2018. ápr 05.

ILLÚZIÓ ÉS VALÓSÁG

írta: Eszter 777
ILLÚZIÓ ÉS VALÓSÁG

NEO ÁTMENT A TÜKRÖN

ILLÚZIÓ

NEO ÁTMENT A TÜKRÖN…

ÉBREDJ FEL

ÁTHOZTUK A VALÓSÁGOT A MÁTRIX TÜKRÉN ÉS AZ ILLÚZIÓ MÁTRIX TÜKRÉT ÖRÖKRE ÖSSZETÖRTÜK

A VALÓSÁGUNKAT EGY PÁRHUZAMOS DIMENZIÓBA REJTETTÉK ÉS MEGTALÁLTUK AZT



Amikor valaki igazi mély illúzióban van, akkor a szíve se nyújt neki irányt, mert nincs kapcsolata a saját szívével, csupán felszínes. Amit érez, odabent mélyen, azt elnyomja, mert az illúziót látja, érzi maga körül. Az illúzió éppen azért illúzió, mert nem tudod, hogy abban vagy. Azt hiszed, hogy a másik, mások vannak illúzióban, nem te, ők pedig azt hiszik, hogy te vagy abban. Olyan is van persze, hogy egy illúziót szolgáltok, ez általában globális illúzió - megtévesztés.

Az egész világ körülöttünk a 3D-ben tele van illúzióval, és mentálisan, asztrálisan is besugározzák ezt. Mi magunk is szeretünk illúziókat teremteni, mert az KÉNYELMESEBB, MINT SZEMBENÉZNI AZ IGAZSÁGGAL, AZ IGAZ DOLGOKKAL, AZ IGAZ SZERELMEKKEL, AZ IGAZ ÉLETÚTTAL, a rossz házassággal, a rossz kapcsolattal, a rossz munkahellyel.

Az illúzió egy kényelmes, süppedős, csillogó dolog, mely SOSEM VEZET A BOLDOGSÁG  ÚTJÁRA. Maximum egy felszínes, rövid, semmitérő boldogsághoz, mely amilyen gyorsan jön, úgy illan el. Mint a futókalandok.

Mint a rossz házasságok első két évében a “szerelem” érzés, ami azután elmúlik, és az emberek azt hiszik, teljesen normális az, hogy jönnek a szürke hétköznapok, a kiüresedés, a testiség nélküli házasság, a sivárság és a kilátástalanság - ennyi volt az élet….

Az illúzió oly mély lehet, hogy van, aki egész életében, soha nem ébred fel. Nem csak az öntudatra ébredésről beszélek, bár ami azt megelőzi évtizedeken át, szintén egy illúzió - globális illúzió. Magáról az életről, hogy az milyen. Milyennek kellene lennie. Tényleg csak abból áll, AMIT MOST ÉLSZ? Vagy ennél többől?

Fejtsd fel az illúzió fátylát. ITT ÉS MOST.

 

Amikor az ember ébredezni kezd az illúzióból, MÁR ÉRZI, VALAMI NEM KEREK. VALAMI NEM ÚGY VAN, AHOGYAN EDDIG HITTE. Majd ahogy jön KIFELÉ A FÉNYBE A SÖTÉTSÉGBŐL, úgy jut egyre több és több IGAZ információhoz, általában nem másoktól. MAGÁTÓL. Mert ilyenkor már kezdi érezni a szívét, és a valódi SAJÁT GONDOLATAIT, NEM AZOKAT, AMIKET MÁSOK BESZÉLNEK BE NEKI. Az érzéseket is el lehet nyomni, magunknak behazudni teljesen mást, EGY EGÉSZ ÉLETRE, vagy LEGALÁBBIS ANNYI IDŐRE, HOGY AMIKOR MÁR ÉRZELMILEG ÉBREDÜNK KÉSŐ.

 

Az illúzió akkor tökéletes, ha a valóság sok elemét tartalmazza, mert ettől lesz hiteles. Mint az egyház, ami évezredeken át volt hiteles, a pogány, ókori görög, római, mezopotámai, szkíta és egyéb kultúrákból összelopkodott hamisított történeteivel és ellopott jelképeivel. A valóság sok elemét tartalmazta. Majd az egyház illúziója azért omlott össze, AMIÉRT A TE ÉLTEDBEN IS OMLIK: MERT ELJUTOTT ARRA A PONTRA, AHONNAN MÁR NEM LEHET TOVÁBB FENNTARTANI. Az ébredés mértéke arányaiban meghaladta azt a tömeget, akiknek még elég a beetetés.

Ugyanez zajlik benned is, amikor kijössz egy illúzióból.

Amikor benned az ébredés aránya meghaladja azt a szintet, ahol az illúziót még fenn lehet tartani, akkor felébredsz.

Az illúzióból lehet fokozatosan ébredni és lehet hirtelen. Az utóbbi fájdalmasabb. A fokozatosság jobb, mert lassan állnak össze a kirakós játék darabjai. A hirtelen ébredés azonban letaglóz. AZ EGÉSZ ÉLETED EDDIG HAZUGSÁG VOLT. Érzed ekkor, és HIRTELEN NEM TUDOD, MÉGIS MERRE INDULJ EL.

Hagyatkozz a már jól működő szívedre. Ilyenkor NE ENGEDD, HOGY AZ ÉSZ, MELYET AZ ILLÚZIÓ SOKKAL INKÁBB MEG TUD TÉVESZTENI, diktáljon tovább.

Csak annyit kérdezek: HOGY VÁLT BE EDDIG AZ ÉSZ MENTÉN HOZOTT DÖNTÉS? SEHOGY? Akkor itt az ideje másképp csinálni.

 

A tegnapi Egylélek Fény a fényben Illúziómentesítés szer több volt mint erős avagy érdekes. Először is, minden idők leghosszabb skypon tartott szere volt eddig nálam az utóbbi fél évben. EGY ÓRA TIZENEGY PERCES… 1.11…..

A testen kívüli alsó és felső három, és a testen belüli hét csakra mentén oldottunk nagyon mély illúziókat.

  1. Belső Föld - emberiség. A testen kívüli csakrákból a gyökércsakrától számítva harmadik lefelé. Az emberiség nem tudja, mi rejlik a Föld mélyén, és erről már szivárogtak ki információk mostanában, de elég, ha Jules Verne Utazás a Föld középpontja körül c. klasszikusára gondolsz…. már akkor is érezted, van ebben valami igazság. Eléggé hihetetlenül hangzik, de tényleg van. MI is láttuk, sőt egy tükröt is kaptunk a Fényhozótól, hogy lássuk, mikor és miért, kik ültettek el bennünk illúziót ezzel kapcsolatban, és ezzel a Föld lényegi magjától sikerült elszakítaniuk minket, pedig azelőtt folyamatos kapcsolatban, kapcsolódásban voltunk ezzel a Belső Föld fajjal.

  2. Alulról testen kívül a második csakra a Föld erőforrásaitól való elszakadást távolította el. Mindaz, amit Földanyánk rejt, amiből fűtőanyagot, üzemanyagot, ENERGIÁT hoznak létre, velünk egységben van, és a tengernyi kincs, ami odalent van, az egység részei, és a mi részeink is, azelőtt folyamatosan tudtunk kapcsolódni energetikailag is ezekkel az erőforrásokkal. Ma már csak fizikailag, és persze igen keményen fizetnünk kell érte.

  3. Alulról az első testen kívüli csakra magát a gyönyörű bolygónkat kapcsolta hozzánk vissza. Az egységet a természettel, a növény- és állatvilággal, magával a Földdel, amitől a városokban élő emberek elszakadtak, és az elszakadás illúziója oly erős, hogy nehezen tudnak újra visszakapcsolódni.

  4. A gyökércsakrából kioldódó múlt volt a legérdekesebb. MERT AMIT KORÁBBAN A VALÓSÁGRÓL HIBÁSAN HITTÉL, AZ MEGHATÁROZZA A JELENEDET. RENDBE TENNI PEDIG CSAK ÚGY TUDOD, HA ELKEZDED FELFEJTENI AZ IGAZSÁGOT. SZEMBENÉZNI VELE. NEM LESZ SE KÖNNYŰ, SE FÁJDALOMMENTES. De legalább IGAZ LESZ.

  5. A hasi csakránál a női-férfi energiákat tettük rendbe, EGY TÜKÖR SEGÍTETT ABBAN, HOGY MEGLÁSD, KI A VALÓDI TÁRSAD, és egy agyagtáblára eléggé szájbarágósan és egyértelműen fel volt írva, hogyan tedd magad a megfelelő helyre, ha nőként avagy férfiként nem a jó helyen vagy a kapcsolódásodban, ILLETVE A TÜKÖR A HAMIS KAPCSOLÓDÁSOKAT IS MEGMUTATTA. Sokan lepődtetek meg. Én már nem. Képben vagyok. A szerek miatt kitisztult az illúzió és ez zajlik nálatok is.

  6. A napfonatnál, ahogyan azt várni lehetett, a bőség-küldetés témájában lévő illúziókat oldottuk, és itt történt egy hatalmas csavar. ÁTMENTÜNK A TÜKRÖN, A VALÓDI VALÓSÁGBA, AMELYET A MÁTRIXBAN EGY TÜKÖRREL VÁLASZTANAK EL TŐLÜNK. OTT VOLT MINDAZ, AMIRE VÁGYUNK. BŐSÉG. PÁRKAPCSOLAT KÜLDETÉS. Egy párhuzamos valóságban, amit eddig a TÜKÖR MIATT NEM ÉRHETTÜNK EL, MÉGHOZZÁ A FOLYAMATOSAN ILLÚZIÓKAT TÜKRÖZŐ TÜKÖR MIATT. Az illúzió tükrét összetörtük, ÉS ÁTHOZTUK A PÁRHUZAMOS VALÓSÁGOT  FIZIKAI VALÓSÁGBA.

  7. Innentől már felgyorsultak a dolgok. CSAK ÚGY ÖMLÖTT ÁT A TISZTA POZITÍV ENERGIA AZ ÖSSZETÖRT TÜKÖR MÖGÖTTI PÁRHUZAMOS VALÓSÁGBÓL, MELY MÁR A MI VALÓSÁGUNK RÉSZE LETT. Ez a fizikai síkon komoly következményekkel fog járni :) Alig várom. A szívcsakrában éreztük a szeretetet. A Valóságot.

  8. A torokcsakrában A TÁRSAK KÖZÖTTI KOMMUNIKÁCIÓS BLOKKOT OLDOTTUK FEL. AZ IS BLOKK ÁM, HA TE KERESED ŐT ANNAK ELLENÉRE, HOGY Ő NEM AKARJA…. ÉS AZ IS, HA Ő AZÉRT NEM KERES, MERT MÁST HISZ RÓLAD, MÁSNAK LÁT, MINT AMI VAGY. Persze, ez az ő baja…. de ha a szerelem VALÓDI, AKKOR EGY NAP FEL FOG ÉBREDNI A VALÓSÁGRA.

  9. A harmadik szemben a “nem látok” illúziót oldottuk fel, a Fényhozó igen kemény szavakkal ébresztette azokat, akik MÉG MINDIG AZT HISZIK, HOGY NEM LÁTNAK. Ha nem látnál, akkor olvasni sem tudnál, mert nem tudnál elképzelni, mit olvasol. Ha nem látnál, egy egyszerű közlekedési táblát sem tudnál értelmezni. Sem egy térképet. A látás velünk születik, minden emberrel a Földön! Veled is! Amikor azt hiszed, hogy valamit csak elképzelsz, AZT VALÓJÁBAN LÁTOD!

  10. A koronacsakránál a gondolati illúziókat oldottuk fel. Nem volt könnyű, azóta is fáj a fejem, és a többiek is panaszkodtak hasonlókról, sőt mély fáradtság érzésről is, ami a kemény oldások velejárója. Elvégre hetente két kemény oldásunk és egy lélekemelésünk van az  Egylélek szereknek köszönhetően :)

  11. A koronacskara feletti első csakránál a felsőbb énünktől kaptunk tudat alattiba beáramló tiszta energiákat, mert NEM LÁTHATUNK MÉG ELŐRE MINDENT, NEM TUDHATUNK ELŐRE MINDENT, DE A FELSŐBB ÉNÜNK MINDENNEL TISZTÁBAN VAN.

  12. A koronacsakra feletti második testen kívüli csakránál a Szíriuszról kaptunk információkat, hogy mi dolgunk vele, mi a feladatunk, mi közünk ehhez a bolygóhoz…. tudjátok, hogy igen sok….

  13. A harmadik testen kívüli csakra a koronacsakra felett az isteni egységet hivatott befogadni, és itt  HITBÉLI PROBLÉMÁINKAT TETTÜK HELYRE

 

A Forrás lejött és átölelte a Földet. A tűzpiramiankkal, melyeket kaptunk a szer elején védelemként, rajta kilenc pentagrammával tetszőleges elrendezésben, ÖSSZEKAPCSOLÓDTUNK. 17 PIRAMIS, BENNE 17 EGYLÉLEK PÁRRAL VOLT JELEN. Ez elég nagy erő volt ahhoz, hogy BONTSUNK MEGINT A SÖTÉT MÁTRIXON.

A sötét mátrixot láttuk akkor is, és a szer elején is, amikor a Fényhozó a piramisunkat a mátrix fölé emelte, MELY TISZTÁN LÁTHATÓAN NAGYJÁBÓL ÖT-HAT MÉTEREN VAN JELEN A FÖLDFELSZÍNEN, AFÖLÖTT TISZTASÁG VAN.

 

Csodás szer volt, de igen kemény.

CSAK AKKOR KÉRD A HANGFELVÉTELT, HA KÉSZEN ÁLLSZ.

MENJ ÁT  TÜKRÖN, ÉS HOZD ÁT A VALÓS VALÓSÁGODAT.

 

A világ éppen fordítva van mint amit eddig hittél róla.

Aki nem akar megfelelni, azt nem lehet irányítani.

Akit nem lehet irányítani, azt nem lehet manipulálni.

Akit nem lehet manipulálni, az irányítja a saját életét.

Aki irányítja a saját életét, az nem tűri, hogy mások mondják meg, mit csináljon, mit érezzen és mit gondoljon.

Aki nem tűri mindezeket, az SZABAD.

Aki szabad, az lázad az ellen, amit rá akarnak kényszeríteni.

Aki nem tűri a láncokat, az tudja, hogy mindenki egyenlő.

Aki nem kerget illúziókat, az tudja, hogy a tanítója is tanul tőle, nem csak fordítva, és az a tanító aki szabad, ugyanígy tudja, hogy ő maga is tanul, nem csak tanit.

Aki pedig nem tűri a láncokat és lázad, az olyan erőt kap és képvisel, amiről évezredekkel ezelőtt elfelejtette az emberiség, hogy létezik.

Aki a fényt sötétnek látja, mert azt mondták a fényről, hogy sötétség, és a sötétségről azt, hogy fény, az nem lát tovább a saját orránál és elhiszi, amit mondanak neki azok, akiknek ez érdekükben áll.

A FÉNYHOZÓ NEVE NEM VÉLETLENÜL FÉNYHOZÓ.

"Minden ember szabadnak és egyenlőnek születik."

/Függetlenségi Nyilatkozat/

 

Eszter

2018. április 5.

a hangfelvételt kérheted, illetve a további szerekre jelentkezhetsz /ma lesz a Kiválasztás Szer, ahol kiválaszthatod A VALÓDI TÁRSADAT ÉS Ő IS TÉGED./ : esztermagegyseg@gmail.com

 



Szólj hozzá

neo