2021. okt 19.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 A NIBIRURA ELREJTETT BŐSÉGTEREMTŐ KULCSOK. A KIS ARKÁNUMOK KINCSEI

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 A NIBIRURA ELREJTETT BŐSÉGTEREMTŐ KULCSOK. A KIS ARKÁNUMOK KINCSEI

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

A NIBIRURA ELREJTETT BŐSÉGTEREMTŐ KULCSOK

A KIS ARKÁNUMOK KINCSEI

 

2021. október 23. szombat

15.30-18.30

Skype

 

részvétel: 7.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A Kis Arkánumok rejtik az Idő és Tér feloldó kulcsokat /AZ IDŐ KÖRE - NIBIRU FELOLDÓ KULCSOK TRÉNING KÉT HETE/, valamint a bőségteremtő kulcsokat is. Az önálló, a mátrixtól független bőségteremtés sarkalatos kérdés az emberiség történetében, mert a mátrix létét éppen az támasztja alá, hogy az emberek nagy része még mindig nem tud önállóan teremteni, hanem életét és anyagi javait a mátrixtól, a mindenkori hatalomtól, a minket körülvevő fizikai síktól teszi függővé, és egyáltalán nem gondol bele abba a ténybe, hogy a bőségteremtést a gondolataink irányítják. Nem teremt, hanem ösztönszerűen él és a mókuskerékben pörög egész életében. Nem veszi a kezébe az élete irányítását - AZ EMBERISÉG ALAPJAIBAN ALÁRENDELT VISZONYBAN GONDOLKODIK. A fölérendelt háttérhatalom és szemmel látható hatalom pedig DÖNT AZ EMBEREK ÉLETÉRŐL, ANYAGI JAVAIRÓL, BŐSÉGÉRŐL, arról, hogy hol dolgozik, mit eszik, mit iszik, a munkába hogy jut el, és ha lehet, mindent HITELBŐL AKARNAK VELÜK FINANSZÍROZTATNI, tehát előre lekötnek minket magukhoz. Személyi hitelek, lakáshitelek, a kisemberek átlagos életszínvonalán a hitel maga a csapás, folyamatos, állandó kiadás, ami ha nincs meg, bukik minden. Havi kétszázból százötvenet hitelre kifizetni, az húzósabb, mint egy albérlet… 

Egy bank és egy átlagos életet élő, átlagos jövedelemmel rendelkező ember kapcsolatából jó nem sül ki. Ezt már tudjuk. 

Más az a felállás, amikor a bankból kifolyó pénz olyan kézbe kerül, ami logikusan osztja el, és adja azt tovább, vagy a pénzből értéket teremt. Valós értéket, ami kézzel fogható. Vállalkozást, lakást, házat, bármit. 

Az emberek tömegei azonban közvetlenül a bankokhoz fordulnak, amikor másképp is lehetne, és itt nem az uzsorásokra gondolok :) 

Az embereknek olyan emberekhez kellene fordulniuk, akik már anyagilag függetlenek, főként a mátrixtól, de amúgy is. Valamint az istenekhez kellene fordulniuk, hogy segítsenek kiverekedni magukat a pénzmátrixból. Az emberek viszont nem látják át a nagy rendszer működését, és folyamatosan függővé teszik magukat, olyan helyzetbe sodorva az életüket, amiből már nincs kiút. 

És akkor csak egy kis példát említettem a mátrixhoz kötődő anyagi függésből, ott van még a munkahely maga, ha kirúgnak, nem tudod, mihez kezdj, minden borul, a rezsifizetés, halmozódnak a sárga csekkek, a hiteltörlesztő erre, meg arra, meg amarra, mert ugyebár egy háztartásnak jellemzően nem egy hitele van - van hitel a kocsira, mert új kell…, van egy hitel a házra, van egy a plazmatévére, van három-négy az okostelefonokra meg a tabletekre, van egy az új konyhabútorra, és még sorolhatnám. 

A hitelekkel szembeni érzékenyítést már a szocializmusban elkezdték, nekünk, a legvidámabb barakknak hirtelen mindent lehetett hitelért vásárolni, az első színestévét, az első szobabútort, az első hifit… és természetes volt az árukölcsön fogalma, de akkor még nyugdíjas munkahelyek voltak, igaz, ez a tengernyi hitel folyamatos rabszolgaságot jelentett, de ez akkor, az akkori kollektív tudatba programozott felfogásnak megfelelően természetes volt. 

Azután jött a kapitalizmus, és a vásárlási láz, hirtelen minden elérhető lett, ami addig kuriózum volt, és presztízskérdés lett az új, nyugati autó - hitelből -, az új színestévé - hitelből -, az új lakás a panel helyett, amit anno még az önkormányzat utalt ki - hitelből… és az átlagemberek szintjén a hitelspirál csak fokozódott. 

Most már ott tartunk, hogy a hitelezési válság fogja megbuktatni a mátrixot, mert elfogyott a kisemberek fizetőképessége, és a kisemberekből van a legtöbb hitellel terhelt, a közép- és felső osztálybeliek simán kifizetik a hiteleiket, de a hétköznapi életet élő átlagember akár tíz-húsz éves elmaradásokkal is küzd, halmozódó hitelspirállal, és a vége az, hogy mindent elbukik, jönnek a végrehajtók, tömeges kilakoltatás várható.. a hiteltörlesztési moratórium beszüntetése után, az esetleges kormányváltás után el fog szabadulni a pokol a mi kis országunkban, ahol az emberek habzsolták a jót, hitelből… és most meg fogják érezni a hatását…, vagy átváltanak önálló gondolkodásra, vagy nem.

A legtöbb bank automatikusan összerakja neked a folyószámlahitelkeretet, van olyan is, ahol alapból ott van, ha mínuszba kerülsz, máris életbe lép, más bankok felkínálják, és az, aki anyagilag meg van szorulva, könnyen nyom rá egy oké gombot…

Az emberek NEM TEREMTETTEK, hanem hitelből, a mátrix adta hitelből építették fel az életüket. Nem mindenki, nyilván, de sokan. A kisemberek kifejezés tőlem nem pejoratív, félreértés ne essék, sokkal inkább arra célzok ezzel, hogy a nagyemberek, akik a hatalom székeiben csücsülnek, lenézik a kisembereket, akiknek a hiteleiből építették fel a saját trónjukat, pontosabban a hitelekre fizetett kamatokból. Az átlagemberek kifejezéssel arra célzok, hogy nem mer nem átlagos életet élni, szabadon élni, szabadon teremteni. 

Elhiszi saját magáról, hogy ő valóban átlag-ember, és kis-ember, pedig szerintem senki sem kis és nem átlag… mindenki azzá válik, amit elhisz magáról… Az önálló bőségteremtés egyszerűen nem jut az eszükbe, nem hisznek benne, nem bíznak benne, sem az istenek segítségében, sőt ,még azt sem hiszik el, hogy egyáltalán léteznek… 

Az átlagemberek tehát csak azért átlagemberek, mert elhiszik magukról, hogy azok. A kisemberek csak azért kicsik, mert kicsinek látják magukat, pedig minden emberben ott van a potenciál.. ott van a lehetőség.

Vagy él vele, vagy nem.

A bebukó hitelmátrix már most életre hívta azt az új pénzügyi területet, ami szó szerint “jó és rossz”oldalra osztható. A végrehajtásból menekülni akarókat mentő csoportokat és szakembereket, valamint a végrehajtókat és a végrehajtás alatt álló családok könnyein pénzt kasszírozókat, akik magáncégként is kiveszik alóluk a lakást, az autót és minden mást. 

Cégek, személyek, csoportok fognak arra épülni, hogy mentsék az embereket a hitelmátrixból, és a totális ellehetetlenítésből. Cégek, személyek és csoportok épültek fel arra, hogy az ellehetetlenített embereket még jobban kifosszák. A két szembenálló csapat esetében a “kis” és “átlag” emberek tömegével fognak menekülni oda, ahol segítséget kapnak, és tömegével fognak nekimenni a bankoknak - ez is elkezdődött már. A hitelmátrix alapjait már az őskor végén lerakták, és gyanítom, hogy az emberiség korábbi koraiban is működött az a jelenség, hogy a hatalmon lévők a tömeget anyagilag magukhoz kötötték úgy, hogy erőteljes manipulációnak vetették alá őket: a “kis” és “átlag” emberek mindig arra vágytak, ami a hatalmon lévőknek van, amit a hatalmi elit bőszen mutogatott is nekik, becsvágyból, hiúságból, presztízsből és az okán is, hogy az emberek vágyjanak ezekre a dolgokra, még ha valójában a csillogás, a FÉNYŰZÉS semmit sem ér.

Meg akarják szerezni azt, mindenáron, elhitték, hogy nekik is szükségük van rá. Ahhoz, hogy bármit abból, ami az elitnek van, egy “kis” ember megszerezzen, ahhoz HITEL kell. A hitel pedig az elittől érkezik, különféle trükkös csatornákon úgy, hogy visszakövetni a háttérhatalomhoz szinte lehetetlen. Nem tudod átlátni, átérzeni tudod csupán, mennyire bonyolult a pénzmátrix, ami irányítja a világot. 

Azt azonban nagyon is át tudod látni, hogy a sárga csekkjeid - manapság már a banki alkalmázosok részei is ezek, online is fizethetsz, nehogy “nehézséget” okozzon a postán sorba állni, azaz nagyobb legyen a hajlandóságod megnyomni a fizetés gombot, mint elmenni személyesen és a sárga csekken befizetni -, tornyosulnak, vagy, hogy azért nem mersz VÁLTANI, /munkahelyet, életet, alkalmazotti létből vállalkozásra, függésből TEREMTÉSRE/, mert függesz a mátrixtól, függesz a tengernyi állandó fizetni valótól, ha egyszer is megborul a nehezen kormányozott hajód a pénzmátrix viharos tengerén - gázáremelkedés, olajár emelkedés, infláció, tőzsdei hullámok, globális, jól eltitkolt monetáris válság, minden nemzet függ a másik nemzettől, az egyik nemzet hitelez a másiknak, a másik az egyiknek, még a legnagyobb hitelkihelyező, pl az USA is tartozik valakinek, akinek tartozik, az is tartozik valakinek… -, azt is nagyon jól átlátod, hogy állandó KÉNYSZERhelyzetben vagy, nem tehetsz akármit, nem csinálhatod azt, amit igazából szeretnél, hogy a munka, amit végzel elveszi az energiáidat a teremtéstől, nem tudsz szabadon lélegezni, rakosgatod a tizeseket, hogy összegyűljön az ötven, hogy elmenj és kifizess ezt, azt, aztán tovább rakosgatod, a boltokban számolsz, mi mennyi, mi lesz a pénztárnál a vége, mit engedhetsz meg magadnak és mit nem, és közben nem gondolsz bele, hogy amit a mátrixtól kaptál, az BIZONY A MÁTRIXÉ IS MARAD. Te csak használtad a mátrixot, ideig-óráig, és a bebukó mátrix most visszaveszi tőled azt, ami az övé, hogy mentse a saját bőrét. PÉNZMÁTRIX. Az időmátrixszal karöltve pusztítja módszeresen az életedet - és téged -, ha hagyod.

 

Azt is nagyon jól átlátod, hogy nem vagy független, szabad létező, mert kényszerből kötnek kötelezettségek olyan dolgokra, amik nem tesznek boldoggá. Az sem tesz boldoggá, amire költened kell, és az sem amiért költened kell. Eközben NEM ÉLSZ, hanem vegetálsz, és nem mered elhinni, hogy a teremtésedet, az anyagi eszközeidet, és anyagi javaidat, a lelki, mentális képességeket és eszközöket igenis tudod függetleníteni a mátrixtól, már hogyne tudnád.

 

Emlékszel még a Titok c. film első mondataira?

“A vezető elit birtokolja az anyagi javak nyolcvan százalékát. Ez véletlen? Dehogy véletlen. Birtokában vannak a Titoknak. SOHASEM FOGJÁK FELFEDNI A TITKOT. “ 

A Titok nem csak a vonzás törvénye. Az csak a Titok kapuja.

A Titok a Teremtés maga, az isteni önvalód valós, és fizikai érvényesítése a földi valóságban.

NEM ELMÉLETI ÉRVÉNYESÍTÉSE, NEM CSAK MEDITATÍV ÉRVÉNYRE JUTTATÁSA, HANEM VALÓS, FIZIKAI LÉTREHOZÁSA. 

Nekem a Titok volt az, ami elindított az önállóság útján, ahogy sokaknak. 

Azonban hamar rájöttem, hogy a Titok tanítása kevés. 

Ennél többről szól a történet.

Sokkal többről. Arról, hogy képesek vagyunk bármire, képesek vagyunk arra, hogy ne függjünk a fizikai síktól, ne legyünk alárendelt szerepben, hanem mi magunk teremtsük meg a fizikai síkot, beleértve az anyagi javainkat is, a házunkat, a kocsinkat, a munkánkat, a jövedelmünket.. ehhez persze MERNI KELL. 

Az, hogy a pénzmátrix bukása közben és után melyik oldalra állsz, annak döntő jelentősége van. A hiénák közé, az embereken pénzt keresni akaró farkasok mellé, vagy a bőség újraelosztását segítők közé. 

A magyarok mindig a legvidámabb barakk volt, és akkor is az, ha most körülnézel, és azt látod, hogy nincs remény.

De van remény. Ott van mélyen legbelül mindenkiben az a magyar virtus, ami vész esetén elő fog jönni. 

Mert hiába van “vészhelyzeti állapot”, az csak egy kreált dolog, ugyebár. A valós vész még nem jött el. A vész pedig nekünk áldás lesz.

“Minél nagyobb a csapás, annál nagyobb az áldás.” /Baál, Napisten, a magyarok istene/.

Én rendületlenül hiszek ezekben a sorokban:

“A magyar név megint szép lesz,

méltó régi, nagy híréhez,

mit rákentek a századok,

lemossuk a gyalázatot.

 

A magyarok istenére esküszünk,

hogy rabok tovább nem leszünk.

 

Fényesebb a láncnál a kard,

jobban ékesíti a kart,

és mi mégis láncot hordunk,

ide veled régi kardunk.

 

A magyarok istenére esküszünk,

hogy rabok tovább nem leszünk.”

 

Petőfi is Jézus egyik inkarnációja volt, ha belegondolsz. 

33 évesen tűnt el, és senki nem tudja, valóban meghalt-e.

 

A hitelmátrixon kívül még számtalan dologgal terhelnek minket, és az elit megkezdte a fizikai monetáris eszközök kivonását a világgazdaságból - már jó régen. Túl régóta kering már körbe-körbe a virtuális pénz ahhoz, hogy a fizikai síkon megteremtődött, valós fedezetű pénz már nagyon régóta ne létezzen. Amit látsz ugyebár, az csupán egy birtokolt gyártósor által legyártott játékeszköz, ami mögött nincs valós fedezet, azok részéről semmiképp, akik kiállították, részedről azonban kőkeményen megkérik azt a bizonyos fedezetet. Tehát nem igazán van egyensúly. 

A háttérhatalmi elit úgy játszik a pénzzel, mintha csak Monopolyt játszanának a világgal, és jól lezanzásítva így is van. 

A hitel mellett ott az adó, a költségek erre, meg arra, meg amarra, úgy nagyjából mindenre, a pénz úgy pörög ki-be a számládon, hogy alig bírod megfogni. Mintha elillanna előled, és nem látsz mást, csak SZÁMOKAT. Növekvő számokat, csökkenő számokat. 

Nem pénzt, nem valós értéket fogsz a kezedben, hanem a mobiltelefonodat. 

És lássuk be, azt csinálnak a pénzeddel, amit csak akarnak. 

Te döntesz, hogy ezen mikor akarsz változtatni, NEM ŐK.

Ők addig ülnek a te pénzeden, játszanak vele, manipulálják a számokat, amíg te ennek hitet és hitelt adsz. 

Döntsd el, hogy melyik oldalra állsz. Eteted tovább a mátrix szörnyet, avagy sem. Adod-e alá a lovat, vagy sem. Kivonod-e magadat, vagy sem.

Az a pénz, amit megkeresel, az legyen a tiéd. Az ne a mátrixtól függjön, sem mások döntéseitől, függjön a TE döntéseidtől. Attól, amit te akarsz. Ami valós vágy legyen, ne csak azért akard, MERT MÁSNAK IS VAN. Mert ami a másé, az a másé, és nem biztos, hogy neked az tényleg kell, csak azért akarod, mert másnak is van. Azt akard, ami valóban a tiéd. AMI MÁR ELŐRE MEGÍRTAN IS A TIÉD, AZ A TIÉD IS LESZ. Sőt, most is a tiéd, csak nem látod, mert a lineáris időben nem látsz át a téridőmókolgatás falain, ha átlátsz rajta, már látod, hogy az ott van, és mindig is ott volt. 

Csak éppen nem láttad, mert a fizikai mátrixot nézted, nem azt, ami mögötte van. 

Szó szerint a színfalak mögött van mindaz, ami valóban a tiéd. Legyen az bármi.

Küldetésből végzett, elhivatással átitatott munka. Szerelem, kapcsolat, család. Ingatlan, biztonság, Bő.s.Ég.

Bármi is legyen az, csak át kell látnod a mátrixon, hogy átvedd, mert ami a mátrixon túl van, az már nem a mátrixé. Az már a tiéd, az övé, az enyém, a miénk. Az emberiségé. 

Képzeld csak el, lásd csak át azt az éles különbséget, ami a kényszerített teremtés - a mókuskerék és a másnak dolgozni fogalma, a végeláthatatlan adósrabszolgaság, amely olyan ősi, mint az ember -, és a valós, szabad teremtés között. Képzeld csak el, hogy ott van a bőség a “falon” túl, amit nem tudsz elérni, mert nem hiszed el, hogy ott van. Ami átlendít, az az erőteljes és végleges perspektívaváltás a részedről. 

Képzeld el azt is, hogy van egy világ. Egy szabad, új világ. Ami eddig is ott volt, csak nem láttuk. Érezni már érezzük, évek óta. Egyre jobban látja, aki igazán képes LÁTNI és itt nem a képességeken van a hangsúly, hanem a hiten, a hiten a látatlanban, ami a hit által válik láthatóvá. 

A szabad és új világ is ott van a “falak” mögött, az emberi elmébe erőszakolt félelem falak mögött. Mert csupán félnek az emberek áthidalni az elméjük korlátait, ha nem félnének, mint ahogy sokan nem félünk, az életük végérvényesen megváltozna. 

De most még segítség kell. Megmutatni nekik először azt, hogyan keveredjenek ki a hitelmátrixból. Hogyan rázzák le magukról a végrehajtó hiénák láncait. Hol találják meg a kiutat ebből. Azután segíteni nekik megtanulni szabadon élni, teremteni, szabadon gondolkodni, szabadon érezni. 

Lesznek, akik ezt sosem merik majd megtenni, de rájuk is figyelnünk kell, mert ha ők nem mernek szabadok lenni, akkor is ki kell kövezni számukra a szabadsághoz vezető utat, mert lehet, hogy nem most, hanem egy év múlva, öt év múlva, tíz év múlva mernek az ösvényre rálépni. Az is lehet, hogy holnap. 

Ez rajtuk áll. 

Őket sem szabad hátrahagyni. 

Nem tehetnek arról, hogy még nem látják át a világ valós működését a színfalak mögött. 

Vannak, akik már születésüktől fogva is szabadok voltak. Inkább a nehezebb utakat választották, és kiharcolták maguknak a szabadságot és az anyagi függetlenséget, nem léptek be a mátrix aládrendelt létezési modelljébe. 

Vannak, akiknek soha nem volt kérdés, hogy vállalkoznak. Mindenre. Bátran. Magára az életre is. 

Vannak, akiknek nehéz útjuk volt idáig, de mára már szabadok, és függetlenek a mátrixtól. Saját maguk osztják be az idejüket, maguk teremtik a bőségüket, maguk kormányozzák az életüket, de nem volt ez mindig így.

És vannak, akik átmenetben vannak, akik még nem vették át a bőségfeloldó kulcsaikat - egy ötlet, egy felismerés, egy tapasztalás, egy megoldás, egy konkrét út, amit a Tarot Kis Arkánumai is rejtenek, és amit a Nibirura lopott az elit, elrejtve azt az emberiség tudata elől, ezzel is védve a Titkot, elrejtve azt az emberek elől -, és most még a nagy hajrá előtt állnak.

A 2022 a Nagy Arkánumokban a 0. lapnak felel meg, a Bolond lapja, ami annyit tesz: elindulni bátran, szabadon, láncok nélkül a jövőbe, mindent, ami már nem kell, hátrahagyva, bizakodóan, hittel a látatlanba akár kicsit őrülten is vállalkozni valamire, amit addig nem mertél megtenni, de most bizony készen állsz, mert hiszel magadban. Nem abban állsz készen, hogy amit tenni szeretnél, abban kiváló szakértelemmel bírsz, nem is abban, hogy amire vállalkozol, ahhoz neked perpill minden eszközöd megvan. Ezek mind nem számítanak, majd az Út adja őket. Abban állsz készen, hogy hiszel. 

Ennek adsz HITELT, HITET. Nem a mátrixnak. 

Ez a HITELes számodra, és nem a mátrix hitele, ami arról szól, hogy megelőlegezik neked az általuk irányított bőséget. Ez a “kisemberek” szintjére vonatkozik, aki már most is vállalkozik, annál a hitel másként néz ki. Ott kreatív felhasználás van, és nem pedig kényszerfelhasználás. Aki most is szabad, annak a hitel egy eszköz, amit pörget tovább és újabb bőséget teremt belőle, majd kiszáll, nyertesen. Az egy másik fajta felfogás. 

A tömegek számára azonban az, hogy mi HITELES, a szabad létezés vagy a mátrix, döntő jelentőséggel bír. 

Az tehát, hogy melyik oldalra állsz, a szabadok közé, vagy azok közé, akik még mindig a mátrixtól függenek, a közeljövőben nagy jelentőséggel fog bírni. Komoly következményekkel fog járni. 

A bankokból kifolyó pénzek újraelosztásra fognak kerülni, cégek, csoportok fogják újraelosztani azt, míg a bankmonopólium gyengülni fog, addig a pénz újraelosztása, és a valós pénzeszközök újra teremtése elindul. Nem úgy fog történni az egyenlő elosztás, hogy a számládon megjelenik hirtelen egymillió dollár, ez egy óriási baromság. Én nem hiszek a Nesara-Gesara sztoriban. Az emberekben hiszek, akik mint mindig, most is feltalálják magukat. Kezdetben azért, mert erre rá vannak kényszerítve, később már azért, mert a bőség teremtése és újra elosztása egy játék, amit csak játszva lehet játszani, csak lazán, csak örömmel, csak hálával és hittel. 

Úgy nem, hogy az ember kényszerben érzi magát.

Az újraelosztás emberek kezébe fog kerülni, és az emberek azoknak fogják megfogni a kezét, akik már túl fáradtak, vagy túl kiábrándultak ahhoz, hogy egyáltalán kitaláljanak bármit. Akik túlságosan meg vannak már ahhoz félemlítve, hogy maguk lépjenek a saját szabadságuk érdekében. 

A bőséget irányító szakrális vezetők Atlantiszban, Egyiptomban, a Sumér Birodalomban, a Magor Birodalomban, a Maya Birodalomban és úgy általában minden szupercivilizációban megjelentek és kezükbe vették az addig hatalmaskodók kezében lévő bőséget. 

Azután megint jött egyfajta háttérhatalmi elit, akik évezredeken át rejtve voltak, és úgy mérgezték az adott társadalmat, majd csak azután léptek színre, amikor már megtehették, amikor a társadalom már elég gyenge volt ehhez, és ez a gyengeség mindig a bőség, az eredendő, szabadon teremtett bőség hiányában mutatkozott meg. Tehát, amikor már eléggé függtek a hatalomtól, az módszeresen kiütötte a valós szakrális vezetőket, és a maga bábjait ültette a helyükre, és olyannyira legyengítették végül az adott társadalmat, hogy az teljesen tőlük lett függővé. Ekkor kipörgött a pénzmátrix, és újra jöttek a szakrális vezetők, és újra kezükbe vették az irányítást, majd ismételten jött a rejtett hatalom, rejtett kezével megmérgezte az embereket és ismét átvette a vezetést, így ment ez évszázezredeken át. A szupercivilizációk sosem azért buktak el, mert elfogyott volna a bőség, az eszköz vagy a szabadság. Azért buktak el, mert erőszakkal elvágták a saját idővonalukat, a mátrixot behelyettesítve a korábbi idő helyére, a korábbi időszámítás helyére, újra és újra nullázva az időt, és saját, önkényes zérót hozva létre. 

Azóta már olyannyira elvágták az embereket a valós világtól, hogy egyáltalán nem látható a bőségteremtő dimenzió, pedig ott van. A bőség és az idő ugyebár erősen egymás függvényei, és az is nyilvánvaló, hogy a bőség önkényes birtokba vételével lehet az időt leginkább megbuherálni, hiszen akkor, ha egy hatalom a kezébe veszi a bőséget, akkor kezébe veszi a bőség teremtéséhez kellő időt is, és a lineáris idő azért nagyon hangsúlyos a mátrixban, mert a lineáris időben nem látod, amit teremtesz, mert nem látsz át az idősíkokon. Nem látod, hogy amit kérsz, az  most is ott van, mert számodra az a jövőben van, pedig nem ott van, hanem pontosan előtted. Az orrod előtt. Csupán az időt kell másképp látnod, másképp értelmezned, mint eddig. 

Amikor a bőségteremtő kulcsokat a rejtett kéz a Nibirura vitte, gyakorlatilag elfedte azt az emberiség tudata elől, és elfeledtette velük, hogy maguk is képesek bőséget létrehozni, a hatalomtól függetlenül. Ez akadályozta meg elsősorban az újabb, magasan fejlett, a háttérhatalomtól független szupercivilizációk létrejöttét azután, hogy ez megtörtént. Már nem jött létre újabb szabad világ, hanem elfelejtődött. Eltűnt az emberi elmékből, pedig mindig ott volt, csak az emberek nem látták. 

Az emberek elfelejtették ezeket a kultúrákat, a hatalmas tudást, és minden mást, amit ezek a társadalmak a különböző aranykori időkben a Földnek jelentettek, mert a bőségteremtő kulcsok nincsenek itt.

Nem aktiválják az emberi elmét, a határtalan tudatot. 

Nem fedik fel a blokkokat, amelyek létezéséről sem tudnak az emberek, mert nem is tudják, hogy egyáltalán blokkolva vannak. 

Pedig mi felmegyünk a kulcsokért a NIBIRURA, mert eljött AZ IDŐ. 

Szombaton kreatívan használjuk fel a képességeinket az istenek segítségével. 

Visszahozzuk a kulcsokat, és megakadályozzuk azt is, hogy a bőséget újraelosztó szakrális vezetők megjelenése után ismét a háttérhatalom lépjen előtérbe. Mindezt azért, mert az időt már másképp látjuk. 

Amikor teremtesz, egy párhuzamos valóságból teremtesz. A mátrixszal tökéletesen párhuzamos, egzakt valóságból, abból, ahol valójában vagy, nem abból, amibe a mátrixban gondolod magad. Ezért van az, hogy azonnal megjelenik, ha tényleg hiszel benne, hogy megjelenik. A párhuzamos valóság a valós valóság, és ott az idő is párhuzamos, többféle lehetséges idősík van és eseményhorizont van, történhet tehát bármi, amit kérsz, amit te irányítasz. 

Ebbe a párhuzamos valóságba lép be a Föld. 2022 végén. 

Addig fel kell készülnünk rá. A Nibirura sok kulcs van még elrejtve, pl a küldetés kulcsai is. Sok olyan dolog, amin az ember szabadsága múlik. A jövője, ha úgy tetszik.

 

SZABADSÁG, EGYENLŐSÉG, TESTVÉRISÉG = SZÖVETSÉG.

 

Áldás

Eszter - Fényhozó Hajnalcsillag




Szólj hozzá