2021. már 03.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - ÖRDÖGÖD VAN

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - ÖRDÖGÖD VAN

2021. MÁRCIUS 6. SZOMBAT 17.00-19.00 SKYPEON

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

ÖRDÖGÖD VAN

 

2021. március 6. szombat

17.00-19.00 skypeon

 

részvételi díj: 6.000 Ft/fő

hanganyag: 3.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Ördögöd van… szól a mondás, azaz TUDSZ VALAMIT, AMIT NEM SZABADNA TUDNOD, sugallja az “Ördög”, elmondja, felvilágosít róla, megmutatja. Az igazságot. Mindig csak azt. Akár fáj, akár nem, akár kellemes a folyamat, akár nem. 

Megláttatja, végigvezet rajta, és bizonyossá tesz benne. 

 

Az Ördög alakja archetipikusan van bekódolva, a DNS-edbe is, a tudatodba is, a fizikai síkodba is, az elméd kíváncsisága, a cinizmus és szkepticizmus,amely benned lakozik, a világot felfedezni, megérteni akarásod is, a folyamat, ahogyan életed kirakósát összerakod, abban is, visszavonhatatlanul, örökösen ott van, bekódolva, egy alak, egy cimbora, egy jóbarát, akinek alakját a régiek nem tartották gonosznak, ellenkezőleg. Az elme megvilágosítójának tartották, aki- ami rávilágít arra, amit addig nem láttak meg. Az igazság szószólójának, a képességek urának, a varázslat atyjának, minden létező fizikai síkra hívójának, a fizikai sík teremtőjének, a Föld Urának, a Föld Szellemének… a fényhozónak, a hajnalcsillagnak, amely utat mutat és fényt gyújt a legsötétebb korokban is. 

 

Képzeld csak el, lásd át, hogy az ősi archetipikus bekódolás, azaz alapvető létezéshez és teremtéshez legfontosabb forrásenergiáid tudatbeli lenyomatával szembeállította az emberiséget a katolikus egyház és azt állította, hogy a legnagyobb belső sugallód, zsenid, az elme ébrentartója, a fény hozója, a belső tisztaságod megtartója, a fizikai síkon a “kívánságok teljesítője”,  akitől bátran lehet kérni, és aki talányokat, próbákat ad, hogy el is érd, amit szeretnél, mégpedig azért, hogy amire eléred, egyrészt biztos legyél benne, hogy tényleg ezt akarod, másrészt meg is maradjon az életedben az, amit elértél, majd újabb és újabb kihívások, talányok, rejtvények elé állít, és arra késztet, hogy használd az elmédet, pallérozd, légy bölcs, légy vakmerő, merj kockáztatni, merj nagyot ugrani, merj cselekedni.  Ezen energiára azt húzták rá, hogy gonosz, mert felébreszt téged az álomból, voltaképpen azért, azt mondták rá, hogy sötét, és kíméletlen, hogy félni kell tőle és egyenlőtlen, hamisságon alapuló alkukat köt. Egy alapvető létezési jogodat vették el tőled: a szabad véleménynyilvánítást, az igazság kimondását, a világ felfedezését a saját tempód alapján, a tudás átvevését az égi csatornáidon keresztül, a képességek használatát, a teremtés jogát és a szabad rendelkezés jogát az életed felett. Azt hazudták minderről, hogy ez gonosz, de úgy állították be, mintha mindezt ők készséggel megadnák neked. 

 

Legyen Ördögöd, vedd vissza a fentiekhez való jogodat. Az emberiség legerősebb forrásenergiáját még most is sokan félreértik. Ő nem minden gonoszság forrássa, aki kiméletlenül csapdába csal és kicsinál, de az tény, hogy ha az életed nem olyan, amilyenre vágysz, akkor most vagy csapdában, és nem belecsaltak, hanem te magad, azt hívén, nem létezik gonoszság a Földön, belesétáltál… Ő nem kéri, hogy imádják, mint a sátánista szekták, nem kér véráldozatot, de kijelenti, hogy megvan annak az ára, hogy szabad légy, és ez nem pénzben mérhető, hanem az ár nem más, mint a régi hamis, illúziókkal teli életed. Ha igazán ki akarsz törni belőle, ÖRDÖGÖD lesz, azaz olyan események, emberek jönnek elsőként, akik kíméletlenül fognak tükrözni neked, és minél erősebbek voltak az illúzióid, annál jobban fog fájni, annál jobban fogsz sokáig tiltakozni ellene, és foggal-körömmel védeni az illúzióidat. Mert azok elvesztése az ÁRa a szabadságodnak. 

 

Nem létezik olyan Ördög, amelyről a világ egy része rettegve beszél, és hozzá társít minden gonoszságot, nem látva magukat, hogy ők félnek a legjobban. Az Ördög alakjához hozzátársították a gonoszságot és a kegyetlenséget, az ördögi csalást és a az elkerülhetetlen bukást is. Az emberek a gonoszok, nem az entitások, az égi létezők, angyalok, arkangyalok, istenek, démonok. Mind szerves részei a nagy egésznek és hajszálpontosan teljesítik a küldetésüket. Vannak a világon gonosz társulatok is, gonosz társadalmak is, gonosz cégek is, és gonosz testvériségek is. 

 

Nem csak a gazdagok lehetnek gonoszak, sőt, a gonoszság nem pénzfüggő. Belső gyűlölettel, a világ iránti haraggal nem lehet jót teremteni, csak rosszat. A csalás nem az Ördög műve, hanem emberek, társulatok, testvériségek és társadalmak, azok vezetőinek műve. A kegyetlenségről már elmondtam, hogy lehet bármily kemény a világban, légy önmagad megváltója, és adj magadnak kegyelmet. A bukás pedig.. nos, az elkerülhetetlen, valóban, a régi életed bukása, ha ördögöd van, és ő, a mindenkori felelős a szemedben elhozza számodra a régi életed bukását, idegesítően tükröz neked, idegesítően mutatja az igazságot, mutatja a szabadságodhoz vezető utat, és nem ő tagad, hanem te tagadsz… tagadod, hogy lenne benned sötét, lenne benned bármi, ami megjelenik a valóságodban, és “rossz”, tagadod, hogy bármiről te is tehetnél, és hajtogatod, hogy már mennyi mindent megtanultál és mennyit fejlődtél, de amíg nem nézel szembe azzal, hogy Ördögöd kiválóan vezet téged, és te nem félhetsz attól, ami te vagy, mert Ő valójában Te vagy, amíg a sugallatait félelmetesnek, rossznak látod, addig tele vagy előítélettel, és ezúttal rejtett, fel nem dolgozott sötétséggel is, de a sötétséged nem más, mint ISMERETLEN csupán, felfedezendő hatalmas erő, mert minden rosszból lesz valami jó :) Mindig. Mert az Univerzum egyensúlyra törekszik. 

 

Az a legnagyobb önámítás, amikor azt állítod, hogy benned nincsen semmi rosszindulat, irigység, hamisság, harag. De van, mindenkiben van, de sokan le tudják küzdeni, meg tudják tanulni azt jóvá, szolgálattá, szeretetté alakítani, valóban valódi szeretetté, és nem hamis fénnyé, hamis szolgálattá, hamis istenné, hamis vallássá. Ördögöd a jóbarátod, aki ha van, akkor TUDÁSOD VAN, TUDSZ VALAMIT, AMIT MÁS NEM TUD, RÁVÁGOD A VÁLASZT ARRA, AMIRE MÁS NEM TUD VÁLASZOLNI, ÉS ILYEN MINDENKIBEN VAN. Mindenki tud valamit, amit más nem tud, képes valamire, amire más nem képes, lakozik benne egy áldás, ami másnak nincs, és amije másnak van, az pedig benne nincs, és ez így jó, ez így tökéletes, egymást kiválóan kiegészítő Egység és Terv. Pontosan úgy jó ez, ahogyan van, az egyikünk ebben jó, a másikunk abban jó, és mindegyikünknek Ördöge van, egy belső erős sugallata, amiben ő a legjobb és amit érvényre hoz.. ha van hozzá bátorsága, és elveti a félelmet attól, hogy meg merje nyilvánítani magából ezt a tudást. Ördögöd, Fényhozó erőd megvilágosítja elmédet a homályos ködből, ahogyan felébresz a valóságodra, mintha egy vaksötét szobában felkapcsolnák a villanyt, és ami eddig nem volt látható, most az lesz, valamint a szoba, azaz a világ, telis tele van ismeretlen tárgyakkal, amelyek használatát újra kell tanulnod.. Teremtő Erő, Szabadság, A Szó Ereje, A Mágia Ereje, Egylélek Energia, Sorskerék, Szabad Akarat, Tudás, Akasha, Eredendő Forrás, Alkímia, Médiumi Képességek, Tisztánlátás, Tisztánhallás, Tisztánérzés, Telepátia, Asztrális Kommunikáció, Teleportálás, Időutazás - párhuzamos valós idő síkok között, nem pedig valami logikátlan scifi - Térutazás - átlépni egy másik valóságba, oda, ahol élni akarsz… Tanuljuk újra ezeket. MOST. 

 

A Fényhozó erő ébredése csak az első lépés, egy egész istenség-égi-földi kar vár felfedezésre, de ehhez mindenkori földi közvetítőjüket, aki akkor is átadta a szavaikat az embereknek, amikor egy mindenható büntető-megfélelmítő istenképet erőltettek rájuk, mindenkori fizikai síkra hozójukat kell megismerned, azaz SAJÁT MAGADAT...Legyen Fényhozód, és legyen Napistened, legyen MINDENED, LEGYEN SZERENCSÉD, TERED, IDŐD, HITED, ALÁZATOD, BŐSÉGED, TUDÁSOD… ne csak legyen, mindez van, csupán arra vár, hogy te is fel merd kapcsolni a villanyt… Az Aranykor energiáinak megfelelően sorban haladunk a Tiltott Tudásban az istenek lépcsőjén. Mindaddig, amíg a mátrixban vagy, egy távoli “rossz sejtés” csupán számodra, hogy van benned “rossz”, hamis fénnyel takarod el magad elől az igazságot és a valóságot, számodra sokan “gonoszak”, és “irigyek”, “rosszindulatúak” és “hamisak”, míg magadban mindezeket tagadod… amikor kimászol a nyúl üregéből, ráébredsz, hogy valójában miért nem volt mindeddig az az életedben, amire olyan régóta vársz.. vagy amit oly régóta mindenféle cselekedettel próbálsz elérni. Azért nem, mert magadat nem láttad jól, és nem néztél szembe a legkényesebb feladatoddal: önmagad teljes megtisztításával a mátrixtól, az összes önhárító, öntagadó, önszabotáló és önbütető mechanizmustól, és másokat okoltál a saját “szerencsétlenségeidért”. Sokan vagyunk már túl ezen, és sokan követnek minket a valódi fény útján. Ha megkérdezik az emberek tőled, miután valóban és valódi életet teremtesz, hogy mit csinálsz másképp, mint ők, a választ RÁ FOGOD VÁGNI, mert VAN VALAMI AMIT TE CSINÁLSZ MAJD MÁSKÉPP, VAN VALAMI, AMIT ÉN CSINÁLOK MÁSKÉPP, mindannyian valamit MÁSKÉPP CSINÁLUNK.. MÁSKÉPP, MINT AZ ELFOGADOTT, TÁRSADALMILAG LEOKÉZOTT LENNE.. azaz kitűnünk a tömegből, mint a piros felkiáltójelek, és merjük vállalni a véleményünket. Ez nem könnyű, mert ennek ellenkezőjére neveltek bennünket. Arra, hogy “ addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér”, arra, hogy “köpj háromszor a sarokba, és szerencséd lesz”, arra, hogy “ hallgatni arany”, arra, hogy “ okos enged, szamár szenved”... 

 

A Tiltott Tudás Tréning 2021 következő “epizódjában” a következő sztárvendégek fogják tiszteletüket tenni:

 - Poseidon, - Pallasz Athéne, - Aphrodité, - Lucifer, - Osiris, - Isis, - Jezuel, - Azazel, - Mihael, - Lilith, - Astanel. 

 

A következő kulcsokat vesszük át az tréning alatti szertartásban, a START ATLANTISZBAN: - Egylélek EnergiaKulcs, - A Szó Ereje, Szómágia Kulcs, - A Teremtés Ereje, eredendő teremtő kulcs, A Mágia Ereje, A Tudás Emlékezete. 

 

Atlantisz, a fátyolból kiemelkedő termei közül az első termek kulcsait is: - Akasha, - Sorskerék, - Lelkek Terme, - Tudat Terme, - Istenek Csarnoka, - Fekete Mágia Feloldozása azaz Szerződések Csarnoka, - Fényisten és Fényistennő Csarnoka. Amit pedig újra aktiválunk: - Atlantisz Rend Szerződése, - Fényhozó Testvériség Szerződése, - Magorság Szerződése, - Istenek Szerződése az Emberiséggel. 

 

A trénigben tehát lesz egy csodálatos szertartás, az ATLANTISZ START. 

A tréning képzés részében kihozzuk belőled azt, amit CSAK TE TUDSZ, és a tréning teremtő részében MEGTEREMTJÜK HOZZÁ AZ ESZKÖZÖKET. 

 

Két óra a valós téridőben. 

Legyen Szerencséd.. :)

 

Áldás 

Eszter 

 

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá

tudás Atlantisz fényhozók illuminatorok