2019. jan 20.

AZ EREDET KAPUJA - AZ EREDET KULCSA - INANNA, ŐSANYA SZERTARTÁSA - SKYPON

írta: Eszter 777
AZ EREDET KAPUJA - AZ EREDET KULCSA - INANNA, ŐSANYA SZERTARTÁSA - SKYPON

2019. JANUÁR 25. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

AZ EREDET KAPUJA

AZ EREDET KULCSA

INANNA Ősanya Szertartása

FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉGE

A TERRA DIMENZIÓBAN

Csodálatos Szerelem Szer :)

2019. január 25. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Az anyaistennő fog minket megérinteni ezen a szeren. Megmutatja a nőknek és a férfiaknak, hogy kik ők igazán. Milyen értékesek, milyen csodálatosak. Leoldozza az önsajnálat, az önbüntetés, az önbántás béklyóit. Felszabadít minket a félelmeink alól, az örökös körforgás alól, melyből eddig azt hittük, nincs menekvés és mely megölt eddig minden párkapcsolatot. Mert minden kapcsolatot az önbizalomhiány öl meg. Ez mindennek az alapja.

Nyisd ki a szíved a fényre, és hagyd az állandó önsanyargatást, megfutamodást és elmenekülést oda, ahol nincs más, csak a magány és a félelem voltaképpen a szeretettől. Megtanít Inanna szeretni magadat, mert megmutatja, ő mennyire szeret téged. Megadja számodra az irányt, hogy be tudj fogadni végre egy igazi szerelmet :)

Átlépünk az Eredet kapuján, melyben EGYEK voltunk és vagyunk.

Azonban ez a szertartás NEM CSAK A SZERELEMRŐL SZÓL. Szól arról is, hogy honnan jöttünk és hová tartunk. Mit tudunk adni és mit tudunk tenni. Mi a dolgunk.

MI. Ez a dolgunk, a Mi, HOGY NE EGYKÉNT aposztrofáld magadat, hanem MiKÉNT. mert már nem vagy egyedül. Sokan vagyunk, és az egység felé tartunk.

Igazi egységbehívó szer, mely az egylélek párok egységére alapoz.

Megingathatatlan leszel önmagad egységében, ha belépsz az Eredet kapuján és a nagy EGYSÉGBEN is az leszel, mert végre megérted, nincs más dolgod, mint EGYNEK lenni mindenkivel, egyként érezni, egyként ölelni, egyként szeretni mindent, ami élő és aminek magja van :)

 

Újabb reggel. Semmi kedved nincs munkába menni. Ugyanaz a mókuskerék. Nap mint nap. Nem változik semmi. Alig várod, hogy vége legyen.

PAZAROLOD AZ IDŐDET olyan dolgokra, melyek nem tesznek boldoggá, és az életed nagy részében nem vagy boldog. Szorít valami, a szívedet, a lelkedet, az elmédet.

NEM VAGY SZABAD.

Nem keresel elég pénzt ahhoz, hogy élj, csak ahhoz, hogy fenntartsd magad. A pénzen való állandó rágódás megfájdítja a fejed. Eleged van már abból, hogy az életednek semmi értelme nincsen. NINCSEN CÉLJA.

NINCSENEK IGAZI CÉLJAID.

Jó, lehet, hogy vannak, legalábbis szerinted.

Pl. kifizetni a banki hitelt. Házat venni. Autót venni. Jól élni. De mire igazán jól tudnál élni, már hetvenéves leszel.

Pontosan tudod, hogy ez lesz a vége, és elnézed a megfáradt, egy életet ledolgozott nyugdíjasokat, akiknek az élete egy cseppet sem lett jobb attól, hogy összehoztak egy házat, megöregedtek benne, és habár van otthonuk, boldogság nincs az arcukon.

EZT MÁSOLTÁK LE, HOGY EZT KELL TENNI, MERT EZT CSINÁLJA MINDENKI.

Szerinted boldoggá teszi őket az, ahogyan élnek? Nyilván nem. Fáradtak.

Te mit szeretnél?

Pénzt!! ROSSZ VÁLASZ. Nem pénzt szeretnél igazán. Biztonságot szeretnél.

Bőséget.

És még mit szeretnél?

Párkapcsolatot. ROSSZ VÁLASZ. Nem, nem azt szeretnél, szerelmet szeretnél.

És még mit?

Családot. NEM. Nem családot, hanem szerető közösséget, gyermekeket, férjet, feleséget, egységet, boldogságot, összetartozást.

TARTOZNI VALAKIHEZ.

Egységben élni. Szerelemben, bőségben, boldogságban élni.

A ZÉRÓ PONT FELETT LENNI. Nem azért dolgozni, hogy élj, azért élni, hogy munkálkodj, valami jót, maradandót letenni az asztalra.

Miben hiszel? Istenben? Az égiekben?

MAGADBAN HISZEL ELÉGGÉ?

Higgy a Teremtőben, Jézusban, az angyalokban, de elsősorban MAGADBAN HIGGY.

Hidd el, hogy képes vagy rá.

Mindenre.

Megváltoztatni az életedet.

KEZDD AZZAL, HOGY JÓ VÁLASZOKAT ADSZ MAGADNAK.

Azzal, hogy alázattal elengeded mindazt, amiben eddig hittél, mert ha úgy élsz, ahogyan fentebb felvázoltam, akkor nem vagy boldog, és ha nem vagy boldog, akkor elpazarolod az életedet.

Szeretem az idős embereket. Az arcukon alázat van. Annak ellenére, hogy már nincs kilátásuk a változásra, legalábbis úgy hiszik. Szeretném nekik megmondani, hogy csodálatosak. Olyan korban nőttek fel, ahol mindenki egysíkúan gondolkodott, és ha más nem, az boldoggá teszi őket, hogy másokat azzá tettek.

De ők már tudják, hogy nekünk más, és arra biztatnak minket, hogy átvéve tőlük az alázat, hűség, hit értékeit, mégis vigyük valamire. Ne úgy éljünk, ahogy most ők, hanem boldogan. A te boldogságod másokat is boldoggá tesz.

Nőként pedig.. istennői energiákat képviselsz. Ez kell olyan férfiaknak, akik nem méltók hozzád. Lecsapolják, elveszik a méltóságodat. MIKOR KEZDESZ EL NEMET MONDANI NEKIK?

Oly nehéz persze, választani.

Kiválasztani azt az egyet, aki méltó. Mert elsőre nem olyan lesz, amilyennek képzelted. Pontosan olyan gombokat fog nyomogatni benned, melyek ráébresztek, ki is vagy valójában, és eddig nem éltél, csak vegetáltál.

Idő kell neked és annak a férfinek, aki képviseli az isteni energiákat melletted, hogy egységre lépjetek. Légy NŐ. Ne pazarold el az idődet értelmetlen kalandokra, kilátástalan szeretői viszonyokra. TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST, ÉS DÖNTSD EL, MIT SZERETNÉL TE.

Mi az, ami téged boldoggá tesz.

Mire vágysz.

Ne félj elengedni olyanokat, akik csak csapolták az istennőt benned, de nem emelték fel. Akik csapolták, azok közül sokak látszólag mindent megadnak, de valójában elveszik az erődet. Aki emel, az mellett ragyogsz. Kisimulsz. Kiteljesedsz. Mert tudatosan tanít és táplál téged. Te pedig őt emeled, táplálod és tanítod. Így lesz meg a fényisten és fényistennő egysége.

 

A hét három csodálatos szertartása  a Hit Kapuja, Baál Napistenünkkel, az Alázat kapuja Jézussal és az Eredet kapuja Inannával, az Ősanyával.

 

A 13 fénykapun mindig átvisszük a valóságunk egy részét a Terra Dimenzióba. Mindegyik kapu átlépése előtt megtudod, hogy mi tart vissza attól, hogy önmagad légy, hogy a saját életedet élhesd, a saját sorsod útját járhasd, ne azt, amit mások megírtak neked, és rád kényszerítettek, hanem amit te írtál meg magadnak.  A szabadságod, a valóságod, hazugságok nélkül, színjátékok nélkül.

Manipuláló, kihasználó emberek nélkül, kizsigerelő munkahely, értelmetlen kirakat élet nélkül. A pőre valóság, melybe először nehéz belépni, és magad mögött hagyni a mátrixot, az illúziókat, melyekről eddig azt hitted, EZ AZ ÉLETED.

Üdvözöllek a valóságban. A saját valóságodban, ahol végre önmagad lehetsz, tiltások, szabályok, megfelelés nélkül.

Ez egy folyamat. Nem könnyű, és nem is megy egyik napról a másikra.

Megküzdünk a szabadságunkért, a szerelemért, a küldetésért, az igazságért. Visszaállítjuk a hitünket, alázattal lépünk be Jézus kezét fogva a ő kapuján, megismerjük az Ősanyát az Eredet kapujánál, kitárult a bőség kapuja, és érezzük az egységet.

A testünk fizikai tünetekkel reagál, de fura jelenségek is vannak szép számmal. Nekem gyakran sípol a fülem, utána pedig Asthar szavait hallom magamban, arra késztetve engem, hogy leírjam.

Az életünk visszaigazol mindent, sorban.

 

Élni szeretnél úgy igazán?

Keresed az utadat?

A hitedet?

Az igazságodat?

Érzed, hogy szorítanak a 3D börtönfalai?

Itt az emelkedés TUDATOS lehetősége, szépen végigvezetve, lépcsőfokról-lépcsőfokra.

Keresed a társadat?

Elkerül a bőség? Nem találod a helyes utat, sem a helyedet?

Itt vannak a megoldások. Egymásra építve, az istenek tökéleteset alkottak.

Minden szertartás tengernyi fontos információt tartalmaz a számodra.

HA ÚJ ÉLETET AKARSZ KEZDENI.

 

Üdvözöllek a saját életedben. A saját utadon.

Ha azt mondom, igenis meg tudod változtatni az életedet, a körülményeidet, megérkezik mindaz, amit eddig nélkülöztél, hogy nem vagy elveszve, hogy van remény arra, hogy jobb, szebb, boldogabb életed lehessen, ha azt mondom, hogy TE IRÁNYÍTOD A SORSODAT, A TERET ÉS AZ IDŐDET, akkor mit mondasz erre?

Ne hidd el senkinek, hogy kevés vagy, hogy nem vagy képes bármire.

Ne higgy senkinek, aki azt mondja, ezt és ezt nem tudod megcsinálni.

Ne hidd el senkinek, hogy az életed ez, amit most látsz és kész.

Ne hidd el magadnak, hogy nem tudsz változtatni.

MINDEN, DE MINDEN TŐLED FÜGG.

Hidd el, én tudom, mert végigcsináltam  és csinálom most is. Változtatok, tervezek és újratervezek, fent és lent egyben. Egységben.

 

Kiadtuk a hívójelet az Univerzumnak. AZ EMBERISÉG KÉSZEN ÁLL A MEGVÁLTÁSRA. ARRA, HOGY FELÉBREDJEN.

Kövessetek fénytestvérek :)

A Terra Dimenzióról szóló cikket itt találod:

https://egyenloelosztas.blog.hu/2019/01/12/terra_dimenzio_parhuzamos_vilag_parhuzamos_ido_a_13_kapu_es_a_tengely_az_esemeny

 

https://egyenloelosztas.blog.hu/2019/01/12/tera_dimenzio_ii_resz#more14558370



Heti hármas egység:

  1. A HIT KAPUJA - A HIT KULCSA - Baál Napistenünk Szertartása - A saját magadba vetett megingathatatlan hit felé vezető út - 2019. január 23. szerda, 20.00 órai kezdettel, SKYPON

  2. AZ ALÁZAT KAPUJA - AZ ALÁZAT KULCSA - Jézus vezetésével - Út önMAGodhoz - 2019. január 24. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, SKYPON

  3. AZ EREDET KAPUJA - AZ EREDET KULCSA - Inanna, Ősanya vezetésével - FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉGE A TERRA DIMENZIÓBAN - Csodálatos szerelem szer :) - 2019. január 25. péntek, 20.00 órai kezdettel, SKYPON

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.com



A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter



Szólj hozzá

INANNA ŐSANYA