2022. aug 10.

INFERNO

írta: Eszter 777
INFERNO

INFERNO

 

Marduk Babilon-ja túlélte az atomtámadást. Képzeld csak el, körülötte lángolt a sivatag, a nukleáris csapás lökéshulláma 5000 Celsius fokos forró nukleáris széllel söpört végig, nem maradt élve még egy hangya sem. A homok üveggé olvadt meg, a nagy, fényes városokból semmi de semmi nem maradt. Egyetlen tégla sem. Minden elporladt a hihetetlen erejű nukleáris tűzben. Egyetlen élőlény sem élte túl a Jordán-fennsíkon és a Sínai - félszigeten. Az űrből a mai napig látni a Sínai - félszigeten a sávot, ahol végigsöpört i.e. több ezer évvel az annunakik atomtámadása egymás ellen. 

 

Babilon városa sértetlen maradt, az épületek, az emberek, a növényzet, a földek. Minden. Az atomcsapás kellős közepén épen megúszta úgy, hogy körülötte tombolt a több ezer fokos lángra gyúlt levegő, a sugárzás nagyon erős lehetett, hiszen valójában Babilon lett volna a célpontja a támadásnak. De még a sugárzás ellen is védett Marduk vörös védelmi erőtere, amely mágneses teret képezett a város körül, és a nullpont energiát használta fel.

Babilon megmeneküléséről kevés tény áll rendelkezésre, és Babilont negatívnak állítják be a mai emberiség előtt, természetesen főként azért, mert ugyanúgy értéket képvisel, mint Lucifer, Enki vagy Marduk. A Bábel-tornya egy adóvevő torony volt, amivel a Nbirun lévő Anuval akart Marduk kommunikálni, hogy figyelmeztesse, az annunakik közül az Enlil csapat, és az Enlil vérvonal képviselői el akarják pusztítani az akkori emberiséget, dacára annak, hogy az özönvíz után Enlil is megesküdött arra, hogy többé nem hagyja az embereket veszni. 

 

Igaz ugyan, hogy őt is megvezették, Nergal és Nimurta a tudtán kívül élesítette az atomtölteteket, bár tény, hogy már ott voltak, az atomcsapás előtt is, Enlil maga rendelkezett arról, hogy szállítsák oda őket. 

Tehát készült egy ellencsapásra Mardukkal szemben, aki mást sem tett, mint Babilont fejlesztette, és példa nélküli tudást adott át az embereknek, akik imádták őt, tisztelték, és követték. 

 

A mai vallási és spirituális hitrendszereknek van egy közös jellmezője: pontosan azt álltíják be gonosznak, rossznak, sötétnek, ami értékes, és arról állítják mindenáron, görcsösen ragaszkodva az illúzióhoz, hogy fényes, igaz és tiszta, ami hamis, gonosz és kegyetlen. 

Mintha az emberek ragaszkodnának a rosszhoz, az igazságtalansághoz és a hamissághoz, elutasítva a valóságot, az igazságot és az egyértelmű, bizonyított, történelmi és nem misztikus tényeket.

 

Mert Marduk Babilonjáról ugyan tudja mindenki, hogy létezett, de egy romlott, gonosz városnak hiszik azt. Ugyanígy Sodomáról és Gomorráról, azt tartják az emberek, hogy elborította az emberi mocsok és erkölcstelenség. Ez mind nem igaz. 

Sodoma és Gomorra Marduk fennhatósága alá tartozott. A szodómia kifejezés is ebből az utólagos történelmi ferdítésből jött létre, és nem takarja a valóságot. 

Marduk irányította Sodomát és Gomorrát, és még több várost Babilon mellett. 

Az atomcsapásban hét várost pusztítottak el, és Babilon lett volna a nyolcadik. 

 

Az atomtámadás olyan jól sikerült, hogy még az akkori Edint, a Sínai - félszigeten, az annunakik űrhajófelszállóbázisát is eltörölte sok értékes M.E. táblával együtt. Nem igazán tudták, hogy mit csinálnak. Utólag szembesültek vele, és sok annunaki halt meg, akik nem tudták, mi következik, mert nem értesítették őket, és olyanok is, akik az emberek mellett maradtak ebben a végítéletszerű mini apokalipszisban, és az emberekkel együtt haltak meg vagy az atomcsapástól, vagy utána, a sugárzástól. 

 

A Project Blue Book sorozatban láttam, hogy az 50-es évek Amerikájában, a kreált és egyáltalán nem valós alapokon nyugvó hidegháború idején - ugyanúgy kamu volt az egész, mint most -, azzal hülyítették a lakosságot, hogy FÁBÓL készült bunkereket építsenek a kertjükben - ATOMBUNKER ELADÓ JÓFÉLE TÖLGYBŐL .. állt a boltok kirakatában - és hordják tele konzervekkel, majd ha jön az oroszok atomcsapása, itt túlélik… nevetséges volt, ahogyan a lakosságot ilyen felháborító módon félretájékoztatták, és elhitették velük, hogy megúszhatnának egy atomtámadást egy FÁBÓL készült bunkerben, a KERTBEN, A TALAJSZINTEN. Emellett az iskolában arra tanították a gyerekeket, hogy atomcsapás esetén bújjanak az asztal alá, és akkor túlélik… 

 

Rendszeresen tartottak védelmi gyakorlatokat, kivonultak az iskolákból, a házakból, ezerszer begyakorolták, hogy mit vigyenek magukkal, mindig volt kéznél hátizsák, zseblámpa, kovakő, fegyverek, és egyéb túlélő készletek… egy atomcsapás esetén még rosszabb lehet, ha kimész az utcára egy épületből, bár igazából akkor már mindegy. 

De legalább a cserkésztáborokban megtanították a gyerekeknek hogyan kell túlélni egy erdőben, mit egyenek, melyik bogyó mérgező és melyik nem, mit tegyenek medvetámadás esetén - ott sem biztos, hogy segít bármi, ha a maci támad, akkor valószínűleg egy tízéves gyermek nem tudna hová menekülni, de még egy megtermett felnőtt férfi sem, hacsak nincs kellő távolságban a medvétől és van nála egy vadászpuska. 

A népámítás a második világháború után kezdődött el, és azóta komoly méreteket öltött. 

Szó szerint átprogramozták az emberek agyát, és a szüleink, nagyszüleink már ezt adták át nekünk. 

 

Amerikában viszont akkoriban, mint győztes ország, az emberek azt hitték, hogy eljött a kánaán, és attól, hogy egy bunkert felhúznak a talajszinten fából, attól hogy az asztal alá bújnak, vagy kifutnak az erdőbe, védve vannak egy orosz atomcsapástól. 

Az oroszokat pedig beállították ellenségesnek, kegyetlennek és olyannak, akik folyton azt lesik, mikor tudnák megnyomni a piros gombot és az atomot az USA-ra dobni. 

Azt hitették el az emberekkel, hogy bármikor, és bármilyen apró kis incidensre. Mert ugye az oroszok nagyon ostobák és olyanok mint az állatok. Ezt hitték az 50-es évek Amerikájában. 

Több mint hetven év elteltével, mindez nem változott semmit…

 

Hihetetlen. Az emberek pedig megvették a fa bunkereket, jó pénzért, felállították a kertben, és azt hitték, hogy biztonságban vannak. Akkor is lehettek olyanok, akiknek volt annyi eszük, hogy föld alatti atombunkert csináljanak, őket rendszeresen kiközösítették a többiek. HIszen ha bedobsz egy oltári nagy kamut a köztudatba, és elhinted, hogy ez a valós megoldás, mindenki el fogja hinni, és aki nem, azt a többiek meg fogják támadni szóval vagy akár tettekkel is, mivel NEM HISZ ABBAN, AMIBEN MINDENKI MÁS HISZ, így aztán a többiek ELLEN VAN, holott nem! 

Csupán használja az eszét. 

 

Gondolj bele abba, hogy a teljes vallási és spirituális hitrendszer hamis, hazugságokon, illúziókon alapszik. A VALLÁS ÉS A SPIRITUALITÁS ÜGYESEN VAN ÖSSZEMOSVA MOSTANSÁG, méghozzá a háttérből jól irányított módon. Ugyanis aki bedob hitrendszereket és áramlatokat, az sok esetben a háttérhatalom, ami pontosan tudja, mit akarnak az emberek hallani. Mi az, ami reményt ad nekik, mi az, amivel jól meg lehet őket vezetni. Ami kellően nagy humbug ahhoz, hogy mindenki elhiggye. Mint pl a sokat emlegetett Jézus-keresztrefeszítés- mítosz. Egy férfi, aki Isten fia, és akit Isten, a saját apja, arra ítél, hogy a kereszten haljon meg, és ezzel a kereszthalállal megváltja az emberiséget. Ha csak egy picit is belegondolnának az emberek ennek a mesének az irreális tartalmába, mely minden ízében megszegi az Univerzum Törvényeit… pl abba, hogy micsoda aljas alku az, hogy egy “isten” feláldozza a fiát, és ezzel megváltja az emberiséget, mert ha ez megtörtént volna, az ALKU LETT VOLNA, méghozzá a fekete mágia legaljasabb szintjén… 

Ott, ahol már semmi sem számít, bármit feláldozunk a hatalom fenntartása végett…

Felfeszítették és feltámadt…? Mégis hogyan? 

 

A mai kor embere FENNTARTÁSOK NÉLKÜL FOGADJA EL AZ ÉVEZREDEKKEL EZELŐTTI MESÉT, MINT CSODA, EGY OLYAN ISTENNEK TULAJDONÍTVA MINDEZT, AMELYIKET SOHA NEM LÁTOTT ÉS SOHA NEM ÉRZETT, mert amit érez, az a Teremtő Forrás nullpont energiája… a mai kor embere a mostani időkben pedig NEM FOGADNA EL EGYETLEN CSODÁT SEM VALÓSÁGOSNAK, amelyik egy picit is megkérdőjeleztetné vele a hamis hitrendszerét..

 

Pl megjelenne egy újabb Jézus, és elmesélné, hogy az ő mítosza és meséje már jóval több mint 2022 éves, a történelem során i.e. is többször felbukkan ugyanez a mese, és azóta is, más és más formákban…. senki nem hinne neki, és elüldöznék.. mert nem azt mondaná, amit a dogmatikus hiedelmeibe burkolt emberek hallani akarnak. 

Hát ezért olyan könnyű irányítani az embereket, mind a mai napig. 

Mert ami valóság, azt hazugságnak hiszik, ami hazugság, azt valóságosnak hiszik, és mindenáron ragaszkodnak hozzá még akkor is, ha ez szenvedést és fájdalmat, kilátástalanságot hoz az életükbe. 

 

Akik pedig Jézus korában  tudták az igazságot, azokat elhallgattatták, fejjel lefelé feszítették keresztre, vagy elüldözték őket. Igen. A fejjel lefelé megfeszített János nem maga kérte, hogy feszítsék így fel.. hanem kegyetlen kivégzői tették vele mindezt, hogy példát statuáljanak a nép számára.. aki el meri mondani az igazságot, az így végzi. 

 

Az elüldözöttek NEM ALAKÍTOTTÁK MEG A KERESZTÉNYSÉGET, hanem mint Jézus apostolai, számkivetettként és éhezve bujkáltak, évtizedekig, a tudást pedig titkos evangéliumokban írták le és rejtették el éppen ott, ahol évezredekkel előtte az emberiség előtt fel nem fedett, Babilon elleni atomcsapás volt. 

 

Babilon még csak nem is szerepel a lengedáriumokban, mint az atomcsapás célpontja!

Sodomáról és Gomorráról pedig azt hitették el az emberekkel, hogy vulkánitörés vagy meteoritbecsapódás végzett velük. A további öt várost pedig meg sem említik…

Nem furcsa ez? 

A kereszténységet később alapították meg, évtizedekkel később, és NEM AZ APOSTOLOK, de ez sem tűnik fel senkinek. Egy csoport alakította meg, amelyik felismerte, hogy ebből még világvallás lehet a későbbiekben, és kitartottak amellett, hogy a keresztre feszítés meséje igaz volt. 

 

Egy mesét terjesztettek el, amelyből sok pénzt lehetett később keresni, és igazuk is volt. A világ legmocskosabb és leggazdagabb vallása lett a kereszténység, amelynél hamisabbat én magam nem ismerek, ez az, amivel egyetlen szó erejéig sem tudok azonosulni, ismervén az igazságot, pedig, főleg nem. 

 

Amikor Nero Rómában üldözte őket, hamar felismerte, hogy egy nagy reményű titkos társaságról van szó, így aztán Róma irányított felgyújtása után keblére fogadta őket. A nép számára mást mutatott ugyan, de ez volt a helyzet. 

Konstantin császár jóval később politikai és anyagi okok miatt karolta fel és ismerte el a keresztényeket, és megalapította a katolicizmust. Ez az a hitrendszer, amely a legmarkánsabban tartja fogva a mai Európát, és a mai Magyarországot. 

 

Miközben az igazságtól elfordítják az emberek a fejüket, a valós, igazolt tényeknek nem néznek utána, jobban szeretnek hitegetéseket olvasgatni a neten, mint valódi kutatásokon alapuló, valós bizonyítékokkal alátámasztott, a tudat nyílását és fejlődését szolgáló, felvilágosító és forradalmi írásokat.

 

Babilonról, Sodomáról és Gomorráról az igazság teljesen el van titkolva, pedig ez egy nagy jelentőségű dolog, , amely már akkor megváltoztatta az emberiség jövőjét, még jóval a zéró időszámítási pont előtt. Előkészítette Enlil - Jahve hatalmát, megerősítette, és a megfélemlített túlélők nem mertek többé szembeszállni vele, Marduk pedig Dél-Amerikába ment ezután. Ekkor alapította meg a maya-inka-azték-anaszazi civilizációkat.

 

A mai kor emberiségét teljesen átverték, és ez valahol itt indult el. Nagyjából i.e. 4.000 körül. 

Pontos dátumot nehéz belőni, de az ókori, eltussolt - eltitkolt atomháború legalább akkora jelentőséggel bír, mint az állítólagos jézusi feláldozás. 

Annyi különbséggel, hogy ez előbbi igaz, mégsem tanítják az iskolában, az utóbbi hazugság, mégis az egész világ ezt szajkózza. Azért írom mindezt, hogy érzékeltessem, mekkora hazugságban élünk Ami nekünk érdekes most ebből a történetből, az az annunakik M.E. táblái. 

A mágikus eszköz táblákból sok van az asztrálon is elmentve, többhöz a Nibiruról lehet hozzáférni, és megint másokhoz a Marsról - természetesen az asztrálsíkon. Mélymeditációban. Tudjátok, mióta a Nibiru mágikus eszközeit használjuk arra, hogy a Földet biztonságosan és atomháborúmentesen tartsuk, hogy megszüntessük az aszályt, a gazdasági válságot, lépésről-lépésre -, és felszámoljuk a NOVUS ORDO SECLORUMOT, az az érzésem, hogy minden spirinek meg kellene látogatnia meditációiban a Nibirut, amely félig-meddig a mi hazánk is. Ha most hevesen tiltakozni kezdesz, hogy te bizony nem a Nibiruról származol, akkor ajánlom figyelmedbe a genetikai térképet, melyet a tudósok már megalkottak, és tökéletes szinkront találtak az annunaki DNS-sel, amit az ősi Babilon leleteiből nyertek ki, valamint azt a tényt, hogy a géntérképünkben több a titok, mint hinnéd. 

A Nibiru azért félig-meddig otthonunk, mert a génjeink őrzik azt a világot és azt a tudást, ami ott van… és ez a tudás rendkívül fontos, ráadásu a Földön is ismert, a Tabula Smaragdináról, Tiltott Tudás néven. Csak hogy összerakd a képet. 

A génjeink természetesen más fajok DNS-ét is őrzik, de amíg abban a tévhitben ringatod magadat, hogy mondjuk döntően szíriuszi vagy plejádi vagy, elmondanám, hogy az emberiség DNS térképe 99 százalékos egyezést mutat egyedenként, és az egyezésen BELÜL vannak az olyan érdekes kiugrások, hogy pl valakiben 50 százalék felett van a reptilian DNS - ez nem azt jelenti, hogy a teljes genomja 50 százaléka reptilian, tévedés ne essék, tessék használni a fejeteket, és azt, amit matekórán megtanítottak nektek -, hanem azt, hogy az átlagos reptilian génkészletünket tekintve, amely a teljes genomnak úgy a 10 százaléka, ha 100 százalékos reptilian génszekvenciát nézel, akkor 10 százalék, na abban a 10 százalékban a száz százalékből ötven van meg annak a valakinek, megint másnak csak mondjuk 30, vagy 20 százalék van meg, és ezen felül még ott van tengernyi más faj genomja bennünk. Hát így áll az a DNS - készlet, ami egy igazi ritkaság, egy csoda, egy kincs, és úgy is tekintetnek rá a Világegyetem nálunkénál jóval fejlettebb civilizáció, akik pontosan azért nem támadnak meg minket, egyik sem, az emberiséget nem támogató fajok sem, mert ez nem céljuk. A céljuk vagy a leuralás, hiszen értékes és egyedi az emberi faj, óriási tudást hordozunk a génkészletünkben, olyan tudást, amely éppúgy jön a Szíriusz- és Orion- rendszerből is, mint a Nibiruról, vagy a felszabadítás, és e kettő áll egymással szemben. A szembenállás itt nem dualitás, hanem érdekcsoportok akaratának küzdelme, egyfajta kihívás. 

 

Ha azt gondolod, hogy nem kell a Föld az idegeneknek, akkor tévedsz. A Föld sok pusztuló, távoli szupercivilizált faj anyabolygójához képest nagyon is jó állapotban van. Szabadon belélegezhető a levegő, iható a víz, táplálék is van bőven, bármit is hitetnek el velünk a fősodratúban… 

 

Az Univerzum ennyi milliárd év alatt igen sokat fejlődött a szupercivilizációk tekintetében, a legjobb mérték az, ha aranymetszés alapján építkeznek és az úgynevezett Tóruszt használják energetikai forrásnak, amely a Világegyetem nullpont-energia körforgása, dióhéjban. A Tórusz alapján működik maga a Föld is, és minden más bolygó. Úgy néz ki, hogy el tudd képzelni, mint egy gigantikus fánk, amelynek a közepén van egy lyuk, és ebbe a lyukba - EREDET -, áramlik be és ki szüntelenül az energia, a “fánk” minden részéből. Ezt a fánkot most képzeld el megsokszorosítva és összefüggően, egymásba kapcsolódva, ezek a Tóruszok építik fel az Univerzumot. Mint idő és tér megalkotói. 

 

Akinek célja az Aratás, az emberiség 80 százalékának eltörlése, az emberek egy csoportja, a háttérhatalmi eliten belül, a Bilderberg-csoport, afelett még a Háromszázak Klubja és a Tizenhármak a csúcson. Tehát pár ezer ember, nagyjából, akik földönkívüli uraikat is régen megtagadták, ugyanis mint mondtam, az érdekes és ritka értékes, egyedi génkészletünk miatt egyetlen fajnak sem áll érdekében minket elpusztítani. 

 

Az M.E. eszközökkel már most elkezdtük felépíteni azt a mágneses erőteret a Föld körül, amit Marduk annak idején Babilon köré vont és amivel megvédte népét és támogatóit a biztos haláltól. Az akkori Istenek Gyűlése, amelyben Enlil és Nergal is részt vett, kicsit hasonlatos a mostani háttérhatalmi Tizenhármakhoz, egymást is átpalizták és egymáson is felül akartak kerekedni, valamint határozottan két részre oszlottak: az Enlilt támogatókra és az az Enkit támogatókra. 

 

Most annyi a különbség, hogy a háttérhatalmi elit nemigen tud mást támogatni, mint az Enlil által lefektetett alapokat, mivel aki ettől eltér, azt kizárják, és a NOVUS ORDO SECLORUM nem más, mint egy újfajta Enlil-birodalom, ahol a hamis isten törvényei újra érvényesülni tudnának úgy, mint régen, amikor Enkiéket elűzve a zéró időszámítási pontnál Enlil átvette a vezetést. 

 

Úgy sejtem, évezredeken át tartó hanyatlás vette kezdetét az ókori atomcsapás után, miután Marduk távozott Babilonból. Ez a hanyatlás vonatkozott a tudásra, és annak minden formájára, a kultúrára, a művészetekre, a nyelvre… IGEN, A NYELVRE. 

“Összezavarni a nyelveket”, ezt kétféleképpen tehették meg. Egyrészt tudatmódosító M.E. táblákkal, másrészt a népesség erőszakos elkülönítésével. A legendáriumok szerint Bábel tornya még a soha be nem vallott atomcsapás előtt omlott össze, “Jahve isten haragjában szétrombolta, mert az emberek túlontúl törekvőek lettek, és vele akartak kapcsolatba kerülni.” Ennek minden szava hazugság. 

Úgy sejtem, Babilon - Bábel tornya az atomcsapás előtt úgy semmisült meg, hogy Enlil a levegőből egyszerűen leromboltatta azt. Nem lehetett nehéz azzal a technikai felszereltséggel, ami nekik volt. Az már könnyen lehet, hogy a földi emberek isteni beavatkozásnak tartották.

Az összezavart nyelvek pedig nem csak kifejezetten arról szóltak, hogy az emberek hirtelen elkezdtek másik nyelven beszélni.. ugyanis ez lehetetlen. Nyilván te is tudod, ha belegondolsz, hanem arról, hogy más módon kezdtek el kommunikálni, mindannyian, mint addig. Ez azt jelenti, hogy annak előtte kommunikálhattak pl TELEPATIKUSAN is, és energiákkal is, ebben biztos vagyok, főleg, ha Marduk erre tanította őket.

 

Azok a reptilian képességek, amelyekről egy korábbi cikkemben már írtam, a REPTILIAN IMPERIUMBAN, és amelyek közé tartozik nem csak a telepátia, az asztrális projekció, hanem a telekinézis és a teleportáció is… nos, EZT, EZEKET A KÉPESSÉGEKET “ZAVARTÁK ÖSSZE”, AZAZ GENETIKAI MÓDOSÍTÁS TÖRTÉNT.

A földi emberek akkor már felvették a kapcsolatot Anuval és a Nibiruval is, ahogyan szintúgy Marduk és Enki tanította nekik. Elkezdték tájékoztatni Anut és a nibiruiakat arról, ami a Földön akkortájt folyt… az a végtelen zsarnokság és kegyetlenség, amit az Enlil ág képviselői akkor már Ábrahámmal, az egyik kiválasztottal, Enlil egyik fiával műveltek, akik félig ember volt, mert földi asszonytól származott. 

 

Most jön az érdekes rész, amiből megérted, miért is fontos egyáltalán az, hogy sok ezer évvel ezelőtt egy idegen faj saját maga java részét is kiirtotta egy atomcsapással. 

 

A Bábel-torony egy adóvevő volt, ugyebár. Felerősítette az emberek telepatikus jeleit, amiket az “isteneknek”, a Nibirura, és a Földön lévő Enki ágnak küldtek. Babilonból. Marduk kifejlesztett egy olyan rendszert a piramisokkal, az obeliszkekkel és a Bábel-toronnyal, ami FELERŐSÍTETTE az emberek képességeit. 

Így már könnyen és gyorsan mentek oda-vissza az üzenetek az “égből”, Nibiruról, és a Földről vissza a Nibirura. Az emberek elkezdtek az annunakik szintjére emelkedni, és mivel az annunakik NEM TUDTAK TELEPATIKUSAN KOMMUNIKÁLNI, SOHA, AZ EMBEREK VISZONT IGEN, a Nibirun is volt egy ugyanilyen torony. Egy adóvevő, és persze régóta piramisok, obeliszkek és minden, ami a szakrális alapokhoz kellett. Anu és a többi nibirui elkezdte magában előhívni a telepátia képességét, és gyanítom, egy DNS-módosításon is átestek, hogy ugyanazokat a spirituális képességeket birtokolják, mint az emberek. 

 

Tehát létrejött a kapcsolódás, egy olyan kapcsolódás, amit mi most jobban érzünk, mint bármilyen fizikai kapcsolatot az annunakikkal, hiszen fizikailag a legtöbben nem találkoztunk még velük. 

 

A Bábel-torony ezért került lerombolásra, az égből, annunaki szuperfegyverekkel, de mivel ez nem volt elég, hiszen a torony mellett ott voltak a piramisok, obeliszkek, sőt, az Orion és a Szíriusz - rendszerből hozott kristálykoponyák, kellett egy atomcsapás is. Egy olyan nukleáris holokauszt, ami nem csak lerombolja az egész birodalmat, Babilont és a környező településeket, amelyek mind átálltak erre a kommunikációra, hanem kellő iszonyatot kelt az emberekben ahhoz, hogy bármilyen ilyen típusú dologtól örökre elvegyék a kedvüket. 

Sikerült.

Nagyon hosszú időre. 

Évezredekre. 

 

Ami ezután jött, Új-Egyiptom, amit már Enlil irányított, a fekete mágia és a kegyetlenkedések, mészárlások és gyilkosságok fellegvára volt. Enlil pedig kiterjesztette birodalmát az egész mai Közel-Keletre, ami tökéletes szakrális központja lenne annak a kommunikációnak, tudásnak és energiának, ami az annunakikkal való kapcsolatfelvételhez kellene… és máris elérkeztünk a jelenbe. 

 

Az annunakik most is fel akarják velünk venni a kapcsolatot, és már régen meg is tették. Ugyanúgy istenekként érzékeltük őket, hiszen ez van belekódolva a DNS-ünkbe. Így alkottak meg minket. Valójában tudjuk, hogy földönkívüli fajról van szó, és azt is, hogy az istenek forrásenergiák, a valódi istenek egy része a Forrás része, és csupán energiaként, gondolatként van jelen, egy részük pedig valós titánok egy csoportja. Az annunakik is őket képviselték a Földön - mert amint egy bolygóra érkezel, képviselni kezded azt, ami a DNS-edbe van kódolva.

Az annunakik találtak olyan adóvevőtornyokat bőséggel a Földön, amelyen keresztül kommunikálhatnak velünk. A technikai fejlődés soha nem látott méreteket öltött nálunk, és a HAARP antennái pl kiválóan alkalmasak lennének erre a kapcsolatfelvételre, viszont az obeliszkek is, amelyek mindegyike a szó szoros értelmében a háttérhatalmi elit tulajdonában van, Enlil után megörökölve azokat. 

 

A HAARP-on és az obeliszkeken kívül itt van még a tengernyi piramis, amelyeken keresztül lehet hozzájuk szólni, akár úgy is, hogy asztrálisan lépsz be a piramisokba, hiszen ezek mindegyike vagy el van rejtve, pl nálunk mindegyik földdel és így azóta erdőséggel borított, tehát a táj részeként hisszük őket, vagy erőteljes katonai jelenléttel őrzött. 

A HAARP-on egészen biztosan felvontad a szemöldöködet. A HAARP rendszer a magaslégköri áramlatokat “figyeli” - és befolyásolja -, és az ionoszférát módosítgatja, és “monitorozza”. Az ionoszféra és a magnetoszféra afféle isteni közvetítő rendszer, amelyen keresztül fizikailag és jól hallhatóan is lehetne kommunikálni bármilyen idegen fajjal, amelyik valamiért nem tud a Föld atmoszférájába belépni. 

Az atmoszférát jól láthatóan védik, és a Földközeli objektumok /más néven a NEO - NEAR EARTH OBJECT/ rendszere folyamatosan pásztázza a világűrt a közvetlen közelünkben, így a Nagy Testvér mindent látó szeme oda is elér, ahol elképzelni sem tudnád, hogy egyáltalán látni lehet valamit…. 

Pedig lehet. 

Olyan dolgokat és olyan azonosítatlan repülő objektumokat, amelyeket a világgal ennek a tudásnak a birtokosai nem osztanak meg velünk.

A Föld légterében tengernyi UFO repked, sok a háttérhatalom tulajdonában van, megint mások ENGEDÉLYT kaptak a belépésre, és megint mások nem kaptak engedélyt, de beléptek. Ebből arra következtetek, hogy a földi elit vezetés nem tudja kezelni az “UFO problémát”, nincs kellő eszközük a miénknél jóval fejlettebb idegen fajok űrhajóinak távoltartására, ezért vannak rendszeres észlelések nem csak földi tulajdonban lévő űrhajókkal kapcsolatban. 

Az is biztos, hogy a YHWH Szövetség nem földi testben lévő része, a Földet uraló magasan fejlett idegen faj uralja az mátrixhoz kötődő asztrális és mentális teret, de csak A MÁTRIXHOZ KÖTŐDŐT, ezt hívom én hamis asztrálnak és hamis mentálnak, amit már kipucoltunk. 

A valódi asztrális és mentális sík bárki számára könnyen elérhető, amennyiben átlát az illúziók és dogmák, téves hitrendszerek és dezinformációk tömkelegén, amihez elsősorban a dualitás teljes elvetése kell. 

Visszatérve az adóvevőkre, a HAARP-rendszerhez fizikailag nincs hozzáférésünk, de asztrálisan és mentálisan van, ezért használjuk is, arra, amire valóban kellene használni. 

A piramisok és obeliszkek, valamint a rejtélyes kőkörök és tengernyi téridőkapu a Földön mind az annunakik által került megnyitásra. Olyan elképzelhetetlenül nagy értéket hagytak itt nekünk, ami szó szerint az orrunk előtt van, csak észre kell venni. 

Viszont az emberiség lebutított és elaltatott állapotában nem tud hozzáférni ezekhez az értékes kincsekhez, már csak azért sem, mert az igazán értékes kincsekről az van mondva, hogy gonoszak, hamisak és sötétek..

 

Nem győzöm elégszer mondani, hogy a mátrixban semmi sem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz, és ezt vonatkoztasd a spirituális és vallási, nagyon összemosódott hitrendszerekre is. 

Amíg az emberiség egy rejtett bűntudatban fetreng, és saját magában keres minden hibát, amíg nem veszi észre a tökéletes hipnózist, amivel elkábítanak minket, amíg a tudata nem lépi át a küszöb őreit, addig nem fogja érteni az összefüggéseket. 

Az ókori nukleáris csapás azért fontos, mert az atom most nagy hangsúlyt kap. 

Tényleg az az érzésem néha, mintha a hidegháborúból egy jottányit sem mozdult volna előre a politika. Ugyanazt az ostoba játékot játszák el nekünk, több évezrede: két politikai vezető szembenállása egymással, két olyan vezetőé és két olyan országé, aminek súlya van a gazdasági vonalon… és amelyik ország “nyer”, az gazdagodik, amelyik “veszít”... nos, az is….

Gusztustalan, és az emberek elhiszik.

Ez a dualitás téma már eleve erről szól: két szembenálló erő közül kell választanod, és szentül hiszed, hogy jól döntesz, mert te tudod, melyik a “tiszta”.. ugyan már! Nincs két szembenálló erő, az UNIVERZUM TÖRVÉNYEI alapján két atom egyesül, nem pedig szeparálódik, és ettől felfelé is minden egyesül, nem pedig szeparálódik, az a világ - rend pedig, amelyik ezt megtagadja, és elválaszt egymástól dolgokat, embereket, fajokat, világokat a tudatban, de tényleg pusztán csak a tudatban, mert a tudat számára létezik dualitás, semmi más számára nem, még a fizikai síkon sem… nos, amelyik civilizáció ezt kettéválasztja, az addig elveszve, mondhtani stílusosan, kárhozottan bolyong a kétség ösvényein, vagy még stílusosabban, a Halál Árnyékának Völgyében…

Enki és Enlil ténylegesen szembenállt egymással, és valódi, kegyetlen háború dúlt közöttük évezredeken át. Átörökítették a genetikánkba ezt a testvérharcot, és ez  a mai mátrix minden szintjén és ízében gyönyörűen tetten érhető. Torzsalkodás, gyűlölködés, ítélkezés, amely már rasszizmusként is kiterjed, nem csak a Black Lives Matters, vagy a White Lives Matters értelmében, hanem a földönkívüli fajok értelmében is, és tudjátok, az az igazi hányinger, hogy már a spirituális emberek is fajok alapján akarnak földönkívülieket megkülönböztetni, bélyegezni és beskatulyázni. 

Embereket pedig úgyszintén.. ez IKERLÁNG, ez érdekel, ez nem ikerláng, ez nem érdekel, ez “sötét oldallal cimborál”, ettől félek, ez a “fényt” /hazugságokat/közvetíti, ezt elfogadom, menny, pokol, fent, lent, kint, bent, sötét, fény, démon, angyal, ördög, isten… EZ SEM VÁLTOZOTT AZ EMBERISÉG FEJÉBEN TÖBB MINT TÍZEZER ÉVE EGY JOTTÁNYIT SEM…

Ideje lenne felébredni. 

 

Tudjátok, amikor a tréningen megjelenik a “rettegett hüllőkirály”, Marduk, a csodálatos és eszes annunaki, aki olyan M.E. eszközöket ad a kezünkbe, hatalmas szeretettel, és tanácsokat is hozzá, amelyek ténylegesen képesek változtatni a dolgokon, hitegetés és hülyítés helyett, amikor Lucifer , a “rettegett gonosz” megjelenik a tréningen, arany-tűzben járva, zöld szemekkel, csodálatos erőkkel és felvilágosít, kisegít, kinyitja a képességeket, kinyitja a tudatot, olyan dolgokat mond és mutat, amelyeket valahogy mindig is tudtunk, csak vissza kell emlékeznünk rá, amikor a “rettegett Baál” /elképesztő, de a spirik java része még csak azt sem tudja, ki az a Baál, pedig aposztrofálhatjuk a magyarok istenének, vezető forrásának is, és évezredes ősmagyar múltja van…/ megjelenik és felavatásokat ad a bőségre, a szerelemre, a boldogságra és a bolygó kiváltására a káoszból, nos, ilyenkor azt érzem, ezt mindenkinek át kellene élnie.

Amikor a tréningeken olyan lényekkel dolgozunk, akiket a spirituális világ azért nem fogad el, mert képtelen felismerni és kiverni a dualitást a fejéből, mi tudjuk, hogy haladunk, ők nem haladnak, csak etetik a népet, és sajnos saját magukat is. 

 

Ez azért baj, mert az emberek java része azokat követi, akik “azért szolgálják a fényt, mert angyalokkal kommunikálnak”... NINCSENEK ANGYALOK, az angyalok az Igigik voltak, akik Mardukkal a Mars bázisait építették fel, az emberek akkoriban, több évezreddel ezelőtt őket nevezték el angyaloknak, félelmetes fegyverzettel jártak-keltek, földi nőkkel háltak és számtalan félistent nemzettek - félig igigi, azaz annunaki, félig ember -, akárcsak maguk a magasabb rangú annunakik. Az emberiség angyali hierarchiája nem létezik. 

Az angyalok félig démonok is voltak, azaz sem démon, sem angyal nem létezik, mert a démon és az angyal pusztán kreálmány.

A valódi démonok pedig titánok, mint Achremmon vagy Abadon. 

Ősi lények, akik a mostani emberiség előtt évmilliárdokkal éltek a Földön. 

Tudom, hogy nem könnyű kiigazodni, de ne a vallást ötvözd a spiritualitással, hanem a realitást és a logikát. 

Akkor fog működni. Másképp csak lebegsz az illúziókban, örökkön-örökké….

 

Nagyon szép gondolat az, hogy pusztán attól fogunk elkerülni bármilyen nukleáris apokalipszist, mert az emberek sokat imádkoznak, vagy a fényt kergető csoportos meditációkon “angyalokkal” akarják megvédeni a Földet egy atomcsapástól. 

De ezzel nem érnek el semmit, ha tetszik, ha nem. Ha Enlil-Jahvén múlna, már nem lenne itt az emberiség, egyetlen egy sem maradna, mindent puszta robotok szolgálnának ki és egy maréknyi uralkodó Elit, szerencsétlen, megvezetett, valaha háttérhatalmi tagok egy csoportja szolgálná közvetlenül a félelmetes fegyverekkel érkező földönkívüli fajok összességét, a YHWH Szövetséget, amely a legkisebb engedetlenségre is ölne. Gondolkodás nélkül. 

 

Főleg azért, mert évezredek óta egyre kevesebb alkalommal tudják ezt megtenni. 

No nem azért, mert olyan szépen imádkoznak az emberek, tudtukon kívül, éppen Enlilhez. /vagy tudtukkal, mert szabályosan el akarják harapni a torkomat többen is, akik azt gondolják, Enlil egy segítő istenség volt és az is a mai napig… és fia, Nergal pedig egyenesen egy szent… én nem is értem, hogy ezek az emberek hol élnek, talán nem akarják látni az igazságot, amelyre konkrét fizikai bizonyítékból több van, mint azt bárki elképzelné, gyakorlatilag tele van a szabadkőművesek jeleivel a világ, és a szabadkőműveseg eredeti, ősi, tiszta csoportja fektette ezeket le, hogy elvezesse a mindenkori emberiséget a lényeghez, a hazugságokból való kilábaláshoz./

 

Az atombomba egy óriási kamu. Létezik, persze, hogyne létezne.

Ott van a földalatti bázisokon, jól őrizve, gondolom több ezer töltet. 

Nagyhatalmanként több ezer.

 

A világűrben is ott vannak a nukleáris és egyéb tömegpusztító fegyverek, egyik ország a másikra irányítja őket a műholdakról. Állandó készenlétben, állandó fenyegetettségben. 

Amiért kamu, az nem a létezése, mert létezik. Ugyanúgy létezik, mint a hidrogénbomba, vagy a levegőt felgyújtó bombák, és más, egyéb tömegpusztító borzalmak, biofegyverek, vegyi fegyverek, sugárfegyverek, egy egész nukleáris és biológiai arzenál. Hatalmas fenyegetettséget jelent, valóban. 

Viszont soha nem fogják bevetni az igazán nyilvánvaló tömegpusztító fegyvereket, több okból sem. Az egyik az, hogy a zsarolási alapot nem szokták eldobni. Örökké lehetne sakkban tartani a világot velük. Ki az az őrült, aki megválik bármelyik zsaroló fegyverétől, ha utána nem marad semmi a kezében? 

Ezenkívül csak a második világháború végén lehetett azt megcsinálni a tudatlan tömeggel, hogy az lett a győztes fél, amelyik ledobta az atomot, és ezzel ugyanazt a hibát követte el, mint annunaki elődeink. 

Ma már vesztes félnek számítana, tömeggyilkosnak, és nem tudná a hatalmát érvényesíteni. Valamit azért csak tanultunk több mint hetven év alatt. 

De ami a legnagyobb kamu ebben, az, hogy a nukleáris csapásnál sokkal pusztítóbb fegyvert érvényesítenek velünk szemben, és ez a TUDAT elnyomása. 

A tudaton múlik minden.

 

Amikor Marduk vörös mágneses erőterét használjuk, a tudatot védjük elsősorban, és csak másodsorban a fizikai síkot, amelyet nem elpusztítani akarnak, hanem átépíteni, úgy, hogy megfeleljen az Új Világrend elvárásainak. 

Dőreség lenne azt hinnünk a csapatommal, hogy pusztán Marduk mágneses erőterének elképzelése megvédené a Földet. Marduk ugyanis ezeket fizikai M.E. eszközökkel telepítette, és olyannyira volt megfogható, sőt látható, mint egy nagy, vörös, membránfelületű búra.

Sokkal inkább Marduk erőtere a tudatokat programozza át, beleértve a háttérhatalmi elit tudatát is, amely nem tud védekezni azokkal a lényekkel és erőkkel szemben, amelyeket ő maga állított be a világ számára gonosznak, mert PONTOSAN AZÉRT ÁLLÍTOTTÁK ŐKET BE GONOSZNAK, MERT ELLENÜK, ÚGY MINT ANUBIS, HÁDÉSZ, LUCIFER, MARDUK, SETH, ÉS BÁRMELYIK DÉMONNAK KERESZTELT ENTITÁS ELLEN A HÁTTÉRHATALMI ELITNEK NINCS VÉDELME.

Remélem, már kezd összeállni a kép… hogy mitől is fosztják meg magukat a dualítással az emberek. A valós tudati-mentális eszközöktől, amikkel tehetnek is valamit. 

Nem pedig csak elképzelik. 

Az angyalos, “istenes” fényességes illúziómeditáció azért nem fog segíteni, mert pontosan azokat a hamis, még Enlil által teremtett, illetve az Enlil ágról származó annunakikat hívja be, akiket a háttérhatalmi elit is szolgál….

Amikor kislány voltam, rengeteget kérdeztem a Pokolról. Nem fért bele a fejembe, hogy létezhet egy pokoli hely, ahol a lelkek szenvednek. Éreztem, hogy mindez csupán ámítás és hazugság. Miért kapnának a lelkek büntetést olyasmiért, mint a szerelem? Vagy a katonaság? Vagy az éhezésből elkövetett tolvajlás..? Olyasmiért, amire Enlil-Jahve világa kényszerítette őket…

Az Inferno, a Pokol, amelyben még sokan ma is hisznek. Én nem tudtam hova tenni, amíg nem mentem “le”, és azzal szembesültem, hogy “odalent” /a tudatalattiban egyébként/, számtalan kincs és tudás rejlik… és erő, hatalmas erő. Hiszen a felébredő tudat erejénél nincsen hatalmasabb.

 

Az Inferno egy újabb fenyegetés a hiszékeny emberiségnek. Olyan, mint a hetven éve folyamatosan kilátásba helyezett nukleáris csapás. 

A Pokol az a hely, ahol mindent élesen és tisztán látsz. Ahol már nincsenek kétségeid, és szembesülsz a realitással, ami ezen a bolygón van. Azzal, hogy nem fognak fényességes angyalkák megmenteni önmagadtól. Azzal, hogy a kárhozat nem fenyeget, mert most van kárhozat. Éppen abból kell kitörni.

Azzal, hogy a JAHVE-féle inkarnációs körforgás ránk kényszerített mivolta egy igazi ördögi kör, a karma egy hazugság, hogy újra és újra bűnösnek érezd magad, valójában időbeli és térbeli lekötés, azzal, hogy oltári módon át vagyunk verve, és vallási színezetű álspiritualitás kezdi az enyves markába fogni a világot. Pénzéhes, magukat Jézusnak és istentudjaminek mondó álpróféták mondják meg a tutit a reménykedni akaró embernek a valóság helyett, amelytől maguk is félnek. 

 

Nem a Pokoltól kell félni. A Pokol, az INFERNO, egy tiszta, mindent élesen megvilágító, az emberi tudatot kitáró, az évezredes bűntudat és illúziók alól felszabadító hely. Nem is hely, hanem egy tudatállapot, amiben az ember már nem kerget illúziókat és nem fél a valóságtól. 

A Pokol nem a kárhozott lelkek büntetőhelye. Az inkább maga a mátrix. 

A mátrix pedig úgy büntet, hogy nem kell hozzá okot szolgáltatnod, hiszen a te félelmedből, kétségeidből és fájdalmadból táplálkozik. Ebből épül fel. 

A mennyországról pedig már mondtam, hogy az annunakik találták ki, és ez nem volt más, “A Mennyek”, ahol örök élet vár, mint a Nibiru. 

 

Tudom, hogy nagyon lehangoló, de ez van. Ébredj fel, és teremts ITT, és MOST. Ne holnap, ne holnapután, ne egy reménybeli Aranykort várva. Hanem MOST. Ne tűzz ki dátumokat, hogy majd ekkor, meg akkor jön el bármilyen ARANYKOR - ez is nagyon félrevezető, hiszen az ARANYKOR szó szerint értendő, az annunakik ARANY-KORA arról szólt, hogy földi emberi rabszolgákkal bányásztatták az aranyat, hogy a Nibiru légkörét megmentsék. 

Most is változás zajlik és erre figyelj. Ne a jövőbe vetett reményteli ígéretekre. Azok nem érnek semmit és nem teljesülnek be soha. 

Végezetül, hogy miért baj az, ha összemossák a spiritualitást a vallással? Nos, azért, mert minden vallás egyetlenegy hitrendszerben mozog és attól nem enged eltérni, és minden vallás csakis a saját hitrendszerét hiszi igaznak, a többit pedig elutasítja. 

Nem kellene sem spiritualitás, mint illúziókergetés és csodavárás, sem vallás.

Ami kell, az az EGYSÉG. Ennyire egyszerűen. 

A tréningeken dolgoztunk már nem földi testben lévő, ősi reptilianokkal is, akiket Marduk teremtett. Nagyon jól teljesítettek és segítettek olyasmikben, amiket mi még nem tudunk átlátni. Dolgoztunk már archonokkal, akikről kiderült, hogy ősi titánok. Dolgoztunk démonokkal is, akikről úgyszintén ez derült ki. Ősi lények, akik időn és téren át léteznek, és ha átlépsz néhány téridősíkot, találkozhatsz velük. 

 

Az atomcsapás pedig mostanában jött információként, hogy foglalkozni kell vele. Nem azért, mert megtörténik - bár én sem tudhatok mindent, és ezért biztosra akarok menni -, hanem azért, mert az atomcsapás túl nagy fegyvertény ahhoz, hogy nagyon hamarosan, egy vagy két hónap múlva ezzel tartsák majd sakkban az emberiséget. 

Most pedig már nem fogják azt mondani, számtalan jól kidolgozott sci-fi után, hogy bújjunk az asztal alá.. mert tudják, hogy nagyjából tudjuk, mivel állnánk szemben, ha tényleg megcsinálnák, és kb. harminc másodperc állna a rendelkezésünkre. Vagy még annyi se.

A következő hónapokban fel fogja erősíteni a fősodratú az atomcsapás témáját, és újra rettegésbe kergeti az embereket. Pedig felvilágosítani és őszintén beszélni kellene inkább. Hazugságok helyett. 

 

Ez a tréning, ami most jön, nagyon erőteljes lesz. Mindenkinek ajánlom, aki tovább akarja fejleszteni a képességeit, mert úgy fejlődnek a képességek, ha kipróbálod őket :) 

Nagyon sok feladatunk lesz, és nagyon változatosan, de ami a legfontosabb, Babilon ősi M.E. eszközeit és Babilon mágiáját fogjuk megismerni. Azt a világot, amit Enlil annyira gyűlölt, hogy atomcsapással végezte ki az ókori szupercivilizációk közül a legerősebbet. Marduk birodalma számtalan meglepetést tartogat nekünk, és egy tudást fog a kezünkbe adni, egy olyan tudást, amiről szintúgy nem olvashatsz sehol, azért nem, mert az emberek kikerülik. 

Hát mi nem fogjuk, és “le” fogunk menni ismét az Inferno-ba, a mélytudatalattiba, hogy előhozzuk onnan azt, amit Marduk örökül hagyott nekünk, és nagyon jól tette. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

MARDUK PIRAMISAI - meglepő tények, és fontos tudás

MÁTRIX ÉS SZAKRÁLIS LABIRINTUSOK

BABILON KULCSAI - fontos mágikus kulcsok

ANNUNAKI MÁGIKUS FEGYVEREK - felavatás

ENKI ÉS NINMAH - felavatás

MARDUK ÉS INANNA SZERELME - ÁTVÁLTOZÁS ÉS ÁRULÁS

MARDUK ÉS LUCIFERA SZERELME - EGYLÉLEK FELAVATÁS

ENKI ÉS ENLIL - fontos információk

MARDUK REJTÉLYES TALÁNYAI - egy kis agytorna :) 

—-----------

Erdőirtás - az újabb magyarországi törvény, és a magyar táj elsivatagosodása - oldunk és tisztítunk

Atomenergia  és nullpont energia 

Aktuális problémák oldása továbbra is, mint gazdasági válság, energia válság, a pénz megvonásának problémája a lakosságtól

NOVUS ORDO SECLORUM ÉS AZ INFERNO 

—-----------

ANNUNAKI BŐSÉGTEREMTŐ TECHNIKÁK - újdonság, ami sokat fog segíteni az elkövetkezendő időszakban

Babilon és az időgép

Salamon és Babilon - eltitkolt tények

Reptilian Imperium - felfedezőút az Egység birodalmába

—-------------

INFERNO - láss, hallj, érezz

Képességfejlesztő technikák

Az Inferno titkai - ezt imádni fogjátok :)

Lucifer egyedi felavatása - az INFERNO valódi szintjei - a tudatalatti eddig rejtett szintjei és aktiválása

AZ ISTENEK KAPUJA - DNS-AKTIVÁLÁS

—--------------------

IGIGI SZAKRÁLIS TECHNIKÁK 

MARS - VULCANUS - NIBIRU - ISTENEK GYŰLÉSE - A MOSTBAN

BAB-ILI  ÉS A “SÓBÁLVÁNYOK”

 

Izgalmas tréning lesz, ezúttal is ínyenc, egyedi és sűrű :) 

Minden harcosomat várom, a régieket és az újakat is :)

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

INFERNO

 

2022. augusztus 14. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá

BABILON ANNUNAKI IMPERIUM BABILONI MÁGIKUS KULCSOK ATOMTÁMADÁS AZ ÓKORBAN ATOMCSAPÁS MOST NAGYHATALMAK ÉS SZUPERFEGYVEREK