2019. már 15.

ÚTMUTATÓ TÁRSAKNAK - PANDORA SZELENCÉJE

írta: Eszter 777
ÚTMUTATÓ TÁRSAKNAK - PANDORA SZELENCÉJE

MÁTRIXON KÍVÜL A SZERELEM

MÁTRIXON KÍVÜL

ÚTMUTATÓ TÁRSAKNAK

PANDORA SZELENCÉJE



  1. Mindaz, amit a fizikai síkon látsz Tőle, az csak a látszat. Nagyon más a valóság, mint amit ő a fizikai síkon feléd mutat. Bármi is legyen a valóság, az az igazság is egyben. Mivel elakadtál, és fogalmad sincs, mi történik, találgatni kezdesz.  Ne érd be olyan magyarázatokkal, amiket eddig a hagyományos párkapcsolatokban tapasztaltál. Itt egészen biztos lehetsz benne, hogy teljesen másról van szó, mint amit a korábbi párkapcsolati sémáid mentén gondolsz, netán tudni vélsz. TUDNI VÉLSZ, ugyanis ami a háttérben történik, az gyökeresen más, mint ami ilyen esetekben történni szokott.

 

  1. Ne kérd számon. Nem birtokolhatod és nem a tulajdonod. Gyakori, hogy mással van, mert ami kettőtök között van, az túl sok. Neki is, neked is. Gyakori, hogy esetleg te is mással vagy, mert egy idő után megtanulod az elengedést, és olyankor kapsz egy mentőövet - valaki más személyében. Azonban megtanultad már, hogy ez nem tart sokáig - AHOGYAN BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NÁLA SEM.

 

  1. Az a szabály, hogy nincs szabály. Bármit megtehetsz, ebben a kapcsolatban SEMMI SEM TILTOTT ÉS SEMMI SEM KÖTELEZŐ. Egyáltalán nem lehet KAPCSOLATNAK NEVEZNI, mert a mátrixban megszokott párkapcsolati sablonba ha megfeszülsz, sem fogod tudni beleilleszteni.

 

  1. Arra kényszerít, hogy eldobd az előítéleteidet, és megtanulj ELFOGADNI olyan dolgokat, amelyeket korábban nem tettél. Te, aki könnyen továbbléptél mindig, aki nem hagyta még a negyedét sem annak, amit Neki megengedsz, pont te, most engedsz. Azonban ez nem jelenti azt, hogy BÁRMIT. Távolról sem. Soha nem tapasztalt női/férfi büszkeséggel felvértezve állsz vele szemben. Szemben mindaddig, míg meg nem békéltek egymással.

 

  1. Vagy állandóan keres, vagy hetekig, hónapokig egyáltalán nem. Amikor keres, akkor pezseg az energia, izzik a levegő, ott van a REMÉNY, mely örökös, soha el nem múlik. Nincs azonban VÁRAKOZÁS, ha kellő szintre eljutottál, te már nem vársz semmire. Éled az életedet, és megtanultad, hogy minden mindig éppen időben jön - az élet éppen elégszer mutatta meg neked, hogy te és az istenek milyen tökéletes rendezők vagytok.

 

  1. Semmi nem működik, ami másokkal működött. A hagyományos flörtölési sémáktól kezdve a komolyabb férfi-nő összecsapásokon át, minden teljesen másképp történik, mint amit eddig tapasztaltál bárki mással. Sem ő nem úgy reagál, ahogy vártad, ELVÁRTAD, sem te.

 

  1. Az elvárások.. nem működnek. Olyannyira nem, hogy Ő és Te is minden elvárásra hihetetlenül erős ellenállással reagálsz, ugyanígy a feltétel nélküliség időszakos hiányára, UGYANIS EZ IS BENNE VAN. Nem minden mozzanata rózsaszín habos lebegés.. sőt. A legkeményebb kapcsolat és kapcsolódás, ami úgy igazán próbára tesz és kivesz téged a MÁTRIXBÓL, de kiveszi őt is. EGYIKŐTÖK SEM ÚSZHATJA MEG :)

 

  1. A Társad egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a Társat elképzelted. Valami van benne, ami teljesen meghökkent, átformál és kipenderít a komfortzónádból. Olyan dolgok is lehetnek, amelyekről el sem tudtad volna képzelni, hogy bárkiben el tudnád fogadni, azonban a feltétel nélküliség ebben egészen biztosan megvan, oda és vissza.

 

  1. Visszaélhet a bizalmaddal és te is az övével. Nem is egyszer. Százszor. Még meg is bocsátasz neki, és ő is neked. Nem is egyszer. Százszor. Fogalmad sincs elég sokáig, akár évekig, mi vonz hozzá, miért kötsz ki nála újra és újra, hiszen SEMMIBEN NEM TELJESÍTETTE AZ ELVÁRÁSAIDAT, SEM AZT, AMILYENNEK SZERINTED EGY PÁRKAPCSOLATNAK LENNIE KELLENE. Mégis Ő kell. És Te is neki. Majd egyszer csak úgy igazán becsap a szerelem-villám, mindegy, hogy mikor, de mind a kettőtöknél. Mivel Éva harapott bele először az öntudatra ébredés tiltott gyümölcsébe, a Fényhozó hathatós közreműködésével :)- ezért általában a NŐ ébred rá először, mi történik vele, velük. Először az ikerlángos berkekben kezd el keresgélni, majd szép lassan rájön, hogy ez még annál is több, mint “égi kapcsolódás”, ez alapjaiban változtat meg, formál át, és az EDDIG ISMERT VILÁGOTOK MAGATOK MÖGÖTT HAGYÁSÁT EREDMÉNYEZI A BETELJESÜLÉSE.

 

  1. Teljesen másképp kezdesz el viselkedni, mint annak előtte, és Ő is. Még saját magát is meglepi, amit csinál, és amit te teszel, amikre “rávesz” és te ráveszed őt, úgyszintén teljesen kívül van a komfortzónán. Semmi sem biztos, nincs fogódzó, a kockázatot azonban nagynak érzed, sőt, mintha orosz rulettet játszanátok, dupla vagy semmi alapon. “A tét szerelem vagy halál…” Azonban tét csak a mátrixban van, valójában nincsen tét, hiszen pontosan megírtátok az egészet magatoknak, és ebben tényleg minden úgy történik, ahogyan odafenn megállapodtatok, egymással és a többi “beeső” szereplővel. Vannak mellékutak, mellékvágányok, egérutak, amiket rendre meg is találtok, mondván, ti ezt nem akarjátok. Nem akarjátok a megszokott, kényelmes komfortzónát és a mátrixot elhagyni. Mégis mindig egymás mellett köttök ki, mert ez a kapcsolódás széttéphetetlen. Nincs olyan, ami meg tudná szüntetni, még akkor sem, ha időről-időre úgy érzitek, hogy ennek VÉGE. Mindig van folytatás. Még akkor is, ha szilárdan - sokadjára - elhatároztátok, hogy ezúttal nincs.

 

  1. Ahogy haladtok előre a megismerkedéstől a beteljesülésig - AMI TELJESSÉGGEL MÁTRIXON ÉS AZ ÁLTALUNK ISMERT VILÁGON KÍVÜL FOG MEGTÖRTÉNNI - állandó az összecsapás - ölelkezés, egység és kétség, együttlét és elszakadás egymást egyre gyorsabban váltó fázisa, a beteljesülés előtt már nagyon gyorsan váltakoznak ezek a fázisok, és az utolsó kör nagyon komolyan tesz titeket próbára. “Mielőtt minden véget érne, most kezdődik el.” Az utolsó fázisban már teljesen elengedtétek egymást, lesz ahogy lesz alapon, tudjátok, hogy a másik ott van, egymásnak ott vagytok, stabil pontként a káoszban tomboló világban, de már nem akarjátok mindenáron egymást. Végre engeditek a dolgokat történni, és HA MIND A KETTŐTÖK LETETTE AZ IRÁNYÍTÁST, akkor teljesültök be. Mert akkor engeditek át magatokat egymásnak.

 

  1. A hit fontosabb, mint korábban, de megtanuljátok, hogy nem egymásba kell a hitet vetni, hanem magatokba. Szilárd fényoszlopként állni, mint teremtő istenember, ég és föld közötti kapocsként, bár ez természetesen a szürke hétköznapokban nem így mutatkozik meg - de azért érzitek. Ha már stabilitás van, akkor nincs több egymás torkának esés, mert ha stabilitás van, akkor elfogadás is van és ha elfogadás van, akkor lassan kezditek elengedni azt a kormánykereket. Nem akartok ti győzni a másik felett, és megértitek, hogy itt egyenrangúság van. Nem csiki-csuki, hanem egy érzés, mely már arról szól, hogy mivel már nem féltek elengedni a régi életeteket, bele mertek állni abba, amit ti egymásnak és a világnak jelentetek, mert a világnak a mintát adjátok.

 

  1. A megszelídülés a vége a folyamatnak. Már nem akartok úgy igazán semmit, csak lenni, egymással. Egymásban. Nem vártok el semmit a másiktól, és nem játszotok hülye játékokat, amiket a mátrixban még játszottatok, mert azt hittétek, ezzel talán célt érhettek. Észre sem vettétek, hogy milyen sokáig öntudatlanul is manipuláltátok egymást, mert éreztétek, hogy ez a kapcsolat fontosabb, mint a többi, és meg akartátok úszni a könnyebb utakkal :) Mondhatod most, hogy neeem te biztos, hogy neeeem és ő sem.. de igen. A manipuláció pont azért rejtett, mert sokszor még a manipuláló fél sem tud róla. Van is erre szakszó: hatalmi drámák és játszmák.  Amikor már nem akartok manipulálni, mindenáron célt érni, nem akartok VALAMIT a másiktól, akkor kapjátok meg a MINDENT tőle, és akkor meritek ti is adni a MINDENT.

 

Ezek a kapcsolatok - egylélek pároknak hívom őket - igazi PANDORA SZELENCÉJE, no de nem abban az értelemben, ahogyan a világ ezt a fogalmat ismeri, hanem úgy, hogy mindaz, ami a világot alapjaiban változtatja meg, az ezekben a kapcsolatokban rejlik. Minden másképp történik, semmi nem úgy van, ahogyan megszoktátok, az egész kapcsolat igazán meghökkentő és csöppet sem szokványos, segít megtanulni szabadnak lenni, bízni, hinni, meglátni a valóságot, Nőnek és Férfinak lenni és átírni a földi szabályokat az égi törvényekre. Pandora Szelencéje, melyből nem hiányzik a Remény sem, de a Remény voltaképpen egy végső pont, ahova Ti ketten be fogtok érkezni, és a Remény egy TUDAT, hogy ez így lesz.

A FÉRFI KEZÉBEN AZ IDŐ, A NŐ KEZÉBEN A TÉR, JELENLEG.

 

Játék és Valóság

Sakk és matt

Király és Királynő

Fekete vagy Fehér

 

Nő:

Sakktábla az élet,

Fekete vagy fehér,

Elindulok, hátralépek,

Minden nap kihívás.

 

Fehérben állok, várok rád,

Nézem fekete álarcodat,

Rejted, amit régen tudok,

Rejtem, amit régen tudsz.

 

Lépések és játék,

Mégis valóság,

A tét a szerelem,

vagy a halál.

 

Felvérteztem a szívem

Ellened és melletted,

Lépek, ahogy lépsz,

Hátrálok, ahogy indulsz.

 

Túl erős vagy, mondom nevetve,

Túl sok vagy, mondod halkan,

A fekete kockára lépek most,

Te jössz, vedd el a királynőt.

 

Őrültség amit csinálunk,

Újítás talán,

Soha a világ ilyet még nem látott,

Átírunk minden ősi szabályt.

 

Amikor sírok, mert a játék fáj,

Érzem, ahogy átölelsz,

Suttogsz nekem a csendben,

Minden nap feladlak,

Minden nap játszok,

Minden nap várlak,

Minden nap elengedlek.

 

Férfi:

Sakktábla a szerelem,

Játék és valóság igen,

Kihívás vagy nekem,

Nő, akiért meg kell küzdenem,

és élvezem.

 

Szeretem minden lépésedet,

Minél távolabb vagy,

Annál inkább kellesz,

Büntess meg, mondom nevetve,

Szeretlek, súgod halkan.

 

Megváltoztatjuk a világot,

Azzal, ahogyan egymással játszunk,

Kegyetlen a játék, dühös vagy,

De már tudom, nem rohansz el tőlem,

Nem öltesz többé fekete ruhát.

 

Amikor a játékból kisétáltál,

Tudtam, hogy mégis játszani akarsz,

Hiányzott ez az erő, ez a tűz,

Ahogy én csiholom fel benned a szenvedélyt,

Ahogy én adom vissza neked amit

oly régen elveszítettél.

 

Elveszem, igen,

de úgy, ahogy én akarom,

Azt akarom, hogy elfuss,

egészen a szakadék széléig,

Ezúttal mégse hagylak lezuhanni,

Visszahúzlak az utolsó percben.

 

Tudom, hogy tudod, játszunk,

De érzem, már feladnád,

Elengednél, ha hagynám,

Most jön az igazi kihívás nekem,

Megállítani téged, mielőtt elrohannál.

 

Mindig olyan gyors vagy,

De már nem ingasz meg bennem,

Ne zavarjon a túl sok bábu,

Ők mutatják meg, mennyit érsz nekem.

 

Lelépek majd a feketéről,

Leveszem majd az álruhát,

Elveszem majd a játék jutalmát,

Csak játssz velem, kérlek,

Még egy kicsit.

 

Eszter /2016. szeptember 3./

 

A fenti jellemzők útjelzők neked, mentsd el és mindig legyen szem előtt, ha elakadnál.

Segítség és jelentkezés tanácsadásra: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

2019. március 15.

Szólj hozzá

Társak Útmutató mátrixon kívüli kapcsolatok