2018. nov 04.

KÖZÖS NEVEZŐ - TALÁLKOZUNK A MÁTRIXON KÍVÜL - EGYLÉLEK SZER, AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - PÁRKAPCSOLATI RENDRAKÁS - SKYPON

írta: Eszter 777
KÖZÖS NEVEZŐ - TALÁLKOZUNK A MÁTRIXON KÍVÜL - EGYLÉLEK SZER, AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - PÁRKAPCSOLATI RENDRAKÁS - SKYPON

2018. NOVEMBER 7. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Közös Nevező

TALÁLKOZUNK A MÁTRIXON KÍVÜL

Egylélek Szer

Az istenek vezetésével

Párkapcsolati rendrakás

2018. november 7. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A következő hármas egységünk a rendrakás jegyében zajlik, vegyétek nyugodtan őszi nagytakarításnak :)

A pénteki pedig egy egyedülálló elindulás végre abban a témában, amit már annyira vártok, amiről már olyan sokat beszéltünk: A MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - Alapkőletétel. A Mag Piramis, mint küldetésed.

Megkaptuk az engedélyt az elinduláshoz a fizikai síkon is :)

A hármas egységünk most minden ízében a FIZIKAI SÍKRÓL ÉS A VALÓSÁGRÓL FOG SZÓLNI - kendőzetlenül, közösen, igazan, leplezetlenül és kikerülhetetlenül. Mint amikor kijutottál egy sötét folyosóról, szürke lepleket lebbentve fel, és a fényben állva jössz rá: minden úgy van, ahogy remélted, ahogy mindig is tudtad, ahogy érezted és ahogy láttad előre.

Nagyon erős fizikai fényteremtő szerek lesznek, változatos, látványos eszköztárral.

A Közös Nevező csodálatos egylélek szertartás, ahol a közös nevezőtök, melyről csak ti tudjátok mi az, a felszínre jön.

Az egész sokkal egyszerűbb, igazabb, mint gondolnátok :)

A Férfi és Női mátrixot oldjuk fel, újabb elválasztó akadályokat az egylélek párok között odafenn, hogy idelenn ez meg tudjon testesülni egy jó párkapcsolatban. A férfi és női közös nevező a sallangoktól mentes, egyszerű, igaz szeretet mentén tud megmutatkozni két ember között.

A hét középső szere a Kendőzetlen Igazság, amely egy GLOBÁLIS FÉNYTEREMTŐ SZERTARTÁS LESZ, és IGAZSÁGOT ÉS RENDET TESZÜNK. Tovább segítjük a mátrix omlását, felbomlását, és letépjük az álarcot a világ csúcsragadozóiról, a NAGY TITKOKRÓL, tovább segítjük az emberiség öntudatra ébredését.

A hét harmadik szere pedig behelyez téged fizikailag a Mag Piramisba. PONTOSAN ÉS KONKRÉTAN ODA, AMIT VÁLLALTÁL ODAFENN, amikor ezt tökéletes felemelkedési tervet megalkottuk. Alapkőletétel. Nagy jelentőségű szertartás lesz, amely felavat téged a helyedre emelve a Mag Piramisban, és hamarosan elkezdhetjük fizikailag is, együtt :)

 

3 szertartás, mely nem hagy a komfortzónádban.

3 szertartás, mely rendet rak benned és a mátrixon kívüli fizikai valóságodba helyez.

3 szertartás, mely lehozza neked a csillagokat :)

3 áldás, melyre felkészültetek.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

A Közös Nevező… valami olyasmi, mely összehoz titeket, eltörölve a kétségeket, valami, amiről azt érzitek, a tiétek, csak rátok tartozik, a ti közös “ügyetek”, amennyiben egy jó párkapcsolat ügy lehet, közös ügy, fontos, és már érzitek, hogy tényleg fontosabb mindennél, mert az élet kulcsa, hogy megoszd mással a boldogságodat, a valóságodat, az álmaidat, a jelenedet és a jövődet.

Csodálatos találkozás, ideálképek és spirituális sallangok nélkül, egy társ, akihez nem kapcsolsz elvárásokat, aki a fizikai síkon társ tud lenni, odafenn, az asztrálon pedig hívhatod egylélek párnak, bárminek, az egész egy nagy EGYség.

A szerdai szerünk az Esemény Négy Lova közül a fehérrel, a szer-elem lovával és egy önátadó fényteremtéssel belehelyezi a szerelemről szőtt rózsaszín leányszobás álmaidat a valóságba, ahol a Férfi általában nem pont úgy reagál rád, ahogyan azt elképzelted, és te sem úgy rá, ahogyan azt ő, no de ettől szép és izgalmas, hiszen a puding próbája az evés :)

Amikor kilépsz az álmok és ideálok falai közül, és szembetalálod magad a valósággal, mindaz, amit eddig tanultál, azt megkapod próbaként az élettől, szemtől-szemben valakivel, akihez kötődsz, akit tudsz feltétel nélkül szeretni, mindenen túl és mindenek ellenére is.

Hogy ki a Társ? Nem egy elképzelt ideál, hanem egy valós ember, érzésekkel, vágyakkal, gondolatokkal, önálló szabad akarattal. Valaki, aki idelent a 3D-ben anyagban megtestesült igaz társ tud lenni melletted, de csak úgy tudod őt befogadni, ha a sallangokat, az elképzelt “ilyennek kell lennie, olyannak kell lennie, ez fog történni, az fog történni” dolgokat levagdosod róla, és elfogadod őt olyannak, amilyen. Nem teszed rá annak a terhét, hogy “te vagy a másik felem”... mert ez olyan, mint egy óriási, teljesíthetetlen elváráshalmaz, melyből általában elmenekülés sül ki.

Nem az a lényeg, hogy megfelel-e a szerelemről szőtt álmaidnak, hanem az, hogy tudtok-e együtt élni, létezni, közös életet teremteni.

Bizony, már a valóságban vagyunk :) Lehozva a tiszta, ősi férfi-női mintákat, és most ki kell próbálnunk, működik-e.

Találkozunk a mátrixon kívül, ahol nincs se múlt, se jövő, csak  a Most van, és a most mindig átmegy egy másik most-ba :)

Gyertek velem a valóságba, ahol végre megoszthatjátok az álmaitokat valakivel.

 

Heti hármas egységünk:

  1. Közös Nevező - Találkozunk a mátrixon kívül - Egylélek Szer - Az istenek vezetésével - 2018. november 7. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Kendőzetlen Igazság - Társad-alom - Porba hulló álarcok a világ színpadán a fénymunkások kezében - Az emberiség válasza a mátrixra - A Fényhozó és Mihály Szertartása - 2018. november 8. csütörtök, 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Mag Piramis a fizikai síkon - Alapkőletétel - EGYLÉLEK KRITIKUS TÖMEG - FÉNYTEREMTŐ ESZKÖZÖK ÁTVÉTELE A MAG PIRAMISHOZ - FELAVATÁS - A Mag Piramis mint küldetés - Asthar és a Fényflotta vezetésével - 2018. november 9. péntek, 20.00 órai kezdettel skypon



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá

szerelem valóság szeretet egység párkapcsolatok férfi és nő