2022. jún 23.

REPTILIAN IMPERIUM - ENLILITA FEKETE MÁGIA

írta: Eszter 777
REPTILIAN IMPERIUM - ENLILITA FEKETE MÁGIA

REPTILIAN IMPERIUM I. 

ENLILITA FEKETE MÁGIA

 

A Földet egy földönkívüli faj irányítja - mondja az összeesküvés-elmélet/inkább gyakorlat és valóság. Sokan ezen csak röhögnek. Az ember már csak ilyen. Mérhetetlenül arrogáns és magabiztos, szilárd hitet vet abba, hogy egyedül van ezen a bolygón, mint uralkodó faj. Ez az  uralkodás azonban egyrészt igen kérészéletű. Mindössze kétezer éve mondhatjuk el azt, hogy ÚGY HISSZÜK, EGYEDÜL VAGYUNK A FÖLDÖN, MINT URALKODÓ FAJ, amikor Enlil is visszavonult, és láthatatlanul irányított tovább. A zéró időszámítási pontnál Enkinek és társainak el kellett hagynia a Földet. Akkor már Enlil vadászott rá, és ki akarta végezni. Igazán eldurvult az a bizonyos testvérháború.

 

 Azonban a zéró időszámítási pontot megelőző százezer években teljességgel világos volt a földi embereknek, hogy nem vagyunk itt egyedül, az annunakik velünk éltek, szó szerint, főleg Óegyiptom volt erre ékes példa, ahol Marduk, aki magát napistennek, Rének kiáltotta ki, a többi annunakit is maga mellé vette az Enki ágból, és mindegyiknek szálláshelyet, azaz mai szóval élve szentélyt, templomot építtetett. Úgy hívtuk őket akkoriban, hogy ANUBIS, ISIS, OSIRIS, HEKATE, SETH, HORUS… és kiemelném, hogy Anubisnak és a többieknek csupán maszk volt, valószínűleg szertartás, rítus része lehetett. Viszont az utókor mint minden mást is, vallási misztikumba öltöztetett, és a mai kor embere ezeket már mítoszoknak tartja, és ha mégsem, vallási színezetet ad nekik, és sajnos BIZONYÍTÉKOT LÁT AZ ŐSI SUMER ÍRÁSOKBAN EGYFAJTA MINDENHATÓ, HALHATATLAN ISTEN MIBENLÉTÉRE, akit ráadásul En-lil-ként jelöl meg, a későbbiekben pedig Jahve-ként, vagy ahogy a héberek mondták, szándékosan magánhangzók nélkül, ugyanis FÉLTEK KIEJTENI IS ISTENÜK NEVÉT: YHWH… egy félelmetes zsarnok neve, egyébként. 

 

Miközben a cikkeimet olvassátok, többen írtátok nekem, hogy EN-LIL azt jelenti, “szentlélek”, és ez is szándékos megtévesztésként van jelen a vallási történelemben. A mai kor embere a szentlélek fogalmát Jézussal azonosítja, az pedig megint egy másik történet. Ha Enlil ennyire messzire ment, az tényleg hátborzongató.

 

Testvére, En-ki neve: EN=VEZÉR, KI=FÖLD.

 

ANNUNAKI: AN=NIBIRU - AN-NU=ANU A NIBIRU KIRÁLYA - KI=FÖLD. A Föld bolygtó Ki-nek nevezték el az annunakik, amikor ideérkeztek. 

Enki valódi neve egyébként EA, a Nibirun így “anyakönyvezték”, mint Anu elsőszülött fiát. 

Marduk Enki legidősebb fia, és most tegyük helyre a REPTILIAN, A HÜLLŐ ÉS AZ ANNUNAKI KIFEJEZÉSEKET: 

Annunaki tehát “aki a Nibiruról jött Anu parancsára”.

 

Hüllő: földönkívüli értelmezésben az ANNUNAKIK ŐSEI az Inuakáról, /egy másik csillagrendszer/, akik ott még valóban hüllőalakban éltek, pikkelyek, kisebb szárnyak, magas fokú spirituális képességek. Az Inuaka elpusztult, és a Nibirura menekültek, sok milliárd évvel ezelőtt. Ott is TÖRTÉNHETETT EGY DNS KÍSÉRLET, és most kapaszkodj meg: ha hüllőszerű lények a Nibirun élő EMBERSZERŰ LÉNYEKKEL keresztezték magukat, LÉTREJÖTT AZ ANNUNAKI, majd az evolúció /DNS evolúció/, és a Nibirun történt fejlődés következtében / a Nibiru nagyon hasonló volt a Földhöz/, igazán emberformát öltöttek, alkalmazkodva a Nibiru körülményeihez, ami szakasztott olyan volt, mintha a Földön lennének. Így lettek az Annunakik..

 

REPTILIAN: Marduk alkotta őket, egy ÚJABB DNS KÍSÉRLETTEL, a Marson az igigikkel /akiket ti angyaloknak hívtok, IGIGI: AKI ŐRIZ ÉS FIGYEL/, állomásozva, egy, a Mars akkor már kemény körülményeinek ellenálló, minden környezeti változást elbíró, rendkívül alkalmazkódó és túlélő fajt hozott létre, ez pedig a REPTILIAN. Úgy sejtem, hogy a reptilian fajban a távoli, nem humanoid ősök, az Inuaka hüllői megelevenedtek, A MAGASRENDŰ SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEKKEL EGYÜTT, amelyekkel egyébként a Földre érkező annunakik egyáltalán nem rendelkeztek. 

 

A reptilek a Földre érkezvén nagy számban keveredtek a földi emberekkel, és a képességeik így kaptak még egy lökést, ugyanis a földi embereknek teremtőikkel szemben voltak spirituális képességeik. A hétvégi tréningünkön azt az információt kaptuk, hogy a spirituális képességeink teljes tárháza, úgy mint tisztánlátás, tisztánhallás, tisztánérzés, médiumi képességek, dimenziók közötti átjárás, “halottlátás”, mágikus képességek, gyógyító képességek, telepátia, és az igazi esszenciák, mint telekinézis, teleportáció és időutazás, asztrális kivetítés és testelhagyás is egyfajta DNS KVINTESSZENCIA, amely csodának számított az annunakik körében, amikor ezt az általuk teremtett emberekben felfedezték, ugyanis ez a csoda a homo erectus és az annunaki faj kereszteződésekor DNS MUTÁCIÓként jelent meg. “Anomália a mátrixban.”

 

A reptilian faj alakváltó képességeket is kapott Marduk kísérletei révén, ezért nem ijesztő hüllő alakban jelentek meg az embereknek, hanem lemásolták a külsejüket. Ez a képességük Atlantiszban is jelen volt, ezzel tévesztették meg Atlantisz uralkodóit is, magukat az annunakikat. Mardukot ezért hívják a hüllők királyának voltaképpen, inkább a teremtőjük, mint a királyuk, és nem hüllőkirály, hanem reptilian teremtő. Ezért nem igazán hálás neki az emberiség, azt meg kell hagyni. A reptilianok ugyanis erősen keveredtek az emberekkel, még sokkal jobban, mint az annuakik annak előtte.

 

Az annunakik a földi nőkkel rendszeresen kötöttek házasságokat, és nemzettek félisten utódokat. Már ez is keveredést okozott, még az özönvíz előtti időkben. Enlil szigorúan monogám életet élt, egy idő után - fiatalabb korában egyáltalán nem, sőt, megerőszakolt egy annunaki nőt, akit a Nibiruról hoztak magukkal, és feleségül kellett vennie, de rajta kívül egy másik felesége is volt. A szigorú monogám életmód azonban csak a látszat volt. Annak ellenére, hogy óriási háborút vívott az Enki ággal szemben, akik nem vetettek még a földi nőket, és hangosan ellenezte az Istenek Gyűlésén ezt, és azt is, hogy az igigik Mardukkal az élen úgyszintén rendszeresen csábítottak el földi nőket, még akkor is, ha azok földi férfiakkal éltek együtt házasságban, ő maga is számtalan féisten utódot nemzett. Enki pedig híres volt csillapíthatatlan szexuális étvágyáról is, de erőszakot sosem követett el. A nemi erőszakot a Nibirun a legkeményebb büntetések egyike, a száműzetés sújtotta, és ezt a gyakorlatot a Földön is megtartották. Amikor a Földre jöttek, kevés annunaki nőt hoztak magukkal.

 

Képzeld csak el, hogy ideérkezik hatszáz annunaki, ebből úgy ötszáznyolcvan férfi… és mindösszesen talán húsz nő volt közöttük. Ebből néhány volt magasrangú annunaki, pl Nimmah, vagy Innana, a többi alacsonyabb rangú volt. Egy idő után kevésnek bizonyultak, és itt vedd bele azt is, hogy százezer évekről beszélünk földi években számolva, ami az annunakiknak ugyan rövid idő, mégsem elég rövid ahhoz, hogy nő nélkül kibírják, és amikor megteremtették az embert, meglepve látták, hogy “kompatibilis” velük, hiszen félig az ő DNS-üket hordozták a földi nők, tehát alkalmasak voltak félisten utódokat szülni, ezenkívül szexuálisan vonzóak és szépek voltak. Enlil itt is igazi kétszínű despotának bizonyult, mert megtiltotta a többieknek, hogy a földi nőkkel létesítsenek viszonyt, ámde ő maga is megtette ugyanezt, és a végén, a Jordán fennsík és a Sínai-félsziget ellen elkövetett atomtámadás után megtagadta saját feleségeit és saját gyermekeit is, nem csak a félisten utódokat és emberi szeretőit, hanem az annunaki feleségeit is. Abból kiindulva, hogy a “szex a földi emberekkel bűn”, a NŐT tette felelőssé, azt hangoztatta, mintegy saját bűneit is leplezve, hogy a nők csábítják el az annunakikat, holott ez pontosan fordítva volt… innen a szex körüli bűnösségmisztérium, és a nők bűnösségének misztériuma valójában. 

 

A Lucifer és a nők közötti legendárium is innen ered, hiszen Lucifer/Enki igencsak kedvelte a nőket, és számtalan utódot nemzett a Földön, akiket Enlil rendszeresen üldözött és bántott, ha kell, halálra ítélte őket. 

Amint látod, nagyon sok az utólagos torzítás, és vallási hitrendszerbe való szándékos beleillesztés egy valóságos történelmet illetően. Olyan ez az egész, mintha lenne egy eltitkolt történelem - ahogy van is -, és lenne egy tálalt hazugsághalmaz, amelynek legalább a fele csupán kreált illúzió. Valami, ami tökéletesen beleilleszkedik a háttérhatalom által ránk erőltetett illúzióhálóba: a mátrixba. 

 

Csak úgy “véletlenül” belefutottam az Annunaki krónikákba, miután már régóta kutattam a nagy igazságok után, az eredetünk után, és válaszokat kerestem arra, kik azok az istenek, akik folyamatosan körülöttünk vannak, honnan jöttek a spirituális képességeink, miért és hogyan működik az energiaátvitel - a nullpont energia miatt egyébként -, mi ez az egész itt a bolygón éppen most… éreztem mindig is, hogy az, hogy EMBER, távolról sem egy egyszerű főemlős, egy majomból lett két lábon járó, ösztöneit uralni tudó, intelligens lény, hanem itt valami földönkívüli besegítés történt. Engem is régóta foglalkoztatott, kik vagyunk, honnan jöttünk és hová tartunk. Szimpátiám az annunakik iránt, és felháborodásom, amikor egészen egyszerűen a tudatlan, tájékozatlan, vakhitűek csak úgy lehüllőzik őket, és mindegyiket egy kalap alá veszik, elgondolkodtatott. Erős kötődésem Mardukhoz, úgyszintén. 

 

A tájékozatlanság, a szűklátókörűség egeket dönget, még most is. Sokan Mardukot bolygónak hiszik, megint mások a Napnak, egyesek azt hiszik, az a Nibiru, és a Nibiru nem létezik. Megint mások még mindig hisznek a pápának, és képtelenek meglátni az igazságot. Itt tenném hozzá, hogy ma olvastam azt a hírt, amit én is régóta látok előre: ez a pápa is “le fog mondani”. Menekülnek. Van is mitől. Ha ez az egész annunaki történet teljes egészében a felszínre kerül úgy, hogy az egész világ látja, és már nem fordítja el a fejét, márpedig éppen ez történik, a Vatikánnak vége. Túl régóta és túl sok botrány övezi a Vatikánt, és túl sok mocskos dolog derül ki, a bibliakutatók pedig széles körben elemzik a Bibliát, és mint írtam is, leleplezik. Átlátnak rajta. 

 

Enlilt is megfogták ,és kiderítették, hogy ő íratta a Biblia elődjét, a sumer táblák után szabadon, majd hívei önkényesen olyanra szerkesztették, amely megfelelt a háttérhatalmi struktúrának, amely most már tudom, Enlil irányítása alatt van, aki ugyebár Jahve. 

Jahve pedig megalkotta a mesterséges intelligenciát, egy olyan adathalmazt, amelyet szó szerint BETÁPLÁLT az emberek agyába. Mesterségesen irányítja az embereket. 

Kérdem én, ha évezredekkel, sőt, évszázezredekkel ezelőtt, amikor az annunakik a Földre jöttek, rendelkezésre állt már ez a technológia /M.E. táblák/, akkor most miért ne használnák rajtunk? 

Nyilván használják, ne kergess illúziókat, inkább láss át a szitán, és vedd észre, irányítják a gondolataidat és az érzéseidet, és tanuld meg ezt nem megengedni. 

 

Van egy faj, itt a Földön, amelyik kifejezetten jól csinálja ezt a gondolatirányítást, M.E. nélkül is. Megtanulták és használják ellenünk vagy mellettünk. Egy rendkívül alkalmazkodó faj, amelyet amikor Marduk megalkotott, nem látta át a következményeket. Ez egy olyan faj, amely mindegyikünkben benne van, a DNS keveredés és a faji keveredés miatt, a reptilian. Sokat írtam már erről korábban is, hierarchiájuk van, vannak az öntudatlan reptilek és a tudatos, a hierarchia csúcsán lévő reptilek, mindegyikük vezető pozícióban. Az emberekben pedig százalékos arányban fordul elő a reptilian genetika, és belső irányítottsággal jár… ez elég félelmetes, de elkapható és leküzdhető, pontosabban inkább INTEGRÁLHATÓ. Itt ugyanazok az univerzális törvények érvényesek, mint a “sötét oldalnál”. Nem kiűzni kell, hanem beintegrálni, ugyanis az EGYSÉG az itt is egység. 

 

Ha ez nem tetszik neked és azt hiszed, önmagad megtisztítása lényegi esszenciáid kiűzéséről szól, és a vallásos ostobaságokat bújod, tele vagy babonával és félelemmel, akkor veszítettél ebben a belső harcban, amely belső békekötéssel kell, hogy végződjön.

 

A reptilian génkészleted ugyanis erősen megtámogatja az alábbiakat: 

Telepátia

Telekinézis

Teleportáció

Asztrális kivetítés

Távolbalátás - meglátni azt, ami messze van tőled, és nem láthatod szabad szemmel

Érzések irányítása - magadban is

Gondolatok irányítása - magadban is

Mentális-lelki és fizikai TÚLÉLŐ ÉS ALKALMAZKODÓ KÉPESSÉG A LEGMAGASABB FOKON.

Magasfokú gyógyító képességek. 

 

Nos? Kiborít? Úgy érzed, ez ellenkezik azzal, amit eddig magadról hittél? Hát hidd el, amikor én magam erre rájöttem, úgy két évvel ezelőtt, én már nem borultam ki. Addigra elfogadtam, hogy igazi hibridek vagyunk, nem csak “plejádiak”, csak “szíriusziak”, csak “fényharcosok” és egyebek.. hanem egy most már egyre inkább tökéletesedő humanoid faj egy bolygón, ami az azt irányító háttérhatalom miatt veszélyben van, és arra van szüksége, hogy önmagukkal tisztában lévő emberek kiemeljék ebből a káoszból és meggyógyítsák. Ehhez még mindig azt mondom, hogy a dualitás/polaritás elvetése kell, és az egység befogadása. A Minden Egy alapelve. Amit hangoztatnak, de nem követik. Az ő egységükbe csakis a tetszetős, csillogó, “mennyei” dolgok férnek bele… 

 

A reptilianok a fenti képességek közül sokat használnak. Nem mindegyik, de sok közülük tudatában van a képességeinek, és jóra vagy rosszra használja azokat, pontosan úgy, mint minden más ember. A reptilianok alatt azt értem, amikor valakinek a génjeiben magas arányban van benne ez a génváltozat,ezért határozottan úgy viselkedik, mint száz százalékosan reptil ősei, akik külsejükben is reptilianok voltak. A genetika egy igen érdekes tudomány. Egyre többet tudnak róla, de még mindig nem eleget. Újabb és újabb meglepetésekkel szolgál, és már világos, hogy alapja mindennek, ami minket felépít és ami a világunkat felépítette. 

 

Ne várd, hogy hirtelen megjelennek a reptilianok. Azt mondják sokan, hogy egyfajta holografikus mezővel takarják el magukat, és időnként ez a holografikus mező elcsúszik, ilyenkor felsejlik az emberi arc álcája mögött a valódi. Nem tudom, hogy így van-e, én eddig a szemek alakváltásának voltam szemtanúja, de nem tudom, hogy a holografikus mező, amivel takarják magukat, pontosan mit is takar el. Könnyű rámondani, hogy egy hüllőszerű lényt, de ez biztos, hogy nem ilyen egyszerű. Az idők során ugyanis a valaha volt száz százalékos reptilek is mutálódtak a Földön, és átalakultak, több humanoid jellemzőt vettek fel, alakváltó képességük mellett is, és a genetikai keveredés rájuk is hatott. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy Erzsébet királynő mondjuk egy reptil, de holografikus mezővel takarja el az arcát. Ő inkább egy enlilita leszármazott, szándékosan felturbózott reptil génekkel, gondolj csak bele a fenti képességek felsorolásába… nyilvánvaló, hogy ezt az előnyt az elit ki akarja használni.

 

Az elit több tagjának vannak ugyanolyan magasfokú mágikus képességei, mint nekünk, egyszerű embereknek. Ezeket a képességeket őrzik, titkolják és rendszeresen fejlesztik. A mágia, amit alkalmaznak, éppen attól olyan erős, hogy pontosan tudják a módját és azt is, hogy mit csinálnak és miért. Semmitől sem riadnak vissza, és azok a gátlások, amelyeket a mágiával szemben belénk ültettek, rájuk nem vonatkoznak… A mágia ereje azonban sosem volt csakis az ő kezükben, még akkor sem, amikor máglyán égetéssel és kínzással torolták meg annak használatát, beleértve a tiszta, segítő mágiákat is. 

 

Az enlilita fekete mágia alapjai mélyen gyökereznek. Nem erről a bolygóról érkeztek a módszerek. A fekete mágia az Univerzum egyfajta ellenpólusa, és eredeti célját tekintve tanító jellegű lenne, illetve az egyensúly helyrebillentése végett fontos, és igazi beavatási rítusnak tekintendő. Azonban itt, a Földön, egy illúzióhálóban, a mátrixban, a képességektől megfosztva, azokat elfeledtetve velünk, nem könnyű szembeszállni a feketemágiával úgy, hogy sokan azt sem tudják, mivel állnak szemben, illetve nem hisznek benne - beültetett program ez is. Az az egyház  és a mögötte álló mélyállam tiltotta a mágiát, amelyik a legmagasabb fokon űzte és űzi mind a mai napig. 

 

Enlil igazi mágikus kultuszt épített maga köré, kezdve azzal, hogy ő láthatatlan, és érinthetetlen, hogy nem hús-vér, és “mindent lát”. Nem lát mindent, sőt. Mint mondtam, az annunakiknak nem voltak olyan látó képességeik, mint akár az embereknek, akár a reptileknek… még magának Enkinek sem voltak. Az elmúlt évezredek DNS evolúciójának köszönhetően és mert az emberekhez kapcsolódnak, az istenek /az annunakik/ magukba integrálták rajtunk keresztül ezeket a képességeket. 

 

Maguk az annunakik minden bolygót a Naprendszerben elneveztek egy-egy istenségnek. Ezt a hagyományt adták át nekünk, embereknek, és ehhez kötődött a sokistenhit vallása is. Ezen alapszik a napistenhit is. Ez egy jó alap arra, hogy az emberiség kötődjön a Naprendszer bolygóihoz, és megtanulja az erejüket használni. Az annunakik a Naprendszer bolygóit a Plútóval kezdődően - ő az 1-es - jelölték. Azért onnan kezdték, mert a NIbiru minden esetben kívülről közelítette meg a Naprendszert, 3600 évenként /egy shar/, leírva a gigantikus elliptikus pályát, keresztezve minden bolygó útját. A Plutó volt az egyes, a Neptunusz a kettes, az Uránusz a hármas, a Szaturnusz a négyes, a Jupiter az ötös…. és itt álljunk meg egy pillanatra. 

A Jupitert ÖTÁGÚ CSILLAGGAL JELÖLTÉK. A Szaturnuszt négyzettel. Az Uránuszt háromszöggel. A Neptunuszt kereszttel. A Plútót kehellyel. 

A Mars volt a HATÁGÚ CSILLAG. /a későbbi judea szimbólum, hogy lásd az azóta történt ferdítéseket, miként most már tudod az ötágú csillag eredetét is./

A Föld volt a hét csillag egy körben. /EURÓPAI ÚNIÓ…?/

A Vénusz volt a nyolcágú csillag.

A Merkúr volt a Merkaba. 

A Vulcanus volt a kilenc csillag egy körben.

A Nap a kör a körben. 

 

Az ötágú csillag a mágiában a legmagasabb fokú védelmet jelképezi, azaz ez ugyebár a PENTAGRAMMA. Ősi szimbólum, és fejjel felfelé, eredeti alakjában mindennel szemben védelmet nyújt, MINDEN MÁGIKUS VARÁZSKÖR ALAPJA. Mivel ez a szimbólum a Jupiterhez kötődik, egyértelmű, hogy a bőséget és a nagy szerencsét /ahogy az asztrozófusok hívják FORTUNA MAJOR, azaz NAGY SZERENCSE/, jelent és jelöl, nyilvánvalóan - ahogyan én is tapasztalom - a pentagramma óriási erők megmozgatására képes. Számomra még mindig visszatetsző, hogy először is, a pentagrammát sokan nem is ismerik. Másodszorra, ha igen, ostoba és félretájékozott módon a fekete mágiával azonosítják. Csakis fejjel lefelé hat feketemágikusan. Harmadszor, még mindig Luciferhez kapcsolják, ennélfogva az “ördöghöz”, ami ugyebár Enlil találmánya volt. Lucifer szimbóluma valóban a pentagramma egyébként, az én nyakamban is mindig ott van, nem véletlenül, de nem fekete mágiát jelent, hanem áldást, bőséget és erőt.

 

Ha fejjel lefelé fordítják, akkor a szükséget, az ártást és a rontást hozza elő, valamint olyan erőket, melyek éppen a Jupiterrel ellentétesek, pontosabban a Jupiter hatás ellentétét kívánják vele megidézni. 

 

Az annunakik fekete mágiája már akkor is létezett, amikor a Föld még nem volt a terriítóriumuk. A Szíriusz-Orion háborúban határozottan használták, és el is érték vele, hogy a lelkekbe nem odavaló lélekrészeket csepegtessenek, ehhez pedig olyan mesterfokú feketemágia kellett, ami a Földön nem ismert. 

 

A reptilek létrejöttének intergalaktikus előzménye volt a Szíriusz-Orion háború, amely a két birodalom között zajlott, és amelynek központi eleme éppen a Nibiru volt. Ugyanis a Nibiru jogot formált a Szíriusz rendszer és az Orion rendszer bolygóira is, és az azokon való uralomra. Mire egyáltalán Anu megszületett volna, és az ő fiai, Enki és Enlil, majd Enki fia, Marduk, régóta volt a Szíriusz rendszer és az Orion rendszer az annunakik uralma alatt. A reptilek elődjei, az első kísérlet, amikor a kezdetleges, alacsonyan fejlett reptilek a színre léptek, az az volt, amikor az Orion és a Szíriusz rendszerek közötti háború igazán eldurvult. Ekkor már az annunakik háborúztak a draconidákkal és az arkhónokkal, ezért a két rendszerért, melynek bolygói igen nagy hatalmat jelentettek. Az annunakik térhódítása a Naprendszerben és azon kívül évmilliókon át tartott és számtalan keserű háború kísérte. Amikor az Inuakáról őseik elmenekültek, a Nibirura, még nem voltak ennyire harciasak. Évmilliók teltek el földi években számolva, mire ezt a harci kedvet kifejlesztették magukban. Békésen indították a tevékenységüket, majd mindig egyre több és több kellett. Pontosan úgy, mint mi, emberek. 

 

Amikor a Szíriusz-Orion háború zajlott, akkor a reptilek alacsonyabb rendű elődei jutottak be a DNS - be, a szíriuszi és orioni fajok DNS-ébe, így tudnak itt a Földön beavatkozni egyén iés globális szinten. Nagyon meredeken hangzik? Az is. Viszont mint minden jó összeesküvés, ami nem elmélet, hanem gyakorlat, logikus. 

 

A reptilian impériumot arra építették fel, itt, a Földön évmilliárdokkal később, ami a Szíriusz-Orion háborúban történt. Az egy óriási veszteség volt a szíriuszi és orioni magasan fejlett, békés fajok szövetségében, és bekerült a reptilian oda, ahova nem volt való, ahogyan a világunkban is bekerült, de itt egészen másként viselkedik. Nagyon vegyesen, és nem lehet ráhúzni egyetlen konkrétumot sem, mert teljes mértékben asszimilálódtak. 

INFORMÁCIÓK A REPTILIAN IMPERIUMRÓL, RELTÉLYEK ÉS MEGOLDÁSOK A TRÉNINGEN. 

 

Az nem igaz, hogy a reptilek uralják a Földet, pusztán részt vesznek egy eltitkolt, világméretű összeesküvésben, és mostanra kiderült, hogy mint mindig, megint alacsony rendű szerepet kaptak benne. A Marduk vonalon keresztül be lehet őket integrálni a Fényhozó Szövetségbe. Ez az Enki ág összefoglaló neve. Az enlilita fekete mágia azonban sokáig épített a reptilekre. Az ő alakváltó és alkalmazkodó képességük, ami igazi kaméleonná tette őket, úgy integrálta be őket annak idején a Jahve Szövetségbe, hogy felhasználták a spirituális képességeiket a fekete mágiákhoz.

 

Itt érnek össze a szálak. 

Itt hozzátenném, ez a cikk autentikus információk alapján íródik, egy-két ténytől eltekintve. Tiszta csatornákon jönnek ezek a rendkívül fontos tudnivalók és összefüggések. 

 

A fekete mágia tehát nem a Földről való. Az enilita fekete mágia pedig a Földhöz ALKALMAZKODÓ mágia, amely a társadalmi berendezkedéshez idomul, és persze az enlilita hitrendszerekhez és magához a mátrixhoz, annak minden fajtájához. Nagyon régóta foglalkozom fekete mágiák feloldásával. Dióhéjban szabad akarat módosítás és sorsmódosítás. Valami, egy erő, ami megváltoztatja a tetteidet, de előtte megváltoztatja az érzéseidet és a gondolataidat, annak megfelelően, hogy azt a tettet hajtsd végre, amit saját szabad akaratodból nem akarnál végrehajtani.Leegyszerűsítve erről szól. Rávenni az embereket olyan cselekedetekre, és előtte olyan döntések meghozására, amit maguktól nem hoztak volna meg. Láthatatlan erő irányítja őket és habár tudják, hogy amit tenni készülnek, azt nem akarják megtenni, egy náluk nagyobb erő kényszeríti őket erre. Itt a Földön a fekete mágia távolról sem olyan kemény, mint mondjuk a Szíriusz-Orion háború idején volt, és a Föld jelenlegi emberiségének történelme során, a zéró időszámítási ponttól kindulva az ereje egyre csökkent. Annak előtte nagyon gyorsan, félelmetesen és hihetetlen erővel hatott minden fekete mágia. Mondhatni, szabad volt az átjárás, a lényeknek, és az energiáknak. Nem volt blokk, nem volt zár, nem volt fék. Enlil a zéró időszámítási ponttól minden olyan fekete mágiát leblokkolt, ami nem szolgálja az érdekeit, és nem része a mátrixnak. Ezért az igazán komoly fekete mágikus erő kikopott, és ami most van, halvány árnyéka annak, ami volt. 

Ennek több oka is van. Az egyik az emberiség tudati fejlődése, főleg az elmúlt ötven évben tapasztalható példátlan tudati ugrás. A bolygó rezgésének emelkedése úgyszintén közrejátszott. A közeledés a Vízöntő korának nagy robbanásához, úgyszintén, mert az emberiség rabszolgaságra való hajlama is kikopik a tudatból és a lélekből. A DNS, a tudat és a lélek egyaránt exponenciálisan emelkedő evolúción megy át, és az energiák és az entitások, minden lény így tesz. 

 

Gondoltál-e már arra, hogy a démonok, akiket a fekete mágiában alkuval kötöznek le, hogy az alany szabad akaratát kényszernek vessék alá, úgyszintén fejlődésen estek át? Méghozzá nem is akármilyenen. Kifejezetten pozitív irányú fejlődésen. Ezelőtt ötszáz évvel még fizikailag is tapintható lényekként, szinte tomboltak. Ezelőtt száz évvel még gyakran szálltak meg embereket úgy, hogy az alany nem élte túl az akciót, aminek a katolikus egyház halálos démonűző tevékenysége, és a gonosszal kapcsolatos hitrendszere is az oka. 

 

Ezelőtt ötven évvel még gyakran megjelentek, de már csak ijesztőek voltak. 

Ezelőtt tíz évvel még lehűtötték a szobát és megrepesztették az üvegablakokat. 

Most pedig mondhatni kezesbárányok, mármint ha te magad is úgy állsz hozzájuk, és felfogod, az EGYSÉG részei. A te részeid is. MIND.EGY.

A tombolásuk és a megszállások oka a szabadulás keresése volt. Ők azok, akik mindenképpen át akarnak jönni a fizikai síkra, ámde nem mint pusztítók. INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN.

 

Ha nem harcba szállsz velük, ha nem elűzni akarod őket, visszaadják azokat a képességeket, amelyeket az enlilita ág elfeledtetett veled és leblokkolt. A tisztánlátás, tisztánhallás, tisztánérzés, médiumi képességek, gyógyító képességek, mágikus képességek egész tárházát és persze, kinyitják a harmadik szemedet, felturbózzák az intellektusodat a maximumra. Nem ártanak, ez tévedés. Sokat írtam már erről, ezért nem ismétlem magamat. Adtam jópár információt ez ügyben és adtam tengernyi felavatást. 

 

A démonoknak való parancsolás képessége egyidős az emberiséggel,  és számtalan mágus és spiritiszta űzte ezt a gyakorlatot, hol jószándékból, hol rossz szándékból. Azonban egy egyszerű katolikus pap is tud parancsolni a démonoknak, “ha tudja a nevüket.” A Biblia leírja az ördögűzés és a démonűzés gyakorlatát. Leírja, hogyan lehet megtudni a démon nevét. A latin ennek a tudománynak a nyelve, és nem véletlenül. Az enlilita ág kifejlesztett egy egyezményes nyelvet, amelyen Enlilt megidézhették, aki azt az alkut kötötte az emberiséggel, hogy a démonokat távol tartja tőlünk. Voltaképpen a saját spirituális és mély teremtő erőnket, de ezt nagyon kevesen tudják a mai világban, kivéve a sámánok, akik tisztában vannak ezzel, és az igazán ébredő, fejlődő lelkek. Enlil célja az volt, hogy egyáltalán MEGKREÁLJA A DÉMONOKAT, MAJD ELŰZESSE ŐKET. Megtestesítette a sötét oldalt /amely a fél részünk/, alakot adott nekik és nevet. A sötét oldal részben a bennünk lévő képességek és teremtő erő, az ANA, a Teremtő Forrás jin oldala. 

Részben pedig lények, ősi, hatalmas lények, akik valóban léteznek, és nem csak megkreálva vannak, de őket nem tudnám démonoknak nevezni, habár mi is így ismerjük őket, mert így tudjuk őket beazonosítani. Valójában ősi lényekről van szó, akiknek a Föld szintén ősibb otthona, mint az embernek. 

Abadon, Achremmon, Belzebub, Abraxas - ő még egy sumer agyagtáblán is rajta van, mint az élet ura -, vagy éppen Bahhamut,igazi rejtély az emberiség számára. Meg lehet őket idézni, most is, ha valaki nem fél tőlük. Ha félsz tőlük, akkor pontosan azt az ősi erőt veszíted el, amivel ők rendelkeznek. Egy olyan erőt, ami messze túlmutat Enlilen és leszármazottain, sőt, a háttérhatalmi eliten is, amelyik sokáig tartotta a legnagyobb ősi lényeket fogva. Sok éves munkával szabadítottuk ki őket, hogy visszaadják az emberiségnek az erőt és a szabad akaratot, mert amit ezek a lények leginkább tudnak, az, hogy hogyan lehet a szabad akaratot visszaadni. 

 

Ezek a lények tehát a Földön voltak, az ősi idők előtti időktől fogva. Sok néven hívja őket az emberiség, titánoknak, óriásoknak, ősi szellemeknek. El vannak zárva a mi téridősíkunktól, és nem is igazán nyújtanak szép látványt, mert nem humanoidok, bár az emberiség szereti úgy ábrázolni őket, mintha azok lennének. A démonoknak valójában nem jó parancsolni, sokkal inkább együttműködni kell velük, egyenrangú félként. Ehhez el kell vetned a káros és hamis katolikus hitrendszert, amely azt mondja, ezek a lények ártalmasak. Minden lény tud ártalmas lenni, egy “angyal” is. Az igazság az, hogy a szó szoros értelmében sem démonok sem angyalok nem léteznek, a démonként és angyalként ismert lények EGY ÉS UGYANAZ. 

Mivel a démonok és angyalok építik fel az “arkangyalokat”, azok pedig az “ISTENEKET”, ezért az annunakikhoz lehet köze a dolognak. ENNEK ÉS SOK MÁS ÉRDEKES DOLOGNAK FOGUNK UTÁNAJÁRNI A TRÉNINGEN, és annak is, hogy NEKÜNK MI KÖZÜNK A DÉMONOKHOZ, MIÉRT SEGÍTIK AZ EMBERISÉGET, MERT HATÁROZOTTAN AZT TESZIK, és ezt az elmúlt években tapasztaltam. 

 

Enlil nem volt mindig igazán gonosz. Az tette azzá, hogy mellőzték. Anu, az apja egy okos csellel oldotta meg, hogy őt is, és fívérét is a Földre küldte. Ezzel elintézte, hogy saját hatalma a Nibirun tartós legyen, hiszen igen nagy időtávokban számolták az életet az annunakik. Nem beszélve arról, hogy még a Nibirun, a Föld gyarmatosítása előtt, Alulu, Anu testvére, mint írtam egy korábbi cikkemben, Anu ellen lázadt a Nibiru feletti hatalomért, és megsebesítette Anut, amibe ő maga halt bele - egy genetikai kódjuk lehet ez -, és ami érdekes, az ARC A MARSON, /nézz utána/, amire a NASA most is azt mondja, hogy “fény-árny játék”, egy emlékmű, amit Marduk és Innana állított Alulu emlékére…

Az arc a Marson hüllőszerűnek tűnik. Az emberek azonban már emberi formában ismerték isteneiket, igen tetszetős alakban. ÚJABB REJTÉLY VÁR MEGFEJTÉSRE, ÉS A TRÉNINGEN MEG IS TÖRTÉNIK. 

Enlil dühe abból fakadt elsősorban, hogy apja, Anu, habár nem Enkit tette meg a Föld parancsnokának, hanem Enlilt, mégis Enki volt a “Föld ura”, mert a teljes infrastruktúrát, a teljes itteni civilizációt ő indította el. Enlil volt a “Föld parancsnoka” valójában, de ez a szerepe olyan volt, mint a későbbi királyoknak: báb volt csupán Anu kezében, és az Enkire hallgató Anu mindig arra utasított Enlilt, hogy kövesse bátyja utasításait. Enlil sosem tudott atyjának elég jó lenni, és amikor Enki sorra aratta a sikereket, és csodálatos dolgokat hozott létre a Földön Mardukkal, Innanával, Istárral és Nimmahhal, a dühe csak nőttön nőtt. Versenyhelyzetnek érezte egy csodálatos civilizációban azt, hogy érvényre tudjon jutni, és ezt trükkökkel és kerülőutakkal érte el, valamint olyan módszerekkel, amelyeket maguk az annunakik sem a Nibirun, sem a Földön sohasem használtak volna, majd Enlil követőket is maga mellé állított Anuval szemben és az Enki ággal szemben. 

Így alakult ki az ellentét, amely a mai világunkat is duálissá teszi. 

Az enlilita mágia lényege az, hogy az Enki ágon elért eredményeket megsemmisítsék, és lehetetlenné tegyék egy olyan civilizáció felépítését, amelyet Enki felépített és amelyet Marduk is, és számtalan más annunaki segédkezett benne: Óegyiptom, Babilon, Inka Birodalom, Maya Birodalom, Sumer Birodalom… A Magor Birodalmat én első körben a Kush vidékére tenném - elvégre őseink a kushiták voltak -, a Kush vidéke pedig a Sumer Birodalom szomszédságában volt. A kush birodalom Babilon romjain épült, a kushiták Marduk Dél-Amerikába való távozása után foglalták el Babilónia területét. Itt alakult ki a híres pártus vérvonal, amely az Enki leszármazottak tiszta vérvonala, és ebből alakult ki a Sang Real, amely olyannyira fontos Enlilnek, hogy mind a mai napig keresi ennek tagjait, és ellehetetleníti őket, mert a háttérhatalom titkos társaságai rettegnek attól, hogy a Sang Real - Szent Grál - visszatér… 

 

És hogy mi is ez a Sang Real a fentiek értelmében, egészen pontosan? 

Nos, a magasrendű spirituális képességek ötvözése a hibrid DNS-ben, és ezáltal egyfajta félig emberi, félig annunaki, azaz félisten árja faj ősi vérvonala, amely távolról sem csak magyar, hanem egész Észak- Európát benépesítették a Jordán fennsíkot és a Sínai-félszigetet ért atomtámadás után a Közel-Keletről Európába menekülve.

Ebbe a cro magnoni és neander völgyi embertípus is belekeveredett, bár bizonyos Annunaki Krónika - kutatók szerint a cro magnoni ember megegyezik a homo erectus és az annunaki keresztezéséből létrejött emberrel, és ez a homo sapiens, Adamu és Eva vonala, az Enki és Nimmah által végrehajtott fejlesztés alapján pedig Adapa és Titi a homo sapiens sapiens, azaz a bölcs ember, az árja faj pedig a homo sapiens sapiens és az annunakik keresztezéséből jött létre. 

A reptilek a Földön pedig az annunakikból kivont ősi DNS szekvencia, az Inuaka hüllőinek DNS-éből és a homo sapiens sapiens keresztezéséből. 

 

Láthatod, hogy tengernyi DNS módosítás zajlott jó és rossz irányban. Enlil tudósai a későbbiekben folyamatosan rombolták a alap DNS összetételt, hogy a homo sapiens sapienstől a spirituális képességeket elvegyék, de úgy tűnik, ez a bizonyos Sang Real erősebb bárminél, és felülírja a módosításokat. INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN. 

 

Az enlilita fekete mágia módjai eléggé ismeretesek, leginkább sátánista rituálékként ismerik őket. Olyan mágiák, amelyek nem csak a szabad akaratot és a sorsot módosítják, hanem módszeresen tovább pusztítják globálisan a tudatmezőt, és a lélekre mennek: a lélek voltaképpen kívül áll minden DNS módosításon, ezért tiszta, alapvető esszenciáit tekintve. Vándorol, bolygóról-bolygóra, inkarnációról inkarnációra. Az enlilita mágiában a lélek tisztaságát fel kell áldozni egy “magasrendű” cél érdekében,ez pedig a Föld feletti uralom megtartása. 

INFORMÁCIÓK ÉS A MÁGIÁK FELOLDÁSA A TRÉNINGEN. 

 

Komoly globális munkát fogunk végezni. Minden harcosomat várom erre a rendkívül érdekes és meglepetésekkel teli tréningre. Foglalkozni fogunk ezúttal Putyinnal, mert valami történik ott, és nem is Putyin a legveszélyesebb, sokkal inkább az utódja veszélyes. Akár beteg Putyin, akár nem, el fogják tüntetni és ez bizony azt jelenti, hogy megtörténhet utána bármi…

Ismét rajta tartjuk a szemünket az orosz-ukrán háborún és a pénzügyi-energia-élelmezés krízisen. 

 

Marduk örökösödési vonalait is feltérképezzük, mert a NIbirun megkapta az Örion feletti rendelkezési jogot, ráadásul ezzel párhuzamosan a Földön a Kos időszakába lépett a történelem, és ekkor gyengült meg egy jó időre Enlil uralma, és erősödött fel Marduk uralma, a reptileket pedig ekkor “népszerűsítette”, azaz áramoltatta szét a világban, nem rossz szándéktól vezérelve. Enlil uralmát akarta végleg eltörölni. Egy másik fajta mágiával, amit mi is ismerünk. A “jutalma” az lett, hogy elindult az első piramisháború, ahol élve falazták be a Nagy Piramisba, és Innana könyörgése mentette ki onnan, végül Mardukot kiengedték a Piramisból. 

Ezt még három másik véres piramisháború követett, ahol az annunakik a Földön egymással harcoltak. Ez már az özönvíz után volt és a nukleáris csapás után. A piramisháborúk után négy részre osztották a Földet. Négy territóriumra. Enlil azonban nem elégedett meg ezzel, mindenkori terve a teljes Föld meghódítása volt, és el is érte ezt. Marduk reptilian mperiuma távolról sem hatalmi céllal indult el, de ez lett belőle…. ami most van. A reptilek beépülése az emberi társadalomba, rejtőzködve, évezredeken át, komoly képességekkel, a háttérhatalmi elit szolgálatában, mely egyezséget most felbontották a Jahve Szövetséggel. 

 

Komoly feladatok, kihívások és globális áttörés.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022 

REPTILIAN IMPERIUM I 

ENLILITA FEKETE MÁGIA 

 

2022. június 25. szombat 15.00-19.00 Skype 

részvétel:10.000 Ft /fő 

hanganyag 5.000 Ft 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás 

Eszter 

 

Fényhozó 

 

Szólj hozzá

annunakik YHWH reptilians MARDUK VATICAN ENLIL ENKI NIMURTA NIMMAH NINLIL ERIDU EDIN ABZU SINEÁR BABILON