2023. jan 18.

AZ IDŐ RABSZOLGÁI

írta: Eszter 777
AZ IDŐ RABSZOLGÁI

A VULCANUS MÉLYSÉGE

Az idő rabszolgái

 

“Idelent sok mindent megkérdőjelez az ember, amit odafenn biztosan tud, és fordítva - odafent semmi sem biztos, ami idelent az.” /Galilea./

 

Ez a cikk koncentrációt igényel Tőled. Azt, hogy ne csak átfusd, hanem át is gondold. 

Hogy jelen legyél benne, és átérezd. 

Mert jönni fog egy érzés, egy érzés, amit elrejtettél, a számodra is ismeretlen mélységbe.

A valós időben nem vagyunk rabszolgák. Csak a hamis, blokkolt tartományú, determinált, lineáris időben vagyunk azok. 

 

VULCANUS

Egy be nem vallott bolygó be nem vallott, titkos mélysége. VULCANUS. Nem létezik a csillagászat számára. Pedig ott van, a Merkúr mögött. 

 

Kétféle párhuzamos idő létezik. Az egyik a mátrixé. Egymásra halmozott időcsúsztatások. A másik a párhuzamos valós idő, amiből valós dolgokat lehet teremteni, átírva mindenféle ránk erőltetett determinációt. 

Nem könnyű átlátni. A mátrix párhuzamos idősíkjai jönnek be először, ha valaki rákoncentrál. Olyan idősíkok, amikben pusztán a Földön eddig töltött időt lehet látni. A földi inkarnációs ciklust. Azt is zavarosan. Le kell tisztulnia a képnek, és ebben van némi késleltetés, eltelik néhány perc, mire ráébredsz, mit is látsz. 

Az esetek nagy többségében traumákat. 

 

A Vulcanus a Naptól számolva az első bolygó. Rendkívül közel a Naphoz. Régi, 1700-as évekbeli csillagászati térképeken még feltűnik. Azután valahogy “elfeledkeztek” róla, és a Merkúrt tüntetik fel első bolygóként, a Naptól számolva. 

Az, hogy egy bolygót - egyébként többet is -, eltitkolnak a Naprendszerben az emberiség elől, az számtalan komoly következménnyel jár. Megkérdezném pl, hogy mi van az asztorlógiával? A Vulcanus talán nem tartozik sehová? 

Vagy csak azért, mert nem tudunk róla, már nincs is semmire hatással? 

Pedig bizony van, és nem is akármekkora hatással. 

 

A Vulcanus egy komoly bázis lehetett azoknak a lényeknek, akik a Földet elsőként lakták. Titánok és fizikai testtel nem rendelkező, energiatestű humanoidok. 

A Föld, mint a Tiamatból kiszakított kísérleti bolygó, a Vulcanuson élő titánok és humanoidok “játszóterepe” lehetett. 

Egyfajta más környezet, mint a forró felszínű, élhetetlen és lakhatatlan Vulcanus. Ott minden lángol, forrong, olyan lehet most, mint a Vénusz. /a Vénusz Mélysége tréning még hátravan, és a Föld mélysége is/. 

A Vulcanuson volt az úgynevezett TANÁCS. Gyanús nekem, hogy mások milyen Tanácsot érzékelnek. Független, objektív tanácsot e, avagy elfogultat, amelyik nem az igazat mondja. Az utóbbira tippelek, mivel soha véget nem érő, soha be nem teljesülő ígéretekkel traktálják az itteni, fogékony embereket. Gondolok itt a híres Intergalaktikus Tanácsra, amelyik soha nem teljesíti be azt, amit ígér. 

 

A Tanács alatt én azokat a Régi Birodalmi vezetőket értem, akik konkrétan megalkották a mátrixot, hogy kezdjenek magukkal valamit a kísérleti terepen, a Földön. Tudom, hogy föld. és egocentrikus az emberiség, így nehéz elhinni, hogy egy nagy játszma az egész, ami itt folyik, és az úgynevezett felismeréseid nem biztos, hogy valódiak, az úgynevezett leckéid mégúgysem… lelombozó, és nem lehet száz százalékos bizonyossággal kijelenteni azt sem, hogy minden csalás idelent. Hiszen vannak felismerések, amik határozottan előre visznek, és vannak leckék is, amik úgyszintén. Kérdés, hogy merre van az az előre… 

A Tanács - újraolvasva a Galilea c. még nem befejezett könyvemet /a könyv pontosan akkor állt meg, amikor az anunnaki téma nálam bejött a képbe, valamint a roswelli katasztrófa szürke idegen fajú képviselőjével folytatott eltitkolt interjú átirata, mivel információ kellett a folytatáshoz/ - a Régi Birodalom vezetői által alakított döntőbizottság. 

Mindig tizenhárman vannak. Azért annyian, mert tizenkettő szavaz, és ha döntetlen a szavazás, a mindenkori tizenharmadik dönti el, hogy mi legyen a végeredmény. Ő a legpártatlanabb, éppen ezért magát Anubist hordozza magában. 

Anubis az istenek felülbírálója, aki mindenkit felülírhat. 

Ez alapszabály a Tanácsban, csakhogy a Tanács már nem létezik. 

Azért nem, mert a Régi Birodalmi vezetők inkarnálódtak a Földön, és elfelejtették, kik is ők. Abból tudnak visszaemlékezni, hogy valahogyan tudják, hogy kell HELYREÁLLÍTANI idelent mindent, ami el lett rontva. 

Mert amikor a mátrix játszma létrejött, nem számoltak vele, hogy maguk is a rabjává válnak. Mint egy virtuális játéknak. 

 

Itt és most kell megoldani azt, amit eddig nem tudtunk. 

Én hiszek az emelkedő rezgésben, az emelkedő tudatosságban, és abban, hogy a testnek, a léleknek és a tudatnak is egyaránt van itt evolúciója. Abban is, hogy ezzel számoltak azok, akik megalkották a mátrixot, azaz nekem eddig úgy tűnik, hogy MI. 

Van is ilyen elmélet a tudósok körében, akik szorgalmasan kutatják a mátrix elméletet. Nem tudom, az elmélet nevét, de a lényege az, hogy mi alkottuk meg, és nekünk kell belőle kijutni, de évmilliók alatt mi magunk is a rabjává váltunk, és nekünk kell megkeresni a kulcsokat, mint egy szabadulószobában. 

Konkrétan. 

Játékpálya, lépésről-lépésre. 

Egy ilyen játékpályán mindenféle küldetés csak a JÁTSZMA RÉSZE. 

Semmiféle fennkölt, csodás küldetés nem létezik idelent, amit ne a játszma irányítana. Csakis a szabadulás az egyetlen küldetés, valójában, és ennek részei mindazok a dolgok, amik az embereknek küldetés szintjén érkeznek le, mint információ. Ráadásul az információba belenyúlnak, és módosítanak benne részeket, mielőtt leérkezik. Talán nincs is teljesen tiszta médium a Földön, de a információk fontosak, csak úgy kell kezelni őket, mint egy nagy kirakós darabjait, amibe csak az odaillő részeket szabad beleilleszteni. 

Bonyolult. Tudom. 

Valahol meg nem az. 

 

A miért vagyok itt kérdésre sem fennkölt az én válaszom. Azért vagy itt, mert csak idelentről tudod feloldani a mátrixot. Máshonnan már nem. Bejutni ide pedig már csak testbe való inkarnálódással lehet, hatásosan. Lehet máshogy is, persze, hogy lehet. Test nélkül. Azonban test nélkül egy ennyire materiális síkon nem lehet túl sokat tevékenykedni, és a félreinformálás -belenyúlnak az itt áramló információba is, fizikai és mentális síkokon is -, nem lehet tisztán hallani és látni azokat, akik test nélkül vannak itt jelen. Ne csak szellemekre gondolj, mert a szellemek, az egy más tészta. 

Sokan még abban sem hisznek, hogy test nélkül, haláluk után itt ragadt lelkekkel van tele a bolygó. Pedig ők adják a legtöbb jelet az élőknek. 

A mátrixot itt lehet átlátni, lent, a Földön. A fizikai síkon. Mert tapasztalod, érzékeled és van tétje a dolgoknak. Mátrixon kívülről semminek sincs tétje, amint kiszabadulnál innen, számodra ugyanolyan játszma lenne és játék, mint azelőtt. 

Meglehet, hogy a mátrixot mi, emberiség alkottuk meg. Azonban már régen nem mi irányítjuk. Azok sem irányítják, akik a háttérhatalmi elit tagjai. Ők is a rabjai. 

Azok sem, akik testetlen, hatalmas lényekként próbálnak itt nagyon régóta megtestesülni. Titánok, istenek és egyebek. 

A mátrix már önjáró, önálló és irányíthatatlan. 

A játszma már régen önállósította magát, és az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy bármi, amit tesznek, gondolnak, éreznek, egy valaha volt játék része…

Mindenféle fényes, csodás lény pontosan ezért holografikus kivetítés. Nem valós. Illúziókkal tömik a fogékony emberek fejét. 

Hazugságokkal, konkrétan, és erről már írtam korábban. Reménycsinálók… akik minden szempontból arra vezetik a népet, hogy újra és újra reménykedjenek. 

A karma, a fekete mágia, a bekötések, a bevésések, minden ennek a játszmának a része. Túlzottan nehezített pálya. Pontosan ezért. 

NYILVÁNVALÓAN TE IS TUDOD, HOGY AZ A MENNYISÉGŰ “LECKE”, “TANÍTÁS”, VÉGTELEN MENNYISÉGŰ OLDÁS, AMI NEM OLDÓDIK MEG SOHA, MESSZE NEM OLYASMI, AMIT TE ÍRTÁL MEG MAGADNAK. 

 

A Vulcanus Mélysége tréning olyan tartományokba visz át minket, ami segít megérteni olyan dolgokat, amik eddig még nem voltak tiszták. A Galileában egy információdömping jött le, az eddig kb négyszáz oldalban, sok fejezeten át. Az eleje foglalkozik a Vulcanusszal, a kényszerített megfoganás és kényszer-inkarnáció témájával. Azzal is, hogy az odafent nagy tudat és nagy lélek hogyan zsugorodik össze idelent. Hogyan sokkolják, traumatizálják és még időben sem oda küldik, ahova érkezni akar, hanem mondjuk ezerötszáz évvel korábbra, vagy későbbre. 

 

Jut eszembe… a most Föld körül keringő, csapdába esett lelkek, akik hamarosan le fognak születni, a mátrix párhuzamos időcsúsztatásai miatt, egyáltalán nem biztos, hogy 2023-ra vagy akár 24-re érkeznek, hanem meglehet, hogy 1545-be, vagy 3224-be, vagy akár i.e. 5.000-be… 

Csúnya trükk ez. Semmi köze semmiféle választott leszületéshez… semmi de semmi. Az egész gyomorforgató, sokkoló, és azokat igazolja, akik kijelentik, hogy nem akarnak a Földön lenni itt, és most, sőt, semmikor. 

 

Hiszen ez egy börtönbolygó, kényszerített életekkel. Az pedig, hogy a küldetésedet lehetetlennek érzed, nem véletlen. Mert az is. Lehetetlen. Egyedül, szövetségesek nélkül, egészen biztos. 

Ha egyedül akarod megcsinálni, el fogsz bukni. 

Erős szövetségesek kellenek és tiszták. Azonban hajlamosak vagyunk a szövetségeseinket is rosszul megválasztani, mivel régi, koholt szerződések alapján tesszük azt.. amik pontosan olyan szövetségeseket kötöttek be hozzánk, akivel az elbukás felé haladunk, nem a siker felé. 

Ez persze visszafelé is így van. Az ő számára te sem vagy megfelelő szövetséges, és mivel messze nem ugyanazt akarjátok, és ez idővel óhatatlanul kiderül, végül csúnyán fogtok szétválni. Ez a csúnya szétválás fogja jelezni neked, és neki, hogy a káros, kóros, és hamis szövetség végre felbomlott. Örökre. 

 

Továbbá, olyan szövetségesek kellenek, akik tisztában vannak a valódi küldetéssel és céllal. A börtönmátrix feloszlatásával. Vannak ilyenek körülötted szép számmal, de valószínűleg szókimondó és erős karakterek, akikkel szemben  valamiféle ellenkezést érzel magadban. A szövetségesek közé ugyanis olyan mentális falakat helyeztek el, amik blokkolják egymás felismerését. 

A kérdőjelekből rengeteg van. 

Kik alkották igazából a börtönt, és miért? 

Az a bizonyos HOLT TENGELY, amiről valójában nem tudjuk, hogy tényleg létezik-e /azaz abszolúte kétségbe vonjuk, hogy börtönbolygón élnénk, én is, te is, mindenki/, az létezik-e?A Holt Tengelyről annyit, hogy részben a mátrix-nem mátrix közötti határ, részben éppen ezáltal a földi börtönünk határa is. 

Ámde nem a Naprendszerbéli börtön határa, ugyanis a Földön túl új, még erősebb börtön kezdődik.. ráadásul főleg halott bolygókkal. 

 

A földi karantén csak egy dolog. Ugyanilyen karantén van a Naprendszer körül, és gyanítom, hogy a Plútó körüli kisbolygó övezet a határa. 

Már oldogattuk, de ennyi nem elég. Jobban neki kell feküdni, ráadásul újra kell alakítani azt a bizonyos Tanácsot.  Ugyanis ez a Tanács mostantól tudatosan fog dönteni, és át fogja látni, amit megalkotott. Amit pedig nem mi alkottunk, mert ugyebár mi csak a kezdeti játszmát hoztuk létre, és azóta eltelt több millió év, azt már a Mágikus Bolygótannal könnyebben tudjuk feloldani.
Nagy a tét, és nagy a játszma is hozzá. Sokrétű, bonyolult, több idősíkos társas-játék, ahol már mások átvették a mátrix feletti uralmat, és már a fejükre nőtt azoknak is, akik ezt megtették. Már ők is a rabjai. 

 

A mátrix arról híres, hogy ahogy ide leszületsz, törlik az emlékeidet, sokkolnak, a fogantatás pillanatában is és utána is, már maga a születés is egy sokk, a kisgyermeknek évekbe telik, mire rájön, hogy a Földön van, mert a tudata még nincs itt, évekig… tehát a tudat nagy nehezen jön le. Ráadásul a tudata egy része van csak itt, a többi része máshol van. 

A tudatot pedig egybe kell rakni. 

A lélek is sérülten érkezik és a tudat is. A tudat egy jó nagy része a felsőbb énben van, aminek a bekapcsolása már sokaknak ismerős. Hozzákapcsolódni a felsőbb énedhez, azaz ahhoz, aki annak idején benne volt a mátrix megalkotásában… sajnos a legtöbben azt hiszitek, hogy a felsőbb énetek egy tökéletes lény, egy gyanú felett álló entitás, egy letisztult Létező. Tévedtek. Tele van sérülésekkel, hibákkal és karmikus bekötésekkel, éppen ide, a Földre. 

Veled együtt szabadul fel. 

Számára mindaz, ami itt lent van, csak egy játék. Nincs tétje, mert nincs itt, nem tapasztalja, csak áttételesen, rajtad keresztül. Akkor lesz tétje, ha ideérkezik, teljesen, a Földre, és úgy tapasztal, ahogyan te. Akkor azonban elveszíti az erejét, ezért ez a művelet messze nem ajánlott…

Inkább, mint ahogyan a gyakorlat is mutatja, mi kapcsolódunk fel.

Csak meditációval tudsz kitekinteni innen. Csak így tudsz kapcsolódni. Mély, transzendentális meditációval. Sokan csinálják a Földön. Nem ok nélkül. Mi is így csináljuk a tréningeken. Ezzel a módszerrel. Emellé emeljük be a mágikus fejlődés lépcsőfokait. 

 

A mátrix egyetlen kimerevített időpillanat csupán. Már régen felemelkedtünk, és ezzel párhuzamosan már régen el is pusztultunk. Idelent a máttixban SOHA nem fogod megtapasztalni egyiket sem. Sem a felemelkedést, sem a pusztulást. Ezért nem történik meg egyik sem. Ezért mondom azt, hogy hazudik az Intergalaktikus Tanacs. Azért nem, mert EZ EGY BLOKKOLT, HAMIS IDŐSÍK. Ráadásul az egész idősíkból, ami párhuzamos, egymásra csúsztatott idősíkokból épül fel, csupán egyet érzékelsz, a LINEÁRISAT. Ahol pusztán egyetlen kimeneteli lehetőség létezik, tehát a dolgoknak csak egyetlen lehetséges változata fog megvalósulni. Pedig párhuzamosan, a mátrix többi idősíkján más és más változatok is ezzel egyidőben léteznek, de a tudatodnak az a része, ami itt van, CSAK EZT AZ EGYET ÉRZÉKELI, míg a másik része, ami ott van, csak azt az egyet, a harmadik megint egy másik egyet, és így tovább.. bonyolult és zseniális. 

 

A mátrixot zsenik alkotják és zsenik pusztítják el. Ezt akár John Smith is mondhatta volna. 

De az a mátrix, ami a Földön van, egy kis része a nagy mátrixnak. 

 

A magasröptű, intergalaktikus feladatok mellett egészen profán feladatokat is meg fogunk oldani ezen az izgalmasnak és erősnek ígérkező tréningen. Az egyik a KÉPESSÉGBLOKKOLÁS, ami konkrétan különféle mentőakciókért jár több ezer éves csomagként cserébe. 

Az, hogy “te valami rosszat tettél előző életedben a képességeiddel, ezért vagy leblokkolva”, a ez esetek maximum tíz százalékában igaz. A mentőakciók alatt azt értem, hogy időről-időre, több földi ciklusunkban próbáltunk több módon is kiszabadulni a börtönből. 

A képességturbózó tréningek most magasabb szintre lépnek. Azokat a képességblokkokat oldjuk fel, amelyek a nagyobb kitörési próbálkozásainkért jártak cserébe..

A MÁSIK A KAPCSOLÓDÁS KÉRDÉSE. Kapcsolódni a felsőbb énedhez, a Tudatodhoz, kapcsolódni az istenekhez, akár a Naprendszer bolygóihoz is - sokaknak jelent nagy gondot. Nem tudnak kapcsolódni, mert a kapcsolódás közben valami megállítja őket. Vagy a tudatukat blokkolják le, vagy fizikális tüneteket produkálnak. 

Ez is a börtöncsomag része. 

Ne akarj kitörni, ne akarj képességeket használni, ne akarj kapcsolódni. Ijedj meg és fordulj vissza az úton. 

 

Végezetül: a mátrix egy Egyezmény része volt a kezdetekben. Egy megállapodás, amely szerint a Föld lesza bázis a Vulcanus helyett, és itt élhető, és ÖRÖKKÉ ISMÉTLŐDŐ világot teremtenek, afféle biztonságos édenkertet. Ezért volt a géntech cégek általi kezdetleges ökoszisztéma betelepítés is. 

Kellett egy hely a letarolt Naprendszerben, ahol az IS-BE-k élni tudnak… és játszhatják a játszmát… 

 

A TRÉNING TÉMÁI

  • ELSŐ RÉSZ - A VULCANUS MÉLYSÉGE - MÁGIKUS BOLYGÓTAN MAGASABB SZINT I

  • MÁSODIK RÉSZ - A NAGY JÁTÉK-A MÁTRIX. A TANÁCS. MÁGIKUS BOLYGÓTAN MAGASABB SZINT II

  • HARMADIK RÉSZ - REINKARNÁCIÓS KRÍZIS és HOLT TENGELY MINT A BÖRTÖN HATÁRA - VÁLASZOK EZERNYI KÉRDÉSRE

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS VULCANUS. A FELSŐBB ÉNEK TALÁLKOZÁSA. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023-MÁGUSKÉPZÉS

A VULCANUS MÉLYSÉGE

 

2023. január 22. vasárnap

16.00-20.00 Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó






Szólj hozzá