2023. dec 12.

A VASÁLARCOSOK

írta: Eszter 777
A VASÁLARCOSOK

TTT 2023 - ALTERNATÍV TAROT IV ÉS MÁGIA GYAKORLATA VI.

A VASÁLARCOSOK 

 

FIGYELEM! 

Sokkoló cikk következik. Csak akkor vágj bele, ha készen állsz elengedni az összes hamis reményedet. Miután végeztél a cikkem olvasásával, felkavarodott gyomorral fogsz ülni, és nézni a semmibe. Csak órákkal, napokkal később fog gyomorba vágóan becsapódni a szomorú igazság, ami ezúttal tényleg felszabadít. 

 

Felemelkedés.

Aranykor.

Megváltás.

Újjászületés.

Végítélet.

Messiás.

Vízöntő kora.

Ikerlángok. 

Lélektársak.

Duálpárok. 

Angyalmágia.

Atlantisz.

Arkangyalok.

Isten.

Ördög.

Sátán.

Bukás.

Pokol.

Menny. 

Purgatórium.

Krisztus.

Szűz Mária.

Apokalipszis.

Esemény.

Hirtelenjében ezek a fogalmak jutottak eszembe, elsőre. Ha még gondolkodnék, eszembe jutna néhány ehhez hasonló fogalom. A lényegük az, hogy NEM LEHET ŐKET BIZONYÍTANI, mégis hisznek bennük, és ezzel a hittel saját magukat teszik tönkre. A végtelen várakozás valakire, aki sosem lesz a tiéd, a végtelen várakozás valamire, ami sosem fog megtörténni, a hit valakiben, vagy valamiben, ami sosem létezett. A  globális programozásos átverés lényege az, hogy amíg te várakozol, addig sem csinálsz semmi érdemlegeset, mert majd úgyis megtörténik, és addig szerinted untig elég, ha dolgozol magadon, de annak biztos tudatában, hogy egyszer majd eljő az Esemény, a Felemelkedés, a Megváltás, a Messiás Második Eljövetele, vagy ha hívő vagy, akkor majd ha sok jót tettél idelent, a mennyországba kerülsz, ésatöbbi. 

Mindegy, hogy spiriknek hívjuk őket, evangélikusoknak, katolikusoknak, jezsuitáknak, hitgyüliseknek, Jehova tanúinak, /Jehova azaz Jahve/, tökmindegy. Mindegyiknek ugyanaz a lényege. Várni és remélni. 

 

Vasálarcosoknak hívom őket. Itt rejtőznek közöttünk, benned, mindenkiben. A szenvedő Én, a kínlódás alanya és állítmánya egyben, aki szenved, mert szenvedni akar, mert úgy hiszi, a szenvedés - legyen az várakozás, legyen az önmegtartóztatás, magányosság, imádkozás a semmihez, legyen bármi -, majd elvezeti őt a megvilágosodáshoz és a megváltáshoz, de ez tévút. A világon sok -sok milliárdnyi emberben rejtőzik a vasálarcos, aki elrejtve a világ elől, belül, mélyen csakis szenvedni akar. A belső, elrejtett vasálarcosod, aki fejét a mátrix vasrácsaiba verve, a világtól elbújva, kitaszítottan szenved benned, és elhiszed, hogy nem is létezik, mert te “tökéletes” vagy. A vasból készült egész fejet beborító sisak, ami folyamatosan a rácsoknak csapódik, telis-tele van dogmatikus hitrendszerekkel, amelyektől valójában szenvedsz, de nem vallod be magadnak. Mélyen belül rettegsz, hogy az Aranykor, a Felemelkedés, az Esemény nem fog megtörténni, hogy az ikerlángod, lélektársad, duálpárod, karmikus társad és etc sosem fog veled lenni, de mész és csinálod, magadat is ölve ezzel, nyírva, könyörögve a nem létező istennek, és a nem létező angyalainak,hogy segítsenek, de amit elérhetsz, az maximum egy kis csillivilli illúzió… mert ami a te vasálarcodat borítja, az is színtiszta szemfényvesztés, és megtévesztés. 

Bűnbakokat is rendre keresel, hogy azért nem, mert.. ez és ez így és így tett, fekete mágiázott, vagy bármit csinált, amivel téged szántszándékkal tutira kicsinált, és az ikerlángod, duálpárod, lélektársad, karmikus akármid csakis ezért nem lehet veled. Az szóba sem jöhet, hogy esetleg: 

NEM SZERET.

Ezt a két szót úgy elutasítod, mint az ételt, ha valaki odaszarna a tányérodra evés közben, és csakis ahhoz ragaszkodsz, hogy márpedig DE. 

Ha kell, rohansz utána, litániákat írsz neki, saját női/férfi mivoltodat porig alázva KÖNYÖRÖGSZ, mert meglehet, volt egypár jó szex, és még az is lehet, hogy egyszer kimondta, hogy szeret, de utána máris nem gondolta komolyan.

Hogy miért, az más lapra tartozik. Magyarázhatod napestig, hogy miért, mert anyasebe van, apasebe van, mert sok a karmikus szirszar rajtatok, mert a Gizike rontást tett rátok, mert ő még blokkolja az érzemeit, mert ő még nem tart ott, mert ő még nem érett rá, mert, mert, mert… és közben természetesen olyan lehetőségeket és embereket utasítasz vissza, akik sosem tennék meg veled annak a negyedét sem, amit a delikvens célszemély, akire azt mondják, az ikerlángod, lélektársad, duálpárod, karmikus társad, akárkid. 

Te csak futsz utána, bizonygatsz neki, és végtelenül hosszú ideje várakozol cölibátusban, hátha mégis befut az a bizonyos EGY. Eközben elmegy melletted az élet, frusztált vagy, idegbajos, és sokszor betegszel le, de nem fogod fel, hogy ezt te csinálod magaddal, mert minden illúziót a test jelez, és hát igen..ha te nem állsz szóba a lelkeddel, akkor az szépen megeszi a testedet, és ha nem érzed a lelkedet és az intuícióidat, akkor majd a testedet fogod érezni. 

Nők ezrei, milliói önmagukat megalázva könyörögnek a f@ért, szó szerint, kezdeményeznek, kínlódnak, vágyakoznak, nyúglődnek, és a rosszféle pasik még vissza is élnek vele, és válogatnak a csajok között, akik MEG AKARNAK NEKI FELELNI. A jóféle pasik KIMONDJÁK, hogy figyelj babám, nem kellesz, de az erőszakos, domináns, önmagukat már régen elvesztett nők szánalmasan lemennek térdre, és nyomják vég nélkül, hogy márpedig akkor is.. Eközben saját magukat árulják el.. 

Férfiak ezrei, milliói könyörögnek, vágyakoznak nők után, akik az ujjuk köré csavarják őket, hülyére veszik, csalják, lenyúlják őket, irányítják őket, domináns fenekükkel a pasi fejére ülnek, és nem hagynak neki levegőt sem venni, hívogatják őket napközben a munkahelyen, mikor érsz már haza, hozzál tejet, hozd haza a gyereket, vásárolj be, és ha lehet, a kacsalábon forgó palotánk minden zegzugát is fényesre suvickoljad, de most azonnal. 

A LÉNYEGE MINDKÉT JELENSÉGNEK A KONTROLL FENNTARTÁSA A MÁSIKON, MINDEZT HÁTTÉRHATALMI PROGRAMOK, ÚGY MINT IKERLÁNG, KARMIKUS TÁRS, DUÁLTÁRS, LÉLEKTÁRS, ELŐRE MEGÍRT HÁZASSÁG, ÉS EGYEBEK MÖGÉ BÚJTATVA. 

 

Évtizedek óta dolgozol magadon, mész ezer és ezernyi tanítóhoz, sámánhoz, elvonulásra, izzasztókunyhóba, ilyen és olyan szertartásra, és meditációra, mindenhova, ahol a Felemelkedés, Esemény és Aranykor tetszetős elméleteiről beszélnek, és várod a nagy csodát. Azért meditálsz velük, mert RETTEGSZ, HOGY HA NEM, AKKOR TE NEM KERÜLSZ BELE A HÁROMMMILLIÁRDSZÁZNEGYVENNÉGYEZER kiválasztott közé, és akkor lemaradsz a nagy hepajról. Totálisan bevetted, elhitették veled, /ők maguk is szentül hiszik/, hogy az emberiség kívülről megkapja azt a segítséget, amiért neki magának pusztán csak időnnként meditálgatnia, transzlélegeznie, jógáznia és angyalokkal társalognia kell, és persze a kihagyhatatlan Asthar Sherannal. 

Olyan ő nálunk,mint egy rocksztár, aki felváltotta Jézust bizonyos berkekben, és mellé az Intergalaktikus Modern Talking másik szereplője, Mihály Arkangyal is bejátszik. Szinte várom, hogy kicsit buzisan magas hangon rázendítsenek.. You’re my heart, you’r my soul. 😀

Szinte már utálod magadat, ha magadhoz  nyúlsz - detto, mint kétezer éve -, ha húst mersz enni, és még jól is esik, de most már lassan ott tartunk, hogy ha zöldséget eszel, répával, ami jót tesz a szemnek, hátha meglátod az igazat, már akkor is bűntudatod van, mert fénnyel kellene táplálkozni. Jah, ezt jól érzed, csakhogy ebben a testben, ezen a rezgésen, ez nem fog menni, mert minthogy azt a mellékelt példa is mutatja, belehalsz. 

Tudod, a hármas szabály, ami a genetikai szabadom miatt a bolygónkon még mindig él: három perc levegő nélkül, három nap víz nélkül három hét élelem nélkül, és akkor is meghalsz fénytestvérem, ha azt hitted, az éhség során felemelkedtél, pedig nem.

Ez különbözik a látomáskereséstől, amely során kiülnek az erdőbe, és három napig nem esznek, nem isznak, majd a harmadik nap végén igen, és közben látomásaik lesznek. Van ennél könnyebb módja is ennek, de van, akinek ez beválik. Én inkább máshogy látok meg dolgokat, ha nem baj. 

De legalább ez nem veszélyes és nem halálos, mert felügyelet alatt vannak a látomáskeresők. Azonban a fénnyel táplálkozók nem, és pár éve sorra haltak bele ebbe a szörnyűségbe. 

Ne akarj olyan lenni,amilyen idelent nem lehetsz. Fogadd el a testedet, a szükségleteit - szex, rendszeresen, evés, ivás, alvás. Regélhetsz nekem a felemelkedésről, az, hogy az éhségtől már csillagokat látsz, vagy a kiéhezett, frusztrált testedben tombol a kiengengedetlen energia, és ezért úgy érzed, te már emelkedsz, nagy tévedés. 

Nem emelkedsz sehova, pusztán a levezetetlen szexuális energia a csakrák között megszorul, és gyökércsakrában illetve hasi és napfonatban először enyhe, majd súlyos betegségekhez vezet. 

Napi hét orgazmus nőknek, napi négy férfiaknak, megmondta Czeizel, és ebben igaza van :) 

A testben lévő energiákkal nem az a dolgod, hogy kínlódva transzformáld, a test szükségleteidet megtagadva, hanem a test szükségleteit intelligens, kulturált módon kielégítsd, ha lehet párkapcsolatban, ha lehet, minőségi ételekkel, ha lehet egészségesen élve, étkezve, szeretkezve és eleget és időben aludva. Azok az energiák az egyébként a szabadalmak ellenére is tökéletes és tökéletesíthető avatar testben azért áramolnak, hogy kiengedd őket, élj velük, és még több energiát kapj. Ha nem így teszel, akkor az energiáid megbetegítik a testedet. 

Szóval a testi, lelki, érzelmi, szexuális éhség az nem emelkedés, hanem a benned élő vasálarcos kínjai, amit ő odabent élvez, mivel Jahve egyik genetikai programjának, a BŰNHŐDÉSNEK engedelmeskedik. 

Hiszen megmondta valamelyik háttérhatalmi elitista, hogy ha az emberiséget bűnösnek kiáltod ki, örökké vezekelni fognak. 

 

A háttérhatalmi elitista gonosz Hókuszpókok mást is megmondtak, és igazuk van: 

“Ha az embereket kellően megfélemlíted, bármit megtehetsz velük. “

Erre való a Tóra, a Biblia és a Korán. 

Az Apokalipszis elmélete miatt az egész emberiség évezredek óta van kiválóan rettegésben tartva, a majd az emberiség csúnya, rossz, erkölcstelen viselkedése miatt isten haragja okán nekünk kijáró világvége az úgyis bekövetkezik, már előre LE VAN ÍRVA, BÁRMIT IS TESZÜNK. 

Az Ördög és démonainak rettegett és gonosz alakja, amiből EGY SZÓ SEM IGAZ, majd elkap és lecibál a pokolba. 

Az isten alakja pedig a jóságos, aki amúgy tök jó fej pasas, de már jó előre megírta nekünk, hogy igaz ugyan, kegyelmes és szeretetteljes, de mindenképpen hatodjára is kiirtja az emberiséget. 

Szép jövő. 

 

Ezzel szembe állítva ÚGYSZINTÉN HÁTTÉRHATALMI PROGRAM, MERT AMIT EDDIG FELSOROLTAM, MIND AZ,  az Aranykor elmélete, ahol is különféle fejlődési lépcsőfokokon kell felmenned, és ha nem mész, lemaradsz a nagy Fényről, vagy Napvillanásról, vagy blackoutról, a három napos sötétség utáni fényáradatról, bármiről, csak jól hangozzék, és ha nem felelsz meg különféle kritériumoknak, amiket a tanítók találnak ki, akik amúgy jó üzletemberek, nálam sokkal jobbak és üzleti érzékük vetekszik a Wall Street brókeireivel is, csodásan becsomagolt NAGY SEMMIT adnak el - van nálunk egy tanító, akihez belépni be tudsz, de kilépni nem, és ha mégis, szó szerint belehalsz, és az Aranykort csakis nála érheted el. Félelmetes és borzasztó. 

Milliók hisznek neki. 

Ő pedig, ahogy a többi is, csak erősíti a Vasálarcosaidat belül, benned, hogy továbbra is verjék a fejüket a mátrix rácsokba a képzeletbeli tömlöc mélyén. 

Úgyanúgy átvernek, büntetnek, hülyítenek, mint az elmúlt kétezer évben, csak legalább már máglyán nem égetnek el, de minden más bejátszik, és el is szegényedsz miattuk, mert az összegek, a képzeletbeli csodás és minden bokorban hirtelen növő spiriutális tanfolyamokon csak nőnek, elérve a pofátlanul nagy, több százezer per hétvégés összeget is. 

Eközben a tanítóknak nagy az arcuk, mert te táplálod őket, isteníted őket és ők jól megélnek a naivitásodból, de NEM ADNAK SEMMILYEN KONKRÉTUMOT A KEZEDBE EGYÉBIRÁNT, SEMMILYEN IGAZÁN HASZNÁLHATÓ MÓDSZERT NEM KAPSZ, CSAK ETETÉST ÉS HÜLYÍTÉST. 

 

Eközben az ARANYKOR csúszik, a FELEMELKEDÉS csúszik, az ikerlángok, lélektársak, karmikus társak és duálpárok MEGJÖVETELE CSÚSZIK,  a Jézus második eljövetele csúszik, az APOKALIPSZIS CSÚSZIK, az Ördögre bármit rá lehet fogni, az istent meg nem kell látni, mert nem fontos, hogy lásd, elég, ha hiszel és bőszen imádkozol, a Megvilágosodás csúszik, az Atlantiszi Angyalok eljövetele csúszik, Atlantisz szintjére kellene felmenni, mert szerinted akkora szám volt, hát elmondom neked, nem volt több, mint egy FÉLRESIKERÜLT TÁRSADALMI ÉS FREKVENCIÁLIS KÍSÉRLET, AMI NÉHÁNY EZER ÉV ALATT CSÚFOSAN MEGBUKOTT, ÉS LEZUHANT A 3D-BE, nem volt semmi fényességes abban, hogy már akkor is pontosan ugyanolyan jól működött az átverés mint most. 

 

Így alkották meg az embert, hogy át lehessen verni, meg lehessen félemlíteni, meg lehessen vezetni, végtelenségig lehessen neki ígérgetni, emberiség koronként számtalan tetszetős és egymás váltó izmussal, ígéretekkel és egyebekkel, és az ember, ami amúgy egy ÜTŐKÉPES ÉS MINDENT TÚLÉLŐ FAJ LENNE, AKI MINDENT EL TUD MAGÁNAK KIVÁLÓAN INTÉZNI, A MAGA NEMÉBEN TÖKÉLETES, ÉS BÁRMIRE KÉPES, AZ UNIVERZUMUNK LEGNAGYOBB TÚLÉLŐJE, az le van fojtva, hitegetve, hülyítve, butítva, kómásítva, nyomva, elnyomva, rabláncra fűzve, mátrix rácsok és dogmatikus hiedelmek közé nyomva, szorítva és megbetegítve, majd átlagosan nyolcvan évente learatva, majd vissza dobatva ide, a börtönplanétára, hogy újra kezdhesse a reménykedést, az akkor aktuális hitrendszereknek és izmusoknak köszönhetően a nagy büdös semmiben. 

Te pedig hiszel benne, hogy majd te mégis megúszod, mert fényt eszel, nem maszturbálsz, nem eszel húst, nem szexelsz, nem iszol kólát, nem iszol alkoholt, nem dohányzol, nem csinálsz semmit, csak létezel, és amúgy nem is élsz, de mivel sokat meditálsz, biztosan élsz, de egyébként sajnos NEM. 

Erről a híres George Clooney idézet ugrik be nekem /azt hiszem tőle van/: 

“INNEN NEM JUT KI SENKI ÉLVE, EZÉRT ÚGY ÉLJ, HOGY ÉRDEMES LEGYEN ÉLNED, NEVESS, TÁNCOLJ, SZERETKEZZ, ÉLD MEG AZ ÉLETEDET, MERT SENKI NEM ÉLI MEG HELYETTED.”

 

Mindenközben mindenki, aki ki meri mondani, hogy:

A FELEMELKEDÉS, AZ ARANYKOR, AZ APOKALIPSZIS, AZ ÖRDÖG, AZ ANGYAL, A DÉMON, AZ ISTEN, A MENNY, A POKOL, A PURGATÓRIUM, AZ IKERLÁNG, A DUÁLTÁRS, A KARMIKUS TÁRS, A LÉLEKTÁRS, A KRISZTUS ELMÉLET /KERESZTRE FESZÍTETT JÉZUS, AKI MEGVÁLTOTT MINKET/, AZ ATLANTISZI FELEMELKEDÉS, AZ ESEMÉNY ÉS A TÖBBI CSAKIS HÁTTÉRHATALMI PROGRAMOZÁS, AZ ŐSI ÁTVERÉSEK MINTÁJÁRA, AMIK AZ EMBERISÉG EDDIGI ÖT KORÁBAN IS, ÉVMILLIÁRDOK ÓTA JÓL MŰKÖDTEK, CSAK MINDIG MÁS ÉS MÁS VOLT A NEVÜK, nos, aki ezt ki meri mondani, az OSTOBA, SÖTÉT, SÖTÉT OLDALT KÉPVISELŐ, GONOSZ, /TÖPÖRÖDÖTT TÖRPÖRDÖG/, aki csak árt az embereknek, mert elveszi tőlük a reményt, azaz a költséges és fájdalmas, a Vasálarcosokat jól felhizlaló illúziót. 

 

Mi magunk intézzük azt, hogy a TUDATUNKAT kiemeljük a mátrixból, ez a Felemelkedés. 

Nincsen Aranykor, ami majd eljő, mi magunk teremtjük a saját sorsunkat, és mi magunk teremtünk új világot, és messze nem egyedül, és nem néhány ezer transzmeditációban senyvedő fénymunkás, hanem az új világ mindenképpen megteremtődik, méghozzá azért, mert egészen egyszerűen át kell alakítani az infrastruktúrát, ha túl akarjuk élni a következő háromszáz évet, és át is lesz alakítva, méghozzá nem az egyszeri emberek döntései okán. 

Nincsenek ikerlángok, duáltársak, lélektársak, karmikus társak, van, akivel több előző életben is együtt voltál, és ugyanazt a szívást csinálod végig, van, akivel különleges egységet érzékelsz, de nem azért, hogy mindenáron magadhoz láncold a hitrenszereiddel, van, aki lelki társ, de nem jelenti azt, hogy ez szerelem. 

Az energia, ami kompatibilis társjelölteket hoz létre, az vándorol, ha tetszik, ha nem. 

 

Minden rajtunk múlik, és azon, hogy a programokat felismered -e, és szembenézel -e a szörnyű igazsággal, hogy ez egy börtönbolygó, ami nem a te jólétedért van, és neked egy butító mátrixból kell magadat kihámozni. 

Vess el minden hitrendszert, sémát és dogmát, és tudd, hogy amiben eddig hittél, az mind CSAK HÁTTÉRHATALMI ŐSRÉGI PROGRAM. Semmi más. 

 

Nem értesz velem egyet, mert még mindig foggal-körömmel ragaszkodsz a reményeidhez és az elveszett illúzióidhoz, de nem is kell, elég, ha a cikkem végén tényleg azt érzed, ez nem esett most jól, és utálsz engem, mert túl cinikus, szerinted kiábrándult vagyok. Szerintem meg reális, és olyan ember, aki gyűlöli a hazugságot, a hülyítést, a hitegetést és az álszenteskedést. 

Na, ennek fényében, két tréning lesz a héten: 

 

  1. TTT- 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - ALTERNATÍV TAROT IV. HALÁL, VÉGÍTÉLET, AKASZTOTT EMBER

2023. december 16. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. TTT - 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - A MÁGIA GYAKORLATA VI. 

2023. december 17. vasárnap, 16.00-20.00 Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: HALÁL NAGY ARKÁNUM. AZ EMLÉKEZET ÉS AZ AVATAR. 

  • MÁSODIK RÉSZ: AKASZTOTT EMBER. A PROGRAMOZÁS ÉS AZ AVATAR. 

  • HARMADIK RÉSZ: VÉGÍTÉLET. AZ ŐSROBBANÁS ÉS AZ AVATAR. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: TAROT KÁRTYÁKKAL - ÉS PIROS GYERTYÁVAL. SZERELEM, BŐSÉG ÉS CSALÁD. SEMMI KÖTÉS, SEMMI HUMBUG, CSAK A SZÍNTISZTA ŐSI ANNUNAKI MÓDSZEREK. 

  • MÁSODIK RÉSZ: TAROT KÁRTYÁKKAL - ÉS EZÜST GYERTYÁVAL. EGÉSZSÉG, TELJESSÉG, TISZTASÁG ÉS EGYSÉG. SEMMI FELEMELKEDÉS, ARANYKOR ÉS EGYÉB MARHASÁG, CSAK A SZÍNTISZTA ŐSI ANNUNAKI MÁGIA. 

  • HARMADIK RÉSZ: TAROT KÁRTYÁVAL ÉS ARANY GYERTYÁVAL. TISZTA TUDAT, TISZTA LÉLEK, TISZTA ÚT, TISZTA JÖVŐ, TERVEZHETŐSÉG ÉS HARMÓNIA, TUDÁS ÉS TUDOMÁNY, FEGYELEM ÉS HATÁROZOTT DÖNTÉSEK. SEMMI KAMU, SEMMI HITEGETÉS, CSAKIS A SZÍNTISZTA ŐSI ISTENEK ÁLTAL MEGTERVEZETT MÓDSZEREK. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: ÖNMAGAD FELAVATÁSA, HOGY LÁSD, MI AZ EGYSÉG ÉS MI AZ IGAZSÁG. 

 

A szombati érdekes lesz és felemelő. A vasárnapi ütős, megdöbbentő, tiszta és ősi, mágikus és teremtő erejű. Nesze neked aranyvasárnap :) 

 

Áldás,

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség





Szólj hozzá