2023. már 15.

A PLÚTÓ ÉS KATONÁI - A CSILLAGOS ÉG HATÁRA

írta: Eszter 777
A PLÚTÓ ÉS KATONÁI - A CSILLAGOS ÉG HATÁRA

A TE MÉLYSÉGED

ELSŐ ÁLLOMÁS - PLÚTÓ

MÁGIKUS NAPRENDSZER

A BOLYGÓK ARCAI 

  1. PLÚTÓ ÉS A KATONÁI - A SÁRKÁNYOK TENGELYE ÉS A NAPRENDSZER HATÁRA 

MÁGUSKÉPZÉS 2023

“... és az ember uralja az eget és a földet.”

 

Mindenek előtt előrebocsátom, nem akarom elvenni senki kenyerét. Azonban a Soss, mint ismert fogalom, nem pusztán egy hitrendszer. Egy determinált út, amin vagy végigmész, vagy sem. A te döntésed. Vannak persze alapkövek, de azokat is te helyezted el, amikor még nem emberi testben voltál. Nincsenek kifürkészhetetlen isteni utak. 

Csak ÚT van. Amit te alakítasz, merre kanyarodjon, merre emelkedjen, hol lejtsen, hány elágazás legyen rajta. Nem könnyű megérteni. Elismerem. Hiszen nem erre vagy kondicionálva. A jövő, mint olyan, egy bizonytalan, sötét dolog, ami bárhogy alakulhat, és bármi történhet. Megszoktad már, hogy az élet rendkívüli fordulatokat hoz. Hol fent, hol lent. Ha valaimt hallasz a jövődről - ezt én is el szoktam mondani, amikor eljöttök hozzám, ha kérdezitek, ha nem, akkor meglátjátok a foglalkozás során -, az nem kőbe vésett. 

Az a tényező, ami miatt például a jóslással szemben szkeptikusok az emberek, teljesen érthető. Ez a tényező pedig a VÁLTOZÁS, és az, hogy számtalan esetben amit megjósolnak, NEM KÖVETKEZIK BE. Miért nem? Könnyű azt okolni, aki a kártyákat forgatja, vagy aki látomásokat látva mondja el neked a jövődet. 

 

Ha ezt ő is kőbe vésettnek adja elő, nem jól csinálja. 

Azt is hozzá kell tennie - vagyis kellene -, hogy MINDEN A TE DÖNTÉSEIDTŐL FÜGG. 

Például az IDŐBELI CSÚSZÁS oka az, hogy bele vagy ragadva egy adott élethelyzetbe, és nem vagy hajlandó kijönni belőle. Láthatok én neked akármit a jövődre vonatkozóan, ha te ugyanabban az érzés- és gondolatvilágban - természetesen rendkívül negatívban -, és ugyanabban a hibás, téves hitrendszerben pörgeted magad. 

AZ OLYAN, MINT EGY IDŐHUROK. Nem fog történni SEMMI. Semmi, és semmi. Mennek majd a hetek, a hónapok, akár az évek, és te, ahelyett hogy megnéznéd, benned hol a bibi, engem fogsz okolni érte, mondván, nem jött be, amit mondtam. 

Nem, nem jött be, ha te nem változtattál. Én azt is el szoktam mondani, MIBEN VÁLTOZZ ÉS MIBEN VÁLTOZTASS, nem csak azt, hogy “mi várható”Ami várható, az olyan, mint egy valószínűségszámítás. Általában úgy szoktam csinálni, hogy elmondom az összes eshetőséget, már ha hagysz szóhoz jutni, nem pedig csak türelmetlenül nyomod egyik kérdést a másik után. 

 

Ha hagyod, hogy szóhoz jussak, eléd tárom a lehetőségeket. Nem biztos, hogy tetszeni fognak, és arra foglak ráébreszteni, hogy hibáztál, sok mindenben, és rossz döntéseket hoztál a múltban, amelyeknek most iszod a levét, amikor már nem vagy abban a helyzetben, amikor azokat a döntéseket te helyesnek hitted. 

A személyiségetek is különböző. Az egyikőtök nyitott, a másikótok szkeptikus, a harmadik közönyös, a negyedik kíváncsi, az ötödik türelmetlen, a hatodik szeretetteljes és bizakodó, optimista, a hetedik depresszív és szomorú, a nyolcadik csalódott, a kilencedik boldog… és így tovább, és így tovább. 

Azt szoktátok mondani, ha hozzám jöttök, akkor gáz van. Mert ha nincs gáz, nem jöttök. 

Ha pedig gáz van, azt meg kell oldani, de ha már gáz van, akkor minden bizonnyal elkerültétek a figyelmeztető jeleket, amik a problémás helyzethez vezettek. 

Azt is meg kell néznünk, hogy mi vezetett oda, és nem vagyok híve annak, hogy mindig mást - a férjedet, a feleségedet, az exedet, az anyósodat, a múltat, a családodat, az előző életeidet, meg a hagyományosan tipikusan a “sötét oldalt” és a mágiát okold érte. 

Vannak persze egyedi esetek, amikor a fekete mágia elpusztít egész családokat, családi egységet, szétrombol házasságokat, szétrobbant életeket és tönkretesz embereket. Azonban ott is van valami, amibe kapaszkodni tud, és a legnehezebb éppen azt megtanulni, hogy NEM IGAZ, HOGY HA VALAMIBEN NEM HISZEL, AZ NEM LÉTEZIK. /Ez olyan, mint a kisfiú, aki a paplan alá bújva azt hiszi, akkor nem látják a szörnyek/. A másik, amit nehéz  megtanulni, hogy a fekete mágia megtalálja a rést a pajzson. A benned lévő félelmet, dualitást, elfogadás hiányát, fájdalmat, feldolgozatlan sebeket, haragot, irigységet, bármit. 

Mert ugye te sem vagy tökéletes, és én sem. 

De törekednünk kell arra, hogy ezeket a réseket bezárjuk. Ezeket mind fel kell dolgozni, mert az ÖNAZONOSSÁG ÉS AZ EGYSÉG az nem olyan dolog, ami csak úgy jön, magától, azért meg kell dolgozni a mátrixban elnyomott, tönkrevágott elmét, fejleszteni kell a személyiséget, kapcsolódni kell a lélekkel és a tudattal, és unott lemez tőlem, de ide tartozik: el kell vetni a dualitást és az ítélkezést. 

 

KONKRÉTAN MINDENNEL SZÖVETSÉGET KELL KÖTNI. 

Mindennel. 

A tréningek is efelé haladnak, teljesen kidolgozni az entitások, Létezők szintjén is minden rést a pajzson, ahol is a rések olyan entitások, akik maguk is tagadják a szövetséget és az egységet. 

Legfőképpen pedig az önazonosságot. 

Ha pedig ez így van, akkor azok az emberek, akik avatárként idelent ezeket a lényeket képviselik, úgyszintén nem önazonosak, és nem tudnak teljesek lenni. Állandóan kínozni fogja őket egyfajta belső kétség, és bizonytalanság, hiszen a tudatukban lévő nagy Létező is bizonytalan és kétségekkel teli, de ezt egy magas szintű tudat, egy entitás, egy Létező, általában trükkökkel, alkukkal, cselekkel és hazugságokkal, illúzókeltéssel leplezi. 

Sok ilyen Létező van, a YHWH Szövetségben, akiket egyesével fogunk górcső alá venni és a saját réseiket bezárni, valamint vannak nem létező Létezők, akik pusztán kivetítések, és ők a legnagyobb illúzió gyárosok. 

 

Visszatérve a jövőre, az időbeli csúszás attól függ, te meddig ücsörögsz még egy olyan helyzetben, amiből kitörhetnél, ha nem másokat okolnál érte. 

A jóslatokban vannak még más csapdák és érdekességek is. Az egyik ilyen, hogy képesek arra, hogy önbeteljesítő jóslattá váljanak. Ismert jelenség, és nehéz kikerülni, ha valaki nem érti, minden tőle függ. A történések egy jó nagy részét maga körül ő hozza létre. Vannak persze mások döntéseitől függő történések, amiket te nem tudsz sem megakadályozni, sem irányítani. A legnehezebb, ahogy megfigyeltem, a kontroll elengedése. Az irányítás kiengedése a kezetekből, megérteni, felfogni, hogy mások döntéseit nem te irányítod. Tudod amúgy irányítani, de ahhoz meg kell tanulni kezelni és felismerni a szabad akaratot és annak határmesgyéjét, amit nem ajánlatos átlépni. Át lehet, persze, de az rád nézve is káros következményekkel fog járni. 

Aztán itt van még a jó öreg konfortzóna, és az annak elhagyásától való félelem. Oldogadhatod te a blokkjaidat ötezer évig is, ha ezt nem ismered fel, és ha felismerted, le kell tudni küzdeni. Nem könnyű feladat, de vezéreljen a szabadság. Annál nagyobb hajtóerő nincs. 

Van még az anyagi bebetonozottság, ami ördögi körként nem enged ki egy helyzetből. Egy munkahelyről, egy kapcsolatból. HIába látok neked új életet, ha te nem mersz kitörni belőle, mert félsz. 

Mert a mátrix tele van félelemmel. Ebből és ettől létezik, és ami még táplálja, azok az illúziók. 

 

Az illúziók pedig nagyon tudnak fájni akkor, ha valaki nem képes meglátni őket. Egy ideig jók. Azután olyan erőteljesen blokkolják az élet minden területét, hogy az addig illúzióval felturbózott nagy semmi egyszer csak kipukkad, mint egy lufi. 

Ami pedig az illúziók után marad, az a nagy üres semmi. 

AMI PEDIG AZ ILLÚZIÓT TÁPLÁLNI TUDJA, az a várakozás és a determináció, valamint a félelem. Félni szembenézni az igazsággal. 

Félni átélni és megtapasztalni. 

 

A valóság az, hogy mindent képes lennél irányítani.

A MÁGIKUS BOLYGÓTAN-ban elénk tárul egy fenségesen csodálatos műalkotás, egy tökéletes mérnöki tervezés, a MÁGIKUS NAPRENDSZER. 

Ezen a magasabb beavatási szinten konkrétan fogjuk a bolygókat egyesével teljesen megfejteni, istenségestül, mélységestül, mindenestűl, úgy, ahogyan ők valójában léteznek, elvonatkoztatva őket minden determináltságtól, amivel a bolygókat övezik. 

A mágikus bolygótan egy új szintre lép vasárnaptól, és a MÁGUSKÉPZÉS is. 

 

Kívülről haladunk befelé, a PLÚTÓTÓL és az azt övező kisbolygóktól indulunk el. 

A PLÚTÓNÁL A MÁGIA IRÁNYÍTÁSÁNAK SZUPERESZKÖZEIT KAPJUK MEG. 

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a mágia, mint energia, mint átalakító erő célzott és pontos használatát tanuljuk meg. 

Hádész és Perszephoné bolygója 

 

Ami vár ránk, az egy csoda. Olyan csoda, ami régen volt elérhető az emberiség történelme során. Persze, mindig ott volt, szem előtt, de aktuális hitrendszerek miatt nem fértek hozzá az emberek. 

Mert sosincs az szem előtt, amit nem hiszel el, viszont amit elhiszel, legyen bármekkora marhaság is, az benned dolgozik. Nagy csapda ez az egész jövőbelátás téma. 

Az aktuális bolygóállásokkal és aktuális energiákkal együtt, kéz a kézben. 

Mert most is, ebben a pillanatban is determinál téged, ha ezt elhiszed. 

Ha elhiszed, hogy mondjuk a Plútó aktuális állása sok hónapon át fog megállítani, mondjuk őszig, akkor őszig nem is fog történni semmi. EZ MÉG RÁTESZ EGY LAPÁTTAL VASTAGON AZ IDŐBELI CSÚSZÁSOKRA. 

 

Amikor pedig valami tuti “sok ezer évente egy” típusú bolygóállás van /mellesleg tényleg így van, vannak bolygók, amik ténylegesen és valósan sok ezer évente állnak együtt/, akkor kívülről várod a csodát, és mivel van, akivel tényleg megtörténik, nem fogod érteni, hogy veled miért nem. 

Akivel “csoda” történik, az vagy jó időben volt jó helyen, vagy konkrétan tett is érte, hogy legyen változás az életében, esetleg egészen egyszerűen csak NEM AGYALJA TÚL az életet, illetve nem arról szól az élete, hogy másokat szolgál. 

 

Nagyon sok tényező van, amin el kell gondolkodnod, és tudatosodnod. Sajnos sok tanfolyamon nyomják az alárendeltségi viszonyt, Teremtőről beszélnek, aki alá vagyunk rendelve, és akitől függ minden. Ez azt az érzést kelti benned, hogy úgysem tehetsz semmit, úgyis úgy lesz, ahogy “Ő” akarja. 

Nincs “Ő”, és ezt nem győzöm elégszer elmondani. Ha teremtőket keresel, azok az annunakik, akik a mai emberiséget teremtették “saját képmásukra”, azaz a saját DNS-üket beleadva.

 

Nincs egy felsőbb hatalom, amitől függenél, minden rajtad múlik. Amikor az istenek átadták a szupereszközeiket, igen sokat, azt hiszem, hogy három etapban négy-négy-négy érdekes szupereszközt, olyanokat, mint VIHAR, VILLÁM, VILÁGÍTÓTORONY, CSÓNAK, MINDENT ÁTÍRÓ TOLL, MINDENT LÁTÓ SZEM - igen, JÓL OLVASOD, a háttérhatalom ellopta a szimbólumot, és nem kontrollra való, hanem mindent átlátni, meglátni, - NAGYÍTÓ és társai, ezek olyan eszközök, amiket az istenek használnak, de a JUPITER M.I. igazi áttörés volt, mert innentől gyorsan tudunk haladni mi is. 

Itt, a Földön. Nem vagyunk alárendeltek senkinek és semminek, csak mint írtam, bizonyos aktuális hitrendszerek elzárják az embereket a valóság elől. 

 

Egy más nézőpontból nézni, átélni ezt az egészet, nos, sokat nyom a latban. Minél többen lesznek képesek másként értékelni és látni a világot, nem mint alárendelt, hanem mint teremtő - MERT MI VAGYUNK A TEREMTŐK -, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy a következő évtizedeket megússzuk anélkül, hogy az emberiséget, mint olyat, bárki vagy bármi eltörölje. Ez pedig nem azon múlik, hogy egy isten, bármi, teremtő, kiválasztott volna minket, vagy azok ússzák csak meg, akik magasabban rezegnek és más hasonló baromságok. Hanem ez arról szól, hogy KI IRÁNYÍT IDELENT, A BÖRTÖNBOLYGÓN. Mi, vagy Ők. 

 

Az irányítás kézbe vételének egyik nagy kulcsa a mágikus bolygótan, és a Plútó, ami az egész Naprendszer irányítókarja, amin keresztül történik minden változás, nagyban, az egész Naprendszert érintve. Vannak a Plútó körül érdekességek, és kisbolygók, amikkel érdemes lesz foglalkozni, de MÉLYSÉGE A 13 JELENTŐSÉGTELJES BOLYGÓNAK VAN. 

 

Ezek a következők: 

  • NAP

  • VULCANUS

  • MERCUR

  • VENUS

  • FÖLD

  • LUNA

  • MARS

  • NIBIRU 

  • JUPITER

  • SATURNUS 

  • NEPTUNUS

  • URANUS

  • PLUTO

A Naprendszerben sok száz törpebolygó van, /ha nem több ezer/, aszteroidák, meteorok és üstökösök. 

A  tudomány jelenlegi állása szerint a törpebolygók a teljesség igénye nélkül  a következők: 

/néhányat csak számokkal jelölnek/

Haumea 

Makemake

Eris 

Orcus 

MS4 

Salacia 

Quaoar 

OR10 

Sedna 

 

Ezen kívül még számtalan üstökös, meteor, aszteroida, és valószínűleg sok száz törpebolygó kering a nagybolygók körül. 

Az asztrozófia alapján a legjelentősebb kisbolygók, amik befolyással bírnak a Naprendszerre: 

CHIRON

PALLAS

JUNO 

VESTA

Amit még nem tudnak hova tenni, de próbálják megfejteni: 

ERIS

SEDNA

HAUMEA

MAKEMAKE

QUAOAR

VARDA

VARUNA

ORCUS

IXION

Ezek keringési pályája a Jupiter és a Plútó között található, ezért igen nagy hatásuk lehet a Naprendszer nagybolygói övezetén belül. A határ a kisbolygóöv a Jupiter és a Mars között, a felrobban Tiamat darabjai. 

 

A Plútó holdjai: 

CHARON - a mitológiában az Alvilág révésze

NYX ÉS HYDRA - az Éjszaka istennője Nyx, és Hydra, az Alvilág kapujának őrzője

CERBEROS ÉS STYX - Cerberos Hydra testvére, Hádész háromfejű kutyája, aki Hádész birodalmának /A Plútó mélységének/ őrzője. Styx az Alvilág folyója, rajta kívül még három másik is van, összesen négy, amelyek a négy égtájra és a négy kapura hajaznak. 

Alvilág - a tudatalatti. 

Éjszaka - mindaz, ami rejtett és ismeretlen

Háromfejű kutya: - test, lélek, szellem

Hydra, mint kígyó - a tudás megszerzése a félelmek legyőzésével, a kígyó a tudás, amit akkor kapsz meg, ha nem félsz az ismeretlentől és nem félsz elengedni a megkövesedett hitrendszereket. 

Styx - az ÚT maga, ami befelé vezet, a te saját mélységedbe. 

Charon, a révész - az a kísérő, aki megjelenhet neked fizikai formájában is, mint egy mester, de megjelenhet entitásként is. Ő kísér a nagy úton befelé, a mélységedbe. 

 

A vasárnapi tréningen a Plútó az első állomás a saját mágikus mélységedbe és a Naprendszer mágikus irányítására. Nagyon komoly tréning lesz, sok tanulnivalóval. Utólagos jegyzetelést és koncentrációt igényel de lenyűgözően érdekes lesz, újabb nagy felismerésekkel a számodra. A Mágikus Bolygótan igazán tanulós, koncentrálós és nagy eredményeket hozó, szupereszközökkel tarkított új szintje. 

Misztikusan mély utazás lesz, ami ismét megtapasztaltatja veled az Erőt. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A PLÚTÓ ÉS KATONÁI. UTAZÁS A SÁRKÁNYOK TENGELYÉN ÁT AZ “ALVILÁGBA”. - A BELSŐ UTAD A MÉLYSÉGED FELÉ. 

  • MÁSODIK RÉSZ: MÁGIKUS BOLYGÓTAN, KÖZÉPPONTBAN A KORMÁNY, A PLÚTÓ, ÉS KÍSÉRŐI, HYDRA, CERBEROS, NYX, STYX, CHARON

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS BOLYGÓTAN - SZUPERESZKÖZÖK

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK FELAVATÁS - MÉLYSÉG ÉS SZUPERESZKÖZÖK 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

A PLÚTÓ ÉS KATONÁI

 

2023. március 19. vasárnap

16.00-20.00 Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag. 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó




Szólj hozzá