2024. jún 17.

INANNA IV.

írta: Eszter 777
INANNA IV.

A TITKOK ŐRZŐJE

INANNA IV.

A VÉGTELEN TITKOK ŐRZŐJE

 

Sokan írnak sokfélét Inannáról, de általában leragadnak nagyjából ott, hogy istennői minőség, hogy Istar-Isis avatar, arról kevés szó esik, hogy Marduk nagy Ő-je, de az indiai munkásságát már elkezdték feltérképezni. Őt magát azonban nem ismerik, nem látnak át a lenyűgöző szépség és nőiesség falán, nem látják a gyengeségeit, az erősségeit, a sebezhetőségét és még azt sem, hogy mennyire emberi. Rég halott, vagy elfeledett, valahová eltűnt, elűzött, száműzött ősi sumer istennőnek könyvelik el, nem érzik az energiáit, nem érzik a női potenciált, ami benne van, de még csak nem is keresik, mert róla is, mint minden annunakiról, egyrészt úgy gondolják, hogy ősi istenek voltak, másrészt úgy hiszik, már nincsenek a Földön, soha nem is lesznek, és nincsen ide hatásuk, se erejük. Ha pedig földönkívüliek voltak, biztosan rég halottak. 

Ezt még a sumer táblákat kutatók sem merik megkockáztatni: a sok ezer éves ősi táblákon szereplő alakok még most is élnek. 

Inanna hatalmas vezető volt és háborús stratéga is, kiváló hadvezér is, konkrétan neki köszönheti az emberiség, hogy még mindig itt lehetünk, még mindig létezik a Föld egyáltalán.

Ugyanis Inanna volt annak a szintén feledésbe merült óriási háborúnak a vezető alakja, aminek során a Föld legyőzte a Régi Birodalmat. 

 

Egészen addig példátlan volt az Univerzum történetében, hogy bármely bolygó legyőzte volna a Régi Birodalmat, mert a Birodalmat egyszerűen nem lehetett legyőzni. Technikai fejlettségben, haderőben, létszámban, és agyafúrtságban messze mindenki előtt járt, és akkor még azt nem is említettem, hogy a Régi Birodalom mágusokat alkalmazott, akik asztrális és mentális síkon is támadtak. Támadták a bolygó lakosságát, éppen csata közben is, de jóval a háború kezdete előtt, ahogy szokás volt a Birodalom esetében, már akár évtizedekkel. Gyengítettek, fekete mágiát használtak, befolyásoltak, láthatatlanul bekúsztak, beépültek mindenhová. 

Túl erősek voltak ők ehhez az Univerzumhoz nagyon sokáig. Olyannyira, hogy akkora pusztítást végeztek, amely szintén példátlan az Univerzumunk történetében. Olyan kárt okoztak, olyan visszacsinálhatatlan RÉSEKET ÜTÖTTEK A TÉRIDŐ SZÖVETÉN, annyi lelket elpusztítottak - pl a 12 milliárd évvel ezelőtti sok milliárdos lélekvesztés, azaz a lelkeket is darabokra tépték, a halál a Birodalomnak nem volt elég -, annyi mérhetetlen fájdalmat okoztak, és annyi rémtettet hajtottak végre, hogy a véredben kiskorod óta dübörgő GONOSZTÓL való félelem nem más, mint az egyetlen igazán gonosz dolog, amit valaha is ténylegesen be tudtam azonosítani: a Régi Birodalom, és borzalmas tettei. 

Azok a tettek, amelyekre előző életeidből, régi, ősi életeidből, amelyeket nem a Földön töltöttél emlékezhetsz. 

 

Itt felhívnám a figyelmet egy szokásos spiri félreinformálásra: amikor azzal jönnek neked, hogy két-három, esetleg húsz, harminc, maximum száz előző életed volt, már önmagában is tévedés, mert ugye egy inkarnációs ciklus, amit a Földhöz téged bekötő karmikus körök miatt általában folyamatos leszületéssel töltesz szívóágon ugyebár, szóval egy ciklus 26.000 év, és általában száz ilyet letolsz, mire ki tudsz szabadulni innen, tehát csak a Földön TÖBB SZÁZEZER előző életed volt, és akkor még ami nem emberi életeidben, nem a Földön, nem emberi testben történt, hanem akár intergalaktikus lényként, test nélkül, akár más bolygón, más csillagrendszerekben, vagy más univerzumokban, sőt párhzzamos idősíkokon leélt életeid….

Teljességgel visszakövethetetlen, még akkor is az lenne, ha emlékeznél előző életeidre, ezért én pl ha reinkarnációs utaztatást csinálok valakinek, csakis azokat az előző életeket kérem le, amik most fontosak neki, és most vannak hatással rá. 

 

Tehát a Régi Birodalom, vagy ahogy mi hívjuk a csapattal, az RB, az igazán ősi gonoszt testesítette meg, de már nem létezik, azonban VISSZAALAKÍTÁSÁRA, ÚJRAÉLESZTÉSÉRE VANNAK KEZDEMÉNYEZÉSEK a Földön kívülről, ezért a tréningeken időről-időre belebotlunk egy-egy ilyen dologba. Valakik, valamik, lények, ősi dögök, vagy akár a földi háttérhatalmi elit csúcsa, elvetemült gazemberek, vagy Enlil követők, valaki mindig vissza akarja csinálni az RB sztorit, fel akarja támasztani az RB-t, vágyik a hatalomra, amit az RB nyújtott, vágyik a mások, a világok, a bolygók, a csillagrendszerek feletti uralomra. 

 

Mindig van új YHWH MI - fejlesztésre való kezdeményezés, a Földön, vagy azon kívül. 

Ne hidd, hogy csak mert egyszer elintéztük, örökre el van intézve. Ez a vágy a hatalom iránt, ami az Univerzumok lakosságának csak kis részét érinti, de azokat rendszerint megbolondítja, és olyan tettekre sarkallja, amelyek nem humánusok, és nem helyesek, szélsőséges őrültbe kergeti az érintetteket, a vágy a korlátlan uralomra, arra, hogy bármit megtehess másokkal a céljaid elérése érdekében, és kitalálj magadnak egy falls küldetést, aminek érdekében akár milliárdnyi lelket feláldozol, ha valóban hatalomhoz jutsz - nos, ez nekünk, átlagembereknek ismeretlen. Mi sosem vágytunk ilyesmire, de biztosan elgondolkodtál már azon, hogy sokan valóban jó emberek vagyunk, a mi kis Földünkön is, segíteni akarunk, hajt minket egyfajta szolgálat, legyen az bármi, gyógyítunk, tanítunk, törődünk másokkal, mások azonban, néhányan, nem akarnak mást, mint uralkodni, nyerni, győzni, tarolni, eltaposni, félrehajigálni más embereket a céljaik eléréséért. Bármire képesek, szó szerint bármire, hogy megkapják, amit akarnak, és semmi sem szent nekik. Láthatjuk ezt a vezetők között, pszichopaták és szociopaták esetében, akár teljesen átlagosnak tűnő embereknél is, akik abba betegednek bele, hogy habár születésük óta hajtja őket a hatalomvágy, és a mások bántásának vágya, nincs elég lehetőségük és eszközük arra, se pénzük, se származásuk, se támogatóik, hogy a saját párjukon és családjukon kívül bárkit tönkre tudjanak tenni, ezért mérhetetlen dühüket és frusztrációjukat, ami a hatalom meg nem kapásából fakad, sebezhető és védtelen családtagjaikon vezetik le. 

Ha ezek az emberek hatalmat kapnának, gondolkodás nélkül is ölnének akár, és lelkiismeretfurdalásuk se lenne. Az a búbájos szociopata ismerősőd, aki mindenkit az ujja köré csavar és te csodálod érte, ha egy RB - Föld - Nibiru háborúban űrhajót kapna a formás feneke alá, élvezné a pusztítást. 

 

Innana jól tudta ezt a háborúban, amit  ő vezetett, reagálva a RB támadásaira, i.e. néhány ezer évvel. Tudta, hogy kinek mit adjon a kezébe, hogy kiben mennyire lehet megbízni, vagy mennyire nem. Jól átlátta az emberek viselkedését és személyiségét, és sok titkot tudott a RB-ról abban az időben, hogy le tudja győzni őket.

Voltak persze szövetségesei a nagy háborúban: Marduk és Enki, és minden vezető annunaki, a saját seregükkel, amelyekben vegyesen voltak más annunakik, földönkívüli fajok, igigik és persze emberek. Milliószámra. Akkora háború zajlott a Földön akkoriban, hogy Enlilnek nagyon sokat kellett tornásznia rajtunk a YHWH MI-vel, hogy mindezt el tudja feledtetni. 

A RB nukleáris fegyverarzenállal is támadott, és sok helyet felperzselt a Földön. 

Nem az annunakik háborújakor elsült egyetlen atombomba volt az egyedüli atomcsapás a Földön i.e. néhány ezer évvel. 

Az annunakik védekeztek a támadások ellen, sokféle erős védelmet kieszeltek és bevetettek, fizikait és nem fizikait is. Mint Marduk hihetetlen védőbúrája, amely az atomcsapás kellős közepén anno az Enlil - Marduk háborúban megóvta Babilont. 

Ezt a védőbúrát már az egész Földre rátettük azóta a csapattal, megtanulva Marduktól a technikát. 

 

Az EMBERISÉG AMNÉZIÁBAN SZENVED. Ez egészen biztos, és mi már tudjuk az okát is. Nem valamiféle titokzatos büntetés, hanem Enlil mesterkedése nyomán. Igazából a ZÉRÓ IDŐSZÁMÍTÁSI PONT ELŐTTRŐL SZINTE SEMMIRE SEM EMLÉKSZÜNK. Igaz ugyan, hogy most már sorra kerülnek elő leletek - egy “fura véletlen folytán”, amire inkább azt mondom, hogy Enlil halála miatt - régebbi leletek, sőt, a Göbelki Tepe igazi szenzáció volt, bár erről sem sokat cikkeznek, pedig már önmagában a létezése is bizonyítja, hogy az emberiség sokkal öregebb, mármint az értelmes emberiség, mint azt a tudósok masszívan, az amnézia és az azzal járó HIPNÓZIS hatása alatt évezredek óta állítják. Az ókori tudás egy része a mítoszok és istenekről szóló hihetetlen legendák homályába merül, és a fáraók, császárok korán kívül semmiről sem esik soha szó. 

Mármint az általános oktatásban nem. 

Egy komolyabb, mondjuk régészeti egyetemen azért igen. 

Egy történész számára sem úgy néz ki a történelem, ahogyan azt mi ismerjük. Nem csak kimerítő részletességgel tárul fel előtte, hanem sok esetben egy történész azért gondolkodik is a dolgokon. Próbálja összerakni a régmúlt darabjait, mint egy óriási kirakóst, és számtalan megfejthetetlen rejtéllyel találja szemben magát. Ezek a rejtélyek nem azért rejtélyek, mert valóban megfejthetetlenek lennének, hanem azért, mert a korabeli adatok mindegyike egy bonyolult álkirakós mentén meg van hamisítva. 

Ál-kirakós, igen, mert látszólag szövevényesnek tűnik, valójában borzasztóan egyszerű, az Enlil által kirakott sémák mentén könnyedén levezethető.

A hamisított történelem általában árulások szövedéke, hódítók térfoglalása, erősítve ezzel azt az emberekben, hogy az emberiséget mindig is erőszakos, véreskezű, sok esetben őrült, akár származása nyomán teljhatalommal bíró szörnyű vezetők, királyok, fáraók, császárok, fejedelmek, cézárok uralták. 

Hamiskártyás pápák, akik iszonyatos dolgokat vezettek be. 

Inkvizíció, ami tömeghisztériát keltett.

Búcsúcédulák, amiket tömegével vásárolt a hiszékeny, ostoba nép.

Nem sok szó esik a tiszta vezetőkről, a jó királyokról, a jó császárokról, vagy ha igen, akkor tuti, hogy mérgezés, vagy bármilyen más gyilkosság általi halál áldozatai lettek idejekorán. 

Az emberiséget a hamisított történelem vesztesnek, ostobának, kiszolgáltatottnak állítja be, és egyetlen szót sem szól arról, hogy a hamis történelem előtti időkben kegyes, jószívű, erős és bátor vezetők uralkodtak a Földön, akik nem voltak emberek ugyan, de adtak, nem csak elvettek. Nem esik szó arról, hogy Inannával az élen legyőzték az Univerzum leghatalmasabb birodalmát, innen, a Földről, ami miatt a Földre most is megkülönböztetett figyelem irányul, mert más földönkívüli fajok TUDNI SZERETNÉK, MIT TUD AZ EMBER, VAGY AZ EMBER ELŐTTI EMBEREK, hogy ezt meg tudtuk csinálni. 

Okkal vizsgálják a DNS-ünket, mert minket földönkívüli faj alkotott meg. 

Okkal figyelnek meg minket, mert az átlaghoz képest túl gyorsan fejlődünk. 

Okkal látogatnak minket, - főleg a Domain, de mások is -, mert olyan katasztrófákat is túléltünk - legalábbis mindig maradt egy mag -, amit más fajok nem éltek volna túl, mint a dinoszauruszok kihalását okozó meteoritzápor, ahol az emberiség negyedik korának túlélői ugyebár a föld alá bújtak, vagy az özönvíz, amit szintén túléltek jónéhányan, vagy a középkori nagy pestisjárvány, ami elvitte ugyan az emberiség európai populációjának a felét, de a másik fele megmaradt, a nagy világháborúk, ahol húszmillió felett volt a halottak száma, mégis kimásztunk belőle - egy nukleáris háborúból nem másznánk ki -, és túléltük azt is, amikor az annunakik itthagytak minket egy szintén őrült géniusz, Enlil markában vergődve. 

 

Inanna számtalan titkot őriz az emberiségről, amit a mai emberiség nem tud, mert ha tudna, az mindent megváltoztatna. Ha végre megtudnák az emberek, hogy nem vagyunk vesztesek, kiszolgáltatottak - a történelem vesztesei, a hamis istennek kiszolgáltatott áldozati bárányok -, akkor ki tudnánk húzni magunkat, és szembe mernénk nézni a világot uraló háttérhatalommal. 

Semmi nem állítana meg minket, ha tisztában lennénk a valósággal, és itt nem csak az annunaki teremtésre gondolok, ami már önmagában is kuriózum, hanem azokra a titkora, amiket Inanna ezen a tréningsorozaton fog elárulni nekünk. 

Nagy titkok, amik összeállítják a fejedben a történelem nagy kirakósát, ami még mindig csakis azért fontos, mert HA ELVESZIK A MÚLTUNKAT, AKKOR ELVESZIK A JÖVŐNKET IS. Márpedig elvették. A múltunkat is, a jövőnket is, és ezt egyféleképpen tudták megtenni: elfeledtették velünk a nagy ősi igazságokat. 

Pusztán a felszínt kapargatja a világ legtisztább vallása is e téren. Mert ide nem vallás kell, hanem tények és bizonyítékok. 

 

Az élet számtalan módon próbálja neked megmutatni az igazságot. Azt, hogy nem annyit érsz, mint amennyit hiszel magadról, hanem sokkal többet. Számtalan, tengernyi kemény leckét ad rossz történésekből, hogy végre megtanulj küzdeni, és ne csak addig juss el, hogy kiállsz magadért, hanem alkotsz valami maradandót. Persze, tudom én, a hamis isten sulykolása nyomán te úgy gondolod, egy senki vagy, apró vagy, kevés vagy, és ez a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, mert ezzel tartod magadat vissza attól, hogy a benned régóta dübörgő tehetség kitörjön. 

A hamis isten ezredéves, elavult képe szürke eminenciássá tette az embereket, akik igyekeznek elbújva, nyugodtan élni, csakhogy most már olyan korban élünk, amikor ezt nem teheted meg. A túlélés indít el először azon az úton, hogy megmutasd magadat, majd a küzdeni akarás és kitartás visz tovább, ezután jön a lelkesedés, majd az áttörések, egyik, a másik után, persze, ha nem vérzel el félúton, mint oly sokan, akik az első komolyabb akadály után megtorpanva azt hangoztatják, hogy “égi jel”, pusztán azonban csak ki akarnak bújni a teremtés és önállóság felelőssége alól, és visszafutnak a mátrixba. 

 

Így is csinálhatod, de úgy is, hogy tovább harcolsz, majd rájössz, hogy nem harcolni kell, hanem teremteni, méghozzá folyamatosan és kitartóan. A teremtésed nyomán megjelenő lehetőségekkel pedig élni kell tudni. 

Inanna elrejtett bennünk valamit, amit meg kell mutatnunk a világ számára. 

Ennek köze van a Naprendszer IS-BE-khez, akiknek a nevei nyomokban felbukkannak a világunkban nagyon régóta. 

Íme a lista: 

IS BE NEVEK

1. SATURNUS - ARIUS

2. URANUS - AMADEUS

3. MERCUR - UPSIS 

4. MARS - MORDEUS

5. JUPITER - IUPITER

6. VENUS CARMEA

7. FÖLD - KRISNA 

8. VULCANUS - NOSTRO

9. NEPTUNUSZ - CALIBEA

10. PLÚTÓ - TARTARUS

11. NIBIRU - RÁ 

12. NAP - CREATURS

13. LUNA - AMATEA 

 

Ami ismerősen csenghet, az Amadeus, az Arius, a Tartarus, a Krisna, a Rá, a Nostro, a Creaturs és a Mordeus. 

A Tartarus a Tartarosz miatt, ami a görök mitólogiában az alvilág, a holtak birodalma. A Nostro a Nostradamus miatt, aki valóságosan innen mintázta a művésznevét, mert a Nostradamus művésznév volt. Amadeust a géniuszt nem kell bemutatni :) Mordeus a Morpheusra hajaz, de a Mordehájra, is ami Marduk neve a Bibliában, ami inkább ide passzol, hiszen a Mars a harcos Marduk bolygója. Creaturs a mindent megkreáló. Krisna és Rá neked méginkább ismerős. Arius egy zodiákus jegyre hajaz, de semmi köze hozzá, az vagy a Saggitarius, amire ráérzel belőle, vagy az Aquarius, de valójában Arius IS-Be a rend és rendszer maga. 

Nyilvánvaló, hogy az IS-BE nevek nomen est omen alapon működnek, és valahol az archetipikus ősi kódjainkban benne vannak, ezért köszönnek vissza időről-időre nagy emberek neveiben. Amikor elolvasod a Naprendszer IS-Be neveit, mintha mindig is tudtad volna, mintha mindig is benned lettek volna, és ez így is van, főleg a földönkívüli inkarnációidban, ahol több közöd volt hozzájuk, mint a mindentől elzárt, és elbutított Földön. 

 

Inanna abban különbözött a többi annunakitól, hogy neki egyedül kapcsolata volt az IS-BE-kkel.Azokkal az IS-BE-kkel, akiket egy másik univerzumban találtunk meg, “lekötözve”, “bezárva”, már amennyire ezeket a tudatokat le lehet kötözni, de úgy sejtem le lehet, ha a Föld lakosságát is le lehetett, az emberiség tudatát is le tudták kötözni és be tudták zárni, de nyilvánvaló, hogy ahhoz, hogy ezt bárki meg tudja csinálni, először a Föld IS-Be tudatát, nevezeten a Krisna tudatot kell lekötözni, és leláncolni, ami meg is történt. Majd a Naprendszer többi bolygójának IS-BE-jét kellett leválasztani a bolygókról, hogy ne tudjanak visszakapcsolódni a Föld Krisna tudatához, és ne tudják azt helyreállítani. 

A Naprendszer többi bolygójának állapota azzal is magyarázható, hogy évmilliárdok óta magasabb rendű tudat, azaz IS-BE nélkül voltak. Ez olyan, mintha a Földnek elvennéd a kollektív tudatát.

A kollektív tudat maga az IS-BE, és nem csak a bolygó lakosságának tudatosságát jelenti, - vagy éppen rossz állapotában a nem tudatosságát, hanem a teljes fizikai síkot is, mert ahogy Morpheus mondta a Mátrixban: a test nem élhet tudat nélkül. Ha a tudat elpusztul, vagy leválik, a test is, azaz a bolygó is, de a rajta lévő teljes élet is.

Nézd csak meg a Vénuszt… vagy akár a Jupitert..

És itt ELÉRKEZTÜNK ARRA A PONTRA, AHOL NAGYON KOMOLY KULCSRA BUKKANUNK.

MÉGPEDIG ARRA, HOGY HOGYAN LEHETETT KIALAKÍTANI EGY TUDATMÓDOSÍTÓ, AMNÉZIA-MÁTRIXOT A FÖLDÖN. Úgy, hogy a kollektív tudatot módosították. Nem csak módosították, hanem lefojtották és még valamit csináltak vele, amit a tréningen fogunk kideríteni.

Erről a kollektívről is a spirik azt gondolják, hogy valami tiszta, fényes akármi. Hát ez messze nem igaz. Az emberiség kollektív tudata JÓ HA TÍZ SZÁZALÉKON ÜZEMEL, és akkor sokat mondtam. Az a bizonyos Krisna - az Egység, a “mindenkit vonzó” - tudat nem egyenlő azzal, hogy az emberiségnek faszányosan csodás és tiszta a kollektív tudata, és csak el kell érni a magasabb rezgését, aztán hátra is dőlhetsz.

Olyan szinten van megmókolva, hogy lesz vele dolgunk, és a többi IS-BE-VEL is, mert a többi is módosítva van, sőt, az az érzésem, mintha ki lennének fordítva önmagukból… és gyanítom, hogy ki is vannak fordítva, és azok is meg vannak mókolva. 

A kollektív tudatnak van a legtöbb köze ahhoz, hogy az emberiség nem akar és nem tud felébredni. A kollektívben sokszor, sok tréningen jártunk már, győztük kipucolni a YHWH MI-t onnan, a hamis hitrendszerek tömkelegét, a hamis archetipikus kódolást, és tengernyi félrevezetést, módosítást és elterelést. 

Emlékszem arra, hogy amikor először találkoztam a kollektívval egy meditációban, olyan szinten volt fertőzött, és megtépázott, mint egy rongyos ruha. Megdöbbentő volt. Sok mindent megmagyaráz. 

Megmagyarázza azt, hogy az emberiség miért nem tud szabadulni a sok ezer éves káros és bigott sémáktól. Azt is, hogy miért nem tudnak önállóan gondolkodni, és azt is, hogy miért nem tudnak tudatszinten fejlődni. 

Nem ők tehetnek róla. 

 

Inanna számtalan titkot őriz az IS-BE-kről, és más, az egész emberiséget érintő dolgokról, valamint a háborúról, amit már ő maga átélt, sőt, meg is nyert. Ebben is át fogja nekünk adni a tanácsait, és mint értékes tudást, hasznosítani fogjuk a tréningeken, mert lehet, hogy fizikailag nem tehetünk semmit, de ott van a határtalan mentális erőnk, ami a határtalanul nagy IS-BE-hez csatlakozik, amit maga Inanna nevezett el sok ezer évvel ezelőtt, Indiában úgy, hogy Krisna..

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ - INANNA IV. 

 

  1. 2024. június 25. kedd, 19.00-20.00, Skype - EGY KIS ARIUS ÍZELÍTŐ - AZ ÚJ REND

  2. 2024. június 28. péntek, 19.00-20.00, Skype - EGY KIS AMADEUS ÍZELÍTŐ - AZ ÚJ TUDÁS

  3. 2024. június 29. szombat 17.00-20.00, Skype - INANNA IV - ELSŐ RÉSZ - A TITKOK NAGY ŐRZŐJE - TITKOS ANNUNAKI IDŐVONAL - EGYIK DÖBBENETBŐL A MÁSIKBA - AZ EMBERISÉG AMNÉZIÁJA

  4. 2024. június 30. vasárnap, 11.00-15.00, Skype - INANNA IV. - MÁSODIK RÉSZ - A TITKOK NAGY ŐRZŐJE - INANNA ÉS AZ IS-BE TUDATOK - MIÉRT NEM ÉBREDÜNK FEL… - FIGYELEM! KIEMELTEN FONTOS TRÉNING!

 

A tréningekre és a hanganyagokra jelentkezni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com



A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • I. RÉSZ - AZ EMBERISÉG AMNÉZIÁJA - AKKOR ÉS MOST - LENYŰGÖZŐ LESZ ÉS FELKAVARÓ - INANNA A TITKOK NAGY ŐRZŐJE - DÖBBENETBŐL DÖBBENETBE

  • II. RÉSZ - AZ ANNUNAKI ÉS EMBERI IDŐVONAL EGYESÍTÉSE AZ EMBERI IDŐVONALLAL

  • III. RÉSZ - KONKLÚZIÓ

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: FIGYELEM! KIEMELT TRÉNING!

  • I. RÉSZ - A LEKORLÁTOZOTT KRISNA TUDAT. FELSZABADÍTÁS. MIÉRT NEM TUDUNK FELÉBREDNI ÉS A MEGOLDÁS - AZ EMBERISÉG NAGY ÁTTÖRÉSE 

  • II. RÉSZ - ARIES, AMADEUS ÉS MORDEUS - INANNA A HADVEZÉR ÉS A ZSENI

  • III. RÉSZ - GLOBÁLIS ACTION NŐI MÓDRA :) 

  • IV. RÉSZ - HELYZETFELMÉRÉS

 

Amint azt láthatjátok szárnyalunk, és áttörjük az Enlil hagyaték falait.

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld



Szólj hozzá

EGYIPTOM MARDUK INANNA BABILON ANNUNAKI ANCIENT GODS HORUS EYES