2018. júl 12.

A MANIPULÁTOROK ÉS A TÁRSAK

írta: Eszter 777
A MANIPULÁTOROK ÉS A TÁRSAK

AZ ELŐZŐ CIKK "PÁRJA"

A manipulált női szív, a manipulátorok és az igazi négyszöge
Az előző cikk "párja"

A menekülő férfi mellé - saját tapasztalatból - szembeállítom a manipulált, megtévesztett nőt.
A Nő mindig az igazira készül. Már gyerekkorától érzi, hogy valahol van. Létezik és majd találkozni fognak. Fiatalként - ha a külcsín, a rossz társaság, a túl nagy elvárásokat rátoló szülők nem rontják el - tele van életörömmel. Várja az igazit, addig is él. Majd vetíti az igazit férfiakra, már akár az első szerelemre is, melyből sokszor lesz házasság. Évek múlva, keserűen jön rá, ez nem volt az igazi. Továbbmegy. Keres tovább. Tudja, hogy valahol ott van Ő... - a mátrixban -, és újabb férfi akad elé. Rendszerint, mivel a nagy szerelem befuccsolt, igencsak alulválaszt másodszor. Majd mikor megtapasztalja, hogy ő ennél többet ér, kicsit fentebb választ, de tudja, ez még mindig nem az igazi... karmikus lehet talán, sőt legtöbbször az, melyben futnak a szenvedésprogramok. Majd becsapódik az életébe a nagy Ő. 
Végre.. lélegzik fel a nő és számára mi sem természetesebb, mint innentől együtt folytatni az életet. Hiszen ez a világ legegyszerűbb, legősibb mintája - csak ikerláng berkekben van ez állandóan túlmisztifikálva -, és örömmel tárja ki a szívét. 
De jön a MANIPULÁCIÓ. Sok esetben, sőt pályám során láttam, hogy MINDIG, először a férfinél. Mindig van a férfi mellett egy másik nő, ex, családtag, anyuci, nővérke, legjobb barát, volt nej, aki felismerve, hogy az a nő, aki most jött a férfi életébe, "mindent visz" és Ő EZT NEM ENGEDHETI MEG. Kemény sakkozásba kezd hát, és addig viszi, míg az igazitól amúgyis félő férfi mindent elhisz és magát is becsapva elmenekül a nőtől.
A NŐ ott áll megsemmisülve.. hogyan történhetett ez? Hiszen minden annyira egyértelmű volt!!
Egy darabig reménykedik. Akár évekig is. Közben ledolgozza a karmikus kapcsolatait, és felfogja, hogy egyedül lehet új életet kezdeni, és majd ha az igazi észhez tér, kapcsolódhat fizikailag is. Itt szoktak a nők spirituális útra lépni. 
De mivel a manipuláció a férfinél túl erős, HA FEKETE MÁGIA VAN AKKOR ÉBER KÓMÁBAN IS TARTJA, tehát tudja, hogy nem jó így, de nem tud tenni semmit ellene, a fekete mágia mocskos börtönébe zárva, manipulációval etetik és tartják életben, hamis dolgok felé terelve, szándékosan, a férfi NEM JÖN. 
Néha megdobja a nőt esetleg morzsákkal. Felhívja, és mindenről beszél, csak az igazságról nem, mert a nő akkor átlátna rajta és tudná, hogy szereti, inkább elhitetni akarja a nővel, hogy a nőnek mással van dolga, vele ugyan nincs... hiszen a szemében a nő maga a sötétség - holott csak a megsemmisüléstől és az újjászületéstől fél.
A nő pedig ezt látva, hallva FELADJA. 
HA A KÜLDETÉSÜK TÚL NAGY, AKKOR A FELADÁSBAN EGY KŐKEMÉNY ISZONYATOS FEKETE MÁGIA IS SEGÍT, mely a nőből kiirtani akarja az érzést és a tudatot, ki az igazi a számára. 
Ha a fekete mágia sikeres - az ilyet profi fekete mágusok csinálják, démoni alkukkal és sok-sok pénzért, milliókért - akkor a nő úgy érezheti, tényleg nincs értelme, és kéri a sorsot, adjon neki valaki mást... 
A "sors" ad. 
Egy manipulátort. A ragadozók, nárcik mindig itt lépnek be a sztoriba, mert a nő LELKE SÉRÜLT, ÉS A SZABAD AKARATA IS. Egy sérült női lélekbe, elvett szabad akaratba nagyon könnyű belerondítania egy ragadozónak. 
A ragadozó RÁÉREZ. Arra, hogy a nőnek mire van szüksége. Mivel lehet beetetni. 
Elkezdi a behülyítést. PONTOSAN, TÖKÉLETESEN OPERÁLVA, LEMÁSOLJA AZ IGAZIT. Ha a nő - mint ahogyan én is - még írogat is nyilvánosan az igaziról, akkor a ragadozónak nagyon könnyű dolga van. Mivel igencsak intelligens - felvett intelligencia, mivel saját személyisége nincsen -, pontosan kitapintja a nő gyenge pontjait. A szeretetre való éhség. A magányosság. A boldogtalanság. 
"Az igazit akarod?" kérdi a ragadozó magában."akkor én megadom neked, te pedig megadsz MINDENT nekem, amire én vágyom. Pénzre, biztonságra, állandóságra és arra, hogy kiszolgáljanak és SZOLGÁLJANAK. "
ELKEZDŐDIK AZ ISZONYAT. 
A nő pedig - mivel hatalmas fájdalmak mentén veszítette el a Társát - belemegy, mert másképp úgy érzi, belehalna. Ha a fekete mágia túl erős, akkor abban halálmágia is van, létezik ilyen, a halálmágia tényleg előidézhet balesetet, szívrohamot, bármit. A nő menekül a sötétségtől és egy még nagyobb sötétségbe esik bele...
Éveken át mehet ez. A sérült női lelket a ragadozó még tovább tiporja. A sérült szabad akaratot elveszi, és a nő UGYANOLYAN ÉBER KÓMÁBA ESIK, MINT A TÁRSA. 
A sötét oldal tökéletesen kivitelezett terve..!!!
A kómából akkor ébredünk fel, amikor már elég erősek vagyunk. 
Amikor már eléggé fáj. 
Onnan kezdődik a szembesülés.
A KÉT MANIPULÁTORRAL MINDKÉT OLDALON. 
A TRÜKKJEIKKEL. 
A MOCSKOSSÁGAIKKAL.
A FEKETE MÁGIÁVAL, MELYET SE A NŐ, SE A FÉRFI SOKÁIG NEM TUDOTT ELHINNI, MERT TÚL SOK... 
Igen az. Mocskosul, igazságtalanul sok. 
Amikor felébredünk, a nőnek könnyebb, mert magát könnyen meg tudja kérdőjelezni, nincs benne a férfiegó, hogy ha magamat megkérdőjelezem, akkor az egész életemet meg kell kérdőjelezni. Pedig igen. Amikor mersz kételkedni és mersz változtatni, akkor jössz rá, hogy mi a helyes út, és nem az, amin eddig jártál. 
A manipulált női szívet a ragadozó sokáig ki tudja elégíteni hazugságokkal, mert a nő hinni akar. Ha nem hihet, akkor elsorvad. A nőt remény táplálja, az a remény, hogy az igazi, akit kislánykorában látomásban látott, az eljön egyszer. A ragadozó pedig pontosan ezt adja elő - sok empatát mentettem ki ragadozó karmaiból ahhoz, hogy ezt tudjam, nem csak a saját esetemből -, a ragadozó elhiteti a nővel, hogy ő az igazi, és hiába érkezik meg előtte esetleg a valódi nagy Ő, a nő, mivel a nagy Ő magára hagyta, könnyebben hisz olyannak, aki folyamatosan rá van tapadva, és tetteti, hogy szereti, mint annak, aki gyakorlatilag sehol nincs az életében. Ha a nagy Ő távol van, a ragadozó közel van. Ha a nagy Ő nem keres, a ragadozó állandóan keresni fog. Ha a nagy Ő kételkedett a nőben, a ragadozó előadja, hogy ő bízik. Ha a nagy Ő mással van, a ragadozó előadja, hogy neki csak a nő van.
Sorolhatnám napestig, de értitek. 
A manipulált női szív gyenge.
A lélek és a szabad akarat, a tudat, ha újraépül, kitör ebből és akkor a női szív erős lesz. 
Azonban a manipulációból szabadult női szív még mindig sérülékeny tud lenni, és ha nincs beteljesülés, akkor - tanulván a korábbi hibákból - bezárul.
A nő alapvetően szeretetre van programozva. Otthonteremtésre. Befogadásra. Családra.
Ami a nagy Ő-nek a legnagyobb kifogása, hogy a manipulált női szív majd máskor is bedől ennek - az önmagának is egy önhazugság, hiszen bedőlt ő is.
Bizonyos női bölcsesség megszerzése után a nő már nem hisz az olcsó illúzióknak. 
Elég bölcs ahhoz, hogy ezt kikerülje, és elég bölcs ahhoz, hogy csak akkor nyissa ki a szívét, ha már érdemes. Addig bezárva tartja. Sokan próbálkoznak kinyitni, de a bezárt női szív kinyitásának záloga nem feltétlenül az igazi megérkezése, az egylélek jelenség, hanem az, amikor a nő érzi, elfogadják. Nem kifogásokat halmoznak fel, és nagy falak mögé menekülnek. 
A manipulált női szív meg tud gyógyulni. Hosszú, kemény út alatt, de meg tud.
A manipulált férfi szív is.
Ehhez felismerés kell a férfinak. Felismerni, hogy minden elkerülhető lett volna, ha az elején nem menekül el attól, hogy átadja magát. Hogy az igazi megsemmisülés már megtörtént. 
MÉGPEDIG AKKOR, AMIKOR ELVESZÍTETTÉK EGYMÁST.

 

E

Szólj hozzá

társak ragadozók manipulátorok egylélek párok