2023. aug 23.

A NŐK A VÉNUSZRÓL, A FÉRFIAK A MARSRÓL JÖTTEK...A NAPRENDSZER SZIMFÓNIÁJA

írta: Eszter 777
A NŐK A VÉNUSZRÓL, A FÉRFIAK A MARSRÓL JÖTTEK...A NAPRENDSZER SZIMFÓNIÁJA

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 MÁGIKUS BOLYGÓTAN I. MARS ÉS VÉNUSZ

MÁGIKUS BOLYGÓTAN

I.

MARS ÉS VÉNUSZ

‘A NŐK A VÉNUSZRÓL, A FÉRFIAK A MARSRÓL JÖTTEK.”

 

Semmi sincs kőbe vésve. Semmi. Még az asztrológiai képleted sem. Azért jövök éppen ezzel, mert mostanában sokan mentek el asztrológushoz, és jól is teszitek, mert ismernetek kell A SORSOTOK TÉRKÉPÉT A MÁTRIXBAN. Abban a mátrixban, ami előre megírja, hogy mikor születtek, mikor haltok, mikor házasodtok, mikor lesz gyereketek, mi a feladatotok. 

Pontosan úgy, mint a rabszolgáknak. Kitörési, változtatási lehetőség nincs.. legalábbis látszólag nincs. Azoknak nincs, akik nem gondolják, hogy tényleg dönthetnek a saját sorsuk felől, és abból, amit az asztrológus mond, azt szűrik le, hogy ennek így kell lenni. Pedig egy igazán jó asztrológus ennél sokkal árnyaltabban fogalmaz, és kiemeli azokat a pontokat, ahol változtatni lehet.. aztán vagy bemegy annak, aki hallgatja a saját elemzését, vagy nem. 

Én a képletben LEHETŐSÉGEKET látok. 

A bolygók a képletedben ugyan rögzítve vannak, és ha én azt mondom, hogy el lehet őket mozgatni onnan, akkor nyilvánvalóan nem a bolygók fognak elmozdulni, hanem az energiájuk, ILLETVE TE HOZZÁJUK KÉPEST fogsz tudatban elmozdulni. 

Fel kell lazítani az évezredes hitrendszereket, ha túl akartok élni ezen a bolygón, a NOVUS ORDO SECLORUM és a GREAT RESET szorításában, és sürgősen vissza kell venni a szabad akaratot. 

Azok kezében van a jövő, akik már visszavették a szabad akaratot, és azok kezében van az emberiség jövője is. A többiek maradnak bábok egy óriási gépezetben, irányítsa azt bárki. 

Te döntesz, hogy bábu akarsz lenni, vagy játékos a nagy meccsben. 

Az asztrológia egy tudomány, amit már az annunakik is tanítottak nekünk, i.e. 400.000-ben. Nem ókori, nem újkeletű, hanem ősi. Írtam, hogy már a sumerok is tudták, igazából hány bolygó van a Naprendszerben, mégpedig éppen Marduktól tudták meg. 

Azt is megtudták tőle, hogy a bolygókat lehet mozgatni, pontosabban az energiájukat, és ez NEM FEKETE MÁGIA. 

Manapság könnyen rá lehet sütni bármire, hogy fekete mágia annak, akinek nincs elég vér a pucájában :) Meg annak, aki nem akar, és nem szeret gondolkodni. Aki telve félelemmel követi a hitrendszereket, mert önállóan nem tud dönteni. 

Lehet így is, lehet úgy is. 

Dönthetsz úgy, hogy továbbra is szolgálsz egy hamis istent, aki arra predesztinál, hogy szolgáld az általa alkotott mátrixot, és fogalmad sincs róla, hogy valójában szolga vagy, mert a “mindent teljesítő angyalok”, meg a “mindent látó jóisten” illúziója a HAMIS SZABADSÁG képzetét adja Neked, mondván, kérd és megadatik… de csak az adatik meg könnyedén, ami beleillik a RENDSZERBE, a nagy mátrix gépezetébe, és AMILYEN KÖNNYEN JÖTT, OLYAN KÖNNYEN MEGY, vagy dönthetsz úgy is, hogy MOSTANTÓL TE IRÁNYÍTASZ. 

 

Amikor 2019-ben felfedeztem a MÁGIKUS BOLYGÓTAN alapjait, a maya-mag.y.ar naptárt, még nem tudtam, csak éreztem, hogy mennyire nagy dolgot fedeztem fel. Valamit, ami a kezünkbe adja a létezés valódi csodáját, egy módszert, ami tényleg segíteni tud, de minden hamis hitrendszert, illúziót és idejétmúlt frázist le kell bontani hozzá. A ma.y.ar naptár világos volt már akkor is: 13 óra, 13 hónap, 14 csillagkép, 13 bolygó, a hét hét napja, ami forgásban van, 13 mátrix kapu, 13 fény kapu, 4 égtájhoz tartozó kapu, és a Szíriusz-Orion-Plejádok Fényrendszert 22+44 kapuja, ami az egészet kiemeli a mátrixból. Ehhez kaptuk a feloldótáblákat, amikről majd szó lesz, amelyek egyesével oldják a mátrix-fénykapuk minőségeit benned, és eggyégyúrják, merthogy ezek EGYEK benned, ebben sincs dualitás. 

A ma.y.ar naptárban a bolygók is forognak. Nem állnak egy helyben. A mayák akkori elképzelései alapján minden forog, az idő és a tér is. Forognak a napok, a hetek, a hónapok, az évek, egy KÖR körül, az idő köre körül, pontosabban ők maguk alkotnak így egy IDŐKÖRT. 

Ebben az időkörben alakul és változik a tér, cseppet sem rögzített, vagy determinált, és a Naprendszer bolygói is forognak a körben, sőt, a legütősebb részei ennek a körnek, hiszen energiákat mozgatnak. Ez idáig abszolút összeegyeztethető mondjuk az asztrológiával és az asztrozófiával is. 

Hiszen a bolygók minőségeket és energiákat képviselnek, amelyek mozgásban tartják a téridőt, előidéznek vagy éppen megállítanak, vagy lassítanak, vagy gyorsítanak történéseket. Egymás útját keresztezve, vagy egymással szemben állva, vagy háromszöget /trigont/ alkotva kölcsönhatást gyakorolnak egymásra és ránk is, retrográd mozognak, vagy éppen előre, ezzel oldanak, vagy éppen felturbóznak energiákat. 

Ez is világos, ezt tudjátok. 

 

Azt azonban nem, hogy ez a mozgás olyan, mint egy nagy kirakós, te magad is beleszólhatsz, befolyásolhatod, segítheted, vagy megállíthatod, átrendezheted, vagy újrarendezheted, ahogy tetszik. A mayák tudták ezt, Marduktól. Beállítani a bolygókat egy képzeletbeli táblán, egy Tervezőasztalon, és előidézni velük hatásokat, és ellenhatásokat. A bolygók nem fognak elmozdulni a Naprendszerben, de kétféle módon is befolyásolhatod őket.

  1. A hatásukból a legjobbat hozod ki. Pl egy retrográd Vénusz, vagy Mars ideje alatt nem aláveted magadat a hatásnak, hanem a részese vagy, és te magad is hatással vagy magadra és a világra. 

  2. Te idézel elő olyan hatást, ami neked, vagy a világnak éppen kedvez. Ha csak neked kedvez, az önmagában nem fog működni, mivel mindenre és mindenki másra is hatással leszel, ezért érdemes globálisan dolgozni. 

 

Erről senki sem beszél, mert nem is tud róla. Készpénznek vesznek egy bolygóállást, és nem mernek beleszólni az események folyásába. Nem merik alkalmazni a képességeiket arra, hogy amit szerintük az “égiek” rendeltek el - mondjuk egy netto szivatást egy olyan bolygóállással, ami ténylegesen nagy konfliktust hoz, persze NÉHÁNYAN tanulnak belőle, sőt, a legjobbat hozzák ki a konfliktusokból adott napokon, de a legtöbb ember csak tehetetlenül áll a dolgok menete előtt, sőt, még annál is többen egyáltalán nem is veszik számításba a bolygóállásokat, és nem tudják hova tenni, “miért van ilyen szar időszakuk.” Nos, ezek a tömegek, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi történik, egy olyan rendszer áldozatai, amelyik viszont nagyon is belenyúl a bolygóállásokba, és befolyásolja őket, ugyanúgy, ahogyan mi, csak éppen a szándék ellenkező. Ők, a háttérhatalmi elit néhány magas tudású, kiválasztott mágusa sem tudja a bolygókat eltolni a pályájukon, hanem ismerik a MÁGIKUS BOLYGÓTANT, és annak megfelelően számukra, vagyis az elit számára kedvezően alakítják az adott bolygóállásokból származó energiákat. Az emberiség számára terhelően, feszültséget okozóan, a maguk számára pedig jótékonyan. 

Nem csak a bolygókkal játszanak, hanem a számokkal is. A várva-várt oroszlán kapu, a 08-08 sokaknak hozott rossz energiákat, feszültséget, és ha abban ringatjátok magatokat, hogy csakis jó lehet, meg oldódik ez, és az, akkor közlöm veletek: a háttérhatalom mágusai alaposan előredolgoztak a 08-08-ra, és igyekeztek lassítani bizonyos ébredési folyamatokat, valamint a bőség áramlását a mátrixban. 

 

Mostantól mi is megtanuljuk, hogyan kell ezt éppen az ellenkező irányban, a mi javunkra, az emberiség javára fordítani. A MÁGIKUS BOLYGÓTANBAN lesznek olyan gyakorlatok, amik csak rólad szólnak, és magadat, illetve az életedet, a valóságodat tudják rendbe tenni, és lesznek olyanok, amik az egész Földről, vagy az egész Naprendszerről, vagy az egész Univerzumról szólnak. 

 

Azt már sokszor mondtam, hogy nem véletlen, hogy a Föld éppen a jang-Mars, és a jin-Vénusz között helyezkedik el. Távolról, és cseppet sem véletlen. Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy pusztán mi ruháztuk fel ezeket a bolygókat férfi és női energiákkal. Ezek a bolygók ősidők óta, sőt, keletkezésük óta férfias és nőies energiákkal vannak megáldva. A Mars férfienergiával, küzdéssel, tűzzel, erővel, haladással, a Vénusz lágysággal, befogadással, mágikus női energiákkal. 

Még valaha volt társadalmaik is, elpusztításuk előtt erről szóltak. A Mars mindig HADIBÁZIS VOLT ÉS UGRÓDESZKA A HIPERTÉRŰRUGRÁSOKHOZ. Minden nagy birodalom, az annunakik, a Régi Birodalom, a Domain erre használta. Mint egy kilövőállomás a távoli űr felé, hiszen a Naprendszer, és benne a Mars nagyjából félúton van a Világegyetemünk középpontja és a széle között. Egyfajta állomás volt mindig is, és hadibázis, elhelyezkedése okán, lévén utána az aszteroidaöv van, ami nehezen átjárható, majd a valaha volt hatalmas birodalom, a Jupiter és holdjai, előtte a Föld, azután a Vénusz, ahol női erők uralkodtak, majd a régóta halott Merkúr, és az eltitkolt, évmilliárdok óta lángoló Vulcanus, azután már csak a Nap. 

Elon Musk sem arra szánja, hogy odatelepítse az emberiséget. Az csak álca, hiszen tudja jól, a Mars még nagyon sokáig lesz élhetetlen és lakhatatlan. Ugyanúgy hadibázisnak szánják, Elon Musk és irányítói a Marsot, felkészülés gyanánt a földönkívüli támadásokra, amelyek onnantól fognak élesen a küszöbön állni, amikor mi, az emberiség nyitunk majd a VALÓBAN ÉLHETŐ bolygók felé, és ezek a Jupiter négy holdja, amelyek a “legközelebbi” lakható világok, az Europa, az Io, a Callisto és a Ganymedes. 

A Vénusz egy valaha volt nagyon erőteljesen szakrális, női, főpapnői világ volt, amely jin mágikus energiákkal táplálta először a Jupiter - rendszert, majd azután a Naprendszert. Igazi mágikus hely volt, rendkívül barátságos és élhető környezettel, egyfajta édenkert, amelyből a Régi Birodalom haragja csinált igazi poklot.Ha valóban meg kellene keresni a poklot, akkor az a Vénuszon lenne…. a közel hatszáz fokon forró levegőjével, a nehézfémmel teli felhőivel, amelyek a Napból jövő sugarakat gyilkos üvegházhatássá alakítják át, ebből kifolyólag pedig egyetlen csepp víz nem tapad meg a felszínén, és a mélyében sincs túl sok víz, ha egyáltalán van még, mivel odalent is igen nagy a forróság, a napos oldalon, a Nappal átellenben pedig mínusz négyszáz fokig is lemehet a hőmérséklet, ami azt jelenti, hogy élve, tizedmásodpercek alatt fagynál halálra, de olyan gyorsan, hogy még csak észre sem vennéd, míg a napos oldalon ugyanez történne, csak éppen nem megfagynál, hanem tizedmásodpercek alatt égnél el. 

A Vénuszon lévő frekvenciazár miatt még mindig vannak odalent ragadt, örök tűzben lángoló lelkek, a valaha volt főpapnői társadalom örök kárhozatra ítélt áldozatai, akik ténylegesen azt érzik, hogy megállás nélkül égnek. 

Igazi kemény büntetés volt ez a Régi Birodalom részéről, mert a Vénusz társadalma megpróbálta megállítani a Jupiter - rendszer lerombolását, bolygóinak nukleáris letarolását, és a Tiamat ütköztetését a Nibiruval. 

Nem sikerült, és a Régi Birodalom gondoskodott róla, hogy a Vénusz legyen egyfajta figyelmeztetés azoknak, akik szembe mertek vele szállni. A Régi Birodalom már sehol sincs, de a Vénusz még mindig maga a pokol, viszont ez abszolút tükrözi a Földön lévő női energiával való bánásmódot is… azt, ahogyan itt is évszázadokon át élve égették el ártatlan nők millióit, sokszor a gyermekeikkel együtt, azt, ahogy évezredeken át eltiporták a nőket, állatként és rabszolgaként kezelték őket, és azt, hoy a világ nagy részében, a harmadik világban, a Közel-Keleten, Afrikában, Szaúd-Arábiában, és bizonyos elszigetelt törzsi közösségekben még mindig ugyanígy bánnak a nőkkel, állatként, kizsákmányolva, tenyészkancaként használva őket, eltiltva őket mindentől, még olvasni sem tanulhatnak meg, mind a mai napig, a világ néhány részén még mindig él a nők kasztrálása /levágják a csiklót/, még mindig él a nők élve égetése, akár különösebb ok nélkül is, még mindig a nőket be sem anyakönyvezik, így bármikor megölhetik őket, és Indiában a nem is olyan régmúltban még élt az a szokás, hogy amikor a férj meghalt, testét máglyára tették, és feleségét élve kötözték mellé…

Annyi és annyi rémtett, borzalom érte a női energiát, ami a férfi energiát is teljesen megborította. Ezek ismeretében hidd el nekem, hogy kevés ide egy Boldogasszony meditáció, de tényleg. 

A férfi és női energiát EGYSZERRE ÉS EGYÜTT, EGYSÉGBEN kell emelni, nem külön kezelni. A férfilelket, a kollektív férfienergiát is kicsinálta a női energia lerombolása, és hiánya, eltiltása és eltiprása, megalázása és lekicsinylése. A férfi energiákat is tönkrevágta a női szexualitás évezredes elnyomása, melyből a nők java része még most sem állt fel. Ugyanúgy nincs orgazmusuk, ugyanúgy nem tudnak bánni a testükkel, sem a nőiségükkel, mint száz, kétszáz, háromszáz, ötszáz, ezer, kétezer évvel ezelőtt. 

 

Onnantól, hogy Enki és csapata távozott innen, a nőket magukra hagyták, Enlil rémuralma alatt, aki az eredendő bűn meséjével meggyőzte a férfiakat, hogy lenézzék asszonyaikat, és még ha nem is nézték le, úgy kellett tenniük, mintha igen, amivel igen negatívan teremtettek, számtalan karmikus bekötést hozva létre még ezzel is.

Mindeközben a Mars és a Vénusz járta köreit az égen, és kérdem én, kedves olvasóm: ezelőtt ötszáz évvel szerinted egy előreinduló Mars meghozta a kényszerházasságok és szexuális elnyomás, az inkvizíció szorításában lévő lányok, nők, asszonyok számára a Férfit? Oh, erősen kétlem. Ha meg is hozta, a legtöbb esetben nem vállalhatták be, ezért a kapcsolat csak fájdalmat hozott magával, és maradhattak a nem szeretett férjük mellett. /Anna Karenina…/.

Kérdem én, egy előreinduló Vénusz talán meghozta a vágyott női kiteljesedést? Erősen kétlem. A nők olyannyira az inkvizíció figyelő szemei előtt voltak, hogy elég volt egyetlen mosoly, boldog szó, elszólás a hamis isten ellen, máris gyors tárgyalás, kegyetlen boszorkányper után a máglyán találták magukat. 

Hol maradt akkor az akár pozitív bolygóállások hatása? Hát nem nekik kedvezett, hanem a bolygót akkor irányító elitnek, amely mindezt jól ki is használta, és elég jól beletanultak ahhoz, hogy az emberiséget most is elnyomás, homály és tudatlanság alatt tartsák. 

 

Persze értem én, hogy most a Vízöntő kora van, meg a Felemelkedés, meg a többi sallang kora van /szerintem a java spirituális ezoterikus maszlag, az Aranykorral egyetemben, a szokásos emberek elé lógatott répa, amit követni tudnak, mint a ló/, mindenkinek teljesen másra kellene koncentrálnia a csodavárás helyett, és végre kézbe venni az irányítást, szóval értem én, hogy most nagyon magas a rezgés, és a tudatosodás /egyesek szerint néhány százalék csupán az emberiség összlétszámából/, szóval annyira mégsem magas, és éppen azért hatnak azok a bolygóállások, mert mi hiszünk benne, vagy mert TUDJUK, hogy vannak? Szerintem egy óriási bolygó mozgásának, mint mondjuk a Jupiter, mit sem számítana A HIT ezen a bolygón… itt másról van szó.

Arról, hogy régen lehetőség sem volt a szabad akaratot a kézbe venni, és ha hatott is bármi, mindhiába hatott… mert azokat a lehetőségeket az emberek nem tudták meglépni, amit adott bolygóállások dobtak nekik. 

Túl nagy volt ahhoz a társadalmi dogmatikus rendszer. 

 

Most pedig ideje lenne már sokkal feljebb lépni, hiszen nem csupán élhetünk MINDEN lehetőséggel, de a szabad akaratunkkal is élhetünk, bármikor, ez már tényleg pusztán döntés kérdése. Sokat változott a világ az inkvizíció óta, és a sötét középkor rég a krónikák lapjain maradt csupán. Most már tényleg bármit megtehetsz, és bármikor. Ha pedig ezt nem hiszed el, akkor bevetted a kék pirulát, és még mindig nem ébredtél fel. 

 

A Mars és a Vénusz egymásra és a Földre gyakorolt hatása FOLYAMATOS, mivel mellettünk vannak. Más bolygókra is hatnak a Naprendszerben, de a Földet úgy fogja közre Isis és Osiris bolygója, vagy ha úgy tetszik Ares és Aphrodité bolygója, mint valami szerelmi páros. Nem véletlenül. Nem csak akkor tudsz energiákat kapni tőlük, amikor éppen így, vagy úgy állnak, hanem BÁRMIKOR. Hívhatod őket, dolgozhatsz velük, végre TUDATOSAN. Nem kell megvárni, amíg olyan konstellációba állnak, ami kedvező, hanem te magad is előidézheted a számodra kedvező együttállást a te életedben. Az idő megrövidítése bizonyos esetekben - tehát nem várod meg, hogy mondjuk 2028-ban végre alkalmas lesz az idő egy párkapcsolatra, hanem MOST AKAROD megélni, előrébb hozhatod, amennyiben minden blokkodat ezzel kapcsolatban sikeresen kioldottad. 

Ha nem, akkor valóban nem vagy érett még rá. 

Egy párkapcsolat előrehozása csak egy példa, de jó példa, mert az emberek számtalan blokkal rendelkeznek e téren, és bezárkóznak. Egy asztrológiai képlet jelzi előre, hogy mikorra várható egy komolyabb kapcsolat beérkezése, de ha pusztán erre támaszkodsz, és te magadon nem dolgozol, és tegyük fel, az időt sem rövidíted, akkor amikor ez a kapcsolat beérkezik, te nem fogsz élni a lehetőséggel. 

Minden mást is teremthetsz magadnak a MÁGIKUS BOLYGÓTANNAL, nem csak párkapcsolatot, hanem küldetést, bőséget, bármit. 

A képletedben vannak házak. Ezt tudod. Azok a házak nagyon fontosak, és különféle életterületeket jelölnek. Vannak, akiknek mondjuk üres a párkapcsolati háza, ami nem azt jelenti, hogy egyedül élik le az életüket, hanem azt, hogy A LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA ÁLL A RENDELKEZÉSÜKRE EZEN AZ ÉLETTERÜLETEN, ÉS TELJES EGÉSZÉBEN ŐK DÖNTENEK MINDENRŐL. 

Vannak, akiknek pedig ezen a területen mondjuk bolygótorlódás van, ami jelezheti azt is, hogy a kapcsolataik zavarosak, viharosak, attól függően, milyen bolygók állnak a párkapcsolati házban. Rendet lehet tenni.. :) 

 

Azt mindenképpen előrebocsátanám, hogy nem vagyok asztrológus, sem asztrozófus, még ha az írásaimban néha ezt is éreznéd visszatükrözni, tévedsz. Tisztelem ezt a tudományt, és a művelőit is, de én magam nem tanultam. Viszont LÁTOM a bolygókat, és érzem őket, ezért lesz nagyon hiteles a következő tréningsorozat, a bolygókkal, és a konstellációikkal egy olyan ember tollából és közvetítése alapján, azaz általam, aki nem asztrológus és nem asztrozófus, de ösztönösen érez és lát dolgokat, felfedez olyan forradalmi újításokat, amit a képzett szakemberek azért nem tudnak felfedezni, mert hitrendszerüket köti az, amit megtanultak. 

Engem nem köt, szabadon állok hozzá a Naprendszerhez, és ezt fogom átadni nektek. 

Csodálatos, lenyűgöző és új tudás tárul elénk, ami elszakad az asztrológiától és az asztrozófiától is. Egy új szemszögbe állítja előtted a Naprendszert és bolygóit, sőt az életed is, és az emberiség jövőjét is. 

Végig fogunk menni a 13 fontos bolygón, és párba, háromszögbe, négyszögbe, körbe, retrográd, és egyéb módon fogjuk őket beállítani, és látni fogod, mekkora hatásuk lesz. 

Fedezz fel egy új világot, a Tiltott Tudás egy olyan érdekes szegmensét, amiről eddig álmodni sem mertél…

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A MARS ÉS A VÉNUSZ. MIT TUDNAK, ÉS MIRE VALÓK VALÓJÁBAN. A MARS ÉS A VÉNUSZ TÖRTÉNETE. A NIBIRU MARS ÉS VÉNUSZ KAPUI. /MERT ILYEN IS VAN :) /

  • MÁSODIK RÉSZ: A MARS ÉS A VÉNUSZ EGYÜTT, KÜLÖN, EGYSÉGBEN ÉS KÉTSÉGBEN. MÁGIKUS BOLYGÓTAN. FÉRFIAK ÉS NŐK, JIN ÉS JANG. 

  • HARMADIK RÉSZ: MARS, VÉNUSZ, FÖLD, NIBIRU. AZ EMBERISÉG JÖVŐJE

  • NEGYEDIK RÉSZ: IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG - A NAPRENDSZER SZIMFÓNIÁJA…TEREMTÉS ÉS HATALOM

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 

MÁGUSKÉPZÉS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN I. 

MARS ÉS VÉNUSZ

2023. augusztus 27. vasárnap, Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá