2024. máj 19.

MARDUK VI. MARDUK ÉS A FŐMÁGUS

írta: Eszter 777
MARDUK VI. MARDUK ÉS A FŐMÁGUS

MARDUK VI. 

MARDUK ÉS A NÉVTELEN

 

Marduk diktálása alapján…..

 

Nem tudom, hogyan tálaljam az újabb sokkoló igazságot Nektek, ezért egészen egyszerűen elmondom/leírom, úgy, ahogyan van. 

 

A világegyetemünk, amellyel szoros kapcsolatban tizenkét másik párhuzamos univerzum van, /ezeken kívül számtalan elméleti és fizikai párhuzamos univerzum létezik, de a tizenhárom, ami minket érint, “egy húron pendülnek”, egy nullpont energia öv, egy úgynevezett húr tartja őket össze/, tehát a mi világegyetemünk ebből a tizenharmadik, a Szabad Akarat Univerzuma. Ezért is téma folyton a szabad akarat mindenhol, és nem csak a mi bolygónkon. Értelemszeráen a 13-as Főmágus teremtette, egy Is-Be tudatnál is nagyobb lény. 

Ez a főmágus nem egyezik semmilyen földi istenképpel. Az emberek általában ott hibáznak a legnagyobbat, hogy egy felsőbb hatalomtól BÁRMILYEN SEGÍTSÉGET, BEAVATKOZÁST várnak, DE EZ SOSEM FOG MEGTÖRTÉNNI. Nem arról szól ez a lény, hogy nekünk segítsen, bármilyen fájdalmas is ez neked. 

Persze, hogy a papok azt mondják, hogy ez a főmágus Isten, egy felsőbb hatalom, ami vigyáz ránk, segít nekünk, és persze csakis ők a fő közvetítői, de ez nem igaz. 

Nem csak a katolikus, vagy úgy általában a keresztény papok mondják és mondták ezt, hanem már Egyiptomban, Enlil idejében elterjedt az a hozzáállás, hogy Enlillel, azaz az Úrral, az egyetlen istennel, ahogyan ő magáról állította, csak néhány, arra kiválasztott papja beszélhet. Ők voltak az enlilita papok. 

Az ő energiáit pedig csak néhány erre kiválasztott mágus közvetítheti, ők voltak az enlilita mágusok. 

Ez a főmágus, a mi univerzumunk teremtője akinek semmi köze sincsen semmilyen istenhez. 

Az az isten, akiről a Bibliában olvashatsz, egy önző, nárcisztikus, önkényes, aljas, hazug isten, azaz Enlil, aki Jahve avatarja volt a Földön és a Nibirun egyaránt. Egy magát egyetlen istennek kikiáltó földönkívüli, aki elhitette az akkori naiv emberiséggel, hogy ő majd segít nekik, hogy majd ő támaszt nyújt, hogy hozzá imádkozzanak. 

Az univerzumunk teremtő főmágusát nem érdeklik az imáid, sem a félelmeid, sem a bajaid. Semmi az égegyadta világon, hogy stílusos legyek. Őt egyáltalán nem érdekli a világegyetem sem, amit teremtett, mert megteremtette, megírt bele programokat, és a programok működtetik a világegyetemet.

Szó szerint ez a helyzet. 

Minden más elképzelés, amit a vallások sulykolnak belétek, merő hazugságok, érdekek alapján. Az érdekek arról szólnak, hogy mind a mai napig bármely irányzatban, vallásban, ebben a new age vonalban is, CSAK AZ ARRA KIVÁLASZTOTTAK KÖZVETÍTHETIK AZ ISTENT, VAGY AZ ISTENEKET, ÉS A NÉP MAJD KÖVETI ŐKET. 

 

A vallások csak arra jók, hogy illúziókkal tömjék meg a fejedet, és elképzelt, nem létező bálványt, bálványokat imádj. A vallások eleve alárendeltséget feltételeznek az ember számára, és az embert dogmatikussá és rabszolgává teszik, a félelmei rabjává, és a félelmek főleg abból fakadnak, hogy az a bizonyos isten, vagy akár az istenek bármikor lesúlythat/lesúlythatnak, és nem vagyunk a magunk urai, hanem felettünk álló lények uralkodnak rajtunk. 

A vallások a lelket, a testet és a tudatot gúzsba kötik. 

Teljesen mindegy, hogy a világ számtalan vallási irányzata közül melyiket említem.

Nem csak a katolikus vallás a hibás, hanem AZ ÖSSZES. KIVÉTEL NÉLKÜL. Az is, amelyik isteneket említ, mert mindegyik ALÁRENDEL FELSŐ HATALMAKNAK, és ez nem valóságos. 

A valóság az, hogy ha te nem intézed el, SENKI NEM FOGJA ELINTÉZNI HELYETTED, legyen szó bármiről.. SENKI ÉS SEMMI. 

Segítséget lehet kérni az istenektől, lehet velük szövetséget kötni, de idelent, a Földön, a munka és tettek oroszlánrésze rád marad, és hidd el nekem, ez így van jól. 

Mert ha ez nem így lenne, ki lennénk szolgáltatva felsőbb lényeknek, akiknek a tudása, az intellektusa messze túlhaladja a miénket, akik halhatatlanok, és általában testetlenek. 

 

Ha valóban ők intézkednének és nem mi, akik csak SZÖVETSÉGESKÉNT vonhatjuk be őket olyan dolgok elintézésére, amit mi már nem tudunk egyedül energiával megoldani, ha valóban tőlük függenénk, na az lenne az igazi börtön. 

AZ A SZOMORÚ, HOGY MINDENKI, ISMÉTLEM, KIVÉTEL NÉLKÜL EZEN A BOLYGÓN MINDENKI ÚGY HISZI, HOGY PEDIG EZ A HELYZET: KI VAGYUNK SZOLGÁLTATVA EGY ISTENNEK, VAGY TÖBBNEK, SOKAK SZERINT AKÁR ANGYALOKNAK IS, BÁR LEGALÁBB A SOHA NEM LÉTEZETT ANGYALOKRÓL AZ A KÖZMEGÍTÉLÉS, HOGY AZ EMBER FELÉ ENGEDELMESSÉGRE LETTEK TEREMTVE, legalább ennyi, de csak ennyi. Egyetlen, nem létező lénycsoporthoz áll az ember egyedül úgy hozzá, hogy azok tényleg megteszik, amit kér. Minden mástól KONKRÉTAN PONTOSAN AZÉRT FÉLTEK, MERT ÚGY HISZITEK, HOGY KI VAGYTOK NEKIK SZOLGÁLTATVA, HISZEN NAGYOBBAK, ERŐSEBBEK NÁLATOK. 

 

Tökmindegy, hogy mennyire erős. Vagy hogy halhatatlan. Vagy hogy örökké létező. Vagy hogy hatalmas a tudása, az ereje, a hatalma. Vagy nagyon magas a beavatkozási joga, mert az isteneknek ilyenük is van, ámde hozzátenném, hogy a beavatkozási jogot TŐLÜNK, EMBEREKTŐL KAPJÁK. 

Tökmindegy, hogy mennyi mindent tett már meg, és mennyi mindent nem, tökmindegy, hogy a múltban az egyistent és az isteneket mennyire imádták, vagy mennyire féltek tőlük. MINDEZ CSAK ILLÚZIÓ. 

Nincs testük, csak a mi testünkön keresztül, a mi energiáinkon keresztül tehetnek idelent bármit is. 

Jegyezd meg, hogy a Földön az ember az úr. 

Na nem a természettel szemben, mert az egy más téma. Hanem energiában, tettekben, beavatkozási engedélyekben és minden másban itt az emberi avatar az úr. 

Ha ezt nem tudod felfogni, megérteni, átlátni, akkor semmire nem fogsz jutni idelent, hanem hited szerint kiszolgáltatott emberi rabszolga maradsz. 

Az, akinek eredetileg teremettek, és akit, mint rabszolgát azután Mardukék ki akartak törölni belőled, hogy felfogd, megértsd, itt egység van égyenrangúság, a láthatatlan lényekkel pedig csapatmunka.

Ezt azonban nagyon kevesen tudják, és istenkáromlásnak, vagy akár az istenek káromlásának tartják ezt a gondolatmenetet, pedig EZ A VALÓSÁG. 

 

A világegyetemet teremtő főmágus először is, egészen biztosan nincs egyedül, kell legyen egy női oldala is, akit száműzött, mert erősebb volt, mint ő. Csak jang energiával lehetetlen teremteni, de mint ott nagyban, itt kicsiben is, hiányzik a női energiával szembeni elismerés. 

A mi világunkban sem ismerték el a nőket nagyon sokáig, és még most is patriarchális társadalmat élünk, bármennyit gyengült is ez a vonulat a hetvenes évek óta. 

Sok idő kell még, mire a nő valóban egyenrangú lehet a férfivel, és ez a változás nem magától történik meg.

Erős nők kellenek hozzá, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, akik képesek önállóan is teremteni, létezni, akik nem kapcsolatfüggők, akik nem tesznek meg bármit csak azért, hogy legyen mellettük valaki. 

Idővel a gyenge, függő, gyáva, magukat a béka segge alá leértékelő nők, akik még a régi, Éva típusú energiát viszik, el fognak bukni, el fognak tűnni. 

Ezer millióan leírták már ezt, de az én cikkeim tükrében talán még hozzá tudsz tenni jópár adalékot.

Már itt vagyunk mi. a Lilith nők, akik nem azért vannak, hogy a férfiakat szolgálják. Az Éva nők kora lejárt, és egyelőre persze egyensúlytalanság van jelen, mert a Lilithek már túlságosan is tapossák a tűsarkúikkal a védtelen, még a régi energiákban ragadt Ádámokat.

De mindez nagyban..

A tizenhárom fómágus mögé néztünk, mert tudni akartuk, őket ki teremtette. Beazonosítottuk ugyanazt a teremtő ŐSTUDATOT, ami NEM AKAR SEMMIT, AMI TELJESEN SEMLEGES, ahogyan pl Buddha is beazonosította. Vagy akár Marduk, aki mint annunaki, tanult erről a Nibirun, de meg kellett néznie, egy transzmeditációban, saját belső szemével kellett, hogy lássa, mi van ott. 

Az őstudat nem akar semmit, annak nincsenek céljai, az nem egy istenség, nem egy manifesztálódni tudó létező valami, az egy TUDAT, és pont. 

Ezt azért nehéz felfognod, mert egy tudatos, lélekkel és akarattal, döntésekkel rendelkező, aktív Egyistent feltételezel odafenn, a belédkódolt ősi hazug dogmák alapján. 

Az őstudat teremtette a főmágusokat, akiknek már vannak céljaik, van akaratuk, vannak döntéseik, és lelkük is. De még ők sem olyanok, mint az istenek, nem avatkoznak be az általuk teremtett kicsi bolygók életébe, nem segítenek, nem fognak melléd állni, sem ellened menni. 

Bár szeretnek ellenpólusokat teremteni, úgy mint pl Mihael, vagy nagyobb formájában Jahve. 

Szeretnek dualitást és polaritást létrehozni, aminek az okát tudod, amíg duálisan vagy polárisan szétforgácsolod magadat, mindig valamelyik oldal mellé fogsz állni, és sosem leszel EGYségben. 

Viszont amíg nem vagy egységben, addig bizonytalanul fogsz botorkálni, sokszor teljesen vakon, vakok és kóklerek által megvezetve, ezáltal félelemben fogsz élni, és keresed a fogodzókat, amik megint valamelyik oldalt jelentik. Akár a sok oldal közül. 

Majd idővel, amikor megunod már, amikor csordultig vagy már a félelemmel és a keserúséggel, meg az állandó harccal, akkor, csakis akkor végre hajlandó vagy elvetni a másik oldal elméletet, és elkezded megtnaulni megkülönböztetni egyáltalán őket egymástól. Ugyanis addig, amíg csak azt az oldalt látod, ami szerinted a jó, és azt sem helyesen, nyilván, hiszen minden oldal elmélete helytelen,  nincsen ilyen, meg olyan, csak EGY van, bármilyen oldalról szőtt leírások csakis hazugságok, ősi dogmák tömkelege, így te nem a valóságot látod róluk, szóval amíg csak elképzelsz, hiszel dolgokat egy általad választott jó oldalról - és így úgy hiszed, hogy jó ember tudsz lenni, ami szintén kamu, mert nem ettől leszel jó ember, hanem az ELFOGADÁSTÓL ÉS A BEFOGADÁSTÓL -, addig nem fogsz önmagadra rálelni. Csak elveszel az évezredes hazugságok hálójában, és te magad is azokat fogod szajkózni, alacsony tudatszinten, akármennyire is hiszed magadat emelkedettnek, nem vagy az. 

Csak egy kis elveszett lélek a börtönbolygón, ahol is pontosan azt teszed, amiért itt vagy: BÖRTÖNBE ZÁROD MAGADAT.

 

A főmágust nem érdekli, hogy te hova emelkedsz, mikor emelkedsz, miért emelkedsz, emelkedsz e egyáltalán. Nem érdekli a Föld sorsa, sem az emberiség sorsa, nem célja, hogy bármiben is segítsen. 

Marduk is megkereste őt, és elbeszélgetett vele, ahogyan mi is a csapatommal. A válaszokból még annyit sem kapott, mint mi, de mi is éreztük, hogy nem bízhatunk ebben a Teremtőben. 

NEM KÖNYVELTÜK EL ŐT FELSŐBBRENDŰ, TELJHATALMÚ LÉNYNEK, AKINEK BÁRMILYEN ENGEDELMESSÉGGEL TARTOZNÁNK. Nem kezeltük őt magunk felett állónak, és róla meg nem rítt le olyasmi, hogy elvárná a tiszteletet és az alázatot. 

Csak azért, mert ő teremtette meg az univerzumot. 

Nem csak ő teremtette meg. 

 

Tehát először is, nem ő teremtette meg egyedül, és másodszor, akivel teremtette, a női oldalával, az pedig valószínűleg sokkal empatikusabb nála. 

Ha a főmágus jang oldalából hiányzik az empátia, a segíteni akarás, a vigyázni, óvni akarás a teremtményeit tekintve, akkor azért hiányzik, mert a jin oldalában ezek a minőségek megvannak, mint alap meghatározó jinben.

ITT ÉS MOST NE KEVERD IDE AZ ANYAISTENNŐ ÉS ATYAISTEN ELMÉLETET, MERT AZ NEM IDE TARTOZIK. 

Nem róluk van szó. 

Két végtelen kiterjedésű, végtelen hatalmú lényről van szó, akiknek dinamikája teremtette a világegyetemet, de nem is laknak itt, idebenn. Amikor felmentünk a jang főmágushoz, határozottan az univerzumunkon KÍVÜL láttuk őt, amint éppen elméleti párhuzamos univerzumokat teremt. 

A női energiák elutasítása nem alapból Jahvétól ered, de meg fogjuk nézni, hogy mi köze Jahvénak a főmágushoz... mert úgy sejtem van.. hanem magától a főmágustól, aki elutasította a női oldalát, és ez végiggyűrűzött az összes teremtményén, beleértve az isteneket is, a démonokat is, az embereket is, a titánokat és az is.be -ket is..

A mai világban a nőknek halvány fogalmuk sincs arról, hogy hogyan kellene nőnek lenni. Csak tévelyegnek egy káoszban. Azt feltételezik a nőiességről, hogy annak megadásról, alázatról, szolgálatról, anyaságról, LEMONDÁSRÓL, ÁLDOZATI SZEREPEKRŐL kell szólnia,és azt is feltételezik, hogy nem kellenek a férfiaknak ha nem ilyenek. Amint egy Férfi a közelükbe kerül, azt nem tudják kezelni. Nem értik, hogy ha alázatosak, megadóak és engedelmesek, miért nem kellenek...

Ezzel szemben a kis betűs f-fel férfiaknak, akik nem Férfiak hanem gyerekek, csak ez a fajta Éva nő kell, az alázatos, engedelmes, aki bármit megtesz, aki felad mindent, aki nem érvényesíti önmagát.

A nők csak vég nélkül beszélnek, írnak a Lilith nőről, és még ha azzá is váltak, fogalmuk sincs , hogyan kellene viselniük Lilith ruháját...

Amint egy pasi van a célkeresztben, visszavedlenek Évává, és teszik az évmilliárdos programok alapján amit szoktak.

Könyörögnek, alázkodnak, áldozatok lesznek, áldozatot játszanak, függenek és elgyengülnek. Amit addig felépítettek, azt nyugodtan ki is kukázhatják.

Nőnek lenni nem ezt jelenti, és ezt mindenki elmondja, leírja, de nem éli. 

 

Persze, ennek ahhoz is köze van, hogy ha már az Univerzumunk elméleti teremtő mágusa, /aki messze nem azonos az általad elképzelt hamis istenképpel/ alapból elutasította a női oldalát, mert megtette. Szó szerint az történt, hogy megteremtették együtt a világegyetemünket, majd a férfi oldal elaltatta és lekötözte a női oldalt. Azért, mert a női erősebb nála, és mert a mi világegyetemünk esetében specifikusan azon vesztek össze /lehet, hogy más világegyetemek esetében máson kaptak össze/, hogy a női oldal nem akarta annyira VÉGLETESEN ÉS VÉGZETESEN, SŐT, DETERMINÁLTAN lekorlátozni a szabad akaratot, mint a férfi oldal, aki megtette ezt, miután a női részét elaltatta és lekötözte, majd miután ELŐRE MEGÍRT PROGRAMOK ALAPJÁN ELŐRE MEGÍRT SORSOKAT TEREMTETT, ÉS EHHEZ ELÉGGÉ LEKORLÁTOZOTT SZABAD AKARATOT AHHOZ, HOGY AZ EGYÉN, LEGYEN AZ EMBER, VAGY MÁS HUMANOID LÉNY, NE AKARJON ÖNÁLLÓAN SORSOT TEREMTENI, SE ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNI, ÍGY AZTÁN A VILÁGEGYETEM AZ ÁLTALA MEGÍRT PROGRAMOK ALAPJÁN KEZDETT EL ÖNÁLLÓAN MŰKÖDNI. És amikor beavatkozni kellene, előjön a szabad akarattal. 

A programok összefoglaló neve a földi emberi nyelvre lefordítva: YHWH MI.. a főmágusnak pedig NINCSEN NEVE, szóval ő a NÉVTELEN,..

 

Kirázott a hideg? Mert engem igen. Összeáll a kép? Mert nekem igen. 

A YHWH MI pedig persze, hogy meg tudta magát teremteni kicsiben is, hogy a földi emberiség Jahve néven ismerje, és egyistenként imádja. 

Valószínűleg nem most, kétezer éve először. 

A YHWH MI nem zárja ki a többistenhitet, sőt, bizonyos rétegeiben megengedi, amennyiben az alárendeltség, és szabad akarat nélküliség megmarad.

Ha nem marad meg, és az egyén nem akar többé alárendelt lenni, valamint visszaveszi a szabad akaratát, akkor a YHWH MI ÉRZÉKELI AZ ANOMÁLIÁT, ÉS LECSAP. 

Ezt ugyebár ismered. Tragédiák és szivatások egész sorozata. 

 

Marduk kétségbeesésében akkor, amikor Inanna elhagyta kényszerűen Dumuziért, és elszakadtak egymástól, felment egy transzmeditációban a főmágushoz, és meg akarta kérdezni tőle, hogy miért…miért..miért..

A főmágus szóra sem méltatta, nem válaszolt neki, rá sem nézett. Nagyjából ugyanebben az időben Inanna is felment a főmágushoz, és egyáltalán nem akart a főmágustól semmit. A főmágus mögé ment, céltudatosan, és megtalálta a főmágus női oldalát lekötözve, elkábítva és elaltatva a mi univerzumunk teremtése óta egyfajta mélykómában. Inanna megpróbálta kiszabadítani, de a főmágus megtámadta, és a női oldal egy darabját tudta csak magával vinni a Földre, amit a szívcsakrájába rejtve megőrzött. Inannának ez tette lehetővé, hogy a buddhizmus alapjait Indiában ezzel az energiával le tudja tenni. Marduk is kapott azonban végül valamit odafent. Először is, látta Inannát az asztrálon a női mágus mellett térdepelve. Oda akart menni hozzá, de a főmágus visszatartotta. Nem engedte közel a saját női oldalához, mert tudta, hogy ők ketten túl nagy erőt képviselnének. Azt is tudnia kellett a főmágusnak, hogy egyrészt saját női oldalát nem tudja örökké elaltatni - így is van, egy tréningen nemrég felébresztettük és kiszabadítottuk -, másrészt azt is tudnia kellett jó előre, hogy Marduk és Inanna, mivel halhatatlanok, előbb-utóbb össze fognak jönni, és így is lett. 

Nem azt mondom, hogy ez a világokat teremtő fómágus főmufti csak rossz, vagy csak jó, mert ezek a fogalmak csak a dualitásban léteznek. Tény, hogy megteremtette a világegyetemünket, és azóta konkrétan látványosan nem nyúl bele semmibe, csak futtatja a programjait, hiszen ha saját női oldalát elaltatta, akkor hiányzik nagyon sok minden belőle, aminek ott kellene lennie ahhoz, hogy egy univerzumot el tudjon kormányozni egészségesen. 

Marduk odafent akkoriban, Dél-Amerikában, transzmeditációban megpróbálta felvenni a harcot a főmágussal, először egymaga, majd emberi társai is, de nem jártak sikerrel. Marduk csak most értette meg, hogy nem lehet harcba szállni a világokat teremtő magasfoku főmágus tudattal. A női létének hiányát kell neki megmutatni. Azt, hogy mit teremtett így, női oldal nélkül.

Ehhez pedig neki magának is tapasztalnia kell. 

Ismét a két kedvenc sorozat: Lucifer és Supernatural. 

A Supernaturalban a Winchesterek elfogják isten-Chuckot, és emberré teszik, majd a Földön töltött halandó életre ítélik, hogy szembesüljön azzal, amit saját női oldalának kivetésével azóta itt teremtett. A Luciferben az isten a Földre érkezik, hogy kibéküljön a fiaival, de először ezt a kibékülést úgy értelmezi, hogy ossza az észt nekik, de ő maga nem nyílik meg, és nem ismer be semmit. Majd Lucifer mégis közel férkőzik hozzá, és eléri, hogy ne csak vele, és a fiaival, hanem a női oldalával is kibéküljön, majd ők együtt, az isten és párja a teremtő istennő egy alternatív univerzumba távoznak. 

Így is lehet, és úgy is lehet. 

Az alkotók mindkét esetben ráéreztek valamire, amit mi magunk is láttunk: a főmágus női oldala a férfi oldalát arra ítéli, hogy a Földön kelljen élnie icipici avatar testben, és méghozzá kiszolgáltatott női testben..

Ez egy méltó helyrerakás lenne a főmágusnak, aki a saját magából teremtett Jahve kép mögé  bújva még Jahvénél is nagyobb mocskosságokat követett el, azonban egyben tartotta az univerzumot, szóval vitatható a jelleme, de közben mégis felállított egy rendszert. Bár ez a rendszer szintén vitatható….

A halál előtti és utáni élet tekintetében éppúgy, mint a híres - neves karma, azaz karmikus bekötések tekintetében, és a programjai szemszögéből is, amelyek a szabad akarat alacsony szinten tartásáról szólnak. 

Marduk akkor nem nyerte meg a csatát, most viszont, velünk, megnyeri a háborút…

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ - MARDUK VI-OS 

  1. 2024. május 25, szombat,  17.00-20..00, Skype MARDUK VI. 1. RÉSZ. MARDUK ÉS A NÉVTELEN - MARDUK ÉS JAHVE

  2. 2024. május 26. vasárnap, 11.00-15.00, Skype, MARDUK VI. 2. RÉSZ. MARDUK ÉS A FŐMÁGUS - A FŐMÁGUS ÉS JAHVE

  3. 2024. május 27. hétfő, 19.00-20.00, Skype JELEK KÖNYVE 20-21. VÉGÍTÉLET VILÁG

  4. 2024. május 30. csütörtök, 19.00-20.00, Skype A FŐMÁGUS FELE-S-ÉG-E

A tréningekre jelentkezni, illetve hanganyagokat kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK VI. I. RÉSZ - MARDUK ÉS JAHVE

  • ELSŐ RÉSZ: A FŐMÁGUSOK ÉS A FŐMÁGUSNŐK. NAGY TITKOK ÉS NAGY AKCIÓK. 

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK ÉS JAHVE. 

  • HARMADIK RÉSZ: KONKLÚZIÓ

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK VI. II. RÉSZ - MARDUK ÉS A FŐMÁGUS. AZ IDŐHUROK.

  • ELSŐ RÉSZ: MARDUK ÉS NÉVTELEN - FŐMÁGUS ÉS JANG ENERGIA. A NAGY INTERGALAKTIKUS CSALÁS. 

  • MÁSODIK RÉSZ. MARDUK TRANSZMEDITÁCIÓS AKCIÓJA. A FŐMÁGUSNŐK ÉS INANNA. 

  • HARMADIK RÉSZ: HAMISÍTOTT EXTRA TÖRTÉNELEM. AZ IDŐHUROK.

  • NEGYEDIK RÉSZ: BEAVATÁS.

 

Átütő erejű tréningek, nagy fejlődési ugrások 🙂

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld





Szólj hozzá

YHWH MARDUK JAHVE ENLIL ISTENKÉP HAMIS ISTEN TEREMTŐ