2018. nov 10.

FÉNYCSALÁDOK FELAVATÁSA - MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON

írta: Eszter 777
FÉNYCSALÁDOK FELAVATÁSA - MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2018. NOVEMBER 15. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Fénycsaládok Felavatása

MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON

Szertartás az istenek vezetésével

2018. november 15. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A hét középső szertartása a családoké :)

Nem is akármilyen családoké, hanem a fénycsaládodé, amely nem egyezik a lélekcsaládoddal, mely utóbbi több ezer főt számlál, hanem a gyermekeid - a meglévők és a születendők, a társad, és a családod fénytagjai, akik még élnek és akik már nem, de jelenlétükkel vigyázzák minden lépteteket.

A család, mely most van átalakulóban, és látványosan szakadnak szét a hamis kapcsolatok, még látványosabban találnak egymásra az összetartozó párok. Olyan folyamat zajlik most a világban, és a halódó régi társadalomban, melyet már a nem spirituális emberek sem tudnak letagadni: be kell ismerniük, hogy a régi világ nem működik. A gyermekeink mindig magasabb rezgéssel jönnek le, mint mi, és a mi tanítóink, mi vigyázunk rájuk, és segítünk kibontakoztatni önMAGukat. Az új társadalmi rend-szer már épül /szép magyar nyelvünk.../ és szépül. Nem marad a mátrix alapú mintában mindaz a csoda, amit a szer-elem mentén épülő egylélek kapcsolatok és a hozzájuk tartozó gyermekek jelentenek.

A fénycsaládod képességeit, küldetését ugyanúgy felavatjuk a Mag Piramisban a Fizikai síkra már lerakott ALAPKÖVEKRE - tudjátok, a fényvárosok, a fényoszlopok és a Mag, mely maga a Föld -, mint ahogy november 9-én minket avattak fel.

Nagy jelentőségű szertartás lesz, mely tovább emeli az egységedet, és még jobban összekovácsol a fénycsaládoddal. Segíti a közös jövőt, az Esemény fizikai síkú átmenetét a gyermekeid számára, segít nekik abban, hogy önmaguk lehessenek és ki tudjanak bontakozni, valamint a társadat is.

Globális fényteremtő résszel segítjük a világ fénygyermekeit és fénycsaládjait is az Úton, tovább.

A család az alapja mindennek, és a családok építik fel a társadalmat. Ezért Asthar és a fényflotta is nagy hangsúlyt helyez a családok újjáépítésére és a tisztulásra a mátrix-arkhón uralom alól. Ez a szertartás érinti a még meglévő esetleges családi blokkokat is, hiszen a szüleid energiái is jelen lesznek, sőt minden felmenődé.

Áldással, fénnyel, teremtsünk új világot:)



3 szer, mely az Eseményt hozza le a fizikai síkra.

3 szer, mely támogatja a képességeidet, a küldetésedet, a családodat és a párkapcsolatodat, mely a mátrixon kívül zajlik, lehozza a fizikai síkra, az Egységélményt átélve, teremtve az egylélek energiával.

3 szer, mellyel túlhaladjuk korunkat, és az Esemény mi vagyunk.

3 szer, mely magas fokú tudatossági szintre emel, és tudatosítja benned: azért jöttél, hogy az emberiségnek elhozd az Eseményt, a fényt. Ezért hívnak minket Fényhozó Mag Népének.

3 szer, mely megmutatja, mire vagy képes. Mindegyik fizikai síkú teremtés, felavatás és a pénteki egy globális fénymunka is a felemelkedő emberiségért.

3 szer, melyben tehetsz másokért és MAGadért, melyben adhatsz, mert…

NEM ADHATSZ MÁST, CSAK MI LÉNYEGED.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

Ezúttal szeretném átadni a kis csapatomnak, mely már majdnem 30 állandó főt számlál a szereken, ASTHAR ÉS A FÉNYFLOTTA, VALAMINT AZ ISTENEK KÖSZÖNETÉT azért az áldozatos és kitartó fénymunkáért, melyet az emberiségért tesznek, mellyel lehozzuk a fizikai síkra az Eseményt.

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS.

MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY.

Köszönet, áldás, hála.




Heti hármas egységünk:

  1. Mag Mágia Felavatás GYÓGYÍTÁS-TANÍTÁS-FELOLDOZÁS-TEREMTÉS KÉPESSÉGEK FELAVATÁSA - Gyakorlati Rész - Esemény, fizikai sík - Gábriel és a Fényhozó Szertartása - 2018. november 14. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Fénycsaládok Felavatása - MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - Szertartás az istenek vezetésével - 2018. november 15. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. EGYSÉGÉLMÉNY - Az Esemény mi vagyunk - Egylélek Energetika az Új Földért - A TERRA NOVA ÉS A FÖLD KÖZÖTTI ÁTMENET SEGÍTÉSE - ESEMÉNY, FZIKAI SÍK - Globális Fénymunkás Szertartás - Asthar és a Csillagközi Flotta vezetésével - 2018. november 16. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

Szólj hozzá

FÉNYCSALÁDOK FELAVATÁSA MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON