2022. jún 10.

RABSZOLGAFAJ ÉS ISTENI DNS

írta: Eszter 777
RABSZOLGAFAJ ÉS ISTENI DNS

RABSZOLGA FAJ ÉS ISTENI DNS

 

Az emberiség valós történelme tele van súlyos és sokkoló titkokkal. Olyan titkokkal és számtalan, az emberiség ellen elkövetett valós népirtással, atomtámadasokkal, amelyek az Ószövetséggel vannak elkendőzve és egy bibliai hamis istennel. Az önmegismerés útját nem ott kell kezdenünk ezek után, ahogyan eddig tettük. Hiszen ősi Annunakik DNS-eit hordozzuk magunkban, ősi tudással és erővel/hatalommal, nem vagyunk földiek, voltaképpen ahogy azt már sokan tudjuk, az emberiség földönkívüli és az állat - és növényvilág egy része is. Csak a legutolsó istenek, az Annunakik korában, akik a Földre érkeztek és létrehozták a most ismert emberi fajt, számtalan növény- és állatfajt telepítettek be a bolygónkra a Nibiruról. 

 

Nagyon szép és könnyű lenne pusztán elérni a teremtő forrást, és úgy megismerni önmagadat, a képességeidet és felfedezni a küldetésedet… de mielőtt odáig elérsz, teljesen természetes módon nagyon sok útjelzőn kell áthaladnod, nagyon sok spirituális dogmát kell felülírnod és sok ősi, belédrögzített hitrendszert és sémát - amit a legutolsó rögzítés idején, i.e. 200.000-ben rögzítettek, és amit annak előtte több milliárd éven át -, mert ezek az útjelzők félre is tudnak vezetni. Hiszen pl az Annunaki istenek kifejezetten szánt szándékkal ültettek el bennünk bűntudatot - Enlil találmánya az eredendő bűn fogalma, amely azokban is ott van, akik ateisták, anélkül, hogy tudnának róla, és a félelmet. Félelmet az istenektől. 

 

Ahhoz, hogy saját magadat megismerd, meg kell ismerned a valódi eredetedet is, amit ne intézz el azzal a rózsaszín hipotézissel, hogy mondjuk te plejádi vagy. Sokszor mondtam és írtam már le azt, hogy mindenek vagyunk, mindenhol voltunk már, sok csillagrendszerben, és ez azért van, mert az istenek különböző generációi a Földön sok milliárd év alatt többször is összerakták az emberi DNS-t különféle formákban. Ezért van benned plejádi, orioni, reptil, annunaki, arkhón, draconida, szíriuszi, sok minden van benned, amik éppen a képességeidet támogatják meg, és a nem tetsző fajok is benned foglalnak helyet, mivel minden ember idelent most egyfajta hibrid. Ezért ne képzeld azt el, hogy te mondjuk egy angyal vagy. Vagy egy plejádi fényes gyógyító. Ezek hülyeségek. Igazi egyvelegek vagyunk, kiben ebből-abból több van, kiben kevesebb, de azzal, hogy egyáltalán a Földön vagy, már csak azért sem lehetnél mondjuk csak plejádi vagy csak angyal, vagy akármicsoda, mert a DNS-ed már önmagában is keveredik a szüleid DNS-ével. Logikus ugyebár… csak éppen le kellene húzni már a rózsaszín szemfedőket. 

Befejezni az előítéleteket és a tévhiteket kikukázni végre. Akkor fogsz úgy igazán felébredni. Akkor fogadod el végre a világot, és magadat, másokat is. A nem földi inkarnációs ciklusokban pedig mi magunk is voltunk "istenek". 

Ismert és megdöbbentő tényekkel foglak most bombázni, amelyekhez a saját véleményemet is hozzátettem. 

 

A most következő írásomat csak azoknak ajánlom, akik a spirituális dogmákat, melyek az erősen katolikus alapokon nyugszanak, és teljesen hamis hitrendszeren alapszanak, hajlandóak félretenni. Azoknak ajánlom, akik képesek kinyitni a tudatukat és merőben új dolgokat befogadni az eddigiekhez képest, amit valaha is tanultak a spirituális világban. 

A téma, amit hozok, igazság szerint a nyitottan gondolkodó valóságkeresők előtt távolról sem új. Akik már régen nem ragaszkodnak a katolikus hitrendszerhez, hozzám hasonlóan felfedezőúton járnak. 

 

Az az emberiség, amely most a Földön van, konkrétan egy DNS-kísérlet, egy keresztezés eredménye. A sokkal korábbi emberi fajok a Földön más DNS- keresztezések eredményei voltak, újabb és újabb földönkívüli látogatók DNS-esszenciáiból. Tehát az emberi történelem mind az öt korszakában a több milliárd évvel ezelőttitől a mostaniig, amit az annunakik hoztak létre, az emberi faj mindig egy több összetevőből összerakott kísérlet volt. Ennek voltak jó és rossz hozadékai is, voltak fényes és tiszta korok és voltak háborúval és atomcsapásokkal teli korok /i.e. 3000 körül/, és a Marsot 150 millió éve ért atomcsapás, amely időlegesen kiirtotta a teljes felszínt, is ennek a folytonos földi háborúzásnak lehetett a része, amihez intergalaktikus háborúk is kapcsolódtak, hiszen azok az istenek, akik a korábbi emberiségeket teremtették, minden bizonnyal újra meg akarták kapni a Földet azokkal szemben, akik épp elvették azt tőlük. A Föld, az emberiség és az újabb és újabb civilizációk az istenek közötti háborúk színterei és elszenvedői voltak. 

A jelenlegi társadalmi berendezkedésünk, a hitrendszereink, a vallásaink, a dogmáink, a gondolkodásunk, a viselkedésünk, a szociális kapcsolatrendszerünk, a reakcióink, az érzéseink kifejezési módja mind-,mind az annunaki őseinktől jönnek, akik ezt abban az időben fejletlenebb módon gyakorolták. Az ősi sumer és egyéb táblák tanúsága alapján az ősi annunakik messze híján voltak olyan képességeknek, amiket mi birtokolunk, mint az empátia, a megbocsátás, a belátás, a szelídség és az alázat, a manipuláció mentes tiszta kommunikáció, az intuíció, a telepátia, és a jövőbelátás is.. /az anunnakik földi orákulumokhoz jártak jóslatokért…/ Azonban rendelkeztek az emberiséggel szemben fejlett technikával, ME táblákkal amelyek olyanok, mint egy monitor, volt olyan ME, ami kifejezetten hasonlít a mai radarra, volt olyan, amely “sugárzó kő, mely mindent elpusztít”, azaz atomfegyver, volt gyógyító ME, újjáélesztő ME, technikai és mágikus táblák, amelyek birtokálásáért folyt főleg a harc az annunakik között. A Föld, legyen bármily nagy is, nem fértek el rajta… egymással versengve, egymáson felülkerekedve, többük őrült féltékenységet, belátás nélküli dühöt, mérhetetlen gonoszságot és az emberek fék nélküli felhasználását tanúsította, mindamellett, hogy egy-egy város uraiként az annunakik magukat istennek kiáltották ki, és népüktől feltétel nélküli engedelmességet vártak el, amennyiben nem - annunakija válogatja - lehetett a büntetés maga a halál is, és a teljes család végleges kiitása. Az Ószövetség bosszúálló, kegyetlen, büntető istene ilyen volt. Az Ószövetség már csak egy manipulatívan átdolgozott koppintás a sumer táblákról. A sumerok még megnevezik az istent kis i-vel, egy istenség a sok közül, Enlilként. Nemcsak Enlil volt az egyetlen bűnös, az enliliták, Enlil sarjai ugyanilyenek voltak, ha nem rosszabbak.. Enlil fia, Nergal, igazi elmebetegként viselkedett, amikor saját apját is átverve, kierőszakolta, sőt ELMEKONTROLLRA képes ME táblákkal az Istenek Gyűlését is megvezetve előmozdította Sodoma, Gomorra és további öt város teljes elpusztítását atomcsapással. Azonban nem ez volt az első és egyetlen atomtámadás a Föld ellen, jóval annak előtte, az Indus-völgyében is történt egy ilyen, akkor Rama városát pusztították el, és még korábban, kb 500.000 évvel ezelőtt is történt egy atomcsapás, a megüvegesedett kráter, mely körül nincs nyoma aszteroida becsapódásnak, a mai napig megtekinthető bárki számára. 

A jelenlegi emberiség tehát egy annunaki DNS-kísérlet eredménye, és eredeti célja a teremtésünknek /Ádám teremtése, hamis genezis/ az aranybányászat az annunakik számára, akik bolygójuk, a Nibiru atmoszféráját akarták finomított aranyporral megmenteni. 

Az igazság az angyalokról és az istenekről igazán kijózanító, ha hajlandó vagy tiszta fejjel gondolkodni. A TRÉNINGEN BESZÉLNI FOGOK AZ “ANGYALOKRÓL”, akik az emberiség után kémkedtek, és kemény büntetéseket hajtottak végre, ők voltak az Igigik. Megjelentek kérés és hívás nélkül, valóságos fegyvereik voltak, és azt tettek az engedetlen emberekkel, amit csak akartak. Néha segítettek, néha nem. Néha büntettek, néha megmentették az emberek életét. Néha csodát tettek, máskor borzalmakat. A Biblia igen részrehajlón nyilatkozik az Istenről, mint láthatatlan, csakis jóságos és kegyelmes entitásról, holott egy zsarnok volt Enlil, és messze nem a Teremtő. Még annyira sem, hogy az embereket Enki teremtette meg. Az istenek és az angyalok - az annunakik és az igigik - egymással torzsalkodtak, egymással háborúztak, és az Enki és Enlil ág merőben különbözően állt hozzá az emberekhez.  Az Enki ág támogatta, tanította, védte és sok esetben megmentette őket, az Enlil ág zsarnoki módon büntette, kínozta és félelemben tartotta őket.

Az Annunakik megalapozták a mai társadalmat, a mai civilizációt, annak teljes egészét, a teljes emberi személyiség struktúrát, ami azóta óriási fejlődésen ment át. 

AZ ANNUNAKIK UGYAN TUDTÁK ÉS HITTÉK, HOGY VAN EGY FELSŐBB RENDEZŐ ELV, ÉS HITTEK A TEREMTŐ FORRÁSBAN, DE KÖVETKEZETESEN MEGSZEGTÉK A VILÁGEGYETEM TÖRVÉNYEIT. Mi, emberek, a mai társadalmunkban nagyon közel állunk a Forráshoz, és az Eredethez, messzemenőkig emberibben és toleránsabban viselkedünk, mint az Annunaki teremtőink egykoron, akik többször is elsöpörtek minket, és a belátás és lelkiismeret teljes hiánya mellett kihasználták, hogy magasan fejlettek a technológia terén. Az első időktől kezdve szemben állt a testvérpáros, Enki és Enlil, és Enki az emberiség folyamatos fejlesztését tűzte ki célul, a tudás átadását, és az annunakik szintjére emelte fel az emberiséget, majd még tovább. 

Azonban attól nehéz elvonatkoztatni, hogy a mai világszemlélet még mindig azt támogatja, hogy a bibliai isten a Teremtő EGYIsten… aki valójában egy véreskezű, önző földönkívüli volt. Nehéz attól is elvonatkoztatni, hogy rabszolgafajnak teremtették az emberiség java részét, és az Adapa - Titi ág és az Adamu Eva ág keveredett, majd vegyes érzelmű, vegyes tudatosságú, a szabadságunkért küzdő emberek lettek belőlünk, akik valahogy nem tudják megragadni, hogy hol van a kiút a mátrixból. 

Én azt gondolom, hogy ez egy erőteljes kiút: az igazság teljes felismerése. 

A rózsaszín álmok kergetése helyett szembesülni az igazsággal. Azért nem a teljes igazsággal, mert az elit felforgató és erősen titkolózó tevékenysége ellenére az annunaki eredetünk komoly kutatások alatt áll és folyamatosan publikálnak a témában nagyon komoly kutatók, tudósok és igazságkeresők. 

 

Az Isteni DNS ugyanakkor azt is lehetővé teszi, hogy valaha volt teremtőink fölé emelkedjünk, és ez nap mint nap történik is. Nem csupán avatarok vagyunk, ezek szerint, hanem konkrétan a DNS-esszencia birtoklói és a teljes isteni struktúra bennünk van. Az, amit magunk fölött állónak hittünk - hibásan, összemosva a Teremtő Forrással -, valójában bennünk található. 

 

Már az előző írásomban is elindítottam ezt a témát, a reptilek vonatkozásában, akik akkorra már a sokadik DNS-módosítást hajtották végre. Most viszont visszamegyünk a kezdetekhez, egészen odáig, amikor AKTUÁLISAN ÉPPEN NEM voltak emberek a Földön, a sok millió évvel ezelőtti első emberi faj előtti időkbe, sőt, még korábbra. Akkorra, amikor a Nibiru ózonrétege vészesen vékonyodni kezdett, és szó szerint fogyott a légkör. Akkorra, amikor az első annunaki a Földre tette a lábát, ahol éppen nem éltek emberek, de éltek homo erectusok és neandervölgyiek is. Amit mi őskornak nevezünk. Amire Darwin azt mondta, az ember úgy lett, hogy a majom hirtelen lejött a fáról, és két lábra állt, mert rájött, hogy a kezeit eszközként tudja használni és hirtelen eszközhasználó lett, de olyannyira hirtelen, hogy a sok ezer évvel ezelőtt íródott több mint negyven sumer agyagtábla tanúsága alapján néhány ezer év alatt a semmiből kinőtt az első hatalmas szupercivilizáció, váratlan váltással az őskori állapotokhoz képest. Az őskori, barlanglakó, szavanna járó, nomád, gyűjtögető életmódot folytató homo erectus hirtelen gigászi épületeket, hatalmas szentélyeket és piramisokat, leszállópályákat épített, olyan leszállópályákat, melyek közül többet a mai napig megcsodálhatsz a közel-keleten, háromszáz ezer évvel az építése után is, több ezer tonnás hatalmas kőtömböket, amelyek olyan simára vannak csiszolva, hogy a fektetett gránittömbök között - a piramisokhoz hasonlóan - egy milliméternyi papírlap se férne be. 

 

Akik maguk is kutatják az igazat, és hajlandóak megkülönböztetni a hamis istent kis i-vel a valódi Istentől, ami a Teremtő Forrás, jinnel és janggal és nem igazán lehet emberi formát adni neki, mivel egy energia, tisztában vannak vele, hogy a mai vallások java része hazugságokon és dezinformáción alapszik. Akármilyen sokkoló is, ez az igazság. Vannak tiszta vallások, de ha azt veszed alapul, hogy egyfajta dogmát támogat a vallások legtöbbje, és AHOGYAN AZ ANNUNAKIK ELÜLTETTÉK BENNÜNK, aki nem nekik hódol, az ellenség és halált érdemel, ugyanez megvan legfőképpen két világvallásban, a katolikusban és az iszlámban, ez utóbbiban a halál kívánása a “hitetleneknek” a mai napig megvan…

Mi ez, ha nem megkülönböztetés, ítélkezés, sőt, vallási rasszizmus? És sokféle más rasszizmus is. 

A Teremtő Forrás nem entitás és nem létező lény. Energia, amelyben nem csak spirituálisnak tekintett bibliai folyamatok zajlottak, hanem az ősrobbanás idejében bizony fizikai és kémiai dolgok is, illetve olyan dolgok is, amelyek meghaladják a fizika törvényeit, de a kvantumfizika már kutatja és foglalkozik vele. 

Úgy is mondhatnám, hogy valódi, láthatatlan, isteni irányító nincs, van egy rendező elv, egy egyetemes intergalaktikus Forrás. A mi világegyetemünk magjában. Egy energia, amihez mindig csatlakozol, de attól sürgősen vonatkoztass el, hogy itt alá-fölérendeltségi viszony lenne, vagy te tartozol bármivel ennek az energiának, illetve hogy ő téged kontroll alatt tart.. az nem ez az Isten, hanem az isten kis i-vel, aki a Bibliát a sumer agyagtáblák után íratta /át/ szabadon, és saját magát láthatatlan, felsőbbrendű lényként állította be, mintha ő nem lenne hús - vér humanoid, a Nibiruról, és nem lenne tele hibákkal, és önzéssel, mi több, demagóg, zsarnokoskodással és bosszúálló kegyetlenséggel. Egy, magát igazi és egyetlen igaz Istennek kikiáltó zsarnok, aki felváltotta az Eredendő Forrás szerepét, amely nem büntet, nem von felelősségre és nem öl meg, ha nem engedelmeskedsz. 

Az Ószövetség dühös, cinikus és kegyetlen istene önmagában kevés lenne ahhoz, hogy a teljes emberiséget rabszolgává tegye.

A válasz sajnos az, hogy eleve annak lettünk megalkotva. Mindazok, akik hajlandóak egyáltalán betekinteni az igazság prizmájába, és kezükbe venni olyan könyveket, amelyek ezt a ma már tudományos tényként is közkeletű igazságot, amelyet évtizedes résgészkedéssel komoly leletgyűjtemény támaszt alá, valamint olyan felvilágosító videókat, amelyek nem arról szólnak, hogy az ember a teremtés csúcsa és feje, már találkoztak ezzel a dologgal. 

Az istenek  nem felsőbbrendű lények. Most annak látjuk őket, mert egy másik téridősíkon vannak, de nem azok. Pusztán másik időben és térben léteznek. 

Az istenek valójában földönkívüliek, akik, mint azt már én is, és sokan mások megírták, a DNS-ükből teremtették meg Adamut, majd később Evát. Azonban Adamu és Eva nem az első ember volt, semmilyen tekintetben sem. Adamu és Eva hosszú idő után - őket megelőzték már más emberi egyedek is a Földön - az első OLYAN páros volt, akiket kifejezetten rabszolgafajnak alkottak meg. Tehát nem az első emberpár. Hanem az első rabszolgafaj első két egyede, egy férfi és egy nő. 

A többi ember nem ettől a pártól fogant. Első körben ugyanis az istenek kihagyták belőlük azt a DNS szenkvenciát, ami a szaporodást irányítja. Nem tudtak szaporodni. Idővel vezették be a megalkotóik, hogy ezt a képességet megkapják. 

Ha mindig is szerettél volna választ kapni arra a kérdésre, vajon hogyan lett egy több milliárdos emberi faj két emberből, egy férfiből és egy nőből, figyelembe véve a vérfertőzés okozta genetikai veszélyeket, hát itt a válasz: 

Adamu és Eva csupán EGY pár volt, a sok nem sokkal utánuk “legyártott” emberpárból. Az annunakik eleinte a homo erectusból közvetlenül akartak rabszolgaságra alkalmas, értelmes egyedeket létrehozni, de csakhamar kiderült, hogy lehetetlen, mert a “példányok” rendkívül génhibásan születtek, az egyiknek a karja hiányzott, a másik nem tudott beszélni, a harmadik süket volt.. nem is folytatnám inkább.. egy idő után rájöttek, hogy A HOMO ERECTUS DNS-ÉT A SAJÁTJUKKAL KELL ÖTVÖZNI. Eleinte lombikban próbálkoztak, majd rájöttek, hogy a legjobb megoldás VALÓDI ANNUNAKI NŐI ANYAMÉHBEN kihordani az emberi babákat, akik így távolról sem CSAK EMBEREK, HANEM FÉLIG ISTENEK. 

Sokszor van szó a HÉT ANYÁRÓL, vagy HÉT ARÁRÓL - de még egy könyv is van, SEVEN EVAS címmel. A hét anya nem hét istennő, legalábbis nem a szó fennkölt értelmében véve, hanem hét annunaki anya, akik az első tizennégy emberpárt kihordták, közvetlenül Adamu és Eva megteremtése után. 

Na de kanyarodjunk vissza az egész történet elejére. Oda, ahol és amiért elindult a folyamat, amiből az a fajta emberiség lett, amiben mi most élünk. 

 

Földi években számolva úgy 444.000 évvel ezelőtt a Nibiru haldoklott. Lakói, az Annunakik kétségbeesve tapasztalták PONTOSAN AZT, mit most MI IS, ITT A FÖLDÖN, nevezetesen, hogy a létfontosságú védőpajzs, az ózonréteg nagyon vékony. Ha végleg áttörik azt a Nap gyilkos sugarai, a nibiruiaknak végük, és a teljes élővilágnak is. 

A Nibiru azonban távolról sem volt mindig ennyire sebezhető. Régen, sok milliárd évvel ezelőtt, amikor még a Naprendszeren kívül rótta köreit, egy teljesen más központi csillag körül, amely inkább olyan lehetett, mint a Jupiter, nem bocsátott ki magából gyilkos sugárzást, a Nibiru, ez az óriásbolygó igen kellemes hely lehetett. A Nibiru lakóit úgy kell elképzelned nagyjából, mint amilyenek mi leszünk úgy százötven év múlva. Határozottan emberiek, de nagyon magasan fejlett high technológiával. Sok milliárd évvel ezelőtt azonban több, mint valószínű, hogy a nibiruiak is akár őskori állapotban lehettek, hiszen van egy természetes evolúciója a DNS-nek, amihez bizony idő kell. 

Tehát sok milliárd évvel ezelőtt a Naprendszerben a Jupiter-rendszer volt a középpontban, és nem a Nap volt az első központi csillag, ami köré a bolygók rendeződtek, hanem a Jupiter. Majd történt valami, és a bolygók elkezdtek ütközni egymással. A Föld még nem létezett, helyette a Tiamat nevű szintén óriásbolygó keringett, viszonylag távol a Naptól, amely a Jupiter - rendszer szélén helyezkedett el, és úgy sejtem, ahogy belépett a Jupiter-rendszerbe, és nőni kezdett, úgy vonzotta magához a bolygókat, amik addig a Jupiter körül keringtek, és ez a vonzás több bolygót is egymáshoz sodort, némelyiket végzetesen, ilyen volt a Tiamat is. A Nap kialakulása a Nibirut bevonzotta a kialakulófélben lévő Naprendszerbe, és ekkor állt a Nibiru arra az elliptikus pályára, amelynek keringési ideje a Nap körül 3600 év, és amelynek végén, a Földhöz is közel kerül, a Jupiter és a Mars közé, azaz 3600 évente. Amikor bekerült a Nibiru a Naprendszerbe, ütközött a Tiamattal - legalábbis az annunakik a Nibiruról így figyelték meg a jelenséget, és így adták tovább azoknak az embereknek, akik a sumer agyagtáblákat írták - és amelyekből az utókor uralkódó bábjai nyilván háttérhatalmi utasításokra fontos részeket és neveket töröltek ki -, és a Tiamat egy része ezer darabra szakadva szét megalkotta az aszteroidaövet a Jupiter és a Mars között, egy másik, nagyobb darabja pedig a Földet. Hogy ez igaz-e, avagy sem, döntsd el te magad, de tény, hogy a Terra Nova, amit látni szoktunk a szereken, sokkal nagyobb, mint a Föld, és lehet ez egy alternatív Föld is, lehet a Nibiru is, amely ép állapotában  habár szintén sokkal nagyobb, mégis nagyon hasonló a Földhöz, és lehet egy új, még nem létező világ is. 

A Nibiru attól fogva amikor megközelítette a Földet, mindig katasztrófákat okozott, meteoritesőt, vízözönt, majd jégkorszakot, és újabb vízözönt, a tektonikus lemezek átrendeződését, és olyan volt, mint egy kéz, amely újra és újra alkotja a világunkat…

A Nibiru azonban onnantól fogva, hogy a Naprendszer félig-meddig-tagja lett, vált igazán sebezhetővé, hiszen eredeti ózonrétege nem tudta felfogni a Nap gyilkos sugarait, így a Nibiru egyfajta bolygóevolúción átesve rendkívül vastag ionoszférát növesztett maga köré, amely a Naphoz közeli időszakban védi a Naptól, a Naptól távoli sötét időszakokban, amikor rendkívül hideg is lehet a bolygón, egyfajta védőruhaként veszi körül. Itt fontos megjegyeznem a fény-sötét hívőknek: a Nibiru, habár úgy tartjuk, ellenséges bolygó, minél jobban belépek a mezejébe, úgy érzem, ez nem igaz, és ha belegondolsz abba, hogy a Nibiru pontosan ugyanúgy megszenvedi a Földhöz közeli állapotot, mint maga a Föld, akkor máris egy újabb duális szemetet kukázhatsz ki végre. 

Hatás-kölcsönhatás ugyebár. 

Úgy is mondhatnám, úgy hiszed, a “sötét oldal megtámad”, de neki nem fáj. 

 

A Nibirun Anu és Alulu, egy testvérpár veszekedett a trónért, a Nibiru feletti királyi címért. A királyságot és a feudalizmust is, sőt a rasszizmust is annunaki őseink hozták be. 

Anu és Alulu ősi szokás szerint szemtől-szemben állt ki egymással, majd Alulu veszített, és mivel beleharapott Anu húsába, elveszítette halhatatlanságát - az Annunaki isteneink, akik megteremtettek minket a DNS-klónozással, a halhatatlanságot kiiktatták a génjeinkből. Génjeink eredeti természete ugyanis nem tartalmazza bizonyos életkor után a sejtek megsemmisítését.. voltaképpen örökké tudna működni a testünk. /Enki, a szárnyas kígyó isten, akit mi Lucifer néven ismerünk, Edinben a Tudás fájának gyümölcsét meg tudta kóstoltatni Évával /eredeti nevén Tiamattal/, de az Élet fájának gyümölcsét már nem, Enlil /Jahve néven ismerjük/ megakadályozta ebben. 

Anu tehát győzött, és Alulut száműzték a Nibiruról. A Nibiru ekkor már nagy bajban volt, és ARANYPORRA lett volna szükség, amit finomítva szórnak szét az ionoszféra szintjén /HAARP…/, hogy megmentse az ózonréteget. Régóta kekeckedtek a gondolattal, hogy az aszteroidaövön átjutnak valahogy a Földre, mert műszereikkel már érzékelték, hogy a Földön van arany. Nagyon sok arany. Továbbá akkor, amikor a Tiamat ütközött a Nibiruval, Tiamat “feltárta előttük arany vénáit”. Tehát látták, hogy az aszteroidaöv is tele van arannyal, ami nekik az életet jelentette. Nem elkölteni akarták és ostobaságokat venni belőle, hanem túlélni. 

Alulu bepattant egy űrhajóba, és nekivágott az aszteroidaövnek, egyedül. Valahogy átjutott rajta - Enki és Enlil, Anu két fia, később követte -, és eljutott a Földre. A Földön ekkor nem volt ember, homo erectusok igen, és egyéb őskori fajok. Alulu vizet keresett és egy folyóra bukkant, amelynek partján egy számára ismeretlen állat, egy kígyó támadta meg. Alulu úgy gondolta, hogy a víz őrzője lehet a kígyó, és onnantól kezdve tették meg a kígyót saját szimbólumukká. 

Enki és Enlil amikor a Földre érkeztek, Alulu már táborhelyeket épített, felfedezte a természetet, és megtalálta az első aranylelőhelyeket. Enki és Enlil ekkor még jó testvérek voltak, azonban nem tudták eldönteni, melyikük legyen a “Föld ura” és melyikük az aranybányászat ura. Enkiről tudnod kell, hogy kivételes eszű mérnök és tudós, Enlil pedig csak egy fiatalabb, nagyravágyó testvér, de mivel Enkire szükség volt az aranykitermelésnél, Anu, a Nibiruról SORSHÚZÁSSAL DÖNTÖTTE EL, melyikük legyen a Föld első istene, de igazából fennáll a csalás veszélye, hogy ő maga is kisebbik fiát akarta annak az istennek, aki később a Biblia erőszakos és kegyetlen istenéből átmegy jóságos és láthatatlan istenbe, igazi megtévesztéssel, és aki azóta is uralja a Földet, Enkit legyőzve. 

Enki tehát ment az aranybányákba, amik első körben Dél-Afrikában voltak. Jött a többi annunaki is, egyre nagyobb számban, de sajnos a munka nehéz volt és embert próbáló, így még többen jöttek és még többen, de ez sem volt elég. Rengeteg aranyra volt szükség ahhoz, hogy anyabolygójukat megmentsék. Marduk, Enki elsőszülött fia a Marson állomásozott az igigikkel, és onnan továbbították a Nibirura az aranyat, valamint a Holdról. 

Az igigik már a Marson is fellázadtak, látván a Földön lévő “aranyéletet”, a földi kánaánt, a jólétet, és azt, hogy Enki megteremtette az embereket, akik nagyon vonzóak lettek az annunakik szemében, így párosodtak velük, és így jöttek létre az ÁRJÁK. /félistenek voltaképpen/. Az igigik Mardukkal együtt - aki mindig is, és azután a Földön is, annak ellenére hogy szintúgy kiváló tudós és csillagász is volt, valamint ő maga fektette le a Tiltott Tudás alapjait, mellőzve érezte magát - követelték, hogy a Földre jöhessenek. 

A Földön az aranybányákban az emberek kemény munkát végeztek az isteneknek, az Adamu-vonal emberei FEKETÉK voltak. /valójában a FEKETEFEJŰEK kifejezés első körben innen jött, azóta módosult a jelentése, tudatlant, zárt tudatút jelent, rabszolgát/. Majd Enki és Nimmah / Enki féltestvére/ megalkották a következő emberpáros kísérletet, akiket kifejezetten civilizáltnak teremtettek, magasabb tudatúnak és nyitottabbnak. AKKORIBAN MÉG A TÖBBI ANNUNAKI ELŐL TITKOLT CÉLJUK AZ VOLT, HOGY MEGALKOSSÁK AZT AZ EMBERTÍPUST, AMELY MIUTÁN ŐK MÁR VISSZATÉRTEK A NIBIRURA, TOVÁBBVIGYE AZT A CIVILIZÁCIÓT, AMIT ITT ŐK MEGALKOTTAK, ÉS MEGHÓDÍTSA A NAPRENDSZERT. 

Ez az emberpáros volt Adapa és Titi, fehér bőrűek voltak, és ők lettek a NAPARCÚAK. /eredetileg tehát külsődleges jelző volt, mára már felvilágosodott tudatút jelent/. 

Adamu és Eva az első emberpáros nagyon sokáig volt Edinben, csak a többieket kényszerítették munkára, őket nem. Enki magához vette őket és tanította mindenre, csillagászatra, matematikára, tudományokra. Majd Enlil megirigyelte ez az édeni állapotot, és megtiltotta, hogy tanuljanak, ugyanúgy meztelenül kellett élniük, mint a többi embernek, és a kertben kerti munkára kényszerítette őket. Enki azonban nem bírta sokáig nézni ezt, főleg azután, hogy ENLIL KITÖRÖLTE AZ EMLÉKEIKET. Enki végül a már ismert sztorit adta elő, adott nekik a tudásból, és adni akart az életből is, de azzal már elkésett. Adamu és Eva felett hetvennyolc generációs átkot mondott Enlil - az akkori emberek átlagban 40.000 évet éltek, így számold a generációkat, és kiűzte őket Edinből, messze földre. 

Adapa és Titi is el lett ragadva Enki és Nimmah házából, ahol saját gyerekeikként nevelték őket. 

Az annunakik kialakították a Földi civilizációt, és a hatalmas szupervárosok fejlett technológiával szolgálták az isteneket, de az embereket is.

Az istenek úgy lettek istenek, hogy ők voltak a mi teremtőink és mint aranytermelő rabszolgafaj, az uraink is… 

AZ ARANY - KOR nem biztos, hogy jót jelent, ezek után. A háttérhatalmi elit vissza akarja hozni ezt a korszakot: az emberiség az “istenek”, ezúttal az emberbőrbe bújt háttérhatalmi elit rabszolgái legyenek…

Ezen gondolkodj el. Nyitott tudattal. 

Az egész civilizáció végig, a zéró időszámítási pontig, Enki és Enlil harcáról szólt. Enlil köré tömörültek azok az annunakik, akik őt pártolták, ez lett a YHWH Szövetség. Enki köré azok, akik őt pártolták, őt hívja ma az egyház és a bigott spirik Sátánnak, akit “letaszítottak a mennyekből a Földre és magával vitte a mennyei sereg egyharmadát.” Micsoda blőd hazugság a fentiek fényében, nemde? 

A menny az annunakik által használt kifejezés volt, és úgy használták, hogy “an”, ami azt jelentette, ANYA, és a NIBIRURA utalt. A mennyország a Nibiru volt. Később ezt használta fel Enlil-Jahve a Biblia megíratásakor, mint zsarolási alap: aki jól szolgálja őt, eljut a mennybe, azaz a Nibirura, mely ígéretét sohasem teljesítette. 

Élő ember utoljára több száz ezer éve lépett a Nibirura. Az elit határozottan szeretne újra oda eljutni, de ez jelenleg számukra kivitelezhetetlen. A Nibirun nem várnák őket tárt karokkal, és alacsony rendűnek bélyegeznék őket. 

Az annunakik szemében az emberiség alacsonyabb rendű volt, főleg Enlil hívei körében. Enki és szövetségesei mindig is közel egyenrangúnak tekintették az embereket magukkal. 

A kezdetben jó testvérek a Földön végzetesen szakadtak ketté és álltak egymással szemben. “fény és sötétség harca…”? A fenéket…

Enki kitartott az emberiség mellett az özönvíz idején is. Neki és Marduknak köszönhető, valamint szövetségeseiknek, hogy az emberiség egy része és a földi élővilág magvai /dns-e/ megmenekült a pusztítástól. Ha ők nincsenek, mi nem lennénk most itt, mert a nagyobb létesítmények - mint a cikkem elején említett gigantikus leszállópálya is - kivételével minden elpusztult. Ember, állat, növény, ökoszisztéma, városok. Enlil, a későbbi bibliai “jóságos” isten kisujját se mozdította, de nem csak az emberekért, hanem a civilizáció megóvásáért sem. Nem tett semmit azért, hogy megmentsen bármit, még saját uralma alatt álló városaiból sem. /az annunakik felosztották a területet, Enlil volt mindennek az ura névlegesen, de városonként más és más annunaki uralkodott és lett annak a városnak az istene és ura/. 

Az özönvíz után lassan ugyan, de újraépültek a városok, és ekkor Marduk is megerősödött, és habár Óegyiptom elveszett, és Egyiptom Enlil uralma alá került ezután, Marduk megalapította Babilont, és a Nibiruval való könnyebb kommunikáció érdekében - a “mennyei szál,” amely a Földet a Nibiruval összekötötte, megsérült, megépítette Bábel tornyát, amit Enlil dühében lerombolt. Mardukot az emberek jobban kedvelték, mint Enlilt, és az ősi sumer táblák tanúsága szerint bizony Marduk volt Ré, a Napisten. 

Ammon Ré akkor érkezett, amikor jött az özönvíz, és utána Enlil vette át az uralmat és építette újjá Egyiptomot. Ammon Ré néven. Mert Ammon jelentése Láthatatlan. A saját istenségét fokozta naggyá azzal, hogy saját magát már nem hús-vér lénynek festette le, ÉS NEM LEHETETT RÁNÉZNI, MERT AKI RÁNÉZ, MEGHAL, mondta a szolgáinak, így senki sem láthatta az arcát. Így lett Jahve Ammon Ré. A láthatatlan. Az ISTEN, Nagy I-vel… 

Marduk Babilonja azonban sokkal jobban működött, mint Enlil Egyiptomja, amely vérszomjas despota uralkodása alatt leromlott, elborította a véráldozat és a fekete mágia. Marduk Babilonja azonban virágzott. Enlil a Bábel tornyának lerombolása után, még mindig azt tapasztalta, hogy az emberek Mardukot akarják, annak ellenére, hogy összezavarta őket. Ezután határozta el, hogy Mardukot, és fiait megöleti, és minden követőjüket. Ekkor jött az atomtámadás terve, amit az Istenek Gyűlésén Enki és Marduk, valamint Nimmah kivételével minden részt vevő megszavazott. A tizenhárom résztvevőből a java. 

Jahve már akkor lett Enlilből, amikor végrehajtotta első körben Sodoma és Gomora pusztítását, de ezeken kívül még öt másik várost is elpusztítottak a Jordán-fennsíkon és a Sínai - félszigeten. NUKLEÁRIS TÁMADÁSSAL ÉS BIOLÓGIAI FEGYVEREKKEL. Minden le van írva érzékletesen és eltéveszthetetlenül ősi leleteken, amikor is az akkori emberiség nem tudhatta, mi is az, hogy atombomba…..

Ámde az atomfelhő és a gyilkos nukleáris szél szétterjedt a teljes régióban.Az erőszakos és kegyetlen Enlil ág, a Jahve Szövetség tagjai közül többen is belehaltak a sugárfertőzésbe. Az Enki ágon úgyszintén. Ahogyan az emberiség 1945. szeptember 1-én Hirosima felett szembesült azzal, hogy az atomcsapásnak milyen következményei vannak, ugyanúgy az Annunakik is csak a csapás után jöttek rá, mit is tettek. Az akkori civilizáció magvát semmisítették meg, amit ők építettek fel. 

Éppen Marduk Babilonját kímélte meg a csapás. Úgy sejtem, Marduk elrejtett magának néhány ME táblát, és egyfajta erőteret vont a város köré, de erről sehol nincs információ, vajon pontosan hogyan történhetett meg. Marduk azonban eltűnt, és  Dél-Amerika, az azték-inka civilizációk felé vette az irányt…. a többi már történelem..

 

Azonban a teljes sumer civilizációt elpusztította, és az atomsugárzás számtalan annunakit is megölt, nem csak emberek millióit. A mai közel-kelet volt ennek a rémtettneka a helyszíne, és energetikai nyomait ma is őrzi, de a természeti nyomait is. Sivatagos, barátságtalan és száraz. A mostani korunkban pontosan ugyanezt a régiót pusztítják el kegyetlen háborúkkal, évtizedek óta, azért, hogy TÖBB TÁRGYI BIZONYÍTÉK ŐSI VALÓS SZÁRMAZÁSUNKRÓL NE KERÜLJÖN ELŐ. Mert ha az emberiség megtudja, kik vagyunk és mire vagyunk képesek, óriási lépéssel fogjuk attörni a matrix tudati falait. Az kevés, hogy nem vagyunk kifejezetten földi emberek és képességeink vannak. A valódi származásunk olyan titkokat rejt, amelyek nem csak a képességekről szólnak. A DNS a kulcs inkább, mert abban van elrejtve az igazi erő. Abban a bizonyos 97 százalékban. A kulcsok főleg ott rejtőznek, és ahhoz, hogy felfedezzük, tudatosság kell és maga a TUDÁS.

A hit nem tudás, a tudás pedig nem bizonyosság, csak ha van rá bizonyíték. Bizonyíték pedig arra, amit leírtam fentebb, bőven van. Több ezernyi, amelyet nagyon igyekeznek előlünk eltitkolni, mert az elit azzal, hogy kezdettől fogva tisztában van a származásunkkal, és saját magát közvetlen leszármazottakak tekinti, ami sok esetben tényleg igaz is, az információ visszatartásával, valamint a legtöbb vallás szándékos megfélemlítő jellegével rabszolga-felfogásban tartja az emberiséget. 

Az elit belterjes házasságai is pontosan annak a trendnek köszönhetőek, amit még az annunakik vezettek be a bolygónkon, és amelyet a Nibiruról hoztak be. Pl a féltestvérek közötti házasság nagyobb előnyt élvezett az örökösödésben, mint bármilyen más családi örökösödési vonal, és ugyanezt a Földön is megtartották az annunakik, valamint a földi háttérhatalmi elit is átvette. Az, hogy a mi genetikai kódunkban az van betáplálva, hogy a testvérek és féltestvérek közötti viszony génhibás gyermekeket hoz létre, egy szándékos DNS-módosítás. A mai közfelfogás ebben a témában messze a régi felfogás felett áll, hiszen ma már elítélendő, vérfertőző a rokonok közötti házasság, ezelőtt több ezer évvel azonban ugyanez teljesen normális volt, és csak a középkor kezdetétől, a zéró időszámítási ponttól történt a DNS struktúrában egy olyan módosítás, amely miatt génhibás, fogyatékos gyermekek kezdtek az ilyen házasságokból világra jönni. Az akkori vezető arisztokrácia még sokáig próbálta ezt a szokást fenntartani, de be kellett látnia, hogy a születendő gyermekek betegek. Az örökösödési vonalak felbontása volt a cél a reptilek részéről, akik ezt a DNs módosítást akkoriban végrehajtották. Ez a módosítás azonban pontosan az egyike azoknak, amelyeket a mai világ emberei nem bánnak, sőt. Beteges, belterjes érdekházasságokat kötni nem lehetett nagy öröm, ma már ez teljesen lehetetlen és már az uralkodó elit körében is az. 

A háttérhatalmi elit az annunakik Enlil vonalának egyenes ágú leszármazottai voltak, de a DNS módosítások és a DNS természetes földi evolúciója őket is utolérte. Ahogyan annak idején az annunaki istenek, úgy a háttérhatalom tagjai is megváltoztak a Földön. Elveszítették erejük java részét, és a családi vonalakban az említett génmódosítás miatt, mivel már nem lehet féltestvérekkel, unokatestvérekkel és testvérekkel házasodni, sok a külső behatoló, és az idő előrehaladtával ugyanúgy egyre erőteljesebb a keveredés a “köznéppel”, ahogyan az annunakik idejében is idővel egyre jobban keveredtek velünk az istenek. Egyre gyakoribb volt a földivel kötött házasság, és félisten utódok. 

Ma már az elit nem rendelkezik annyi előjoggal, mint annak idején az annunakik. Vágyná vissza azt az állapotot, de amint azt láthatjátok a világban, már-már nevetségesen átlátszó eszközökkel akarják azt elérni. A mai emberiséget pedig nem lehet már akkora mértékben félelemben tartani, mint a régi embereket. Már tudjuk, hogy van szabad akaratunk. A cél az, hogy végre felfogjuk, a nagyobb intergalaktikus közösség részei vagyunk, nem pedig egy elszigetelt bolygón élő, rabszolgásított emberi faj - de ehhez előbb a valós eredetünkben található tényleges rabszolgásítást kell leküzdenünk. 

 

A felét nem tudtam elmondani Nektek, idő és hely hiányában, amit szerettem volna, de jövő héten jön a cikk második része :)

A szombati tréningen nagyon komoly feladatok jönnek. Többek között visszavezetjük a származásunkat a valós eredetbe, globálisan lebontjuk az annunakik hitrendszereit, amit globálisan ültettek be, visszacsatoljuk a teljes emberiséget és bolygót a Forráshoz, és számtalan komoly felfedezést fogunk tenni. 

Az aktuális világ problémáival is foglalkozni fogunk ennek fényében, és azzal az erővel amit a hétvégén így visszakapunk.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

ISTENI DNS ÉS RABSZOLGAFAJ

 

2022. június 11.

szombat

15.00-19.00 Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá