2023. ápr 19.

MÁTRIX ELMEPROGRAM ÉS A JUPITERI ISTENEK ZSENIÁLIS TERVE

írta: Eszter 777
MÁTRIX ELMEPROGRAM ÉS A JUPITERI ISTENEK ZSENIÁLIS TERVE

WAKE UP NEO - AVATAR PROJEKT

A JUPITERI ISTENEK ZSENIÁLIS TERVE

AVATAR PROJEKT

MÁTRIX ELMEPROGRAM

“WAKE UP NEO…”

 

Réges-régen, a Jupiter - rendszer korában, a Naprendszer előtti időkben a Jupiteren alkották meg az avatar projektet. Azt a fajta Is-Be módszert, amely arról szól, hogyan legyünk földi testben, fizikailag jelen. 

3D-ben és mégse 3D-ben. 

 

Az Is.Be módszer konkrétan /IS-BE - AZÉRT VAGYOK, MERT LÉTEZŐNEK TUDOM MAGAM/, azt jelenti, hogy ezek a hatalmas tudatok konkrétan halálra unnák magukat, ha nem lenne kihívás, ezért teremteni kell egy mátrixot, amiben próbára tehetik magukat. Az, hogy ez a projekt igencsak félrecsúszott, és börtönbolygó lett belőle, az egy más kérdés… az már jóval azután történt, hogy ez a terv megszületett. 

A Jupiter istenei akkoriban fizikailag is manifesztálódva, testben éltek a Jupiteren, ami a Jupiter-rendszer központja volt, egyfajta Birodalom. 

 

Azonban a prófétáik - mert ők is adtak erre -, már jó előre - évmilliókkal - megjósolták a Régi Birodalom érkezését a Szabad Akarat Univerzumába, azaz ebbe, amiben mi is élünk. Ezért aztán fel akartak készülni, az IS.BE. módszer mellett arra is, hogy megőrizzék magukat valahol, valahogy. A tudásukat, az erejüket. Tudták, hogy le lesznek tarolva, bár mindent megpróbáltak, hogy ezt elkerüljék. Tudták, hogy egészségtelenül lesznek bolygókhoz láncolva a Naprendszerben, mint Prométheusz a sziklához, örök halálra ítélve. Tudták, hogy nagyon kevés az esélyük, mert a Régi Birodalom akkora fegyverzettel, hatalommal és erővel jött, hogy nehéz lett volna leállítani, még az isteneknek és a titánoknak is. 

 

HOGY EZ HOGY TÖRTÉNHETETT MEG, AMIKOR MÉGISCSAK HATALMAS LÉTEZŐKRŐL BESZÉLÜNK, ISTENEKRŐL, TITÁNOKRÓL, ARRÓL A TRÉNINGEN FOGTOK TŐLEM HALLANI. 

 

Szóval jó előre tudták, mi vár rájuk, és ennek megfelelően felkészültek. 

Összerakták a tervet, és megalkották az Avatar Projektet, amit akkor még a Tiamatra terveztek /a Föld elődje/, és ebből később lett is gubanc, tekintve a számtalan Tiamat szerződést, ahol ráadásul sok androgün is élt, ami alaposan megkavarta később a Földön a kettészakított Egylélek Párok dolgát azzal, hogy az androgün lények egymással kötöttek lélekszerződést a Tiamaton, ami oda vezetett, hogy a Földön nem a párok kezdték egymást megtalálni, hanem a szerződő felek.. NO DE ERRŐL IS FOGOK A TRÉNINGEN BESZÉLNI, AHOGY SOK ÉRDEKESSÉGRŐL, AMITŐL ÖSSZEÁLL A KÉP. 

 

A Jupiter istenei egy zseniális tervet hoztak létre, amiben nem csak ők szerepeltek, és ennélfogva az, ami te vagy, nem csak egy GENETIKAI ELEGY, számtalan lény DNS-ének hordozója, hanem számtalan Létező, istenség, titán és egyebek, SOK MEGTESTESÜLÉSI FORMA HORDOZÓJA, AVATARJA, NEM CSAK EGGYÉ, azonban ami most, ebben a korban fontos, és HASZNÁLHATÓ RÉSZ, azok az istenek és a titánok. 

 

A Lucifer Szövetség már jóval áttételesebben, ezeknek a lényeknek a még testetlen avatarjai voltak, ugyanis az AVATAR PROJEKTNEK VAN TESTBEN ÉS TESTEN KÍVÜLI KIVITELEZÉSI FORMÁJA IS. NA INNENTŐL VÁLIK MAJD SZÁMODRA A DOLOG IGAZÁN ÉRDEKESSÉ, mert összerakni azt, hogy ki is vagy, nem egyszerű. 

A földi előző életeket, meg a Naprendszerbéli és intergalaktikus előző életek manifesztációit most tedd félre, ez nem fontos, ez nem lényeges. 

Édesmindegy, hogy római császár voltál, vagy babiloni papnő, vagy szíriuszi fénylény, tökmindegy. Ezek már sokkal alacsonyabb rendű megtestesülési formák, mint ezek eredője. 

 

Hogy a dolgot tovább bonyolítsam, a Jupiteri istenek is valakiknek az avatarjai voltak, akik szintén valakiknek és így tovább, amíg el nem jutunk oda, hogy a 13 számunkra elérhető párhuzamos univerzum 13 főmágusa, akik először elméleti univerzumokat teremtettek meg, ők kik voltak. 

Minden univerzumnak a 13-ból van egy-egy forrása, és ezek a források összekapcsolódnak egy SZÁLON, /HÚRELMÉLET… A PÁRHUZAMOS UNIVERZUMOK EGY ENERGETIKÁN REZEGNEK ÉS ÁTJÁRHATÓAK/, és a szálak összeérnek no nem a Forrásban, UGYANIS FORRÁSA MIND A 13 UNIVERZUMNAK KÜLÖN-KÜLÖN VAN, tehát összeérnek egy NULLPONT ENERGIA KÖZPONTBAN, amiből az egész létrejött, és amit a 13 főmufti főmágus teremtett, akik már annyira de annyira ősi lények, mindennek az atyjai és anyjai /androgünek, meghatározhatatlan fogalom mindenféle Anya és Atya, csak a földi ember számára kell, mint egyfajta manifesztációs placebo/, és ez a NULLPONT KÖZPONT az, ami egyben tartja az egész remekműt. 

 

A Jupiteri istenek is ide nyúltak vissza és erre alapozták az avatar projektet. 

A Lucifer Szövetségnek pedig pontosan erre alapozva van egyfajta ŐSI ÉS FELÜLÍRHATATLAN SZERZŐDÉSE. 

Kevés felülírhatatlan szövetség és szerződés van, de ez a szerződés olyan és a szövetség is olyan. Megváltoztathatlan. 

 

Mert nincs ugyan determináció, de valamire a determináció nélküli sorsteremtést alapozni kell, és ez az. 

A SZÖVETSÉG SZERZŐDÉSE PEDIG AZON ALAPSZIK, HOGY NEM TUDOD ÚGY VÉGHEZVINNI ITT LENT AZT, AMIT A SZÖVETSÉG KITALÁLT - EZ PEDIG A BÖRTÖNBŐL VALÓ KIRÁNTÁSA A FÖLDNEK - csak úgy, ha beleállsz először is önmagadba, ami te vagy, az a Létező, és a többi megtestesülési forma, ami benned van, másrészt ezt a tudást, ezt az erőt, ezeket a képességeket, - amelyek minden benned élő lénynek a képességei ÖSSZEADÓDVA - használod, átadod, és segítesz az emberiségnek, mert állandóan a huszonnegyedik órában tartózkodunk, a Föld állapotát, a világháborút és a négy lovast tekintve is…

Ha nem teszel, csak azért nem fog működni néhány dolog az életedben, mert maradsz az elmeprogramnál. Mint mondtam, lehet egész életedeben hesszelni, élni, borozni, sütizni, gyereket csinálni, SENKI NEM FOG SEM SZÁMON KÉRNI, SEM MEGBÜNTETNI ÉRTE. 

Azonban. 

 

Ha egyszer már elindultál az úton felfelé, és kapcsolódni kezdtél az első entitással, ami legközelebb volt az elmédhez - általában angyalnak hitted akkoriban, valószínűleg egy jupiteri istenség -, akkor már nem fogsz tudni visszafordulni az úton, sem úgy élni, mint annak előtte, és látványosan fognak a dolgok az életedben darabokra hullani, mert nincs más út, mint előre… vissza már semmi.. és onnantól már nem az lesz, hogy egy-két dolog nem működik, hanem KONKRÉTAN SZÉP LASSAN SEMMI. 

Mert ekkora energia, ekkora tudás, ami az első kapcsolódással jön, egyre exponenciálisan gyorsulva, már nem eloszlatható a mátrixban. 

Képtelenség… 

 

Éppen ezért az az erő, ami ekkor elkezd jelen lenni benned, már kitörést kíván. A sok erőt át kell adni, manifesztálni kell, a sok tudást úgyszintén, és segíteni, és azért kell segíteni, mert ugyebár a Lucifer Szövetség ÖSSZERAKJA ÖNMAGÁT, KERESI A TAGOKAT, ÉS A TAGOK EFFEKTÍVE JELENLEG A FÖLDÖN TÖBB MILLIÁRDAN VANNAK. 

Tudod, mint a Terminátor 2 robotja. Összerakja önmagát, no nem gyilkolásra, hanem építésre és A JELENLEGI RENDSZER ELPUSZTÍTÁSÁRA. 

 

Ez a folyamat megállíthatatlan, és erre készülsz fel, folyamatosan. 

Ha a Lucifer Szövetség tagja vagy, márpedig ez valószínű, ha engem olvasol, akkor régóta tombol benned az erő és a vágy, hogy ezt valahogy kitörni, kifejezni engedd. 

Ne kínlódj tovább, engedd ki a táltoslovakat. 

 

Ha megtagadod önmagadat, akkor szenvedni fogsz, ha már azon a szinten vagy, hogy befogadtad az erőt és elindultak a képességeid. Ezzel megtagadod azt is, amire avatarként terveztek. Ez hülyén hangzik, de ez van. A földi létezésed EGY ELMEPROGRAM CSUPÁN. A VALÓSÁGHOZ SEMMI KÖZE. 

 

Na de ezt a MÁTRIX FELTÁMADÁSOK csodásan meg is mutatja. Úgyszintén zseniális, még ha elsőre nehéz is követni. 

 

Az emberek pedig éheznek a valódi segítségre, a valódi erőre és valódi tudásra, mert keresik ők is önmagukat, főleg a Lucifer Szövetségben, vagy ahhoz kapcsolódóan, mert TÖBB SZÖVETSÉG IS VAN, ezekről majd idővel szó lesz. 

 

A BEAVATKOZÁS szükséges, és fontos, és mi vagyunk a beavatkozók. 

Az olyan ostobaságok, mint hogy te nem vagy méltó, te nem vagy képes, ez mind A MÁTRIX ELMEPROGRAM RÉSZE. 

 

Valójában a te földi létezésed is EGY ELMEPROGRAM. A személyigazolványodban lévő név, a TB számod, az adószámod, a köréd rendezett műsor, amit életnek hiszel, és az összes káros, toxikus program, amit beleerőltetnek az elmédbe, az mind egy elmeprogram része. 

 

Az, akit látsz a tükörbe nézve, az nem létezik. Az egy program. Azt hiszed, hogy létezik, de nem. Valójában más van ott, és nem az az arc, amit te látsz. Egy program szüleménye csupán, a születési dátumod pillanatától kezdve, SZIVATÁSRA TERVEZVE, NEM ARRA, HOGY EZ AZ ESENDŐ, BLOKKOLT EMBERI LÉNY ITT BÁRMIT IS ELINTÉZZEN. 

 

Ami itt elintéz dolgokat, az a számtalan manifesztációs létezési formád, amit te hordozol, mint avatar. 

Aminek semmi köze az elmeprogramhoz, és ahhoz, hogy mit hiszel magadról, ki vagy a mátrixban, ellenőr, bolti eladó, bankigazgató, ezoterikus akárki.. Nem. 

TE ENNÉL SOKKAL NAGYOBB ERŐ VAGY ÉS HATALMAS ENTITÁS, AKI JÓL FÉLRE LETT VEZETVE ÉS FÉLRE LETT TÁJÉKOZTATVA. 

 

Amit mi csinálni fogunk vasárnap, az nem lesz kispálya. 

EGYRÉSZT ÖSSZERAKJUK MAGUNKAT, A HIÁNYZÓ DARABOKAT, ÉS KÉPESSÉGEKET. 

MÁSRÉSZT A LUCIFER SZÖVETSÉG SZERZŐDÉSEIT. 

HARMADRÉSZT GYAKORLATI RÉSZ IS LESZ, MERT MINT ÍRTAM, A VILÁG ÁLLANDÓAN A 24. ÓRÁBAN VAN. 

 

A TRÉNING TÉMÁI:

  • ELSŐ RÉSZ - A JUPITERI ISTENEK ZSENIÁLIS TERVE - AVATAR PROJEKT

  • MÁSODIK RÉSZ - ÖSSZERAKJUK MAGUNKAT - LUCIFER SZÖVETSÉG SZERZŐDÉSEI

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS GYAKORLATOK ÉS HIÁNYZÓ MÁGIKUS ESZKÖZÖK

  • NEGYEDIK RÉSZ - AVATAR PROJEKT ÉS EGYLÉLEK - IGAZI TUDATTÁGÍTÓ NAGY IGAZSÁGOK. 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

JUPITER-TERV

 

2023. április 23. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó








Szólj hozzá