2018. ápr 19.

A FÉNY SZERZŐDÉSE

írta: Eszter 777
A FÉNY SZERZŐDÉSE

AZOKNAK IS SZÓL, AKIK MÉG MINDIG A TÁRSRA VÁRÁS ÁLLAPOTÁBAN VANNAK, ÉS AZOKNAK IS, AKIK NEM TUDJÁK, MERRE INDULJANAK EL

A FÉNY SZERZŐDÉSE

Azoknak is szól, akik még mindig a társra várás állapotában vannak, és azoknak is, akik nem tudják merre induljanak el

 

A Teremtés kezdetekor, ahova beléptünk tegnap este, ott nem volt más, csak mélységes csend és nyugalom. Tisztaság, gondoskodó végtelen erő, mint egy anya méhe. Valahol az is volt. A Teremtő Anya méhe. Ahol minden elkezdődött, és ahová minden visszatér majd.

Reinkarnációs ciklusaink vannak, ezt tudjuk jól. Az első reinkarnációs ciklusunkat láttuk, és azt is, melyik bolygón kezdtük el az első életünket. Az első ciklus azért volt nehéz, mert akkor teremtettük meg a létezést, a mostani azért nehéz, mert le kell győzni újra a Sötétséget a Fénnyel.

Az elején egy eléggé stabil arany gömbben felemelkedtünk egy hófehér, tiszta idő és tér nélküli helyre, ahol a Teremtés kezdődött. Amikor még semmi nem volt. A nagy fehér végtelen simogató nyugalom és egység volt. Jó volt érezni. Ekkor integrálták be a lelkünkbe a NEM TEVÉS energiáját, mely segít a jelen valóságunkban elengedni az elvárásokat és a türelmetlenséget. MERT ÉREZTÜK, HOGY MINDEN JÓL VAN ÚGY, AHOGYAN VAN, ÉS GYAKORLATILAG TENNI NEM KELL, CSAK AKKOR, AMIKOR A LEHETŐSÉGEK JÖNNEK. Addig  csak LENNI KELL. Éreztük azt a végtelen biztonságot, gondviselést, és erőt, ami ott, akkor a Teremtés kezdetén jelen volt. Ami előtt a Fény legyőzte a Sötétséget és számunkra felfoghatatlanul nagy erők eldöntötték, hogy a világegyetemben rend és harmónia lesz káosz és félelem helyett.

A NEM AKARÁS energiáját is megkaptuk ismétetlen, Társ ide vagy oda, hogy letegyük az állandó irányítani akarást, és félelmet attól, hogy lemaradunk épp valamiről.

A KOZMIKUS TUDATOT LÁTTUK, AHOGYAN ELŐSZÖR INTEGRÁLÓDIK BE, hozzánk és az Univerzumba.  A bolygók megteremtését láttuk, ahogyan a nagy üres fehér semmiben lassacskán kibontakoztak, először energetikailag, aztán fizikailag is. A bolygók választottak ki minket és mi a bolygókat, KÖLCSÖNÖSEN, hogy hol szeretnénk elkezdeni az életet.

A fehérség után arany-ság jött :) Egy arany kör alakú teremben egy arany kör alakú hatalmas asztalnál egy arany fény-szerződést tettek elénk, arany tollal aláírandót :) Megjelentek azok az entitások, akik közül választhatunk, hogy kit szeretnénk majd az ÖSSZES ÉLETÜNKBEN, AZ ÖSSZES BOLYGÓN, AZ ÖSSZES REINKARNÁCIÓNKBAN KÉPVISELNI.

Láttuk Baált, Balorát, Jézust, Mihályt, Rafaelt, Gábrielt, Sandalphont, Poszeidont,  Shivát és Pharvatit, Mária Magdolnát és az anya megtestesítőjeként Szűz Máriát, és sok más entitást is, isteneket és istennőket és olyan égi segítőket, akiknek a nevét nem tudjuk, mert távoli galaxisokból jöttek.

/javasoltam a részt vevőknek és én magam is megteszem, hogy jobban mélyedjünk bele a Csillagnemzetségek tanaiba, mert ott leírják részletesen ezeket, és a Szíriusz-Orion környékéről sokan jöttünk/

A Fényhozó állt mellettem, és megkérdezte tőlem, hogy vállaljuk-e együtt :) Hát persze, hogy igen. Olyasmit láttunk, ami már megtörtént, ami jellemzi az összes életünket azóta. Eggyéváltam vele, miután a fény-szerződést mindketten aláírtuk. Voltak, akik Mihályt választották és ő őket, volt, akinek Jézus jelent meg.

Egy arany táblát is kaptunk, amire egy szó volt felírva, mely JELLEMZI MINDEN REINKARNÁCIÓNKAT MINT KÜLDETÉS. Volt, akinek gyógyítás, volt akinek segítés, volt akinek szeretet volt felírva, nekem EGYSÉG :) Ezt is tudtam :)

KAPTUNK TEREMTŐ KÓDOKAT.

FEHÉREKET, AZ ŐSI ÉRZÉS-MINTÁKKAL, MINT A NEM TEVÉS, NEM AKARÁS, MEGENGEDÉS, BEENGEDÉS.

ARANYAKAT A SZERETET MINTÁKKAL, MINT A FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG, AZ ŐSBIZALOM, AZ ŐSHIT.

ZÖLDEKET A KÜLDETÉSMINTÁKKAL.

VÖRÖSEKET, MELYEKKEL AZONNAL TUDUNK TEREMTENI A FIZIKAI SÍKON, ÉS A VÖRÖS KÓDOK MELLÉ KAPTUK A SZABAD AKARATOT ÉS A FELELŐSSÉGTUDATOT.

AZT A FOLYAMATOT LÁTTUK, AHOGY GYAKORLATILAG A LÉLEKMAGUNKAT, A TUDATMAGUNKAT ÉS A SZAKRÁLIS MAGUNKAT FELÉPÍTETTÉK. /A TUDATMAG ÉS A SZAKRÁLIS, AZAZ A TEST MAGJA VÉGIGKÍSÉR MINDEN REINKARNÁCIÓN ÁT, AKÁRCSAK A LÉLEKMAG/.

Kristályesőt is kaptunk, pontosan úgy, mint az Aranykor Szernél.

Maximumra tekerik a képességeinket :) A harmadik szemem még most is nyom. Beszámolok most nektek is egy csodálatos múlt heti élményemről, amit egy személyes oldáson éltem át. Mihállyal dolgoztunk, és habár jó tíz éve dolgozok vele, most először láttam őt tökéletesen élesen. Az arcélét, az ajkait, az orrát, a jellegzetes vonást a szája sarkában, a kék szemét, a fürtös, szőke, váll alá érő haját, a redőket a ruháján, a bal oldalt az övébe tűzött Igazság kardját. Én az oldáson bal oldalt álltam mellette, és egy fejjel volt magasabb nálam. Meg tudtam érinteni a vállát, és éreztem az energiáit. Nekem is erősödnek a képességeim, és ez nem csak ebben nyilvánul meg.

Tehát aláírtuk a fény-szerződést, megkaptuk a táblát, kiválasztottuk az első bolygónkat.

A fehérség és aranyság után következett a kékség :) Kék volt a Teremtő Anya Szíve, és ott ÁRADT KI A LELKÜNK.

Egyetlen időpillanatra mintha atomjaira bomlottunk volna szét, majd újra összeálltunk, és abban az egyetlen pillanatban benne volt a MINDEN. Az első kiválasztott bolygón /mindenkinek más volt/, a lelkünk ismét kiáradt, és körbefogta a bolygót.

Láttuk, hogy régen másik Holdunk volt a Naprendszerben, sokkal nagyobb és fényesebb, mint ez, ez a Hold gyakorlatilag egy beprogramozott mű-hold. Láttuk, hogy a Naprendszer több bolygóján is volt élet, amikor a Földön még nem, épp csak gyűrödtek azok a tektonikus lemezek, kialakult a földkérek, az óceánok, a domborzat és az első jellemző éghajlati viszonyok. Tudtuk, hogy a Föld vár ránk. Éreztük, és a bolygóinkon egymással is összeköttetésben voltunk, mind a tizenketten, mert velem együtt annyian voltunk jelen.

A Földanyára érkezéskor egy pillanatra vált láthatóvá a Társ, de egyébként nem volt érezhető, mégis tudtuk, hogy rendkívül fontos minőségeket integrálunk be önMAGunkba.

A saját életünkért, a saját jövőnkért teszünk.

Földanyán egy hatalmas palotát építettünk asztrálon, aminek a jelentését a szer közben úgy fordítottam le, hogy AZT AKARJÁK NEKÜNK EZZEL MONDANI, HOGY AMIT A FÖLDÖN ÉPÍTETTÜNK ÉS ÉPÍTÜNK MOST IS, AZ SZILÁRD, STABIL, FÉNYBŐL VAN ÉS SOKAN KELLÜNK HOZZÁ.

Látványos volt. Gyönyörű. Felemelő.

 

Végezetül, egy pár szót szólnék az Egylélek szerekről.

Ne érezzétek magatokat csalódottnak, se becsapottnak, csak azért, mert a Társatok még nem érkezett meg. Mi minőségeket, mintákat hoztunk le, melyek előkészítettek minket a Társ fogadására. Aki néhány szer meghallgatásától várja a megoldást, és ő maga nem akar tenni érte, illetve most úgy érzi, hogy “nem jött be”, az nem látja még át, hogy miről is szól ez az egész. Nem arról, hogy a Társad MOST megérkezzen, hanem arról, hogy elfogadd, hogy akkor érkezik meg, amikor megérkeznie kell.

Arról, hogy megértsd, nem mindenről te döntesz, hanem a másiknak is van döntési joga, és nem mindent te irányítasz, hanem van, amit Ő, van amit az égiek. Arról, hogy elfogadd, MINDEN AKKOR LESZ, AMIKOR LENNIE KELL, MERT MINDEN AKADÁLYT, A LOPOTT IDŐT, AZ ENERGIÁKAT, AMIKET ELVETTEK, A FEJLŐDÉST, AMIT ELVETTEK, AZ ELVETT MEGMÁSÍTOTT TERET, MINDENT ELHÁRÍTOTTUNK ÉS VISSZAVETTÜNK, és ebben már nincs teendőnk, de sokmindenben még van. Ha rosszul érzed magadat, ha fáj a szíved, a lelked, a tested, akkor változtatnod kell. Ki kell jönni az elvárások és várakozás energiájából, és FEL KELL ÉBREDNED a valóságra, bármi legyen is az, mert a valóság sokkal szebb és több, mint azt te most elhinni mered. Arról is szóltak az Egylélek szerek, hogy megállítsák a rávetítést, azaz az olyan nem-Társak leváljanak rólunk, akikre csak rávetítettük, hogy a Társ, és ezzel bizony szembe kell nézni. Az élet és a sors fogja elétek tenni a megoldást. Nem ítélkezem, hanem szurkolok nektek, hogy maradjatok az úton velem. Mert a fájó lélek legnagyobb gyógyírja a szeretet, és az itt van bőven:)

Utolsó gondolatként pedig bemásolom, amit az egyikőtök küldött át ma reggel a csoportos levélben, amiben a tegnapi szert elküldtem, és évekkel ezelőtt írtam. Fogadjátok szeretettel, mert értetek van :) Még ha kicsit keményen is, “piros tablettásan” nyomom. :)

"Nem tudsz mindenkit megmenteni.  Vannak, akikért már évek óta küzdesz, túl vagytok számtalan karma-oldáson, család-állításon, kezelésen, beszélgetésen, de az illető még mindig a maga malmát őrli. Őket el kell engedni, mert már jó régóta hisztiző kisgyerekként ellenállnak és ha nem tudják lebontani a saját tornyukat, te nem ragadhatsz helyettük csákányt - az túl nagy energia  lenne neked abból a saját erőből, melyet tudni kell értékesen odaadni olyan helyekre és olyan lelkekbe, ahol annak valóban értékes, fejlesztő, nyitogató, ébresztő helye van.

A hisztiző kisgyerekként viselkedő, soha nem változni akaró, tőled a megváltást váró, de a változásért valóban tenni nem akaró emberek a te nem-embereid a spirituális segítő útján.

Vannak, akik fejlődnek, lassan, de fejlődnek. Hallgatnak rád, bár a szavaidat és tanácsaidat nehezen fogadják be, azonban az ő tornyuk már omlik, és napról-napra gyorsul az ő fejlődésük, pöfékelve bár, akadozva, időnként megállva, de elindult a belső fejlődés-vonatuk. Velük érdemes foglalkozni, mert ők az igen és a nem között félúton benned látják a fényt és hajlandóak saját magukkal szembenézve tenni érte, hogy az életük megváltozzon, és hozzád hasonlóan hajlandóak magukat megkérdőjelezni, és lassan bár, de elengedni az összes korlátozó hitrendszert és illúziót, melyek életüket eddig balanszként visszahúzták.

Vannak a gyorsan, rakétaként fejlődő igazi igen-emberek, akik téged is táplálnak, örömmel töltenek el, energiát adnak, értékes, erőteljes meglátásaikkal tükröt tartanak eléd, és az ő igenük a te igeneddel összefonódva óriási erőkkel repítik a közös vonatot az aranykapu felé.

 

Tudnod kell nemet mondani segítőként azoknak, akiken nem tudsz segíteni. Meglehet, hogy megtalálják a nekik való segítséget máshol, az energiáidat az aranykapu előtt állókra csoportosítsd."

 

Áldás, fény, békesség

Eszter

2018. április 19.

 

jelentkezés a további szerekre, részletek, hangfelvételek kérése /a tegnapiról is készült, és innentől is mindegyikről fog/, és időpontkérés: esztermagegyseg@gmail.com

 

Szólj hozzá

ősrobbanás küldetés a fény szerződése belső istenséged