2024. máj 01.

MARDUK IV. MARDUK ÉS A BIBLIA

írta: Eszter 777
MARDUK IV. MARDUK ÉS A BIBLIA

MARDUK IV. 

MARDUK ÉS A BIBLIA 

 

Ezt a két szót egymás mellé írva ritkán látni. Talán azért mégiscsak, de nem közkeletűen. Az annunakikat kutatók és a Biblia kutatók könyveiben előfordul ez a szóösszetétel, de általában inkább Enlilt említik meg a Bibliával összefüggésben, mivel a sumer táblák elemzésekor már régen kiderült, hogy a Bibliát Enlil íratta le.  Szinte hihetetlen, hogy ez így történt, de így történt. 

  1. e.  2.000 körül a mai Izrael területén, koszos, hideg, büdös barlangokban üldögéltek Enlil prófétái. Az első, amit kiemelnék, hogy mindegyik férfi volt. Egyetlen nőt sem találsz köztük. Az első öt próféta, akiknek a szavai átalakítva az Ószövetségben és az Újszövetségben is szerepelnek, Enlil hatása alatt álltak. Tudták az igazságot, ismerték Mardukot, Enkit, Inannát, Ninmahhot. Mindenkit. Kis túlzással még ki sem hűlt a talaj az atomcsapás után, /persze de, kihűlt, háromezer évvel azelőtt történt/, és a talaj még visszhangzott Enkiék lépteitől, Babilon még állt, bár már Enlil uralta, és a leszármazottai, az Enlil ág, Egyiptom is virágzott, telis-tele zsarnoksággal, fekete mágiával, papi kasztok mágikus harcával, lassú hanyatlásban. Nem olyan volt, mint amilyennek Marduk megálmodta. 

A próféták, kiválasztott, naiv, erre nyitott, médiumi képességekkel bíró, rendre idős, egyedülálló /általában özvegy, és Enlil által elég sok megszorító intézkedéssel sújtott/, megtört férfiak voltak, akik mindenáron éhezték a dicsőséget és az anyagi javakat. 

Nem látták Enlilt maguk mögött a barlang egy beugró folyosójána, ahonnan telepatikusan közvetítette nekik, hogy mit írjanak le a jegyzeteikbe. Azonban olyan erős késztetést éreztek arra, hogy írjanak, egyfajta autamata írással, pontosan úgy, mint a médiumok, hogy képtelen lettek volna ennek ellenállni. 

Így hát írtak. 

Próféciákat, soha nem létező történelmi áltényeket, hazugságokat. 

Marduk, Enki, Inanna, Ninmah és a többiek neve nem szerepelt kimondottan a jegyzetekben, ahogyan az egész Bibliában sem, inkább ráutalással és sokszor más néven nevezve őket. 

Enlil saját tetteiről íratta az Ószövetséget, belefoglaltatva rémtetteit, egy igazi horrorként megmutatva az eljövendő emberiségnek, milyen is a haragvó isten. 

Enlil nem vállalta fel, hogy ő diktálna, elhitette a prófétákkal, hogy egy istenséget közvetítenek a jegyzeteikben. Akkor még csak egy istenség volt a sok közül, de ott, helyben, az Enlil teljes fennhatósága alá került Közel-Keleten érezhető volt a hatalmas ereje. Az a mindenható, borzasztó erő, amivel onnantól rendelkezett, hogy elkapta, és leáncolta egy fekete mágiás varázskörbe Achremmont, minden démonok legnagyobbikát. 

A varázskör körül kilenc enlilita pap állt, kilenc vén, kiégett, mocskos és aljas, hataloméhes fekete mágus, akik az ő erejét hivatottak táplálni. 

Mivel Achremmon az igazság és a tiszta eredet megmutatásáért felelős fődémon, megfosztották erejétől, és az eredet energiákat átmásítva adták át Enlilnek és Enlil szavainak, amelyeket a prófétákkal leíratott. Így a későbbi, és a mostani emberiség is a Bibliát tekinti eredettörténetének, és a most is élő fekete mágia miatt fenntartások, és józan gondolkodás nélkül, befolyásolás, elnyomás, tudatmódosítás és agymosás alatt kérdések nélkül el is hiszi. 

A kérdések, amiket a Bibliáról kis vitakörökben általában feltesznek, messze csak a felszínt kapargatják, mert ugye ott kellene kezdeni, hogy nincs isten, se angyalok, se fény, se sötétség, se Menny, se Pokol, se Purgatórium. 

Onnantól, hogy ezt kihagyják, értelmetlen az egész. 

A próféták tehát szorgosan írtak a barlangban, heteken, hónapokon, éveken át. Éveken át bizony. Tengernyi anyagot írtak le, amiket aztán Enlil felülvizsgált utólag, és készített ebből egy kivonatot, így keletkezett az Ószövetség. 

A prófétákat azután mind egy szálig megölette, hogy soha ne mondják el azt az utókornak, hogy a próféciáik, nem valamiféle csodás isteni kinyilatkoztatások voltak mennyei, csodálatos körülmények között, égő csipkebokor, sivatagból feltörő víz, szétváló tenger, és egyebek kíséretében, hanem Enlil kitalálta, hogy milyen történésekbe ágyazza a prófétákat, amikor a kinyilatkoztatások megtörténtek. 

Ez volt hát a kinyilaktoztatás.

Egy koszos, dohos, hideg barlangban, éveken át, öt férfi. A barlang környékéig mehettek csak, elvégezni a dolgukat, nem érintkezhettek senkivel, ételt a városból kaptak, és akikkel érintkeztek, Enlil azokat is kivégeztette. 

Enlil egy bonyolult sztorit rakott össze, számtalan hazugsággal tarkítva, mind önnön önmaga dicsőítésére, és ő lett az egyisten, a mindenek felett álló, láthatatlanul bujkáló, telepatikusan szuggeráló Úr, a mindenható isten. 

“Ne legyenek isteneid énelőttem. “

“ Az Úr nevét szádra hiába ne vedd.”

Két sor a tízparancsolatból. Kemény, szuggesztív és erőteljes. A dícsértessék is ekkor alakult ki, mert Enlil rettegett a szómágiától, ezért nem lehetett az Úr nevét szidni, vagy ok nélkül emlegetni.

A Mózes sztori egy külön történet, akkor már Enlil régóta nem mutatkozott, ezért hitték a zsidók, hogy elhagyta őket és ezért is várták vissza. 

Négyszáz év alatt, egyiptomi rabszolgaság alatt, már nem is emlékezhettek, mikor látták az Urat utoljára.

Enlil tehát leíratta az Ószövetséget, és amikor ezt tette, Marduk még bőven a Földön volt, csak messze onnan, Dél-Amerikában. 

Enki Európában a hét törzs szövetségén dolgozott. 

Inanna Indiában volt, és a védákat íratta le. Igen nagy különbséggel, Enlilhez képest, mert személyesen diktálta le, és nem férfiaknak, hanem nőknek. 

Ekkorra már az annunakik tisztában voltak vele, hogy el kell majd hagyniuk a Földet, amint itt a Régi Birodalmat legyőzték, és éppen ezért születtek a buddhizmus alapjai, a maya naptár, mint igazi kódolt titkosírás, Marduk mesterműveként, az Enki által vezényelt törzsszövetségek Európában. Az annunakik előkészítették a távozásukat, és ez ekkor már sajnos nem volt időben messze. 

Enlil ez idő alatt úgy tervezte, hogy még sokáig marad a Földön, és egészen pontosan i.sz. 1113-ban hagyta azt el, a kereszteslovagok elszámoltatása előzményeként, minekutána a lovagok végül átláttak a szitán, és nem voltak hajlandóak őt tovább szolgálni. V. Fülöp ugyebár elrendelte a lovagok kivégzését, mindegyiküket elfogták, és péntek 13-án egyszerre égették őket el máglyán. Innen a szerencsétlen péntek 13 hiedelem. A kereszteslovagok lettek volna hivatottak arra, hogy Enlil létezésének titkait őrizzék, mint pl a Szent Grált, a Frigyládát és egyéb komoly ereklyéket. A Szent Grál elsősorban a női méh, másodsorban valóban Jézus használta látványos, azonnali teremtésre, harmadsorban a DNS, méghozzá az eredeti ADAMU EVA DNS amiben még nincs benne a szabad akarat, és szerelem visszakapása. Enlil olvasatában  az eredendő bűntől mentes “vér”. 

A Frigyláda az enlilita papok DNS-e, és az azt őrző “vessző’, ami lehetet akár egy kémcső is, benne örökítőanyaggal, ez az Áron vesszeje. 

A kereszteslovagok kivégzése után elindult az igazán rémségesen iszonytató sötét középkor, és Enlil távollétében a csatlósai tették a dolgukat. 

Mészároltak isten nevében. 

Marduk és társai elborzadva figyelték, mi történik. A Biblia, mint fekete mágia által felturbózott, nagy hatású M.E. eszköz mindenkire a mai napig hatással van, aki a kezébe veszi, de most már a hatása egy ezreléke annak, mint ami fénykorában volt. 

A katolikus anyaszentegyház hatalma is csökken, napról-napra. Az ő istenük nem tesz csodákat, nem válaszol az imákra, nem menti meg a világot. Nem küldi el a fiát újra, hogy megváltson bárkit is, nem történik semmi. A Biblia sokat vitatott áltényeken alapuló, hamis dokumentummá silányult, és akik forgatják, azok is érzik, valami nem stimmel. 

A katolikus templomok világszerte üresen konganak. Az űrt, amit a katolikus vallás hagyott, hitetlenkedés, céltalanság, motiválatlanság lengi körbe. Kételkedés, elveszettség, magányosság. Nincs már erő ott, ahol valaha fekete mágiák sorozata által volt. 

Marduk számára a Biblia egyfajta ízig-vérig árulás. Egy sok oldalas M.E. eszköz, ami mindent tönkretett itt, a Földön, miután elmentek, de a romlás már azelőtt elindult, hogy távoztak volna. Az atomcsapás után az annunakik szétszéledése megrengette az összetartást, és a kommunikációt is. Enlil egészen nyugodtan szövögethette nagyszabású terveit a többi annunakitól elszigetelten, összehozhata a zsidóságot, és alkut köthetett velük, elindíthatta a világuralmát anélkül, hogy a többi annunaki néhány szórványos információnál többet tudjon róla. Előbb-utóbb azonban kiderültek a turpisságok, mert Enlilnek nem volt elég a Közel-Kelet, és testvérei hátrahagyott városai. Többet akart ennél. 

Mielőtt erre rátérnék, egy megjegyzés. Enlil NEM a katolikus vallást hozta létre, hanem a kereszténységet és az iszlálmot, valamint a judea vallást, mind egy tőről fakadva: Ábrahámot bízta meg a három, különbözőnek tűnő, de egy és ugyanazon rejtett elveket követő, hasonló teremtéstörténeten alapuló vallás “terjesztésével”. Ez a terjesztés már akkor, abban az időben tömegyilkosságot jelentett szerte a  Közel-Kelet területén. Ábrahám senkit nem kímélt, aki akár Marduk nevét ki merte ejteni. Iszonyatos népirtás és megfélemlítés nyomán tette le a kereszténység, az iszlám és a judea alapjait. Kapott hozzá sugárfegyvereket, valószínúleg skalár fegyvereket is /hang, frekvencia, agymosás, tudatmódosítás, biofegyverek - az ókor nagy járványai sem voltak mások mint a kovid, kémiai fegyverek, kemény arzenál lehetett Ábrahám kezébe, és kapott hozzá népes sereget, amellyel elérte, amivel Enlil megbízta. 

A katolikus vallás, ahogyan az ismeretes, a kereszténységen alapszik, de Enlil még akkor a Földön tartózkodott, amikor Konstantinnal hivatalossá tetette a katolicizmust,

Tehát Enlil többet akart a Közel-Keletnél, ezért terjeszkedni kezdett. Seregeivel Törökország felé nyomult, és ott megvetette a lábát. Enki azonban Európában nem csak a Kárpát-medencében, kiváltaképp Székelyhonban tevékenykedett, vagy az Észak-Európai törzseket fogta össze, hanem több nagy projektet is elindított az emberek lelkes segítségével. Az egyik Hellász volt, a nagy görög istenek székhelye, ahol a tudományt, a kultúrát, a művészeteket voltak hivatottak az emberek ápolni. Csodálatos dolgok születtek, amik ma is hatással vannak a világra, ugye mondanom sem kell. Arkhimédesz, Arisztotelész, Platón.. 

Az Iliász, a Odüsszeia, ezek átalakítva ugyan, de elmondják nekünk az igazságot. Platón írt az annunakikról, írt Atlantiszról. Az annunakik segítették az embereket a tudományos felfedezésekben, és a lélegzetelállító művészeti alkotásokban, no meg az Akropoliszban is. 

Hellászt ténylegesen Pallasz Athéne védte, energiákkal, és a görög isteni állam megörökítette az istenek mitológiáját minden létező és elérhető módon. 

A másik nagy projekt a Római Birodalom volt. Fejben lehet, hogy már összeraktad, de lehet, hogy még nem, hogy nem csak Egyiptom, vagy Mezopotámia volt annunaki gyanús :) Nem bizony. 

A dicsőséges Római Birodalom hadibázis volt. Az igaz ugyan, hogy Enki törvényeit a “barbárok” körében is terjesztette Európában, és számtalan rémtett írható a számlájára. Azonban az alapvető célkitűzés, még azelőtt, hogy Enki kezéből a Római Birodalom vezetése kicsúszott volna  - merthogy kicsúszott sajnos -, az volt, hogy a Római Birodalom egy hadiközpont lesz, ami mint választóvonal a Közel-Kelet és Európa között /ez földrajzilag messze nem így van, inkább Törökországra tudnám ezt mondani, de Enki szerint energetikailag a mai Olaszország területe volt a választóvonal, ezért is tudta Enlil a török területeket bevenni, és megalapítani az Oszmán Birodalom alapjait, szándékosan az iszlámot behozva oda/, és a Római Birodalom nagyon sokáig fennállt. 

Aztán ott volt a Magor Birodalom a hét törzs szövetségével, Attila Enki kiválasztottja volt. A Magor Birodalom vegyesen volt hadibázis és kulturális központ egyaránt, és a Kárpát - medence, mint Európa közepe, erre ugyebár stratégiailag alkalmas volt. 

Enlil és Enki ádáz harcot vívott egymással, a területekért, az emberekért. Enki pedig fáradt. 

Marduk kimaradt a buliból, semmi kedve nem volt háborúzni, messze a dél-amerikai dzsungelben bontakoztatta ki a tehetségét, építette a Machu Pichut, és élvezte az életet. Teljesen kivonta magát az egészből, és nem is avatkozott be. Sajnos nem segített Enkinek, mert nem akart újabb bajt a nyakába, és ő már jóval ezelőtt belefáradt az Enlillel vívott szakadatlan harcba. 

Enlil azonban nem tétlenkedett, és nem fáradt. A YHWH MI támogatta, és a hatalomért, a vagyonért, a vallási hamis dicsfényért cserébe csak nőtt a követői tábora. 

A Római Birodalomban biztos, hogy volt áruló, több is, akik infókat szállítottak Enlilnek, és előidézték közvetve a Római Birodalom bukását. 

Mindeközben azért történt néhány lázadás Enlil rémuralmával szemben a Közel-Keleten. Az egyik Salamon király volt, aki Jezuel /Jézus, közismertebb nevén/ avatarja volt, és a Salamon templommal és Salamon pecsétekkel Mardukkal összhangban próbálta megmenteni a világot Enliltől. Egy idő után elbukott. 

A másik ilyen lázadás maga Jézus volt. Ő Salamon után jött, és a történetét már ismeritek. 

Jézus egészen biztosan találkozott az annunakikkal, Indiában Innanával, és Európában később Enkivel is. Szerintem Mardukkal is. Ha időrendben nézed, akkor egybeesik  az egész sztori az annunakik ittlétével. Persze, a világ úgy hiszi, hogy a zéró időszámítási pontunk Jézus születéséhez köthető, de ezt Enlil találta ki, hogy az idővonalunkat is összezavarja. Valójában Jézus ekkor már régen élt, létezett, sőt, szerintem már el is menekült Európába, nem mondom, hogy ok nélkül, és Enki Európai földalatti bázisain bújhattak úgy el a túlélő apostolokkal és Magdolnával, hogy egyáltalán túl tudták élni a történteket, és megírhatták a máig rejtegetett eredeti Evangéliumokat. 

Az Újszövetség első harmadát is Enlil segítette meg, és a Jézus sztorit is ő diktálta le. 

Ekkor már megengedhette magának, hogy az Ószövetség haragvó istenének szerepéből kilépve a jóságos és kegyes isten szerepében tetszeleghessen. 

Jézus azonban messze nem volt Enlil fia, sem a barátja, sem a szövetségese, sőt. Habár eltenni láb alól nem akarta, tisztában volt Enlil erejével, mi több, a halhatatlanságával is, de a hatalmát meg akarta dönteni, és úgy gondolom, hogy Inanna jótanácsaival megpakolva jött vissza még a tevékenysége kezdetén Indiából a Közel- Keletre. 

Biztos, hogy vitt infókat Inannának, de a Biblia megírásáról, és számtalan más turpisságról nem tudott. 

Az iszlámhoz köthető Mohamed próféta is Enlil irányítottja volt, és természetesen a judea nagy startvonal, az Exodus főszereplője, Mózes, úgyszintén. 

 

Enlil megalakította a Vatikán alapjait is, és a Vatikán alatt több ezer méter mélyen, a Vatikán titkos termei alatt jóval, ott van még Enlil földalatti bázisrendszere. Enkinek is van Európában földalatti bázisrendszere, szintén több ezer méter mélyen, de a felszínhez közelebb is, mert a Bugeci - hegység szfinx alatti földalatti folyosói, ahol az annunaki teremtéstörténet az Adamu Eva Projekttel együtt látható - bár igen nehéz oda bejutni egyébként, sőt, lehetetlen, valakik a közelmúltban mégis megcsinálták -, és a Pilis alatti, valamint a Boszniai és a Franciaországi földalatti rendszerek is. 

A letarolt Római Birodalom helyén a Vatikán Enlil alapjain nőtte ki magát, és gyökeresen az ellenkezőjéről szól, mint amiről a Római Birodalom szólt. Olaszország területén erőteljes szakrális erővanalak vannak, és hogy miért éppen ott? Ezek az erővonalak nagyon erősek, és óriási hatásokat lehet velük elérni. 

Ennek oka egy nagyon érdekes és nem ismert tény. Valaha az Őskontintens, a Pangea  - tudod, az a nagy óriáskontinens, amin anno a dinoszauruszok éltek - közepe volt a mai Olaszország, de akkoriben, mint egy óriáskontinens közepe, rendkívül száraz lehetett. Az évmilliók során, ahogyan az őskontinens szétszakadása után elindult ott az élet, és tenger vette körül az olasz csizmát, lett olyan csodálatos mediterránum, mint most. Nem elég, hogy erős a szakrális hálózata, de még az éghajlata is csodálatos. Nem csoda, hogy Enkinek is és Enlilnek is kellett. Meg merem kockáztatni, sőt, úgy mondta Marduk a tréningeken, hogy a Romulus - Remus sztori az Enki és Enlil szemtől szembeni harca volt Rómáért. 

A farkas mint szimbólum a sztoriban az egy anyától származás, és közös annunaki vérvonalra utal. 

Az ókorban ugyanolyan megjátszott, politikai hátterű és hamis zászlós hadműveletekkel tarkított háborúk zajlottak, mint most, és a háttérben akkor is egy uralkodó elit állt, az annunakik. A Római Birodalom nagy háborúinak java része jórészt elterelés volt arról, hogy a háttérben egy világvallás szerveződik, pontosabban három: a zsidó, az iszlám és a keresztény, Enlil megfélemlítése által. 

Amíg Enki, Marduk és mindenki más azt hitte, hogy pusztán a területekért folyik a harc, valójában nem így volt. Enlil nagyszabású terve bejött, mert végig titokban tartotta a halálos fenyegetésekkel sakkban tartott próféták műveit, amelyekben MINDENT MEGHAMISÍTOTT. Mindent, ami valójában történt, az át lett másítva, mégpedig igen profi, mondhatni zseniális módon. 

Amikor a próféták írtak Ádámról és Éváról, maguk is meghökkentek azon, hogy mennyire irracionális. Az Eredendő bűn kifejezést pedig a Régi Birodalom használta pontosan arra, amit az annunakik a beleegyezésük és engedélyük nélkül tett az egyik birtokukon, a Földön, azaz saját maguknak emberfajt teremtettek. Ez az univerzumban tiltott volt, és az annunakik megszegték ezt - és milyen jól tették..

Enlil azonban egy teljesen falls, hihetetlen sztorival állt elő az Ószövetségben, amit a világon mindenki ismer, és több milliárdan mind a mai napig fenntartások nélkül el is hisznek. 

Ez a Genezissel kezdődik, tudod, isten hat nap alatt megteremtette a Földet, majd a hetedik napon megpihent, megteremtette Ádámot és Évát az édenkertben, majd Éva megette az almát, Lucifer vette rá erre, és ezért, mivel öntudatukra és szabad akaratukra ébredtek, kiűzettek a paradicsomból, és így azután a Földön magukra lettek hagyva, blablablablabla. A legjobb az a rész, mármint szinte vicc, már elnézést, akit érzékenyen érint, node mégis…hogy Ádám oldalbordájából teremtette isten Évát, és amúgy meg porból teremtettünk, és porrá leszünk. Legalább az, hogy porrá leszünk, igaz.. 

De annak istenhez semmi köze. 

Marduk teljesen kizárta a többször visszatérő gondolatot, hogy Enlil esetleg csinál valamit a háttérben. Enki viszont nem, és kutatott a dolgok után. Mardukot figyelmeztette, de ő elzárkózott a további háborúskodásoktól Enlillel. Enki így magára maradt a dologban, majd rájött, hogy Enlil prófétákat tart rettegésben, végez ki, és íratja az Ószövetséget. Végül, amikor a Nibirun már kezdett az azt támadó Régi Birodalom miatt forró lenni a talaj, és Anu parancsba adta, hogy térjenek vissza - az ilyesmi nem egy nap alatt történik meg, szerintem évekig tartott, amíg “összepakoltak”, ha nem évtizedekig, hiszen mindenről gondoskodni akartak, kellően erős és mindent bizonyító erejű örökséget akartak az emberiségnek hagyni maguk után, ugyebár ezt vitte le Enlil a Belső Földre, és rejtette el, szóval Anu visszahívta az annunakikat, és ők pakolni kezdtek. Enki azonban rájött arra is, hogy Enlil hol tartja a Biblia első változatát, és kérdőre vonta. Elolvasta és a megdöbbenés, az undor a hatalmába kerítette. Hiszen ez a mű egész hazugságok sora! 

Enlil próbálta csitítgatni a fivérét, mondván, ebbe a Régi Birodalom beleegyezett, és nem fogják zargatni a Földet. Ez mondjuk igaz is volt, de Enkit mélységesen felháborította a dolog. Eléggé kibukott, mondhatni, és követelte, hogy Enlil semmisítse meg a Biblia első könyveit, az akkorra már majdnem kész Ószövetséget. 

Enlil azonban nem tette meg, és győzködte tovább a fivérét. Végül sikerült meggyőznie, hogy ezzel lesz a világ biztonságban, egy abszolúte illúzióban és ezért aztán földi mennyországban tartva, kellő szabályozással, amit a vallás fog adni nekik. Ekkor Enki feltette a nagy kérdést: mi a biztosíték arra, hogy az emberek el fogják hinni ezt a temérdek baromságot? Enlil hallgatott, nem válaszolt, de Enki rájött, hogy fekete mágia van a dologban, és Achremmon van lekötözve a mágikus körben, az enlilita papok pedig fenntartják azt az iszonyatos tudatmódosító mágiát, ami ma is hat a Földön. 

Ami miatt sokan hisznek még mindig abban, ami egyáltalán nem állja meg a helyét, abban, ami ebben a mágikus szupereszközben, a Bibliában le van írva. 

Enki látván az erőt, elfáradván Enlil mesterkedéseiben, legyőzetve a Római Birodalom, legyőzetve Hellász, legyőzetve a Magor Birodalom, az észak-európai barbár napvallású törzsek, legyőzetve a Közel-Kelet… azt mondta jó, akkor erősítsenek rá a mágiára, csak az emberiség biztonságban legyen. 

Itt Enki követett el hatalmas hibát, mert még meg is erősítette Enlillel a mágiát, ami fenntartja az egyistenhitet a Földön. 

A többi annunakinak nem mondta el, hogy mit tett, és mibe ment bele. Belement abba, hogy Enlil cserében életben hagyja fiát, Mardukot, és Marduk párját, a saját lányát, Inannát, akit bármikor kész lett volna eltörölni az élők sorából.. Így hát Enki a Biblia születésének részese lett, Marduk pedig a Biblia körüli alku tárgya. 

Azonban Ádám és Éva könyve a Genezis könyvében, egy külön könyvet alkotva igazán hajmeresztő volt. Enlil és Enki átadta azt a letarolt Római Birodalom területén lévő enlilita főpapoknak, akik később megalakították a Vatikánt..

A Genezis könyve a mai papságnak bizonyítékot jelent isten létezésére.

Van egy eredeti Ádám és Éva könyve, ami Irakban van, és amit az USA most nagyon meg akar szerezni. Ebben az eredeti Ádám és Éva könyvében a valós annunaki teremtéstörténetünk, az Adamu Eva Project van leírva, részletesen, naplószerűen vezetve az egész kutatást, és kivitelezést. Azonban a Genezis könyvének eredeti kézirata, amit már a megfélemlített próféták írtak, csupa hazugsággal tele, a mindenkori pápa kezében van. Most is, ebben a pillanatban is az éppen hatalmon lévő pápa magánrezidenciáján van egy vitrinben. Amikor a konklávé alatt felavatják az aktuális pápát, az előző pápa átadja neki a Genezis Könyvét, mondván, ez a bizonyíték isten létezésére, de minden soron következő pápa megtudja, mi is van igazából annak a könyvnek a végén.. mert ott Enki kézirata van, arról, hogy ez az egész hazugság, arról, hogy Enlil írta le, pontosabban íratta le az egészet, és minden pápa mélységes megdöbbenéssel veszi ezt tudomásul, miután átvette a Genezis Könyvét.

De egyik pápa sem beszélhet erről, mert ha megteszi, akkor “megbetegszik” és meghal… mostanság sorra betegednek és halnak meg a pápák, és éppen emiatt. Mert ezt nem hozhatják nyilvánosságra, ugyanis amennyiben megteszik, meghalnak, mert egy vatikáni titkos társaság kivégzi őket. 

Ilyenkor jön az, hogy a pápa “megbetegedett”, a pápa szép lassan “meghalt”. Ez lehet mérgezés, mert azt nehezen tudnám elképzelni, hogy egészen egyszerűen, nyíltan és gyors módon kivégeznék őket.

A vatikáni titkos társaság nem mítosz. Sosem volt az. Az egész rendszer Enlil utasításaira épült, és azóta is nagyjából minden ugyanúgy van, mint háromezer hatszáz éve… 

Ez durva. A Vatikán belső magja lényegében nem fejlődik. Az csak látszat. Enlil ígért nekik valamit, és azt meg is kapták, és ez a valami bizony a világuralom…

Tehát Marduk volt a tárgya Enki alkujának, és persze Inanna. Enki pusztán annyit adott át ebből az annunakik felé, hogy Anu visszahívta őket a Nibirura, mert a Régi Birodalom megtámadta azt. Azt már nem mondta el, hogy Enlillel alkut kötött, és ezért kell mindenképpen menniük. Ugyanis Marduk azonnal lázadni akart, ha kell, megdönteni Anu királyságát, csak ne kelljen elhagyniuk a Földet, mert tudta, az rájuk nézve is, és főleg az emberiségre nézve milyen következményekkel járna. 

Valahol elgondolkodtató, hogy mi lett volna ha ők itt maradnak. 

Milyen lenne most az emberiség? A Föld? 

A Vatikán egészen biztosan nem létezne, és a mai háttérhatalom sem. 

Lehet, hogy sokkal jobb lenne, lehet, hogy nem lenne jobb, lehet, hogy az annunakik háborúi végül elpusztították volna az emberiséget, akár magát a Földet is, mert Enlil nem adta fel..

A jelenlegi pápa bármikor előhozakodhatna a farbával, hogy a Biblia hamis, mert ő, és a vatikáni titkos társaság - ami háromezer hatszáz éve működik, és gondolom, hogy öröklés útján megy minden tovább mélységes titoktartás mellett -, tudja ezt, és ha ezt a pápa a saját halálát kockáztatva nyilvánosságra hozná, a világ több milliárd hívője összeomlana. Azért így is lennének, akik kitartanának a hitük mellett, de végre elgondolkodna sok millió ember, hogy milyen világban élünk is mi valójában.

Mert itt nem is az a legnagyobb baj, hogy hazudtak, hanem az, hogy mai napig egy irracionális mesét több milliárd ember fenntartás nélkül elhisz, és ez félelmetes. Félelmetes az, hogy a mai emberiség még mindig nem akar gondolkodni.

Az isten létezéséről szőtt tudat ott van mindenhol, és körbeszövi a világot. Egy nagy pók nagy hálójaként, évezredek óta határoz meg minket és mindent. Sokkal mélyebben, mint hinnéd, a szokásaink, az időszámításunk, a személyiségünk, a vélten irányított életünk, mind - mind az egyistenhez van idomítva. 

És mi a marionettbábui voltunk, mert már csak voltunk. 

Most már “csak” egy, pontosabban több, világuralmi szervezet, és maga a háttérhatalom is, ez alapján akar tovább mozgatni minket. 

Szóval… piros, vagy kék tabletta…?

 Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség . Föld

 

Szólj hozzá

BIBLIA ÁBRAHÁM ÁRULÁS NOÉ MARDUK JAHVE ENLIL ENKI ISTEN IGÉJE MOHAMED MÓZES ALKU