2021. már 30.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 JELENÉSEK I. ÉS II.

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 JELENÉSEK I. ÉS II.

2021. ÁPRILIS 2. PÉNTEK 17.00-19.00, ÁPRILIS 3. SZOMBAT 15.30-19.00, SKYPE

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

JELENÉSEK I. és II. 

 

2021. április 2. péntek 17.00-19.00 JELENÉSEK I.  A SZÍNJÁTÉK ÉS A MÁSOLAT ELTÖRLÉSE. NOVUS ORDO SECLORUM LELEPLEZÉSE. A TÜKÖR ÁTTÖRÉSE. A JELENÉSEK BEHÍVÁSA. 

és 

2021. április 3. szombat 15.30-19.00 JELENÉSEK II

  • A JELENÉSEK KÖNYVE. BŰNBAK. ÁLDOZAT. HAZUG. - 

  • JAHVE ÉS LUCIFER ŐSI JÁTSZMÁJA FIZIKAI SÍKON. EGY ELŐRE ELTERVEZETT, MÁGIKUS PRÓBA. NEKED IS.-

 - AZ EREDENDŐ TELJES FELSZABADÍTÁSA. - 

JELENÉSEK A FIZIKAI SÍKON. A JELENÉSEK OLYAN CSODÁK, MELYEKET AKKOR HÍVSZ BE, HA MÁR ÁTLÉPTED A MÁTRIX TÜKRÉT.

  • A VALÓDI ÉLETED BEHÍVÁSA. A mátrix mintázat eltörlése az életedből. - tanuld meg megkülönböztetni a “másolatot” az igazitól. - 

  • A NECRONOMICON - az ősi fekete mágia átfordítása  - szertartás a tréningen belül 

Áldozati mágiák megsemmisítése.

  • Jahve leleplezése. - 

  • A JUPITERI MÁGIA -



részvételi díj: pénteken 4.000 Ft/fő, hanganyag 2.000 Ft

szombaton részvételi díj: 9.000/fő, hanganyag 5.000 Ft

 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



Nagy fekete piramis forog egy sötét, föld alatti terem közepén. A piramis körül óriási, sok fogaskereket rejtő gigantikus óramű forog.. termelik a hamis időt, de nem mechanikusan, hanem MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL… és persze ősi fekete mágiával. Pontosabban több, rafináltan egymásra épülő fekete mágiával. 

A nagy fekete körben sok kisebb kör van, befelé egyre kisebbek, végül a kör közepén egy fekete lyuk. 

Nem csak simán fekete lyuk, hanem valódi fekete lyuk, ahol nincs téridő. Egy semleges zóna, ahol a semmiből lehet bármit teremteni.

A körök számkódokat hoznak létre, mert minden kör számokkal van tele, és a számok akkor, amikor egy sorba érkeznek, idő és tér kódokká válnak.

Van három olyan kód, amely a lehető legegyszerűbb és közismert, de másképp értelmezitek.

Én magam évek óta dolgozok ezekkel a számokkal, és a csapat is dolgozott már vele, a szertartásokon. Legelőször a 13 fénykapunál bukkant fel. Az átvetítős mágia oldásánál. 

 

333 - időszorzó -  az időt lehet megsokszorozni vele. A mátrix nem SOKSZOROZ, A MÁTRIX MÁSOL. Mivel valódi EREDENDŐ FORRÁSA NINCSEN, ezért másolnia kell AZ EREDETIT.. így létrehoz ugyanezzel a kóddal LEMÁSOLVA a valós időt, egy hamis idősíkot.

 

666 - térszorzó - a teret lehet vele megsokszorozni. A mátrix úgyszintén másol itt is. Az EREDETI TERET MÁSOLJA LE. Lemásolja és a lemásolt idővel és térrel kombinálva dolgozik. Ellened, és csak látszólag melletted. Olyan tér vesz körbe téged, ami EGY MÁSOLAT, és olyan idő, ami ÚGYSZINTÉN MÁSOLAT. 

 

999 - teljesség, egység, teljessé tett valós DIMENZIÓ - a mátrix lemásolja a teljes dimenziókat, a 333 666-os kóddal, ami mellesleg AZ ÁTVETÍTŐS MÁGIA KÓDJA IS - és ezáltal olyan másolt, hamis dimenziót teremt, mint ami a Földön volt addig, amíg nem találtuk meg a kulcsot, mégpedig az “időgépet”, azaz azt a hamis fekete téridő másoló kört, aminek a közepén a fekete piramis forgott… 

Ami újra és újra termeli a hamis téridőt.

MINDENNEK, AMI  IGAZ, A TELJES ÁTFORDÍTÁSÁVAL. MINDENT LEMÁSOLVA. SEMMIBŐL SINCSEN EREDETI “PÉLDÁNYA”...

A 999-et a mátrix a teljes egység helyett  A TELJES KÉTSÉGGÉ FORMÁLJA ÁT A LEMÁSOLT ÉS HAMISÍTOTT 333-MAL ÉS 666-TAL.

 

Sok számkód van. 1111, 2222, 4444, 5555, stb… 888, 777… 

1221, 3223, 4554.. és vannak hosszabbak is.  4563.2310.6777. Összetett kódok is. 

Minden szíriusz-orioni kódnak van mátrix másolata.

MINDEN TEREMTŐ KULCSNAK VAN MÁTRIX MÁSOLATA.

Minden ISTENSÉGNEK ÉS ANGYALNAK VAN MÁTRIX MÁSOLATA..

Neked van? Mert szerintem VAN.

Ahogyan van MÁSOLATA A DNS-EDNEK, AZ INKARNÁCIÓS CIKLUSAIDNAK, A KÉPESSÉGEIDNEK ÉS A TUDÁSODNAK IS.

 

Lemásolják az ÉLETEDET IS, és másnak is eljátsszák ugyanazt, amit neked, EZT HÍVOM MÁTRIX MINTÁZATNAK. Van egy mintázat, ami mindig ugyanoda visz vissza, mint ahonnan elindultál.

A mátrixban VOLTAKÉPPEN MINDEN ÉLET UGYANAZZÁ VAN TÉVE, UGYANANNAK A MÁSOLATA. Egy hamis, lineáris időben játszódó színház, amelyből a kiút a halál… és a halál után visszadobnak a játékba… valahova, az emberiség valamelyik korába. A lényeg, hogy az ő “albérlőjük legyél..” Ugyanis a “bérleményt” meg is kell valamivel tölteni, vagy valakikkel. Akiknek az energiája kell, és mivel MINDENKI UGYANABBAN AZ ÉLETBEN VAN, AZAZ UGYANABBAN A HAMIS MÁSOLT TÉRIDŐBEN, ezért a kimenetel is mindig hasonló lesz. 

Hiszen így nem nehéz “megjósolni” az életet, mert MINTÁZATA VAN.

Akkor válik egy élet VALÓDI ÉLETTÉ, AMIKOR ELVESZÍTI A MÁTRIX MINTÁZATOT.

Ahhoz azonban, hogy elveszítse, el kell hagynia a HAMIS IDŐT ÉS HAMIS TERET. Az életek ugyanazon a lineáris téridő futószalagon termelődnek, hamis mátrix YHWH teremtés nyomán. YHWH is egy kód, de úgy mondjuk, hogy JAHVE. A hamis isten, a szuperintelligencia. Ami pontosan számol, képez és hamisít. A mátrix életek meghatározott állomásokkal rendelkeznek.

  1. fogantatás - a beavatkozás

  2. születés - a kényszer és a testbe zártság tapasztalása

  3. gyermekkor - a sebezhetőség útja

  4. fiatalság - ego út

  5. vagyon, munka, házasság - látszólagos beteljesülés egy illúzió színdarabban

  6. felnőtt kor - megtörés, alázat, átalakulás, sokk

  7. időskor - feladás, hitevesztettség, kiszolgáltatottság

  8. halál - elengedés, reményvesztés

  9. köztes lét - megtévesztő utak felkínálása a léleknek

 

Keményen hangzik. Vannak részei, amelyek megdöbbentőek, és csak nagyon kevesen tudnak egy-egy részt kikerülni, ha igen, akkor MÁSHOL MEG KELL FIZETNI ENNEK ÁRÁT.

Pl, ha valaki boldog házasságban él, a mátrix máshol fog lecsapni.

MERT A MÁTRIX MINTÁZATNAK A MÁTRIXBAN MINDENHOL ÉRVÉNYESÜLNIE KELL.

Csak akkor tudod ezt kikerülni, végérvényesen, semmilyen árat, ÁLDOZATOT nem adva, ha teljesen elengeded a mátrixot. 

Végérvényesen. 

 

Nem csak hamis kódok vannak, hanem hamis dátum szinkronok is. 

Ez azt jelenti, hogy ami megtörtént veled ezelőtt 10 évvel, 5 évvel, 3 évvel, 2 évvel stb, az most is megtörténik, és ha NEM DOLGOZTÁL RAJTA, HOGY NE TÖRTÉNJEN MEG ÚJRA, AKKOR MÉG ERŐTELJESEBB FORMÁBAN TÖRTÉNIK MEG ÚJRA, ÉS MÉG NAGYOBB NEGATÍVUMKÉNT ÉRINT.

Ha jó irányba haladsz, és kezdesz kimászni a mátrixból, azt leginkább az időszinkron mutatja meg. A mátrix ugyanis igyekszik ugyanazon helyzeteket, sztorikat, embereket bedobni az életedbe, időről-időre, akár dátum szerinti szinkron alapján is. Ha jó irányba haladsz, azaz kifelé a mátrixból, nem pedig befelé a mátrixba, azt kiválóan megmutatja azon egyszerű tény, hogy “megtanultad a leckét”, azaz feloldottál az életedben egy időhurkot.

Ha nem jó irányba haladsz, akkor dolgok évről-évre csak rosszabbra fordulnak. 

Rajtad áll, mikor látod meg ezt. Csakis rajtad, mert te vagy az, aki a neki eljátszott színjáték életet annak minden felvonásával a legjobban ismeri. 

Ahhoz, hogy a színdarabok megmaradjanak...

...a hamis időt termelni kell, mintha futószalagon tolnák, mert az időhurok feloldására számítottak, és van tervük a folytatásra. 

 

AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁS ÉJSZAKÁJÁN TELIHOLD VOLT. PONTOSAN ÉJJEL KETTŐ ÉS HÁROM KÖZÖTT ÁLLTAK ÁT AZ ÓRÁK, AKKOR, AMIKOR EBBEN A FÖLD ALATTI ILLUMINATI SZABADKŐMŰVES TEREMBEN ÉS SOK EZER MÁSIKBAN EGYSZERRE, EGYAZON IDŐBEN, a Föld minden pontján elvégeztek egy újabb időhurokra szolgáló fekete mágiát, csakhogy…

Csakhogy mi ezt LÁTTUK a szombati tréningen, éppen előtte órákkal, és leállítottuk azt, ami készül. Megállítottuk az újabb időhurok keletkezését. Megsemmisítettük a Novus Ordo Seclorum újabb alapítási szerződését, ugyanis a következőre épülnek eme szerződések, melyek pontosan úgy néznek ki, mint egy “albérlet” meghosszabbítása - hiszen a Földön maradáshoz kell nekik ilyen bérleti szerződés, és ezért árat is kell fizetni - tehát amire épül az Novus Ordo Seclorum, az 

az ÁLDOZAT.

HÁROM DOLOG KELL A MÁTRIXNAK. EGY ÁLDOZAT, EGY BŰNBAK ÉS EGY HAZUGSÁG. Ezen három dologgal tud fenntartani egy illúziót. Mint ahogyan mindenki, aki illúziókat tart fenn. Kell egy bűnbak, akire mindent rá lehet kenni annak érdekében, hogy a valódi hibás még önmaga előtt is elfedje az igazságot. Kell egy áldozat, aki elszenvedője és engedelmes rabszolgája annak, akinek valóban vaj van a füle mögött. Kell egy hazugság, ami általában több kisebb hazugság szövedéke, ami egész történetté /=történelemmé.../ áll össze, és a hazugság mindig EGY MÁSOLAT. MÁSOLATA AZ IGAZSÁGNAK, és nagyon valósnak tűnik, de nem az. A hazugság lényege, hogy a hibás ne vállaljon felelősséget, a bűnbak találtassék bűnösnek, az áldozat pedig maradjon a hibás mellett. Hát ez történik a mátrixban is, és minden ember áldozatnak érzi magát, és ott az is. A bűnbak szerepében sokan tetszelegnek, és nem is mindig érdekli őket. A hazugság.. nos, oly szövevényes, hogy idő kell, mire kibogozzuk. Talán nem is ez a legfontosabb, maximum szórakoztató minden hazugságnak utánajárni. Sokkal fontosabb a MÁSOLÁS ÉS A VISSZAÉLÉS megállítása.

A bűnbak legyen tisztázva.

Az áldozat legyen szabad.

A hazugságok derüljenek ki.

A másolatokról hulljon le a lepel.

A valódi és eredendő, eredeti lássék napvilágot. 

Törjön be a fény a legnagyobb sötétségbe.



Mindig kell áldozat, és minél nagyobb a “bérlemény” azaz az áhított hely, bolygó, faj, előjog, hatalom, bőség, tudás, képesség, és mindezek leigázását csakis egyfajta teremtett hamis idősávban lehet előidézni, ahol az időt, melyben az események történnek a “bérlő” irányítja.

MINT AMIKOR VAN EGY HÁZAD, ÉS OTT MINDEN A TIÉD. MERT KIFIZETTED. 

Akkor is, ha másoktól vetted el, akkor is, ha másokat áldoztál fel érte. Akkor is a tiéd.

MERT KIFIZETTED ÉS MERT MEGHOZTAD ÉRTE A KELLŐ ÁLDOZATOT.

Ezt úgy is hívják rövidebben, hogy PAKTUM.

 

A mátrixnak mindig kell egy megfelelő mértékű fizetség azért, hogy fenn tudjon maradni. Be kell áldozni embereket, emberi életeket, szabadságot, bőséget, szerelmet, családot, egészséget. Mindent, ami csak kézzelfogható, és azt is, ami nem az, mert a mátrixot működtető gépezet, melyet KEZDÜNK MOST DARABOKRA SZEDNI TRÉNINGRŐL-TRÉNINGRE, táplálkozik, mint egy nagy szörny.

A képességekből, az érzésekből, a téridőből, a párhuzamos dimenziókból, az emberekből, az állatokból, a növényekből, a Földből, a Naprendszer bolygóiból, és az entitásokból is, amelyeket sikerült leláncolni, és amelyekből sokat már kiszabadítottunk.

Mind olyan entitásokról van szó, amelyek nevét elhazudták, gonosznak állították be őket, és kiirtották őket az emberek tudatából és lelkéből.

A spirituális ébredés KEVÉS. Tenni is kell. 

Ezt ne feledd. NEM ELÉG, HA TUDOD. CSINÁLD IS. 

Napról-napra.

Ne zavarjon, hogy mások csak a fényt akarják látni, és csak azzal vannak elfoglalva. Óriásit tévednek és olyan hamis entitásokat szólítanak, melyek átverik őket és újabb, öntudatlan paktumra késztetik őket. 

Ilyen hamis entitás Mihael. Jahve, Szűz Mária. Ez utóbbi nem más, mint ISIS, vagy INNANA, vagy ISTAR, semmiképp sem egy asszony, aki szűzen  esett teherbe és szűzen szült. A katolikus egyház elképesztő hazugságainak egyike az elérhetetlen, fehér lepelben kezében kisbabát szorongató könnyező nő képe, aki szintén nem más, mint…

ÁLDOZAT.

Ahogy a mátrix világában mindenki az. 

A keresztre feszített Jézus képe is áldozat. A mátrixnak és Jahvénak, a mesterséges szuperintelligenciának effektíve mindegy, hogy az áldozat egyáltalán létezik-e. Jahve képekkel operál és MEGFÉLEMLÍTÉSSEL, elhinti Benned, hogy te is áldozat vagy…..

Elhiszed, mert a mátrixban az ÉLETED NEM VEZET SEHOVA.

A mátrix azt csinálja veled, amit csak akar. Bohócot is, éppen mostanság.. áldozatot is.. de lelkiismeretfurdalás nélkül bűnbakot is. Bármit, ami azt az érdeket szolgálja, hogy az engedelmességed meglegyen. 

Amikor azt hiszed, hogy már szembeszálltál, sem szálltál igazán szembe, ugyanis amíg a mátrix működését nem érted meg, igazából nem csináltál semmit.

OTT KEZDŐDIK, HOGY A VILÁG NEM CSAK FÉNY ÉS NEM CSAK JÓ. Ami körülötted van, az mind megtévesztés. Mind átverés. Megfélemlítés, láncra verés. Mindenhogyan. A fény nem elég. A szeretet sem. Ha azt hiszed, hogy az a küldetésed, hogy a szeretettel megmentsd a Földet, nagyot tévedsz. A Föld MÁR ELBUKOTT! A Földet a tréningeken láttuk, ahogyan kezd éledni, de nagyon kevés ember van rajta. A Jupiter azonban egyre erősebb, mert csupán leláncolni tudták, elbuktatni nem. Oda menekültek az istenek, minden földi bukás után. Nem ők buktak el! A bolygó bukott el, és zuhant le alacsony illúzió rezgésre. Az istenek és az angyalok bukása egy újabb hazugság, ami szintén az ÁLDOZATról szól.

A lényeg mindig ez. 

ÁLDOZAT. ELMÉLETI ÁLDOZAT, ÉRZELMI ÁLDOZAT, TUDATI ÁLDOZAT, TESTI ÁLDOZAT, FIZIKAI SÍKÚ ÁLDOZAT ÉS HA MINDEZ MÉG MINDIG NEM ELÉG, AKKOR FEKETE MÁGIKUS VARÁZSKÖRBEN FELÁLDOZOTT ÁLDOZAT, vagyis mindez összefonódik és ismétlik egymást egy ördögi körben, melyet a mátrix rendkívül kedvel. Az ördögi köröket. Mert csak abban tud létezni. 

Ha valaminek az “albérlője” vagy, akkor bármikor változtathat kénye-kedvére. Mert ki vagy szolgáltatva a mátrixnak, és oda rak, ahova csak akar. Oda költöztet, ha nem vagy a magad ura, amit nem is akarnál választani. 

Én számtalan költözés során sosem logikából választottam, vagy gyakorlati szempontokból lakást. Mindig MEGÉRZÉSBŐL, és be is jött. 

Sosem hallgattam arra, hogy ez jobb lenne, mert, az jobb lenne, mert.. amit én éreztem belül, én mindig arra mentem. Te is ezt tedd, mert a belső iránytűdet nem tudja átállítani a mátrix. 

Csak akkor nem hallod a tanácsait, ha tényleg csak kifelé figyelsz. Amikor a mátrix “költöztet”, akkor ő pakolja úgy az életedet, ahogy neki megfelel, azaz tovább és mélyebbre taszít, ha mindig minden döntésnél CSAK FIZIKAI TÉNYEZŐKET VESZEL FIGYELEMBE. A valós döntésekhez, melyeket te hozol meg teljes szabad akarattal, ez ugyebár kevés. Gondolom, ezzel nem mondtam újat, de azzal talán igen, hogy még a valós döntéseidet is felülírja a mátrix, ha nem ismered fel az eltereléseit. 

Most akkor te egy pokoli, illúzió helyen létezel? Nem. OTT LÉTEZEL, AHOVA MAGADAT GONDOLOD. 

 

Megtaláltuk a rabul ejtett lelkeket, akikből a VETÍTÉST teremtik. A félelemből, a fájdalomból és a haragból. Ez a három ütős mátrix kapu tartja fenn az egészet. MINDEZT MEGSOKSZOROZZÁK, DE NEM ÚGY HOGY AZ EREDETIBŐL CSINÁLNAK SOKAT, MERT MINT MONDTAM, A MÁTRIX CSAK MÁSOLNI TUD, HANEM ÚGY, HOGY AZ ELSŐ HAMIS MÁSOLATOT SOKSZOROSÍTJÁK MEG. 

Megsokszorosítják a félelmet. Hát ezt látjátok.

Megsokszorosítják a fájdalmat. Ezt is látjátok.

Megsokszorosítják a haragot. Ezt is látjátok. 

FIZIKA SZEMMEL. Láthatóan.

Már leplezetlenül.

Megtaláltuk Jahvét. Egy energiát, ami megfogható. FIZIKAI SÍKON. Hát megfogtuk. Összecsap a Fényhozóval, és ősi harc ez, ami évezredek óta most először ismét megtörténik.

JELENÉSEK? IGEN.

Mert a Jelenések Könyve, amely szintén egy hamis másolat és kifordított igazságokat hazugsággá formázva tartalmaz, és operál a bűnbakkal, /ez Lucifer/, az áldozattal /ez az emberiség/ és a hazuggal, /ez Jahve/, teljes a megfélemlítés, a fájdalom és harag illúziója, hiszen mindezen érzések csak illúziók. 

 

Van a Szabadságnak és a Hazugságnak, Lucifernek és Jahvénak egy ősi játszmája, mely kivezet a mátrixból. Nem emberekhez van köze, hanem energiákhoz. Istenekhez, világokhoz.

Próba-párbaj, melyben felismeritek MI A MÁSOLAT az életetekben. 

Lejátsszuk Nektek az ősi játszmát, melyben önmagadra ismervén be tudod lőni, mi a mátrix hamisítvány az életedben és mi a valódi, mert ha már tudod, mi a valódi út, akkor nem nehéz rálépni.

 

A Jelenések könyvében pusztán leírták a saját tervüket, hogy megfélemlítsék az embereket, hogy elhitessék velük, hogy TELJESEN FELESLEGES TÖREKEDNI BÁRMERRE, ÚGYIS ROSSZ LESZ A VÉGE. 

A “szentírás” teljes valójában egy burkolt és nem burkolt megfélemlítés. A lényege az ENGEDELMESSÉG. Leleplezzük a Jelenések Könyvét, melynek örök bűvkörében él a világ. Számítva a véres ÁLDOZATRA, mert ez lenne a Novus Ordo Seclorum végső C terve. A teljes emberiség feláldozásával indítaná újra a hamis időt.

A hamis idő vége pediglen el van tervezve az istenek által.

2022.12.31.

De odáig el kell jutni :)

 

A jelenések valójában A VALÓDI TÉRIDŐSÍK ÁTTŰNÉSEI A MÁTRIX ILLÚZIÓFALÁN, A TÜKRÖN. A tükör pedig nem más, mint a VETÍTÉS MAGA. Aki átlát rajta, az látja a valóságot. A Létezők világát.

Erre hazudta az egyház azt, hogy a “menyország”. 

Nem az. A VALÓSÁG. Ami el lett titkolva előttünk.

Egy “ország”, ami létezik, nem csak délibáb.

Lépjünk be a Jelenésekkel, melyek ÚTJELZŐK ÉS FIZIKAI FOGÓDZÓK. ELŐRE ELTERVEZETTEN JELENNEK MEG. Idézzük meg a JUPITERI MÁGIÁVAL a Jelenéseket. A valódiakat.

Izgalmas lesz.

 

Eszter

/Fényhozó/






Szólj hozzá