2019. feb 03.

BEVÁLLALOD?

írta: Eszter 777
BEVÁLLALOD?

Tíz kapu már nyitva van. Sorrendben nyílnak a Terra Dimenzióból a Terra Nováról, a mátrixon kívüli valódi VALÓSÁG minőségeit és energiáit beintegrálva azokba, akik belépnek a kapukon.

Amikor belépsz egy-egy kapun, az azt jelenti, hogy BEVÁLLALOD mindazt, amit a kapu jelent. Nem azt jelenti, amit első olvasatra leveszel belőle. A világunkban ezek a fogalmak nem úgy vannak értelmezve, ahogyan azt VALÓJÁBAN JELENTIK.

Sorrendben.

  1. Szerelem kapuja.

  2. Szabadság kapuja.

  3. Bőség kapuja.

  4. Küldetés kapuja.

  5. Hit kapuja.

  6. Alázat kapuja.

  7. Eredet kapuja - KÖZÉPEN.

  8. Igazság kapuja.

  9. Szeretet-egység kapuja.

  10. Bizalom kapuja.

  11. Tanítás kapuja.

  12. Gyógyítás kapuja.

  13. Esemény kapuja.

A 13 kapuhoz 13 kulcs is tartozik, mely eddig is benned volt, ezeknek a forrásminőségeknek a kulcsa, de eddig ezeket KÍVÜL KERESTED, MERT BELÜL, BENNED ILLÚZIÓK ÉS FÜGGÉSEK fedték el a kulcsokat azaz a HOGYANOKAT. Hogyan legyél szerelemben, szabadságban, bőségben, alázatban, stb.. úgy, hogy valójában nem is úgy értelmezted a fogalmakat, mint amit valójában jelentenek, ahogy egyikünk sem. Minden információ a szertartások alatt jön le ezekről a dolgokról, és sokszor mi magunk is nagyon meglepődünk, ahogyan ÉBRESZTENEK MINKET AZ ISTENEK A MÁTRIXBÓL.

Minden fogalom, mely a kapuk nevei, ellenkezőjéről szól nagyjából, mint amit a mátrixban tudsz ezekről a fogalmakról. Például a Szerelem nem az az önzésen és birtokláson alapuló érzelem, melyet a világban az emberek szerelemként ismernek. A Szabadság nem az az önzésen és függetlenségen alapuló tényező, mely arról szól a világunkban, hogy magukra hagyjuk a saját szabadságunk miatt azokat, akik hozzánk tartoznak, hanem arról, hogy érvényesítjük a szabadságunkat a valóságunkban úgy, hogy mások se sérüljenek, de a mi szabad akaratuknak is legyen helye, valamint egy teljes kiválás a Szabadság beintegrálásának végén a mátrixból való kiválással.

Ez egy kemény folyamat, pont olyan, mint amikor a madárka átbújik a kalicka rácsain. A szabadulás fáj.

FÁJ.

FOLYAMATOS ÁLLANDÓ JAVULÁS. /Tony Robbins tollából/.

Igen.

Minden nappal egyre könnyebb, ahogyan szembesülünk MAGunkkal és a világunkkal, ÚGY EGYÁLTALÁN FELISMERJÜK, MILYEN VILÁG VESZ KÖRÜL MINKET.

Én azt mondom, EZ A VALÓDI ÉBREDÉSI FOLYAMAT, az, amit eddig átéltünk, csupán az előszobája volt ennek. Ez a valódi SZABADON ébredés.

Tartsatok velünk fénytestvéreim, ha SZABADOK MERTEK LENNI.

Szólj hozzá