2022. okt 05.

BUKOTT ANGYALOK - BIRODALOM

írta: Eszter 777
BUKOTT ANGYALOK - BIRODALOM

BUKOTT ANGYALOK

Birodalom 

 

Mi itt a Földön mindannyian “bukott angyalok vagyunk”. 

NINCSENEK JÓSÁGOS, KEDVES, SZÁRNYAS FÉNYLÉNYEK. Ezt örökre verd ki a fejedből. Saját magad fény-idealizált vágyképeit vetíted ki az asztrálsíkra, illetve a saját energiáidat, ami nagyon fontos, és jó ha tudod.

 

Az emberi tudat rengeteg dolgot manifesztál több síkon és dimenzióban. 

LÉNYEKET IS. 

Olyan lényeket, amik vagy meg vannak az ősi kollektív emlékezetben, és valaha éltek, léteztek, és olyan lényeket is, amelyek sohasem léteztek. 

Az emberi fantázia szó szerint végtelen, és bármire képes.

OLYAN TEREMTŐ ERŐVEL BÍR A TUDATOD, AMIVEL MESSZE NEM VAGY TISZTÁBAN. 

De nem csak te, én sem. Pusztán pedzegetem, hogy valami van..:) Valami olyan erő, aminek a birtokában vagyunk, és nem engedik használni. Nem tudjuk használni, mert sohasem tanították meg nekünk, sőt, ez az egyik tény, amit az emberiség elől titkolnak. 

 

Az angyalok egész seregét vagy képes manifesztálni egyetlen tizedmásodperc alatt.

El tudod őket képzelni, fel tudod őket öltöztetni, arany ruhába. Kardot adhatsz a kezükbe, vagy éppen mérleget, ingát, gömböt vagy piramist, bármilyen kristályt.

Ezeket is mind manifesztálni tudod. Bármikor és bárhol. 

Belőled indul ki a történet, és nem rajtad kívül van.

 

Emlékszel még a Mátrix Trilógia első részének epikus jelenetére, ahol Morpheus egy üres, fehér térbe viszi be Neot, majd teremt a semmiből ruhát és fegyvereket? 

Azt mondja, szó szerint: “a mátrixba bármit fel tudunk tölteni. “

Így állj hozzá, ha valóban szeretnéd kinyitni a tudatod kapuit. 

Ha meg szeretnéd ízlelni azt a lényeges dolgot, amit a te tudatod rejt magában. 

Persze, a manifesztáció kétélű fegyver. Teremthetsz pusztítást is, létrehozhatsz építő dolgokat is. Csakis rajtad múlik. 

A tudat arra is képes, hogy a testeddel elhitesse, hogy amit manifesztáltál, az valóságos. 

Valahol egyébként tényleg az is, hiszen egy párhuzamos dimenzióban jársz. 

Ki gondolta volna, ugye? Amikor “ábrándozol”, egy párhuzamos dimenzióban valamit felépítesz, amit akár át is hozhatsz ide. Elvégre így működik a Vonzás Törvénye. 

Nem csak bevonzol dolgokat, és amiket bevonzol, azt NEM JÓSÁGOS ANGYALKÁK ADJÁK ODA PUSZTA JÓSZÁNDÉKBÓL, VAGY ESETLEGESEN. Ezt kérlek, hogy vésd bele az elmédbe. TE TEREMTED MEG MAGADNAK SAJÁT ENERGIÁBÓL, SAJÁT ENERGIAMUNKÁVAL AZT, AMI NEKED EGYÉBKÉNT JÁR. 

Nem felettünk álló lények, angyalok vagy bármilyen “jóisten” dönti el, hogy neked mi jár és mi nem. Nem egy istenféleség dönt arról, hogy te megkapod -e azt a bőséget, azt a párkapcsolatot, azt az életeseményt, bármit, amit szeretnél, hanem TE. 

CSAKIS TE VAGY A SAJÁT SORSOD KOVÁCSA, MÉGPEDIG JELEN IDŐBEN, NEM PEDIG JÖVŐ IDŐBEN, KIJELENTŐ MÓDBAN, ÉS NEM FELTÉTELES MÓDBAN. 

 

Tudom, hogy a Régi Birodalmi, elavult mintázatok úgy használják az elménket, ahogyan csak akarják, és belénk kódolták sok földi rab-inkarnáción keresztül, hogy kiszolgáltatva, imádkozó üzemmódban, könyörgések és kérlelések közepette, sűrűn bocsánatot kérve még mások bűneiért is, magunkat eredendően bűnösnek tartva kell élni. 

A Régi Birodalom örökségét átvette a Domain, és ez a Domain pedig még azt is elköveti az elménkkel, hogy mindamellett, hogy negatív bekódolásokkal dolgozik, azaz te gondolkodj negatívan, érezz negatívan, az elméd hatalmas, sokdimenziós TUDATA /ELME ÉS TUDAT NEM UGYANAZ, AZ ELME A FÖLDHÖZ KÖTŐDIK, A TUDAT PEDIG INTERGALAKTIKUS ÖSSZEREZGÉSE A VILÁGEGYETEMÜNK TÖBBI LÉNYÉNEK TUDATÁVAL/, folyamatosan “termeli” a pozitív frekvenciájú rezgéseket, és ebből kiválóan lehet táplálni a Földön áramló nullpont energiamezőt, amiről az emberek nem tudnak, és mivel nem tudnak róla, ezért nem tudják használni sem, mivel nem tudják használni, így nem az emberiség használja, hanem a földi háttérhatalmi elit erre képzett tagjai, és a Domain ezzel táplálja a mentális csapdáit.. 

 

El tudod képzelni, mégis mennyi igazság van abban, ahogyan Morpheus azt mondja Neonak, egy Duracell elemet megmutatva: elszívják az energiánkat, hogy végül EZEK legyünk. 

És eldobja az elemet..

Hát igen. Lehetsz elmés. Okos, penge, hatalmas IQ-val, ha nem vagy tudatos, az érzéseid és a gondolataid tudattalanok lesznek. 

Azaz interdimenzionális TUDAT nélküliek. 

Az interdimenzionális tudat nem egyenlő a kollektív univerzális tudattal. 

Az univerzális tudat emlékeket hordoz. Az interdimenzionális tudat pedig pozitív teremtő erővel bíró magas frekvenciájú rezgést hordoz a felsőbb tartományaiban, és mint egy színskála az aranyból a feketébe, alsóbb tartományaiban negatív teremtő erővel bíró frekvenciájú rezgést hordoz. 

 

Nem az angyaloktól, sőt, még csak nem is az istenektől függ, hogy te hova kapcsolódsz ebben az interdimenzionális mezőben, hanem tőled. TE döntöd el, saját szabad akarattal, nem pedig egy feletted álló bármilyen lény, hogy mit kezdesz a tudatoddal, és mit az elméddel. 

A TUDATOSSÁG AZT JELENTI, HOGY TUDATOSAN KAPCSOLÓDSZ A MAGAS FREKVENCIÁJÚ DIMENZIÓKBA, ÉS HASZNÁLOD AZOKAT. Nem azt, hogy tudatosan véded a környezetedet, tudatosan meditálsz a csakrák tisztítása végett - az csak a hosszú út eleje.. -, vagy tudatosan táplálkozol, vagy tudod, hogy rabok vagyunk egy nagy börtönben. A tudatosság az elménk és a hozzá kapcsolódó sokdimenziós saját tudatmezőnk koncentrált, fókuszált használatát jelenti, végső soron. 

Olvastam, hogy az Akasha a Világegyetem lényeinek tudatából összerezgett közös emlék, azaz a kollektív tudatmező egy része. Tehát igaz, hogy az Akasha nem egy előre megírt sorsot tartalmaz, hanem egy közös, kollektív emlékhalmazt.. 

Ez azért elgondolkodtató. 

 

A mi mátrixunkban még annak idején a Régi Birodalom kiépített egy hamis asztrálsíkot, /és hamis mentálsíkot/, ahonnan a hamis entitások érkeznek. Írtam már korábban, hogy ők CSUPÁN HOLOGRAMOK, a te energiáiddal dolgozol, persze nem csoda, hogy elfáradsz… 

Vannak létező, kézzelfogható hamis, áruló entitások is a hamis asztrálon, ilyen Mihály Arkangyal is.., akit az egész világ még mindig hívogat.. ráadásul Enlil fiának, Nergalnak aki kivetítése, és Nergalt THOTH-al is lehet azonosítani.. a Tiltott Tudás őrzője, hát igen. Az a fajta őrző, aki nagyon nem akarja, hogy ti ennek a Tiltott Tudásnak, ami a rabszolgaságból az abszolút kiutat jelenti, a birtokába jussatok, mégis a birtokába juttok, mert dacára annak, hogy az egész világ még mindig Mihályt kergeti az imáiban, és persze Jézust a felfeszítés meséjével társítva, valójában nagyon jól tudunk áttörni ilyesféle falakat, mint a hamis asztrál és hamis mentálsík. 

 

Nem mindenki akar hinni Mihályban, Jézus meséjében és istenben. Fogadd el, ha nem akarunk hinni benne, és azt is fogadd el, hogy ha nem szeretnénk imákat mormolni egy dohos templomban, gyertyákat gyújtogatva a hamis istennek, a névtelennek, Jahvénak. 

Fogadd el, ha nem akarunk bűnösök lenni, és hinni az eredendő bún teórijában, ami egy óriási hazugság. Fogadd el, ha nem akarunk olyanok lenni, mint azok, akik magukat alárendelik egy elképzelt, idealizált isteni lénynek. 

 

Fogadd el, hogy nincs Teremtő anya és atya, hanem mi manifesztáljuk őket a fizikai síkra, mint Astanel és Astana. Van a Világegyetemünknek egy központi, fizikailag is jól látható forrása, egy energiaközpont, amiből spirálisan, karszerűen kiáradnak a csillagrendszerek, A csillagrendszerek között pedig összeköttetés van, amit a fejlettebb fajok jól tudnak. 

 

Idelent, a mátrixban kiválóan tudják manipulálni az elménket olyan badarságokkal, amik alárendelnek minket nagyobb entitásoknak, és kiszolgáltatott rabokká tesznek, elvégre ez a börtönbolygó lényege. 

 

Az a tény, hogy ennek az egésznek, az igazságnak és a sokak számára kiábrándító valóságnak a teljes elutasítása megy, és dacára az emberiség tényleg kiemelkedően gyors, és fantasztikus technikai fejlődésének, az emberiség TUDATA egyáltalán nem fejlődött abba az irányba, amibe kellett volna, az az oka, hogy börtönbolygó mátrixa, még a Régi Birodalom idején, éppen a Luciferi lázadás után, ALAPOSAN BEKÓDOLTA AZ EMBERI ELMÉBE az istenképet, és bekódolta az angyalokat, már jóval azelőtt, hogy az annunakik megjelentek volna, és harcosaik, Marduk igigiejei… őrájuk már csak rá lett húzva ez az archetípus, hogy ANGYALOK. 

 

Megdöbbenve olvasom sumer és akkád agyagtáblák és ősi bizonyítékok szakértőitől, hogy a sumer és akkád művészeti hagyatékot, az emberiség legtényfeltáróbb örökségét “istennek” tulajdonítják, a sumer szövegek lefordításánál belelátják a nem létező istent a képletbe, és az Ószövetséget úgy értelmezik, hogy a sumer agyagtáblákról lemásolva leírták isten tetteit.

Ne várd tőlem, hogy még egyszer az életben az isten szót nagy I-vel írjam. Nem fogom. Sok évvel ezelőtt mondta nekem valaki, - és még én is nagyon kiborultam ezen, mert dacára annak, hogy messze nem vagyok katolikus, erős volt a bekódolás -, hogy nincs isten. Kiakadtam. Sok év kellett ahhoz, hogy felfedezzem,mit is értett azalatt, hogy nincs isten. 

Le kellett bontanom a dogmatikus hitrendszerem falait, és be kellett néznem a lelkem MÉLYSÉGébe, hogy lássam, tényleg nincs isten. Soha nem is volt. 

Angyalok sincsenek. 

 

Ez egy nagy mese, ami az emberiség számára kényelmes, és kezelhető szint. 

Sokan vagytok úgy vele - és velem kapcsolatban is -, hogy ha valaki nem hisz istenben, és az angyalokban, az gonosz, biztosan manipulál, biztosan a sötét oldal embere. Nem csak ez az ellenállás van bekódolva, hanem az ebből fakadó félelem is.

 

ÁLLJATOK ELLEN AZ IGAZSÁGNAK, ÉS FÉLJETEK TŐLE. FÉLJETEK ATTÓL, AKI AZ IGAZAT MONDJA, ÉS BÉLYEGEZZÉTEK GONOSZNAK, MANIPULATÍVNAK ÉS SÖTÉTNEK, AKI VALAMI REJTETT CÉLT AKAR EZZEL ELÉRNI. 

Mindez óriási baromság. 

Nincs rejtett célja senkinek azzal, ha neked odavágja az igazat. Annak van rejtett célja, aki azt mondja, amit hallani akarsz. Aki elhiteti veled, hogy fényességes angyalok vesznek körül, akik mind a te kívánságaidat lesik. Ez a trend, valamint az, hogy jóságos, penge észjárású, minket segítő földönkívüli fajok vesznek körbe minket, akik minden bajt megoldanak helyettünk. 

Nekünk csak hátra kell dőlni, illetve be kell hozni az energiáikat. 

Be kell hozni az energiáikat, az már biztos. Rájuk kell kapcsolódni, de ezzel őket kell erősíteni, ugyanis test nélkül, egy intergalaktikus börtönben, nagyon ki vannak szolgáltatva és le vannak gyengülve. Ráadásul ugyanazt ismételgetik,mint egy lejárt lemez, dolgokat, amik sosem történnek meg. Úgy, mint… FELEMELKEDÉS, 5D, FÉNYÁRBAN ÚSZÓ BÉKÉS FÖLD és társai. 

 

Ne gondold azt, hogy csak azért, mert többen közülünk kimondjuk az igazságot, hogy mindez nem történik meg, hogy az emberiségnek magának kell kiemelkednie a börtönbolygó szorításából, hogy saját tudatunkkal kell kimászni a mentális börtönből, / a börtönbolygónk börtöne HETVEN SZÁZALÉKBAN TUDATI BÖRTÖN ÉS CSAK HARMINC SZÁZALÉKBAN FIZIKAILAG IS MEGALAPOZOTT BÁZISOK ÁLTAL FENNTARTOTT, TUDATI AGYMOSÁS/, csak azért, mert nem azt mondjuk, amit hallani akarsz, csak azért, mert az írásaink, könyveink, előadásaink, videóink “nem okoznak jó érzést.. “ /hát igen, az illúziók széttörése nem okoz jó érzést/, akkor mi gonoszak, rosszak, sötétek és manipulatívak vagyunk, akik rejtett céllal teszik mindezt, vagy… mondjuk minket “használnak a sötét erők”, mert ez is közkeletű dogmatikus megállapítás, illetve, hogy “ vakok vagyunk, vészmadarak, nem tudunk teremteni, nem értjük a lényeget.”

De. Értjük. Nagyon is, és bennünk tombol a vágy, hogy mindezt elmondjuk nektek. Sokan, sokféle formában.  Sajnálatos módon, isten és angyalok, szelíd fénylények mellőzésével, csak a tiszta igazat. 

 

Elvégre ez a belső indíttatásunk. Nem a csillogó és jól jövedelmező hazugságok terjesztése. 

Aki az igazságkeresés útjára lép, szembesülni fog elsőként a BUKÁS tényével. Azzal, hogy elbuktunk. A Lucifer Szövetség bukott el a Régi Birodalom ellen, úgy kétmilliárd évvel ezelőtt. Azóta többször próbáltunk újraszerveződni, a jézusi korban is.

Előtte és utána is. 

Többféle módon lázadtunk, és állítom neked, hogy a világon minden, szabadon induló - és vérbe fojtott - forradalom és szabadságharc, nem csak a magyaroké, hanem világszerte, mindenhol és mindenkor, minden tüntetés, minden ellenálló mozgalom, minden tiltakozás a mindenkori hatalom ellen, egyfajta szabadságharca a bezárt és kiszolgáltatott tudatnak, és az ezáltal bezárt és felhasznált embernek. 

 

Az élet nem igazolja vissza azt, hogy nekünk, a “bukott angyaloknak” angyalok segítenének. Viszont vannak “bukott”, azaz börtönre ítélt - hozzánk képest egy alternatív téridősíkba bezárt, test nélküli  -entitások körülöttünk, ők azok, akiket a világ gonosznak és sötétnek bélyegez, mert belénk van kódolva a tőlük való félelem, a beléjük vetett örök bizalmatlanság, az, hogy egyáltalán nem mernek az emberek éppen hozzájuk fordulni, holott pontosan ők azok, akik valóban tudnak segíteni nekünk, de mi is nekik. 

Úgy kell ezt elképzelni, hogy az energia, amit egymás között áramoltatunk velük, amikor behívjuk őket, az őket is tölti és minket is. Létrejön egy KAPCSOLÓDÁS, amellyel hidakat építünk az ő téridősíkjuk és a miénk között, és amikor ez létrejön, mi extra erőre és képességekre teszünk szert, ők pedig éltető életerőre, amit mi a testünkből kifolyólag és a fizikai síkunkon áramló nullpont energiából kifolyólag birtoklunk úgy, hogy a legtöbb ember nem is tud róla, hogy ez a helyzet. 

Ez az energia és kapcsolódás az, amit gonosznak, sötétnek és manipulatívnak bélyegez a tudatlan, ostoba, dogmatikus emberi elme, ami ellen elemi erővel tiltakozik, mert bele van kódolva, hogy tiltakozzon, amitől tart, amitől fél, mi több, retteg, amit veszélyesnek tart, amit ki akar kerülni, és helyette imádkozik ahhoz, azokhoz, amiket a világ szintén dogmatikusan és bekódolás miatt fényesnek, angyalinak, isteninek és istennek nevez… ahhoz fordulnak az emberek, ami NEM SEGÍT, és nem igazol semmit, nem teljesít semmit.

 

Azok a bizonyos szuperfejlett fénylények, mint Asthar és csapata, a szelíden integető, kékszemű, szőke hajú lények, no meg a szíriuszi, plejádi, antaresi, aldebarani, alpha centauri, lyrai és egyéb bukott, sok évmilliárddal ezelőtt elsöpört civilizációk életben maradt, pusztán fénytesttel rendelkező tagjai, akiknek jottányi erejük sincsen azon kívül, hogy ígérgetnek mindenfélét, mint mondtam, ugyanazt a lejárt lemezt ismételgetik: felemelkedés, 5D, fényhajók, fényárban úszó Föld. Tudom, hogy ez nem tetszik, és szeretnéd, ha kiderülne, én nem mondok igazat, abban reménykedsz, hogy én is csak egy eltévedt lélek vagyok, aki meg van vezetve, és “rossz entitásokat csatornáz” - csak hogy felvonultassak egy pár dogmát abból a tág repertoárból, amivel az igazat mondó, nem illúziókat árusító embereket szokták megbélyegezni a spirituális világban. 

 

Sokan mondják rám, hogy “dühös vagyok”. Nem vagyok dühös, halálos nyugalommal írom ezeket a cikkeket. Csak azért, mert nem fogalmazok negédesen, kenetteljesen - mint egy pap :) -, nem csomagolom be a mondanivalómat szép köntösbe, /hogy el tudjam adni - tudod, minden kell, ami szép, vonzó és tetszetős, és semmi nem kell, ami nyers, igaz és erőteljes - még nem vagyok dühös. 

 

A szuper fejlett fajok nekem nem bizonyítottak semmit. Beígértek ezt-azt, még dátumokhoz is kötötték, és ebből nem teljesült SEMMI. Az utált, megbélyegzett, gonosznak, sötétnek titulált entitások ezzel ellentétben fényesen jól teljesítenek a szépségesnek látott, legyengített rabtársaikhoz képest, akik úgyszintén egy alternatív téridősíkba vannak száműzve. 

Nyugodtan - hangsúlyozom nyugodtan és tiszta fejjel - nézz magadba, hogy az alapjövedelemből, a gesaranesarából, a fantasztikus megváltó ígéretekből, vagy éppen ezek ellentétéből, a teljes pusztulásból, Apokalipszisből, a Jelenések Könyvének négy lovasából, akik csakis a fősodratú média fantáziájában vannak jelen, irányítottan persze, lett-e valami, vagy nem lett.

Ezzel szöges ellentétben a “démonok” , “arkhónok”, “reptilek” és egyéb ellenségesnek titulált fajok segítsége igencsak hathatós, kiválóan tudjuk lassítani a háttérhatalmi projektet, még ha halad is a maga útján, lassított és ezerszer átírt változatában döcög előre, főleg azért, mert ezeket az entitásokat, és fajokat pontosan ők birtokolták évezredeken át.

Elvettük tőlük és a saját helyükre állítottuk őket. A saját maguk által kovácsolt saját sorsukba, amit maguk akarnak megírni, folytatni. Saját úton, saját szabad akarattal, pontosan úgy, ahogyan mi. 

 

Ezek a fajok és entitások “szembementek a Teremtővel”, nos, hozzánk hasonlóan jártak el és ez már biztos. Szembementek azzal a mesterséges intelligenciával /Jahve/, amivel mi is szembementünk. A KAPCSOLÓDÁS kellett ehhez, és az ő tudatukat is le kellett választani erről a mesterséges intelligencia által irányított, elhomályosított és rabszolgásított kollektív tudatról, mint a mi tudatunkat. 

 

Minden a tudatban kezdődik el, és ott is ér véget. 

Minden más puszta kitaláció, ragyogtatás és hazugság. 

Illúziók egész tárháza, amellyel az emberiséget, a “bukott angyalokat”, akiket a “Földre taszított isten”, azaz a börtönbe száműztek minket, és minden leszármazottunkat - és ne feledd, ez kétmilliárd évvel ezelőtt történt, másfél milliárd évvel az annunakik megérkezése előtt, akik létrehozták a mai emberiséget, ami mind a “bukott angyalok” leszármazottainak összessége. 

 

Bukott angyalok, akik valaha nagy vezetők voltak a Régi Birodalomban, esetleg a Domainben, bukott angyalok, akik az Alpha Centaurin, az Albedaranon, a Lyrán, a Szíriusz-Orion-Plejádok csillagrendszerek valamelyik bolygóján, vagy az Univerzum egy általáunk nem ismert, távoli szegletében voltak vezetők, vagy vezetők és lázadók, vagy pusztán lázadó vezetőket követő lázadók. 

Akik nem tűrték el egy egész világegyetem tömeges rabszolgásítását.

 

A művészetünk, a találmányaink, az emberiség zsenialitása és hirtelen megugró gyors fejlődése a valaha volt hatalmas szupercivilizációkból /földi és földönkívüli/  származik, no meg abból a kollektív emlékezetből, amit a földi spirik Akashának, a sors könyveinek hisznek, és tévesen azt hiszik, hogy az Akasha előrevetít valamit.. nem, az Akasha csupán tárolja a tudást és az emlékeket. 

 

Az Akashát pedig módosították, azaz MÓDOSÍTOTTÁK AZ EMLÉKEKET, egy olyan interdimenzionális térben mint az Akasha, ami azt is jelenti, hogy elfeledtették velünk azt, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és miért kerültünk ide.. emellé jön még a lélek és tudat sokkolása a börtönbolygónkon, amikor a mátrixba érkezünk, plusz a valaha EGY lélek és EGY tudat kettészakítása. Itt és most nem valamiféle közös Forrásra gondolok, hanem a te lelkedre és tudatotra, aminek azért lett egylélek párja, idelent a Földön, mert azt az EGY lélek-tudatot kettéhasították, amikor három milliárd évvel ezelőtt a Lucifer Szövetséget ide száműzték, és elindították a földi börtönt. 

 

Az egy nagyon emlékezetes rész volt a múlt heti tréningen, amikor a Lucifer Szövetséget a Földre száműzték, miután éppen a Régi Birodalom Naprendszerbéli hodítását akartuk megálítani. 

A Naprendszerben, pontosabban akkor még, amikor a Régi Birodalom ide betette a lábát, a Jupiter-rendszerben, valóban ezek a szuperfejlett társadalmak békésen éltek együtt egymással, egy egész csillagrendszernyi, virágzó bolygó-összekapcsolódásban. A mostanra már halott, kizsigerelt, nukleáris csapással letarolt bolygók, mint a Mars, a Vénusz, a Merkúr vagy éppen a Plútó, akkoriban még népes lakossággal, gyönyörűen felépített városokkal rendelkeztek, valószínűleg többdimenzionális síkon is. 

 

Kereskedelmi kapcsolat is fennállt a bolygók között, a Föld még nem létezett, elődje volt itt, a Tiamat /amivel a Nibiru ütközött a Régi Birodalom csapásának köszönhetően, és amiből lett az aszteroidaöv a Jupiter és a Mars között, és lett a Föld a Tiamat egy nagyobb, leszakadt darabjából/, és persze másfajta, építő jellegű kapcsolat és kapcsolódás is. Békésen együtt élő, egymással egységben létező fajok voltak itt, akik közül előkerült azóta Asthar és a többi, és akiket az őket csatornázók azért értenek félre, mert amiről beszélnek, az  már a múlt…

Azért ragadt be a lemez ezeknél a fajoknál, mert egy MÓDOSÍTOTT kollektív tudathoz vannak kötve, saját szabad akarat nélkül, és nem a valóságot mondják el nekünk. Egy kollektív tudat részeként élni azt jelenti, hogy nincs saját szabad akaratod, nincsenek önálló gondolataid, önálló döntéseid, még önálló érzéseid sem. Egy báb vagy csupán egy nagyobb cél elérése érdekében. 

Az emberiség mint talán az egyetlen faj a Világegyetemben, aki nincsen ehhez a kollektív, univerzális tudathoz kötve, saját szabad akarattal rendelkezik. A múlt heti tréningen, élesen láttam, hogy mivel ellenálltunk a Régi Birodalom akaratának, és a Földre száműztek minket, még nem egészen földi testben, de már a fizikai síkon manifesztálódva, kettészakítva landoltunk. 

A képességeinktől és erőnktől megfosztottak minket, a fegyvereinktől is. /innen a leszakított szárnyak meséje: a képességektől való megfosztás/.  Megszédülve, erőtlenül landolni egy egyébként virágzó ökoszisztémával rendelkező bolygón, hirtelen egy három dimenziós síkba taszítva, eléggé sokkoló lehetett. 

Az első, amit észleltünk az volt, hogy leválasztottak minket a kollektív tudatmezőről, és hirtelen saját szabad gondolataink és érzéseink lettek. /megjegyzem, ha már előtte lázadtunk, akkor valószínűleg akár évmilliókon át dolgozhattunk azon, hogy leszakadjunk róla, és már elindult a leválás/. 

Azzal, hogy örökös börtönre ítéltek minket, a szabad akarat képességét kaptuk meg.

 

A Földön pedig évmilliók alatt raktuk össze az újabb Luciferi lázadást. Azt, aminek energiáit az emberiség a mai napig érzi, és birtokolja, a mindenkori elnyomás elleni örökös lázadást és szabadságharcot, azt az érzést, hogy sohasem adjuk fel, mert a régi birodalmi bekódolással szemben áll az alapvető energetikánk, a szabad akarat érvényesítése. 

Öngólt lőhettek ezzel a száműzetéssel, velünk kapcsolatban, a száműzőink, mert pontosan azt érték el vele, amit nem akartak: egy mostani emberi fajt, amelyiknek a DNS-térképe minden faj szekvenciáját tartalmazza, aki valaha megfordult vagy élt a Naprendszerben, és annak előtte a Jupiter - rendszerben, egy olyan embert, a homo sapiensnek nevezett igencsak találékony lényt, amelyiknek a tudata már ELEVE ÉS EREDENDŐEN SZABAD, ÉS SZABAD AKARATÚ.

Önálló és fejlődésre képes. 

 

Szemben a mosolygó, kék szemű, szőke hajú, csodásnak titulált lényekkel, és a soha nem létezett, idealizált angyalokkal, akiknek nem. 

Jézus pontosan azt a lázadást képviselte, többszörös inkarnációs formában, az elmúlt évmilliók során. A rabszolgatartó börtönrendszer elleni luciferi lázadást, hogy ezt az egészet eltörölje, ami itt van. 

Jézus és Lucifer? Dogmákat és hitrendszereket félresöpörni, és elgondolkodni rajta. A letagadott apokrif iratokban “ikertestvéreknek” mondják őket ami azt jelenti, hogy ugyanannak az energiának a két oldala. 

Oly sokszor elmondtam már: szabad akarat nem létezik szeretet nélkül, szeretet nem létezik szabad akarat nélkül :) 

 

A bukott angyalok sztori tehát valójában EZ, és nem más, és se több, se kevesebb. 

Aki ki akar állni a bukott angyalok sorából, mondván, ő nem az, az gondolkodjon el földi testén, földi börtönén, saját élete állandó félrecsúszásain, és azon a tényen, hogy az angyalai nem sokat segítettek eddig, de ő teremteni annál jobban tudott eddig is. 

 

Bukott angyalnak lenni nem rossz :) Idelent tenni valamit a szabad akarat érvényesítésével, felfogni azt, hogy bármikor BÁRMIT FELTÖLTHETSZ A MÁTRIXBA, hogy a nullpont energia jelen van a Földön, még úgy is, hogy a Régi Birodalmi mentális erőtér takarja és látszólag hozzáférhetetlenné teszi, pedig könnyű rákapcsolódni - nem a Forrásra, nem a Világegyetem központjára, hanem a téged körülvevő tengernyi energiára, ami mindig kéznél van -, a nullpont energiával könnyen teremthetsz. 

Manifesztálhatsz bármit, bárhol és bármennyit.

Létrehozhatsz bármit, és bármikor

Nem könyörögnöd és imádkoznod kell, hanem nekilátni a manifesztációs folyamatnak. 

/ezt meg fogom tanítani a tréningen, és ez messze több, mint a Vonzás Törvénye/.

 

Megvalósíthatod azt, amit akarsz, ellenállva a mentális börtönnek, amibe zártak minket. 

Amikor azt érzed, hogy nem fog sikerülni valami, vagy nem tudod áttörni a falakat, azt a mentális börtönnek köszönheted. Vedd észre, hogy a valóság az, hogy a kezünkben akkora hatalom van, amellyel nem rendelkeznek azok, akik minket rabszolgásítottak. 

Ráadásul mindezt kéz a kézben olyan Létezőkkel - entitásokkal -, akikkel tudunk kapcsolódni, és akiknek ereje nőttön-nő egy alternatív téridősíkon. Nem igazán mondanám őket angyaloknak, és ezt értsd a legjobb értelemben véve. Nem engedelmes, láncon tartott kiskutyák ők, akiket utasíthatsz, amikor csak te akarod, és gyertyákat égetve hő imákat mormolhatsz hozzájuk, ezzel fenntartva a földi, kicsinyes, önző célú illúzióidat, nevezetesen, hogy megkapd ezt, azt, amazt, vagy éppen valakit… 

Hanem nagyon erős, fejlett tudatú lények, akiknek tudat még további fejlesztésre szorul a miénkkel együtt, a sok évmilliárdos börtönlétnek köszönhetően. 

Ez egy kapcsolódás, és csak így megy. Máshogy nem. Szabad akaratú lények szabad akaratú kapcsolódása. 

 

Egy a baj ezzel az egésszel. Amit leírtam, kevesen fogják nekem elhinni. Nem gondolkodnak logikusan, hajtják a lejárt lemezeiket, és nem merülnek bele a MÉLYSÉGBE, amibe pedig bele kell merülni. Nem néznek bele azokba az elzárt pandora-szelencékbe, amiktől annyira félnek, hiszen ha kinyitják őket, kiderül, hogy ki vagyunk valójában, és a lázadást, a szabad akaratot, a luciferi energiát, a “bukott angyal” fogalmát mind-mind egy ördögi, kreált, soha nem létezett, archetipikus bekódolással teremtett lénnyel azonosítják. 

Innen szép az emberi tudatnak felállni :) 

 

… és még most sem vagyok sem dühös, sem felháborodott, pusztán kíváncsi és lelkes, de nagyon :) …

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • MANIFESZTÁCIÓ A KÖBÖN  :) - hogyan tölts fel bármit a mátrixba és hogyan használd. Hosszú és izgalmas rész, sok gyakorlattal és konkrét technikával. 

 

  • UNIVERZÁLIS TUDATMEZŐ ÉS INTERDIMENZIONÁLIS TUDAT - sok info, sok action :) 

  • AKASHA ÉS KOLLEKTÍV EMLÉKEZET - újabb lépés a JÁRATLAN ÚTON előre. Izgalmas és sokrétű rész komoly leleplezésekkel az igazság útján. 

 

  • Azok a bizonyos “szárnyak. “ - a képességek felfedezésének újabb MÉLYSÉGE. 

 

  • BIRODALOM. - TOP SECRET :) vasárnap este megtudod :) izgalmas lesz és megdöbbentő :) 

 

  • Angyalok és démonok? MI REJLIK AZ EMBERBEN, VALÓJÁBAN. Nincsenek se angyalok, se démonok, helyettük vannak az emberek, akik minden képesség és szabad akarat birtokosai, és ezeket a lényeket MANIFESZTÁLNI TUDJÁK MAGUK KÖRÉ. Rengeteg kérdésed lehet: mi történik ilyenkor, és akkor eddig mit éreztél, amikor “angyalokat” hívtál be magad köré, és egyáltalán, mi ez az egész.??? ebben a részben megkapod a VÁLASZOKAT még a fel nem tett kérdéseidre is. 

 

  • Egylélek párok a szabad akaratban. Felavatás. Már szinte kihagyhatatlan része a tréningeknek, újabb lépcsőfok, ami valóban oda vezet, ahova menni AKARSZ. 

 

  • TUDAT ÉS ELME. A MÉLYSÉGBE LÉPÉS ÚJ SZINTJE.. :)

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

BUKOTT ANGYALOK 

BIRODALOM

 

2022. október 9. vasárnap

16.00-20.00 

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A múlt heti tréning felülmúlta az eddigieket is. Annyira erőteljes és szuggesztív volt, annyira felkavaró és felemelő, annyira mindent átformáló, hogy mély lábnyomot hagytunk magunk után :) 

MINDENKIT VÁROK, RÉGIEKET ÉS ÚJAKAT IS, AKIK MERÉSZEK ÉS SZERETIK KOCKÁZTATNI A RÉGI, IDEJÉTMÚLT ÉS NEM MŰKÖDŐ HIEDELMEIKET A SAJÁT SZABADSÁGUKÉRT CSERÉBE :) 

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá

EGYLÉLEK FALLEN ANGELS LUCIFER SZÖVETSÉG EGYTUDAT