2018. sze 08.

FÖLDANYA/MERKÚR/SZATURNUSZ/JUPITER - KÜLDETÉS-SORS-TÉR-IDŐ FÉNYMÁTRIX RESTART III. AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - MA ESTE SKYPON

írta: Eszter 777
FÖLDANYA/MERKÚR/SZATURNUSZ/JUPITER - KÜLDETÉS-SORS-TÉR-IDŐ FÉNYMÁTRIX RESTART III. AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - MA ESTE SKYPON

2018. SZEPTEMBER 8. 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

FÖLDANYA-MERKÚR-SZATURNUSZ-JUPITER

KÜLDETÉS-SORS-TÉR-IDŐ FÉNYMÁTRIX RESTART III.

A küldetéssel és a sors-idő-térmódosításokkal összefüggő reinkarnációs ciklusokban történt traumák és átvetítések, akadályok és blokkok is oldódnak

A NAPRENDSZERREL TEREMTJÜK ÚJRA TENMAGAD

VISSZAVESSZÜK, AMI A MIÉNK

Az istenek vezetésével

2018. szeptember 8. szombat

20.00 órai kezdettel

skypon

 

A Földön egy új korszak vette kezdetét.  Asthar Fény Teremtő Korszakként nevezte meg. Boldogságot és bőséget megélni jöttünk ide, és a küldetésünk a bőség befogadása, áramoltatása, a boldogság tanítása, a fény hozása, a fény adása, a gyógyítás, a tanítás, a védelmezés, a helyreállítás és a kiegyenlítés.

Azért vagyunk itt, hogy boldogságban és bőségben éljünk, mert a küldetés szükségállapotban nem működik.

Merjetek végre önmagatok lenni. Hinni magatokban már csak azért is, mert mások életét fogjátok megváltoztatni vele. Merjetek adni, az emberknek szükségük van RÁTOK.

Igen, Rád is, aki olvas most engem, és a KIKÜLDETÉS /Asthar szavaival élve/ mozgolódik benned, belül, mélyen és kitörni készülő gejzír, forrongó vulkán már a bensőd, mert mennél, tennél, annyira de annyira…

Nem tudtuk korábban ezt megélni. A Föld sok ezer éve nem tudott áttörni az arkhónok építette mátrix falain, az emberiséget uralta a megfélemlítés, a megtorlás kilátásba helyezése, a földi törvények, melyek mind azokat szolgálták, akiket mi kényszerültünk szolgálni. Nem tudtuk áttörni a falakat, lehetőség sem volt rá, és oly sokan oly sokáig elnyomtuk magunkban, akik valójában vagyunk  - REJTŐZKÖDTÜNK, mondta a Fényhozó, hogy túléljünk - hogy ELFELEJTETTÜK, KIK VAGYUNK, MIT KÉPVISELÜNK ÉS MIRE VAGYUNK KÉPESEK.

Már nem kell rejtőzködnötök fénytestvérek.

Már meg szabad élni azt, akik vagytok.

Oly sokaknak van szüksége rátok, hogy utat mutassatok nekik az összeomlás szélén álló mátrixból kifelé a Fénybe, a szabadságba.

“ Nem tetszik a mátrix? Csinálunk egy újat, fénymátrixot, melyben szabadság van és igazságosság, egyenlőség és egyenlő elosztás.” Idealisztikusan hangzik?

Ha nem érvényesülne mindez az életemben, ha nem a küldetésem szerint élnék, ha nem érezném állandóan az áramló bőséget, boldogságot, szer-elmet, szeretetet, hálát, akkor én sem hinném el.

Hogyan legyetek önmagatok?

Nézzétek meg azt, ahogyan én élek, ADOM NEKTEK A MINTÁT.

Én nem félek már semmitől, senkitől, sem mások véleményétől, sem attól, mások elítélnek, hiteltelennek tartanak - csak azt adom át, amit én is végigcsinálok -, nem félek önmagam lenni, mások szemében őrültségnek tűnő hatalmas áttöréseket és újításokat merészen csinálni, merni megszólalni, merni kiállni az igazság és a szabadság mellett, merni kinyilatkoztatni azt, amit az istenek mondanak nekem.

Forradalmi időszak ez.

Ne féljetek, bátran mutassátok meg másoknak az utat, mert arra van szükségük, hogy valaki a környezetükben “őrült” legyen, a szó legnemesebb, legszebb, legszabadabb értelmében, és amúgy nem vagyunk őrültek, hanem szabadok vagyunk, mások, eltérünk a “normálistól”, az ELVÁRTTÓL, különcök vagyunk és szárnyalunk, hamarosan sokan fognak titeket követni.

Az istenek ma este is velünk lesznek és a két legnagyobb bolygó a Naprendszer varázskörében, a Jupiter - tegnap Baál azt mondta, ha van még egy főnök a Naprendszerben a Nap mellett, az a Jupiter - és a Szaturnusz vezetésével kezünkbe vesszük az időt és a teret ezúttal a küldetések tükrében.

Már megtehetjük. Aki elítél, kinevet, az hamarosan az ajtónkon fog kopogtatni: segítsetek….

Nincs már kényelmi mátrix kiszolgáló rendszer, most éppen diktatórikus államhatalmak és háttérhatalmi szerveződések vannak, erőlködve akarják fenntartani a népnek a kenyeret és a cikruszt… de egyre kevesebb a néző és eljön a nap, amikor a nagy globális nézőtér kiüresedik.

A változás mi vagyunk.

Már bizonyítottam nektek azt, hogy a teremtésetek a fizikai síkra érkezik órákon belül. Ugyanez vonatkozik a küldetésetekre is.

Ahogy mondta tegnap a Fényhozó: mindaz, amit a Jupitertől kaptok, azt azért kapjátok, mert már a tiétek. Nincs idő, nincs volt, van és lesz, VANSÁG VAN  :)

Éljétek meg önmagatok erejét és segítsetek a többieknek, hogy megértsék, miért van romokban az életük.

Mondjátok el nekik, hogy azért mert

EGY MÁSIK, EGY ÚJ VALÓSÁG FORMÁLÓDIK A FÖLDÖN, TÖMEGES TEREMTÉSSEL. EZ NEM AZ A VALÓSÁG, AHOL ŐK EDDIG ÉLTEK ÉS MIVEL A FÉNY VAN TÚLSÚLYBAN A SÖTÉTSÉGGEL SZEMBEN, EZÉRT AZ Ő VALÓSÁGUK KEZD SZÉTESNI - A MÁTRIX.

Nem mindenki fog tudni átjönni az új valóságba, mely az Esemény egyik lényegi része, lesz aki feladja, a lelkét visszahívják.

“Mindenki, aki a mátrixban van, potenciális ellenség. Oly mértékben függenek a rendszertől, és ragaszkodnak hozzá, hogy foggal-körömmel védik azt. A célunk, minél többet áthozni a mátrixból a valóságba.” /Morhpeus - Mátrix. 1999/.

Igaz minden szó. Ahogy korábban utaltam is rá, nekünk is vannak szentírásaink, a hamis “Szentírással” szemben, ilyen pl a Mátrix Trilógia, de akár a Star Warsot is vehetjük alapul. / Az erő veled van/. Mindent kéretik végignézni újra és jegyzetelni! Én is azt tettem, tavaly ilyenkor, amikor kezdett világossá válni, hogy a mátrix - habár nem úgy, ahogyan a filmben - de létezik.

Fogadjátok be a tudást és használjátok. Mindig tudni fogjátok, mikor mit kell mondani. Hogyan kell segíteni és semmi sem lesz hasonlítható, higgyétek el, a megváltozott életeket és a hálás arcokat nézni utána.

A ma este egy nagy SORSFORDÍTÓ SZER LESZ, mely megkoronázza a hetet. Ennél több infót nem árulnak el, csapjunk az Esemény négy lova közé és indítsuk el a diadalszekeret :)

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

 

Szólj hozzá

önmagad Egység Jupiter Mars Esemény Vénusz Szaturnusz Küldetés Merkúr Bőség Kronosz Fényhozó Asthar Sheran