2018. júl 12.

ÖNTUDATRA ÉBREDVE

írta: Eszter 777
ÖNTUDATRA ÉBREDVE

ŐSTEN HOZOTT A MÁTRIXON KÍVÜL

ÖNTUDATRA ÉBREDVE
 
Nagyon jó érzés öntudatunknál lenni. Átlátni a dolgokat, és helyre tenni magunkban a múltat, és tudni megbocsátani azoknak, akik ezt és ezt és ezt tették velünk, azonban tudni nem foglalkozni többé velük. Nem törődni azzal, hogy ők mit gondolnak. Nem kattogni többé a miérteken. Csak egyszerűen TUDNI. Mindent.
Amikor már TUDOD, akkor nem fog fájni, mert nem csak a rosszat tudtad meg, hanem a hátteret, az elbújtatott csodákat, amiket a színjátszók elfedtek előled, a jót, amit mindig kerestél a háttérben éveken át, de nem tudtál közel jutni hozzá. Most már tudsz, mert látod az utat, és mert nem esel el az újabb buktatókon, hiszen már ébren vagy.
Amikor öntudatra ébredsz teljes egészében és mind a 9 fátyol fellebbent, már nem haragszol senkire. Magadnak is meg tudsz bocsátani, mert megérted, hogy csupán egy dolog a fontos. A MOST. Az, hogy mit hozol ki a mostból. Hogy amit évekig nem tudtál megtenni, vajon most megteszed-e. Vagy újra elszalasztod... mert akkor újrakezdődik a tanulási folyamat. Mint a Nintendo :) Egy szintet buksz és újra ugyanazt a pályát kell végigcsinálni.
A mostból hozod létre a most utáni egy perccel és kettővel és hárommal és ezerrel későbbi NEM LINEÁRIS IDŐDET.
Ne ragadj le se a múltban, se a jövőben.
Ha már ébren vagy, akkor maradj is ébren.
Tudd, hogy rajtad áll, hogy átláss minden játszmán, mert még próbálkozni fognak, ha kiiktattál két szereplőt, jön újabb négy.
Ne keseredj el és ne fáradj el.
Erősebb vagy és leszel, mint valaha bármelyik reinkarnációdban, ezen reinkarnációs ciklusodon belül, és azért kapsz ekkora próbatételeket az utolsó földi reinkarnációdban, hogy át tudj lépni majd a következő lépcsőfokra, mert ezután egy új reinkarnációs ciklus következik. Minden próbát vegyél tanításnak, minden problémát vegyél kihívásnak.
Hagyd abba a félelem táplálását és tegyél azért, hogy új életed legyen. ITT ÉS MOST. Ha a kéréseid a 3D-be érkeznek, ne állj ott, és vakard a fejed búbját, hanem élj a lehetőséggel, amit kértél!
Hagyj fel az önsajnálattal és vedd észre, hogy mennyire erős vagy valójában!
Akik átvertek, megvezettek, megcsaltak, hülyére vettek, becsaptak, azokkal légy SEMLEGES és emlékezz Jézus szavaira: "Bocsáss meg nekik Uram, nem tudják mit cselekszenek." Nem hát. Használják őket láthatatlan REJTETT KEZEK, és dróton rángatják őket.
Te szabad vagy, ők sosem lesznek azok.
Ne foglalkozz azokkal, akik energiát akarnak elszívni tőled, gondolkodás nélkül MONDJ NEMET, mert senki nem kapaszkodhat fel a Fénybe a te hátadon.
Ne menj bele értelmetlen vitába senkivel.
A bosszúállást hagyd az ISTENEKRE. !!!!!
/hidd el nekem, hogy nagyon is rajta vannak az ügyön :)/
Ha új életet akarsz akkor TUDD, az ébrenlétben minden benne van: a valóság teljes átlátása, az igazság elfogadása, és az egyetlen helyes és igaz úton járás, mely nem könnyű, de már nincsenek rajta hajtűkanyarok, sem keresztutak.
Onnan szoktam tudni, hogy jófelé haladok és jól teljesítem a próbákat, hogy NYUGI VAN. A nyugalom, melyben nincsenek nagy érzelmi kilengések. Szokatlan lehet a harmónia, de ez lenne, ez kell legyen a normál létállapotunk.
 
Áldás
E

Szólj hozzá

mátrix öntudatra ébredés