2018. nov 10.

EGYSÉGÉLMÉNY - AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK - EGYLÉLEK ENERGETIKA AZ ÚJ FÖLDÉRT - A TERRA NOVA ÉS A FÖLD KÖZÖTTI ÁTMENET SEGÍTÉSE - ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK - SKYPE

írta: Eszter 777
EGYSÉGÉLMÉNY - AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK - EGYLÉLEK ENERGETIKA AZ ÚJ FÖLDÉRT - A TERRA NOVA ÉS A FÖLD KÖZÖTTI ÁTMENET SEGÍTÉSE - ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK - SKYPE

2018. NOVEMBER 16. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

EGYSÉGÉLMÉNY

Az Esemény mi vagyunk

EGYLÉLEK ENERGETIKA AZ ÚJ FÖLDÉRT

A Terra Nova és a Föld közötti

AZ ÁTMENET SEGÍTÉSE

Egylélek Párok a fizikai síkon

Az asztrál-fizikai sík áttörése

ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK

Globális Fénymunkás Szertartás

Asthar és a Csillagközi Flotta vezetésével

2018. november 16. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A hét záró szertartása csodálatos lesz. Mint mindig, most sem árulnak el nekünk túl sok információt, hiszen ismételten globális fényteremtő munkát fogunk végezni, és az átmenetet segítjük az emberiség számára az Eseménybe, melynek a FIZIKAI SÍKRA LÉPÉSE ELKEZDŐDÖTT.

Engem nem érdekel, más tanítók erről mit írnak. Mi tudjuk, hogy az Esemény pontosan hol tart, és nem véletlenül osztok meg kevés információt erről, ugyanis sokkal többen akadályozzák ezt önző célokkal felhasznált energiákkal és nárcizmuson alapuló tömegmanipulálással, mint gondolnátok, ugye, nem mind arany, ami fénylik…

No de nem is ez a lényeg. Sokkal inkább, hogy hol tartunk. A Mag Piramis az Esemény fizikai síkra lépését nagyban segíti - fogalmazzunk finoman -, a Felemelkedési Terv tökéletes leképezése asztrálon mentálon és a 3D-ben. Olyan csoda és adomány, mely soha nem kerül majd olyan kezekbe, akik erre nem méltóak, bármennyien is akarták eddig elvenni tőlünk - eleve lehetetlen, mert a Mag Piramis az emberiségé. Senkié és mindenkié. Akkora, mint a világegyetem és a Magja az Egység. A minden és az Egy.

A pénteki szertartás középpontjában mégsem a Mag Piramis lesz igazán, hanem az EGYSÉGÉLMÉNY, ahogyan azt a november 9-ei szertartáson hallottuk. Egységélmény, mely mentén lehet teremteni egy új világot és mi ezt tesszük. Fokozatosan visszük át a Földet a Terra Novába, a Tükörföldre, amely küldi a mintáit és a felépített fényvárosainak minden energiáját az újjászülető emberiség számára.

Csodák idejét éljük, és az emberiség már a Fényszerződés mentén cselekszik, melyet együtt írtunk meg a teremtő EGY-el közösen a teremtésünk után.

Az asztrális és a fizikai sík közötti falat is tovább bontjuk, mindezt lehetne hirtelen is, de az az emberiség számára túl gyors és kezelhetetlen lenne, beláthatatlan következményekkel járna.

Lassan, fokozatosan hozzuk át az Újat a Régi helyére, és átírjuk a mátrix maradék részeit.

A pénteki egy áttörő szertartás lesz, melyben aktívan vesz részt az Egylélek Kritikus Tömeg.

Gyertek velem a Fény útján :)

Áldás:)

 

3 szer, mely az Eseményt hozza le a fizikai síkra.

3 szer, mely támogatja a képességeidet, a küldetésedet, a családodat és a párkapcsolatodat, mely a mátrixon kívül zajlik, lehozza a fizikai síkra, az Egységélményt átélve, teremtve az egylélek energiával.

3 szer, mellyel túlhaladjuk korunkat, és az Esemény mi vagyunk.

3 szer, mely magas fokú tudatossági szintre emel, és tudatosítja benned: azért jöttél, hogy az emberiségnek elhozd az Eseményt, a fényt. Ezért hívnak minket Fényhozó Mag Népének.

3 szer, mely megmutatja, mire vagy képes. Mindegyik fizikai síkú teremtés, felavatás és a pénteki egy globális fénymunka is a felemelkedő emberiségért.

3 szer, melyben tehetsz másokért és MAGadért, melyben adhatsz, mert…

NEM ADHATSZ MÁST, CSAK MI LÉNYEGED.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

Ezúttal szeretném átadni a kis csapatomnak, mely már majdnem 30 állandó főt számlál a szereken, ASTHAR ÉS A FÉNYFLOTTA, VALAMINT AZ ISTENEK KÖSZÖNETÉT azért az áldozatos és kitartó fénymunkáért, melyet az emberiségért tesznek, mellyel lehozzuk a fizikai síkra az Eseményt.

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS.

MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY.

Köszönet, áldás, hála.




Heti hármas egységünk:

  1. Mag Mágia Felavatás GYÓGYÍTÁS-TANÍTÁS-FELOLDOZÁS-TEREMTÉS KÉPESSÉGEK FELAVATÁSA - Gyakorlati Rész - Esemény, fizikai sík - Gábriel és a Fényhozó Szertartása - 2018. november 14. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Fénycsaládok Felavatása - MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - Szertartás az istenek vezetésével - 2018. november 15. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. EGYSÉGÉLMÉNY - Az Esemény mi vagyunk - Egylélek Energetika az Új Földért - A TERRA NOVA ÉS A FÖLD KÖZÖTTI ÁTMENET SEGÍTÉSE - ESEMÉNY, FZIKAI SÍK - Globális Fénymunkás Szertartás - Asthar és a Csillagközi Flotta vezetésével - 2018. november 16. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

Szólj hozzá

Jézus Esemény Mária Magdolna Átmenet Sananda fizikai sík Mag Piramis Egylélek Párok Terra NOva