2022. jún 30.

MARDUK LÁZADÁSA - REPTILIAN IMPERIUM II - ISTENI TERV

írta: Eszter 777
MARDUK LÁZADÁSA - REPTILIAN IMPERIUM II - ISTENI TERV

REPTILIAN IMPERIUM II

Marduk lázadása

 

LÁTHATATLAN HATALOM

ENLIL TERVE - ISTENI TERV??...

 

Van egy átlagos világ, ahol látszólag semmi sem történik, megy az élet tovább. Vannak ijesztgetések, van félelempropaganda, van háború, amely nem halad semerre, van sokadik kamuhullám, van mindenféle torzsalkodás az EU-val, a nagypolitikai hatalmak vezetői pedig úgy üzengetnek egymásnak, mint a kisgyerekek az óvodában.  Fenyegetőznek ezzel-azzal, de minden csupa DE meg HA, és közben a háttérhatalom az egekbe tolja az árakat, a béka feneke alá a forintot és más valutákat, szorongatja az orosz medvét, amely fizetésképtelenné vált - ez is csupán egy álfogalom, ami arról szól, hogy egy hitelképtelenné tett országot hogyan lehet végleg kicsinálni -, van óriási titkolózás a NASA részéről, hogy mi is történik a Voyager 1-el, és arról is, hogy a Nibiru igen közel jár a Földhöz, de ez utóbbiról és az igazán fontos dolgokról soha egyetlen hang sincs. Ha van, nagyon gyorsnak kell lenned, hogy még időben megnézhesd, elolvashasd, mert percek alatt tüntetik el a világhálóról. 

 

Úgy tűnik, az sokkal fontosabb hír, hogy Rubint Réka kivillantotta a melleit - lehet, hogy meg sem tette, de hírérték kell, mindenáron… -, mint az, hogy a Holdon bányászatra utaló tevékenységet folytat egy nem emberi faj, vagy hogy a Marson egy egész szupercivilizáció romjait fedezték fel. Arról sincs sehol híradás, hogy Magyarország felett egy hét alatt hány UFO - észlelés van, arról sem, hogy valójában hol tart az ÚJ MEDICINA program,  Nincs hír a titkos katonai kísérletekben véghezvitt időanomáliákról - egy ilyen alkalommal, még az 50-es években, egy amerikai hadihajó teljes legénységét el tudták tüntetni több órára is, azonban az időanomália miatt, amikor is igazi teleportáció történt, még elég kezdetleges formában, voltak olyan szerencsétlenül járt katonák, akik szó szerint a hajótestbe égtek bele, és úgy váltak eggyé a vassal és fémmel. A családjaiknak a kormány tálalt egy sztorit egy véletlen balesetről, és egy robbanásról, és csak ötven év titkosítás utáni feloldás következtében jutottak hozzá a még élő hozzátartozók az igazsághoz. Ilyenkor pedig már nincs mit tenni. 

 

Arról sincs hír soha, sehol, hogy a földalatti bázisokon idegenek bevonásával végzett genetikai kísérletek hol tartanak, vagy az emberi populáción végzett genetikai és egyéb kísérletek hány halálos áldozatot szedtek. Ahogyan arról sem, hogy a v@c@na valójában hány emberrel végzett és mennyi idő alatt. 

A fősodratú médiával elaltatott világnak eljátszott színjáték odáig ment, hogy egy teljesen eseménytelen látszatvalóságban éljük az életünket, az igazságtól messze tartva, és aki a közelébe jut az igazságnak, az hirtelen “meghal”, vagy eltűnik. Soha többé nem látja senki, de a családtagoknak bármit lehet tálalni, főleg, ha hisznek a hatóságoknak… és ehhez nem kell Amerikáig menni, hidd el nekem. 

 

Ha már Amerikánál tartunk, Biden egy döntésképtelen, beszélni alig tudó báb lett, akit hamarosan ki kell vonni a forgalomból, és az, amire felhasználni akarták, nem fog végbemenni. A legtöbb titkot az USA hét lakat alatt őrzött, évtizedekre titkosított dokumentumai őrzik, és persze a Vatikán. 

 

Arról sem kapunk sohasem híradást, hogy a HAARP úgy kísérletezik rajtunk, mint kísérleti egereken a laboratóriumokban, hogy a hirtelen váltakozó hőhullámok és hideghullámok közötti átmenet hiánya messze nem normális, szinte természetellenes, magától a természet ritkán tud ilyet produkálni, legalábbis nem ilyen rendszerességgel. Az Európától délre fekvő területek szándékos ellehetetlenítése a klímaválság jelszavával egyszerű gazdasági érdek. Embereket hagyni milliószám éhen - és szomjan halni, napi több mint tízezer gyermeket az éhhalálig vinni, anélkül, hogy bármilyen segítséget, ellátást vagy egyáltalán egy korty vizet kapnának. 

 

A valaha az Annunakik által atomcsapással sújtott területnek, a Közel-Keletnek a háború mellett a klímakatasztrófával is szembe kell néznie, és esélyük sincs a nagyhatalmakkal szemben, akik az utolsó bőrt húzzák le róluk, és céljuk a teljes terület eltörlése, hogy a sumer táblákon kívül más bizonyíték ne kerüljön elő. Egyiptomot is a földdel akarják egyenlővé tenni, mert azok az először érthetetlennek bélyegzett hieroglifák egyiptológusok ezreit tartják lázban a mai napig is, és egyre többet fejtenek meg közülük. Ezek pedig, mint a sumer agyagtáblák, elég egyértelmű tényeket tartalmaznak. Ezekről persze egy hang sincs. 

 

Ahogyan arról sincs, hogy az Amazonas őserdejében és Kongóban láttak raptort, méghozzá nagyon is élve. Arról is csak falls, félrevezető tudósítások vannak, hogy az óceán egyre többször dob a partra olyan különleges és messze nem földinek tűnő lényeket, amelyek csak azért nem tűnnek földinek, mert amikor ők éltek, mi még sehol sem voltunk - viszont legalább kétszáz millió éve a Földön vannak, csak a mély óceánokban az ember nemigen találkozik velük. Ahhoz azonban nekem sem kell tengerbiológusnak lennem, hogy megállapítsam egy kép alapján, hogy bármennyire is akarják nekem beadni, az bizony egy orca volt, amikor határozottan olyan a feje, mint egy kitárt szájú Tyrannosaurus Rex-nek… Persze őslénykutató sem vagyok, ahogyan a világ nagy része sem az, ezért simán átverhetnek, ahogyan mindenki mást. T-Rex vagy orca? Ki tudja? Egy átlagember, olyan, mint Te, vagy én, akik ehhez nem értenek, és sok más olyan dologhoz sem, amiről a nagy rejtélyek szólnak, könnyen megvezethető. Hiszen ezek a foglalkozások nem túl népszerűek, vagy ha igen, nem könnyű bennük érvényesülni. Ahogyan kevés UFO-kutató van, mert abból meg nem lehet megélni.. mert ez a világ így van kialakítva. ISTENI TERV?? Dehogy. Egy elmebeteg annunaki valaha lefektetett terve, ami mentén a háttérhatalmi elit évezredek óta futja elavult köreit… és mi, az átlagemberek, az átlagpolgárok csak tesszük, amit elvárnak tőlünk, vagy ha nem, akkor meg kell kockáztatnunk, hogy eltérünk az átlagtól, és anomáliák leszünk a mátrixban. Az pedig önálló teremtéssel jár. Félelem nélkül. 

 

Elnézve az X-akták sorozatot, ami több, mint húsz éve készült, az igazságot a háttérhatalom mindig fikcióba ágyazva szereti tálalni nekünk, mondván úgysem hisszük el. 

 

Nagyon sokat foglalkozunk a deep state-tel. Tudjuk, hogy létezik, tudjuk, hogy láthatatlan, tudjuk, hogy nem emberi faj irányítja őket. A bolygón nagyon régóta egy természetellenes állapot alakult ki az enliliták irányítása alatt. Egy teljesen elfajult világ, ahol minden annak ellenében történik, ahogyan a világegyetem működő és örökkön érvényes törvényei alapján történnie kellene. Az úgynevezett isteni rend, vagy isteni terv, amiről azt hiszitek, hogy a Földön érvényesül és veletek “minden okkal történik”, az sajnos ezen a bolygón nem így működik. Nagyon sok minden történik itt sok évezrede mindenféle eredendő forrásbéli terv vagy rendszer ellenében - szándékosan nem írok isteni tervet, mert ezt a bizonyos ISTENI TERVET - AMI UGYEBÁR KIFÜRKÉSZHETETLEN - SAJNOS ENLIL NEVÉBEN HISZI SZILÁRDAN A VILÁG, ÉS MÉG CSAK NEM IS TUDJA, VALÓJÁBAN MIFÉLE ISTEN IS EZ AZ “ISTEN”. Akinek viszont valóban a tervei szerint történt nagyon sokáig itt minden. 

 

Vizsgáld felül azokat a nézeteidet, amelyek arról szólnak, hogy “minden okkal történik érted”, és  “ az isteni terv része”, és nézd meg jobban, mik történtek veled, és miért, mi vezetett oda és mi vezetett ki belőle, és máris megvilágosodsz, a vakhitű elfogadás helyett.. .Mert nagyon sok esetben inkább az enlilita háttérhatalmi elit tervei szerint lettél te is meg-vezetve. Mint mindenki más. Ezt arról ismered fel, hogy nem akarod tovább csinálni, amit eddig csináltál, bármi is az. Érzed, hogy vége annak a korszaknak, amit valamiféle rabszolgaságban éltél le, párkapcsolati, munkahelyi, vagy tudati rabszolgaságban, illetve ezek összességében, és mondjuk az “isteni terv” szerinted az, hogy vállalkozz és alkoss. Nem, ez nem isteni terv, ez a TE TERVED, amely valóban a Forrásban is lenyomatként jelen van, de te testesíted meg idelent és véghez is viszed. Amikor a saját utadra lépsz, érzed, hogy minden annyira más. A felelősség ugyebár sokkal nagyobb. A teremtésre való késztetés is, mert senki nem fogja aládtolni a fizetésedet. A kockázat is nagy, mert mostantól te gondoskodsz magadról, nem egy cég, nem egy vállalat, egy főnök, hanem te magad, és te osztod be az idődet is. Mindez nagy szabadsággal jár együtt, de itt kell úgy igazán megtalálni azt a bizonyos tervet, ami a te terved. Ha ezt bármiféle enlilita “isteni tervvel” kevered, akkor elvesztél. Nem fog összejönni, mert az első akadálynál elhiszed, hogy “az égiek nem akarják, hogy csináljam ezt és ezt”, na ez baromság. Te akarod csinálni? Vagy könnyebb az “égiekre” fogni a kudarcot, és máris feladni? 

 

Tanuld meg, hogy a sorsodért onnantól, hogy tudatos vagy, és jelen vagy, csakis te vagy felelős. Ha már a kezedbe veszed a sorsodat, tisztában vagy a sorsmódosításokkal az egyáltalán nem fényességes világunkban, és rajta vagy, hogy ezeket észrevedd, időben eltávolítsd, akkor te fogsz nyerni. Ezen múlik minden. LÉGY ÉBER. A saját tervedet le is lehet hívni, de csakis közvetlenül a Forrásból. Ezt csináld, és ne mást. Kérd le. Ha megindul az információ- és tudásáradat, akkor kövesd, mert önmagadat követed valójában. 

Minden más, hogy mit mond más, hogy szerinte mit kellene csinálnod, hogy “miből lehet pénzt keresni”, és miből nem, hogy mi most a futóágazat és mi nem, minden, ami kínlódással jár, az nem a te utad. 

Ha már párszor végigfutottad ezeket a köröket, ne fusd újra. Azt csináld, amit élvezel és ami neked is jó és másoknak is jó, amiben érzed a kreativitást, a kihívást és az inspirációt, és ne bizonytalanodj el, mert az nagyon jó belépési pont egy enlilita energiának, hogy megállítson. Ne hivatkozz a jó öreg önbizalomhiányra, mert az csak arra jó, hogy időt húzz vele és addig se kelljen elkezdeni, mert a patópáluraskodásod segít kibekkelni a nagy ugrást, valójában csak félsz. Nem az önbizalmad kevés, hanem félsz. Az önbizalmadat fel fogod tudni tuningolni, de csakis úgy, hogy már csinálod, amit szeretnél csinálni, és jönnek a pozitív visszaigazolások és elismerések. Addig, amíg nem látsz neki, nem fog nőni az önbizalmad, hiszen olyan vagy, mint egy futó, aki a starton toporog. 

 

A félelmet attól, hogy azok legyünk, akik csak lenni akarunk, nagyon régen ültették belénk, és eköré szőtték azt a bizonyos ISTENI TERVET, Enlil aljas tervét, ami arról szólt, hogy az emberiség rabszolgaként teljesítsen tovább. Ne szabad emberként. Régen az egyház, azután a politika, most pedig mindentudó álguruk mondják meg, hogy te mit gondolj, mit érezz és mit csinálj.. Nem beszélve arról, hogy ezek az álguruk elvárják tőled, hogy azt érezd, amit szerintük kellene, és ha nem érzed elég jól a csí-t, akkor te vagy maga a sátán.. elzavarnak a pokolba és közlik: nem vagy kész. Mire is??? Talán inkább rájuk és a világ mocskosságára nem vagy kész. 

 

Nem, nem vagy köteles elfogadni, hogy a világ csakis fényből áll és minden csodás mennyei szférák hangjára rezeg. Nem vagy köteles elfogadni azt sem, hogy mindenki jobb, ha most eltemeti magát, mert “mindmeghalunk”. 

Egy dolgot kell elfogadnod: önmagadat. A többi ne számítson. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit tegyél. Majd te eldöntöd. Majd te tudod. Ne hagyd, hogy mások irányítsanak, hogy lyukat beszéljenek a hasadba, hogy ráderőltessék a téves hitrendszereiket. 

 

Hány meg hány levelet olvasok mostanság arról, hogy úgynevezett “tanítók” hogyan osztják az észt másoknak arról, hogy hogyan is kellene élni, és ha valaki nem úgy él, akkor “bűnös”, és bűnhődnie kell, mert “nem követte az isteni tervet”, miközben úgy általában bármilyen istenről fogalmuk sincs, csak a templombélit ismerik, és itt be is van fejezve. Hibáztatnak mindenkit, leszólnak, degradálnak, teljesen igazságtanul. 

 

“ Az istenekhez nem imádkoztál eleget, azért kapod ezt a sok szart a nyakadba” - felháborító… talán nekünk állandóan térdre borulva kellene könyörögni, ezúttal már az “isteneknek”? Az Annunakiknak??? Azoknak, akik most sokkal jobban vannak az emberiségre rászorulva, mint mi őrájuk? Azoknak, akik segíteni akarnak és közben ők is segítséget kapnak tőlünk, és ez így kerek, de a könyörgés és az ima nem az ő asztaluk! 

“ Ezt a sok rosszat te vonzottad be magadnak.” - na persze! Nem igaz, beszélje meg már ezt a hülyeséget azzal, akinek a gyerekét lelőtték mondjuk a mostani háborúban..! 

“Előző életedben rosszat tettél, ezért most megfizetsz érte.” - már megint a jó öreg karma… erre könnyedén rá lehet fogni mindent, kellő hozzáértés nélkül.

Ezek az álguruk többet ártanak, mint használnak. A minap olyan jött hozzám, akit teljességgel félrevezettek, és egy évet loptak el az életéből, mert hamis tanácsokkal látták el… 

Amíg te magad nem tanulsz meg önálló lenni, és saját magadban dönteni, félre is fognak vezetni. Amíg minden apró lépésedhez valakinek a bólintására van szükséged, addig nem jutsz előre, csak hátra.

 

A félelem tehát attól, hogy megéld önmagadat, rögzítették benned, és meg kell találnod a kulcsot. Az önbizalomhiány alapja pedig az, amit tükröz: nem bízol önmagadban, ami azért van, mert önmagadat még nem találtad meg. Aki megtalálta önmagát a mátrix hagymahéjait alaposan lehámozva belül, az tudja, hogy az a valaki, aki ő, abban megbízhat. Nem véletlenül mondom, hogy az önbizalomhiány valójában egy illúzió, ahogyan egyébként a félelem is az. 

 

Az Enlil féle isteni terv, amire hivatkoznak, nagyon okosan van megalkotva. Úgy, hogy ne magadban keresd a megoldást, hanem valamiféle isteni tervben bízz, tehát semmiképpen sem magadban.  A bizalmat kifelé vetítsd, és ha valami nem sikerül, rá tudod fogni arra, hogy ez az isteni terv része. Nem az! Sürgősen verd ki ezt a fejedből. Létezik az a jelenség, hogy ha valami többszöri nekifutásra sem jön össze, azzal tényleg nem kell foglalkozni, de ez nem vonatkozik mindenre. Sok esetben inkább neked kell kitartóbbnak lenned. 

 

Egy egész világpropaganda épült arra rá, hogy féljünk mindentől.  Nagyon komoly deep state-controll ágazatok szólnak arról, hogy nap mint nap beültessék a programokat az emberekbe, olyanokat is, amelyek azt működtetik, hogy aki önmaga mer lenni, azt ne fogadják el, ítélkezzenek felette és vessék ki maguk közül.

 

Manapság az önmagadnak lenni, a “make yourself” a nagy pénzek kereséséről szól, főleg Amerikában, a “lehetőségek országában”, - az USA immáron nem a lehetőségek országa, kezdi kimutatni a foga fehérjét a szörnyeteg -, és itt, Európában és az egész világon a make yourself inkább azt akarja lenyomni az emberek torkán, hogy méginkább feleljenek meg a többieknek, mutassanak követendő hamis példákat, legyenek INFLUENCEREK, YOUTUBEREK, és egyéb, általam megjegyezhetetlen, hangzatos kifejezéseken futó, üresfejű senkik, akik abból élnek, hogy eljtásszák, hogy gazdagok. 

 

El sem hinnéd, hogy itt, Magyarországon is, egyre többen veszik fel a gazdagnak tűnő életmódot, luxushotelekben szállnak meg, luxusatókat vezetnek, luxusruhákban járnak és luxushelyeken nyaralnak, a hajuk, a sminkjük, a körmük hivalkodó és persze trendi - eközben ezek csak jól kinéző, szponzorok által felkarolt átlagemberek, akiket smink és póthaj nélkül az utcán meg sem ismernél… Minden a bicepsz, minden a műcici, minden a műhaj hossza… gusztustalan, undorító, értékek nélküli értékrend, amely arra épül, hogy mások mit gondolnak róluk, hogy hány lájkot kapnak az instán és a youtubon hány millió követőjük van. Valójában nem gazdagok, hanem a szponzorok azért támogatják őket, hogy miközben fut a semmitmondó videójuk mondjuk a TikTokon, ahol elmondják, milyen szupergazdagnak lenni, és milyen könnyen érték ők ezt el, te is kövesd a példájukat, ezt és ezt csináld - persze sosem jutsz el oda, ahova ők, már csak azért is, mert inkább világgá mész, mint hogy így add el magad -, a videójuk alatt öt reklám jön fel.. és hátha veszel ezt, meg veszel azt.. és hidd el, nem mindenki kattint el a google reklámokról.. van aki bekajálja őket. És vásárol. Online. Mert kényelmes és gyors.  Mellesleg a valóban szupergazdagokról nem találsz sok információt az említett felületeken, vagy inkább semmit. Nekik nincs arra szükségük, hogy kiposztolják, hány cukormentes ananászt ettek meg reggelire és hány kiló alapozóval tették magukat fiatallá. Ők elegánsak és igényesek, nincsenek rászorulva mások véleményére, mások lájkjaira, magasról tesznek arra, ki mit gondol róluk, és visszaigazolás nélkül, önállóan járják az útjukat. Te is ráléphetsz erre az útra, csak rajtad múlik, mikor érzel rá a saját valós értékeidre, amik nem a külvilágnál kezdődnek. 

 

Az online piactéré a jövő, azért, mert ezt futtatták most fel. Ha teszem azt, a mű-űrhajóban NASA szimulációt csinálni lenne a menő most, akkor ezt futtatnák fel, és menő is csak azért lenne, mert ezzel tömnék tele az internetet… hát így megy ez Enlil kifutó, olcsójános, csillogó, borzasztóan semmitmondó mátrixában. 

Értéktelenség, becstelenség, illúzió és hamisság, csillogás és üres élet, valódi célok nélkül, valódi motivációk nélkül. Legyen az egyetlen célod az, hogy új márkás táskát vegyél magadnak annyiért, amennyiből Zimbabwéban egy család egy hónapig tudna enni. 

Csodás. 

 

Neked ebből egy deka nem kell, ebben biztos vagyok. Így aztán nem találod magadat. Mert habár látod, hogy az önmagad gyökeresen különbözik a fent felvázoltaktól, mégsem mered bevállalni, mert pontosan tudod, hogy az emberek szívesebben néznek meg egy “hogyan építsünk csillámpónis műkörmöt öt perc alatt” típusú videót, mint egy igazán értékeset, mondjuk tőled. Ami igazi dolgokról szól, amik igazán segítenek és igazi tapasztalatokon alapulnak. Mert elmenni Balira, és lógatni a lábad a tengerbe szép és jó, de attól még nem fogsz magadra találni. Elmenni Balira és úgy nézni a környezetet, hogy önmagadat találod meg benne, nos, az már tényleg segít. Ehhez azonban természetesen az a fajta gondolkodás kell, amit te is csinálsz. Ami nem az üres, kietlen semmibe vezet. Enlil mátrixa és “isteni terve” azonban jobban támogatja a külsőségeken alapuló semmitmondó életet, a csokibarnára sütött, agyonkrémezett bőrt, és az agyonszőkített műhajat, mint a valóságos életet, ahol nem baj, ha nem vagy tökéletes, az a lényeg, hogy jól érezd magad… és hogy mások is jól érezzék magukat. 

 

Ahol elfogadás van, ott van valódi Teremtő Terv is, mert ott érvényesülni tud az, amit mások előtt eddig rejtegettél, te, aki pontosan tudtad mindig, mik is a valódi értékek, ezért ettől a mostani világtól persze, hogy masszív hányingered támad. 

 

Enlil mátrixában minden a kifelé projektálásról, a kivetítésről szól. Kivetíteni egy hamis képet, amit a nép elhisz. Egy illúziót, ami messze nem valóságos. Egy egész világ működik így, a látszatra építve, és most már kiderült, hogy itt minden ténylegesen a látszat, még a pénz is, mert nincs már mögötte aranyfedezet régóta, egy virtuális látszat-monetáris rendszer, egy virtuális térben élik az emberek “önmagukat", a valóságban a boltba is szorongva megy le az, aki az instán magáról látszólagos önbizalommal teli képeket posztol, látszat a hatalom is, amit a kormányok gyakorolnak, látszatok az intézkedéseik is, látszat mindaz, amit a fősodratú média közvetít, látszat minden, amit a közösségi média mutat, semmi de semmi nem igaz abból, amit az állítólagos valóságról állítanak Nektek, az élelmiszerhiány, az infláció, a drágulás, mind-mind egy mesterséges világban mesterséges intelligencia által gerjesztett, természetellenes és eltorzult állapot. 

 

A világ egyfajta kómában tengeti az életét a mátrixban, de ez a kóma olyannyira nyomasztó már, hogy egyre többen ébrednek fel belőle. Mintha a Mátrix filmben lennénk, és sorra nyílnak ki az embertenyésztő mezőn a kapszulák… és az emberek a csakráikba kötött huzalokat sorra tépik ki magukból, és kiköpve a magzatvízhez hasonlatos folyadékot, amelyben eddig éltek - burok -, lesokkolva néznek körül: hol vagyunk? Ez lenne a valóság? 

 

Semmit sem ér a külsőségekre alapuló élet. Semmit. Mert belül üres az ember. Semmit sem ér az álhírek nyomása alatt tengődő, mindent vakon elfogadó, a Sátán szó hallatán sűrű keresztet vető, babonás, félelemmel teli élet. Semmit, az égegyadta világon. Semmit sem ér az az élet, ahol megijedsz, mert egy fekete macska átmegy előtted az úton, vagy eltörsz egy tükröt. Semmit sem ér az az élet, ahol azt hiszed, neked sűrűn imádkozni kell az Istenhez /Enlilhez…../, vagy az istenekhez, mert azt hiszed, ez a módja. Én soha nem imádkozom. Én kérek és kijelentek. Mert egyenrangú félként vagyunk jelen. Az Egység az egység, nem kétség. Nem arról szól, hogy könyörögnöd kell bármiért, és arról sem, hogy esetlegesen megkapod-e, és az valakiknek a kegyeire van bízva. Ez van belénk nevelve, de ez hazugság. Ébredj fel és vedd a kezedbe az életed irányítását. 

 

Ne ijedj meg a paranormális jelenségektől, egyre több lesz belőlük, mert az Enlil által szétválasztott téridősíkok kezdenek összecsúszni. A valóság és igazság világméretű eltussolása eredetileg azért indult el, hogy ne keltsenek pánikot, valamint, hogy ne derüljön ki, hogy mennyire látszat és illúzió az a világ, amiben élünk. Most pedig már azért rejtik el az igazságot és a valóságot, hogy ne derüljön ki, eddig hazudtak. A reptilian imperium annak idején arra épült, hogy saját kilétüket elfedjék a világ elől. Az emberek alakját vették fel, biztos vagyok benne, hogy egy genetikai módosítás következtében. Ahogyan egy kaméleon bele tud olvadni a környezetébe, úgy tud egy reptil is, az idők kezdete óta. Azóta az emberekkel való folyamatos keveredés következtében, mint írtam is a cikkem első részében, a reptilek sok emberi jellemzőt vettek fel, és napjainkra már nem mondhatóak nem embereknek. 

 

Ezért már nagyon régóta nem tudod körülhatárolni, hogy valaki “reptil”, mert ez is, az is. Itt a kulcs abban van, hogy mennyire kapcsolódik a kollektív tudatukba, ami irányítja őket és ami a reptilian hierarchiát egyben tartja, ahogyan az emberiséget a kollektív tudata, és mivel már nem lehet körülhatárolni egy reptilt, mert régóta az emberbe olvadva létezik, a kollektív tudatuk is egybeforrt a miénkkel, ami számtalan bonyodalomhoz vezetett azóta. Mivel a reptilian eléggé emberidegen, és az érzések tekintetében is hadilábon áll, a jellem pedig szép szóval élve is “alkalmazkodó”,  ezért az embereket is ugyanilyen “alkalmazkodóvá” tette. 

Ezt láthatod magad körül. Az emberek egyik pillanatról a másikra úgy fordulnak át, ellenségből baráttá, barátból ellenséggé, hogy követni sem tudod, magyarázat pedig sok esetben nincs. 

 

A világ már inkább felveszi a reptilek viselkedését, mint megtartaná a sajátját, és erről még csak nem is tud. Nem az a legnagyobb baj, hogy idegen faj uralja a Földet, hanem az, hogy egy másik idegen faj beépült, egy olyan idegen faj, amely elrejtőzött bennünk, és láthatatlan belső irányítóként működik, hogy olyasmiket tegyünk, ami sem minket, sem másokat nem tesznek boldoggá. Nagyon erősen tudja diktálni a belső, megfoghatatlan félelmet, és visszahúz. Az emberek nagy többsége nincs tisztában még csak azzal sem, hogy ő maga kicsoda, nem ám, hogy igazából mi történik itt… Az emberiség még mindig elhiszi, hogy a döntéseit maga hozza meg, hogy amit lát, az a valóság, hogy a számtalan UFO észlelés, a számtalan paranormális jelenség, a számtalan közvetett és közvetlen bizonyíték mindenről, amit évezredek óta rejtegetnek előlünk, pusztán összeesküvés-elmélet. Eközben felveszik a reptil viselkedést, váltogatják az arcaikat, a hangulatukat, kegyetlenül bánnak a másikkal, hátat fordítanak egymásnak, mindent a külsőségek, a pénz és az érdekek diktálnak, és olyan messze vannak valós önmaguktól, és bármilyen isteni tervtől, mint Makó Jeruzsálemtől.

 

Eközben azok, akik szentül hiszik, hogy az isteni terv érdekében történik minden, nincsenek tisztában azzal, hogy számtalan vakon vezetett, felszínesen gondolkodó ember számtalan rossz döntést hoz körülöttük, és a kormányok pedig a fejük felett, és ha nem tudatosak arra, hogy résen legyenek, és ne hagyják ezt, akkor bizony az, amit ők itt véghez akarnak vinni, az nem fog soha megtörténni. Az akadályok pedig pontosan azért vannak, mert nem irányítják az életüket, hanem vakon bíznak egyfajta isteni tervben, és nem veszik észre, hogy azt el kell érni, ahhoz ki kell mászni a mátrix bugyraiból, és rá kell állni a tudatos teremtésre. 

A világ annyi de annyi titkot rejt még magában az Annunaki származáson túl is, hogy a valóság és az igazság úgy igazán sokkoló lesz több milliárd embernek. Akik mindeddig abba kapaszkodtak, hogy egy “mindenható” vigyáz rájuk, azoknak keservesen csalódniuk kell majd, mert valójában ezt a “vigyázó”, védelmező erőt nekik kell behívniuk, nekik kell rendszeresen alkalmazniuk és tudatosan, nap mint nap odafigyelni arra, mit gondolnak, mit éreznek és ezzel mit teremtenek. Nem szabad mindent egy mindenható felsőbb lényre bízni, mert az nem fog menni magától. Nem azért jöttél ide, hogy mindent alád tegyenek. Ebben biztos lehetsz. 

Aki pedig már tisztában van az egységgel, annak védelemre sincs szüksége, mert minden, ami közelít felé, azt átengedi magán és nem reagál olyasmire érzelmileg, ami nála alacsonyabb rezgésű, így mindenféle félelem eltűnik belőle és ráébred a saját erejére. Idáig azonban hosszú út vezet, és a reptilek bizony alaposan félrevezették az emberiséget az enlilitákkal karöltve évezredeken keresztül. Pontosan az emberiség naivságát és szolgalelkűségét használták ki, és a reptilian hierarchiából, páholyból irányítottak minket azok a reptilek, akik tudatosak voltak származásuk tekintetében. 

Megjegyzés: az, hogy az emberiség tudatos lesz valódi származása tekintetében, az sokat fog segíteni rajta. 

 

A reptilek hierarchiája a világ fölé magasodott, láthatatlanul irányított és beépült az emberi tudatba, lélekbe és testbe. Mindenbe, ami minket körülvesz, úgyszintén. Ezek a lények arra lettek teremtve, hogy megtaláljanak minden kiskaput, minden átjárót, minden megoldást, és kiváló katonáknak lettek létrehozva Marduk által. 

Ez persze segíti az emberiség túlélő képességét, sőt, feldobja az emberiség túlélő esélyeit. Ezt a DNS -szekvenciát már nem tudod kiirtani magadból, ezért ne is akard, inkább ismerd fel és tartsd féken, integráld, és a legjobbat hozd ki belőle, MAGADBAN, BELÜL. 

Ezzel nem azt mondom, hogy keblünkre kell őket ölelni, hanem azt, hogy magadban ezt fogadd el és fejleszd, használd jóra, hiszen e cikkem első, múlt heti részében kifejtettem, mennyi magasan fejlett spirituális képesség birtokában vagyunk, alapból is, és még extrák is járnak hozzá a reptilian DNS-résszel, nekünk. 

Csak rajtunk múlik, mit kezdünk ezzel. 

 

Azonbana reptil energiának bőven vannak rajtunk kívül álló árnyoldalai is. Mérhetetlenül sok kárt okozotak a bolygóban és az emberiségben, létrejöttük óta. Azzal, hogy beépültek a tárdadalomba, beépültek a tudattalanba is, és a reptil hierarchia egymásnak ugrasztja az embereket. 

A hamisság, a smúzolás, a kétszínűség, a rafinéria, a manipuláció, az illúziókeltés mind-minda reptilek eszköztára volt eredetileg, és ezt beépítették a társadalomba, és a szociális viselkedésbe is. Ezáltal uralják a párkapcsolatokat, a munkahelyeket és a családi otthonokat is. 

A kormányok berkein belül pedig teljesen felismerhetetlenek, de ezt az energiát alaposan kiterjesztették, és sokszorosították. 

 

Marduk kétszer lázadt fel. Egyszer az első piramisháború idején, amikor befalazták a Nagy Piramisba, és az Orion feletti örökségét el akarták venni tőle. Egyszer pedig MOST. A világot uraló idegen hatalom, az enliliták ellen lázad, és ennek érdekében egy igen fájdalmas folyamattal leválasztja a REPTILIAN IMPERIUMOT a háttérhatalmi elitről és Enlilről. Azért fájdalmas folyamat -egyébként az embereknek az, és évek óta tart -merta hamisság,a manipuláció, a kétszínűség, a rafinéria és az illúziók egyre kevésbé hihetőek az emberek számára, és ezt a jelenséget sok oldalról megtámogatva már nagyon sokan felismerik, nem dőlnek be neki. Ezért aztán az eredeti alapokon nyugvó Reptilian Imperium már nem tud működni, és Marduk darabokra szedi. 

A TRÉNINGEN ALAPOS BETEKINTÉST KAPUNK EBBE, ÉS SZÉTSZEDJÜK A HIERARCHIÁT.

 

A tréning témái: 

Reptilian energia és annak integrálása, és feloldása 

Az Orion rendszer és Marduk

A  Reptilian Imperium felszámolása és átalakítása

A titkosított akták feloldása és a nyilvánosságra hozatal előkészítése 

A Mars és a két Hold kapcsolata a Földdel és Mardukkal

A Nibiru földközelségének előre látható eseményei EZ RENDKÍVÜL FONTOS

A reptilian energia árnyoldalai az emberekben és azok eltávolítása

Az ANNUNAKIK óriási intellektuális és energetikai ugrása az Enki ágon

AZ ENKI ÁG MÁTRIXBA LÉPTETÉSE

Az energiáid és képességeid fejlesztése és felszínre hozása annak tükrében, amit az Enlil ág elnyomott benned

A VALÓDI TEREMTŐ TERV INTEGRÁLÁSA A FIZIKAI SÍKRA

Rejtélyek és megválaszolatlan kérdések az UFO témában - ANASZAZI - AZ ŐSI IDEGENEK AZ INDIÁNOK FÖLDJÉN

Az élelmiszerhiány és energiahiány tovább oldása

Tények az EU-ról és a magyarságról

+még ami jön.

 

NAGYON FONTOS TRÉNING LESZ. Ne hagyjátok ki. 

Mindenkire szükség van. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING  2022

REPTILIAN IMPERIUM II.

MARDUK LÁZADÁSA

“ISTENI TERV”

 

FIGYELEM!! IDŐPONTVÁLTOZÁS!!

2022. július 2. szombat

17.00-21.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá

REPTILIAN MARDUK TIAMAT LUNA NIBIRU BABILON ANNUNAKI SHUMER KENO