2019. ápr 28.

A MÁTRIXBÓL VALÓ KILÉPÉS KAPUI

írta: Eszter 777
A MÁTRIXBÓL VALÓ KILÉPÉS KAPUI

 

 

Mind a négy kapu a Fény Rendszerében az Egyenlítő körül foglal helyett, adott égtájak irányában. A négy kapu egyszerre ki és be meneti kapu is, és ha itt volt eltolódás a jézusi titkos szeren, akkor kijavítjuk.

Anubis kapuja az alapkapu, a mátrix elhagyásának kapuja, a többi kapuról sorban fogunk ezen a szertartáson információt kapni, és mint olyan, fontos része a kirakósodnak, hiszen a szertartás ismételten nem csak az őrzőket érinti hanem mindenkit, mivel a ki-be meneti kapuk, a sötétségből mint inhumánus oldal, /nem a tanító sötét oldal/ elhagyásának kapui, és nem feltétlenül a lélek elhagyásának helye a Földről, hanem a mátrix elhagyásának helye a Terra Novára, éppen ezért őrzői kiválasztottak, és itt is egészen biztos, hogy többen is őrzik ezeket a kapukat az entitások mellett, nem csak négy örző van, hanem sok, akiket egész életükben kerülgetetett a “másvilág”, körbe vették őket a “paranormális” jelenségek, és mindig érezték a fátyolon túli oldalt, hogy fel akarja velük venni a kapcsolatot. Éreztek azonban mást is. Valami megfoghatatlan erőt, mely vezette őket előre, és amely a fényben a tökéletes tisztulást jelenti, és melyet ők képviselnek.

A négy elem mentén tökéletes tisztulásról van szó, és mivel a ki-be meneti kapuk, akárcsak a többi kapu, forognak, ezért a négy elem is váltakozik a tisztulás mentén. Oldásokra, feloldozásokra és felszabadításokra is képesek az őrzők, azonban tudásuk felmérhetlen: ők a valóság szószólói, az igazság megmondói és megőrzői, az érzelmi alapú gyógyítás képviselői és az elme teremtő erővé alakításának avatás alatt álló mesterei.

Igen magasztos feladat hát, Őrzőnek lenni, és ezt is  ötmilliárd éve határoztuk meg, ha pedig TE fénytestvérem, magadének érzed e lélekruhát, gyere, tarts velünk, derítsd ki, hogy ki vagy.

Erre a szertartásra is várok mindenkit, mert a teljes Fény Rendszerét érintő fontos információk hangzanak majd el.

Az alábbi információk csupán a kimeneti részre vonatkoznak.

A kapuk bemeneti jellegéről a szeren fognak információk lejönni nekünk.

 

ÉSZAKI KAPU /FÉNY, LEVEGŐ ELEM, AZ ÉRTELEM/  - TELJES FÉNY, TALÁN FÉNYMESTERRÉ AVATÁS IS, PLEJÁDOK, SATANIEL ARKANGYAL ÁLL OTT, KEZÉBEN A FÉNY-SÖTÉTSÉG EGYENSÚLY MÉRLEGÉVEL - SATANIELT GYAKRAN AZONOSÍTJÁK A VALÓBAN ÖNTUDATRA ÉBREDETTEK ASTHARRAL, ÉS VALÓBAN NAGYON HASONLÍTANAK EGYMÁSRA

 

KELETI KAPU /VÍZ ELEM, AZ ÉRZELEM/ - FÉNYVÁROSOK ÉPÍTÉSE, AZRAEL, AZ ÚJJÁSZÜLETÉS ANGYALA ÁLL OTT

 

DÉLI KAPU /TŰZ ELEM, A TERJED-ELEM/ - A MARS KOLÓNIÁKBA VALÓ LESZÜLETÉS KAPUJA - NEM TÚL KEGYES FOLYTATÁS, ÁM ANNÁL IZGALMASABB - IGAZI TŰZKAPU, MELYNÉL ÉPPEN ANUBIS ÁLL JELENLEG ŐRT

 

NYUGATI KAPU - /FÖLD ELEM, A GYÖTR-ELEM/ - ÚJJÁSZÜLETÉS A NAP MAGJÁHOZ KÖZEL, A SÖTÉTSÉG ELENGEDÉSE AZOKNAK, AKIK ÉLETÜKBEN A SÖTÉTSÉGET SZOLGÁLTÁK ÉS SZÁMTALAN ÖNZŐ, PUSZTÍTÓ TETTET HAJTOTTAK VÉGRE.  Thot isten áll a “legdurvábbaknak” alkotott Nyugati Kapuban.



Áldás minden létezőre

Eszter

Szólj hozzá

őrzők