2024. ápr 06.

MARDUK I. - EGY VALÓDI VEZÉR SZÜLETÉSE

írta: Eszter 777
MARDUK I. - EGY VALÓDI VEZÉR SZÜLETÉSE

MARDUK NYITÁNY

MARDUK I.

EGY VALÓDI VEZÉR SZÜLETÉSE

MARDUK NYITÁNY

 

Magas, erőteljes, izmos férfialak áll Babilon földjén, amit ma Iraknak hívnak. Valaha óriásinak számító birodalom volt, ma lehet, sőt, biztos, hogy el sem érné a nagysága egy pesti kerületet. Akkoriban azonban Babilon volt a csúcs, még Edin sem tudta túlszárnyalni. Az ókor előtti eltitkolt kor kulturális, társadalmi, infrastrukturális és mágikus központja volt. 

A férfi megszólalásig hasonlít bármelyik mai, magas, jóképű, jó kiállású, kiemelten vonzó férfihez, de a kisugárzása messze túlszárnyalja őket, bármelyik mai férfit. Marduk olyan volt, hogy megtérdelt előtte minden nő, és minden férfi. A szó szoros értelmében véve is imádták, követték volna a tűzbe is. Rengeteget adott az akkori világnak, olyannyira, hogy sok találmányát, az emberiségnek tanított rutinját a mai napig gyakoroljuk, példának okáért a vallásokba átvett, és a valások által magukénak tulajdonított böjtölési szokásainkat is, a sportolási szokásainkat, sőt, a szexuális szokásainkat is. Megtanította az embereket jól élni, boldogan élni, de még szeretkezni is, mert annak is van egyfajta kultúrája, /bár nem mindenki tudja, hogy ez egyáltalán létezik, és ez szomorú, de ettől még létezik/, megtanította az embereket szeretni, házasságban élni, családot alapítani, végigvinni egy életet. 

Marduk volt a legnagyobb vezető a Földön, és habár nevét azóta félreértik, vagy elfeledték, én most visszahozom, mert én már hat éve kapcsolódom vele, és ezért majdnem annyira jól ismerem, mint azt, akit ő is avatarként képvisel, Lucifert. 

Hát persze, hogy Marduk és Lucifer hasonlók egymáshoz, mivel Marduk ugyanúgy száz százalékosan befogadta a Fényhozót, mint én. Marduk különleges, és még az annunakik között is annak számít. 

Ha ismerhetnéd őt, soha többet nem félnél semmitől, eltöltene téged egy olyan biztonságérzet, ami a mai bizonytalan földi jövőben messze nincsen meg. Ha láthatnád őt, a lábad is megremegne, ha nő vagy, a szíved megmelegedne és megtelne erővel, bátorsággal, ha férfi vagy. 

Marduk megváltotta az akkori emberiséget. Ő VALÓBAN megváltotta, felnevelte, tanította, felnőtté, önállóvá, erőssé tette az embert. Olyanná, amilyen most messze nem tud lenni az ember, Enlil rendszerének romjain. 

Amikor elhagyta a Földet, az ő elmondása szerint, ÉVSZÁZADOKON át gyászolt minket, majd összeszedte magát, és tervet szőtt. Tervet, hogy újrakezdhesse velünk. Ugyan a Nibiru uralkodója, de sokat van a Marson, és azóta is a felkészüléssel van elfoglalva.

 

Amikor azt mondom, hogy ők vissza akarnak jönni, akkor azzal nem állítom azt, hogy tutira vissza is jönnek, de nagyon logikus lenne. 

Marduk biztosan mielőbb a Földön akar lenni, és ehhez ki kell alakítania a megfelelő körülményeket, feltételeket. Ha Marduk visszatérne a Földre, az mindent nagyon gyorsan változtatna át, és örökre. 

 

Valaha élt a Földön egy nagy vezér, nagyobb volt Enkinél is, pedig őt hívták a Föld urának. Valójában az annunakik felosztottak egymás között igen nagy területeket. Enki az atomcsapás után Európát vette a szárnyai alá, és szándékosan nem mondom azt, hogy uralkodott, hanem azt, hogy vezetett, Marduk Dél-Amerikát, Inanna a távol keletet. 

Marduk dél-amerikai történetét is el fogom majd mesélni nektek a várva-várt Marduk tréningeken, de a közel-keleti történetét is, hiszen ő építette a legendás Babilont, aminek ugyan rossz hírét keltették utólag, még a Bibliában is, de mint minden, ez is utólagos hamisítás volt. Csak azért, hogy a régi, igazi, nagy birodalmakat az emberiség elfeledje, vagy ha nem tudja elfeledni, ahogyan Babilont sem tudja, akkor rossz szájízzel gondoljon rá, a jól belénevelt rossz hírverés miatt. 

Marduk építette Óegyiptomot is, ő húzta fel többedmagával az első nagy piramisokat a Földön. A mai napig meg lehet különböztetni a földönkívüli technikával épült, és az utólagosan, már Enlil kőkeményen rabszolgatartó birodalmában felépített emberek által összerakott piramisokat egymástól. 

Marduk találta fel a LOTTÓT, mint egyfajta jutalomjáték a leghűségesebb embereinek. Majd erről is mesélek. Számtalan ma is használt találmánya volt, amit örökül hagyott nekünk.

Ezenkívül igazi férfiideál és férfiminta volt, olyan, amire ma is minden nő áhítozna. Számtalan annunaki és emberi felesége és még annál is több gyermeke volt. Szándékosan szórta szét a magjait az emberiségben, nem csak azért, mert imádta a nőket. Itt hagyta a nyomait benned, bennem, mindenkiben. 

Akkora híre volt annak idején, hogy a Földön mindenki ismerte és tisztelte a nevét. Persze napistennek hitték, és így is bántak vele, mégis, mindenki számára ő volt a legemberibb, legközvetlenebb nagy király, aki valaha a Földön járt. Neki soha nem volt gond a néppel vegyülni, és pontosan tudta, hogyan csinálja, hogy egyszerre legyen közvetlen, barátságos és elérhető, mégis szigorú és igazságos vezető is egyben, akinek olyan tekintélye van, ami nem félelemből hanem imádatból fakad. 

Mert Mardukot a régmúltban imádták. A nők is, a férfiak is. A nők a külsejéért, a hangjáért, az érintéséért, az erőért, ami áradt belőle, a határozottságáért, azért, mert mindig lehetett rá számítani, mert már a puszta létezése a Földön biztonságot adott az embereknek. 

A férfiak a bátorságáért, a bajtársiasságáért, az igazságosságáért, azért, mert mindig tudta, mit kell tenni, mi a következő lépés. 

A gyermekek csodálták a tudását, szerettek a közelében lenni, tanulni tőle. Jó kapcsolatot ápolt a gyermekekkel, a nőkkel és a férfiakkal is. Mindennel és mindenkivel, aki hozzá kapcsolódott.

Senki, de soha senki nem félt tőle. Enlilt kivéve, és Enlil híveit, rokonait, akik onnantól kezdve rettegtek Marduktól, hogy Marduk a Földön megalapította Babilont és össszefogta az embereket. 

Enlil, látva Marduk erejét, tudta, hogy valahogy le kell győznie.

 

Hosszú, tanulságos és fájdalmas történet az, hogy hogyan tudta Enlil legyőzni Mardukot, és a Földön kívül tudni, véglegesen. Le tudta, és számtalan emberi és annunaki áldozatot hozott ezért, furmányos cselszövéssel és mocskos árulással elérte, hogy Marduk elhagyja a Földet, és mindenki kövesse.

Az emberiség nagyon sokáig siratta Mardukot, és úgy hitték, az ő távozásával vége a világnak.

Valóban, az akkori világnak vége lett, de az azóta lett Enlil világának is vége lett, és most újra közeleg Marduk világa, sőt, közeleg Marduk bolygója is. A Nibiru. 

El fogom mesélni a hosszú, és tanulságos sztorit, és le fogod vonni a kellő következtetést, valamint azt is, hogy Marduk akkor veszített, de azóta nyert. Enlil halott, Marduk viszont nagyon is él. 

Ha valaki meg tudja adni az emberiségnek az új esélyt, akkor ő az. 

Ha sosem lépne a Földre újra, de minden információt átadna, amit most is tesz, már azzal is irányba állít minket. 

Az ereje elképesztő, a tudása hatalmas, és nem ismer korlátokat, határokat. 

Marduk két testvére Nabu és Nintu. Ők az öccse és a húga, mindketten Ninmahtól, tehát ők hárman édestestvérek. Nekik később nagy jelentőségük lesz a történetben. Sem Nabu, sem Nintu nem fordultak Marduk ellen, soha. 

 

A mai emberiség el sem tudná képzelni, hogy létezhetnek igazságos, jó vezetők. Ahhoz vagyunk szokva, hogy uralkodnak rajtunk, a képünkbe hazudnak, azt sem szemtől-szemben, mert arra kínosan ügyelnek, hogy társadalmi távolságot tartsanak, lenyúlnak minket, kihasználnak minket, a világot mindenhol nárcisztikus zsarnokok uralják. A legmagasabb posztokon mindenképpen, és lejjebb is, legyen szó akár politikáról, akár a pénzügyi rendszerről, akár a nagy iparágakról, a nagy vezetők a mai világban mindannyian a hatalom és a pénz rabjai. 

Megoldhatatlannak tűnő feladat az, hogy ezek a vezetők mind eltűnjenek. Az emberiség nem találja ebből a kiutat, és már nagyon sok évtizede feltűnően egyívásuak ezek a vezetők. 

Annak előtte legalább látszólag különböztek, legalább látszólag volt egyéniségük, és ha nem akarták elfogadni az aktuális hatalmi ideológiákat, hát átmosták az agyukat. 

Már a legnevesebb egyetemeken diák korukban összefogdossák őket, és elkezdik ajánlatokkal bombázni az “őstehetségeket”, akik miután “őstehetségek” tehát kellően becsvágyóak, persze, hogy elfogadják az alkukat, és ahogy kezükben a diploma, máris vaskos állami pénzekért szerte a világon elfoglalják a legzsírosabb helyeket, azután “valahogy mindig szerencséjük lesz”, és “saját erőből” feljebb jutnak. Valójában egy bonyolult hierarchikus hálózaton keresztül, olyanon, amely annyira mocskos, korrupt, hogy az annunakik korában ezt el sem lehetett volna képzelni. 

De valahogy minden elromlott. 

Mi, átlagemberek igyekszünk kivonódni a politikából, és hátat fordítunk neki, ha van eszünk. Mert állhatsz te bármelyik párt oldalára, ugye már nem kell elmagyaráznom, hogy az egyik kutya, a másik eb. Állhatsz bármelyik nagyhatalom oldalára, - no nem mintha számítana egy percig is, te mit gondolsz, mint utolsó birka a nagy tömegben -, egyik cseber, másik veder. Tök mindegy, hogy kiben akarsz hinni, akik odafent ülnek, azokban soha nem bízhatsz meg. 

Évezredes hálózat ez, amit még Enlil alakított ki Marduk után, hogy mindig a neki megfelelő emberek kapjanak pozíciót, és most sincs ez másként, háromezerhatszáz évvel később. 

 

A mai emberiségnek nincs mintája arra, hogy milyennek kellene lennie egy valódi vezetőnek, a legmagasabb szinten. Ahhoz szoktunk hozzá, hogy a világ vezetői önzőek, gátlástalanok, nárcisztikusak vagy szociopaták, nem lehet rájuk számítani, a nép van értük és nem ők a népért, mindegyik a saját gesztenyéjét kapargatja, el vannak fordulva saját emberi mivoltuktól, a pénzünket egymás között szétosztják, nincs semmilyen megközelíthetőségük, nem ülhetsz le velük szemtől-szemben, rettegnek a nép haragjától, ezért nagy testőrséggel járnak-kelnek, rengeteget beszélnek, mi több, ígérnek, de keveset tesznek, megvezetnek, manipulálnak minket, mindig kimagyarázzák magukat, és igazolják a tetteiket, soha nem jutnál velük dűlőre akkor sem, ha le tudnál velük ülni tárgyalni, négyszemközt, csak egymás között osztják meg a valóságot, és sok mocskos titkukat még egymás között sem. Látszólag kötnek kompromisszumokat, egyezségeket, de valójában csak annyit, ami az ő érdeküket szolgálja, vagy ami azok érdekét szolgálja, akik irányítják őket.

VALÓJÁBAN NINCSEN FÜGGETLEN POLITIKAI VEZETŐ A FÖLDÖN JELENLEG. Mindegyik a háttérhatalom kezében van. /Trump is../. 

A világ már egy szavukat sem hiszi, hiszen nem bizonyítanak. Látszólag mi választjuk őket, valójában tudjuk, hogy ez is csak egy színjáték, és amúgy is, a jelöltek önmagukat választják be, vagy bonyolult kapcsolatrendszer révén kerülnek egyáltalán a jelöltek közé. Általában két vezető - főként és majdnem mindig férfiak - közül kell választania az embereknek, és az általuk hirdetett ideológiákat kajálják be, még akkor is, ha tudniuk kellene ennyi évszázad, évezred után, hogy ezek mind hazugságok. ó

Áldemokrácia van, demokrácia nincs, kapitalizmus van, és erőltetett fogyasztói társadalom, szabadság nincs, valódi szólásszabadság sincs, csak egy bizonyos pontig, és még sorolhatnám ezer és ezer oldalon át, mennyi minden nincs, aminek lennie kellene. 

De megszoktuk.

Fel sem tűnik a hétköznapi életünkben, hogy majdnem minden alapvető jogunktól megfosztottak minket, már nagyon-nagyon régen. Éljük a mindennapi életünket, és beletörődtünk, hogy ezen úgysem tudunk változtatni. A világ kormányai és vezetői egymást követik, és túl sokban nem különböznek egymástól, ugyanúgy, ahogyan régen a királyok is egymást követték a trónon, de oly ritka volt a valódi vezető, a jó király közöttük, a jó császár, a jó fáraó, a jó bármi, hogy annak a kevésnek, aki bármi jót is tett, nem feledtük el a nevét, de azoknak a korszakoknak már vége.

MA MÁR EGYETLEN NAGYHATALOM VEZETŐJE SEM KAP SZABAD KEZET. CSAK LÁTSZÓLAG. 

Ne is várd, hogy bármelyik igazán merészen újítani merjen, mint a régmúltban, mert most már szinte mindegyik egyforma, és a döntő lépéseit a háttérhatalmi elit diktálja.

Még Putyinét is, ne ess félreértésbe és ne kergess ideákat, hogy neki megmondták a földönkívüliek. Biztosan megmondták, de azt, hogy háborút szítson, nem mondták meg, viszont megmondta neki az árnyékkormány. 

Tudom, hogy lelombozó, mert annyira nagyon szeretnél már valakiben hinni, aki a világ csúcsán van, de nem tudsz hinni, mert nem bizonyítanak semmit. 

Sem Trump. Sem Putyin. Sem Viktor. Senki. Semmit.

Csak azt, hogy egymás után hozzák a rájuk erőltetett szar döntéseket, mindegyik a háttérhatalmi szabadkőművesség tagja, az igazán kemény páholyoké, ahová bárki nem juthat be. Egyetlen egy dolgot tudnék kiemelni, ami jó, és amit a vezető nagyhatalmak tesznek, bár azt is irányításra teszik, ISMÉTLEM, EGYETLEN IGAZÁN VÉRKOMOLY, A VILÁG SORSÁRA HATÁSSAL LÉVŐ DÖNTÉST SEM ÖNMAGUK HOZNAK MEG. Amit kiemelni tudnék, az némi összetartás közöttük, pl egy esetleges világháború elkerülésének kapcsán. De ennyi. Semmi több. 

Szomorú ez. 

Nincsenek igazán karakán, erős, bölcs, a népért való, a népet, a világot valóban szolgáló, független vezetők.

Voltak. Sokan, a múltban.

Pl Mandela. 

Vagy Lincoln. 

Ma már senki. Ők már régen halottak, és minden más kiemelkedő vezető is halott. Vagy azért, mert megölték, vagy azért, mert megöregedett. A hitelpénzrendszer uniformizáltan az elitet szolgáló vezetőket nevelt ki, tett pozícióba. 

Ma már az sem dívik, hogy egy világvezető saját maga jusson oda. Odarakják, mint egy sakkfigurát, és ez elkeserítő. 

 

A régmúltban ez másként ment. Enki és Marduk rendszerében pedig főleg. Enlil rendszerében azonban minden vezető őt követte, az ő szabályai alapján uralkodott. Mostanra a hitelpénzrendszerben pedig teljességgel elveszítette még a legnagyobb vezető is a szabadságát. A háttérhatalom által szolgált földönkívüli/ek/ pedig nem volt más, mint Enlil és Nergal. 

Ez a nagy titok, amit mindenki tudni akar, amire mindenki keresi a választ.

Nem reptilian háttérhatalmat szolgálnak, nem is archonokat, nem is a Chimerát. Enlilt és Nergalt, de főleg Enlilt. Mivel ők már nincsenek, ez a háttér-hatalmi struktúra elkezdett összedőlni. Annak előtte recsegtek-ropogtak az alapok, most összeomlóban van az árnyékkormány és ezáltal minden más is, amit irányít. A világ meg fog változni, és ezt már semmi sem tarthatja vissza. Persze új, LÁTSZÓLAG FÜGGETLEN, LÁTSZÓLAG SZABADELVŰ, LÁTSZÓLAG EMBERBARÁT vezetőket akarnak majd választani, akik elnyernék a népek bizalmát. Mindez újabb, minden eddiginél hatalmasabb kamu lenne.

Még tizenhármas szindikátusi világvezetés is felmerült a háttérhatalom berkeiben, mind a tizenhárom irányított vezető lenne, de eljátszanák az emberiségnek, hogy függetlenek. Ez lenne a világ új, nagyszabású átverése. 

 

Hatalmi szinteken frissítés kell. Azonban az emberiség tagjai közül EGY SEM LENNE KÉPES arra, hogy valóban függetlenül, és tartósan függetlenül vezessen. Hihetsz dolgokat, lehetnek a fejedben nevek, hogy de ez, de az. Tévedsz.

A világ zárt. Nagyon zárt. Az egészet akkor is egy nagy árnyékkormány irányítja, hogy ha úgy tűnik, vannak még bátor emberek, akik az uralkodó rezsimek ellen felszólalnak, valójában ők is csak azért lehetnek ott, ahol, és azért szólalhatnak fel, mert a rezsimek rejtetten támogatják őket, hogy a néppel elhitessék, hogy van reménye.

Pedig nincsen, így legalábbis nincsen. 

Ha azt mondom, hogy KÍVÜLRŐL kellene beengedni egy új vezetést, akkor azzal nem mondok újat. Olyanokat, akik már végigjárták, amit mi járunk most, akiknek már van tapasztalatuk, akik SEMMIBEN NEM KÖTŐDNEK ÉS NEM FÜGGENEK A HÁTTÉRHATALMI ELITTŐL, MERT ORSZÁGUK, HAZÁJUK NEM IS A FÖLDÖN VAN. 

Ugyanis jelenleg ez csak így elképzelhető. 

 

Valaha régen, háttérhatalom híján az annunakik meg tudták valósítani a valódi vezetést, a valódi korrekt és humánus irányítást, ami inkább volt kollektív csapatmunka, mint egy nagy család. 

Meg kell mondjam, egy kicsit talán részrehajló vagyok :) Marduk az annunaki énszférámban van, azaz rajtam keresztül képviselteti magát jelenleg a Földön. Rajtam keresztül szól hozzátok, közli az információkat, tanít és segít. Egyelőre..

2018. januárjában kapcsolódott be a tudatomba, és azóta hosszú utat jártam be. Lucifer is jelen van, a felsőbb énszférámban, és mivel Marduk Lucifert képviseli, Enlil és Jahve legnagyobb ellensége volt, amíg léteztek, Marduk, így eléggé logikus ez a felosztás. 

Ebből már kitalálhatjátok, hogy Marduk a szabad akaratot képviseli mindenek felett, egy erős tanító, egy bátor hadvezér, kiváló stratéga, tudós, asztrológus, mágus és kutató is egyben. Amikor Enlilről meséltem nektek, illetve Enkiről, akkor kifejtettem, hogy mennyi mindent tudnak ők, mennyi mindent kellett megtanulniuk, mennyi készséget kellett elsajátítaniuk, és erre tengernyi idejük, és eszközük is volt, hiszen eléggé más a Nibirun az oktatási rendszer a miénkhez képest. Valódi oktatás zajlott, kreativitásra és önálló gondolkodásra ösztönző, ellentétben azzal, ami a Földön szándékosan van kialakítva: önállótlan, gondolkodni képtelen, mindent elfogadó, akaratukban megtört felnőtteket nevelni valaha izgő-mozgó, felfedezni, kreatívan gondolkodni, alkotni vágyó gyermekekből. /itt hozzátenném, hogy a jelenlegi oktatási rendszer akkor is megbukna, ha egy ujjal nem nyúlna senki az omladozó légvárhoz, mert a mai gyermekeket már képtelenség ebben az oktatási rendszerben tartani, egyre több az állítólagosan ADHD-s és egyéb szörnyű címkékkel teleaggatott gyermek, akiknek az égegyadta világon semmi bajuk, csak a pedagógusok nincsenek kiképezve erre a szituációra, arra vannak kiképezve, amilyen a mostani rendszer/.

 

Mardukot születésétől fogva királynak nevelték. Nem pusztán uralkodásra, hanem vezetésre is. Olyan vezetőnek nevelték, aki ha kell, megszereli egy űrhajó légzsilipjét, ha kell, lemegy az aranybánya mélyére, ásni, ha kell, berohan a csata frontvonalába, de nevelték tudósnak is, asztrológusnak, mérnöknek, a mi nyelvünkön szólva IT szakembernek, quantum fizikusnak, mágusnak /anyja, Ninmah öröksége/, Marduk elméleti és gyakorlati tudása a tudományok terén kiemelkedő volt mindig is. Az orvosláshoz is értett, a genetikához, a matematikához, a filozófiához, és a mágiához is. Alapvető készségei mellett a stratégiát is el kellett sajátítania, mert nem csak királynak, hanem hadvezérnek is nevelték. 

Ezt így végigolvasva is átérezheted, mekkora lehetett rajta a nyomás, hiszen kezdettől fogva tőle szó szerint MINDENT elvártak. Sokkal többet, mint bárki mástól, és azt is, hogy mindenkit túlszárnyalva megmutassa, hogy ő a legjobb. Hogy megérdemli a Nibiru trónját. Ugyanis már születése előtt tudni lehetett, hogy Enki nem fogja elvállalni a Nibiru vezetését Anu halála után, így Marduk lesz a trón várományosa, tartson akár a várakozása egymillió évig /majdnem addig tartott/, mire ő ülhet a Nibiru trónjára, és addig is bizonyítania kell. A Föld pl kiváló bizonyítási terep volt Marduk számára, mert itt aztán tényleg megmutatta, milyen egy jó király… és jó vezető, aki egyenrangúnak tekinti magát a népével, és aki a népért van, és nem a nép őérte. 

Marduk a Földön legendás király volt, ő vezette Babilont, Óegyiptomot, majd a dél-amerikai összevont nagy maya-inka-azték civilizációt. Ő mutatta meg az emberiségnek, milyen egy igazi, vérbeli jó vezér, akit érdemes követni. Mostanában kerül csak fel a neve újra, holott a zéró időszámítási pont előtt évszázezredeken át Mardukot istennek/általában a Napistennek / tekintették a Földön, a nevét mindenki ismerte, még a Földet akkoriban folyton támadó Régi Birodalom is. 

Marduk számára az egész élete egy nagy kihívás, és az akadályokat a hatalmas nyomás ellenére is jól teljesíti. A Marson állomásozik évezredek óta, onnan követi nyomon, mi történik a Földön, de Enlil halála óta ő is beavatkozhat, és visszatérhet ide. Ha megteszi, az mindent borít a Földön, mert míg Enki egy lágyabb kezű vezető, Marduk határozott, kemény döntéseket hozna, és nem tűrne ellentmondást. 

 

A mai emberiségnek konkrétan Marduk kellene, aki rendet rakna itt. Az ő szavára hallgatnának, és az ő parancsai eltörölnék a földi vezetők parancsait. Túl erőteljes ahhoz, hogy ne hajoljanak meg előtte, túl elszánt ahhoz, hogy ne vigye véghez, amit eltervezett. Sokan úgy gondolják, hogy már nem él, hiszen Enlil mindenkinek, még saját magának is halálhírét keltette a múltban. Senki sem tudja, hogy ezek az annunakik Enlilt kivévéve még mindig életben vannak, csak éppen nem a Földön. Valószínű, hogy még sírhelyeik is vannak itt, mintha itt haltak volna meg, és el is temették volna őket. 

 

Korábban már írtam, hogy Enlil és Marduk ugyanazokkal a képességekkel és kvalitásokkal születtek. Enlil kezdettől fogva riválisának tekintette Mardukot, és már csecsemőkorában gondolkozott azon, hogy megöli, de tartott Anu és Enki haragjától. Később, nagyjából akkor, amikor Marduk földi mértékkel mérve húsz éves körüli volt, egy lóhoz hasonlatos állaton lovagolt a Nibirun, amikor Enlil megijesztette a lovat, egy szikla mögé bújva. A ló levetette Mardukot magáról, és csaknem életét vesztette, de megúszta. Enlil onnantól számtalanszor próbálta eltenni láb alól, de mivel Marduk a lovas esetnél észrevete Enlilt a szikla mögött, már éber volt. Azonban hiába mondta el bárkinek a Nibirun, hogy Enlil az életére tör, senki nem hitt neki, hiszen akkor még nem voltak tisztában Enlil igazi személyiségével. Hittek benne, hogy a Földön majd jó vezető lesz. 

 

Marduk alig várta, hogy a Földre jöjjenek. Azért is, mert úgy gondolta, itt Enlil majd felhagy a törekvéseivel, hogy eltegye őt láb alól, hiszen egy egész gyarmatosítandó bolygó lesz, amin csak elférnek. Tévedett. 

Úgy hitte, Enlilllel itt majd lehet együttműködni, és nagybátyja végre megtalálja itt a helyét. Tévedett. 

Azt hitte, Enki majd meg tudja győzni Enlilt, hogy Enlil nem vezetőnek való, de Marduk igen, és Enki vezeti majd a Földet, Marduk pedig vezeti a Nibirut. Tévedett. Enlil sosem engedett, mindig ő akart nyerni, beteges bosszúvágy és becsvágy hajtotta Mardukkal szemben, aki fiatalabb is volt nála, és a kezdetek kezdetén kevésbé tekintélyes, de Enlil már a Nibirun kivívta, hogy ne tiszteljék, akkor, amikor titkos társaságot szervezett meg Anu leváltására, megjegyzem, ez a titkos társaság azt is bevette a tervei közé, hogy Mardukot megöljék, de valahogy sosem jött össze. 

Mondhatjuk, hogy Marduknak szerencséje volt, és azt is, hogy vigyáztak rá az annunaki istenek. 

Marduk onnantól kezdve, hogy észlelte, Enlil cselszövéseit, tudta, hogy fel kell készülnie mindenre, és habár úgy hitte, Enlil a Földön majd mégis a szövetségesévé válhat, ennek ellenkezőjét is számításba vette. A Föld számára egy új kihívást jelentett, és jó előre eltervezett mindent Abzu könyvét alapul véve.  Abzu könyve alapján építette fel az emberiséget Enkivel és a többiekkel együtt, és mindenben Abzu útmutatásait követve, hozzátéve a saját ötleteit, létrehozott egy aranykori társadalmat. Az ARANYkort ne csak úgy értsd, hogy jólét volt, hanem ez volt a Földön az Arany Kora, hiszen az annunakik itt aranyat bányásztak, és sok mindent készítettek a Földön aranyból. Rengeteg ruha, ékszer, edény, kehely, tányér, korsó, evőeszköz, épületek díszítőelemei, még annunaki ME táblák is készültek aranyból. Meglehet, hogy az úgynevezett Aranykor, amit annyira vártok, de az abban a formában sosem fog eljönni, az annunakik kora lesz ismét a Földön. Meglehet, hogy hamarosan visszatérnek, az is lehet, hogy még nem, egy biztos, előbb vagy utóbb visszajönnek ide. 

Valahogy el tudom képzelni, hogy mit szólnának az eseményvárók, ha azok a bizonyos várt űrhajók egészen egyszerűen és profán módon annunaki űrhajők lennének… :) 

Mert a legnagyobb esély mind közül éppen erre van. 

 

Marduk mint Napisten a Földön, kialakított itt egy olyan napvallást, amit az ősmagyarok is átvettek tőle. A napvallás alapjai a maya naptár és a maya időszámítás volt, ezt később Enki európai évszakokra alkalmazva átalakította, és a wicca alapjaival ötvözte. Marduk napvallás rendszere a mágián alapszik, Enkié pedig a szokásokon, az ünnepeken és a rutinon. A kettő együtt erős igazán. 

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - A FŐPAPNŐ ÉVE - MÁGUSKÉPZÉS - ANNUNAKI SZAKASZ

  1. 2024. április 11. csütörtök NINTU KÖNYVE - MARDUK HÚGÁNAK ISMERETLEN EREJE, 19.00-20.00, Skype, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. 2024. április 13. szombat MARDUK ÉS LUCIFER - LENYŰGÖZŐ LESZ. FIGYELEM! KIEMELTEN FONTOS TRÉNING! , 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

  1. 2024. április 14. vasárnap MARDUK NYITÁNY - EGY VALÓDI VEZÉR SZÜLETÉSE FIGYELEM! KIEMELTEN FONTOS TRÉNING!, 16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

  1. 2024. április 15. hétfő JELEK KÖNYVE 10-11. OLDAL - A CSODÁK FOLYTATÓDNAK, Skype,19.00-20.00,  részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. 2024. április 17. szerda ANU KÖNYVE - FÉNY DERÜL EGY NAGY TITOKRA, Skype, 19.00-20.00, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. 2024. április 18. csütörtök MARDUK CSILLAGA - ORION RENDSZERBELI ÖRÖKSÉG VISSZAVÉTELE, Skype, 19.00-20.00,  részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

A tréningekre, illetve a hanganyagokra jelentkezni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK ÉS LUCIFER

  • ELSŐ RÉSZ: MARDUK ÉS LUCIFER - FÖLD - RÉGEN ÉS MOST

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK KINCSEI - ELŐZETES

  • HARMADIK RÉSZ: MARDUK, LUCIFER ÉS A NIBIRU

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK NYITÁNY - EGY VALÓDI VEZÉR SZÜLETÉSE

  • ELSŐ RÉSZ: MARDUK TÖRTÉNETE

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK ÉS ENLIL - A TÜKÖRORSZÁG. A LEGYŐZETÉS ÉS AZ ÚJRAKEZDÉS

  • HARMADIK RÉSZ: MARDUK BEAVATÓ NYITÁNYA

  • NEGYEDIK RÉSZ: MARDUK SZAVAI

 

Hat tréning, két nagy, négy kicsi :) Belehúzunk, van mit bepótolnunk, úgy cirka háromezerhatszáz évet.. :) 

Mardukot imádni fogjátok, az erő, ami belőle árad, egészen egyedülálló.

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

Föld



Szólj hozzá