2024. ápr 13.

MARDUK II. A REÁLIS VALÓSÁG

írta: Eszter 777
MARDUK II. A REÁLIS VALÓSÁG

MARDUK II. MARDUK “A HÜLLŐKIRÁLY”

A REÁLIS VALÓSÁG

 

FIGYELEM! ISMÉT EGY SOKKOLÓAN VALÓSÁGOS CIKK KÖVETKEZIK. 

Marduk diktálása nyomán…

 

“I am the reptile king, i can do anything” /Jim Morrison/

(Én vagyok a hüllőkirály, bármit megtehetek)

 

Kaptam néhány érdekes levelet az elmúlt időszakban. Az jött le belőle, hogy az emberek félnek az annunakiktól. Hüllőknek, mi több, ősi hüllőisteneknek tartják őket, és nincsenek tisztában azzal, kik az annunakik valójában. 

Néhányótoknak az írásaim kapcsán már kezd derengeni a valóság, és az, hogy az annunakik, mint oly sok minden a világunkban, egy félreértett, elhazudott téma, és a világ valaha volt nagy építőmestereit ugyanúgy negatívnak álltják be, akár az ősi isteneket és persze Lucifert, a Fényhozót. 

Pedig az annunakik ugyanúgy a világunk kulcsai, mint a Fényhozó. 

 

Érdekes adalék: az április 8-ai napfogyatkozáson domain űrhajók - szürkék - jelentek meg, videó is van róla, ha még megtalálod a neten. Ezenkívül három annunaki is megjelent a tömegtől úgy száz méterre éppen akkor, amikor az ég elsötétült, ez Texasban volt, ahol a legnagyobb volt a tömeg. Megvárták, amíg a Nap újra felragyog, és még mindig ott álltak. A három annunaki: középen egy magas alak, ő Marduk, jobbra tőle kicsit alacsonyabb, ő Enki, tőle balra egy női annunaki, ő Inanna. 

A média a napfogyatkozás másnapján hallgatott, néhány semmitmondó videón kívül semmi nem volt a neten, pedig máskor a csapból is ez folyik. Majd 10-én kijött a domian űrhajóról szóló videó. Számítani lehetett rá, hogy megjelennek, egy olyan helyen, ahol valami figyelemreméltó dolog történik, egy akkora tömeg előtt, ami nagyobb, mint egy népünnepély. Az annunakikról hihették azt is, hogy valakik beöltöztek, pusztán a magasságuk, és a különleges ruhájuk lehetett feltűnő, és a kisugárzásuk. Majd eltűntek, ahogy anno a floridai bevásárlóközpontban is ezt tették. Pusztán megmutatták magukat, és tesztelték az embereket, most hogyan reagálnak rájuk. Most nem lótt rájuk senki, mindenki az eget nézte, nem volt fegyveres kivonulás, nem volt semmi. 

 

Csak jeleztek előre valamit, már másodjára. Itt vannak és itt is lesznek. Előre eltervezetten és látványosan egyszer, egy napon vissza fognak térni. Hogy mikor? Ne kérdezd. Nem tudom. 

A Föld nem az emberiségé. A Föld az egy bolygó, amin élhetünk, és nem bánunk jól vele. Nem is az annunakiké és nem is a miénk. A Föld mindenkié. Bármilyen földönkívüli fajnak joga lenne itt tartózkodni. Csak mondom, a miheztartás végett. Az, hogy az ember önző, körbepisili a területét, kihasználja a bolygó erőforrásait, az már az ember baja. 

 

Marduk teremtette az igigiket, annunaki DNS és őshüllő DNS keresztezésével. Tudod, azok a ronda hüllők, akik állítólag be vannak épülve a Föld háttérhatalmi elitjébe is. A keveredés az emberiségben valami bődületes. 

Először is. Vannak a reptilek, akik egy különálló földönkívüli faj. Aztán vannak az igigik, akiknek a DNS-ébe Marduk beépítette a reptilian génszekvenciát, ahogy egyébként nekünk, embereknek is. Aztán vannak az annunakik, akik nem hüllők, csak eredetüket tekintve azok, és azogy már ezerszer mondtam, a tiamati humanoid DNS miatt sokkal jobban hasonlítanak hozzánk, mint bármilyen hüllőhöz. A reptilek és az annunakik KÉT KÜLÖNBÖZŐ FAJ. 

A reptilek pedig nem mindig ellenségesek és nem kifejezetten csak ellenségesek lehetnek.

Az igigik voltak az a faj, akiknek MESTERSÉGES szárnyaik voltak, ezért az emberek ANGYALOKNAK hívták őket. A Bukott Angyalok - Birodalom cikkemben írtam már erről korábban, /aminek következtében háromszázötven ember kijelölt az ismerősei közül :D/, innen vannak az Angyalok, mert valójában nincsenek angyalok. 

Enlil hosszú és keserves csatát vívott Marduk ellen, próbálta erőszakkal, vérrel, háborúval, nukleáris fegyverekkel, a tömeg kiéheztetésével, időjárásmanipulálással - pl az EXODUS, a zsidók kivonulása Egyiptomból sztoriban a békaeső Enlil időjárás-légkör manipulálásának volt köszönhető, akárcsak a sáskahad. 

Több százezer éve volt Enlilnek arra, hogy legyőzze Mardukot, és a legvégén illúziókkal győzte le, és érte el, hogy az emberiség elengedje Mardukot, minden idők legerősebb annunakiját, minden idők legnagyobb királyát, aki sosem volt hüllőkirály. A hüllőkirály elnevezést az utókortól kapta, az igigik legyártása miatt, és mert az utókor az annunakikat tévesen hüllőknek tartja, és Marduk, mint legnagyobb vezér közülük, bizonyára ő volt a hüllők királya - gondolja a ma embere, aki tájékozatlan, és szereti magát illúziókkal etetni.

Marduknak sosem volt a Földön könnyű dolga, de a Nibirun sem. Amióta csak megszületett, Enlillel kellett szembenéznie, aki minden tettét kigáncsolta, minden irányból támadta, az életére tört, a hatalmát és tekintélyét akarta eltiporni, Marduk lelkét akarta megtörtni. 

Akkor, amikor Marduk már egyre erősebb lett, tengernyi küzdés folytán, és Babilon virágzott, Óegyiptom úgyszintén, mindkettő, és még számtalan kisebb város úgyszint, mind Marduk fennhatósága alatt, és remekül összefogta a birodalmát, nem törődve Enlillel, lehetőség szerint nem belefolyva a játszmákba, a születésétől neki ígért Innanába beleszeretett. Inanna viszonozta a szerelmét, és rögtön látszott, hogy kettejük ereje óriásit lendíthetne a nagy Sorskeréken a Földön, mind az annunakik, mind az emberek sorsát illetően. Esküvőre készültek, és családot akartak alapítani, városaikat, haderejüket, embereiket, mágikus képességeiket és magjukat egyesíteni, de Enlil Enki egyik fiát, Dumuzit felhasználva közbelépett, és elfogatta, majd a nagy Piramisba falaztatta be Mardukot, erejétől megfosztva, leláncolva, a biztos halálra ítélve őt. 

Inanna ugyan elérte nála, hogy kiengedje Mardukot, de azután Mardukot még mindig fogságban tartva, megkínozták, Inannát pedig erőszakkal Dumuzihoz adták, aki egy komolytalan, udvari bohóc típusú annunaki volt, erős emberi génnel, mivel az anyja földi ember volt, az apja pedig Enki. Dumuzi villámgyorsan Indiába vitte Inannát, messze eltávolítva Marduktól, és a szerelmükre fekete mágia került. 

Így lett Inanna, Marduk nagy szerelme, egy félig ember annunaki felesége, és így sikerült Mardukot megtörni annyira, hogy utána már nem sok hiányzott az atomcsapáshoz, majd Marduk Dél-Amerikába távozásához, ahonnan már nem volt visszatérés a Közel-Keletre, és a maya-inka-azték civilizáció egészen más útra terelte Mardukot, nem Inanna felé, és nem afelé, hogy Enlillel harcoljon. Nekem úgy tűnik, hogy belenyugodott a sorsába, és hagyta a harcot a fenébe. 

Hiba volt, mert legyőzetett már akkor, amikor hagyta, hogy Inanna Dumuzival Indiában kóricáljon és nem ment utána. 

 

Amíg Enlil maga volt az illúzió, és egy zárt mátrixot teremtett nekünk, a Földet aranyért megvásárolva a Régi Birodalomtól, merthogy szó szerint ez történt, amíg maga Enki egy jóságos, jézusi és szelíd vezető, egy bölcs mester, tudós és genetikus, addig MARDUK MAGA A VALÓSÁG. A kendőzetlen, reális valóság, mellébeszélés, szóvirágok nélkül. 

Mindig is azt vallotta, hogy az igazság az egyetlen követendő út, és ha az igazság nehezen elviselhető is, előrébb visz, mint az illúziók tömkelege. 

 

A reális valóság nem az, hogy odakint, a világűrben mindenféle fényességes idegen faj csakis arra vár, hogy nekünk segíthessen. Sem az, hogy ellenséges, undorító, inhumánus fajokkal harcolva azon vannak a csoda-fajok, akik szivárványszínű fényhajóval jönnek, és úgy néznek ki, mint az Avatarban, csakis érettünk megnyerjék az akármilyen intergalaktikus háborút, és azután dicsőségesen bemasírozunk az űrhajóikba. Mert hát elférünk mi az ő bolygójukon is, eleve igazán megérettünk rá, hogy egy magasan fejlett faj magához vegyen, felneveljen, babusgasson minket, szeretettel tanítsa az önző és pusztító természetű, féltékeny, irigy, lusta, a felelősséget vállalni nem akaró, lebutított embert. Végülis ráérnek, és miértünk még át is alakítják a civilizációjukat, hogy könnyedén megszokjuk, hogy odaát fénnyel táplálkoznak, meg algákkal.

Ez NEM a valóság. 

Ez egy tündérmese. 

Nagy gyerekeknek, akik nem akarnak felnőni, akik berzenkednek attól, hogy minket nem egy istenség teremtett, hanem földönkívüliek, akik utálkoznak attól, hogy hozzánk nagyon hasonló, de nálunknál jóval fejlettebb, háromdimenziős faj irányított minket a múltban.

Sokkal könnyebb azt elhinni, hogy isten teremtett minket, és isten küldi a szivárványharcosait értünk, mert kegyelmet gyakorol. 

Ha létezne isten, inkább példát statuálna velünk, mert akkor felteszem, eszes lenne, és megnevelte volna már a gyerekes emberiséget. 

 

A rideg valóság az, hogy a világűrben NINCSEN jelenleg intergalaktikus háború a közelünkben. Távolabb biztosan van, de a Naprendszerben és akörül nincs. Ha lenne, arról már régen tudnánk, és még a NASA sem tudná eltitkolni előttünk, már csak azért sem, mert ki kell ábrándítsalak, egy igazi intergalaktikus háború véres, iszonytató, kegyetlen és bizony fizikai síkon zajlik. 

A rideg valóság az, hogy NINCSEN olyan földönkívüli testtel nem rendelkező faj, amelyiknek szándékában állna megmenteni minket, akár még ömagunktól is. 

A rideg valóság az, hogy háromdimenziós faj teremtett minket, és mi is háromdimenziós faj vagyunk. Ha fel akarsz emelkedni fénytestbe, ahhoz először meg kell halnod. 

A rideg valóság az, hogy rabszolgának teremtettek minket, határozott céllal, és azután Marduk és Enki szembesülve az első emberekkel, és azzal, amit tettek, feljavították a DNS-ünket, tanítottak és fejlesztettek minket, és milyen jól tették.

Mert ha nem tették volna, még mindig lehet, hogy aranyat bányásznánk, közönyös, üres tekintettel bámulva a világba. 

Igaz, akkor nem hagyhattak volna magunkra minket. Mert sosem álltunk volna készen rá, még annyira sem, mint amikor tényleg itt hagytak minket. 

 

Korábban már írtam arról, hogy az Esemény, az Aranykor, a nagy tömeges ébredés mind bődületes kamu. Az, hogy fényhajók lepik el az eget, hogy megmentik az emberiséget, hogy Eseménynapra várnak az emberek, hogy hisznek olyan ideológiákban, mint az Aranykor, hogy napvillanásban hisznek, Q-tervben, és egyebekben, ez semmivel sem jobb, mint hinni Jézus második eljövetelében.

Ezek a dolgok ebben a formában soha nem fognak megtörténni. A reális valóság, ami azonnal elkapna minket, ha kimennénk az űrbe, és látnánk a rideg kietlen univerzumot, amelyben ugyan sok az energia, de szabad szemmel nem látható. 

Az a sejtésem, hogy amilyen tempóban érzékenyítik a lakosságot egy esetleges idegen invázióra, persze azt csakis rossz kimenetelűnek beállítva, vagy már önmagában is csakis pusztító idegenek érkezhetnek, és esetleg az emberiség legyőzi őket - ezzel van tele most minden sci.fi, szóval az a sejtésem, hogy az annunakik fognak visszajönni. 

Ne kérdezd, hogy mikor. De minden logika, minden reális valóság ezt sugallja. Ők nem fényhajóval fognak érkezni, és nem mentik fel az emberiséget a maga által okozott károk felelőssége alól. 

 

Lehet, hogy két év múlva történik meg, lehet, hogy két hónap múlva, lehet, hogy két hét múlva, lehet, hogy kétszáz év múlva. De az annunakik éltek le a Földön több, mint félmillió évet, nem a plejádiak. Ők csináltak itt ARANYkort, úgy, hogy még a teáscsészéjük is aranyból volt. Ha ők térnek vissza, az lesz az Esemény, amit mindenki annyira vár, és hatalmas csalódás lesz, amennyiben nem az annunakikra számítottak. 

Hogy mennyire lesznek barátságosak? Azt tekintve, hogy hogyan éltek a Földön velünk, kétlem, hogy kiirtanak minket. Viszont sok mindenre képesek, amit elképzelni sem tudsz földi elmével. Jelenleg már jóval fejlettebbek nálunk, és a mentális képességeik is azok. A mágikus, spirituális képességeik úgyszintén, mivel náluk nincsen lefojtó mátrix.

Tudom, hogy sokan pontosan ettől tartotok.

Hogy befolyásolni fognak minket. 

Hogy erőszakkal elfoglalnak minket, hogy vissza akarják szerezni a Földet. Hogy keveredni fognak velünk, DNS -ügyileg méginkább, mint eddig. Hogy átveszik az irányítást a Föld felett. 

Mivel a folyamatos érzékenyítés miatt a fejünkben minden idegen faj csakis ellenséges lehet, amennyiben teste van ugyebár, és nem egy lebegő fénylény. 

 

Nem.. sokan nem éltek a reális valóságban. Illúziókat kergettek, várva az Aranykort, az Eseményt, a napvillanást. De ha idetolom nektek, hogy visszajöhetnek az annunakik, az már nem tetszik. Ettől féltek. Mert éppen olyanok, mint mi vagyunk, kicsit magasabbak, a genetikájuk tökéletes, ezért jobban néznek ki nálunk, és erősebbek, egészségesebbek, no meg nem halnak meg hetven-nyolcvan évesen. 

Enlil már az ókor előtti eltitkolt időkben elvetette a Plejádiak Földre érkezésének gondolatát, és a szíriusziakról is beszélt. Persze, sosem jelentek meg. 

Mindenki, aki a “témában jártas”, úgy hiszi, hogy az elmúlt talán tizenöt évben indultak be a plejádiaktól és a szíriusziaktól jövő médiumi csatornázások, de először is, már az 1800-as évek Angliájában is volt ilyen, másodszor, már több tízezer évvel ezelőtt is. Sosem történt semmi. Nem is fog. Ezt csak azért mondom, hogy maradj a valóság reálisan kietlen talaján, és nézz szembe vele. 

 

Enlil ennek a fényes  megmentősdinek már elvetette a magvait akkor, amikor itt élt. Erre ugyan senki nem gondolna, de ő már az ókor hajnalán pedzegette az embereknek, hogy az annunakiknál sokkal jobb fajok is léteznek - ami igaz is -, olyanok, akik nem gyarmatosítanak, akik nem használják más bolygók erőforrásait, akik  összhangban élnek a természettel. Ez így igaz. Azonban azt is elhitette már az akkori emberekkel is, hogy az annunakik helyett majd a jövőben fényes hajók fognak jönni, fénylő lényekkel, akik igazi istenek lesznek, nem úgy mint ők, és majd ők megmentik az emberiséget, példának okáért az özönvíztől. Akkor, amikor Enkiék lázasan építették a tengeralattjárókat, - merthogy el ne hidd már, hogy egy akár negyven-ötven méteres hullámot egy egyetlen emberek által felépített bárka kibírt volna -, tudván, hogy közeleg az özönvíz, addig Enlil hülyítette a népet, mint egy újkori prédikátor, sőt, még azokat is meghazudtoló vehemenciával adta be a tömegnek, hogy a fényes istenek el fognak jönni özönvíz idején, és megmentik az embereket. 

Bizony, sokan nem szálltak be azokba a tengeralattjárókba, pedig lett volna még hely, mert bíztak Enlilben. Enlil pedig pont úgy tett, ahogyan sok hamis próféta fog tenni, ha természetesen nem válik be az Eseményhapos jóslatuk: lelécelt, eltiplizett az úrhajójával, és a többi annunakival együtt az űrből nézte végig az özönvizet, és sok százezer ember halálát. Amíg azonban a többi annunaki zokogott, ő örült, titkon, hiszen bejött a terve: nem akarta megmenteni az emberiséget az özönvíztől, hiszen ekkorra már az emberiség nem volt igazi rabszolgafaj. Mivel Marduk és Enki tudatot adott nekünk, és szabad akaratot, így önállóak voltunk már abban az időben is. 

Valóban egy Noé nevű ember vezette a tengeralattjárók építését, és tette ezt teljes titokban az Enki ág annunakiaival, hogy Enlil meg ne tudja, és amíg Enlil nyomta a hazug próféciákat, és már akkor is többen hittek neki, mint Enkinek és Marduknak, no meg Noénak, akik azt mondták, hogy menekülni kell, mert nagy lesz a baj, és aki nem száll be a tengeralattjárókba, az meghal.

A REÁLIS VALÓSÁG SOSEM TETSZIK ANNYIRA MINT BÁRMILYEN FÉNYES ÍGÉRET. 

 

Marduk legyőzetésének alappillére is ez volt: Enlilnek hittek az akkor már atomcsapással lerombolt mai közel-keleti területeken, hiszen ott már ő volt az úr. Ott tartva a legnagyobb haderőt, az annunaki örökséget a föld alatti világba lopva és rejtve, már azt hazudott az embereknek, amit csak akart. 

Marduk távol volt onnan, Dél-Amerikában, és habár Dél-Amerikában ő volt az úr, sőt az istenségek istensége, a Közel-Keleten Enlil lett az egyetlen igaz isten, hiszen ismeritek a sztorit: megrendezte a saját halálát, a saját temetését, majd magát leplek mögé rejtve beadta a népnek, hogy ő az egyetlen isten, és Mardukot már akkor is halottnak hazudta a saját híveinek, de nem csak Mardukot, hanem Inannát is. Még el sem hagyták a Földet, de Enlil máris leváltotta őket az emberek szemében és fejében azzal, hogy ő csak IDEIGLENESEN URALKODIK ITT, valójában csak vigyáz a Földre, aminek megmentésére majd a Szíriusz-Plejádok rendszerből érkeznek a fénytestvérek. Mindez több ezer évvel ezelőtt volt. 

Enlil az özönvíz életben maradottaival is el tudta hitetni, hogy a fényhajók azért nem jöttek értük, mert túl magas volt a víz, nem tudtak sehol sem landolni. Namármost szerintem egy fejlett űrhajó ezt megoldotta volna, de mit tudtak az űrhajókról az akkori emberek, ha az annunakik nem engedték őket fel a saját űrhajóikra? Semmit, azonkívül, hogy néhányan beléphettek egy-egy űrhajóba, amikor Anuhoz kellett a Nibirura menni rapportra, ami igazi kiváltság volt. 

Az azonban, hogy több, mint négyezer évvel később, sőt, ha az özönvizet nézed, akkor legalább negyvennégyezer évvel később sem tartunk előrébb, nem csak Enlil rendszerének köszönhető, hanem az emberi természetnek. 

Hiszünk egy istenben, aki megteremtette a világot hat nap alatt, majd a hetediken megpihent. Mindezt önálló, reális gondolatok nélkül. Hiszünk abban, hogy az első férfi, Ádám oldalbordájából teremtette isten a nőt, Évát, majd két fiuktól, Káintől és Ábeltől ered az emberiség. Hiszünk abban, hogy miértünk van az egész világ, és most, hogy mindent elcsesztünk, nem kicsit, nagyon, küszöbön egy nagy társadalmi válság, /globális világrengető ökokatasztrófa még nem/, majd eljönnek értünk ugyanazok a fényhajók, amik az özönvíz alatt sem jöttek. 

A plejádi és szíriuszi lényeknek már akkor sem volt testük. Mint mondtam, ha most visszakapták a testben létezést, még több ezer év, mire űrhajóba tudnak ülni. 

 

Az emberi természet ilyen, gyáva, gyarló és gyenge. 

Igen, ebben benne van a teremtőink keze is, többszörösen. Első körben Marduk és Enki valóban rabszolgának, önálló gondolkodásra képtelennek teremtett minket. Ez is a reális valóság része. 

Később fejlesztettek, tudatosan, tanítottak minket. Azután Enlil számtalan genetikai módosítással elérte, hogy újra lebutítson minket, és most úgy áll a helyzet, ahogyan áll a világban. 

Az ember fejlődik technikailag, spirituálisan pedig nem. 

 

Ahogy az is a reális valóság, hogy az annunakik képesek a tudatmódosításra, képesek arra, hogy megdelejeznek téged, és azt fogod tenni, amit mondanak neked. Képesek arra, hogy bármit elhitessenek veled, amit csak akarnak. Ezt Enlil alaposan ki is használta, ezért tudta prezentálni a világ valaha volt legnagyobb átverését, ami ma is fogságban tartja a világot, a Bibliát. 

A Bibliánál nagyobb bevetítés nem nagyon létezik. Egy teljességgel kitalált mesevilág. Ahogyan a mi világunk is az. Most is. Annunakik nélkül. 

Ha fennakadtál most azon, hogy képesek a tudatmódosításra és meg tudnának delejezni téged, és az egész világot, akkor először is, gondolkodj el azon, hogy most mennyire vagyunk átvágva, megdelejezve, megvezetve, illúziókkal és bevetítésekkel telepakolva. Most sokkal jobban le vagyunk szedálva, és butítva, agymosás alatt tartva, mintha idejönnének az annunakik, és arra vennének rá minket, hogy tegyük le a fegyvert, ne háborúzzunk, osszuk szét a javakat egyenlő arányban, vessünk véget a fosszilis energiafelhasználásnak, semlegesítsük az atomfegyvereinket, változtassunk az egymáshoz való hozzáállásunkon. 

Mivel az emberiség gyenge, önálló gondolkodásra képtelen, óvodás szinten jár, semmi okuk nem lenne minket úgy leszedálni, hogy teljesen cselekvésképtelenek legyünk, ezt az elittel szemben foganatosítanák. Tőlünk nem tartanának, de a földi haderőtől és a világ vezetőitől igen. Ők mindent elkövetnének, hogy leszedjék az űrhajóikat, és halomra gyilkolják őket. 

Marduk nem élt a szabad akarat módosításával, és a tudat leszedálásával, nem alkalmazott tömeghipnózist, ugyanis nem volt szüksége rá. Nem kellett az emberek agyát átmosni ahhoz, hogy imádják, kövessék, és tiszteljék. Nem kellett többnek tűnnie, mint ami, és az embereknek a tudatmódosítással szembeni védekező technikákat tanított, mert Enlil erősen hatni próbált rájuk. Enkinek sem volt szüksége arra, hogy befolyásolja az embereket, és Inannának sem. A most élő és aktív nagy annunaki vezetők azóta ráadásul egy spirituális ugrást tettek előre - méginkább elvetik az ilyen módszereket. 

Marduk már nekünk is megtanított minden technikát, a csapatnak, hogy hogyan védekezzünk a tudatmódosítás, agymosás, mágikus technikák ellen. Hogyan és mivel vértezzük fel magunkat, ha ilyesmi történik, márpedig a mátrixban minden nap ilyesmi történik, folyamatosan. Szünet nélkül. A Marduk Mágia tréningeken még egy vörös kristályos csakrarendszerbe ágyazott figyelmeztető és tisztító kristályrendszert is beültetett nekünk, hogy az figyelmeztessen, ha tudatmódosítás, agymosás, “delejezés” jönne. 

Megmutatta, hogyan különböztessük meg a saját érzéseinket és gondolatainkat a bevetítettektől. 

Ha valóban agymosást tervezne, mindezt nem mutatja meg nekünk. 

Ő nem hüllőkirály. Királynak király, a Nibiru királya. Én, mint mondtam elfogult vagyok, de ezzel az írásommal megmutattam nektek, hogy mégsem annyira. Mert én a reális valóságban élek. 

Az annunakik nem azért akarnak visszatérni, hogy mentesítsenek minket a felelősség alól, hanem azért, hogy a dolgokat a kezükbe vegyék, mert az emberiség képtelen egyedül haladni tovább.

Marduk nélkül esélyük sem lenne, ő az igazi kapocs ember és annunaki között. 

Hogy miért? 

elmondom majd.. :) 

 

A soron következő tréningek - TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ

  1. 2024. április 20. szombat, 17.00-20.00, Skype, MARDUK KINCSEI I.- MARDUK ÉS A KÜLDETÉS/ED - EGY MEGLEPŐ ÉS FELKAVARÓAN JÓ TRÉNING, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

  2. 2024. április 21. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, MARDUK II. A REÁLIS VALÓSÁG - IZGALMAS LESZ :) MIÉRT MARDUKON MÚLIK? részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

  3. 2024. április 22. hétfő, 19.00-20.00, Skype, JELEK KÖNYVE 12.-13. AZ AKASZTOTT ÉS A HALÁL részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

  4. 2024. április 23. kedd, 19.00-20.00, Skype, ÁDÁM ÉS ÉVA KÖNYVE, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

A tréningekre jelentkezi, illetve a hanganyagokat elkérni itt tudod: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - ÁPRILIS 20 - MARDUK KINCSEI I. 

  • ELSŐ RÉSZ: MARDUK LEGYŐZETÉSE ÉS MARDUK FELEMELKEDÉSE - A TÖRTÉNET IGAZÁBÓL RÓLAD SZÓL- MARDUK KINCSEINEK KIBONTAKOZÁSA

  • MÁSODIK RÉSZ: MIÉRT MARDUK? MARDUK ÉS A FELSŐBB ÉNED EGYESÍTÉSE. MARDUK KINCSEI I. - HELY, IDŐ ÉS TÉR.

  • HARMADIK RÉSZ: MARDUK SPECIÁLIS BEAVATÁSA SZEMÉLYRE SZABVA

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - ÁPRILIS 21 - MARDUK II. A REÁLIS VALÓSÁG 

  • ELSŐ RÉSZ: AZ ANNUNAKIK EXTRA KÉPESSÉGEI NEKED

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK ÉS A REÁLIS VALÓSÁG

  • HARMADIK RÉSZ: FÖLDALATTI ANNUNAKI BÁZISOK, ÓCEÁN ALATTI IGIGI TÁMASZPONTOK, FÖLDKÖRÜLI ELTITKOLT ANNUNAKI SEREG

  • NEGYEDIK RÉSZ: BEAVATÁS

 

Nagyon erős tréningek jönnek :) Igazi turbo. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó 

Lucifer Szövetség

Föld






Szólj hozzá

MARDUK ESEMÉNY ARANYKOR ANNUNAKIK TILTOTT TUDÁS ENKI REPTILE KING REALITY