2021. ápr 14.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - ISTENEK SZERELME - LUCIFER, AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS KULCSAI II. - SETH

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - ISTENEK SZERELME - LUCIFER, AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS KULCSAI II. - SETH

2021. április 17. szombat 14.00-19.00

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

ISTENEK SZERELME - LUCIFER

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS KULCSAI II. RÉSZ -SETH 

 

SETH ÉS LUCIFER KÖZÖS TRÉNINGJE

 

  1. ÖTÖDIK DIMENZIÓS VALÓSÁGTEREMTÉS II. RÉSZ - Spiritual Fighter - Seth

SETH, OZIRIS: A TÉR-IDŐ TEREMTÉS ÉS A CSAKRÁK

A tér-idő teremtés komplex rendszere

Valós és hamis téridő, valós idő-hamis idő, valós tér, hamis tér

Ahogy tanítottuk Atlantiszban, úgy tanítjuk most is.

Az előadás második része arról szól, hogyan viszonyul egymáshoz a tér és az idő, és hogyan kapcsolódnak a tér-idő komponensekhez a csakráink.

A helyes kapcsolódások nagyon fontosak a teremtési folyamatban.

Széth a valóságteremtési folyamat tanítását SZÉTszedte komponenseire, hogy pontos rálátást adhasson, hol vannak az egyéni életedben az elakadásaid, miért érnek kudarcok, és hogyan lehet ezen változtatni.

Nem feketemágiázunk. Visszavesszük azt, amit elvettek tőlünk.

https://www.youtube.com/watch?v=fdI1Tb9A1Ng

Spiritual Fighter - Seth. 

AZ ISTENI TÉRIDŐ 

TESTet öltés

TUDATOT öltés

FIZIKAI SÍK ÁTVÉTEL

Az istenek ideje

Az istenek szerelme - létezés az égi Társsal

Beavatás 

 

  1. AZ ILLUMINATI TESTVÉRISÉG FÖLDI ÁRULÓINAK RENDSZERE - A REPTIL HIERARCHIA - AZ ARKHÓN HIERARCHIA - a mátrixon kívülről nézve 

 

  1. A JUPITER DÉMONAI - AZ ŐRZŐK SEREGE

A JUPITER ISTENSÉGEINEK RENDSZERE

A JUPITER KATONÁI

A JUPITER MÁGUSAI

A JUPITER ÉS A FÖLD KÖZÖTTI RENDSZER

 

  1. SZAKRÁLIS VEZETŐK A JUPITEREN - AZ AVATAROK FELADATAI - küldetés, más szemmel

 

  1. A MÁSODIK MULTIDIMENZIONÁLIS KAPU - A Multidéző az első, az Idő Kapocs a második.

 

2021. április 17. szombat

14.00-19.00-ig Skypeon

Előadók: Spiritual Fighter azaz Seth

és Lucifer

 

részvételi díj: 12.000 Ft/fő

hanganyag: 6.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



A lány szép volt. Tehetséges. Nagy jövő várt rá. Tudta, hogy mit akar. Sikert. Pénzt. Hírnevet. Örökké tartó szépséget. 

Eléri. Bármilyen árat fizessen is érte. Eléri. Túl soká senyvedett a kietlen földi pokolban - az eddig üres, céltalan, értelmetlen életében. Egy férfi ébresztette rá, ki is ő. 

Ki más.. mosolygott magában cinikusan. Férfiak… ez is csak úgy jött, mint a többi. Mint légy a ragasztóra… és rabul is ejtette.  Egy ideje már rájött, hogy milyen hatással van a férfiakra. Ez azonban más volt. Ez az egy, más… mert mintha valamilyen szerepet játszott volna, annyira nyilvánvalóak voltak a reakciói. 

Elmondta a szokásos szöveget, amelyet mindegyik mond, mintha egy rugóra járna az agyuk… hogy ő milyen szép, milyen okos, és mit keres ebben a lebujban. Mégis, ezúttal betaláltak a szavak. Ez a színházi szereplő élete színdarabjában most eltalálta a főszerepet. Már nem volt kislány. Nem hitt a tündérmesékben.

Tudta, hogy AZÉRT, AMIT EL AKAR ÉRNI, NAGY ÁRAT KELL FIZETNIE. Megteszi.

Azon az éjszakán, ahol minden olyan MÁS volt, megérezte.. MEGÉREZTE, hogy valaki érkezni fog, aki MEGFIZETTETI VELE AZ ÁRAT, aki BEAVATJA A TITKOS TANOKBA. Beviszi a titkos testvériségbe, amiről eddig csak hallott, látni sem ő, sem más nem látta őket. Tudta, hogy oda KIVÁLASZTJÁK. Oda csak azok kerülnek be, akik a legnagyobb árat is megfizetik, és ez az ár nem pénzben értendő. 

A lelkét, pontosabban isteni mivoltját kell adnia azért, amit akar. Elhatározta azon az éjszakán, hogy mit sem érnek a képességek egy földi pokolban.

ÉLNI AKAR. ÚGY, MINT MINDENKI MÁS, AKI MEGADTA AZ ÁRAT.

Tudta, hogy hamarosan felkeresik. Emberi formában keresik fel, ahogyan azt szokás. Mert idelent emberi forma kell MINDENNEK, ami létezni akar. Nem aggódott, hogy nem történik meg. Biztos volt benne, mert JELEZTEK neki. Belül érezte a hívást, és már hallott róla, hogy aki érzi a hívást, hogy csatlakozzon a testvériséghez, azt meg fogják keresni, de a hívás nem elég. Tehetség kell. Nem olyasmihez, amit az emberek látni akarnak. Ellenkezőleg. Olyasmihez, ami mindegyikükben ott van, de nem merik érvényesíteni. A hatalomvágy, az a szédítő érzés, hogy rendelkezel mások élete felett. Ebben a földi játékban neki ez jár. 

Nincs annál izgalmasabb, gondolta mosolyogva, mint amikor a tudásnak birtokában vagy, de úgy döntesz, másképp akarsz élni vele. Rosszra használod… mondják. Sebaj, gondolta a lány. Ki dönti el, mi a jó és mi a rossz? Ő saját szabad akaratából akar csatlakozni a testvériséghez, és ezért kész beáldozni a mostani életét. Nem fogják többé látni a családtagjai, a szerettei, a barátai. Úgy intézte az életét eddig is, hogy független maradjon. Ne kötődjön senkihez. Ezután a neve is más lesz, a lakhelye is más lesz, és ami a legfontosabb, megkapja a jogokat ahhoz, hogy elérje amit akar. Mert ahhoz bizonyos jogosultságok kellenek, amelyek olyanok, mint BELÉPÉSI KÓDOK  a mátrixba. Irányítani a földi birkákat, nem kiváltság, sokkal egyszerűbb, mint azt sokan gondolnák. Amihez igazán jogosultság kell, az egészen másról szól. Az emberek érzéseit és vágyait manipulálni, úgy beférkőzni, és titkos, ki nem élt, soha nem teljesülő vágyakat kelteni bennük, és soha nem érvényesülő gondolatokat.. na ehhez kell a jogosultság. Az irányítás az emberek felett, a kontroll azoknak is megy, akik nem tagjai a testvériségnek, pusztán ügyesek. Kitapintják az emberi viselkedést, lemásolják, és eljátszanak bármit a tömegek számára. A testvériség tagjai azonban álnéven és álruhában, álszemélyiséggel járnak az emberek között. 

 

A céltudatossága ennek a lánynak, az vitte a csapdába, melyből mire ki akart volna mászni, már nem volt kiút… Mert ha egyszer belépsz oda, nincs kiút. Ha ki akarsz lépni, megölnek, így nemes egyszerűséggel. Ha megszeged a szabályokat, és olyanhoz mész hozzá, akit nem választottak ki a számodra, és gyermekeid születnek tőle, őket az sem érdekli. A gyermekeidtől is elszakítanak, a párodtól is. A lány tisztában volt a szabályokkal, és gyermekkora óta erre készült. Mióta csak az eszét tudta, VÁRT. Rájuk. Tudta, hogy megérkeznek. Amint kész rá. 

Nem csak születni lehet a testvériségbe. Ha kellően bizonyítasz azzal, hogy emberi nyelven szólva érzékelten és gátlástalan vagy, és csakis a céljaid elérése számít, EGÉSZEN BIZTOS, HOGY MEGKERESNEK. KÉRDÉS, ELFOGADOD-E.

Sokan hagyják ki a lehetőséget, és ami még érdekesebb, nem ismerik fel a megkeresést. Azt, amikor emberi alakban valaki belép az életükbe, és ajánlatot tesz. Sokan pedig meggondolják magukat útközben.. mégsem akarják ezt az ősi alkut, amely átlagos kisembereket emel fel a nagyok közé egyik napról a másikra, és SOHA SENKI NEM KÉRDEZI MEG, HOGYAN TÖRTÉNT. 

Hát elmondom neked én… mert LÁTOM. 

 

Hosszú út vezet el odáig egy földi emberek közé, az avatarokhoz hasonlóan törölt emlékekkel, vagy szórványos emlékekkel született reptilt, hogy felemelkedjen a testvériségbe. Bizonyítani kell, a születés első percétől. Azt, hogy ő más. Más, mint a többiek, akiket már kiskorában irányítani tud. A reptilek alacsonyabb szinteken a saját hierarchiájukon belül, szórványos emlékekkel születnek, azonban habár nem emlékeznek, van bennük egy olyan energia, ami a földi istenekben nincs. Egy hideg, érzéketlen, gátlástalan energia. Valami, ami képessé teszi őket úgy is a hatalom gyakorlására, hogy még csak nem is tudnak róla.  A testvériség pedig méltányosan jutalmazza őket az erőfeszítéseikért, hiszen habár fejétől bűzlik a hal, mégis, a fej alatti részen, ott, ahol mégcsak nem is gondolnád, engedelmes és kellően hataloméhes katonák bújnak meg. 

A hosszú úton minden reptil emberi testben irányítja a gazdatestet, gazdatudatot és gazdalelket. Ezzel nem mondok újat Neked, mert ezt már tudod. A reptil sokkalta intelligensebb, mint gazdája, és sokkal találékonyabb is. Már a fogantatáskor átveszi az irányítást a gazdája felett, amely csupán egy donor - testet ad neki. 

Mert idelent testet kapni, kiváltság. Nem akármelyik reptil válik alkalmassá erre. Nem mindegyik kap testet, hogy igazán rendelkezni, kontrollálni tudjon. Az dönti el, hogy melyik kap testet, hogy milyen szintet ért el a hierarchiában. Mivel ő maga is érzéketlen, így a gazdája is az lesz, mert azzá teszi. Már a fogantatáskor. Ne reménykedjetek, hogy meg tudtok változtatni egy ilyet. Ha érzitek benne a fényt, az azért van, mert titeket tükröz vissza. Nem azért, mert fény van benne. Sosem volt. Nem rendelkezik a szikrával, az isteni szikrával…. amelyet csak a Teremtőtől kaphat meg, és vissza nem adhatja azt. 

Az út, amely oda vezet, hogy AZ ILLUMINATI KIVÁLASSZON, eléggé kemény. A beavatás tehát már születéskor elkezdődik. Kemény gyermekkor, durva traumák, melyek kellően érzéketlenítenek ahhoz, hogy megfogadd, amit MEG KELL. A fogadalmaid pedig a csúcsragadozók számára, akik a világot irányítják, jól hallhatóak. A mézesmadzag is kiváló. Hatalom, pénz, hamis kapcsolatok, melyek neked pont elegek ahhoz, hogy elérd a célod, mert belül programozva vagy. Érzed, hogy MINDENT EGY BIZONYOS CÉLÉRT TESZEL, ÉS AMIKOR A CÉL SZÁMODRA EGYÉRTELMŰVÉ VÁLIK, NOS, ELMONDHATOD, HOGY FELISMERTED REPTILKÉNT FÖLDI KIKÜLDETÉSEDET. Általában a cél NEM IGAZ. Csupán mézesmadzag, mert minél inkább azt hiszed, irányítasz, ők annál inkább fognak irányítani téged. 

Csak egy bábu vagy, semmi több, mégis, elhitetik veled, hogy VÁLTOZTATNI VAGY KÉPES A MÁTRIXON. Pedig a mátrixot csak az avatarok képesek megváltoztatni, még akkor is, ha ezt eltitkolták előlük. A reptilek pusztán szolgálni tudják, minden egyes tettükkel, és a beavatás célja a tudat teljes befogadóvá tétetele traumatizálással, azaz olyan életkörülményekkel, melyek kellő haragot szülnek a reptilt befogadó gazdában… kellő elhivatottságot ahhoz, hogy azt higgyék, a világ a lábaik előtt hever, HA AKARJÁK. 

Nagy tévedés. A mátrixban nem akarhatsz semmit, és ha gazdája vagy egy reptilnek, akkor egyszerű marionettbábu vagy csupán. 

Az út során, amit megtesz a gazdatudat, hívjuk így, hogy legjobban tükrözze funkcióját, megedzik az életre, amit itt élni kell. A teljes kontroll, mely a mátrixban van, arra neveli a gazdatudatot, hogy megkeményedjen, és többé ne érezzen érzéseket, és ne gondoljon olyan kreatív gondolatokat, mint EGYSÉGBELÉPÉS, TEREMTÉS. Ha igen, az is félrevezetés, mert fogantatása óta meg van vezetve. Át van verve. Már akkor átverték, amikor a Földet választotta, és akkor még - nem egészen ép - lélekként alkudoznia kellett, hogy ide lejusson. Hiszen itt bőség van. Mindenből rengeteg van, a mátrixban, még ha illúzió is. A mátrixon kívülre a reptilek nem juthatnak, és a lélek sem, amelyik alkuval jött le ide. 

Az alku számunkra sem ismeretlen fogalom, még akkor sem, ha te azt állítod, hogy te soha.. Hát elmondom neked, ha nem kötöttél volna valamilyen alkut, nem lehetnél itt, a Földön. Ide, a mátrixba csak alkuval lehet bekerülni, csak éppen a mi alkunk más, mint az övék. Ők a mátrixot akarják élvezni, és az irányítás illúzióját, ezért vannak itt. Mi azért, hogy áttörjük a falakat, és a mátrixon változtassunk, de a fizikai síkra CSAK TESTTEL érkezhetünk le mi is. Nekünk is formát kellett ölteni ahhoz, hogy már születéstől fogva beavassanak minket, csak éppen mások, más entitások, a Létezők. A beavatás sokkal keményebbnek tűnik, mint az övék, a reptileké, de hidd el, hogy nem az. Sokkal több előjoggal, jogosultsággal és teremtő kulccsal jövünk le ide, és ne feledd, amit már tudsz, de mégis, emlékeztetlek rá, hogy te tudsz kapcsolódni a Forráshoz, ők nem tudnak. Te tudsz valós, mátrixon kívüli teremtést létrehozni, ők nem tudnak. 

 

A lány… aki szép volt, fiatal és okos, akinek becsvágya kiemelkedővé tette, aki sokadikként sétált be a csapdába úgy, hogy azt hitte, majd ő más lesz, ő változást hoz a mátrixba, és a mátrixot is uralhatja akár, a lány… lelke eleve elveszett volt. A lelke tizednyi a tiédnek, eleve sérült lélekkel jött. A tudata is sérült, hogy legyen hely a reptilnek, amelyik fogantatástól irányítja őt. A lányt végül tényleg megkeresték. Egy partyn történt, ahol elég sok gyorsítót szívott ahhoz, hogy ne legyen teljesen tudatánál. Nem is akart. Reggel óta érezte, ez a nap lesz az. 

A party nagy része homályba veszett, és mire felébredt, már nem otthon ébredt, a saját ágyában. Egy olyan helyen ébredt, ahol minden olyannyira uniformizálva és minimalizálva volt, hogy érezte, beérkezett… Izgatottan és szédülve kelt, és a következő hónapok számára az éles játékot hozták el. Valóban le kellett mondania a régi életéről, a régi személyazonosságáról, és külsejénél fogva azt a feladatot kapta a mátrixban, amire vágyott, és amire - ez meggyőződése volt -, teremtették. Jól látta, valóban erre teremtették, ezzel a külsővel, amivel ő rendelkezett. A külsejével elérhetetlen ikont sugallni a tömegnek, de ez még nem volt elég. Ahhoz, hogy megkapja a Tehetséget, valakinek meg kellett halnia. Egy átlagos külsejű, aranytorkú, tehetséges született avatarnak, egy nála sokkal alacsonyabb, sokkal túlsúlyosabb, sokkal jelentéktelenebb, és ami leginkább szembeötlő, sokkal kevésbé hatalomvágyóbb, és aranyszívű teremtésnek, aki a hangjával, melyet a Teremtőtől kapott, azt tette, amire ezt a HANGOT alkották. Énekelt, és minden nap arról álmodott, hogy milliók fognak tapsolni neki. Milliók fogják szeretni, elismerni őt, de amiről főleg álmodott, az mégcsak nem is siker volt, hanem a hálától könnyben úszó arcok, a hangjára kinyíló szívek, kinyíló lelkek.. és felnyíló szemek.. hogy a földi életben van egy kijárat, és a kijáratot meglelheted sokféleképpen. Zene, tánc, ének, alkotás, szerelem… A lány, akit megöltek azért, hogy a másik, a magasabb, a karcsúbb, a szebb, a tömeg számára elfogadhatóbb és legfőképpen reptil érvényesüljön, utolsó lehelletével is szeretni akart. 

A lány pedig, aki megkapta az ő halálával egy alku során a képességeit, a HANGJÁT és LEMÁSOLTA a szeretetét, és lemásolta a küldetését, de a célja az elérhetetlenség sugallása volt, és el is érte célját… és azóta sem gondolta meg magát…. nos, őt ismeritek. 

Úgy hívják, hogy Mariah  Carey, legalábbis ez a mátrixban használt neve. Minden, amit róla olvastatok, hogy már a bölcsőben énekelt, hazugság. A lány, aki meghalt érte, őt senki sem ismeri. Eltörölték a mátrixból. Figyelték születésétől fogva. Meghallották a hangját, és ehhez nem is kellett közel menni hozzá, meghallották az éterben, a kollektív tudatban, hogy van a földön egy lány, akinek a hangját még lehet használni valamire. 

Mariah pedig átvette a hangot. Átvette a tehetséget, és azáltal szerzett jogosultságot az érzések és gondolatok manipulálására, hogy megadta az ÁRAT. 

 

Egy másik lány, aki földi avatarként született le, REJTŐZKÖDÖTT.  Nem tudta ezt, de érezte, hogy rejtőzködik egész eddigi életében, álruhában jár. Minden egyes nap a földi létben érezte, hogy ő más, mint a többiek, hogy többre hivatott, hogy nem tudja elfogadni az itteni kicsiny, kicsinyes, céltalan, sablonos életet. Ő többet akar, de ADNI AKAR, nem elvenni. Adni, és egész kisgyermek korától az adásnak élt. Rajzolt, táncolt, énekelt, és mindig azt mondogatta, ő angyalokat lát maga körül, és isteneket, akiknek neve hallatán a szülei elszörnyedtek. Próbálták őt elnyomni. Megváltoztatni. Bele erőltetni a sablonba.. Nem lehetett, mert ő tényleg más volt. Születése óta érezte, hogy neki itt kiküldetése van, és ő nem az a test, amit hordoz. Csodálkozva nézte a testét kislányként, mert úgy érezte, nem ez az ő teste, ő ezt csak kapta, és csak lassacskán értette meg, hogy ezzel a testtel tud itt élni. Nem értette, miért nem tud átmenni a falon, miért nem tud olyan képességeket érvényesíteni itt, amelyekről tudta, hogy a sajátjai. Neki nem tudták kellően törölni az emlékeit, túl nagy védelemben fogant és született le ide. Te is lehetsz Ő akár, sokan vagytok ilyenek, mint Ő. Rejtőzködtök. Tudjátok, hogy küldetésetek van, tudjátok, hogy képességeitek vannak, de el nem tudjátok őket érni, mert van ott egy fal, a mátrix fala, és át kell azt lépni.

A mi utunk is hosszú, és ezt már tudod. Sokat végigjártál már belőle. 

A lány, aki szívében eredendő szeretettel született, szerette a világot, magához ölelte minden egyes napon, és semmi, de semmi nem tudta kiirtani belőle az eredendő optimizmust, hogy egyszer itt minden jóra fordul. Érezte, hogy sosincs egyedül, hogy VALAMI követi őt mindenhova. Valami, egy láthatatlan, de érezhető erő vele van, minden lépése mellett ott van valaki más lépte is, és idő kellett, mire rájött, hogy ki az a Valaki, egy LÉTEZŐ. Egy entitás. 

Az elején nem tudod, hogy kivel jöttél le, de NEM EGYEDÜL FOGANTÁL, ahogyan a reptilek sem, vagy arkhónok sem, úgy te sem, csak éppen egy velük ellenkező rendszerben érkeztél le. A te tested is gazdája valaminek, MERT NEM CSAK RAJTAD KÍVÜL VAN Ő, hanem születésed óta benned él. A tudatod is gazdája valaminek, pontosabban egy a tudatotok, és egy A LELKETEK. 

Neked nem kellet árat adni azért, hogy itt lehess, az alku másról szólt. Egyfajta megállapodás a mátrixban az itt élő, test nélküli Létezőkkel, hogy a Földön lehetsz. 

Valamint megállapodás az itteni avatarokkal. 

A megállapodás hajt egymás felé titeket akkor is, amikor még nem tudtok erről. Ebből születnek itt barátságok és szerelmek is, bizony… olyan, különleges szerelmek, melyekről érzed, hogy nem földiek, mert nem is azok… avatarok közötti megegyezés szerint élitek meg ezt a szerelmet, és addig tart, ameddig a megállapodás tart…

És ez így van, mindig. Hiába akarod, hogy másképp legyen. 

És van szerelem benned azzal a Létezővel kapcsolatban, aki születésedtől benned él. Aki VOLTAKÉPPEN TE VAGY. Aki nem csak kísérőd. őrangyalod, hanem te magad. Szerelmet érzel iránta, ösztönösen, de sokszor hibásan, földi emberben keresed. Igen.. van valaki, aki ugyanazzal a Létezővel jött le ide, de őt nem úgy fogod megtalálni, hogy hibás sémák és hitrendszerek mentén keresgélsz, őt úgy fogod megtalálni, hogy magadban lelsz rá a benned élő Létezőre, és a Létező aktiválása, azaz számodra tudatossá tétele, és neki a Földön a cselekvésre jogosultságokat adva, a Létező és te eggyé váltok, és akkor a Társad is megtalál, ha már megérted ezt a folyamatot. Amíg földi szerelmi sémák mentén létezel, a Létező benned nem tud érvényre jutni, mert Ő, akit mindig kívül kerestél, belül van… 

Az élet pedig.. nos az élet itt, a mátrxiban a Létezőnek tényleg csak egy játék. Szereti ezt a játékot, és mindig tudja, merre vezesse a lépteidet, hogy felébredj. 

Neked nem úgy vannak képességeid, hogy más meghal érte, hogy te híres és gazdag lehess. Te ezekre soha nem is vágytál, és érzéketlen, valamint gátlástalan távolról sem vagy. Mégis, lehetsz sérült…

 

A sérült istenek.

A Létező veled együtt sérül, amikor leszületsz vele együtt. Veled együtt éli meg a TE életedet, és kiegyengeti őket, mert az ő ereje sokkal nagyobb, mint a tiéd. Veled együtt tapasztal, és leteszi a gyengeségeit, amikor benned TESTET ölt. Testet kap, mert akik itt testet kapnak, azok vállaltak valamit, és kiválasztattak valamire. Az istenség benned felesküdött a Te védelmedre, a Te életed, tudásod, lelked, tested, fizikai síkod megvédelmezésére. 

E fizikai sík nem lesz sosem olyan tetszetős, mint amilyet a fiatal, szép lány kapott azon az áron, amit hajlandó volt megfizetni érte. Sosem fogsz millióknak énekelni. Sosem fogsz milliárdokat keresni dollárban. Sosem fogsz úgy élni, és úgy szorongani, mint ő. Sokkalta boldogabb vagy nála, és az érzéketlensége, mellyel előadja, hogy érzései vannak, számodra nem újkeletű. Ismered ezt a jelenséget, mert találkoztál már elég nárcival… 

Az isteneknek kasztjaik vannak a Földön. Több isteni kaszt is van, és ezekről a tréningen információkat fog adni Nektek a Fényhozó.

 

A sérült reptilek.

A reptil sérül a gazdatudattal együtt, és eluralkodik rajta a vágy, hogy a földi mátrixot minél inkább az irányítása alá vegye, mert a reptilek lételeme a kontroll. A kontroll pedig a saját csapdájukká válik, idelent, a mátrixban, mert nem tudnak szabadulni attól, hogy ahogy ide belépnek, a kontroll kézzelfoghatóvá válik. 

A kontrollnak tehát ők maguk is áldozatai lesznek, és mivel nem tehetnek semmit ellene, végeláthatatlan lázadásban, és idelent, mivel a mátrix irányítja a sorsukat, önsorsrontásban mutatkozik meg. Önszabotáló magatartást folytatnak, és születésüktől fogva lázadók a rendszer ellen, melyet mégis úgy használnak, hogy legbelül tudják, értük van. A reptilek a mátrixban kiváltságosnak érzik magukat, és eredendő jogot éreznek mások életének irányítására, és önmagára az irányításra is. Erősnek tűnnek ugyan, de nem azok. Sőt, inkább gyengék, ha egy avatarral, egy földi istennel kerülnek szembe, akinek szemében látják azt az erőt, amivel ők sosem fognak rendelkezni, a Teremtő isteni szikráját, melyet ők nem kaptak meg, és soha nem is fognak megkapni, pedig szeretnék megkapni, és van vágyuk a Teremtővel való kapcsolatra, azonban ha a gazdatudatot születéstől fogva fokozatosan átvették, már nem tehetnek mást, mint KIVÁRJÁK AZ ILLETŐ HALÁLÁT, hogy szabadulhassannak a testből, amit miután már átvetétték a gazdatudat feletti teljes kontrollt, hasznavehetetlennek éreznek, és a feladatot elvégezettnek, mivel a mátrix feletti uralmat, idővel megértik, a gazdatudatban létezésük alatt, sosem vehetik át. 

Számukra terhessé válik a földi létezés és a mátrix csapdájába esvén, vágynak arra, amit mi megélünk, keresik a kapcsolódást, de nem tudják igazán elérni azt, és csak velünk, a földi avatarokkal tudják rövid időre fenntartani, a Létezőkkel odafenn, semmiképpen, MERT NINCS JOGOSULTÁSGUK AZ ISTENI TÉRIDŐBE LÉPÉSRE, sem a Jupiterre, vagy más rendszerbe lépésre, gondolok itt az Orionra, a Szíriuszra, a Plejádokra, a Marsra, a Vénuszra, a Merkúrra, a Neptunuszra. Nem tudnak kapcsolódni, és habár folyton keresik a kapcsolódási pontot, ezért általában beállnak, vagy isznak, tesznek valamit, amivel a tudatukat ki tudják eléggé nyitni a kapcsolódáshoz, a KAPCSOLÓDÁS MINDIG, DE MINDIG ELLENÜK FORDUL, ugyanis az, amit annyira elérni akarnak, számukra elérhetetlen világként mutatja meg magát előttük, és tudják, hogy valóban nem érhetik el. Semmilyen trükkel. Semmilyen alkuval. Semmilyen áldozattal. 

Senki halálával. Senki élete feletti irányítással. Semmilyen bizonyítással a földi testvériség felé, azt a jogot sosem kapják meg, hogy beléphessenek a mi téridőnkbe, az avatarokéba. 

Ekkor sérülnek a legnagyobbat, és végérvényesen, mert rájönnek, hogy létezésük egyetlen célja a mátrixban a kontroll azok javára, akik a mátrix urai, és ők nem mások, mint bábuk a nagy sakktáblán. Ennél többre még a hüllő hierarchiában felettük állók sem igazán vihetik, de a mézesmadzag.. az mindig el van húzva az összes földi reptil orra előtt. 

 

A sérült démonok.

A démonok a legerősebbek, ezt már mondtam Nektek a TTT Beavató Tréningen, 2020-ban. Beszéltem Nektek a démonokról, és arról, hogy azért keltett velük szemben Jahve az emberekben a legnagyobb félelmet, mert ha a démonok erejét visszakapod, mindennél erősebb leszel és mindenre képes leszel, és a képességeid nagy része a démoni erőben rejlik. Csupán attól függ minden, hogy mindezt mire és hogyan használod.

 

A sérült arkangyalok.  

Nem csak istenek vannak a Földön, hanem arkangyalok és mesterek is, harcosok, katonák, védelmezők, angyalok és démonok is. A démonok nem valamiféle elfajzott, sötét, gonosz lények emberi testben, hanem ők az igazi lázadók, akik születésüktől fogva harcolnak a szabadságukért és jogaik érvényesítéséért.  A démonok a legtöbbet sérülő Létezők a Földön - erről Jahve gondoskodott -, és másik feleik, az angyalok nemkülönben. Az arkangyalok angyali és démoni részeik összeillesztésével épülnek fel, éppen MOST, ahogyan a setét és a fény az egységben találkozik. Az arkangyalok legnagyobb sérülése az volt, hogy leszakították róluk démoni másik felüket, és amikor a Létezők a létezés csúcsán EGY EMBERBEN EGYESÜLNEK, akkor tud az istenség érvényre jutni. Az istenek sérüléseiben benne vannak arkangyalaik sérülései és az arkagyalokban angyali és démoni részük sérülései, és mindez egyesül a földi avatarban, akinek ezt rendbehoznia kell, itt, a Földön, a felébredés második fázisában, amikor MAGÁBAN TUDATOSAN PAKOLJA HELYRE EZEN SÉRÜLT RÉSZEKET, félelem és ítélkezés nélkül. Tudatosan. NEM CSAK MAGÁÉRT DOLGOZIK, hanem a részekért, melyek benne válnak eggyé. 

 

HIBRIDEK

A reptilek és arkhónok lejönnek az avatarok testébe is, és mindegyikünkben van reptil rész, melyet áttranszformálni kell, és nem engedi őt irányítani. 

Vannak, akik azonban sajnos nem birkóznak meg vele, és átadják neki a vezetést, önmaguktól elszakadva rossz irányú változáson mennek keresztül, és a 13 mátrix kapuból többet is érvényesítenek, a jin rész /félelem, fájdalom, harag, ego, önzés, hamisság/ részeket átélik, megteszik velük, és nem úgy reagálnak, ahogy kellene. Ellenkezőleg. Nem transzformálnak, hanem bosszút fogadnak, rossz fogadalmakat tesznek, átkokat szórnak… és a lelkük egyre kisebb lesz, a reptil, arkhón részük egyre nagyobb. A jang oldal mátrix kapuból az első hármat juttatják érvényre a fizikai síkjukon, /pénz, szex, hatalom/, és ez elvezet odáig, ami a jang másik három kapuja, a háború, a betegség és a halál… 

Ez egy ciklus, egy megtörhetetlennek látszó Jahve programozás, ahogyan az avatar a benne élő reptilnek átadva a vezetést végül maga is reptillé válik…

Az avatarok másik csoportjában nem adják át a vezetést, hanem transzformálnak, és ekkor a reptil belesimul az egységbe, ekkor kezdődnek a csodák… mert a Világegyetemben minden EGY. 

 

Bukott angyalok...

Az avatarok egy része ELADTA A LELKÉT. Eladta azért, hogy átélje azt, amit Mariah, vagy legalább ahhoz hasonlót, persze mindegyikük más és más okból tette meg, de a tény az, hogy olyasmit akartak, amire esélyük sem lett volna, ha nem teszik meg. Az eladott lelkekben is vannak szintek, kasztok, hierarchia, és aki eladta, abban lélekcserét hajtanak végre. Eltávolítják az isteni mivoltját, mint Mariah esetében, aki birtokában volt annak a tudásnak, amit mi is tudunk, és született avatar volt, nem pedig reptil. Most sem az, hanem beengedte a hamis irányítást az elméjébe, és a testébe, a lelkébe és a fizikai síkjára, mindennek teljes tudatában, pontosan tudván, hogy a titkos testvériség számára neki dolgokat meg kell tennie ahhoz, hogy benn maradhasson az elitben. Meg is teszi ezeket, és ezekből csak az jut el bárkihez, aki okosan olvassa a híreket, és átlát a mátrixon. Egy átlagos sajtóhír sokszor nem az, aminek látszik. 

Amikor egy avatar elengedi isteni mivoltját, pontosan azt teszi, amit pl Óegyiptom bukásánál, Atlantisz bukásánál tettek a vezetők - átadja képességeit, az istenség rendelkezési jogait élete, lelke, teste, elméje felett, és leszakítja magát a valós téridőről, hogy örökre a mátrixban maradjon, mindezt egyetlen csillogó élet kedvéért. Ehhez nagy trauma kell, hogy valaki ténylegesen más akarjon lenni, mint ami. Mert más az, amikor nem hozzád illő ruhákban jársz, nem hozzád illő zenét hallgatsz, nem hozzád illő társra vágysz, hátha ezzel hasonlíthatsz azokhoz, akiket példaképként követsz, és más az, amikor te magad válsz példaképpé… inkább hamis bálvánnyá… 

Azzal, hogy valaki megválik isteni mivoltjától, megválik a küldetésétől, és a lehetőségtől, hogy találkozzon isteni párjával emberben, és asztrális kivetülésben is. Azaz többé nem fogja látni és érezni a Létezőket, elkerülik a fejlődés lépcsőfokai, a felismerések, a csodák….

Aki ezt megteszi, az általában ezzel tisztában van, mert felvilágosítják róla. Aki nincs tisztában vele, az azért nincs, mert anéklül szakadt le isteni mivoltjáról, hogy a testvériséghez csatlakozott volna, mégis, láthatatlan módon kontroll alatt tartják, és segítik, a mátrix előjogokat érvényesíteni. 

 

A TITKOS TESTVÉRISÉG természetesen a földi áruló Illuminati-szabadkőműves testvériség, mely GAZDÁI, A HATALMAS, TEST NÉLKÜLI REPTILEK ÉS ARKHÓNOK NÉLKÜL maradt a Földön. 

Marduk, a “hüllőkirály” olyannyira van velünk, hogy olyan ügyeket segít megoldani nekünk, és olyan teremtéseket segít végrehajtani, amit nélküle nem tehetnénk meg, hiszen olyan évszázezredes, évezredes, évszázados és évtizedes láncokról van szó, melyeket ő maga, Marduk hozott létre…

Az arkhón test nélküli vezetés is beállt az egységbe, így a Földön a játékban az arkhónok is uraik nélkül maradtak, vezetés nélkül.

Ezért aztán minden fekete szerződés, mely azért köttetett, hogy a földön testben élő arkhónok és reptilek a mátrixot élvezhessék az avatarok kárára, már ÉRVÉNYTELEN. Amit most még élveznek, azok a MARADÉK LENYOMATOK, amelyek a mátrixban még ott vannak, de a MÁTRIXBAN AZ ÖNMEGSEMMISÍTÉS elindult… így aztán mindaz, amit így elértek, összeomlik, mint a kártyavár. 

A titkos testvériség is, mert nincsen már kit, mit behívni, nincs kivel alkukat kötni. Egyedül maradtak és azzal kell szembenézniük, hogy azzá lettek, mint akiket még irányítani tudnak itt.. egyszerűen csak képességek és előjogok nélküli emberek, bábuk egy összeomló rendszerben, mely helyét egy újabb NOVUS ORDO SECLORUM sem tudja majd átvenni, mert sorra ütjük ki a jupiteri isteni énünkkel az NWO terveit, és semmisítjük meg az alapító okiratait. Sorra kapcsoljuk ki a gombokat a kapcsolótáblán. Meghatározott sorrendben.

MERT AZ ISTENI TERVVEL VALÓ SZEMBEMENÉS IS AZ ISTENI TERV RÉSZE. Szóval játszuk a játékot, és tudjuk, hogy játszunk. Tudatosan játszunk a Föld nevű virtuális tesztpályán, és az energiánk a valós téridőkbe is kirezeg, és igazán OTT, AZOKBAN ÉR EL VÁLTOZÁSOKAT. Ami odafenn érdemben, a mátrixon kívül történik, az csapódik ide le és ér el valódi változásokat, és ami még fontosabb, tartós változásokat. 



Az istenek szer.-elem.ben állnak velünk, és bennünk a szer.elem energiáin át tudnak legkiteljesedettebben létezni és megnyilvánulni. A teljes befogadás állapotában kell lennünk, elvetve minden félelmet, hogy ők rajtunk keresztül önMAGunkká váljanak, és ehhez ráérezni kell a kapcsolódásra velük. Benned ahhoz a Létezőhöz kell kapcsolódnod, amelyik igazából te vagy, és amelynek kivetülése itt a Földön az avatarja. 

A szerelem itt egészen más, isteni minőségekben zajlik. Mert sosem vagy egyedül. Megérint. Átölel. Védelmez. Tanácsokat ad. Veled együtt lélegzik, örül és sír az istenség, akit itt lenn képviselsz. Ez így van akkor is, ha nem fogadod őt el, de minél nagyobb sérüléseket élsz át, annál jobban fogja magát benned érvényre juttatni, annál hangosabban fog dörömbölni benned. A szabadságért, amit együtt, egységben kell megélnetek. A változásért. A szerelem a lételeme, míg a reptileknek a félelem. Azt eszik, abból élnek, mások félelméből és fájdalmából, az istenséged a szerelmedből él, melyet idelent áttevőlegesen élsz meg egy fizikai testben élő Társsal, odafenn Vele éled meg, és a folyamat lassan ÖSSZEÉR.. A fenti és a lenti Társ eggyé válik. 

Ha valóban az ő lelke annak az istenségnek a lelke, amit te is képviselsz, ez a fizikai síkon egy harmonikus párkapcsolatban fog megnyilvánulni. 

Ha nem ő az, akkor puszta illúzióvá töpörödik, lelki és szellemi szárnyalásod, reneszánszod mellett, és te kilépsz abból a kapcsolatból, ahol a Létezőt nem tudja kellőképpen kibontani a szárnyait. 

A szerelem, amit iránta érzel, kölcsönös, és voltaképpen saját magaddal állsz szer.elemben. Ezért nem földi szerelmet élsz  meg, hiszen saját magaddal ez lehetetlen… mégis, saját magadat keresed másokban, és bennük magadat megtalálván, rájuk erőlteted a Társ sémáját.. Pedig tapasztalatból mondom neked, hogy ha valóban Társra lelsz idelenn, ő sok mindenben lesz kicsit az ellenkezője is annak, amit elképzeltél, kicsit pedig olyan, mint te magad, de ami egyértelművé teheti számodra, hogy őt keresed, az nem az, amit a földi szerelemben valaha is kerestél, hanem A KAPCSOLÓDÁS maga, ami sokkal fizikálisabb, sokkal erőteljesebb, mint egy ikerláng kapcsolódás, vagy egy karmikus. Ez  maga a földi kánaán, ahol a női és férfi részében kettészakított istenség találkozik. Ez nem egy nagy csinnadrattával járó kapcsolatban fog megnyilvánulni, hanem egy békés, szeretetteljes, egyértelmű, egyenrangú, nyugodt párkapcsolatban, ahol harmónia és egyetértés van jelen, és jól tudtok együtt működni a KÖZÖS TEREMTÉSBEN is. Mert erről fogod igazán felismerni őt. A nyugodt, békés, kiegyensúlyozott, drámamentes kapcsolatról, a nagyon erőteljes fizikai - testi kapocsról, és a közösen kiválóan működő bőség teremtésről. 

Arról, hogy amikor ránézel, tudod, hogy otthon vagy, és nem kell attól félned, hogy kisétál az ajtódon, mert ő is otthon van. 

 

Az entitások úgy tudnak lejönni a fizikai síkra, a LÉTEZŐK, /arkangyalok, angyalok, démonok, istenek, felemelkedett mesterek/, hogy hozzánk kapcsolódnak, és IDELENT valamilyen ASZTRÁLTESTET kell ölteniük. “Odafenn” nem szükséges valós kiterjedésüknek, külsejüknek lennie. Idelent azonban csak így tudnak tenni bármit is - anyagot kell ölteniük. Anyagot, amely akár tapintható is lehet, de érezhető mindenképpen, sőt, látható is. Az asztrálsíkról úgy lépnek be az anyagba, hogy kapcsolódnak hozzánk. Az Idő Kapocs Kapuval. 

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

Ők MI VAGYUNK, csak egy másik időben? 

Egy olyan időben, ami nem lineáris, hanem párhuzamos. Ők a mi, ha úgy tetszik, “jövőbeli” létezési formáink, amelyek hozzánk, a nekik “múltbéli” megtestesülésünkhöz, avatarunkhoz kapcsolódik. 

Azaz…. egy és ugyanazon Létező van 2 FORMÁBAN, egy idelent, testtel, fizikai síkkal, három dimenziós, lineáris valóságban, egy pedig odafenn, test nélkül, legalábbis az általunk ismert test nélkül, viszont amikor ide kapcsolódik hozzánk, van teste. Egyszerre a sajátja, és egyszerre a miénk. Az övé nagyobb, hat-tíz méter magas is lehet, a miénk kisebb, ami itt élhetővé teszi a kiterjedésünket. Mert a 3D-re más szabályok vonatkoznak, mint az 5-13 D-re.

Ahhoz azonban, hogy érezd őt, le kell tisztulnod, és minden illúziót ki kell űzni a fejedből. Jahve elhelyezett bennünk egy félelmet velük szemben. Az ismeretlen, a megfoghatatlan azért vált ismeretlenné, és megfoghatatlanná, mert a belénk ültetett félelmünkkel taszítottuk el. Ettől még, azonban, létezik, sőt, egyre inkább érzed, látod, álmodsz vele, létezel vele, együtt, kicsit más létállapotban, mint amit eddig megszoktál. Már nem érzed magad egyedül, és nem érzed függésben magadat a mátrixtól.. a 3D fizikai síktól.

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM..

Az ikerlángosok az isteni énjüket érzik Társnak… én erre már régen rájöttem, de velük ezt természetesen nem lehet közölni, mert falakba ütközöm a témában, hiszen muszáj egyfajta emberi, férfi-női kapcsolat illúziót táplálni, hogy azon a szinten a fejlődésnek legyen mozgatórugója. Én ezt megértem, mert én is jártam azon az ösvényen, mégha nem is volt túl kellemes.. sőt… elég sok időt elveszteget egy ikerlángocska egy olyan kikötőben, ahol nem fut be más hajója, csak az övé, és délibábot kerget.  Beavatási út. Nem párkapcsolat. Az isteni énjüket vetítik ki egy földi emberre, akiben ezt az istenséget látják, nem pedig azt, aki ő valójában, és ezért szokott olyannyira fájni a csalódás és az igazság beérkezése a tudatba… hogy az az ember nem az, akinek hitték… csupán bele akarták tenni egy skatulyába. 

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

Az isteneknek is van időhurka, ami miatt nem tudnak teljesen átlépni ide, és ezt is fel kell oldani, effektíve szinkronban kell dolgozni, mostantól. Hiszen az istenek is be lettek zárva egy számukra börtönként működő téridőbe, annyi a különbség, hogy ők ezt tudják, és sosem feledték el, kik valójában. Csupán mozdulni sem tudtak… Ezért látjuk őket sokszor, lekötözve. Sorról-sorra oldozzuk fel a láncaikat. Ne feledd, ez az arkangyalokra, angyalokra, démonokra és mesterekre is igaz…

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

A mátrix lebilincselhető, és formázható téridő, melyet önmagával kell szembeállítani. A saját eszközeivel kell LEKICSINYÍTENI, mert kiszorította a helyet, teret és időt, az isteni téridőtől, és elválasztotta azt a téridőt, ami mentén az istenek ide tudnak jönni, a valódi Létezők. Mert eléggé halványan érzékeljük őket, és nem kellene megelégednünk azzal, ami most van. Azzal, hogy CSUPÁN A HARMADIK SZEMÜNKKEL LÁTJUK ŐKET, vagy esetenként a fizikai szemeinkkel. 

A TUDATUNK ENNÉL TÖBBRE KÉPES. 

 

Nagyon sok mindenről lesz szó az öt órás tréningen, és újabb óriási szint lépést teszünk meg, a játékon kívül. 

Az istenekkel való szerelem nektek még ismeretlen terület. Egy olyan terület, amiben még nem vagytok jártasak, mert Jahve leginkább ezt tette tiltott gyümölccsé.. Hiszen szer. elemben kapcsolódni egy istenséggel, aki voltaképpen te magad vagy, az maga a Felemelkedés. Az Újjászületése egy Létezőnek, akinek minden részének, az avatarjának is egyben kell lennie. 

Lucifer esetében talán nem nehéz elképzelni ezt a szer. elem kapcsolódást, hiszen a Fényhozó alakja rendkívül népszerű, sokat vitatott, rejtélyes és szexuálisan is vonzó figura, és archetípus is egyben, mely a nőkben ver gyökeret elsősorban, és nyitja fel a szemüket önnön önvalójukra. Egy tiszta, ősi energia, melyben elég sok a jang rész ahhoz, hogy egy nővel való kapcsolódása során a fizikai síkra könnyen lépjen be. Más Létezők is ugyanilyen karizmatikusak és vonzóak, de túl sok a hazugság róluk is, mely visszatartja tőlük az avatarjaikat a hibás hitrendszerek mentén. Ismerkedjetek meg az istenekkel, akikkel szerelemben álltok, sőt, tanuljatok meg velük élni.. mert higgyétek el, csodálatos, és még a csodásnál is csodásabb ennek a útnak minden perce.. mert Ő,  a Létező, aki születésedtől mindig veled van, sőt, már a fogantatásodkor is jelen volt, a Létező, akit mindig láthatatlan védelmezőként éreztél magad mellett, most testet fog benned ölteni úgy, hogy ténylegesen és folyamatosan érezhető és látható lesz. Az a folyamat, ahogyan ők belépnek a fizikai síkra, annak módja és gyorsasága az avatarokon múlik. Rajtunk. 

Követjük őket, ők tudják, mihez mennyi idő kell, mennyi tér kell, milyen lépések előzik meg azt, amikor áttörik a mátrix falait, és megjelennek az embereknek a valódi Létezők. 

És nem fogják azt kérni, hogy az emberek szolgálják őket. Ellenkezőleg. 

Ők, amikor láthatóan belépnek a mátrixba, szolgálatra készek. 

Pontosan úgy, mint Neo, Morpheus és Trinity a Mátrixban. Amikor beléptek a mátrixba, és testet öltött a tudatuk. Szolgálni jöttek. Harcolni is, mert arra szükség lesz. Nem földi és fizikai háború lesz, hanem istenek és földi reptilek, arkhónok közötti háború lesz. A harmadik világháború okkal maradt el… 

“Nem azt mutatom meg Nektek, hogyan ért véget a háború. Azt, hogy hogyan kezdődött.” /Neo. Mátrix/

“ Aki a mátrixban van, potenciális ellenség.” /Morpheus. Mátrix/

“Bízz bennem. Jártál már azon az úton, és tudod, hogy a mátrix nem vezet sehova. “ /Trinity. Mátrix. /

Háború? Igen, de nem öldöklés, vérontás, harc, kard ki kard. Sokkal inkább a TEREMTÉSSEL ÉS A SZER. ELEM ESZKÖZEIVEL FOGJUK VÍVNI. 

Mert.. hozzárendeltük Jahve lovasaihoz a valós ellentétpárjukat. HALÁLHOZ AZ ESEMÉNYT. ÉHÍNSÉGHEZ A KÜLDETÉST. HÁBORÚHOZ A SZABADSÁGOT. BETEGSÉGHEZ A SZERELMET. 

 

Nagy tréning lesz. 

Imádni fogjátok.

Tarsatok velünk. 

Seth rendkívül fontos, első kézből való információkat ad át. 

Amit sehol nem olvashattok, sehol nem hallhattok, mely most lát először napvilágot. 

Lucifer teremt, és átadja a Tiltott Tudást. 

 

Mert a spiritualitásból ami a mátrixban van, az mind hamis.

Mi a valóságot képviseljük.

 

Eszter

 

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá

LUCIFER TILTOTT TUDÁS TÉRNING SETH