2023. aug 01.

SZÁMŰZETÉSBŐL AZ ÉLŐK BIRODALMÁBA

írta: Eszter 777
SZÁMŰZETÉSBŐL AZ ÉLŐK BIRODALMÁBA

NIBIRU 11-ES MÉLYSÉG, FEKETE UNIVERZUM

NIBIRU TIZENEGY

FEKETE UNIVERZUM

 

A  fekete magia birodalma

 

Lefogadom, hogy a 11-es számhoz Te egészen mást társítanál. Ah, tuti nem a fantasztikus, agyonajnározott, agyondícsérgetett és túllihegett 11-es a FEKETE univerzum.

Merthogy a Fekete az csak rossz lehet, legalábbis szerinted. Pedig a fekete szín egy UNIVERZÁLIS ALAPSZÍN. Nem feltétlenül arról szól, hogy elnyeli a fényt, amit annyira imádnak hangoztatni a duális világot támogatók. Inkább arról, hogy minden belőle indul ki és oda is tér vissza. A feketeségbe. 

A világűr rettegett vadorzói, a fekete lyukak mindent magukba szippantanak, gyilkos tömegvonzással, bolygókat, csillagokat, életet és halált. Semmi nem marad utánuk, de csak azért, hogy utána új élet alakulhasson ki. A fekete lyukak körül bizonyítottan keringenek sávok. Színes sávok. Távolról nézve gyönyörű látványt nyújthatna az űrben, ha láthatnánk. Ha csak egyszer is közel merészedheténk egy fekete lyukhoz, amire nem túl sok az esély az emberiség következő ezer évében, akkor elámulnánk a szédületes látványtól. Egy csodás gyűrűkkel körbevett végtelen feketeség, amely körül a gyűrűk szédítő sebességgel forognak, és örvénylenek. 

Egyszerre élet és halál.

Amilyen a sötétség is. Amiből születik minden és ahová visszatér. Ha tetszik neked, ha nem. 

 

A FEKETE UNIVERZUM magában foglalja mindazt az erőt, amit bármire lehet használni. Sokan mindenüket odaadnák azért, hogy az ott rejlő gigantikus tudást csak egy fél órára megszerezhessék, mivel minden vágyott dolog, amit amúgy nem kaphatnak meg, vagy inkább gyávák megkapni, és nem is tudnak tenni érte, vagy nem mernek, azt megkaphatják. 

Képzeld el azt, hogy a világon mindent elveszítesz, és valaki felajánlja neked azt, hogy egy erős fekete mágiával helyreállítja. Visszahozza mindazt és mindazokat, akiket elveszítettél, és amit elveszítettél. 

Ezenkívül még sok mindent kaphatsz, amiről álmodni sem mertél volna soha. Egyetlen percig sem. 

Mondván, azt te úgysem kaphatod meg. 

Aztán eléd áll egy fekete mágus, fekete köpenyben, és azt mondja, hogy minden a tiéd, de tedd, amit mond, és köss vele alkut. Végzetes és visszavonhatatlan, örök időkre szóló alkut. Ameddig az alku szól - tíz év, húsz év, /a maximum húsz, de általában tízre kötik/, addig minden a tiéd. Majd ha lejár az idő, te vagy nem éled túl azt a napot, vagy ha igen, minden, amid csak volt, a semmivé porlad.

Mintha egy fekete lyuk közepén lennél. 

Ha ezt így elődná neked egy fekete mágus - amit nem tesz, mert akkor nem kötnél vele alkut, helyette elfelejt tájékoztatni az apróbetűs részekről, mint Crowley a Supernatural sorozatban -, hanem azt mondja, hogy mindez örökre a tiéd. 

Az, hogy még ha nem is beszélnénk húsz évről meg tízről, úgysem számít túl sokat, hiszen amit erőszakkal szerzel meg, az nem a tiéd, hanem a rabláncodra van fűzve, illetve az életed isteni léptékkel mérve még akkor is igencsak rövid, ha eléred a százat, mégúgysem fontos azoknak, akik úgy akarnak hozzájutni dolgokhoz, emberekhez mind a mai napig, hogy nem formálhatnának rá jogot. 

De a kétségbeesett emberrel nem lehet beszélni. Elengedi a józan észt, elengedi azt, amiben addig hitt. Csak az érdekli, hogy amit elhatározott, azt megkapja. Itt és most.

Ezt pedig a mi világunkban még mindig túl sokan használják ki. úgy kötögetik a szerelmi kötéseket, mintha muszáj lenne, és nem veszik figyelembe, hogy a kötést kérő is majdnem annyira áldozat, mint akire rádobják a lasszót. 

 

Az emberek most sincsenek tisztában még csak a szabad akarat fogalmával sem, nemhogy a határaival. A világunk alapvető vonulata az önzés, és a hamisság. 

Nem számít, hogy szabad-e, avagy sem.

Ha kell valami, megszerzik, mindenáron. 

Ezt tanulták meg, erre lettek kondicionálva a mátrixban.

Nem kell azonban mátrix ahhoz, hogy valaki a fekete mágiához nyúljon. A Föld messze nem jár az élen a fekete mágia gyakorlásában, nálunk határozottan “lightos” a helyzet - kis cinizmussal tényleg az, és a nagy fénymunkások tömegének fogalma sincs róla, hogy azzal, amit művel, méginkább módosítja a szabad akaratot -, de ennek ellenére is, a Föld még mindig gyerekcipőben jár a fekete mágia területén, mivel tiltva van, a távoli vllágokhoz képest, ahol is, - és ez még a mi Univerzumunk -, vannak bolygók, amik konkrétan erre vannak építve. 

Hogy Lucifert idézzem: 

“ A Föld egy Nap körül keringő luxushotel. Vannak azonban világok, igazán sötét világok, ahol igazi, kézzel fogható lényekkel kellene csatába szállnotok.Ott élesben megy a játék.”

A Földön mindez nincs. Enlil olyan alkut kötött annak idején Achremmonnal, hogy ne legyen. Igaz ugyan, hogy rá alapították az egyház hatalmát, őt kötözték le egy fekete varázskörbe, amikor a későbbi egyház alapjait lerakták, de az alku része az is volt, hogy a lények örökre legyenek száműzve a láthatatlan tartományokba. A Földön élő emberek számára láthatatlanokba. Az állatok közül sokan látják őket, és a kisgyermekek is. Az is Enlil alkujának része volt, hogy nagyjából hat éves kortól záruljon be a harmadik szem, és sose nyíljon ki, ha lehet. 

A keresztelés szertartása is arról szól, hogy lezárják a harmadik szemet, már születés után, hogy a gyermek NE LÁSSON, NE HALLJON, NE ÉREZZEN, legyen ráutalva Jahvéra. Számtalan szokás és szertartás, még a misék közben is, ugyanerről szól. Ne láss, ne hallj, ne érezz. Ha már a láthatatlan világokba száműzték a valóság kétharmadát, te azt ne érzékeld, vagy ha igen, kellőképpen ijedj meg. Mind a mai napig is megijed az emberek java része, ha LÁT valamit, főleg, ha fura módon, áttörve a fátylat, egy lény szabad szemmel láttatja magát. Legyen az szellem, vagy más entitás, istenség, titán, örző. 

Tudom, hogy fura elhinni, hogy a valóság körülötted nem csak abban hamis, hogy mátrix, hanem abban is, hogy nem látod, valójában hányan vagytok a szobában, és VALÓJÁBAN MI TÖRTÉNIK VELED. 

Azt hiszed, hogy ülsz a fotelben, de valójában még csak nem is vagy semmilyen fotelben..

Hát igen.

Enlil alkuja tényleg profi volt, és habár az akkori emberiségtől okkal vonta meg a fekete mágiát, de az nem volt jogos, hogy azután a főpapjai korlátok nélkül használhatták, majd kifejlesztették az enlilita fekete mágiát. Az akkori emberiség számára a zéró időszámítási ponttól valóságos megváltás lehetett nem látni a lényeket, amelyek egyre támadóbbak, vadak és félelmetesebbek lettek, ahogy Enlil főpapjai erőszakkal és fekete mágiákkal kiszorították őket a fizikai síkról. Küzdhettek rendesen, míg a “föld alá lettek száműzve a pokolba”, ahová az “Úr” száműzte őket. 

Támadtak és harcoltak, valójában pedig nem az emberekkel mentek szembe, hanem Enlillel és a főpapjaival, valamint az Enlil ággal. 

Tomboló dühük csak nőttőn-nőtt, fekete, ördögi, démoni lényeknek nyilvánították őket, majd az isteneket is elhalványították, így az emberek emlékezetéből is száműzték őket, pontosabban azt a tényt, hogy valaha tényleg léteztek. 

Enlil pedig kinyilváníthatta, arcát, fejét fátyollal takarva, Óegyiptomban, hogy ő az egyetlen isten mostantól, és aki mást mond, annak büntetése kegyetlen kínhalál, ezt pedig tartotta is az 1700-as évek végéig, amikor az inkvizíció lángja kialudt, a Felvilágosodással. 

Próbáld összerakni a képet ebből. Az a félelem, ami átjár téged mindentől, aminek nyomán BÁRMIT MEGKAPHATSZ, egy ősi tiltásból ered. Az más kérdés, hogy józan, épeszű ember nem fog akarni olyan dolgokat, amelyek nem tesznek neki jót, sem olyan embereket, akik nem akarják őt. Sajnálatos, hogy a mai emberiség egy része ezt most sem veszi figyelembe. 

A bármit megkaphatsz alatt azt értem, hogy mindazt, ami biztosítja a létezésedet, a fejlődésedet, különféle feladatok teljesítését, értek alatta tiszta, egyenrangú párkapcsolatot, bőséget és nyugalmat. 

Mindez normális, és alapvetően járna itt mindenkinek. Enlil azonban nem csak a látható egy részét tette láthatatlanná, - valamint megerősítette a Régi Birodalmi frekvenciazárat -, hanem még azokat a képességeket is megtiltotta, amelyek lehetővé tennék, hogy az INTUÍCIÓ egyáltalán működni tudjon, és az még csak a dolgok “bejárata” úgymond. 

Az intuíció létfontosságú, és ki kell fejlesztened, hallgatnod kell rá. 

Ezen túlmenően szükséges még minden olyan képesség, ami az energia küldéséről és fogadásáról szól. Ez sokaknak ma már pipa, megtanultuk és begyakoroltuk, ki így, ki úgy, ki magától, ki képzéseken. 

Kell még ezenkívül alapkészség a teremtésre, aminek alapfeltétele az érzések és gondolatok irányítása, ami az emberiség java részének jószerével ismeretlen.  Az alapkészség része az is, hogy tudatosan teremtesz és TUDSZ KONCENTRÁLNI, MINIMUM PERCEKIG UGYANARRA A DOLOGRA. 

Ezek alapdolgok, olyanok, mint a setét a Forrásban, a jin rész. Egy alapenergia, alapképességekkel. Olyan alapképességekkel, amelyek az alapvető élethez kellenének, mégis, az emberek még csak nem is ismerik őket. 

Sokan már igen, és különféle képzéseken ezeket tanítják, mint minden spiriutális tevékenység alapja. Gondolok itt valódi spiritualitásra, nem pedig ezoterikus szarokra, amik ezt ugyebár igencsak mellőzik, és leragadnak az óvodás szinten. 

Az asztrálon és mentálon való LÁTÁS, HALLÁS ÉS ÉRZÉS is alapképesség, ami nélkül messze nem tudsz boldogulni, pusztán be vagy zárva egy kietlen, sötét és butító, gyilkos mátrixba, konkrétan vakon vagy, süketen, némán és érzéketlenül, hiába hiszed azt, hogy élsz. 

Ezek nélkül nem élsz. Nem véletlenül hívják magukat az istenek és más lények LÉTEZŐKNEK, minket pedig, amíg ezek birtokában nem vagyunk, és nem fogajduk be, amit képviselünk, nem Létezőknek. 

Onnantól kezdesz el élni, hogy a mátrixba való beleragadás helyett kinyitod a valódi SZEMEIDET, A VALÓDI FÜLEIDET ÉS A VALÓDI ÉRZÉKELÉSEDET. A hatodik, hetedik, nyolcadik érzékedet, hogy végre lásd, halld, érezd, igazából mi vesz körbe. Mindaddig pedig kiszolgáltatott vagy. 

 

Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, meg kell értened, mi történt veled, miért nem működnek ezek a képességek, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy az egy dolog, hogy Te ilyen és olyan okokból, előző földi életeidben leblokkoltad. Nem nagy ügy. Egy profinak könnyedén kioldható. Az azonban már kevésbé, hogy ha kioldotta ezeket, még nem fogsz látni. 

Le kell vennie rólad a keresztséget, az első áldozást és a bérmálkozást, ebből az életedből, és ez még mindig csak a második lépés. 

Majd ki kell oldania belőled a félelmet, ami a láthatatlan világokhoz és a láthatlan lényekhez fűz. Majd ezután ki kell oldani a félelmedet a képességeidtől és a saját erődtől. Ezután el fogsz kezdeni látni, de KÖNNYEDÉN VISSZATILTHATOD MAGADNAK SAJNOS, AMENNYIBEN AMIKOR LÁTSZ VALAMIT, MEGIJEDSZ TŐLE, MAJD TE MAGAD VISSZAKOZOL. 

Én azt mondom, játsz végre élesben.

Ha belevágsz, ne fordulj vissza. 

Tudd, hogy a félelem, amit érzel, pusztán egy illúzió. 

A valósággal szembeni félelem, ami egy illúzióhoz kapcsol, a mátrixhoz. 

Ha elkezdesz látni, jön még a bizonytalanság is, hogy jól látod-e, nem csak elképzeled. Biztosíthatlak arról, hogy amit látsz, az tényleg ott van, ahol látod, és azt látod, amit látnod kell. 

Vannak normális fokozatok az Avatar Projektben, szintek a látás, hallás, érzékelésben, hogy mikor, milyen fejlődési fokodon mit bírsz el és mit nem. Amit nem, azt nem fogod látni, még nem. Amit elbírsz, csak azt fogod látni. 

 

A Fekete Univerzum mindent láttatni enged, de te ott is csak annyit fogsz látni, amennyit elbírsz. Bár abban az Univerzumban nincsenek korlátok, határok és falak, bárki bármit megtehet, és a szabad akarat egyszerre istenített és egyszere eltiporandó fogalom- a játék élesben megy, a háborúk a szabad akaratért folynak, a fekete mágiát tanítják, gyakorolják és nem titkolják el, a tiltott rítusok nyilvásak, az eszközök hozzá mindenki számára hozzáférhetőek, de van valami a Fekete Univerzumban, ami nálunk nincs, és ez pedig a FELELŐSSÉG VÁLLALÁSA AZÉRT, AMIT ASZTRÁLON ÉS MENTÁLON TESZNEK. 

Ott bármilyen hamis asztrál-mentál sík létrehozása tiltott. Mindent élesben kell vállalni, és ki kell nyilvánítani. 

Olyan ez, mintha odamenne hozzád egy csaj/pasi, és azt mondaná: 

  • Hát figyelj, én most megkötlek szerelmi kötéssel, majd azután megátkozom a családodat, és minden születendő gyermekedet, a párodat, az életedet, amennyiben nem velem éled le, és a gyermekek nem közösek. Te döntesz. 

Te erre ott, a Fekete Univerzumban VÁLASZT ADHATSZ, DÖNTHETSZ. Belemész-e ebbe, vagy HARCOLNI KEZDESZ A SZABAD AKARATODÉRT. 

Kemény, évezredes csaták dúlnak arrafelé avatar és avatar, istenek és istenek, lények és lények, csillagrendszerek között a szabad akaratért. A szabad akarat istenített, mint mondtam, a legértékesebb kincs, amit a legjobban lehet támadni, fel lehet ajánlani, el lehet veszíteni és vissza lehet szerezni. 

A mi bolygónkon ez a fenti mondat, amikor is valaki nyíltan eléd állva beismeri, hogy meg fog kötni téged, ráadásul a tett megvalósítása előtt, elképzelhetetlen. Az emberek a mágusokkal kézenfogva sunyi módon teszik meg mindezt, és nemhogy nem tájékoztatják a célszemélyt, hanem még titkolják is előtte, amit tettek. Nem vállalják a felelősséget, és a következményeket sem. Ha félremegy, hát félremegy. Az már nem számít, hogy egy szerelmi kötés, ha nincs leszedve, halálodig, és azután is veled megy, a következő kényszerített földi inkarnációidba. Most is, ebben a pillanatban is, számtalan előző életből - sőt intergalaktikus inkarnációból - származó kötést hordozhatsz magadon, amelyek életed legfontosabb területeit blokkolják le. 

Te pedig hiába jársz oldásokra, soha nem fogsz rájönni, vajon hol a bibi. 

 

A Fekete Univerzum tud még ennél sokkal többet is. Mindazt az energiát, ami felépíti benned az igazi erőt, az igazi vállalásokat és az igazi harcot mindazért, amit akarsz. 

Harcok, melyeket mindig gyáva voltál végigharcolni. 

Mindig visszakoztál, mondván, te nem mész bele a konfliktusba, és nem küzdesz azért, ami pedig jogosan a tiéd lenne, mert úgy hiszed, jobb, ha jó kislány/kisfiú maradsz, ahelyett, hogy felnőnél végre, és vállalnád a felelősséget a döntéseidért, ehelyett inkább elengeded a következményeket. 

A Fekete Univerzum nem csak a fekete mágiáról szól, hanem mindenfajta erőről és mágiáról, válogatás nélkül, de a felelősség vállalásával és a következményekkel együtt. Szól még a végtelen és határtalan képességekről, és az igazi mágus tudatosságról, amit sosem mertél bevállalni, csak álmodoztál róla. Szól még a valóságról, legyen az rideg, avagy sem, és arról, ami itt nem látható, de ott igen. 

Szól még óriási, világokat formáló erőről, és mindezek alapjáról, az “Ana”-ról, amelyből minden születik, és ahová minden visszatér. A Fekete Univerzumban minden nyilvános és felvállalt, így megtanulod, ha ott jársz, magadat felvállalni. Önmagadért küzdeni is megtanulsz, amit itt a hamis fényoldalnak és csillámpónis földi langyos hitrendszereknek köszönhetően nem mersz megtenni, mert félsz “rossz” lenni, és félsz “fájdalmat okozni” azzal, hogy nem hagyod magadat. Inkább engedsz, mert a következményeket sem vállalod azért, amit NEM TESZEL, PEDIG TENNED KELLENE. 

 

A Fekete Univerzum szédületes, hatalmas világ, amely az összes többi univerzumot egységben tartja. Szó sincs puszta fekete, démoni, aljas és hazug világegyetemről, a miénk sokkal hazugabb és aljasabb, mint az. 

“ A pokol az a hely, ahol mindent tisztán látsz.” /Lucifer/

Ahol semmi sem fedi el magát előtted, ahol semmi nem hord álarcokat, ahol semmi nem fog átverni, és illúziókkal etetni. Ami ott van, az INFERNO-ban, a te belső infernódban, az van a Fekete Univerzumban is. Minden tisztán, pőrén, rejtegetés és hazugságok nélkül, de vállalnod kell önmagadat és meg kell küzdened önmagadért. 

Mert ott, akárcsak itt - már ha ezt bárki ki merné mondani -, ez a túlélés kulcsa.

 

Különleges tréning jön. Erős és meghatározó mérföldkő lesz az életedben. Megtanítalak olyan mágikus rítusokra is, amelyek a mi Földünkön elviekben tiltottak, csak azért, mert valaha valamikor Enlil megtiltotta őket, hogy sose kapd meg azt, ami neked igazából járna. 

Nem fekete mágiás rítusok. Azonban megmutatok néhány igazán kemény és tiltott rítust is, és ami a legfontosabb, azok HATÁSTALANÍTÁSÁT. 

Megtanítalak mindarra, ami itt, a Földön is végre ÉLŐVÉ TESZ TÉGED. 

Enlil annak idején, és őelőtte sok Úr, aki uralta a világot - sok “egyisten” volt már előtte, SZÁMŰZTE A MI VILÁGUNKBÓL MINDAZT, AMI TE LENNÉL, HA MERNÉL LENNI… A száműzetésnek most véget vetünk. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A FEKETE UNIVERZUM ÉS A MÁGUSA. A KÜLÖNCÖK VILÁGEGYETEME. HÁBORÚ ÉS BIZALOM KAPUK.

  • MÁSODIK RÉSZ: A FEKETE UNIVERZUM BEJÁRATA. NIBIRU TIZENEGYES MÉLYSÉG. A RÍTUSOK ÉS AZ A HELY, AHOL A LEHETETLEN LEHETŐVÉ VÁLIK. 

  • HARMADIK RÉSZ: FEKETE MÁGIA ELHÁRÍTÁSI  ÉS OLDÁSI TECHNIKÁK. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: EGYLÉLEK ÉS A FEKETE MÁGIA. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

NIBIRU 11 - A FEKETE UNIVERZUM

A SZÁMŰZETÉS

2023. augusztus 6. vasárnap

Skype, 16.00-20.00

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter-Fényhozó

Lucifer Szövetség




Szólj hozzá