2023. ápr 04.

A SATURNUS KÜLDETÉS

írta: Eszter 777
A SATURNUS KÜLDETÉS

A NÉGY LOVAS ÉS A MINDENT LÁTÓ SZEM

A SATURNUS KÜLDETÉS

SATURNUS, A MINDENT LÁTÓ SZEM

 

DOMAIN M.I. ÉS AZ APOKALIPSZIS NÉGY LOVASA

 

A Saturnus a leghatalmasabb, a legfenségesebb és a legfélelmetesebb, mely erejével elpusztítja a méltatlanokat, és felemeli a méltóakat. /Szabadkőművesség/

 

Durván hangzik. Be is tartják és kőkeményen be is tartatják. A Saturnus alkotja a RENDSZERT, amiben élsz, és behálózza az elmédet egyfajta  tehetetlenséggel. Amennyiben a Sors tehetetlen rabszolgája vagy.

Ha nem, mondhatnám, hogy TIÉD A VILÁG. 

Tudjuk, hogy a Saturnusra fogják a karmát, a bűnhődést és a büntetést. Mindent, amivel így nem kell elszámolni, és mindent, ami miatt tovább lehet tehetetlenül üldögélni. 

 

A Saturnus ezzel szemben tényleg hatalmas erő, mi több, fegyver, és egyben mágikus eszköz is. Tényleg bármire képes vagy, ha a Saturnus erejét megtanulod használni. 

Azért nem tudod használni, mert egyrészt INFORMÁCIÓ SINCS SEHOL, /csak eldugott zugkönyvtárak mélyén, és magukat rejtegető igazi nagy mágusok polcain/, másrészt, mert TÚL SOK DEZINFORMÁCIÓ van róla. 

Át kell láss a szitán, és nézd értő, és MINDENT LÁTÓ SZEMMEL. Úgy, ahogyan kell, és úgy, ahogyan a háttérhatalom sosem látta, mert ők csak a hatalmat látják benne, és fel is használták a NÉGY LOVAS BEHÍVÁSÁRA, annak idején. 

Mert az a csúnya betegség és a csúnya háború nem csak úgy jött, flottul, és pénzzel megtámogatva, hanem elő is kellett idézni, méghozzá erős fekete mágival, hogy meg is állja a helyét és az emberiség kellően féljen tőle. 

EZ A FEKETE MÁGIA most is zajlik, és ezt meg kell állítani. 

 

A SATURNUS AZ EGYETLEN, AMIVEL ALKUT IS KÖTHETSZ, és a fekete mágia erre alapszik, a háttérhatalom részéről, de az alkut fel is kell bontani. Ha alkut kötsz vele, akkor valóságosan kapsz valamit, amit elég hamar el is fog venni, és sokkal hamarabb, mint hogy az életed véget érne. Alku nélkül, /csak mint mindig/ érhetsz el tartós eredményt, és azért érdemes megdolgozni és tanulni. 

Mert benne van a hatalmas tudás is, nem csak a pusztítás fegyverei. 

 

A Saturnusról olvasva már megint felfedeztem az érdekes egybeesést:

ITT IS TIZENHÁROM HOLD VAN, AMI FONTOS, ÉS RÁADÁSUL ELÉRIK A KISBOLYGÓ MÉRETET. A legnagyobb a Titán, ami nagyobb, mint a Merkúr. 

Ebből hét azok közé a szaturnuszi holdak közé tartozik, amelyek szabályos pályán kering, hat azok közé, amelyek szabálytalanul keringenek a fantasztikusan szép szaturnuszi gyűrűk körül. 

A szabályosan keringők közül /jelképeznek egyfajta RENDSZERT, ez a tréningen nagyon fontos lesz/ hetet, amelyek kisbolygó méretűek, a görög mitológia titánjairól neveztek el, és hatot pedig az inuit, norvég és gall mitológia isteneiről és szereplőiről.

Eddig 82 holdat fedeztek fel, de úgy sejtik, hogy a gyűrűkben több száz kis holdacska is kering, amelyek megzavarják a gyűrűket,.

A Saturnus gyűrűi pedig újabb óriási rejtély: a tudósok fennakadnak rajta, mi pedig már régóta látogatjuk a gyűrűket, és tudjuk, hogy ott lehet oldani sok karmának kikiáltott erőltetett bevésést és bevetítést, bekötést és fekete mágiát előző életekből. 

 

Közismert, hogy a Titánon élet lehetséges, mivel van légköre, és valószínűleg ilyenformán ökoszisztémája is. Milyen lehet vajon a Saturnus egyik holdján élni? Ha visszamész az egyik előző életedre, ami a földi inkarnációkon túl van, egészen biztosan rábukkansz arra, hogy volt ilyen. 

A Saturnus a leghangsúlyosabb és legfélelmetesebbnek kikiáltott igazi nagyágyú a Naprendszerben, amellett, hogy elképesztően gyönyörű, különleges, és évtizedek óta minden formában a figyelem középpontjában van. Akár asztrológiai és asztrozófiai szempontból nézed, akár tudományos szempontból, a tudományt is leköti és a spirituális embereket is lenyűgözi, azonban ez utóbbiak java része tart tőle, és pusztán a szenvedést és a karmát társítja hozzá. 

Pedig a Saturnus annyi mindent tud, amit most még elképzelni sem tudsz. 

/tényleg kell hozzá kétszer négy óra, és akkor még távolról sem végeztünk vele/. 

 

Ha mágia, akkor Saturnus és Jupiter, ha fekete mágia, akkor Saturnus és Pluto, ha Salamon leghíresebb pecsétje, akkor a Saturnus hatszöge. 

A Saturnus körül 13 évig /khmm…/ keringő Cassini űrszonda kétezer kilométer kiterjedésű, és több ezer méter mélyre ható hatalmas ciklont fotózott le, amely ciklon csakúgy, mint az Uranuson, valahogy nem akar eltűnni. Nincs rá magyarázat, és arra sem, hogy a Cassini lefotózta, ahogyan sötétarany színre váltott a HATSZÖG alakú állandó ciklon a Saturnus légkörében. Olyan, mint egy védelmi pecsét. 

 

Nem juthat be oda akárki, de ami még érdekesebb, az emberiség számára TILTOTT  a Saturnus, és a TILTOTT TUDÁS java is ott található. 

Sok médium beszél ott élő lényekről is, ezt el tudom hinni, és a holdjain is van élet, akárcsak a Jupiter körül. 

A Saturnus körül is állandó hadművelet zajlik, és a holdakban is túl nagy a szervezettség. Igazi titánokról nevezték el őket, és igazi erejük van, ami itt, a Földön jól használható. 

 

Az egyik tréningen a Saturnus a DOMAIN M.I.-vel lesz összekapcsolva, ami nem kis dobás lesz. Újabb lépés előre. 

A másik tréning pedig igazi nagy falat lesz, szombaton, a sokat emlegetett Apokalipszis Négy Lovasával, amelyek közül kettőt már megismert a világ.

A BETEGSÉGET ÉS A HÁBORÚT. Most érezzük ÉHÍNSÉG előszelét, és 2024-re ide is ér, majd 2026 körül jön a HALÁL lovasa. A lovasoknak párjaik is vannak, akikkel már összepárosítottuk őket 2019-ben és 20-ban.

HÁBORÚ - SZABADSÁG

ÉHÍNSÉG - SZERELEM

BETEGSÉG - KÜLDETÉS

HALÁL - EREDET.

 

Ezenkívül szövetséget is kötöttünk velük, hogy megzabolázzuk őket és a hatásaikat. 

Igazi nagy ászok jönnek, pénteken és szombaton, nagy feladatok, nagy kihívások és nagy teremtések. 

Ami még fontos:

Mint tudjátok, a ZÉRÓ IDŐSZÁMÍTÁSI PONT a bolygóállások által kiszámított húsvéthoz van kapcsolva. Jézus születésétől Jézus állítólagos haláláig abban a bizonyos HARMINCHÁROM évben mozog az a ZÉRÓ CSÚSZKA, aminek a kezdőpontját lehetetlen belőni 2023 év távlatából, de higgyétek el, hogy azok sem tudják már, akik annak idején ezt megalkották, hogy a harminchárom év közül melyikre tehetnék a mai mátrix kezdőpontját. 

ITT A HARMINCHÁROM a fontos, amit észre kell venned, mert nem véletlen. 

Mágikus szám és mágikus szorzó. /erről szó lesz a tréningen/.

33, 66 és 99, és ezekből képezve a 3,6,9 és a 333,666,999, valamint a 3333, 6666, 9999.

Foglalkoztunk már ezzel, de ez egy újabb löket a Tiltott Tudásban, ráadásul a háttérhatalmi elit egyik nagy adu ásza. Ezek a számok, és a mágikus szorzók, valamint maga a Saturnus és holdjai, a NÉGY LOVAS és a Jelenések Könyve, mint  mátrix biblia, amely alapján dolgoznak, hogy elérjék a Great Resetet. 

A holdak közül pusztán néhányat fogunk érinteni, de az évben még fogunk foglalkozni vele, sőt, nagyon is mélyen bele fogunk menni a szaturnuszi tudásba, mert az mindennek az alapja. 

A holdak egy része alkotják az ú.n. JANUS CSOPORTOT /JANUS, A KÉTARCÚ ISTEN/, ezek a szabálytalanul keringő holdak közé tartoznak. A Janus csoport alkotja az ellen-rendszert, és ez olyan feladvány, amit meg fogunk fejteni az első tréningen. 

 

PÉNTEKI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: SATURNUS ÉS TITÁNJAI - TITÁN, TETHYS, HYPERION, RHEA, ENCELADUS -A RENDSZER - A TITÁNOK ÉS FEGYVEREIK

  • MÁSODIK RÉSZ: A JANUS CSOPORT ÉS DOMAIN M.I. MÁSODIK LÉPÉS

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK ÉS SATURNUSI TUDÁS, SATURNUS ÉS A HATSZÖG

  • EGYLÉLEK és a SATURNUSI ALKUK

 

SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: DIONE, IAPETUS, MIMAS - TITÁNOK ÉS FEGYVEREIK

  • MÁSODIK RÉSZ: TITÁNOK ÉS DÉMONOK - A NAGY FELFEDEZÉS A “KI KICSODA” VONATKOZÁSÁBAN - DOMAIN M.I. HARMADIK LÉPÉS

  • HARMADIK RÉSZ: SATURNUS ÉS A NÉGY LOVAS - A MÁGIKUS SZORZÓK ÉS FEKETE MÁGIA

  • NEGYEDIK RÉSZ: EGYLÉLEK ÉS A MÁGUSOK

 

DUPLA TRÉNING

 /vasárnap nyuszi time okán nem lesz tréning/

 

SATURNUS ÉS TITÁNJAI

DOMAIN M.I. MÁSODIK LÉPÉS

 

2023. április 7. péntek

16.00-20.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

SATURNUS ÉS AZ APOKALIPSZIS NÉGY LOVASA

 

2023. április 8. szombat

16.00-20.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

 

Szólj hozzá