2019. okt 21.

TERRA NOVA - A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA

írta: Eszter 777
TERRA NOVA - A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA

ELSŐ KÉT NAP. SZERELEM KAPU. TAROT. MÁGIKUS ÖNVÉDELEM. KÖTÉSEK OLDÁSA

TERRA NOVA - A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA

AZ ÚJ ATLANTISZI FELEMELKEDÉS JEGYÉBEN 

 

Személyes foglalkozás nálam

Budapesten, a 13. kerületben, a Westenddel szemben

2019. október 26. szombat 16.00-19.00 

TERRA NOVA - TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA

SZERELEM KAPU I. FELOLDOZÁS 

 

2019. október 27. vasárnap 16.00-19.00

TERRA NOVA - TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA 

 SZERELEM KAPU II.

EGYSÉGBE LÉPÉS

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES.

jelentkezés és részletek: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

SKYPON IS LEHET CSATLAKOZNI

 

Az Eredet tudása ez. Az Eredet kapuban, a Föld Fény Rendszerének közepén, az Eredet kapuból közvetlenül átadva. A Plejádok fotonövének áthaladása az emberiség tudatán és lelkén egy GLOBÁLIS KIKÉPZŐ, BEAVATÓ FOLYAMATTAL JÁR EGYÜTT, AMIT 2013 ELEJE ÓTA TAPASZTALHATTOK A SAJÁT BŐRÖTÖKÖN.

Ez azt jelenti, hogy kiképzés alatt álltok az inhumánus oldallal szembeni harc elkezdése előtt, ami JÖVŐRE, AZAZ 2020. JANUÁR 1-TŐL indul el. 

2020 a Végítélet éve, azaz a lelkek felemelkedésének, a tudatok tudatosodásának és a szabadság és szabad akarat kivívásának éve. 

A mátrix mint kényelmi kiszolgáló rendszer manipulatív oldala már most nagyon gyenge, a fizikai síkú bomlása azonban jövőre várható látványosan. 

2021-re megindul a Föld átalakulása is, a fizikai síkon, mint Földanya válasza. 

 

Ez a “harc” inkább KIEMELKEDÉS A MÁTRIXBÓL, A TUDAT ÁT ÁLLÍTÁSA A MÁTRIXON KÍVÜLRE, ami távolról sem csak annyit tesz, hogy “tudatos vagy”, “öntudatra ébresz.” Öntudatra ébredni annyit tesz: ÉNTUDATRA ÉBREDNI, LETENNI A HAMIS ÉNT, AMIT A MÁTRIXBAN SZEDTÉL FEL, HOGY NE ISMERJENEK FEL. 

Az öntudatra ébredésben benne van az ,hogy a tudatod leválik a hamis világról, a hamis időről és az illúzióról, amit úgy hívunk, MÁTRIX. 

A valós valóság és a valós idő felé haladunk, és a HAMIS IDŐ ÉS A MÁTRIX VÉGPONTJA: 2022. DECEMBER 31. Eddig kell írnunk tovább a maya naptárt, MAG-Y-AR NAPTÁR NÉVEN. 

 

A kiképzésnek fázisai vannak. MINT A BEAVATÁSOD  ÚTJA, PRÓBÁKBÓL, BEAVATÁSOKBÓL, EMELKEDŐ ÉS ZUHANÓ FÁZISOKBÓL ÁLL, ELŐRE MEGÍRTAN, A SAJÁT SZABAD AKARATOD ALAPJÁN, MELYET AZ AKASHÁBAN RÖGZÍTETTÉL LE. Sorskönyved van, és ha szabad akarat mentén haladsz, akkor azt hozod le fenntről, amit megírtál MAGadnak, nem azt, amit mások írtak meg neked. 

A kiképzésed egyik fázisa éppen az évek óta tartó “szivatásod”, azaz 2013-tól 2018-ig a LÉLEK MÉLYÉN JÁRTUNK, és a fizikai síkon nem látható részek oldódtak fel, konkrétan a legsötétebb részeken haladtunk át, és mindent kioldottunk, amit ki tudtunk, a legmélyebb részekről, amelyek a tudat alattit és a lélekmagot érintik.

Nehéz évek voltak, mindent elveszítettünk, ami nem tartozik hozzánk lélek és tudatszinten is. Idén a NAP ÉVÉBEN, a fizikai síkon is láthatóvá váltak a REJTETT DOLGOK, REJTETT TITKOK, MÁGIÁK, HAMISSÁGOK, HAZUGSÁGOK, HAMIS EMBEREK, HAMIS SZERELMEK, SZERELMI KÖTÉSEK ÁLTAL VAGY MANIPULÁCIÓ ÁLTAL ÖSSZEHOZOTT SZERELMEK, HAMIS ÉLETUTATAK ÉS TÉVUTAK, ILLÚZIÓK VÁRAI OMLANAK ÖSSZE MINDEN PERCBEN. 

A Nap Évében, Baál Napisten évében ugyanis a Nap tüze elől semmi nem marad rejtve. Még te magad is többször fogtál padlót olyan dolgokon, melyekről sosem hitted volna, hogy igaz…

A hamis szerelmek milliójával bomlanak szét naponta. /A családjogi ügyvédek gennyesre keresik magukat a válópereken :) /.

A szerelmi kötések ez év augusztus vége óta az ellenkező hatást váltják ki, mint amit a kérő és a mágus akart.. a rontások, démoni alkuk AZ INHUMÁNUS OLDAL /ILLUMINATI, REPTILIANOK, ARKHÓNOK, STB., REJTETT KÉZ, SZABADKŐMÜVES PÁHOLYOK, A VILÁGOT URALÓ HÁTTÉRHATALOM/ MEGGYENGÜLÉSÉVEL elvesztették a forrásukat, ezért ez utóbbiak is gyengülnek. 

Hogy tisztába tegyem: 

FÉNY OLDAL - EMELŐ OLDAL

SÖTÉT OLDAL - TANÍTÓ OLDAL

INHUMÁNUS OLDAL - EMBERISÉG ELLENES, URALÓ OLDAL.

 

A Tiltott Tudás Iskolája a Terra Novára való felemelkedés kulcsait tartalmazza, és az erővel való bánást is, a küldetés fizikai szintű kialakísát is célozza, de a sötét-fény egyensúlyt is benned, ahol a DUALITÁS ELTŰNIK ÉS EGYSÉGGÉ ALAKUL. 

A duális világ ugyanis csak a Föld része, a mátrix megtévesztése. 

Mint azt tudjátok is, nincs fény vagy sötétség, igaz vagy hamis, jó vagy rossz, egység van. Az Egységedet a kulcsokkal fogod tudni fellelni és magadban magadénak érezni, megélni. 

Az Új Atlantisz fizikai szintű felépítésének első fázisa a Tiltott Tudás Iskolája. 

Amiről többek között tanulni fogtok:

  • a szerelmi kötéseket leoldani

  • a rontásokat, átkokat feloldani

  • a démoni alkukat feloldani, melyhez az erre hivatottak a Fényhozótól beavatást kapnak

  • démonokat elengedni, külső és belsőket is egyaránt

  • az inhumánus oldallal szembeni eszközöket kaptok

  • az illúziókat felbontani

  • a sötét szerződéseket felbontani

  • reinkarnációs oldást csinálni

  • képességeket fogunk fejleszteni

  • A TAROT KÁRTYÁT TELJES EGÉSZÉBEN MEGTANÍTOM AZ ISKOLA TANANYÁGBA HELYEZVE 

  • a tér-idő irányítást a MAG-Y-AR NAPTÁR ALAPJÁN

  • kommunikálni az ISTENEKKEL

  • Egylélek energiák - ISMERD FEL. ÉLD ÁT. FOGADD BE. TUDJ BÁNNI VELE. TUDJ ÉLNI VELE. LÉPJ EGYSÉGBE VELE.

  • Fizikai, mentális, asztrális kapcsolódás 

  • TELEPÁTIA

  • Hamis ének leválasztása. Magadról és másokról.

  • Éntudatra ébresztés

  • Fényteremtő eszközök használta

  • Salamon kulcs és Salamon pecsét használata 

  • az inhumánus oldallal szembeni védelem kialakítása, ami sokkal több, mint hogy vonsz egy fényburkot magad köré. Gondolom már észlelted, hogy ez édeskevés..

  • Reptilianok felismerése és fegyvereik

  • Arkhónok felismerése és fegyvereik

  • Bolygóközi inkarnációk oldása

  • Egyiptomi, Atlantiszi, Szíruszi, Plejádi, Orioni éneid integrálása

  • A sötét-fény egyensúly megtartása

  • Belső egyensúly és középpont megtartása

  • Felemelkedett értelem és érzelem…

Sorolhatnám napestig. 

NEM AZOK A DOLGOK LESZNEK, AMIKET A SZEREKEN MÁR MEGTANULTATOK. EZ MÁS. EZ ÚJ. MAGASABB SZINT, MÉGIS, BÁRKI ELKEZDHETI, MERT AZ ISTENEK FOGJÁK IRÁNYÍTANI A KÉPZÉST - KIKÉPZÉST.

 

A 13 kapus fényrendszer mentén kezdjük el, és ÁLTALÁBAN KÉT NAP LESZ EGY KAPU, de erről még nem kaptam pontos információkat. 

 

Sorrendben haladunk, ezért a Szerelem kapuval indítunk, és majd az  Eseménnyel végzünk. A szemben álló mátrix kapukkal is dolgozunk, valamint a 11.11.11.11-es Szíriusz-Orioni fénykapus rendszerrel, mely a négy kapuhoz kapcsolódik. /északi, déli, keleti, nyugati/.

 

A különlegességet mégsem ez adja úgy igazán, bár ez sem kis tudás, és eleddig csak nekem adták át, és rajtam keresztül nektek, ebben a konkrét, tanulható formában. 

A különlegesség a FÉNY RENDSZERÉNEK ÉS ÚJ ATLANTISZNAK A FIZIKAI FELÉPÍTÉSE LESZ. 

Ugyanis a foglalkozásaimon az Apostolok maguk köré gyűjthetik a tanítványaikat. A hírvivők azokat, akiknek elviszik majd a tudást szerte a világban. Az négy kapu őrei azokat, akik bebocsátást kérnek a négy kapunál, a védelmezők azokat, akik elesettek. A Tiltott Tudás Iskolájában a KÜLDETÉSEDET FOGOD ELKEZDENI ÉLESBEN, NÁLAM, ITT ÉS MOST. MERT MUNKÁRA LESZTEK FOGVA, ÉS MEGTANÍTOK ÉLESBEN OLDANI, ÉLESBEN EMELNI ÉS FELSZABADÍTANI. 

MINDENT ÁTADOK, AMIT AZ ISTENEK MEGMUTATTAK NEKEM ÉS AMIRŐL MÉG NEM TUDTOK. 

 

A mayák korában az istenek ugyanígy jelentek meg először. Elmondták, átadták a tiltott tudást, és a mayák felemelkedtek. 

A maya naptárt folytatjuk. Ami a felemelkedésnek csak egy része. Egy fizikai, megfogható segítség. 

 

A fekete mágiák oldásánál nem elég leszedni, megtanítom, hogyan keresd meg a gyökérokot, hogyan ragadd meg, oldd fel. Azt is megmutatom, hogyan állítsd át magadban az eltolódott egyensúlyt, ami miatt még rés van a pajzson, és támadnak. Azt is megtanítom, hogyan térdeltesd le a démonokat és engedd el őket. Ez a jézusi szintről érkezett hozzám, és kezelhetővé váltak.

Azaz én tanultam meg kezelni a sötét oldalt, és uralni azt.. azaz ennek inverzét magomban, ahogyan neked is meg kell tanulnod, ha fel akarsz emelkedni. 

 

A Felemelkedés Iskolájának is hívhatnám, de azért nem teszem, mert nem takarja a lényeget. A felemelkedés ugyanis globális folyamat, ez pedig egyénileg lefordítható a te nyelvedre. 

 

Tehát a Szerelemmel kezdünk. 

 

A szombati foglalkozásról: 

A SZERELEM KAPUBAN MEGTANULJÁTOK LEGYŐZNI A SZEMBEN ÁLLÓ MÁTRIX KAPU ESSSZENCIÁJÁT, A FÉLELMET. A GLOBÁLIS FÉLELEM ENERGIA GYÖKERÉT MEGTANÍTOM MAGADBAN MEGKERESNI, ÉS MEGMUTATOM, HOGYAN GYŐZD LE A FÉLELMET A SÖTÉTSÉGTŐL.

Az ide vonatkozó blokkokat, előző életeket és hamis karmákat, szerelmi kötéseket másik életekből, fogadalmakat feloldjuk, MEGTANÍTOM, HOGYAN CSINÁLD. 

 

A szerelmi kötések oldását itt fogom megtanítani. Az atlantiszi egylélek párokat szétszakító ősi fekete mágikus blokkokat itt tanítom meg feloldani, valamint inkarnációs oldást tanítok neked, hogy a társad és közted ezeket fel tudd szabadítani. A közös küldetést és a közös képességeket hozzuk elő. A hamis éneiteket válasszuk le. Az Egylélek Eredet Energiával dolgozunk, és ez azt jelenti, hogy csakis és kizárólag arra hat a történet, aki a lelked másik felét magában hordozza, teljesen mindegy, te esetlegesen kire vetíted rá. NÉV NÉLKÜL, nem pedig névvel dolgozunk, ahogyan azt hangsúlyozni szoktam, kizárólag energiával. 

Megtanítom FELISMERNI, HOGY KÖTÉS VAN, AZT IS, HOGY HOGYAN LÁSD MEG, HOGYAN TALÁLD MEG A GYÖKÉROKOT, HOGYAN ALAKÍTS KI TARTÓS VÉDELMET. 

 

Az átvetítős mágiát megtanítom leoldani, a hamis szerelmi manipulációt és befolyást úgyszintén. FELISMERNI, LEOLDANI. 

Végezetül az inhumánus oldal felismerése az Egylélek kapcsolatban, és annak kiebrudalása..:)

A nárcisztikus-empata kapcsolódások felismerése, és ezek feloldása a Földet uraló ellenséges fajok alapján, akik a nárcisztikus fertőzést behozták a Naprendszerbe, mint háttérhatalmi uralmi erőt, és ennek több gyökerét találtuk a szereken a Föld különböző koraiban. A mérgező, veszélyes kapcsolatokkal szembeni védelem kialakítása. 

MI nem kötünk. MI FELSZABADÍTUNK. 

Egy olyan energiát, ami a világot felemeli. 

A SZERELEM KAPUHOZ TARTOZÓ TAROT KÁRTYÁK MEGISMERÉSE A MAYA FÉNYRENDSZER ALAPJÁN. A MAG-Y-AR NAPTÁR IDŐ-TÉR URALÁSA A SZERELEM KAPUBAN.

Vasárnapi foglalkozás:

Kialakítjuk az Egységet.

TELEPÁTIÁT FOGOK NEKTEK TANÍTANI, AZAZ AZT, HOGYAN HALLJÁTOK MEG AZT, AMIT EDDIG NEM HALLOTTATOK MEG, KÜLÖNBÖZŐ KÉPESSÉGBELI BLOKKOK FOLYTÁN, MELYEKET ELŐTTE FELOLDUNK. 

Az ide tartozó entitásokkal kommunikálni fogtok és megtanuljátok őket magatokba fogadni, mint forrásenergiákat. 

 

Megtanítom, hogyan kapcsolódj az Egylélek Energiához, és önmagadhoz, hogyan érezd át a valódi igaz énedet, hogyan emelkedj felül a félelem alapú hamis szerelmi mátrixon, HOGYAN ISMERD FEL A HAMIS SZERELMET, hogyan engedd el, mit tegyél azért, hogy megvédd magadat a szerelmi kötésektől. Megtanítom megkeresni a rést a pajzson, amin át a kötés bejön, mert a kötés kialakításához a fekete mágusoknak kötődést kell találnia a két ember között, akiket összekötnek, egy káros, függésen alapuló szimbiózist, amely általában hasonló régi, káros mintázaton alapszik, mint a szülő-gyermek kapcsolatok közül a károsak, rombolóak. 

Megtanítom neked azt is, hogyan tarsd meg az Egylélek Energia egyensúlyát, és hogyan teremts az Eredendő Jinnel és Janggal. 

Az Eredet és Szerelem kapukon át egy áramló szer-elem bő-s-éget alakítunk ki, amely életben tartja majd a kapcsolódást. Felül fogsz emelkedni az egódon, másképp nem léphetsz be tartósan a Fény Rendszerébe, melynek a Szerelem Kapu az első próbája..

 

Belépés az Egységbe.

BEAVATÁS.

 

Komoly két nap lesz. 

 

2019. október 26. szombat 16.00-19.00 

TERRA NOVA - TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA

SZERELEM KAPU I. FELOLDOZÁS 

 

2019. október 27. vasárnap 16.00-19.00

TERRA NOVA - TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA 

 SZERELEM KAPU II.

EGYSÉGBE LÉPÉS

RÉSZVÉTEL: 5.000 Ft/fő/ nap

SKYPON IS LEHET CSATLAKOZNI.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES.

jelentkezés és részletek: hajnalcsillagterranova@gmail.com




Áldás

Eszter



Szólj hozzá

FELEMELKEDÉS BEAVATÁS EGYLÉLEK PÁROK ATLANTISZ TERRA NOVA TAROT OKTATÁS A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA MÁGIKUS ÖNVÉDELEM INKARNÁCIÓS OLDÁSOK