak, a problémájukra megkapják a válaszokat és a kellő energetikai kezeléseket. 

 

Vannak most már csodálatos eszközök is, kristályágyak, és egyebek, amelyek egyre nagyobb többség számára hozzáférhetőek. Minden csakis felfogás és tájékozottság kérdése. Vannak őssejterápiás cseppek és anyagok, amik szintúgy segítenek, és még számtalan csodaszer. Ebben a témában nem vagyok járatos, ezért nem is megyek bele, csupán felhoztam azt, hogy az emberiség igenis ellenáll, és méghozzá egyre nagyobb mértékben. 

Felismerte, hogy konzekvensen átverik, mérgezik és lassú vagy gyors halállal szándékosan kiiktatják. Egyedről-egyedre. Módszeresen. És ezt senki nem akarja, ezért nem hagyjuk magunkat. Keressük és kutatjuk azokat a spiriutális jellegű módszereket, amik valódi segítséget adnak, tudván tudva, hogy a betegség, mint olyan, valójában nem létezik. Egy illúzió, ami a testet használja el, és ami akkor, amikor pszichoszomatikus, a lélek segélykiáltása a testen keresztül, valamint minden betegség valójában megtisztulás. Erre sem térnék ki bővebben, írnak helyettem erről szép számban a téma valódi szakértői. Én csak belekóstolgatok időnként a Gyógyítás Kapuján keresztül különféle energetikai technikákba a csapatommal, pl a v@c@na kioldását is megtanultuk, és nem csak mi, számtalan technikát adtak át az istenek több milliónyi segítőnek a Földön az elmúlt két évben, és ezt használják is a segítők, és feloldják, kitisztítják minden idők legveszélyesebb mérgét, a v@n@át.

A nanorobotokkal és egyéb dolgokkal felturbózott MÉREG, ami igazán komoly fejlesztése a háttérhatalomnak, durván bebizonyította az utóbbi fél évben, hogy úgy igazán és szó szerint halálos. No, nem mindenkire. És nem minden esetben. Azonban bizonyos együttállók aktiválásakor bizony nagyon gyorsan megöli az embert. Ez tömeges népirtás. Ebbe sem megyek most bele, megteszik és megtették helyettem mások, sőt, az emberiség számos neves szakértővel együtt sikeresen leleplezte ezt a kőkemény ÖSSZEESKÜVÉST, amely már megint nem szólt másról, mint a pénzről, ja és még valamiről, amiről egyébként az egész betegségipar szól /amibe az élelmiszeripar is beletartozik/: a transzhumanista terv tökélyre viteléről. Emberből érzelemmentes, gondolatmentes, minden mentes, teljesen hithű félandroid robotot csinálni. Egy tökéletesen engedelmeskedő rabszolgát. Azonban - tudjátok én sosem értem, miért is nem számítanak erre, de ha azt vesszük alapul, hogy az Elit alapvetően nárcisztikus, tehát mindig lekezeli ellenfelét, a teljes emberiséget, - mi ennek is ellenálltunk, méghozzá több fronton is, és többmilliárdos ellenálló tömegben, ráadásul, mint említettem, lehoztuk a kioldási technikáját ennek a veszélyes méregnek. Meg tudtuk csinálni, és jó, ha tudod és magadban tudatosítod: ha ezt meg tudtuk csinálni, több milliárdos tömegben, akkor mást is meg tudunk csinálni. Ennél még nagyobb dolgokat is. 

 

ÚJ MEDICINA

 

A rák, és egyéb betegségek gyakorisága sem véletlen a korábbi évszázadokhoz képest.  A folyamatosan magas értékű, be nem vallott sugárzás, az elektroszmog és az ionoszféra és magnetoszféra állandó babrálása a HAARP-pal nem igazán tesz jót az emberi szervezetnek - semmilyen szervezetnek - a bolygón. Az űrből érkező, sejtromboló sugárzás, ami ott alap, nem véletlenül van az ionoszférával és a magnetoszférával távoltartva a Földtől, mégis, ebbe beleavatkozva bomlik ez a védelem. Sokkal több irányból érkezik a megbetegítés, mint gondolnád. 

 

A világon számtalan, most is halálosnak vélt betegségre régen megvan a gyógymód, de most még nem mondható el az sem, hogy “csak a gazdagok férnek hozzá”, ugyanis nem. Inkább csak az Elit. Kisajátítja a feltalált gyógymódokat és nem adja át az emberiség számára, hiszen mind üzleti okai, mind pedig az emberiség számának csökkentéséből fakadó okai is vannak erre.

Ellenben a halálosnak vélt betegségekre gyorsan ölő gyógyszereket fejleszt ki.

A rejtetten előidézett betegségekre pedig lassan ölőket. Ez egy elég erős népirtó taktika, és ezt vegyíti több más DÓZISSAL is, mint a biofegyverként bevetett v@r@sok, és az azokra kifejlesztett v@c@nák. 

 

Az volt a legarcpirítóbb, hogy a közelmúltban köteleztek a MÉREG beadatására, és már lebegtetik a következő ilyen “szezont”. Ez volt az  utolsó csepp a pohárban az elgyötört, megbetegített emberiség számára. Sokan végre felismerték, hogy nem bízhatnak az “orv-oslásban.” És persze a kormányokban, melyek ez előbbivel kéz a kézben járnak. 

 

Van azonban egy új feljesztés, ami kizárólag a nagyon gazdagok számára lesz elérhető. ÚJ MEDICINA néven szokták szóba hozni. Az Új Medicina támaszkodik az őssejtterápiára, a génterápiára és a robotokkal elvégzendő műtétekre, valamint az OKOSGYÓGYSZEREK projektre, amelyben az okosgyógyszerek a véráramba jutva nanorobotokkal kiderítik a betegség okát, és azonnal be is azonosítják az eredőjét, testen belül a sejteknek utasítást adva a védekezésre, kellő sejtek programozva, a károsakat megtámadva belső “megmentőként” funkcionálnak. 

 

Van még az ÚJ MEDICINA projektben más is. A testbe épített chip, ami azonnal és valós időben ad a házidokiak folyamatos jelentést a páciens állapotáról, elmenni sem kell majd a dokihoz, videohívással azonnal megvan a diagnosztizálás, és a receptfelírás. A chip folyamatosan méri a vérnyomást, a vércukorszintet, a vitamin-tápanyag szintet, és minden szintet, még a mentális és lelki közérzetet is… azaz alaposan lehet kontrollálni. Ahogyan az okosgyógyszerekkel is azt lehet majd bejuttatni a szervezetbe, amit csak akarnak. 

Az ÚJ MEDICINÁBAN az öregedésgátló projekt is benne van, különféle fiatalító eljárásokkal, melyek méregdrágán, csak szupergazdagoknak elérhetően, évente háromszori megújító kezelésekkel biztosítani fogják, hogy az alanyok - nem túlzás -, 120-130 évig éljenek, majd ezt fokozatosan elkezdik kitolni egészen a kétszázadik év FÖLÉ. 

Az ÚJ MEDICINA az Elitnek lett kitalálva. A mi kárunkon. 

 

A TRÉNINGEN EZT IS ÉS SOK MINDEN MÁST IS, ALAPOSAN GÓRCSŐ ALÁ FOGUNK VENNI, nevezetesen, hogy MILYEN ENERGIÁKKAL ÉS MÓDSZEREKKEL, ÉS MILYEN ÁRON AKARJÁK VÉGHEZVINNI MINDEZT. Mert hogy nem irgalmas cserkészakció lesz, az egészen biztos. 

A képességeket, és energiákat, amelyeket elszívnak tőlünk, ők maguk használják fel saját életben tartásukra. 

A szombati tréningen jól megdolgozzuk a betegségmátrixot, a globális betegségipart, mert amit csinálnak, az -mint az köztudott - tömeges átverés és szándékos mérgezés, szándékos agymosás és tömeges népirtás. A teljes mostani mátrixot erre rendezték be és többek között erre alapozzák. A lebutított, begyógyszerezett, elnyomott emberiségre, amely önként és dalolva áramoltatja az Elit kasszájába a tömérdek mennyiségű, napi több milliárdos bevételt. Elképzelhetetlen, több száz, akár ezer százalékos árrésekkel dolgozva. 

 

Arról is olvashattál - remélhetőleg -, hogy a képességeink használatba vételével ezek a dolgok, anyagok, mérgek és ENERGIÁK kitakaríthatóak. Hogy nem kell tétlenül ülni, és nézni az ol@t@ttakat, vagy ha neked muszáj volt, azt se. Hogy mentális energiával is minden méreg kitisztítható, még gyógytea se kell hozzá, de azért nem árt. Mégiscsak füvész-táltos-gyógyász nép lennénk. Akik mindig is értettek az ilyesmihez. 

Azonban ha megadod magadat a mátrixnak, valóban nincs kiút. Nem eszel eleget, bármennyit is eszel, mert nem jutsz kellően tápláló anyagokhoz. Nem alszol eleget, mert bármennyit is alszol, a szervezeted fáradt, mivel nincs feltöltve. Sehogyan. Sem mentálisan, sem lelki-asztrális-energetikai síkon, sem fizikálisan. Hiába iszol sokat, a mérgekkel teletolt ásványvizek nem fognak segíteni. Csinálj inkább egy jó kis limonádét otthon, energetizáld és tisztítsd ki mentális energiákkal és azt idd. 

ÖNTISZTÍTÓ ÉS ÖNGYÓGYÍTÓ TECHNIKÁKAT IS KAPUNK A TRÉNINGEN AZ ISTENEKTŐL, ÉS ÚJRA EL FOGOM MONDANI A V&CI&NA KIOLDÁS TECHNIKÁJÁT IS, AMELYIKET ÉN ISMEREM ÉS BEVÁLT. 

 

Az rendben van, hogy elmész a piacra a közért helyett, és próbálod őstermelőktől beszerezni a zöldséget, gyümölcsöt, húst. Az is, hogy nem iszol cukros üdítőket. De ezzel még nincs megoldva semmi. Az is rendben van, hogy találtál valami olyan táplálékkiegészítőt, ami tényleg természetes anyagokból van. Az is, hogy rendszeresen meditálsz és próbálod magadból letisztítani a mátrix káros hatásait.  Kristályokat viselsz, amik energetizálnak és védelmi teret képeznek körülötted. Energetizálod amit eszel és amit iszol. 

 

Ez mégis kevésnek bizonyul, mert ENNÉL MÉLYEBBRE KELL MENNI.

A módosított táplálás - test, lélek szellem -, és módosított táplálkozás ősi gyökeréig. 

 

MÉRGEZÉS ÉS AGYMOSÁS

 

Az élet sötét és kietlen oldala ez. A nem valóságos, mesterséges táplálás. Szó szerint szinte műanyagokkal. Az ősi módszer az volt, hogy folyamatosan mérget kevertek egy uralkodó ételébe, míg megállapítható volt, hogy valamilyen természetes betegségben hunyt el. A mostani módszer az, hogy mérget kevernek az ÉLETÜNKBE, minden lehetséges módon, és minden szinten, síkon és a mátrixból elérhető alacsony rezgésű dimenziókban. 

Az ősi módszerben az is benne volt, hogy megmérgezték egy település kútját, és lassan avagy gyorsan, de mindenki belehalt. A faluban egy “titokzatos” betegség ütötte fel a fejét. Rendszerint sosem azt kapták el, akit kellett volna, és egy ártatlan nőt/leányt égettett meg máglány a felbőszült maradék túlélő. 

 

Az egész világot belengi a felelősség elhárítására való folytonos törekvés, és a mindenkori hatalom rétegeit - legyen az a tizenhármak, vagy legyen egy egyszerű falusi tekintélycsoport, még hivatalos besorolás nélkül is, csak úgy egyszerűen egy közös cél érdekében összeállt állampolgárok tömege, akik csakis és kizárólag a büntetés elvén állnak össze, ez motiválja őket, tehát saját életük feletti felelősségüket valakire, egy bűnbakra, hárítani kell -, áthatja, mozgatja és a hatalom összes kis, közép és nagy rétege ezt kommunikálja a világ számára: ha hibázok, azért téged terhel a felelősség. Ha hazudok, azt is el kell nézned nekem. Ha mérgezlek a káros ideológiámmal, a káros törekvéseimmel és a haszonelvűségemmel, azt is meg kell bocsátanod, mert te ki vagy nekem szolgáltatva.

A mérgezés belülről árad kifelé: kivetett, el nem fogadott részek, legyenek ezek a részek akár fizikai, vagy mentális, vagy lelki részek, kivetésre kerülnek a hatalom rétegei közül, és azokon csapódnak le, akik az aktuális tekintéllyel nem értenek egyet. Pontosabban ők érzékelik, mert nem értenek egyet. Akik egyetértenek, azoknak tudomása sincs arról, hogy fizikailag, lelkileg és mentálisan mérgezik őket. Konzekvensen, évszázezredek óta. 

 

Ami a legborzasztóbb, az, hogy a hatalom mellett állókat folytonos ELLENSÉGKÉPZÉSSEL terelgetik a legnyomasztóbb irányba, a totális hűségbe és vakhitbe. Az ellenségképzés minden hatalmi szinten megy, és nem csak a politikában. Az ellenségképzésből az a haszon, hogy kiválóan lehet vele mozgatni embereket. Elhitetni velük két dolgot. Az egyik, hogy a fekete-fehér mércék által mért világ /dualitás/ mentén létező ellenségek először is, nem számítanak. El vannak bagatellizálva, karikírozva és kigúnyolva, még azt is elősöprik róluk a szekrény mélyéről, ha ovis korukban bekakiltak. Valójában azzal, hogy az ellenség képét elbagatellizálják, az ellenségeket leértékelik és ledegradálják a nagyközönség előtt, aki aztán nem is veszi őket emberszámba. A tömeg hajlamos a képzeletében csupán a KÉPET látni valakiről és nem a valóságot. 

Az már nem számít, hogy mindenki más is bekakilt az oviban. 

Ezzel látszólag elveszik az ellenségkép élét, de valójában nagyon is kiélesítik, mert azt hitetik el a tömeggel, hogy beleszólásuk lehet egy olyan dologba, amibe valójában sosem volt beleszólásuk. /mint az ellenzék-nem ellenzék örökös és nem létező harca/.

 

A másik, az ellenségek közötti paktum megkötése, ami a nagyvilág elől el van titkolva. Az ellenségeskedésük alapvetően is csak színház a világ számára, egy soha nem teljesülő ígéret csupán, hogy majd egyszer az egyik végérvényesen legyőzi a másikat, vagy a másik az egyiket, és akkor végre az egyik tábornak “igaza lesz.” Elárulom, sosem lesz. Mert ez a harc nem létezik. A paktumok gyakran már az egész ellenségképzéses színház elindítása előtt megköttetnek, és a nagyérdemű csak a felszínt látja. Akik a nagyvilág előtt ellenségek, valójában nagy az esély rá, hogy igazából vasárnaponként kedélyesen sörözgetnek együtt a hátsó kertben, és kibeszélik a világ dolgait - és ezt ne csak nagyban képzeld el. 

 

Képzeld el kicsiben is. A kétszínűség, az aljasság, az ármány szinte kéz a kézben jár az emberiséggel, amióta csak létezik. Mérgezi a lelket, a testet és az elmét. Kezdettől fogva. Irányítja, manipulálja az embereket az irigység, a rosszindulat, a hazugság izgalma, a kitűnni vágyás, a kitörni akarás.

Ennek érdekében akár tudatosan, akár nem, mérgezik a környezetüket és a valóságukat. 

 

A mérgezés tehát agyban is megy. Ezzel nyilván nem mondok újat. Az emberiség tagjai egymást is mérgezik lelkileg, testileg és fizikálisan. Egy nagy összeesküvés részei ők, amelyben profitéhség miatt, vagy az érem másik oldalán, egyszerű megélhetési okokból vesznek részt. Pl a műtrágya biznisz létjogosultsága a termés egyáltalán megtartása… 

 

A gyorséttermi láncok mérgezése az ételekben - tele rákkeltő anyagokkal, műanyaggal és szó szerint a hentesüzemekben a földre eső nyesedékek szintén mérgező anyagokkal való feljavításával, és ízfokozókkal való függés okozással - szinte a megélhetésük forrása. Ugyanez a helyzet bármely híres agyoncukrozott üdítővel, és ha azzal nyugatod magadat, hogy NO SUGAR üzemmódban tolod magadba a LIGHT néven elhíresült mérgeket, melyek kiválóan oldják a vízkövet is, akkor aszpartánnal tömöd magadat, ami egyébként a nem light üdítők érdekessége is. 

 

A gyógyszeripar a legnagyobb szörny mind közül. 

Jelenleg a világ legdrágább gyógyszere a kullancsirtó, amelynek forintban mérve kereken nyolcmillió forint LITERJE, ebből úgy kilenc millilitert vagy tízet kapsz kis üvegcsében alsóhangon hétezer forintért… Az orrcsepp literje hárommillió körül mozog, tekintetbe véve azt, hogy tíz milliliter majdnem háromezer forint… tehát a gyógyszeripar minden gyógyszert tekintve alsóhangon háromozerszeres árréssel dolgozik! 

 

A rák kezelése is arcpirító. Ha csak gyanú van a rákra, téged már leírtak és be is utaltak, mérgező kemoterápiás sokkra, és iszonyatos mérgezésre jegyeztek elő. Amivel konkrétan el fognak tenni láb alól. Ha nem egyezel bele, üldözni fognak. Ha beleegyezel, ennyi erővel leugorhatsz a tízemeletesről. És nem csak a rák kezelése. MINDEN BETEGSÉGÉ UGYANEZ A METÓDUS. Ami még arcpirítóbb, az, hogy a betegségek száz százalékát a nagy globális betegségipar nevű összeesküvés szánt szándékkal idézi elő, hiszen minden piacnak KERESLET KELL…

 

Ahhoz is kereslet kell, hogy a számtalan, felettébb blokkoló hangulatjavító mérget tabletták formájában eladják nekünk. XANAX, RIVOTRIL és társai. Emberek milliói több évtizede szedik ezt a sok szart. És már csak így, ezekkel tudnak élni, aludni.. Ez borzasztó.. és hátborzongató, ugyanis az ilyen típusú, mint altató, közérzetjavító tabletták szó szerint fosztanak meg a valós kognitív-mentális képességektől.. mondhatni, az embert semmi sem érdekli, nem tud összefüggően gondolkodni, sem döntéseket hozni, legalábbis jókat semmiképp sem. a mátrix sugallta propagandának fényesen bedőlve, progamozott robotként és zombiként éli az életét. 

Aki ezeket tizenéve szedi, nem sok esélye van arra, hogy le is meri tenni őket, bevállalva a hosszú nem-alvásos ciklusokat, a még hosszabb ingerlékenységi ciklusokat és persze az addig, hangulatjavítókkal visszatartott kényszeres zabálást, ami a felturbózott mesterségesen előidézett enforfin-túltermelést hivatott visszahozni.. Ezért nem sokan mernek belevágni a leszokásról. Ugyanez a helyzet a többi gyógyszerrel is. Az emberi szervezet egy idő után rászokik, és már nem lehet leszokni róla. 

Bedrogozott populáció… a szó szoros értelmében… 

 

Ennek  a csodásan módosított állapotnak ágyaztak meg a következő rémmel: BEHAVIORIZMUS. 

A behaviorizmus a pszichiátria alapjaként van számontartva, és a lényege a viselkedés megfigyelése és az az alapján való diagnosztizálás - nagyon erősen dióhéjban, hiszen hatalmas szakirodalma van. Ami nekünk most fontos ebből, az, hogy ez alapján végeztek olyan szörnyű kísérleteket, mint a LOBOTÓMIA, az ELEKTROSOKK-TERÁPIA, és erre alapszik a híres, USA által létrehozott MK ULTRA projekt is, /korábbi nevén Songbird, és Arthichoke Project/. 

Az MK ULTRA kísérletek arra hivatottak, hogy a totális elmekontrollt hogyan lehet elérni a páciensnél, és ide kapcsolódnak az úgynevezett MANDZSÚRIAI JELÖLT néven elhíresült, gyilkosságokra beprogramozott emberek. Egy “mandzsu” követte el a Kennedy gyilkosságot, és egy másik a John Lennon gyilkosságot. A tettük után az elkövetők SEMMIRE SEM EMLÉKEZTEK. Egy jelmondat, hang vagy szimbólum alkalmazásával kapcsolták be náluk a gyilkosság elkövetését, előre tökéletesen időzítve. Ezt megelőzően komoly kínzásoknak vetették alá őket - ez a kísérletsorozat a mai napig folyik - pl az egyik elhíresült kísérlet a tökéletes ingermegvonás - ezt láthatjátok Mel Gibson egyik filmjében is, az Összeesküvés Elmélet címűben, és van egy nagyon kemény filmje Denzel Washingtonnak is, A mandzsúriai jelölt címmel - tehát a tökéletes ingermegvonás a következőképpen néz ki: egy vízzel teli, fekete belső falú medencébe merítik az alanyt, éppen csak a feje látszik ki. Rácsukják a medence tetejét, és odabent teljes sötétség és csend honol. Semmi inger, semmi hang, semmi illat, fény, látvány. Az öt érzékszerv teljes ingermegvonásával sok órán keresztül hagyják a medencében, és nem adnak magukról életjelet sem a kínzók. Az alanyok közül többen három-négy óra után teljesen megtörtek, mások tizenkét-tizennyolc órát is kibírtak így. A teljes megtörés után azt programoznak az elmébe, amit akarnak. Egy idő után pl propaganda szövegeket játszottak le nagy hangerővel az alanyoknak. A másik ilyen az alvásmegvonás, de ugyanannak a zenének az ismétlődő lejátszása is ide tartozik. Vannak ennél keményebb kínzások is az MK ULTRA projectben, sok esetben gyermekek az alanyok, attól függ, mi a cél.

 

A behaviorizmushoz tartozik a tengernyi típusú hangulatjavító és altató, nyugtató széles körű felírása a pszichiáterek részéről. Akinek van esze, nem megy ilyen helyre, ugyebár. Az emberek már nem bíznak ebben, látván az elborzasztó hatásokat. A teljes agymosás így is megtörténik, a “medence” lehet az egész világ is, a benyugtatózott páciens nem sokat érzékel valósan belőle, és teljesen ki tudja kapcsolni minden feszültségét - amely pedig éppen hogy a valóságra, az igazságra, és a fontos megoldani valókra emlékeztetné -, és sok évig, évtizedig úgy él, mint aki alszik. 

Az emberiség mátrixban való mélyálom állapota ezért is áll fenn, de azért is, mert ezeket az anyagokat, amik a behaviorizmushoz kapcsolódnak, mint nyugtatók, altatók és egyebek, belekeverik az ívóvízbe, a levegőbe és az élelmiszerekbe is…. állandó csakratisztítás és auratisztítás kell ahhoz, hogy ezek hatását elkerüld, valamint ajánlom a KUDZU gyökeret, ami minden mérget kitisztít belőled. 

 

Olyan tréningre invitállak most Téged, ami kezedbe adja a gyógyítás és öngyógyítás, öntisztítás folyamatait. Amely segít abban, hogy a betegségipar rendszere ne húzzon be. /vagy ha benne vagy, ki tudj mászni belőle/.

Olyan technikát is kapsz, amivel  másokat is tudsz gyógyítani. MENTÁLIS, LELKI ÉS TESTI SZINTEN EGYARÁNT. /ugyanis e hármat egyszerre kell gyógyítani/. 

Ezenkívül alaposan belekotorászunk a mátrixba, hogy ezt a szörnyű halál-gépezetet leállítsuk, és a NOVUS ORDO SECLORUM részeként előre tervezett ÚJ MEDICINÁT is.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

BETEGSÉGMÁTRIX - GLOBÁLIS BETEGSÉGIPAR

 

2022. május 7. szombat

Skype

15.00-19.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Minden harcost várok, aki ebben elhivatott. Komoly és nehéz tréning lesz, de megéri. 

 

Áldás

Eszter–Fényhozó





Szólj hozzá