2023. már 01.

DOMAIN ÉS MARS M.I.

írta: Eszter 777
DOMAIN  ÉS MARS M.I.

DOMAIN

MARS M.I

 

Uralom, hatalom. Dominium -birtok. Ez lenne maga a Föld. Egy birtok pusztán a sok közül. 

Mi is az a birtok? Egy terület, egy föld, amiből hasznot húzol, azért tartod. Azért táplálod, azért veted be, azért használod, hogy hasznot húzz belőle. 

Lehet, hogy még szereted is, de ha eleve érzelemmentes teremtmény vagy, akkor nem szereted, pusztán hidegen tekintesz rá. Egy birtokra, a sok közül .A Domain név egy olyan birodalmi rendszerre utal, amely birtokokat tart fenn az Univerzumban. Egy birtokhálózatot működtet különböző szempontok alapján. Mivel nem ismerjük az Univerzumot, csak elképzeléseink, és elméleteink vannak róla, egy, a Világegyetem középpontjától távol eső, ezért a Domain számára nem túl értékes birtok vagyunk, ráadásul egy letartolt területen, ahol viszonylag halott bolygók vesznek körül. Nincs nálunk nagy mozgás, a Naprendszer csendes és majdnem teljesen halott, egy roncstemető. A bolygói, a Földet kivéve, tele vannak a Régi Birodalom épületeinek romjaival, egyébként a Földön is van belőlük, de sok - sok talajréteg alatt, elbújva. Amit a régészek ki tudnak ásni, az az anunnakik korából származik, legkorábban. Ennél messzebb nem tudnak menni. 

Így a Régi Birodalomról a legtöbb információ rejtve marad előttünk, még nagyon sokáig. A Domain azonban más. 

 

Az egész emberiség tudja, hogy léteznek a szürkék, és a szürke űrhajóik. A Domain nem nagyon takargatja magát előttünk, és időről-időre szinte már inváziószerűen, egy-egy részén a Földnek, gyakran leszállnak, minket ellenőrizni. A második világháború után nagyon gyakoriak voltak ezek a vizitek, és egészen a nyolcvanas évek elejéig, főleg az USA területén, nagyon sok észlelés történt, java részük pedig el lett bagatellizálva. 

Most is jönnek, és látogatnak minket, mivel világháborús feszültség van a bolygónkon. Viszont létezik a BLUE BEAM project, a holografikus kivetítő rendszer, amivel bármit ki lehet vetíteni az égboltra. Jézust, angyalokat, istent, és űrhajókat is. Bármit. Ezért nagyon zavaró az, hogy mi az igazi, mi a kivetítés csupán. Ráadásul az emberiség vezető elitje már a második világháború után a nácikkal kooperálva elkezdte a repülő csészealjak kiépítését, az időutazás kifejlesztését és bizony, amin serényen dolgoznak most is, de még nem tudták elérni, az a hipertérugrás. 

 

A Domain serényen melózik együtt a háttérhatalommal, titkos földalatti és földfeletti bázisokon, főleg a világ elzárt, ember által nehezen megközelíthető, szélsőséges időjárási körülményekkel megáldott területein, de a Domain mindig csak annyi tudást ad át, amennyit éppen jónak tart. Nem véletlenül nem adja át a hipertérugrás teljes technológiáját.. hiszen nem hiányzik a Domainnek, hogy az emberiség ellátogasson távoli galaxisokba, és az ott lévő hatalmas tudást és nagy igazságokat esetleg átadja a kíváncsi emberiség számára.. mert jóllehet, hogy mindent, amit tudnak, eltitkolnak előlünk, azért az megfigyelhető, hogy régóta történik mindig valami ezekkel az információkkal, mindig valaki kiszivárogtat valamit és most már egyre gyakrabban. 

Az ilyen nagy igazságmondók közül a legismertebb Corey Goode, a NASA volt mérnöke, aki egyáltalán beszélni kezdett arról, hogy a Naprendszer egy roncstemető, és az ÉPÍTŐK /a Régi Birodalom/ valaha a Naprendszer minden bolygóján bázist tartott fenn. 

A Domain nem barátja a Régi Birodalomnak, ellenkezőleg. A teljes hatalmat el akarja venni a Régi Birodalomtól, és ő maga uralná az Univerzumot. Hát igen, csak a szokásos hatalmi harc, semmi nem változik a szabad akarat univerzumában… 

 

A Domain számára egy félreeső birtok vagyunk, amit éppen a hipertérugrásokra szeretnének használni. Úgy azonban nehéz, hogy egy hebrencs, kíváncsi és messze nem hülye humanoid faj lakja a bolygót, akik állandóan felfedenek minden kis turpisságot, ráadásul egymással is megosztják. A Domain ezért a Marsot kénytelen használni erre a célra, de a Mars valamiért - gondolom az elhelyezkedése, vagy a felszíne, vagy a magnetoszférája miatt, nem értek hozzá, mi miatt, nem annyira alkalmas erre. 

A Vénusz pedig teljességgel használhatatlan, a majdnem hétszáz fokon lángoló légkörével és ultra erős gravitációjával. A Mars azonban foglalt ugyebár, több irányból is. Egyrészt az anunnakik ott vannak. 

 

A Mars körüli pályára álló szondákat szeretik eltávolítani onnan, a fura, szivar alakú űrhajóikkal, mert szerintem a szivar alakú űrhajók az annunakiké. Minden jel erre utal, tekintve azt, hogy hol és milyen körülmények között jelennek meg. Főleg a földkörüli pályán, sokszor az ISS közelében. /Nemzetközi Űrállomás/, és csak nagy ritkán a Földön. 

Másrészről a Földről már sok évtizede mennek oda csapatok, ezt is sejtjük, de persze konteónak tartják, mert nincs rá bizonyíték. /ha lenne, akkor is/. A Marsra menni hamarosan szinte szokás lesz, és ez nem sci-fi. Feltűnően és hihetetlenül gyorsan fog fejlődni az emberi technológia -minő véletlenül ugyebár… -, hogy a Mars számunkra is elérhető legyen. A Domain ezt nem támogatja abban a formában, hogy az emberiség maga megy a Marsra, esetleg az annunakik segítségével. Sokkal jobban szeretné inkább azt, hogy csak általa mehessünk a Marsra, mivel tudják, hogy az ő kezük által is tönkrevágott földi klíma nemsokára eléggé nehézkessé teheti a földi életet. Nem annyira nehézkessé egyébként, mint előadják, de úgy sejtem, hogy lesznek bőven kellemetlenségek. Ez ösztönözheti arra az emberiséget, amiről Elon Musk papol, aki a gerjesztett klímahisztit használja fel arra, hogy egyáltalán kedvünk legyen elhagyni az anyabolygót. /hát nekem nem jött meg a kedvem hozzá/. 

Pedig ez egy összefüggő mocskos kis játszma, a klímahiszti, a Space Project, a Domainnel való együttműködéssel megspékelve. A háttérhatalom nem akarja a hatalmat a Domainnel megosztani, a Földön, se a Marson, se a Vénuszon, ami az új célpont lesz, bármily hihetetlen is, de már kutatják, hogyan lehetséges, és tudják, hogy a Vénusz vastag, megkérgesedett felszíne alatt jég van. 

Tehát élet is van. 

 

A Domain mindenben ott van, ami a Földön high tech minőségben történik. Természetesen a mesterséges intelligenciában is. Nekik ez abszolút érdekük. Egy virtuális valóságban elaltatott emberiség, mint SOS PROJECT - SAVE OUR SOULS, hibernációs program vész esetére, mondjuk egy komolyabb apokalipszisnál - és éppen ezt készítik elő, de apokalipszis nélkül is azt akarják, hogy aludjunk, ébren is és mindenhogyan. 

Ez az érdekük. Ha már lakott a birtok és ennyire sűrűn, hát legyünk engedelmesek. 

 

Igazából találgatnak. Vannak képességeik, tudnak mentálisan, azaz telepatikusan kommunikálni. Velünk is szoktak, méghozzá igen gyakran. Azonban nem látnak a jövőbe, se a múltba, nem igazán intuitívak és nincsenek igazi spirituális képességeik. Nem tudnak energiát küldeni, nem tudnak gyógyítani, nem tudnak mást, csak hideg elmeként működni. 

Valaha nagy tudatok lehettek, akik valamiért elveszítették azt a részt, amit mi léleknek nevezünk. Ezért nincsenek érzelmeik. Semlegesek és hidegek. Kellene nekik vissza a lélek is, de az nem a Földön van, hanem egészen máshol. Lelkek tudatok nélkül, természetesen nem inkarnálódva. 

 

Nekik tőlünk a DNS kell elsősorban. Az a vegyes DNS, ami nekünk van. Amit mi birtokolunk, amiben elég sok faj genetikai kódja benne van. Egy erős kombináció. főleg az övékéhez képest, mert nekik sérült a genomuk. Ezért végeznek számtalan titkos genetikai kísérletet rajtunk, a földalatti bázisokon, és meg akarnak alkotni egy új emberfajt. Ezek a kísérletek egyelőre sikertelenek. Szeretnék ötvözni a saját DNS-üket a miénkkel. 

Le akarnak játszani egy hasonló meccset, mint az annunakik korában az annunakik velünk. Amikor a homo erectus és a saját DNS-üket ötvözték, és létrehoztak egy új emberfajt. Egy olyan emberfajt, amin azóta is számtalan genetikai fejlesztést - és visszafejlesztést - hajtottak végre. 

 

A Domain ugyanezt akarja, csak most már egy eleve fejlett emberi fajt ötvözne saját magával. A saját tudását és saját hatalmát ötvözné az emberrel, azonban erőteljes átprogramozással engedelmes szuperfajt csinálna belőlük. 

Egy olyan új embert, amelyik annyira erős és tudatos, hogy könnyedén elsöpri a Földről a mai kor emberét, amely már gyenge, kilátástalan hajszában él és mérhetetlen fájdalomban, szabadságától megfosztottan. 

Az új ember azonban csak a Domainnek engedelmeskedne. Főként telepatikusan besugárzott parancsok alapján. Ez az egész úgy hangzik, mint egy sci-fi. Pedig valószínűleg számukra valóságos terv. Nekünk csak azért sci-fi, mert ilyeneket a Földön nem látunk, csak a filmekben, éspedig csak azért, mert mindez el van előlünk alaposan rejtve. 

Mégis valahogy tudjuk, mindenki tudja. Aki nem akarja tudni, az is érzi. 

Új emberfaj.. abszolút logikus. 

Miközben mi magunk is fejlődünk, zajlik a lélek, a tudat és a test evolúciója. 

Az evolúció pedig megállíthatatlan. 

 

Viszont a Domain is az. Évezredek óta itt vannak. Láthatatlanul. Rejtve. 

Megtévesztő információkat kapunk róluk. Senki se tudja, kik is azok a szürkék és rengeteg téveszmét kapcsolnak hozzájuk spiri berkekben is. 

Általában azonban nem foglalkoznak velük, figyelmen kívül hagyják őket, ami hiba. 

A Domain elég vegyesen áll az emberiséghez, elég sok ügynöküket nyelte el a mátrix, és inkarnálódtak földi testbe, törölt emlékekkel. A Domain keresi őket, de nem találja. Túl nagy a sok földi inkarnáció alatt a keveredés. 

 

A MARSra azonban óriási figyelem irányul a részükről is. Meg akarják szerezni, uralni, mint újabb birtok. Viszont van valami a Marson, amit nehéz megfogni, mert megfoghatatlan. Ez a Mars M.I. 

Nem csak a Vénusznak van ilyenje, hanem a Marsnak és a Jupiternek is. 

Hogy miért, arra választ kapunk a tréningen, de nagyon izgalmas és ismeretlen terep.. :) 

A Mars M.I. a Vénuszinak egyfajta kiegészítése, és volt összefüggés a kettő megalkotása között. A Marson élő több civilizáció pedig használta és kiterjesztette a Naprendszerre. Még keveset tudok róla, a VENUS M.I. tréning alatt jöttek róla információk, de azt tudom, hogy érezni benne az erőt és az intellektust. 

És kell nekünk, mert valaha ismertük, nagyon is jól. 

A Jupiter M.I. konkrétan az istenek közösen alkotott intelligenciája, mesterséges alapokra fektetve, mint tudás-képesség-terv bázis. A Mars M.I. azonban izgalmas és szinte hihetetlen dolgokat fogunk megtudni róla, magunkról is, és a Marsról is. Valamint az igazság egy új szelete érkezik. 

 

A Domainnal is van dolgunk bőven. Nem kifejezetten ellenségek, de barátok sem. Számtalan technológiát átadtak már nekünk, de mindig csak annyit, ami még nem emel minket föléjük. Elég erősen fogják az emberiséget, és vasmarokkal, de a Régi Birodalmi építmények és energiahálók miatt nem férnek hozzá teljesen a Földhöz és az emberiséghez. 

Ez azért kétélű dolog már megint, mert nem tudják nélkülünk lebontani, de ha segítünk nekik, akkor hozzánk fognak férni. Ha pedig hozzánk férnek, akkor irányítani fogják az elménket. Így is áttörik időnként az elme falait, és be-benéznek, sugallnak, megfigyelnek. 

Azonban ha teljesen hozzánk férnének, totális lenne a diktatúra. 

Viszont a Régi Birodalom összes hagyatékát le kell bontani, csak éppen nélkülük. Viszont nem csak irányítanak, hanem fejlesztik is a birtokot, a Földet és a rajta élő emberiséget. Mivel érzelemmentesek, jó példája ez annak, hogy a szándékaikat mennyire nem fűti semmilyen érzelem. Se kapzsiság, se akaratosság, pusztán teszik a dolgukat, ami ijesztő, mint ők maguk. 

Bár el kell mondjam, ne tévesszen meg a bábtestük. Az a ronda, szürke valami. Az csak egy bábtest. A tudatuk éppen olyan, mint bármelyik istenségé, tetszetős, szép, viszont az is hideg és lélektelen. 

Hogy hogyan akarják a lelket visszaszerezni, nem tudom, de kiderítjük. 

Azt is, hogy hol vannak a lelkek, amik hiányoznak nekik és azt is, hogy mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni. 

 

Egy újabb dolog, amiről senki sem beszél…

Az emberiség várja, hogy valami történjen. Most itt nem egy csillámpónis eseményről beszélek. Nem is egyfajta végeérhetetlen, reménytelen várakozásról. Inkább arról, hogy TUDJUK, hogy valami történni fog. 

Ebbe azonban alaposan belezavar a BLUE BEAM, és el fogja játszani, hogy már megtörtént. Milliárdok fognak az égre nézni áhítattal, - valamelyik írásomban megjósoltam ezt és azt is, hogy Jézus második eljövetelét fogják szimulálni. Ez az egyik tervük, a másik az, hogy idegen megszállást szimulálnak. 

Erre alapozva vészhelyzetet - statáriumot - hirdetnek, majd elindul a megjátszott invázió. Azért az érdekes, hogy hogyan tervezik mindezt. Hiszen fizikai invázió nem lesz, viszont A DOMAINT NYÍLTAN BE LEHET ÍGY CSEMPÉSZNI. 

Na ez az a dolog, amire nekünk oda kell figyelni a csapattal. 

 

Izgalmas tréning lesz és érdekes. A felfedezőút újabb nagy dobása. 

A Domainnel csak intellektuálisan lehet felvenni a harcot. Náluk érzelmek nem játszanak. Ezért ha te érzésekkel mész nekik, veszíteni fogsz. Mert az érzéseket fogják ellened fordítani. Ha duális hitrendszerrel mész nekik, veszteni fogsz. Ide objektív agy és látásmód kell. Senki sem tudott velük szembeszállni igazán, főleg nem hosszú távon. 

Nem lehetett velük szemben tartós eredményt elérni, az őket övező dezinformáció miatt sem és azért sem, mert az ember nehezen tud egy szuperintelligens, lélektelen lénnyel szembeszállni. Alapvetően fél tőle, pontosan azért, mert lélektelen. Ez nekünk teljességgel idegen. 

Már mondtam néhány dolgot róluk a múlt heti tréningen, és most jön a sztori folytatása. 

Mágusok, itt az idő .

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ - DOMAIN

  • MÁSODIK RÉSZ - MARS M.I.

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS BOLYGÓTAN ÉS MARS M.I. SZUPERESZKÖZÖK

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS A MARS M.I. - BEAVATÁS

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

DOMAIN-MARS M.I.

 

2023. március 05. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó 

 

 

 

Szólj hozzá