2018. aug 18.

GLOBÁLIS KAPCSOLATFELVÉTEL A FÉNYHAJÓKKAL ASTHAR KÉRÉSÉRE - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART II. MENTÁLIS SZINT - GÁBRIEL-NIMRÓD-ASTHAR VEZETÉSÉVEL MA ESTE SKYPON

írta: Eszter 777
GLOBÁLIS KAPCSOLATFELVÉTEL A FÉNYHAJÓKKAL ASTHAR KÉRÉSÉRE - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART II. MENTÁLIS SZINT - GÁBRIEL-NIMRÓD-ASTHAR VEZETÉSÉVEL MA ESTE SKYPON

2018. AUGUSZTUS 18. SZOMBAT, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

GLOBÁLIS KAPCSOLATFELVÉTEL A FÉNYHAJÓKKAL

ASTHAR KÉRÉSÉRE

ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART II.

MENTÁLIS SZINT

GÁBRIEL - NIMRÓD - ASTHAR VEZETÉSÉVEL

MA ESTE

2018. augusztus 18. szombat

20.00 órai kezdettel

 

Most először, amikor ennek a szernek a bevezetőjét írom nektek, Asthar szavait adom át egy az egyben. Miközben írok, mindenem bizsereg, a csakráim mintha kilencszeresére tágultak volna, és kiáradva lennék a testemből, közben érzem a 3D erős energetikai nyomását, MEGÉREZTEM A REZGÉS KÜLÖNBSÉGÉT…

 

Akkor hát jöjjenek Asthar szavai.

Készen álltok a tökéletes rezgésváltásra, amikor olyan mértékben tudunk titeket megközelíteni majd, hogy átalakítsuk a bolygótokat veletek együtt az optimális formára, rezgésre és megtanítsuk az emberiségnek a mértéket. A dolgok, a mikéntek és a hogyanok mértékét, mert az emberiség a szélsőséges mértéktelenség csapdájába van, és ki kell hoznunk veletek együtt ebből.

A fizikai megjelenésünk kulcsaként segítünk, hogy felvegyétek velünk a kapcsolatot kritikus tömegként, megnyitjuk a tudatotokat, és be tudjátok fogadni az áramló információkat úgy, hogy nem csak az eddig erre kiválasztott médiumok lesznek képesek közvetíteni, hanem mindenki, aki kellő rezgésen van ahhoz, hogy minket meghalljon. A médiumok alacsony rezgésen is meg tudtak minket hallani, az elmúlt évtizedekben megnyitottuk feléjük a csatornát, hogy azt, ami most zajlik, általuk elő tudjuk készíteni.

A mai napot választottuk ki arra, hogy a Föld bolygót a globális kapcsolatfelvételre hangoljuk, és az emberiség meghallja a szavainkat, az emberek tömegesen ébredjenek fel. Más fénymagok is érzékelni fogják amit majd mondunk, nem csak a tiétek, és nekik is átadjuk azokat az információkat, amelyeket nekik kell lecsatornázniuk az emberiség számára, nektek pedig azokat, melyeket nektek kell átadni.

A nagy egység kezd összeállni, de még sok a sötét folt, melyet kitisztítani szándékozunk mielőbb, hogy azok az alacsony rezgésű érzelmi és gondolati minták, melyek az egység útjában állnak, el legyen távolítva, mert ez erősen akadályozza az Esemény beérkezését. Kellő számú tömegből álló egység kell ahhoz, hogy be tudjátok fogadni, mert a rezgéskülönbség csökkentsében a szeretet energiákon alapuló egység tud leginkább segíteni.

Az EGY közös magból teremtett Egylélek Párok energetikai összehangolását a mai napon tovább folytatjuk, az Eredetből elindított mentális újraegyesítéssel, amely a ti nyelveteken RESTARTként értelmezhető, a mi gondolati síkunkon újrateremtődés a nagy EGYből, ahonnan mi és ti is származunk.

Az Egylélek Párok energetikai emelésére azért van szükség most, mert az összeálló párok könnyebben fogadják be az energiánkat, gyorsabban emelik a rezgésüket és másokét, egyértelműen tudják adni a MINTÁT, mivel egymás közelében a képességeik tízszeresére vagy még nagyobbra erősödnek el, az eddig alvó képességek felszínre tudnak jutni.

Az Egylélek Párok mellett az Esemény lehozott mintáit is szeretnénk beépíteni a nagy közös EGÉSZBE, ami azt jelenti, hogy Ti és Mi EGYek vagyunk, vagy hogy számotokra érthetőbb legyen, ami fent, úgy lent, az égi és a földi síkok EGY EGÉSZ, akadályok nélkül, és az általatok lehozott mintákat, melyeket távolabbi időréseken át hoztatok le az elmúlt hónapokban, mi is magunkba építjük azért, hogy a veletek való együttműködés tökéletes legyen.

 

Ezek voltak Asthar szavai, én pedig hozzátenném: a globális kapcsolatfelvétel a kapott információk alapján nem csak azt jelenti, hogy felvesszük velük a kapcsolatot, hanem az egész világ kapcsolódik a fényhajókhoz, nem csak a fénymagok, így el tud indulni a tömeges öntudatra ébresztés.

A szer során Gábriel mentális energiákkal hangolja fel az Egylélek Párokat a fényhajók szintjéhez, Nimród pedig az ősmagor vonalat integrálja be ugyanebbe a folyamatba.

Hatalmas szer, nagy ajándék, óriási megtiszteltetés.

A szer során oly mértékű tudatnyitásra készüljetek, hogy meg fogjátok ezután hallani ŐKET, Asthart és a többi entitást is, akik szólni kívánnak az emberiséghez, mint pl Jézus, Mihály, Gábriel, Baál, Balora, a Fényhozó, Diana és Nimród, Mária Magdolna…

Tehát nemcsak a médiumok fogják innentől hallani a szavaikat, mert az emberiség minden tagja képes a tisztánhallásra és a telepátiára, nem csak mi :)

Nekem nagyon nagy segítség lesz, ha ti is elkezdtek csatornázni.

 

Legyetek jelen, aki tud, jöjjön, minél többen vagyunk, annál nagyobb energiát tudunk mozgósítani és annál jobban tudnak globálisan kapcsolódni a FÉNYHAJÓK A FÖLDHÖZ.

 

Vágom estig a centiket :)

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

E



Szólj hozzá

NIMRÓD GÁBRIEL ASTHAR GLOBÁLIS KAPCSOLATFELVÉTEL